61.643 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 17607x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Reina keek de spiegel. Het jaar was alweer een paar weken onderweg en over werk had ze niet te klagen. Hoewel haar carrière als model al enige jaren achter haar lag, had de opleiding tot actrice haar wel enorm geholpen. Althans, daardoor had ze niet te klagen over het werk. Bij menig bedrijf of conferentie werd ze uitgenodigd om als gastvrouw of als presentatrice de boel te leiden. Ditmaal was dat niet anders. Het theater in het midden van het land was gevuld met een groep ambtenaren, waarvan zij pas door de voorbereidende gesprekken in de middag wist wat ze deden. Hoogstwaarschijnlijk zou ze dat na vanavond alweer vergeten zijn.

Toch was dit event anders. Ze moest het doen zonder Dirk. De wat pafferige producent van het kleine theaterbureau reisde altijd mee ter begeleiding. Eerlijk was dat ze ook een ruime vergoeding kregen, waardoor die extra aanwezigheid niet op haar budget drukte. Reina kreeg vooral voor dit soort zaken goed betaald. De ambtenarij zorgde voor een riant inkomen. Waar commerciële bedrijven nog wel wat onderhandelden over de prijs, zei Dirk altijd dat ze hier te vriend moesten blijven.

Dirk had veel veranderd in haar leven. Toen hij op haar pad kwam en haar deze kans bood, was ze erg verheugd geweest. De switch in haar carrière zorgde ook dat ze in de picture bleef. Ondanks dat Reina de veertig net had zien passeren, voelde zij zich niet gedateerd. Integendeel. Haar gezin had thuis niet te klagen, want haar inkomen zorgde er ook voor dat er veel leuke reisjes ondernomen konden worden. Het nadeel was dat ze haar man minder zag, omdat zij vaak laat thuis was. Toch was thuis meer dan prima.

Wat met thuis niet wist, was dat Dirk Reina’s leven ook op een andere manier had verrijkt. Toen Reina echt een keer on fire moest zijn en de lijntjes had afgezworen, had Dirk haar de lessen van de opera geleerd. Of ze waar waren, wist ze niet, maar onflatteus had hij verteld dat die zangeressen richting hun hoogtepunt werden gewerkt, om zo echt on fire te zijn. Reina had het zenuwachtig weggelachen, maar toen juist die bijeenkomst tamelijk in de soep liep doordat ze niet scherp was, vond ze Dirk drie dagen later tussen haar benen. Uit vrije wil. Zijn a-sexy overkomen met zijn kilo’s teveel, zijn wat vettige kop en immer foute snor hadden haar op een magistrale wijze oraal verwend, waarna Reina een daverend succes op het podium was. Een nieuwe gewoonte was geboren, een die steeds verder was gegaan.

Waar Dirk alleen eerst Reina op een heerlijke, uitgebreide manier likte, kwamen al snel zijn handen erbij en al spoedig ontving Reina hem met alleen haar lingerie aan. Zijn handen gingen dan ook naar haar borsten en niet veel keren later kon ze het niet laten om zijn immer opkomende bobbel te bevrijden. Nog voordat hij tienmaal de binnenkant van haar dijen uitvoerig had mogen bewonderen, mondde het uit in seks. Voor de ‘show’ was alles gericht op Reina’s opkomende orgasme en na de ‘show’ werd haar succes rijkelijk gevierd met dampende seks en orgasme voor beide.

Nu stond ze voor de spiegel. Ze had alles doorgesproken met de belanghebbenden. Inhoudelijk was ze er klaar voor. Toch knaagde er iets aan haar. Eigenlijk wilde ze het niet bekennen, maar ze miste Dirk. Ze miste zijn aanwezigheid, vooral op dit moment. De gezellige muren van de kleedkamer waren veel minder gezellig zonder hem. Ze wilde hem voelen. Reina werd al geil met het idee hoe hij haar verwende, hoe hij haar hunkerend naar een orgasme de kleedkamer uitschopte richting het podium en hoe hij haar vervolgens bij terugkomst weelderig onderdompelde in seks van het kaliber dat woorden nooit zouden kunnen uitleggen. Hoe meer ze aan hem dacht, hoe natter ze werd.

Waar ze de voorgesprekjes in een makkelijke outfit had gedaan, zou ze straks op de bühne verschijnen in een schitterend pak, een rustige blouse en hakjes die de boel afmaakten. Niemand in de zaal zou weten dat haar witte setje eronder pikanter was dan menig man aan zou kunnen. Ze had dat in de ochtend snel aangeschoten nog niet wetende dat Dirk haar vandaag niet kon vergezellen. Reina keek haar eigen bruine ogen in de spiegel aan, streek wat door haar bruinrode, goed gekapte haren, waar geen krul in te bekennen was, en tuitte haar lippen. Wat ze dacht kon echt niet.

Reina slikte, keek op haar horloge en nam een besluit. Ook zonder Dirk moest ze hun succesformule niet vergeten.

Twee minuten later stond de dienstdoende jongen van de hospitality op haar verzoek voor de deur. Toen hij aanklopte, stapte Reina naar de deur en opende deze terwijl ze er zelf half achter bleef. ‘Kom verder.’ Reina besefte dat wat ze in haar hoofd had en nu al lichtelijk in gang had gezet, misschien best wel eens onder het kopje van grensoverschrijdend gedrag zou kunnen vallen. Vele gedachtes spookten dan ook door haar hoofd, maar het vurige verlangen naar iets waarvan die jongen nog niet wist wat, bleef leidend.

‘Ik heb je nodig.’ Haar stem klonk licht dwingend en was misschien ook wel een beetje intimiderend. Zou hij de twintig al gepasseerd zijn? Hij was maar net iets groter dan zij was, leek nog niet bevangen te zijn door baardgroei en had zijn blonde haren netjes in een kort model. Met grote ogen keek hij haar aan, niet durven kijkend naar het geheel.

‘Wat kan ik voor u betekenen, mevrouw,?’

‘Noem me maar Reina,’ zei ze, waarna de deur echt dicht ging. Ze zag zijn ogen moeite doen om zich passend te gedragen.

‘Ik heb je meer nodig dan je misschien zult denken. Mijn kompaan is er niet bij en die zorgt altijd dat ik messcherp de bühne op kan.’

‘Hoe dan, mevrouw?’

‘Reina.’

‘Hoe dan, Reina?’

‘Door me te beffen.’

Ze zag zijn ogen groot worden, hem even wat rondkijken en zich niet echt een houding weten te geven. Zo zeker als hij rondom zijn horeca-taken over was gekomen eerder die dag, zo onzeker oogde hij nu. Vragend keek ze hem aan: ‘Je weet toch wel wat beffen is?’

‘Ja, dat weet ik,’ zei hij stamelend.

Reina liep naar de kaptafel waar ze eerder haar make-up en poedertjes had gedaan. Ze ging er met haar billen opzitten en spreidde haar dijen. Haar omgeslagen handdoek drapeerde ze met veel lust op het meubel. ‘Kom je of moet ik je collega vragen.’

Hij keek weer rond.

‘Mevrouw,..’

‘Reina.’

‘Reina, krijg ik hier geen problemen mee?’

‘Hooguit als je nu niet snel tussen mijn benen komt,’ zei ze met een lach.

Hij lachte en kwam naar haar toe. Hij ging tussen haar benen staan, streelde haar boven benen wat en durfde nu pas naar het weelderig ontblote lichaam te kijken. Reina had alleen die handdoek aangehad en zat nu dus poedelnaakt voor hem. Zijn handen gleden wat onwennig over haar bovenbenen, maar juist die onwennigheid van hem, maakte haar nat. Ze keek hem vurig aan. ‘Eén ding. Ik mag niet komen en geen vinger bij mijn gezicht, mocht je die intenties hebben.’

Terwijl de jongen een beetje twijfelend door zijn knieën zakte, haar benen streelde en zijn ogen niet van haar al glimmende poes kon afhouden, spookten de gedachtes door Reina’s hoofd. Eigenlijk hadden deze overspelige bezigheden haar nooit een schuldgevoel gegeven. Toen Dirk haar voor de eerste keer richting een orgasme had gebeft, had ze dat ook nooit zo gezien. Zelfs toen de producent en zij er een gewoonte van leken te maken elk event te eindigen met dampende seks in de kleedkamer, had ze er nooit over nagedacht. Dit was pas de eerste keer dat het in haar op kwam. Net toen ze zich besefte dat de wat plichtmatige wekelijkse seks met haar vent er niet onder leed, voelde ze de jongen van de hospitality zijn mond aan de binnenkant van haar dijen plaatsen. Daarop spreidde ze haar benen nog wat verder, waardoor haar lipjes een beetje uiteen gingen. Kort daarna legde ze goedkeurend haar hand op zijn hoofd, waarna hij begon te likken.

‘Hmm,’ kreunde ze zacht. ‘Jij begrijpt het.’

Rustig werd Reina aan haar natte poes gelikt. Zijn tong gleed op een continu tempo tussen haar lipjes door, telkens van beneden naar boven bewegend. Reina kon de gedachte dat hij likte alsof het aan een ijsje was niet onderdrukken. Toch was het lekker. Ze werd ten minste gebeft.

Toen ze merkte dat het voor haar doen te eenzijdig bleef, pakte ze hem bij zijn kin en trok hem een beetje omhoog. Hij keek haar vragend aan.

‘Bef je vaak?’

‘Nee.’

‘Oké. Dat wist ik. Heel simpel, het is geen ijsje. Laat je tong lekker tussen mijn lippen door roeren, laat hem die geile grot van me betreden en vergeet vooral mijn clitoris niet te beroeren. Lekker snel of een beetje cirkelen daar.’

‘Uw cli..’

‘Clitoris.’ Reina merkte zijn onwetendheid. ‘De plek die je moet beroeren als je een vrouw echt wil raken.’ Even wachtte ze en toen spreidde ze haar natte lippen en toonde ze haar meest gevoelige knopje. ‘Dat is de magic button my dear.’ Vervolgens dirigeerde ze hem met een handbeweging terug tussen haar dijen.

Haar woorden hadden duidelijk hun uitwerking want hij likte al snel vuriger en beroerde haar genotsknopje veelvuldig. Reina kreunde zachtjes en sprak goedkeurende woordjes die waarschijnlijk onverstaanbaar over haar lippen gleden. Hij werkte haar nu echt gestaag naar een orgasme. Ze voelde het aan alles. Deze knaap deed Dirks taak uitmuntend. Haar lichaam golfde al in een beweging waarbij duidelijk was dat ze zich opmaakte voor haar orgasme. Ferm duwde ze hem naar achteren en wipte van de kaptafel. Terwijl ze vliegensvlug haar broekpak en blouse aandeed, keek ze naar de verbaasde jongen.

‘Lekker?’

Hij bloosde.

‘Nieuw voor je?’

‘Ja,’ zei hij.

Eenmaal aangekleed pakte ze hem bij zijn kraag. ‘Zorg over drie kwartier dat je hier binnen zit.’

‘En dan?’

‘Dan gaan we genieten.’

‘Maar, Reina,’ zei hij. ‘Ik heb alleen ervaring met jongens.’

‘Des te beter. Gaan we nog meer genieten, als je wilt.’ Ze gaf hem een knipoog en stoof precies op tijd haar kleedkamer uit. Met die gast in haar gedachte en de felheid van een naderend orgasme dat nog niet had moge volgen vlamde ze op de bühne. De ambtenaren in de zaal wisten vast niet waarom, maar goed ook.

Nadat ze vlug het stokje had overgedragen op het podium, liep ze in een kordate pas richting de kleedkamer. Haar hakken benadrukten de fermheid waarmee ze elke stap zette. Reina vond dat ze een beloning had verdiend. Wat Dirk haar had geleerd, had ze goed gewerkt, maar was even zo goed ook heel verslavend. Ze haalde diep adem voordat ze haar kleedkamer opende, waarbij ze door haar bruine haren streek.

Toen ze de deur open zwaaide, bekroop haar een teleurstellend gevoel. De kleedkamer was leeg. Ze had gehoopt die jongen van de hospitality hier te treffen en een vervolg te kunnen geven aan wat voor haar werk op het toneel ingezet was. Ze keek rond, waarbij haar ogen toch echt bevestigde dat de kleedkamer voor haar alleen was. Ze pakte de klink vast en terwijl ze de deur achter zich trachtte te sluiten, bedacht ze zich dat er dan maar niets anders op zat dan zichzelf een ontzettend geile verwenbeurt te geven. Een glimlach kwam terug op haar gezicht.

Net toen de deur helemaal dicht ging, kwam er weerstand. Hij werd open geduwd en Reina keek om.

‘Sorry, maar er was even iets tussen gekomen.’ Haar glimlach was nu op z’n grootst. Ze pakte hem bij zijn boord, trok hem naar binnen en deed de deur ondertussen dicht en in het slot.

‘Wat fijn dat je terug bent gekomen,’ zei Reina met een stem die haar opwinding niet kon verbergen. Terwijl ze met hem beet hebbend naar achteren liep, wierp ze met haar vrije hand haar jasje de kleedkamer in. Haar blouse knoopte ze ook behendig los, haar ervaring van de lust na dit soort perfomances gebruikend. ‘Wat is je naam?’

‘Brian.’

‘Oké, Brian, neem maar plaats in de bank.’

Zonder enige vorm van tegenspraak ging hij in de lage, lederen bank zitten. Reina schopte haar hakken uit, waarna haar broek ook niet kon wachten om van haar billen te glijden. Elk ander moment had ze deze gast vast een iets subtielere striptease gegund, maar daarvoor was ze te geil. Haar string moest er ook aan geloven, welke ze, bevrijd van haar lichaam, onder zijn neus duwde. Daarna kwam ze op de bank, een been tegen de rugleuning persend, zodat haar intieme zone zonder pardon op zijn gezicht drukte. Hij moest nu wel beffen. Reina voelde zijn tong het snel geleerde in de praktijk brengen, waarbij hij duidelijk ook aan zekerheid had gewonnen, gezien de langzaam naar haar achterwerk verplaatsende handen. Die handen zorgden ervoor dat het nog beter voelde, zeker toen hij haar billen langzaam begon te kneden.

Reina merkte dat ze door de algehele opwinding weinig nodig zou hebben voor een heftig orgasme. Daarom kwam ze al snel wat naar achteren en stapte ze de bank af. Ze boog zich voorover naar de wat beduusde jongen en keek hem geil aan. ‘Geniet je?’ vroeg ze met een stem waarmee ze op het podium waarschijnlijk de hele zaal rode oortjes had bezorgd.

Brian kon weinig uitbrengen, maar knikte duidelijk. Die bevestiging had ze niet nodig, want haar rechterhand was al afgedaald naar zijn kruis, waar zijn broek alle moeite had met zijn flink gegroeide lid. ‘Mooi, dan zal ik die maar eens bevrijden.’

Nog voordat Brian goed en wel had kunnen reageren, zat Reina al gehurkt voor de bank en had ze de broek van deze gast die niet eens half haar leeftijd waarschijnlijk was, met gemak geopend. Ze trok zijn boxer direct mee naar beneden, zodat zijn opgewonden lid trots zijn grootte kon tonen. Reina hield hem beet, zorgend dat deze fier omhoog wees vanuit de basis van een vlassig bedje blond schaamhaar. Toen ze zijn eikel van zijn voorhuid bevrijdde met een soepele beweging, oogde hij alsof hij in de zevende hemel geraakte.

Toen ze plagend haar tong van de aanzet van zijn langs naar zijn eikel likte en daar vervolgens een klein kusje op gaf, gleed er een kreun over zijn lippen die boekdelen sprak. Even wachtte ze, waarbij Reina naar hem keek. Toen volgde een identieke lik, maar nu gevolgd door een mond die zijn eikel naar binnen zoog, zijn paal zo diep mogelijk volgend. Uiterst bruut begon ze hem te pijpen, niet beseffend dat deze gast een wereld zag open gaan. Reina had haar mond nog geen tien maal op en neer gehaald toen Brian zijn zaad uitgebreid in haar mond begon te spuiten. Totaal onverwacht. Reina hield haar lippen strak om zijn staaf en slikte alles door. Haar hand bracht ze naar zijn schacht om hem al trekkend te verlossen van zijn laatste klodders, die zij gulzig tot zich nam.

‘Damn, dat was snel,’ zei ze toen ze hem uit haar mond liet glippen. Klaar was Reina echter geenszins met deze knaap. Ze streelde zijn nog wat naschokkende lul. Reina maakte zijn blouse los en trok zijn broek en boxer helemaal uit, waarmee ze ook zijn sokken en schoenen eraan deed geloven. Zijn lichte huid toonde een fysiek goed in orde gast, tot tevredenheid van Reina. Die kwam op zijn schoot zitten en begon met haar kletsnatte poes over zijn lul te glijden. Haar lipjes gebruikten zijn nahijgende pik om natter en natter te worden. Ondertussen keek ze hem zwoel aan, haakte haar laatste kledingstuk los en wierp die af. Daarna duwde ze haar niet bijster grote, maar prima gevormde borsten in zijn gezicht. Ze liet hem om de beurt aan haar tepels likken. Terwijl hij zich zalig overgaf aan haar boezem, begon zij ondertussen haar clitoris te masseren.

Steeds sneller bewoog ze met haar onderlichaam op en neer, gestimuleerd door het werk van haar eigen hand en zijn mond. Lichtelijk voelde ze zijn lul alweer beginnen te kloppen. Reina reed op deze manier zijn pik in een hoog tempo terug hard, iets wat sneller ging dan verwacht. Ze had echter helemaal niet de intentie om zijn lul naar binnen te leiden. Daarvoor voelde ze dat er iets veel machtigers op komst was. Sneller wreef ze over haar clitoris. Er was geen houden meer aan. Druppeltjes zweet op haar voorhoofd en rond haar neus onderstreepten hoe heet ze was.

Toen ze naar achteren ging hangen, kwam ze klaar op een manier zoals alleen dames in de allerhoogste stand van genot kunnen klaarkomen. Het spetterende waterballet werd door haar wrijvende hand zo lang mogelijk gecontinueerd, waarbij Brian met grote ogen keek naar het tafereel wat zich tegen zijn weer bijna parate lul afspeelde.

Dit was het moment waarop ze zijn pik met haar linkerhand middels een fluwelen beweging naar binnen leidde, direct gevolgd door de bewegingen van haar onderlichaam, welke ervoor zorgde dat zijn paal weer echt hard was. Opnieuw mocht zijn mond haar boezem genieten. Reina hijgde van geilheid, van het gevoel bemind te worden voor een jonge, onbekende gast, van de erotische euforie die tegenwoordig bij haar werk behoorde.

Op het moment dat ze zeker wist dat zijn lul weer goed bezig was, kwam ze van hem af en kwam op handen en knieën op de bank naast hem. Verleidelijk en ongeduldig tegelijk keek ze naar Brian. Die stond op en hield zijn lul vast, hem gereedhoudend voor het vervolg traject. Reina genoot van de onwennigheid waarmee hij zijn eikel tegen haar kletsnatte kut zette. ‘Oh ja, kom maar binnen, geile hengst,’ kreunde ze richting hem.

Brian duwde zijn fallus naar binnen, waarbij hij hem snel los liet, zodat zijn pik helemaal naar binnen mocht. Daar hield hij hem even voordat hij echt neukende bewegingen begon te maken. De eerste stoten waren nog onwennig, maar al snel vond hij een tempo dat duidelijk maakte dat hij er echt zin in had. Reina voelde zijn tienerlul in haar rijpe poes genieten. Dit was een groot genot voor haar. Deze seks was heel anders dan normaal met Dirk, hoewel ze daar ook veel plezier van had. Dit was een andere dimensie, misschien omdat ze hem niet kende en omdat zijn gebrek aan ervaring ook een prachtige charme met zich meebracht. Heerlijk liet ze zich neuken op het tempo dat Brian voerde.

Met de seconde werd deze jongen meer en meer een man. Elke keer als Reina over haar schouder naar achteren keek, zag ze hoe hij aan zelfverzekerdheid op dit gebied won. Toen hij haar na een flinke poos diep in haar poes te hebben geneukt een tik op haar rechterbil gaf, zijn pik uit haar kutje trok en hem vervolgens tot driemaal diep in haar ramde, waarbij elke millimeter van zijn trots gebruikt werd, wist ze dat hij vol in de wedstrijd zat. Het was heerlijk om zijn ballen bij deze machtige stoten tegen haar clitoris te voelen.

Terwijl zijn keiharde lul, die duidelijk hernieuwde energie had gevonden, weer ritmisch in haar pompte, bedacht Reina zich dat het wel dondersgeil was zo zonder Dirk. Zou ze hem dit vertellen? Ze wist niet eens of hij boos zou worden, of jaloers zou zijn. Het maakte haar ook niks uit, hij had dit genot haar zo leren beleven en hij was er niet. Eigen schuld dus voor hem.

Reina duwde haar billen naar achteren, waarna ze snel naar voren kwam. Brians lul gleed hierdoor uit haar zeiknatte poes. Reina draaide zich om, dirigeerde Brian weer zittend op de bank en kwam op zijn schoot met haar gezicht van hem af. Terwijl ze zich liet zakken, leidde ze met haar linkerhand zijn pik in haar kutje.

Haar heupen begonnen te draaien op een manier die onderstreepte hoe intens ze het beleefde. Wie niet beter zou weten, zou denken dat ze iets Latijns-Amerikaans in haar genen had, gezien de draaikunsten van haar heupen. De pik van Brian werd op een sublieme manier heen en weer geschoven, diep bij Reina van binnen vertoevend. Langzaam voerde ze de intensiteit van haar bewegingen op. Ze kwam hierbij met haar bovenlichaam naar achteren hangen en begeleidde Brians handen op een licht dwingende manier met haar borsten te spelen. Het was duidelijk dat die dat niet erg vonden.

Zijn handen begonnen met krachtige, draaiende bewegingen haar geringe boezem zo wijd mogelijk te bewegen. Haar tepels vierden deze aanrakingen door tussen zijn vingers door hun stijfheid aan de kamer kenbaar te maken. Door zijn bewegingen schuurden zijn handen ook over deze gevoelige knopjes. Reina kon hierop alleen maar nog intenser op zijn pik dansen. Haar rechterhand gleed daarbij naar haar gevoelige knopje om ondanks het zeer recentelijke orgasme toch opnieuw verwennende aandacht aan te geven. Zelden was haar clitoris zo gevoelig geweest als nu. Ze had vast niet veel nodig voor een nieuw orgasme. Dat was duidelijk.

Ineens hoorde ze Brian zwaarder adem gaan halen. Reina bewoog nog een paar keer met haar onderlichaam op en neer, hunkerend naar een oneindig gevoel van zijn pik in haar hebben, maar besefte toen dat het niet slim zou zijn om hem zijn nieuwe lading vol in haar te laten spuiten. Ze gleed een beetje omhoog, liet zijn pik uit haar intens natte poes glijden en begon deze tussen haar benen met haar linkerhand rustig te masseren. Zijn staaf was doordrenkt van haar liefdessappen. Haar trekkende bewegingen gingen gepaard met de kleine glijdende bewegingen van haar vagina tegen zijn staaf, waarbij haar rechterhand nu trachtte haar orgasme af te stemmen met de zijne.

Brian kneep ineens ferm in haar borsten. Zijn ontblote eikel vuurde in alle kracht nog een paar flinke salvo’s zaad de kleedkamer in, deels op hun lichamen komend. Net toen zijn hoogtepunt minder krachtig begon te vuren, was het Reina die met haar tweede orgasme zijn nog rustig ejaculerende pik onderdeel maakte van haar persoonlijke waterballet van genot. Schokkend kwam ze met een rijkelijke hoeveelheid nattigheid klaar.

Nadat hun naakte lichamen een beetje waren bijgekomen en hij haar borsten rustig uit zijn handen had laten glippen, stond Reina op. Naakt paradeerde ze naar de dichtstbij zijnde handdoeken die netjes in de kleedkamer klaar waren gelegd, pakte er twee, waarvan ze er één naar Brian wierp. Daarna wenkte ze hem en nam hem zonder woorden de douche in, waarbij ze hem als dank zorgvuldig inzeepte en afspoelde. Een aai over zijn lul en een ‘dank’ over haar lippen zeiden hem dat zijn taak voldaan was. Terwijl Reina zelf nog genoot van de douche, kleedde Brian zich aan. Reina genoot van de ongekend rode wangen van de jongen.

Toen zij onder de douche vandaan kwam en zich rustig voor hem afdroogde, ze met een knipoog: ‘Het zou niet erg zijn om hier nog eens terug te komen voor zo’n voortreffelijke nieuwjaarsbijeenkomst.’ Brian knikte verlegen en verliet de kamer. Reina pakte daarna snel haar spullen, kleedde zich gemakkelijk aan en verliet de kleedkamer met alleen de handdoeken en nog wat niet opgeruimde sporen liefdesvocht van beide partijen als laatste getuigen van de ongekende lust die hier plaats had gevonden. Daarop verliet ze het pand, de organisatie excuserende dat zij niet bij de borrel zou aansluiten, iets met het thuisfront.
Trefwoorden bij dit verhaal: Klaarkomen, Kleedkamer, Milf, Oud En Nieuw, Spuiten, Stiekem, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vlindertje Gespietst ... - 2Door: Nina7
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Joan vertelt wat haar is overkomen tijdens de werkweek in Parijs, waar zij als docente Frans de eindverantwoordelijkheid had. De avond ervoor dronken we met elkaar een glas wijn, misschien wel meer. Die vijf jongeren ze zaten in HAVO 4 ded..."
23-02
9.1
Vlindertje GespietstDoor: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Enerzijds hadden we voor overeenkomsten, anderzijds waren we best wel verschillend. Gelukkig accepteerden we dat van elkaar en onze liefde voor elkaar was erg diep. Toch zou deze op een onverwachte wijze getest worden We, Joan 40 jr. en..."
22-02
9.2
De Secret Room...Door: Dano30
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Milf, Voyeurisme,
" Let op dit verhaal is geschreven voor de belevingsvorm van een vrouw Dit betekend dat het zo is geschreven alsof ze het zelf meemaakt. Stel je voor we elkaar treffen op de secretroom locatie, je weet nog niet wat het is maar ik heb j..."
19-02
7.2
Avontuurlijke FotograafDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Borsten, Fotograaf, Fotoshoot, Neuken, Zwanger,
" Laatste klus Snoeiharde muziek loeide uit de autoradio. Dave zong uit volle borst mee met de populaire Tejano muziek, een mengeling tussen country en volkse Mexicaanse muziek. Een fris windje waaide ondertussen doorheen d..."
19-02
8.7
Altijd Willen DoenDoor: Linda
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dubbel Vaginaal, Gluren,
"Al een lange tijd had en heb ik een fantasie. Iets wat ik nooit dorst te vertellen aan mijn partner. Terwijl ik echt alles mag wat ik wil alles is bespreekbaar. Deze fantasie is eigenlijk zijn schuld, hahahaha. Sorry ben Linda en ben een slank niet a..."
14-02
8.6
Brief Aan ZoëDoor: Stanzie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Lieve Zo , Ik mag hopen dat ik je niet al te erg doe schrikken omdat ik mijn Allerbeste Wensen voor het nieuwe jaar dit keer via een brief overmaak, in plaats van het jaarlijkse digitale wenskaartje via mail. De reden daarvoor is in de eer..."
11-02
9.5
Vergeldingsdag - 3Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep,
" Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen. Veel lees plezier. JohanK ..."
11-02
8.8
Ik Moet Het VertelllenDoor: Liefje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Schoondochter, Schoonvader,
"Ik ben 28, heb een vriend en een leuke baan. Op maandag en dinsdag werk ik de meeste weken thuis, de andere dagen op kantoor. Ik ben 1.70, best slank en heb forse borsten 80E. Om alles strak te houden doe ik veel aan yoga en wandel ik veel. De vader ..."
11-02
9.0
Zij Kon Haar...Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tweeling,
" Dit is het eerste deel van een kleine verhalen serie. Nog weinig expliciete seks in dit verhaal maar dat gaat komen in het vervolg. Wij, Roos en ik, Michel, waren op de terugweg van een heerlijke vakantie in Itali . Een prachtige ro..."
09-02
9.2
Dat Laatste UurDoor: DonB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School, Tiener,
"Dit zijn twee korte verhalen die gebeurtenissen tijdens meester Donald Boogerd zijn nablijft verhaal genaamd het Fietsenhok. Het zijn de verhalen van de directeur en Maria en juf Carla en Ian... De directeur ziet Maria al aan het ei..."
07-02
7.6
Schaamteloos Genieten ... - 2Door: Inopdracht
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole, Slet, Sletje, Trio,
" In het eerste deel heb ik jullie verteld hoe ik, Thea, samen met mijn vriendin Chantal door onze mannen na een gewonnen weddenschap een spannend weekend in een club aangeboden kregen. In het hotel maakten we kennis met drie wielrenners die met ons..."
06-02
9.4
Schaamteloos Genieten ... - 1Door: Inopdracht
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Darkroom, Parenclub, Slet, Sletje, Uitdagen,
"We hadden een gezellig etentje bij ons thuis met onze beste vrienden waarvan vooral Chantal al heel lang mijn beste vriendin is. Samen hebben we de nodige spannende avonturen meegemaakt en doen we niet voor elkaar onder. Zal ons eerst even v..."
03-02
9.1
Klik hier voor meer...