Klik hier voor meer...
Door: Yan
Datum: 26-12-2016 | Cijfer: 8.1 | Gelezen: 19750
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Rens En Oma - 4: De Ellen
Uitgewoond
Nadat tante Laura Rens lul heerlijk had schoon gelikt, stonden tante Lesley en tante Laura op, trokken Rens aan zijn armen omhoog en begonnen de rosé in de glazen te schenken. Rens kwam tot zichzelf, trok zijn sportbroekje aan en liep met een appelsapje in zijn hand, op wiebelige benen, achter tante Lesley en tante Laura de tuin in. Tante Lesley en tante Laura hadden niet de moeite genomen hun bikinibroekjes aan te trekken en ondanks de dubbele neukbeurt van zonet, voelde Rens zijn lul alweer groeien bij de aanblik van tante Laura's wiebelende schommelkont en tante Lesleys kleine trillende billen.

Het drietal werd door Oma en tante Lineke met luid gejoel ontvangen. De geile opmerkingen waren niet van de lucht en Rens merkte dat Oma zich niet meer inhield met Rens erbij, maar zich net zo gedroeg als de rest van de meiden. Rens kreeg van tante Lineke een dikke knipoog, toen tante Lineke vroeg of Lesley een kurkentrekker van zijn lul had gezogen. Rens grinnikte alleen maar, maar tante Lesley grapte dat Rens lul zo hard en stevig was, dat er geen bochtje in te zuigen was. Oma knikte goedkeurend naar Rens toen ze zag dat Rens eerst wat wilde zeggen, maar wijselijk zijn mond hield.

De rest van de middag werden er soms wat geile grappen gemaakt, maar waren de dames vooral bezig met gezellig babbelen, waarbij het Rens opviel dat iedereen elkaar insmeerde met zonnebrandolie, zonder elkaar op te winden. Er werd over van alles en nog wat gesproken, van de kwaliteit van de bloemkool op de markt, tot het aantal trillingen wat een beetje vibrator aan zou moeten kunnen. Later in de middag gingen de gesprekken steeds meer over eten en rond zessen vroeg Oma aan Rens of hij de tafel buiten wilde dekken. Rens liep naar binnen, pakte uit de keuken het rood-roze geruite tafelkleed en begon de tafel op het terras te dekken. Oma, tante Lineke en tante Lesley gingen de keuken in, sneden de groentes, kookten wat rijst, maakten de salades klaar en prepareerde het toetje.

Een half uurtje later zaten ze met zijn vijven aan de tafel buiten te eten, en de gesprekken werden weer wat vunziger. De zon zakte achter de bomen weg, maar de temperatuur bleef uiterst aangenaam. Rens liep nog een paar keer naar de keuken heen en weer voor wat drank, nootjes, en rond half tien trakteerde hij Oma, tante Lineke, tante Laura en tante Lesley op een speciaal ijsje. Rens had op internet een ijsgietvorm gevonden in de vorm van een lul met ballen gevonden met een grootte van ca veertien cm, ook had Rens er eentje van tweeëntwintig centimeter besteld, welke je zelf kon vullen en in de vriezer kon leggen. Rens had vier van die vormen van veertien cm en een van tweeëntwintig centimeter laten komen en deze met zoete limo gevuld waar hij wat Licor 43 doorheen had gemixt. Rens had de ijsjes op een plat bord gezet en liep met een halve erectie naar de vrouwen in de tuin


Rens lul was al gaan groeien, toen hij eraan dacht welke reactie deze ijsjes op deze hitsige groep zou hebben. Rens had de ijslul van tweeëntwintig centimeter in het midden van het bord gezet en de vier kleinere er rondom geplaatst. Toen Rens bij de tafel aan kwam hoorde hij nog net de laatste zin van een geile mop die tante Lesley vertelde en schoot half in de lach. Met geloken ogen zette Rens het bord op tafel en verwachtte een gegiebel te horen. Het bleef echter ijzingwekkend stil en toen Rens zijn ogen verder open deed, zag hij tante Lesley met glazige ogen naar de grote fallus midden op het bord staren en Rens merkte op hoe hitsig tante Lesley haar lippen likte.

Waarschijnlijk hadden de andere vrouwen door hoe Lesley in elkaar zat, want niemand zei iets en met glimoogjes keken Oma, tante Laura en tante Lineke elkaar aan. Oma brak het ijs en deed een greep naar het bord en pakte een kleine ijslul, zette haar lippen op de koude eikel en zoog slurpend aan het ijsje. Tante Lineke en tante Laura pakten ook een kleine ijslul en begonnen langs de stam van de ijslul omhoog te likken. Tante Lesley zat nog half in haar verstarring, liet een hand in haar kruis glijden en Rens zag hoe tante Lesley haar vingers door haar krappe kleine kutje heen en weer haalde. Langzaam stond tante Lesley op, wankelde naar de tafel met haar hand nog in haar kutje en pakte met haar andere hand de enorme ijslul van het bord.

Toen gebeurde er iets wat Rens nooit had verwacht. Heel even likte tante Lesley met haar tong aan de ijslul en met glazige ogen zette tante Lesley die enorme ijslul op een schotel, zette die schotel op de grond, hurkte erboven en liet haar krappe kutje over die grote ijseikel glijden. Tante Lesley pakte de rand van de tafel beet en met een kreun van ijskoud genot liet tante Lesley haar knijpkutje over die grote ijslul zakken. Met nietsziende ogen staarde tante Lesley over de tafelrand en begon op en neer te wippen.

Doordat die lul zo strak in haar kut verankerd zat veerde de ijslul mee omhoog en tante Lesley kreunde van teleurstelling. Oma had in de gaten wat er gebeurde en pakte tante Lesley bij haar schouders en tilde het kleine vrouwtje op. De ijslul bleef als vastgevroren in tante Lesles kut steken toen Oma tante Lesley ruggelings de tafel opdrukte en tante Lesleys benen wijd uit elkaar drukte. Tante Lineke snapte wat Oma van plan was en stond ook op, pakte een been van tante Lesley en drukte haar knie naar buiten. Oma deed hetzelfde met Tante Lesleys andere been en het kleine vrouwtje lag nu met wijd gespreide benen en een enorme ijslul in haar kut in de ondergaande avondzon.

Tante Laura kwam erbij en pakte de ijslul bij de ballen vast en begon zachtjes het enorme ding in en uit tante Lesleys kut te schuiven. Doordat het ding nogal groot was, schoof tante Lesleys lijfje met de bewegingen van tante Laura mee over tafel. Tante Lesleys ogen begonnen te tranen en er kwamen onsamenhangende geluidje uit tante Lesleys mond. Tante Lesley greep met beide handen haar eigen tieten beet en perste haar tepels hard tussen haar vingers en begon met haar onderlijf te bokken. Rens zag het gebeuren en liep ook naar de tafel, liet zijn hand over de kleine harde buik van tante Lesley glijden en liet zijn vingers langs de intens koude lul over tante Lesleys klitje dansen.

Heet gooide tante Lesley haar bekken op en neer en Rens zag hoe het smeltende ijs een spoor langs tante Lesleys anus trok en tussen haar bilnaad door de tafel opliep. Tante Laura zag het spul lopen en knielde voor de wijd geopende kut van haar vriendin en slurpte het zoete smeltspul uit tante Lesleys bilnaad. Tante Laura liet haar vinger door het smeltsap glijden en drukte haar vinger door tante Lesleys kringspier haar anus in. Oh my god, mompelde tante Laura. Het voelt hier ook koud aan. Dat ding moet eruit, anders bevriest ze nog. Tante Laura keek Rens aan, zag hem staan met een enorme erectie in zijn sportbroekje en stond op voor de ijskoude kut van haar vriendin.

Tante Laura liep naar Rens, trok zijn sportbroekje naar beneden en greep met volle hand zijn hete kloppende lul. Meekomen, gromde tante Laura en trok Rens aan zijn lul mee naar de ijskoude kut van tante Lesley. Tante Laura trok met een ruk de smeltende ijsdildo uit tante Lesleys lutje en liet het koude ding tussen tante Lesleys trillende tietjes vallen. Tante Laura drukte Rens lul voor de koude kut van tante Lesley en riep snauwerig tegen Rens: Kom vooruit: NEUKEN!!, en sloeg Rens met een harde klap op zijn kont. Hierdoor gleed Rens lul met een rotgang een ijsgrot in en Rens voelde de kou zijn lul in sluipen.

Rens pakte de benen van tante Lesley over van Oma en tante Lineke, zette zijn eigen benen wat uit elkaar en begon met een noodgang zijn lul hard en wild in tante Lesleys ijskut te pompen. Rens ging zo hard tekeer dat tante Lesleys lichaam wild over de tafel schoof. Kreunend opende tante Lesley haar ogen en keek Rens intens aan. Rens voelde zijn lul langzaam warm worden en stootte nog een paar keer diep en hard in het smalle oude vrouwenkutje. Tante Lesley drukte haar bovenlichaam wat omhoog en liet haar hand over haar buik naar haar klitje glijden. Rens zag hoe tante Lesley zich hard en snel vingerde en voelde het kutje nu lekker op temperatuur komen en voelde tante Lesleys onderlichaam krampen in een aankomend orgasme.

Net toen Rens aan tante Lesleys krampende kut voelde dat tante Lesley klaarkwam, werd Rens hardhandig aan zijn middel getrokken en met een rotgang floepte zijn lul uit tante Lesleys kutje, waar tante Laura meteen met haar mond op het opgewarmde kutje aanviel. Rens stond, met van geilheid knikkende knieën, te staren naar tante Laura die nu niet alleen met haar tong in tante Lesleys kutje bezig was, maar ook drie vingers van haar rechterhand in tante Lesleys kut propte. Tante Lesley zakte, met gesloten ogen, achterover en pakte de smeltende ijsdildo liet deze over haar tepels glijden en met harde kreunen hoorde Rens tante Lesley klaarkomen.

Terwijl Rens, bijna met open mond, stond te kijken hoe tante Lesley door tante Laura werd klaar gelikt en gevingerd, voelde Rens een warme hete mond om zijn lul. Verbouwereerd keek Rens naar beneden en staarde recht in de lichtgrijze ogen van Oma. Een dikke knipoog kwam Rens tegemoet en Oma haalde haar mond van zijn lul, stond op, pakte Rens heerlijk bij zijn ballen en fluisterde; Kom jongen, neuk mij alsjeblieft. Oma draaide zich om, boog voorover, spreidde haar benen en zette haar handen op haar knieën. Rens zag Oma's kut wijd open glijden door deze houding. Rens pakte Oma bij haar heupen en drukte zijn lekkende trillende lul zachtjes in Oma's druipende kut. Oma greep tussen haar benen door en pakte Rens bij zijn ballen en rukte Rens aan zijn ballen heen en weer haar kut in en uit.

Rens bukte zich wat voorover en greep de dikke schommelende tieten van Oma en pompte zijn trillende harde lul diep langs achteren Oma's hete knijpende kut in. Oma stuurde zijn stoten door aan zijn ballen te trekken. Rens voelde zijn orgasme komen, liet Oma's tieten los, zette zijn handen op haar heupen en liet zijn lul met diepe snelle stoten Oma's oude hete kut verbouwen. Rens haalde een hand van Oma's heupen en gaf Oma een harde klap op haar reet en Rens lul schokte van genot toen Oma's kut door deze klap extra hard in zijn lul kneep. Oh jongen, gromde Oma, doe lekker, ga door, sla me op mijn reet, je maakt me zo geil. Rens geloofde zijn oren niet. Was dit zijn oma? Rens pompte zijn lul steeds harder en sneller in Oma's zuigkut en terwijl Rens het zweet van zijn lichaam voelde lopen, zag hij hoe tante Lineke naast hen kwam staan en haar ene hand op Rens billen legde en haar andere hand onder Oma's buik door naar Oma's klitje liet glijden.

Oma's lijf begon te trillen en Rens voelde hoe Oma door haar knieën zakte onder een aankomend orgasme. Tante Lineke zakte mee en Rens voelde zijn lul uit Oma's kut glijden, toen Oma op haar knieën in het gras zakte. Rens knielde achter Oma en drukte opnieuw zijn lul Oma's smachtende kut in. Tante Lineke liet haar dikke tieten op Oma's rug vallen en vingerde Oma naar een hoogtepunt terwijl Rens op zijn knieën achter Oma zijn lijn lul wild in haar hete grot liet stampen. Oma's lijf krampte ineen onder een overweldigend orgasme en Oma kreunde luid van genot.

Rens voelde in zijn onderbuik ook een kramp aankomen en drukte zijn lul hard en diep in Oma's krampende knijpkut en op het randje van zijn orgasme werd Rens hardhandig uit Oma's kut getrokken door een verhit kijkende tante Laura. Rens was even de weg kwijt en voelde zijn orgasme op het randje van ontladen blijven hangen. Tante Lineke was naast Oma op haar knieën gaan zitten en Rens zag twee heerlijke volle konten naast elkaar op het gras naar hem knipogen. Dit was zo'n ontzettend geil gezicht dat Rens zijn hand om zijn, van kutgeil natte, lul vouwde en hard begon te trekken.

Tante Laura wilde hier niets van weten en met een quasi boos gezicht gromde tante Laura: Stop daarmee. Kijk dan. Neuk die twee, begin bij die loopse teef van een Lineke. Rens knielde achter tante Lineke en zonder na te denken ramde hij zij lul hard tussen de schaamlippen van tante Lineke door en zijn lul werd verwelkomd met een zuigend knijpend gevoel. Tante Laura zag het gebeuren en werd hier zo geil van dat ze ruggelings op de rug van tante Lineke ging liggen en sloeg haar benen om de nek van de zwetende Rens. Rens keek naar beneden en zag zijn lul diep in de gladde kale kut van tante Lineke verdwijnen, terwijl daar vlak boven de gapende, wijd geopende kut van tante Laura hem aanstaarde.

Rens trok zijn lul uit tante Linekes kut en stootte een paar centimeter hoger de natte geopende kut van tante Laura in. Tante Lineke zuchtte onbevredigd en schudde wat met haar rug en Rens liet zijn lul uit de kut van tante Laura floepen, om meteen weer de kut van tante Lineke in de rammen. Een paar keer wisselde Rens van kut, zonder zich te hoeven verplaatsen. Oma was ondertussen bijgekomen van haar orgasme en liet haar hand onder de buik van tante Lineke doorglijden en Rens voelde Oma's vingers langs de schacht van zijn lul hard op tante Linekes klitje tikken. Rens wisselde weer van kut en voelde tante Lineke hard klaarkomen onder Oma's vingers.

Rens onderbuik deed pijn van het ingehouden orgasme en Rens kon het niet langer inhouden. Woest kreunde Rens dat hij klaar kwam en wilde zijn lul diep in tante Laura's kut pompen om diep in tante Laura klaar te komen, maar Oma dacht daar anders over. Op het moment dat Rens begon te spuiten, rukte Oma Rens van tante Laura af, rolde Rens op zijn rug, zette haar mond over zijn kloppende eikel, pakte zijn ballen stevig vast en zoog het uitbarstende zaad van haar kleinzoon hard zuigend uit zijn lul. Oma voelde Rens ballen in haar handen werken en zoog nog wat harder op Rens eikel, en Oma had moeite om de lul van de woest bokkende Rens in haar mond te houden. Oma zoog Rens lul helemaal leeg, maar Rens had niet in de gaten dat Oma niets doorslikte.

Rens sloeg zijn ogen op toen hij de laatste stuiptrekkingen door zijn ballen voelde gaan en werd verrast door een knielende tante Lesley. Tante Lesley ging vlak naast Rens op haar rug liggen met haar hoofd op gelijke hoogte met Rens hoofd. Hijgend keek Rens opzij en zag Oma boven tante Lesley knielen en zag verbaasd hoe Oma zijn sperma met een sliert in tante Lesleys wijd geopende mond liet glijden. Nog verbaasder keek Rens toen hij naast het hoofd van tante Lesley ook het hoofd van tante Laura zag verschijnen, die ook een sliert van zijn geil in haar mond kreeg van Oma. Waanzinnig geil werd Rens van die oude vrouwen die zijn sperma met hun monden deelden. Ondanks het geile uitzicht kon Rens lul niet meer hard worden. Bij elk beetje opwinding klopte zijn lul pijnlijk van de langdurige erectie en Rens sloot zijn ogen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Oma, Uitgewoond, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...