61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 12865x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Ergens in de verte hoorde ze de voordeurbel en toen nog een keer. Pien opende haar ogen en voelde naast haar, wie was dit? Op de wekker zag ze dat het 8.00 uur was, Ted was dus al naar zijn werk. Ze deed voorzichtig de gordijnen een stukje open en keek naar beneden. Er stonden twee mannen in het wit gekleed met gereedschappen en emmers bij zich. Ze deed het raam een stukje open zodat haar naaktheid niet van buiten was te zien en vroeg met een slaperige stem: “Goedemorgen, waar komen jullie voor?” "Goedemorgen mevrouw, wij komen zoals afgesproken het muurtje stucen.” Ze was verbaasd, Ted had gezegd dat ze pas in de middag zouden komen. “Okay, ik kom opendoen, even iets aantrekken", riep ze naar beneden.

Ze keek om zich heen en zag haar dikke ochtendjas niet liggen. Toen bedacht ze dat deze in de was zat omdat ze weer eens iets geknoeid had. Snel trok ze een schone slip uit de ondergoed lade en pakte haar zijden badjas. Deze droeg ze eigenlijk alleen ‘s avonds als ze Ted wilde plagen. Het zijde deed haar borsten accentueren en de aanraking van haar borsten aan de binnenkant zorgde dat ze permanent harde tepels had als ze deze badjas aan had.

In de badkamer pakte ze een elastiekje en deed haar lange blonde haar in een paardenstaart. Daarna liep ze op blote voeten naar beneden. Daar aangekomen draaide ze de deur van het nachtslot en liet de mannen binnen. “Sorry, maar ik dacht dat jullie pas rond 13.00 uur zouden komen” zei ze tegen de beide mannen. “Geen probleem mevrouw, we zijn nu binnen en kunnen aan de slag, mijn naam is Dieter en dit is Thomas” zei de oudste van de twee. Te horen aan het accent waren het Polen die zeer goed Nederlands spraken.

“Eerst koffie anders kan ik helemaal niks, jullie ook een bakkie?” vroeg ze aan de mannen.

“Graag mevrouw” zeiden ze. “Zeg maar Pien hoor, dat praat makkelijker, van mevrouw word ik een beetje ongemakkelijk” antwoordde ze. “Graag Pien”, zei Thomas, de jongste van de twee, met een ondeugende blik in zijn ogen. Ze zette drie koppen vers gezette Senseo op de keukentafel. "Suiker, melk en lepeltjes staan op tafel” zei ze. De mannen kwamen tegenover haar aan tafel zitten. Pien pakte haar telefoon en stuurde een WhatsApp bericht naar Ted. “Hé Ted, die stucadoors stonden nu al voor de deur, dacht dat ze vanmiddag pas zouden komen. Nu zit ik hier in mijn zijden badjas met twee kerels koffie te drinken.“ Bijna direct kreeg ze antwoord. Het eerste bericht was de emoji met uitgestoken tong, waarna ze zag dat Ted aan het typen was. Hij schreef: “Oeps foutje, gevolgd door de Pinokkio emoticon, in de brief stond tussen 8 en 10 uur, dus om te voorkomen dat jij helemaal gedoucht klaar zou zitten heb ik tegen jou gezegd na 13.00 uur. Ik weet natuurlijk niet wie en of er lekkere mannen zouden komen, maar ik weet zeker dat jij ze snel het hoofd op hol zal brengen. Als jij ook nog eens je zijden badjas aan hebt, hebben zij ook iets lekkers om naar te kijken.” Hij sloot af met een kus smiley.

Ze grijnsde, het was dus een opzetje. Nou daar kon ze hem wel mee helpen. “Hé jongens, Ted, mijn man, biedt zijn excuses aan, hij heeft een fout gemaakt in de tijd, dus vandaar dat ik hier nu in mijn badjas zit.” "Oh, dat is helemaal geen probleem Pien, we zijn wel wat gewend en eerlijk gezegd zien we dit liever dan een coltrui” zei Thomas, waarna Dieter bevestigend knikte. “Ik heb een goed idee” zei Pien, "Zullen we met zijn drieën een selfie maken, dan stuur ik die aan Ted om te laten weten dat jullie het niet erg vinden?” De mannen knikten instemmend en ze gingen met zijn drieën voor het muurtje staan wat gestuct moest worden. Pien stond vooraan en de twee mannen daarachter. Ze pakte haar telefoon en hield die op een afstand. “Duimen omhoog” riep ze en direct daarna “Oh wacht even", liet haar telefoon zakken en deed de bovenkant van haar ochtendjas een stuk open. De glooiing van haar borsten was nu heel goed zichtbaar. Toen pakte ze haar telefoon weer en zei “Duimen!” De mannen staken hun duimen omhoog. Via het scherm van Pien haar telefoon konden ze het eindresultaat zien wat verstuurd werd. Pien haar tepels waren hard geworden door de gedachte dat ze Ted deze foto zou sturen. Hierdoor priemden haar tepels zelfs nog meer dan anders door de zijden stof heen.

Ze trok haar badjas weer dicht en drukte op verzenden. Binnen een paar seconden had ze een antwoord van Ted. “Zorg je wel dat het muurtje ook gestuct wordt?” gevolgd door de emoticon van een smiley met de tong uit zijn mond. Ze grijnsde en stuurde dezelfde emoticon naar hem terug. Hoewel de mannen afgeleid waren door de foto gingen ze na de koffie aan de slag. Ze kon zien dat dit vakmannen waren met ervaring. De rollen waren goed verdeeld. Thomas zorgde voor de aanvoer en Dieter bracht de nieuwe laag aan op de muur. Het ging in een gestaag tempo. “Willen jullie nog koffie?" vroeg Pien na een tijdje. “Nee dankjewel Pien, we gaan even door des te eerder zijn we klaar, we worden betaald per klus, dus hoe eerder we klaar zijn des te beter dat voor ons is.” zei Dieter. "Ja, zo denken de meeste mannen", flapte Pien er lachend uit voordat ze er erg in had. Dieter moest grijnzen en Thomas kreeg een rood hoofd.

Dieter zag het rode hoofd van zijn maatje en gooide nog wat olie op het smeulende vuurtje. “Weet je Pien, Thomas mag mijn werk niet doen. Hij is vrijgezel en op de zaak denken we dat hij daarom al veel spuit. Kijk maar eens naar zijn rechterhand, daar zit toch wel heel veel eelt op?” zei hij hard lachend. Thomas kleurde nog verder. Pien kon dit wel waarderen en vroeg “Laat die hand dan eens zien Thomas?” Quasi boos trok hij zijn handschoen uit en Pien liep naar hem toe: "Wow, dat zijn stevige mannenhanden, maar Dieter heeft gelijk daar zit aardig wat eelt op. Het is dat ik veel te oud voor je ben, anders had ik het wel geweten hoor” zei ze terwijl ze haar lippen aflikte. Nu begon Thomas te stotteren: “Euhhh je bent een hele mooie vrouw Pien, ik zou met een euh vrouw als jij zeker de euh liefde bedrijven.” Pien schoot in de lach: “Oh, je bedoelt dat je me wel zou doen, lekker stucadoortje?” Dieter bulderde het bij de muur zowat uit. “Jij begrijpt het Pien, hij zegt een nette man te zijn en de liefde te bedrijven, maar we weten alle twee wat hij echt wil.”

Dieter ging weer verder met zijn stucwerk en Thomas ging met rode boei en lichte tegenzin ook weer aan de slag. Een half uurtje later was het werk af, Thomas was weer wat afgekoeld en de mannen gingen opruimen. Pien hoorde haar maag rammelen en besefte dat ze nog niet ontbeten had. “Komen jullie zo nog koffie drinken?" vroeg Pien aan Dieter terwijl hij richting zijn bestelbus liep om zijn spullen weg te gaan brengen. “Ja natuurlijk Pien, voor je het weet zitten we straks weer bij een oude sacherijn, dus nu maar even extra genieten van jouw vrolijkheid en vooral heerlijke voorkomen. Thomas kan jou dan nog even goed in zich opnemen voor als hij vanavond zijn rechterhand weer wat extra eelt gaat bezorgen.” zei hij met een stoute grijns.

Pien maakte voor zichzelf twee beschuitjes met hagelslag. Naast haar bord zette ze ook drie verse koppen koffie op de tafel. Thomas kwam als eerste terug van de bestelbus, in zijn spoor gevolgd door Dieter. “Hé Thomas, Dieter zei net dat je me nog even goed wilde bekijken voordat je weer weg ging, dus kom jij maar even naast me zitten.” Hij verkleurde, maar stotterde niet en kwam meer dan gewillig naast Pien zitten. Hij deed suiker en melk in zijn beker en roerde zijn koffie. In de tussentijd sloeg hij het beeld van Pien, die naast hem zat in haar zijde badjas, heel goed in zich op. Precies op dat moment gaf haar telefoon een WhatsApp pingeltje. Het was Ted, hij vroeg “Zijn ze al weg?” met een lachend poppetje erachter. Pien antwoordde: "Ze zijn bijna klaar!” met daarachter een emoticon met de tong uit de mond en ze legde haar telefoon weer opzij.

Nadat Pien haar eerste beschuitje op had, vroeg ze aan Thomas: “Hé Thomas, Dieter zegt dat jij je vanavond af gaat trekken met mij in gedachten, is dat zo?" Thomas stotterde nu helemaal niet meer en werd ook niet rood en zei: “Lieve Pien, het is nu kwart voor 10.00 in de ochtend en geen enkele vrouw heeft me ‘s ochtends ooit zo opgewonden gekregen. Ik denk niet dat ik tot vanavond kan wachten." Dat was een antwoord waar Pien blij van werd. Ze leunde voorover richting hem. Hierdoor viel haar ochtendjas een stuk verder open. Thomas zijn ogen werden naar de grote borsten van Pien getrokken. Ze legde geraffineerd haar hand op zijn been, wreef wat heen en weer en zei “Wat had je dan in gedachten Thomas, achter in de werkbus even snel jezelf aftrekken? Dat zou ik echt niet fijn vinden als je dat deed in de bus terwijl je aan mij denkt.” Thomas zei brutaal: “Nee, daar heb je gelijk in Pien. Ik wilde eigenlijk hier naar de WC gaan en het daar doen, dan weet ik ook nog dat je vlak bij me bent.” Dieter verslikte zich bijna in zijn koffie: "Thomas, dat kan je toch niet zeggen.”

“Dat ben ik helemaal met Dieter eens” zei Pien, “niet op mijn wc terwijl ik zo dichtbij ben, dan doe ik het liever nu zelf bij jou.” Nu verslikte Dieter zich voor de tweede keer in zijn koffie, maar Pien wist nu van geen ophouden meer en zei “Wat denk je ervan als ik jou hier en nu in de keuken eens lekker aftrek?” en schoof haar hand tot op zijn gulp. Nu werd Thomas wel rood en stotterde “Euh, euh..ja natuurlijk wil ik dat, als Dieter het niet erg vindt dat we op ons werkschema uitlopen." Pien keek om naar Dieter en zei: "Als jij het niet vervelend vindt om wat later te zijn, dan trek ik jou toch ook af, des te geiler vind ik het.” Dieter had zich net herpakt en verslikte zich nu voor de zoveelste keer in zijn koffie. “Nee Pien, het lijkt me heerlijk, maar ik ben getrouwd, mijn relatie laat me niet toe dat een andere vrouw mij seksueel bevredigd. Ga gerust je gang want het lijkt me heerlijk om te zien. Misschien krijg ik zin om mijzelf af te trekken, dan wordt dat toch niet door een andere vrouw gedaan!” zei hij met glimmende ogen van plezier. Hij was duidelijk trots op deze spitsvondigheid.

“Dat vind ik heel erg te waarderen" zei Pien. “Maar Thomas is vrijgezel” en ze draaide zich om naar Thomas en deed met een snelle beweging zijn rits open. Voorzichtig haalde ze de harde lul uit de boxer van Thomas en begon langzaam aftrekkende bewegingen te maken. Thomas deed zijn ogen dicht en liet zich onderuit zakken. “Ja Pien, ja Pien, oh heerlijk Pien” bleef hij herhalen. Inmiddels was de badjas van Pien helemaal opengevallen en bewogen haar grote borsten mee in het ritme waarop ze Thomas aan het aftrekken was. Na een paar minuten hoorde ze ineens een geil gegrom van de andere kant van de tafel. Toen ze keek zag ze dat Dieter zijn broek en boxer had laten zakken en met zichzelf aan het spelen was. Ze moedigde hem aan met een ondeugende knipoog.

Met haar rechterhand ging ze steeds sneller met de lul van Thomas in de weer. Zijn ademhaling werd steeds zwaarder. Hij deed even zijn ogen open en zag dat de zijden badjas van Pien open hing. Hij glimlachte en stak zijn hand uit om met haar borsten te spelen. Dit maakte Pien onverwacht heel veel geiler dan ze al was. Ze dacht even een halve seconde na, duwde de stoel van Thomas een halve slag naar zich toe en ging op haar knieën voor hem zitten. Ze drukte haar lippen over de eikel van Thomas. Door de geluiden en bewegingen die hij maakt, dacht ze dat hij gelijk zou klaarkomen, dus ze stopte even.

“Ga door, ga door geile Pien", mompelde een volop genietende Thomas. Pien sloot haar lippen weer en zoog aan zijn lul dat het een lieve lust was. Met haar tong draaide ze rondjes om zijn eikel en wisselde langzaam af met snel. Toen hoorde ze een geluid achter zich. Dieter was met zijn broek op zijn enkels om de tafel gelopen. "Sorry, toen jij op je knieën ging zitten zag ik jouw heerlijke lijf niet meer, dus kom aan deze kant naar je kijken.”

Pien knikte begrijpend en draaide haar lichaam iets meer zodat Dieter ook haar borsten kon zien. Hij ging half op de tafel zitten en ging verder met zichzelf spelen. Thomas deed zijn ogen open, keek Pien aan en vroeg met een overslaande stem: "Ik wil over die heerlijke tieten van je klaarkomen, mag dat?” zonder haar mond van zijn lul te halen knikte ze van ja en Thomas gaf een blije grom. Na een aantal keer diep haar mond over zijn lul te hebben laten glijden voelde ze aan zijn zak dat het niet lang meer zou duren voordat hij zou komen.

Ze draaide een klein stukje verder zodat Dieter het beste uitzicht had als zijn jongere collega over haar heen spoot. Ze hoopte dat hij dat ook zou doen en ze zo een heerlijke spermadouche zou krijgen. Thomas begon gromgeluiden te maken, Pien haalde zijn lul uit haar mond en begon nog sneller aan zijn lul te trekken. Ze richtte de harde lul op haar gezicht. “Ja Pien, ik kom, ik kom Pien, ik spuit over je heen Pien!” zei hij terwijl hij schokkend klaarkwam. De stralen warm zaad kwamen op haar gezicht en borsten terecht. Wat was dit een hoop warm zaad, ondanks het eelt van het vele aftrekken, was dit een beste lading sperma. Pien glunderde van deze grote hoeveelheid sperma. Thomas zakte uitgeput onderuit in de keukenstoel.

Nu keek ze om naar Dieter, het zag ernaar uit dat hij ieder moment klaar kon komen. “Ja Dieter, spuit jouw zaad ook over me heen.” zei Pien. “Nee” zei Dieter, “Dat mag niet” zei hij terwijl hij harder ging rukken. "Okay," zei Pien, “maar spuit niet over mijn meubels.” "Nee, ik heb een ander ideetje", gromde Dieter. Hij draaide zich om naar de tafel en pakte het ontbijtbordje waar het laatste beschuitje nog op lag. Hij hield het met zijn linkerhand ter hoogte van zijn zak. Na een paar extra snelle rukbewegingen maakte hij grommend van genot zijn klus af. Ondanks het wilde rukken mikte hij al zijn zaad precies bovenop het beschuitje met hagelslag wat er daarna uitzag alsof het een geile glazuurlaag had gekregen.

Sperma druppelde van Pien haar gezicht op haar borsten. Oh wat kon ze hier van genieten. Ze kende er nog een die deze aanblik bloedgeil zou vinden. Ze pakte haar telefoon en maakte een selfie waarop het sperma goed zichtbaar was. Deze foto appte ze naar Ted. "Ah, ik zie dat ze klaar zijn." met daarachter een lach emoticon, “Wat geil!” “Dat is nog niet alles” schreef Pien terug en ze stuurde een foto van haar pret-ontbijt. "Wow, dat is een geile bedoeling geweest. In mijn pauze kom ik naar huis en moet je me alle details vertellen. Oh, en ik ga natuurlijk heel vroeg en heel lang pauze houden”

Pien smeerde het sperma van Thomas uit over haar borsten en nam een hap van haar vers belegde beschuitje. “Hmmmm Dieter, dit smaakt heerlijk, jouw vrouw is een geluksvogel.” zei ze met een grote glimlach. De mannen kleedden zich weer aan en dronken met tegenzin hun koffie op, eigenlijk wilden ze nog niet weg. “Dankjewel Pien, dit gaan we nooit meer vergeten." zei Dieter. Ze pakten de laatste spullen en gaven Pien een kus. Bij de voordeur aangekomen deed Pien deze voor hen open. Ze zag de buurvrouw aan komen lopen met een tas vol boodschappen. Ze groette de buurvrouw vriendelijk. Dieter kreeg een twinkeling in zijn ogen en zei zo hard dat de buurvrouw het wel moest horen: "Mevrouw, we hopen dat we naar behoren hebben gespoten, zou u hier nog even voor akkoord willen tekenen?” “Heren, dit was klasse, tot de laatste druppel perfect uitgevoerd, daar teken ik graag voor.” Ze zette proestend een denkbeeldige krabbel op Dieter zijn hand. Waarna de mannen lachend naar de werkbus liepen.

“Daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten.” zei de buurvrouw in het voorbijgaan.

“Dat heb ik net gedaan." mompelde Pien in zichzelf terwijl ze met een grijns de voordeur achter zich dicht deed.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Pijpen, Stucadoor, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.6
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.7
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.1
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3