63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Izzie
Izzie
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Klaar Met Flirten
Meest Gelezen: Meer Dan Collega’s?
Aantal Verhalen: 14
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Izzie
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Klaar Met FlirtenDoor: Izzie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Flirten,
"Het was echt wel een beetje raar. Pas toen ik hoorde dat de relatie van mijn collega Mark voorbij was, ging ik hem met andere ogen bekijken. Het was me eigenlijk eerder nooit opgevallen hoe sexy hij eigenlijk was. Mooie ogen, intense blik, ..."
11-05-24
9.0
Yes Or NoDoor: Izzie
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ken je dat Dat je iemand leuk vindt, maar enorm twijfelt of het wederzijds is En er was een tijd dat ik dan gewoon bleef twijfelen. Al schiet dat natuurlijk niet echt op. Maar zo ook bij David. Een echt man man sexy, stoer, slim, grappig..."
15-08-23
8.6
Opnieuw OntmoetDoor: Izzie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was denk ik ondertussen een jaar of 15 geleden dat ik je gezien heb. We waren toen collega s en stiekem Hafije wel een oogje op je. Maar daar heb ik verder nooit wat mee gedaan. In het dorp waar ik nu woon is er een feestje, in een van ..."
30-05-23
8.6
LunchenDoor: Izzie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is nu een jaar of 8 geleden dat onze affaire ten einde kwam. De jaren daarvoor hebben we veel plezier beleefd aan elkaar, ondanks dat jij getrouwd was en ik je collega. Uitjes van het werk kregen een heel andere dimensie door de heerlij..."
28-12-22
8.4
De BorrelDoor: Izzie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Eerder heb ik al ooit mijn escapades gedeeld van de kerstborrel en het vervolg daarop, met een van mijn collega s. En ik weet niet wat t is, maar ook nu was het weer een kerstborrel waar wat lekkers uit voort kwam. Het bedrijf waar ik werk ..."
04-12-22
8.6
De GlazenwasserDoor: Izzie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Glazenwasser,
"Het klinkt zo clich , de glazenwasser Maar mij overviel het toch enorm wat er vorige week gebeurde. Het glazenwassersbedrijf wat we inhuren bij ons thuis, heeft verschillende glazenwassers waar zij mee werken. En eentje daarvan is..."
15-05-22
8.5
De Kerstborrel - 3Door: Izzie
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Na de kerstborrel en die enorm lekkere dag in de kerstborrel, hield het zeker nog niet op. Iedere keer dat jij in de buurt was en ik hoefde niet te werken, dan belande we in elkaars armen en samen in bed. Je wist precies al mijn lekkerste p..."
17-04-22
8.3
Onder WerktijdDoor: Izzie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Helemaal niet handig natuurlijk, om aan te pappen met die getrouwde collega. En eigenlijk ook helemaal niet de bedoeling, maar soms lopen dingen nu eenmaal zoals ze lopen Zo begon het heel onschuldig, met wat appjes vanaf mijn strandbedje o..."
28-02-22
8.4
De AccountmanagerDoor: Izzie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Weer zo n verkoop praatje afspraak pfff wat heb ik hier altijd een hekel aan. Maar ja als de big boss m inplant, kom ik er ook niet echt onderuit. Als ie maar niet denkt dat ik echt oprecht ge nteresseerd ga doen . Met een zucht open i..."
23-10-21
7.5
Meer Dan Collega’s?Door: Izzie
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Het begon zo n 8 jaar geleden Jij kwam nieuw in dienst bij het bedrijf waar ik al langer werkte. Mijn eerste gedachte Damn wat is hij knap. En je bleek ook nog leuk te zijn. Te leuk In een van die eerste weken ging jij trouwen. Dus t..."
04-09-21
8.1
De Kerstborrel - 2Door: Izzie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Na de kerstborrel waar ik compleet overrompeld werd toen jij me thuisbracht en me ineens begon te zoenen... en ik je daarna nog heerlijk gepijpt heb, kon ik die nacht de slaap maar niet vatten... Jij was mijn leukste, lekkerste, knapste coll..."
30-03-21
8.5
De Kerstborrel - 1Door: Izzie
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Het is weer bijna kerst en dus hebben we met de collega s onze jaarlijkse kerstborrel. Altijd super gezellig, met de nodige drankjes er bij. Ik probeer het altijd zo te regelen dat ik thuis gebracht wordt, zodat ik ook gezellig wat kan drin..."
10-05-20
8.8
Lang VerlangenDoor: Izzie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlangen,
"Het is al een jaar of 8 geleden, dat we heel veel contact hadden en ik enorm verliefd op je was. Jij was alles wat ik zocht in een man krachtig, knap, stoer, grappig, lief, lekker. We belden veel, appten veel, mailden veel. We spraken over alles, ec..."
20-06-19
8.3
De ElektricienDoor: Izzie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hij was er al vaker geweest, veel vaker. Maar deze keer was het ineens anders... Beginnend bij t begin, hij was onze elektricien in ons nieuw te bouwen huis. Aardige kerel, beetje meer op de achtergrond dan de andere bouwvakkers. Niet zoveel..."
03-05-19
8.3