63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 7211x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het was echt wel een beetje raar. Pas toen ik hoorde dat de relatie van mijn collega Mark voorbij was, ging ik hem met andere ogen bekijken.

Het was me eigenlijk eerder nooit opgevallen hoe sexy hij eigenlijk was. Mooie ogen, intense blik, pittig karakter en een lach waar ik dus ineens wat bij voelde.

Dus als we een overleg hadden, begon ik hem wat vaker aan te kijken en met een ander soort interesse.

Maar ik hield t allemaal netjes en beschaafd. Vroeg naar de scheiding, zijn kinderen, hoe het met hem ging. Maar dat zou ik bij iedereen vragen. En ondertussen dwaalden mijn gedachten dan soms toch ook af naar andere dingen. Vroeg me af hoe lekker hij zou zoenen, hoe het zou zijn in bed…

Ons oogcontact breidde zich wat uit, het gebeurde vaker en blikken werden wat langer vastgehouden. Of verbeelde ik het me maar? Lastig hoor…

Wat meer persoonlijke verhalen, wat meer suggestieve grapjes of opmerkingen, maar alles bleef enorm onschuldig.

Tot de dag dat we op het werk onze jaarlijkse bbq hadden…

Het was mooi weer, enorm gezellig, lekker eten. Dus wat wil je nog meer. Bij degenen die met de fiets waren, vlogen de biertjes er doorheen. Bij mij niet, ik was met de auto.

En dus zo nuchter als het maar zijn kon. Maar dat maakt niet uit, want ook zonder bier was t erg gezellig!

Op enig moment liep ik even naar boven, naar mijn kantoor om iets uit mijn tas te pakken en daarna nog even naar t toilet te gaan. Toen ik daar uit kwam liep Mark ook net richting het toilet. We passeerden elkaar met een korte intense blik. En 1 seconde later voelde ik hoe mijn hand vast gepakt werd en ik een kwartslag werd gedraaid.

En toen stonden we tegenover elkaar en dicht bij elkaar en even zeiden we beiden niets…

Toen zei Mark: Izzie, ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met dat flirten

Ik schrik, wist niet hoe te reageren, stamelde iets van ‘oh sorry ik zal het niet meer doen’ en wilde toen doorlopen.

Maar mijn hand werd weer beetgepakt en Mark trok me naar zich toe. Nog dichterbij nu. En zei met een indringende stem: ‘dat bedoel ik niet Izzie, zeer zeker niet… ik wil dat je straks na de bbq achter me aanrijd, mee naar mijn huis… en dan gaan we andere dingen doen dan flirten… hele andere dingen’… en meteen na die woorden liet hij me los en liep door naar de wc.

En ik kreeg het enorm warm… van zijn aanraking, zijn woorden, zijn blik…

Een beetje verbouwereerd liep ik terug naar beneden om weer aan te sluiten bij mijn collega’s.

Toen Mark terug was keek ik hem zo min mogelijk aan, om te voorkomen dat ik een rood hoofd zou krijgen en het enorm op zou vallen bij de rest.

De bbq duurde nog even voort, maar tegen 8 uur gingen we opruimen. Een paar gasten gingen daarna nog naar de kroeg en vroegen of ik mee ging. Snel reageerde ik terug dat ik moe was en naar huis ging.

Mark had een soortgelijke reactie en gaf een dat hij morgen een erg drukke dag had. Een paar collega’s meer gingen richting huis en zo was de bbq ten einde… althans dat deel van de bbq…

Ik reed, met een warm gevoel en nog steeds iets of wat verbaasd over het gebeuren in de gang, achter Mark aan, richting zijn huis.

Ik stapte uit en liep achter hem naar de voordeur en door de deur naar binnen de hal in…

Verder dan dat kwamen we ook niet.

Mark drukte me zachtjes tegen de muur en kwam tegen me aan staan. Ik voelde zijn warmte, mijn warmte en voor het eerst een aanraking als deze. Ik smolt bijna maar hij hield me stevig vast. Met een intense en nu ook geile blik keek hij me aan en zei: ‘Izzie ik heb echt genoten van ons geflirt, maar nu is het tijd voor meer, wat mij betreft… voor jou ook?’ Ik knikte, ineens een beetje verlegen door de spanning die rondknetterde.

En toen die kus… teder, maar vastberaden, liefdevol maar ook geil. Alles zat in die kus, die zacht begon en toen steeds wilder werd.

Na een paar minuten maakten we ons van elkaar los en keek Mark me intens aan. ‘Izzie, je wilt niet weten hoe vaak ik aan je denk, hoe vaak je me al een knellende broek hebt bezorgd op het werk, en hoe ik uitgekeken heb naar vandaag… ik ga je verwennen nu… en mezelf ook’.

Mark dirigeerde me de woonkamer in, richting de bank. Daar begonnen we weer heerlijk te zoenen. Onze tongen verstrengeld in een steeds geiler spel. Ik voelde je handen op verkenning gaan… mijn billen, mijn borsten, ik voelde je overal over mijn kleren heen gaan, tot je mijn bloesje los begon te knopen en uit deed. Verlekkerd keek je naar mijn zwarte bh en de inhoud daarvan. Je kuste het stuk borst wat boven de bh uitkwam, en liet je tanden, over de stof, zachtjes over mijn harde tepel gaan. Ik zuchtte zachtjes van genot en ik hoorde jou goedkeurende geluidje maken.

Je kuste me weer en begon aan de sluiting van mijn bh te friemelen. Toen deze los was gleed mijn bh weg en zag ik jouw blik ook afdwalen. Mmm, zei je met een hese stem… hier houd ik wel van… een maatje meer.

Je handen over mijn borsten, een zacht kneepje in mijn tepels, je mond die volgde en die mijn knopjes een voor een naar binnen zoog.

Mmm zei je, weet je hoe moeilijk dat soms was… in meetings… als ik tegen je praatte… om je aan te blijven kijken en om niet af te dwalen naar deze lekkere jongens… en nu mag ik er eindelijk mee spelen.

Je handen over mijn billen, het voelt zo goed. Over mijn bovenbenen, een stukje naar beneden en dan langzaam weer omhoog, maar nu dan onder mijn rokje. Mijn bovenbenen, mijn billen, weer naar beneden en deze keer langzaam langs mijn dijen omhoog.

‘Mag ik hier ook?’ Vraag je me met een jongensachtige grijns. Ik knik en terwijl we weer heerlijk beginnen te zoenen voel ik je hand over mijn string gaan… man man wat voelt dat lekker. In mijn oor kreun je zachtjes… damn Izzie, je string is echt al zeiknat. Ik bijt op mijn lip, kijk je geil aan en zeg ‘had je iets anders verwacht dan… als jij op t werk een krappe broek had, denk je dan dat ik niet nat was?’

Mmm lekker idee, zeg je zacht. Heb je dan vaak met jezelf gespeeld terwijl je aan mij dacht? Vraag je ineens. Ik knik. En heb ik je in je fantasie dan al vaak gelikt? Weer knik ik. Oké, dan ga je nu ervaren of de werkelijkheid beter is dan je fantasie.

Je trekt me wat onderuit op de bank, stroopt mijn rokje op en trekt mijn string uit. Mmm kreun je, lekker nat hier… ik voel hoe je tong langs mijn dijbeen omhoog glijdt en net voor mijn kutje stopt. Ga door kreun ik, niet stoppen nu, ik wil je voelen… je tong, je vingers… mmm.

Je laat het je geen 2 keer zeggen en ik voel je tong over mijn schaamlippen gaan. Mijn klitje sla je expres nog even over. Ik kan een kreun niet onderdrukken als ik je tong tegen mijn ingang voel drukken. En dan zachtjes over mijn klitje gaat. Je stopt even en zegt samen Izzie, wat ben je nat en wat smaak je lekker… ik ga je nu beffen tot je klaarkomt.

En dat laatste duurt niet lang, want wat lik je me lekker… ik kan niet stoppen met kreunen en als je voor de zoveelste keer op mijn klikte zuigt, kom ik met een geile kreun klaar.

Je komt op me liggen om me te laten nagenieten en kust me weer geil. Ik proef mijn eigen kutsap.

En ik voel jouw stijve, die tegen me aandrukt. Mmm dat voelt geil. Ik wurm mijn hand tussen onze lijven en al zoenend kneed ik de bobbel in je broek. Zal ik hem maar eens bevrijden vraag ik je met een geile blik, terwijl ik je van me af doe.

Ik maak je broek los en krijg deze met moeite uit, zoveel tegendruk geeft de bobbel in je broek. Ook je boxershort trek ik uit en dan bekijk ik geil wat er tevoorschijn komt. Bevalt het je? Vraagt Mark met een grijns. Ik knik en zeg dan: ik houd ook wel van een maatje meer.

Je pik staat rechtop en je eikel glimt al lekker. Ik kom tussen je benen zitten en terwijl ik je geil aan blijf kijken lik ik met het puntje van mijn tong over je eikel.

Je kreunt bij deze eerste aanraking. En dat wordt alleen maar meer als ik vervolgens je eikel in mijn mondje laat glijden en er zachtjes aan zuig.

Steeds heftiger begin ik je te pijpen, dieper naar binnen, wilder op en neer. Ik merk hoe je geniet en hoe je steeds dichter bij je hoogtepunt komt. Ik hoor je kreunen: inzie als je nu niet stopt, dan spuit ik heel je mond zo vol.

Daarna, als ik doorga met je te pijpen, hoor ik geen bezwaren meer en niet veel later spuit je je zaad in mijn mond. Ik vang het zo goed mogelijk op en slik het door.

Ik kom omhoog en kijk je grijnzend aan. En? Was het beter in je fantasie?

Je schud nee en kijkt me nog steeds intens aan. Je trekt me omhoog en we zoenen weer.

Zullen we het vervolg in bed gaan doen? Zeg je met een jongensachtige grijns. Wang je denkt toch niet dat ik al klaar ben met je, wel?

Ik loop voor je uit de trap op. En als ik bijna boven ben stop ik als ik je hand tussen mijn benen voel gaan. Ik geniet van je aanraking. Je vingers richting mijn kutje. Ik zet mijn benen iets uit elkaar zodat je er nog beter bij kunt…

Mijn kutje wordt betast door je vingers en ik kreun als je 2 vingers bij me naar binnen laat glijden. Ik buig wat voorover zodat ik houvast heb aan een hoger trede. Daarmee wordt jouw zicht op mijn kutje ook wat beter en krijgen je vingers vrij spel.

Je vingert me in een lekker tempo, met eerst 2 vingers in mijn kutje maar al snel worden het er 3. Ze veroorzaken een geil soppend geluid als ze zich wild naar binnen boren, diep mijn natte kutje in.

Ik kreun steeds harder.

Met een pets op mijn billen zijn je vingers verdwenen uit mijn kutje en dirigeer je me verder naar boven. Naar je slaapkamer. Als ik achterom kijk zie ik dat je pik al weer op oorlogssterkte is.

We gaan naast elkaar liggen en zoenen weer geil. Je hand op mijn tieten, knedend, een plagend kneepjes in mijn tepel. Dan weer richting mijn hongerige kutje. Maar ik wil meer. Ik duw je op je rug en kom over je heen hangen. Mijn kutje boven je eikel. Een zoen. Dan kijk ik je met een grijns aan en vraag je of ik al naar huis moet. Nee, schud je. Wat dan? Vraag ik met een hese stem.

Laat je zakken Izzie… mijn harde pik wil je kutje in. En ik wil je neuken, je alle hoeken van de kamer laten zien.

Ik laat me zakken en voel hoe je harde dikke pik me helemaal opvult. Ik kreun geil als ik op je begin te rijden. In een langzaam tempo.

Je handen op mijn borsten, spelend met mijn tepels. Het tempo steeds hoger.

Damn Izzie, wat bereid je me geil. Wat schudden je tieten lekker mee.. ik word hier helemaal wild van.

Je gooit me van je af, op mijn rug, benen wijd. Je penetreert me moeiteloos. Je geile pik boort zich naar binnen en je neukt me in een snel tempo. Ik kreun van genot…

Je komt van me af en houd je pik voor mijn mondje. Gulzig pijp ik je… ik lik de smaak van mijn kutje van je paal af terwijl je langzaam op en neer beweegt in mijn mondje.

Na een paar minuten trek je me overeind en zet me op mijn knieën. Je komt achter me zitten. Streelt mijn billen, tussen mijn billen, likt met je tong even langs mijn lekkende grote voordat je je harde lul in één vloeiende beweging naar binnen stoot.

Je neukt me eerst langzaam. Trekt daarbij af en toe aan mijn tepels. Ik kreun geil en dan pak je mijn heupen vast om jezelf hard naar binnen te kunnen stoten. Hard, snel, diep, geil, wild… heerlijk.

We kreunen en hijgen steeds harder, richting het volgende hoogtepunt. Je spuit mijn kutje vol met je tweede lading zaad en pompt nog even door tot je pik slap wordt.

Ik lig op mijn rug uit te hijgen als er een straaltje zaad naar buiten loopt. Jij bent nog niet gekomen toch, Izzie? Ik schud nee en zeg dat dat niet erg is. Dat t heerlijk was… maar daar neem je geen genoegen mee.

Je drukt 2 vingers bij me naar binnen, op zoek naar mijn g-spot. Wild vinger je me, tot ook ik voor de tweede keer klaar kom.

Uitgeput liggen we langs elkaar.

Dann Izzie, dit overtrof mijn fantasie toch zeker wel. En bij jou? Bij mij ook, verzucht ik.

Mooi zo, zegt Mark, dan kan t alleen nog maar beter worden als ik je vannacht en morgenvroeg nog een keer geil ga neuken…
Trefwoorden bij dit verhaal: Flirten, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.5
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
9.0
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.5
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3
Klik hier voor meer...