Klik hier voor meer...
Door: Juliette
Datum: 21-01-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 27551
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Pap riep me en vroeg wat mijn weekend plannen waren ? Niet veel gaf ik aan,Vanavond verjaardag van een vriendin en morgen en zondag niks..hoe zo vroeg ik ?

Nou zei pap morgen wordt het warm en ik zou graag een dagje weg willen met mam.

Morgen komen er 2 bouwvakkers van bouwbedrijf Smits om de laatste dingen af te werken van de aanbouw,het zou dan fijn zijn als er iemand thuis is.

Geen probleem hoor ik maak het toch niet laat Vanavond,ik zorg dat ik op tijd wakker ben. Ik ging mij klaar maken voor de verjaardag en vertrok rond 19.00 ondanks de korte avond ik was rond 22.30 thuis was het toch gezellig.

Na nog even een douche gepakt te hebben kroop ik vroeg mijn bed in om toch een beetje op tijd wakker te zijn voor de bouwploeg.

Door de warmte duurde het even voor ik in slaap viel en tegen 08.15 schoot ik wakker van de deur bel. Ik schrok en keek door mijn raam en zag een busje staan van Smits bouwbedrijf ik opende het raam en riep dat ik er aan kwam,ik hoorde iemand roepen doe maar rustig hoor.

Door de warmte had ik alleen een nachthemd aan en mijn tieten gingen op en neer toen ik de trap af liep,ik hoopte dat het niet zou opvallen.

Ik opende de deur en zag 2 bouwvakkers staan,echte spierbundels met een goed lijf.

Ze stelde zich netjes voor ik ben Tom,en ik ben Lars hoi zei ik mijn naam is Juliette..kom binnen heren.

Ik vroeg of ze iets wilde drinken ? Nee dankje was het antwoord we gaan meteen beginnen want het gaat warm worden en willen voor de middag klaar zijn..rond 10.00 nemen we pauze en dan willen we wel koffie..dat is goed als er iets hoor ik het wel zei ik.

De jongens liepen door de keuken naar buiten ik keek ze nog even na en dacht wat een geile bouwvakkers. Door dat ze zon al flink branden en het achter het huis al behoorlijk warm was zag ik in mijn oog hoek dat ze beide hun shirt uit deden en zag hun heerlijk lijf en tatoeages. Aangezien ik toch niets kon doen besloot ik terug naar mijn kamer te gaan en mij aan te kleden.

Door de warme koos ik er voor om een korte broek aan te doen met een bikini topje omdat ik in de middag toch wilde gaan zwemmen.

Door dat de deur behoorlijk klemde kon ik niet eens bij mijn badkleding,ik had pap gevraagd om er naar te kijken maar dat was blijkbaar een 10 jaren plan.

Opeens schoot het door mijn hoofd dat er bouwvakkers hier waren..misschien konden hun er even naar kijken ? Ik liep naar beneden en ging naar achteren waar ik alleen Tom zag. Mag ik iets vragen ?? Ja hoor zei Tom!!

Mijn kamer deur klemt ontzettend en mijn vader zou er naar kijken zei ik maar dat is een tig jaren plan.

Geen probleem ik kom zo wel even kijken..ik ging terug naar boven waarna ook Tom kwam hij keek naar de deur en zei dat daar niets aangedaan kon worden. De scharnieren zijn krom daar moet ik nieuwe opzetten.

Ga even naar het busje nieuwe halen ik ben zo terug..hij.liep naar beneden en ik begon over mijn kutje te wrijven..wat een geile kerel dacht ik. Hij kwam terug naar boven en ik trok mijn hand snel uit mijn broekje.

Hij kwam terug met 2 schranieren en een hamer..hou jij de deur even tegen vroeg hij dan sla ik de bovenste pin los. Door dat hij zo hard sloeg schoot hij uit waar door hij met zijn elleboog tegen mijn tiet aan kwam..sorry zei hij..is niet erg lachte ik.

Na een half uur was de klus geklaard en mijn deur liep weer als een zonnetje. Misschien een stomme vraag vroeg ik maar komt dit op de offerte of moet ik dit zo afrekenen ?

Sorry zei Tom dit is een extra klus dit moet zo betaald worden. Wat kost het vroeg ik ? Geen idee zei hij moet ik op het doosje kijken dat ligt nog in de bus.

Je moet wel even wachten zei ik..mijn ouders zijn weg en ik heb hier geen contant geld..of kan ik ergens anders mee betalen ?

Ergens anders mee vroeg Tom Wat bedoel je daarmee ? Ik draaide me om naar hem en legde 1 hand op zijn borstkas en met mijn andere hand greep ik in zijn kruis.

Ik voelde een grote pik en volgens mij vond hij het fijn hij stribbelde niet tegen. Ik ging op bed zitten en Tom stond vlak voor me..langzaam knoopte ik zijn broek los en haalde zijn pik uit zijn boxershort.

Langzaam begon ik hem af te trekken en door zijn zware hijgen merkte ik dat hij het lekker vond. Ga je me lekker pijpen vroeg hij ? Ik nam zijn pik in mijn mond en gaf hem een geile pijp beurt. Ik merkte dat hij wat onzeker was..ik nam zijn hand vast en legde die op mijn linker tiet hij begon er lekker in te knijpen.

Gelukkig begon hij los te komen..hij trok mijn bikini topje los en haalde mijn tiet er uit die hij heerlijk begon te kneden..ondertussen begon ik hem steeds dieper te pijpen.

Wil je deepthroaten vroeg hij ? Je lekker zei ik maar wil wel zelf het tempo bepalen.

Tom pakte mijn oksels vast en draaide me op mijn rug op bed waarbij mijn hoofd over de bed rand hing hij ging op zijn knieën zitten en drukte mijn hoofd opnieuw om zijn pik en begon mijn mond stevig te neuken.

Ik was zo geil dat ik probeerde om mijn kutje te vingeren maar ik had mijn broek nog aan waar door ik er moeilijk bij kon. Achteraf maar goed ook want ik had beide handen nodig om Tom van me af te duwen zo dat ik naar adem kon happen.

Terwijl hij zijn pik terug duwde hoorde ik roepen aan de trap...JULIETTE JULIETTE.. waar zit de waterafsluiting ? Door dat Tom zijn pik in mijn mond had kon ik niet roepen

Tom riep naar beneden...LARS...ze kan niet antwoorden want ze heeft haar mondje vol.

Wat bedoel je schreeuwde Lars terug ? kom maar kijken zei Tom. Ik hoorde Lars de trap op komen en hij zag dat er een grote pik in mijn mondje zat. JEZUS !! man wat ben jij aan het doen zei Lars ? Ik moest een klusje doen aan de slaapkamer deur maar ze had geen contant geld en wilde op deze manier betalen.

Lars wist niet wat hij zag..doe je mee vroeg Tom ? Mag dat vroeg hij ? Ik knikte volmondig ja. Tom trok zijn pik terug en draaide mij op mijn rug..ze pijpt heerlijk zei hij. Lars deed zijn broek uit en er kwam een mega pik te voorschijn.

Hij kroop op bed en ging dicht bij mijn gezicht zitten..kom meisje pijp me zei hij. Tom had eindelijk door dat ik mijn broek nog aan had en hij besloot om deze maar eens uit te doen.

Kijk dat kutje zei Tom !! Heerlijk nat hij begon me te likken en te vingeren ik moest moeite doen om nog geen orgasme te krijgen.

Zullen we haar neuken zei Lars ? Tuurlijk was het antwoord van Tom. Als ern hond werd ik op het bed geplaatst en Tom nam achter mij plaats en bracht zijn pik richting mijn kutje..hij trok mijn heupen een stuk naar achter

en ramde zijn pik diep mijn kutje in.

Lars die voor mij zat wreef door mijn haren en trok mijn hoofd een stuk naar achter ik voelde zijn pik door mijn gezicht zwiepen..dat duurde niet lang want ik had hem zo weer in mijn mond zitten. Tom vroeg aan Lars wat die schranieren van de deur koste ? Die zijn 47.50€ zei Lars.

Mooi zei Tom volgens mij is haar kont ook wel 47.50€ waard. Even schrok ik en duwde Lars weg..je gaat me toch niet anaal neuken vroeg ik ? jawel zei Tom die grote pik past echt wel in je kont.

Tom stopte met mijn kut te neuken en zei dat Lars op bed moest gaan liggen..ga maar op zijn pik zitten zei hij. Ik kroop boven op zijn pik en voelde hem echt diep in mijn kut zitten rustig begon ik heen en weer te rijden.

Tom duwde mij naar voren waar door ik met mijn tieten op Lars zijn gezicht viel..hij greep ze vast en begon gretig in mijn tieten te knijpen en aan mijn tepels te zuigen.

Tom zakte door zijn knieën en ik voelde dat hij zijn pik tegen mijn kont aan drukte..waarna hij mijn heupen vast hield en me een stuk naar achter trok zo dat hij zijn pik makkelijk in mijn kont kon duwen.

Wat een geil gevoel was dit om me te laten neuken door 2 pikken alhoewel het wel ff wennen was om een pik in mijn kont te voelen.

Tom die steeds harder begon te hijgen en te kreunen neukte me stevig door...kom op riep Lars neuk haar man !! Neuk haar kont helemaal gek.

Tijd voor een wissel riep Lars,ik wil die kont ook wel eens neuken. Tom die zijn pik rustig terug trok ging op een stoel zitten om met zijn pik te kunnen spelen. Lars duwde me op mijn buik op bed waarna hij mijn benen open trok en zonder aarzelen zijn pik in mijn kont stak die nog steeds wijd open stond door Tom zijn pik.

Hijgend en kreunend neukte hij mijn kont tot moes ik had het gevoel dat ik bijna suf geneukt ging worden. Tom riep dat hij klaar ging komen waar op Lars besloot om te stoppen met neuken.

Hij tilde me van het bed en ik ging op mijn knieën zitten met mijn hoofd zo ver mogelijk naar achter..Tom die voor me stond trok zich al kreunend af...IK KOM...IK KOM riep hij en spoot zijn hele pik leeg over mijn gezicht waar door ik het gevoel kreeg dat ik midden in een yoghurt pak lag.

Hier zei hij zuig de restjes er maar uit en hij.liet mij opnieuw aan zijn pik zuigen.

Nu jij nog riep ik tegen Lars..pak je tieten vast zei hij en ging voor me staan waar na ook hij zijn pik helemaal leeg spoot over mijn tieten.

Zo zei Tom dit was die 47.50€ wel waard we hopen dat je er van genoten hebt ? Zeker zei ik als jullie nog zo'n klus hebben knipoogde ik naar Lars dan weet ik jullie zeker te vinden.
Lees verder in: De Bouwvakkers - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Bouwvakker, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...