59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 7521x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vrienden Voor Het Leven - 2

Anna had Glenn de nacht van zijn leven bezorgd. Hij mocht zelfs in haar kontje neuken. Ze had Glenn zijn broer Jack niet meer gezien. Hij was gewoon verdwenen. De week daarop had ze Glenn meegenomen naar de stad en had hem geholpen om zijn uiterlijk te veranderen waardoor hij meer zelfvertrouwen kreeg. Hij bekende dat hij gevoelens voor haar had maar Anna moest hem teleurstellen dat het niet wederzijds was. Dat had hij verwacht en daarom was de teleurstelling niet heel groot. Anna kreeg het voor elkaar om een date te regelen voor hem. Een mooie blonde dame met een mooie voorgevel. Een maand later kreeg ze een app van hem dat hij een relatie had met de blonde dame. Ze was oprecht blij voor hem.

Jasmijn had haar voor gek verklaard toen ze hoorde dat Anna met Glenn naar bed was geweest. Na het horen van het verhaal van Anna had ze respect voor Glenn gekregen. Ze was blij dat hij Anna had gered. Als beloning kreeg hij een dikke knuffel van Jasmijn. De vrienden van Glenn waren allemaal stikjaloers en dat wist Jasmijn.

De maanden vlogen voorbij. De examens zaten erop. Anna was erg tevreden over haar examen. Het was wachten op de uitslag. Anna had een bijbaantje gevonden. Ze werkte in een bloemenwinkel. Helaas kon ze maar drie dagen per week werken in de vakantie. De andere dagen werkte ze bij haar moeder in haar winkel waar ze de kunstcollectie verkochten. Alle opbrengsten gingen naar het goede doel. Alicia had geen geld nodig, ze deed dit voor haar plezier. Ondertussen hadden ze een geschikt appartement in Utrecht gevonden voor Anna. Ze moest het met één kamergenote delen. Anna had gehoopt dat ze bij Jasmijn op kamers kon wonen maar alle kamers waren bezet. Gelukkig studeerden ze allebei gewoon in Utrecht. De ‘seksweekenden’ waren dus niet voorbij. Over twee weken mocht ze het appartement bekijken. Ze keek er naar uit.

Haar zusje Amber was inmiddels zestien geworden. Op haar verjaardag had ze gelijk seks met twee mannen. Ze had Anna gevraagd of ze mee wilde gaan om het in de gaten houden. Dat deed Anna met alle plezier voor haar zusje. Ze vreesde al dat haar zusje een tikkeltje erger was dan zijzelf. Het zat echt in de familie, dacht ze grinnikend. Amber haar borsten waren inmiddels even groot geworden als die van Anna. Alicia had Anna gevraagd of ze haar zusje in de gaten wilde houden. Ze maakte zich zorgen over haar dochter. Anna begreep haar moeder wel want na de verjaardag van Amber wilde ze alleen maar meer. De eerste weken ging Anna vaak met haar mee. Dat vond Amber allemaal best, zolang ze maar seks kon hebben.

Anna was zelf bijna achttien geworden. De verrassing van Jasmijn kwam steeds dichterbij maar ze had al een vermoeden wat het was. Maar straks hoefde ze niet meer te liegen dat ze achttien was en dat ze alle discotheken probleemloos naar binnen mocht. Nu ze vakantie had, wilde ze zoveel mogelijk werken. Ze had geld nodig voor de toekomst. In de weekenden ging ze lekker los met Jasmijn. Soms namen ze Amber mee. Met mannen scoren hadden alle drie geen enkele moeite.

Het was maandag, de dag om het appartement te bekijken. Alicia zou met Anna mee gaan. Het appartement bevond zich redelijk in de buurt van het centrum. Daar was Anna erg blij mee. De huisbaas liet ze binnen en ze kregen koffie. De huisbaas gaf ze informatie en noemde de regels van het appartement. Daarna gingen ze naar boven om te kijken. Het was een driekamerappartement met twee slaapkamers. De keuken was klein, maar groot genoeg om fatsoenlijk te koken. De woonkamer was redelijk ruim en er was een balkon. Anna vond dit appartement wel leuk. Klein maar praktisch. Anna maakte ook kennis met de kamergenote die hier woonde. Het was een vrouw van ergens in de twintig. Ze was best klein maar zag er leuk uit. Ze was in ieder geval aardig. Haar naam was Amy.

Na de rondleiding nam Alicia Anna apart. ‘’Wat vind je ervan?’’
‘’Ja, ik zie me hier wel wonen, mam. Het is lekker dichtbij het centrum.’’
‘’Maar lieverd, is het niet een beetje te klein voor je?’’
‘’Dat valt mee, mam. De slaapkamer is groter dan ik dacht. Ik heb niet veel ruimte nodig. Ik heb alleen een grote kledingkast en een tweepersoonsbed nodig. Dan vind ik het allemaal best.’’
Alicia knuffelde lachend haar dochter. ‘’Je bent echt erg. Maar je komt toch wel regelmatig bij ons op bezoek?’’
‘’Tuurlijk, mam! Wat denk je nou zelf?’’

De weken vlogen voorbij. Anna werkte veel om geld te verdienen. Intussen had ze te horen gekregen dat ze geslaagd was. Jasmijn ook. Ze hadden samen flink feest gevierd en uiteraard hadden ze een hete nacht beleefd. Ze hadden samen een man gedeeld. Anna had ervan genoten, ze vond Jasmijn ook een mooie vrouw. De man had de dag van zijn leven gekregen.
Anna woonde inmiddels in haar appartement. Ze was er gelukkig mee.

Het was eind juli, de achttiende verjaardag van Anna. Eerst vierde ze het uitgebreid met haar familie. Ze was dolgelukkig dat ze zich volwassen mocht noemen. Eindelijk geen gedoe van controles meer. In de avond was ze lekker wezen stappen met haar vriendinnen om haar verjaardag te vieren. Deze avond mocht ze van Jasmijn niet met de man ervandoor gaan. Want de volgende dag wachtte haar een verrassing.

De volgende dag, in haar appartement, werd Anna redelijk fris wakker. Ze had gisteravond opzettelijk niet veel gedronken. Want ze wilde fit zijn voor haar verrassing. Ze dook onder de douche en schoor alles mooi glad. Ze inspecteerde haar kledingkast. Ze had vooral zwarte kleding maar ze had ook een paar felle kleuren kleren maar ze hield van donker kleding. Jasmijn had gezegd dat ze zich sexy moest kleden. Alsof ze dat nooit deed, dacht Anna grinnikend. Uiteindelijk koos ze voor een strak zwart strapless jurkje dat haar rondingen goed liet uitkomen. Onder de jurk had ze een kinky zwarte string. Ze pakte de open schoenen met redelijk hoge hakken maar zette even apart. Ze zou die straks wel aan doen.
Om twee uur kwam Jasmijn, die er ook schitterend uitzag in haar felgroene jurk. Florian, de broer van Jasmijn, een grote kerel met een gespierd lichaam, feliciteerde haar hartelijk met haar verjaardag. Anna kende hem al, hij was een relaxte man maar wel heel erg aardig. Ze had geen seks gehad met hem omdat hij al een relatie had.
‘’Nou, je ziet er uit om op te vreten,’’ lachte Jasmijn. Florian bromde instemmend.
Anna grijnsde ondeugend. ‘’Dat is toch de bedoeling.’’
‘’Inderdaad,’’ knipoogde Jasmijn.
Eerst dronken ze koffie, daarna trok Anna haar schoenen aan en dan konden ze vertrekken.

Even later parkeerde Florian zijn auto voor een vrijstaand huis, net buiten het dorp. Jasmijn keek Anna plagerig aan. ‘’Zenuwachtig?’’
Ze rolde met haar ogen. ‘’Helemaal niet.’’
Jasmijn gniffelde. ‘’Kom, we gaan naar binnen. Een prima uitziende man van middelbare leeftijd liet ze binnen. In de woonkamer zag Anna zeven mannen, inclusief de man die ze net binnen liet. Ze zag meteen dat de mannen met verlekkerde ogen naar haar en Jasmijn keken. De man, de eigenaar van deze woning, stelde zich eerst netjes voor aan Anna. Zijn naam was Jan. Een normale man van middelbare leeftijd, een beetje grijze haren en een heel klein buikje. Verder zag hij er gezond en fris uit.

‘’Dit zijn mijn vrienden,’’ zei Jan vriendelijk. De eerste man, die vlakbij zat, heette Lars. Hij had een mager postuur maar hij was wel opvallend lang. De langste van allemaal. Hij had kort bruin haar en blauwe ogen. Hij was ergens in de dertig. Naast hem zat Abdi. Een donkere man met normaal postuur en kort haar. Hij had een leuke, vriendelijke kop. Hij was even oud als Lars. Op een andere bank zat een beetje gezette man. Hij was breed en had een buikje. Hij was kalend en had wel een leuke glimlach. Hij was waarschijnlijk net de vijftig gepasseerd. Zijn naam was Bart. De man aast hem was duidelijk zijn zoon. Hij had hetzelfde gezicht en ogen als zijn vader. Hij was waarschijnlijk de jongste van de vrienden. Net twintig geworden, schatte Anna. Zijn lichaam was wel perfect atletisch. Het was duidelijk dat hij veel aan sport deed. Hij had een prachtige krullende bos haren. Hij heette Daan. Op de stoel stond een man met kort kroeshaar. Hij was van Marokkaanse afkomst. Hij was ergens in de dertig en was behoorlijk gespierd. Amir was zijn naam. Naast hem zat een man met prachtige blonde lange haren met blauwe ogen. Hij had een normaal postuur, misschien ietwat gespierd. Hij knipoogde naar haar. Hij was ergens in de veertig. Thomas was zijn naam.

Anna nam alle mannen nog een keer in zich op. Iedereen was anders. Verschillende posturen, leeftijden en karakters. Ze voelde haar poes nu al nat worden…
‘’Zo,’’ zei Jasmijn die de leiding nam. ‘’Je weet wat de verrassing is?’’
‘’Tuurlijk weet ik wat de verrassing is. We gaan lekker neuken,’’ zei Anna ondeugend.
De mannen barstten in lachen uit. Jasmijn hief grinnikend haar hand op. ‘’Dat klopt. Je krijgt een gangbang.’’ Ze wendde zich tot de mannen. ‘’Jullie kennen de regels. Geen extreme dingen. Het condoom is verplicht bij neuken. Als iemand niet aardig is of zich niet aan de regels houdt, wordt hij onmiddellijk uit huis gezet door mijn broer. En ik doe niet mee. Dus alle aandacht is voor Anna. Ze is tot bijna alles in staat. Alle gaten zijn toegankelijk, nietwaar?’’ Ze keek Anna vragend aan. Ze grijnsde ondeugend. ‘’Zeker weten.’’
Abdi, de donkere man, stak zijn hand op. ‘’Ook voor wie groot geschapen is?’’
Anna keek hem met een schuin hoofd aan. ‘’Ja, dat moet wel lukken. Alleen voor mijn kont moet er eerst wat voorbereidingswerk gedaan worden. Misschien ergens aan het eind kan je het proberen.’’
Abdi keek verrast. ‘’Maar, ik heb een aardige grote. Tot nu toe heb ik nooit de kans gekregen om in een kontje te mogen neuken.’’
‘’Nou, lieve Abdi,’’ zei Anna zwoel. ‘’Aan het eind van de gangbang mag je mijn kont neuken. Dat beloof ik je.’’
‘’Dat zou tof zijn. Dank je wel,’’ zei hij.
Ze vond hem lief. Ze ging ervoor zorgen dat hij zijn kans kreeg.

Jasmijn zette Anna midden in de kamer. De kamer was duidelijk ingericht voor de gangbang. Er lag een matras, en er stond een smalle tafel en een bank. Jasmijn kuste op haar wang en fluisterde in haar oor: ‘’Heel veel genot-plezier. Laat je lekker gaan. Florian en ik houden je in de gaten. Je stopwoord is: banaan. Dan grijpen we in.’’ Anna keek haar grinnikend aan. ‘’Banaan? Maar dank je wel, Jasmijn.’’
Ze knipoogde en keek naar de mannen. ‘’Nou, leef jullie uit. Ze is van jullie.’’

Anna bleef rustig stilstaan en allerlei handen betastten haar overal. Haar grote borsten, haar billen, haar benen. Alleen Bart was wat ongeduldiger en dook meteen met zijn hand onder haar jurkje en betastte haar kutje.
‘’Zó, ons sletje is nu al kletsnat!’’ Anna lachte ondeugend. Ze was inderdaad geil, al sinds vanmorgen. Ze keek naar Abdi, pakte zijn hoofd en zoende hem wild. Ondertussen voelde ze dat haar jurk van haar lichaam getrokken werd. Ze was nu naakt op haar minuscule string na.
‘’Man man, wat heeft ze een geil lichaam,’’ zei Amir.
‘’Ja, moet je die dikke tieten zien. Wat een joekels,’’ bromde Jan, terwijl hij gretig met haar tieten speelde.
‘’En ze heeft ook een heerlijke reet. Ze heeft echt alles wat we nodig hebben,’’ zei Thomas. ‘’Ik ga echt straks lekker in haar reet neuken.’’
‘’Kom op, leg ons sletje op de tafel,’’ zei Daan. Anna werd opgetild door de mannen en ze legden haar op de tafel. Meteen werden haar benen gespreid. Haar string werd kapot gescheurd. Anna keek iedereen beurtelings verwachtingsvol aan. Ze kleedden zich uit.
Anna likte geil langs haar lippen toen ze de verschillende pikken zag. Abdi was inderdaad fors geschapen. Hij keek haar onderzoekend aan. Ze bekeek zijn donkere gevaarte aandachtig. Hij was inderdaad erg dik maar het was geen monsterlul. ‘’Dit moet wel lukken, Abdi, maar straks.’’ Hij knikte dankbaar.
‘’Genoeg gekletst,’’ bromde Bart terwijl hij zijn pik van normale lengte brutaal in haar mond stopte. Anna was heel even uit het veld geslagen maar herpakte zich razendsnel en begon zijn pik gulzig te zuigen. Haar borsten werden onderhanden genomen door Lars en Jan. Amir had haar hand gepakt en op zijn dikke maar korte pik gelegd. Met de andere hand pakte Anna zelf de dikke lul van Abdi. Wat een lul, dacht ze geil terwijl ze aan de pik van Bart zoog. Aan haar kutje werd gefriemeld door de vingers van Daan. ‘’Tering, dit sletje is gewoon kletsnat. Wat een geil sletje.’’
‘’Duw haar benen effe omhoog,’’ zei Thomas tegen Daan. ‘’Ik ga haar lekkere reet alvast klaar maken voor een paar stevige beurten. Anna haar lijf schokte even toen de koele vloeistof tussen haar billen gleed. Al snel voelde ze een vinger tegen haar sterretje drukken.

God, wat werd ze gek van hen allemaal. Het gebeurde overal. Ze was vreselijk geil geworden. Bart moest zich terugtrekken omdat ze hem zo heerlijk pijpte want ze wilde zijn zaad. Hij hijgde. ‘’Godsamme, wat kan je lekker zuigen.’’
Direct daarna werd haar mond gevuld door Amir die genietend gromde van het gevoel.
Anna had snel door dat Lars de meest verlegen man van de groep was want zijn handelingen met haar borsten waren voorzichtig. Ze pakte zijn hand en trok hem naar haar toe waarna ze zijn verrassende lang lul pakte en hem begon af te trekken.
Amir stond al flink te neuken in haar mond. Thomas zat met twee vingers in haar kontje stevig te vingeren. Jan zat lekker aan haar dikke spenen te zuigen.

Anna werd helemaal gek van allemaal. Ze was nog nooit zo geil geweest. Dit was haar droom. Om gebruikt te worden door de mannen.
‘’Zeg, mijn zoon,’’ zei Bart. ‘’Is haar kutje er klaar voor om flink geneukt te worden?’’
‘’Ja, pa, daar is ze allang klaar voor.’’
‘’Dat sletje,’’ gromde Bart terwijl hij haar benen greep en haar naar hem toe trok. Hij penetreerde met zijn pik, die verpakt was in een condoom, in haar vagina. Met een korte en felle stoot zat hij helemaal in haar. De kreun van Anna werd gesmoord door de pik van Amir. ‘’Ik zal je laten zien wat neuken is,’’ gromde Bart. Anna haalde de pik van Amir uit haar mond. ‘’Minder praten en meer neuken.’’ Hij knipperde met zijn ogen. Dat vond hij duidelijk niet leuk om te horen. Thomas, die achter Bart stond, gaf haar een vette knipoog.
‘’Wacht maar,’’ gromde Bart en hij beukte meteen erop los.
Anna kreunde het uit. ‘’Oh ja, zo wil ik het hebben.’’ Ze nam Amir’s pik meteen in haar mond en begon wild te pijpen. Amir was de eerste die klaar kwam. Met dikke stralen spoot hij in haar zuigende mond. Anna slurpte gretig alle sappen op. Ze was in een roes en wilde alleen maar meer. Amir trok zich terug en Abdi nam zijn plaats in. Hij keek haar vragend aan. Wat was hij toch lief. Ze trok zijn pik naar haar mond. Zijn eikel was enorm en glom waanzinnig geil. Ze haalde diep adem en deed haar mond zo wijd mogelijk open en zoog de dikke eikel naar binnen. Het was even zoeken maar haar kaken begonnen eindelijk te wennen en ze kon zijn pik verder in haar mond krijgen. De mannen keken gefascineerd toe. ‘’Wat een geil gezicht!’’ kreunde Jan.

Bart begon opeens te grommen en kreunen. Niet veel later spoot hij zijn zaad in het condoom. Hijgend trok hij zich terug.
Jan ging op zijn rug op de bank liggen. ‘’Kom op, leg dat sletje boven op mij.’’ Anna werd weer opgetild door de mannen. Jan zette zijn middellange lul omhoog. Anna liet zich over zijn pik zakken en Thomas duwde haar naar voren, naar Jan toe. Hij kuste haar gretig en ze beantwoordde zijn kus hitsig. Ondertussen voelde ze de eikel tegen haar sterretje drukken. Ze ontspande zich waardoor Thomas zijn erectie makkelijker in haar drong. ‘’Man, man, wat een geile reet!’’ Hij sloeg op haar bil waarbij haar vlees golvende bewegingen maakte. Anna genoot van de dubbele pik in haar lichaam. Ze duwde haar onderlichaam een beetje omhoog zodat Jan in haar kutje kon neuken. Thomas deed hetzelfde in haar reet. Anna kreunde het uit. Ze was zo heet dat ze vrij snel klaar kwam. Haar hele lijf schokte heftig van haar orgasme terwijl de mannen gewoon door bleven neuken. Toen haar orgasme uitgeraasd was, werd haar hoofd omhoog getrokken door Daan. Ze zag zijn pik voor haar gezicht hangen. Hij had een normale lengte maar had een geweldige eikel. Het leek op een paddenstoel. Ze nam zijn eikel gretig in haar mond en zoog er hard aan waardoor Daan luid moest kreunen.

Even later trok Thomas zich terug.
‘’Draai haar om,’’ gebood Jan meteen. Anna werd een beetje ruw omgedraaid en Jan stak zijn lul voorzichtig in de nog openstaande anus. Daan had de kans gegrepen en dook tussen haar benen en stak zijn pik in haar kletsnatte kutje. Anna voelde zijn eikel zalig heen en weer schuiven in haar. Ze wilde alleen maar meer. Jan en Daan neukten haar zo hard mogelijk als ze konden. Anna wenkte hijgend Abdi en Lars om naar haar toe te komen. Ze hapte als een hongerige wolf de lange lul van Lars binnen in haar mondje. Ze omvatte de enorme stam van Abdi en begon hem af te trekken. Abdi kneedde haar wild schommelende tieten lekker stevig en kneep af en toe hard in haar dikke tepels. Anna kermde het uit en probeerde alle mannen zoveel mogelijk genot te geven. Ineens voelde dat ze weer ging komen. Ze haalde de pik van Lars uit haar mond en Abdi zag dat ze ging komen en draaide om haar klitje rondjes met zijn wijsvinger en Anna kwam gillend klaar. Haar kronkelende lichaam werd in toom gehouden door de mannen. Tijdens haar orgasme voelde Anna dat Jan en Daan tegelijkertijd klaar kwam. Hun stoten waren onregelmatig en hard. Anna was gelukkig snel bij haar positieven en keek Abdi vragend aan. Hij knikte.
‘’Lars, kom boven op me,’’ fluisterde ze. Hij kroop met enige aarzeling over haar heen. ‘’Steek hem er maar in,’’ zei ze in zijn oor. Ze dacht dat hij het niet zou durven zonder toestemming. Zijn lange pik gleed soepel haar hete grotje binnen. Wat had hij een lange lul. ‘’Neuk me maar lekker hard. Laat je lekker helemaal gaan,’’ fluisterde ze. Lars keek haar kort aan. ‘’Dank je wel,’’ zei hij zachtjes. Ze gaf hem een knipoog en hij ging heerlijk tekeer.

Plots zei Thomas; ‘’Leg haar op het matras op haar zij, dan kunnen we haar tegelijk neuken.’’ Lars kwam overeind en keek Anna vragend aan. Ze knikte en ze werd ineens opgetild door hem. Ze was verrast want hij was vrij mager maar hij tilde haar met redelijk gemak op. Hij legde haar rustig op het matras. Lars ging naast haar liggen en stak zijn lange lul in haar. Thomas kroop achter Anna aan en bracht zijn pik voor de tweede keer in haar reet. Hij is gek op anaal, dacht ze. Ze hervatten gelijk het neuken en Anna zag Lars naar haar kijken. Ze drukte haar lippen op hem en ze zoenden heerlijk wild. Hij kon goed zoenen. Maar hij moest snel staken want hij was er bijna. ‘’Kom maar klaar,’’ zei ze zacht tegen hem zodat hij alleen het kon horen. Hij gaf haar nog een paar flinke stoten en hij kwam trillend klaar. In haar reet werd nog steeds stevig gepompt door Thomas. Lars kroop weg en Abdi kwam naast haar liggen. Hij keek haar aan. Ze glimlachte. ‘’Kom maar op, ik ben er klaar voor. Thomas? Nu even stil.’’
Hij kreunde. ‘’Je hebt niets te zeggen, sletje.’’
Meteen klonk een luide grom van Florian door de kamer: ‘’Je doet wat Anna je vraagt.’’
Meteen hield Thomas zich stil. ‘’Sorry,’’ mompelde hij. ‘’Ik liet me even gaan. Je bent zo lekker.’’
Anna keek over haar schouder naar hem en lachte liefjes. ‘’Geeft niet.’’ Ze tilde haar been op. ‘’Kom maar, Abdi, met je geile pik.’’ Hij kroop dichterbij en drukte zijn gigantische eikel tegen haar kletsnatte schaamlippen. Haar kutje werd even opgerekt maar haar kutje was zo nat dat zijn massieve pik redelijk soepel in haar gleed. Ze hijgde opgewonden. Wat voelde het fantastisch. Ze voelde zich daaronder helemaal opgevuld. ‘’Nou, kom op, mannen, aan het werk!’’ Abdi en Thomas grinnikten. Thomas ging meteen te keer met neuken terwijl Abdi het rustig aan deed. Anna zoende hem begerig. ‘’Neuk me maar harder, ik kan het makkelijk hebben.’’ Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en hij verhoogde het tempo. God, ze werd gek! Zijn dikke lul stimuleerde haar kutje optimaal. Toen klonk het zware gehijg achter haar. ‘’Godver, wat een heerlijke strakke reet. Ik ga zo klaarkomen.’’ Hij pompte stevig door en kwam met een grom klaar. Hij trok zich daarna vrij snel terug. Anna pakte Abdi beet en trok hem boven op haar. Hij ging wat overeind en keek haar aan. Anna keek hem geil aan. ‘’Neuk me maar lekker hard.’’ En dat deed hij. Mijn god, wat een belevenis, dacht ze hijgend. Ze kon zijn pik zo goed voelen in haar lijf. Zo groot en dik. Ze bleef maar hijgen en kreunen. Haar tepels werden heerlijk gesabbeld door hem. Ze had haar handen op zijn bezweette rug gelegd en haar nagels groeven diep in zijn huid. Hij bleef haar hard neuken en Anna voelde haar orgasme alweer naderen. Hij merkte het meteen en verhoogde het tempo. Anna kwam met een explosie klaar op zijn enorme pik. Ze zag sterretjes in haar ogen dansen. Abdi was zo lief om even te stoppen om haar te laten bijkomen. ‘’Ga… maar… door,’’ bracht Anna zwaar hijgend met moeite uit. ‘’Neuk… jezelf… klaar..’’
Hij greep haar bungelende benen beet en neukte haar met lange en diepe stoten. Abdi kreunde genietend. ‘’Je bent zo lekker.’’
Anna lachte ondeugend. ‘’Dat hoor ik wel vaker.’’ Hij glimlachte maar concentreerde zich volledig op zijn stoten. Het duurde even maar hij was bijna zover. Anna besloot om haar verrassings-wapen te gebruiken. Ze pakte zijn billen beet en drukte zonder pardon haar wijsvinger stevig tegen zijn anus aan waardoor hij met een luide grom klaarkwam. Hij beukte haar keihard dat het zelfs even pijn deed bij haar maar ze zei niets. Na zijn zaadlozing in het condoom viel hij vermoeid op het matras naast haar neer.

‘’Nu pauze!’’ riep Jasmijn met luide stem. Anna ging rechtop zitten op het matras. Ze voelde dat haar hele lichaam plakkerig was van het zweet maar dat boeide haar niet. Ze kreeg drinken van Jasmijn. ‘’Hoe gaat het?’’
‘’Gaat goed hoor. Nu even op adem komen, want het feest is nog lang niet voorbij, hè?’’
De mannen grinnikten.
‘’Je bent echt ongelooflijk,’’ mompelde Abdi die naast haar zat. Ze knipoogde naar hem.

Na een klein kwartier was het weer tijd voor actie. Deze ronde duurde langer omdat de mannen al één keer klaar waren gekomen. Anna werd in allerlei standjes gezet en ze werd in alle gaten heerlijk genomen. Het ging best ruig dit keer. Soms werd ze stevig vastgegrepen, vooral door Bart. Ze mocht hem niet echt maar ze zei niets. Hij was een beetje bazig en commandeerde alles wat hij wilde hebben. Toen Anna boven op hem zat, greep ze haar kans. Ze deed alles om hem zo geil mogelijk te maken zodat hij snel klaar kwam. Hij had wel geprotesteerd maar Anna deed alsof ze niet weg kon en dat ze het niet gehoord had. Ze had met haar kutspieren zijn lul flink geknepen waardoor hij snel klaarkwam. Nu stond hij aan de kant met een slappe pik. Nu konden de andere mannen ongestoord verder gaan met haar. Lars kreeg steeds meer zelfvertrouwen en durfde ook meer. Dat vond Anna fijn voor hem. Iedereen had in haar kutje en kontje geneukt. Behalve Abdi, die had alleen haar kutje genomen. Op Anna’s verzoek was niemand klaargekomen want ze wilde een sperma-douche. Anna was zelf twee keer heerlijk klaar gekomen. Ze deed haar best om alle mannen tegelijk te laten genieten. Ze kreeg geen enkel moment rust maar ze vond het geweldig. Toen iedereen redelijk uitgeput was, ging Anna op het matras liggen. Alle mannen, behalve Abdi gingen op hun knieën zitten naast haar en begonnen zich stevig af te trekken. Twee pikken waren gericht op haar gezicht en drie op haar borsten en buik. Het was een tactisch spel want alle mannen wilden tegelijkertijd klaarkomen. Anna keek iedereen geil aan met zaadvragende ogen. Toen begon de sperma-douche. De eerste klodder warm zaad belandde op haar gezicht en ze voelde daarna de warme sappen op haar borsten landen. Ze smeerde de mannelijke sappen over haar borsten.
‘’Mijn god, wat zie je er lekker geil uit,’’ zei Amir hijgend. De mannen bromden instemmend. Anna grijnsde ondeugend en vroeg of ze van het matras wilden gaan. Ze ging op zijn hondjes zitten en keek Abdi glimlachend aan. ‘’Ga je gang.’’
Hij keek haar onderzoekend aan. ‘’Weet je het zeker?’’
‘’Yep, mijn reet is vandaag meerder malen genomen. Hij staat nu een beetje open. Smeer je lul even in met glijmiddel dan komt het wel goed. Maak je geen zorgen.’’ Abdi knikte, deed het condoom om zijn lul en smeerde hem goed in met glijmiddel. Hij kroop achter haar en hij zag inderdaad een redelijk openstaande anus van Anna. Dat maakte hem geiler en zijn pik werd nog dikker. Hij zette zijn enorme eikel tegen haar sterretje aan en duwde hem er voorzichtig in. Anna pufte en kreunde. Haar kringspier protesteerde even maar ze ontspande zich zo veel mogelijk. God, wat werd haar anus flink opengerekt. Toen glipte zijn enorme eikel in haar binnen. Abdi kreunde. ‘’Mijn god, wat ben je strak.’’ Ondanks dat Anna de pijn voelde, lachte ze zachtjes. ‘’En jij hebt een enorm dikke lul.’’ Abdi grinnikte. ‘’Gaat het? Kan ik verder gaan?’’
‘’Natuurlijk, kom maar op. Steek je dikke lul in mijn reet.’’ Ze liet zich weer ontspannen en voelde een enorme indringer langzaam dieper in haar gaan. Tering, dit is heftig, dacht ze hijgend. Ze hief haar hoofd op en zag Jasmijn met grote ogen kijken. Ze had niet verwacht dat Anna het kon, want zij zou dit nooit kunnen.

Plotseling voelde ze de stoppels op zijn schaamtreek tegen haar billen prikken. ‘’Hij zit er helemaal in!’’ jubelde Abdi. Anna keek glimlachend over haar schouder naar hem. ‘’Hoe voelt het?’’
‘’Fucking strak!’’
Iedereen schoot in de lach.
‘’Nou, kom maar op, Abdi. Je kan nu wel bewegen.’’ Met beide handen pakte hij haar sexy heupen beet en trok zijn pik langzaam uit haar en duwde hem rustig weer naar binnen. Zo ging het een tijdje door. Het tempo werd steeds hoger. Anna kon horen dat Abdi met volle teugen genoot. Maar hij kon het niet lang volhouden. Toen hij bijna zover was, haalde hij hem met een plop geluid uit haar kontje. Anna voelde de branderige gevoel in haar anus. Abdi verwijderde het condoom snel en trok zijn machtige ding snel af. Luid kreunend duwde hij zachtjes tegen haar openstaande sterretje en kwam met een dierlijke grom klaar. Anna voelde de eerste stralen in haar reet binnen schieten. Zoiets had ze nog nooit gevoeld. Daarna viel Abdi met een plof op het matras neer. Anna merkte dat ze helemaal op was, viel op haar buik op het matras en sloot haar ogen. Het feest was voorbij…

Lees verder in: Vrienden Voor Het Leven - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Probeervoo, 32 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Vrienden, Suggestie?
DE NIEUWSTE Hetero VERHALEN
Zelf Verwen Weekend...... - 2Door: Samsara
Gelezen: 7345x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dokter, Extreme, Sperma, Tiener, Vuistneuken,
02-10
9.1
Rineke En André - 7Door: Jacob Van S
Gelezen: 2391x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buttplug, Dildo, Neuken, Porno,
02-10
9.4
Vakantie Aan De... - 3Door: Alodnalg
Gelezen: 7317x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Jong En Oud, Verleiden, Vingeren,
02-10
9.1
Het FamilieweekendDoor: Manon19803
Gelezen: 11975x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
02-10
9.0
Snapchatavonturen Met Isa...Door: Mike
Gelezen: 4266x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Sexting, Snapchat, Sperma, Squirten, Vingeren,
02-10
8.4
Een Heerlijke Verrassing...Door: Ron
Gelezen: 14008x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Eerste Keer, Milf, Nudisme,
01-10
9.4
Geile KarinDoor: Hendrik19691
Gelezen: 12095x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Likken, Slaapkamer, Studenten,
30-09
8.0
Hoe Ouder, Hoe... - 12Door: Rainman
Gelezen: 5428x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
30-09
9.6
Spannende Momenten Met... - 3Door: Spuiter84
Gelezen: 6537x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vingeren,
30-09
9.2
Winkelen Met Mijn...Door: Iloverashida
Gelezen: 19525x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Sperma, Stiefdochter, Winkelen,
30-09
9.1
De Kettingrokende Schoonheid...Door: Ingid
Gelezen: 5664x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Zus,
29-09
8.3
Vakantie Aan De... - 2Door: Alodnalg
Gelezen: 15385x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Neuken, Strand, Vakantie,
29-09
9.2
Rineke En André - 6Door: Jacob Van S
Gelezen: 2610x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Klaarkomen, Uitdagen, Whatsapp,
29-09
9.1
Klik hier voor meer...