63.577 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
MS
MS
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Studentenleven - 10: Richting Het Gala
Meest Gelezen: Studentenleven - 1: Introductie
Aantal Verhalen: 22
Geplaatste Reacties: 2
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Studentenleven - 16: Einde Kmt En Begin Van Ellen...Door: MS
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05-24
9.3
Zweedse Schone - 6: Vakantie VoorbereidingenDoor: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Beste lezers van dit zesde verhaal Zweedse Schone van Esmee Marie deel 6 Vakantie Voorbereidingen Lees a.u.b. de intro en verhaal 1, 2, 3, 4 5 voordat je verder gaat met het lezen van dit deel. Personages en inleiding staan hierin ge..."
09-05-24
9.2
Studentenleven - 15: Tijd Voor Kenningsmakingstij...Door: MS
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04-24
9.5
Studentenleven - 14: Een Leugen Wordt WaarheidDoor: MS
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Studenten, Tiener,
"Vertel een leugen vaak genoeg, dan wordt die op den duur vanzelf waarheid. Hopelijk zijn mijn trouwe lezers klaar voor een potje leugens. Uiteraard met een sausje van het studentenleven Daar zat ik dan weer in de taxi. Ik had nog aan Emmy g..."
23-03-24
9.5
Studentenleven - 13: No Guts No Glory Thuis ThuisDoor: MS
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Oraal, Studenten, Tiener,
"No Guts No Glory Met die spreuk beginnen we dit verhaal. We zijn ondertussen gestart met het tweede seizoen van het studentenleven. Tim die nu als 2e jaars student door het leven zal gaan. Hopelijk blijven de trouwe lezers van mijn serie fa..."
15-02-24
9.7
Zweedse Schone - 5: De UitslagDoor: MS
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het is twee dagen later en Kristana kreeg de uitslag van de scans die gemaakt waren in het ziekenhuis. Mede door de spanning en de aanhoudende zorgen en ongerustheid was er niets meer tussen mij en Marie gebeurd. Eerlijk gezegd baalde ik hier wel van..."
08-02-24
9.4
Zweedse Schone - 4: ThuiskomstDoor: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"We komen thuis en zetten de fiets weg. De familie was al lang en breed weer thuis en was op ons aan het wachten. Waar blijven jullie toch valt mijn moeder met de deur in huis. Maar voordat ik antwoord kan geven loopt Marie achter mij aan de keuken ..."
17-01-24
9.3
Zweedse Schone - 3: De StadDoor: MS
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"Nog geen 10 minuten later zitten we samen op de fiets richting het centrum, op weg naar een nieuwe Marie. We zetten onze fiets in het rek en lopen de stad in. Waar gaan we als eerste naar toe Esmee Naar de kapper daar..."
03-01-24
9.4
Zweedse Schone - 2: Richting De StadDoor: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
" i Lees a.u.b. de intro en verhaal 1 voordat je verder gaat met het lezen van dit deel. Personages en inleiding staan hier in geschreven. i Na een aantal uurtjes slaap word ik wakker en kijk hoe laat het is en zie dat het alweer half 11 i..."
06-12-23
9.3
Zweedse Schone - 1: De AankomstDoor: MS
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
" i Ter introductie van dit verhaal en deze verhalen reeks die erbij hoort graag het volgende. Persoonlijk hou ik van verhalen die goed zijn uitgewerkt en veel detail bevatten. Details maken het levendiger, en kunnen ervoor zorgen dat er een mooie fan..."
26-11-23
8.7
Studentenleven - 12: Mijn Eerste GalaDoor: MS
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Milf, Studenten, Tiener,
"Alles draait om cijfers en om macht. In deze nieuwe serie verwerk ik elke keer een bekende spreuk. Afkomstig uit een historische speech of van een liedje dat velen kunnen kennen Als je als nieuwe lezer aan dit verhaal begint wil ik je welko..."
16-11-23
9.7
Studentenleven - 11: De Laatste Momenten Als Sjaa...Door: MS
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten, Tiener,
"Dit zal het laatste deel zijn waarin de hoofdpersoon Tim uit dit verhaal sjaars is. Mijn verhalenreeks begon met het moment waarop Tim de sjaars van huis PV werd genoemd. Zodra deze sjaars titel van zijn schouders valt lijkt het mij treffend om een e..."
18-10-23
9.6
Studentenleven - 10: Richting Het GalaDoor: MS
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten, Tiener,
"Deel tien alweer van het studentenleven van Tim. Dit deel heeft de naam richting het gala en speelt zich af aan het einde van Tim zijn eerste jaar als student. In het vorige deel ben ik intimus lid van huis Blanc geworden. Een soort van vert..."
13-09-23
9.7
Studentenleven - 9: The WallDoor: MS
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Oraal, Studenten, Tiener,
"Deel negen van het studentenleven van Tim. Dit deel heeft de naam The Wall en speelt zich af in het voorjaar van Tim zijn eerste jaar als student. In het vorige deel was ik samen met Linda, Emmy en Nina op vakantie in Bali waar halverwege Ge..."
13-08-23
9.2
Studentenleven - 8Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Milf, Studenten, Tiener, Vakantie,
"Deel acht van het studentenleven van Tim, dit deel heeft de naam op wereldreis en speelt zich af in de kerstvakantie waarin we op het eiland Bali zitten. In deel zeven heb ik geschreven over de decembermaand de vakantie voorbereidingen en de..."
14-07-23
9.5
Studentenleven - 7Door: MS
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Milf, Studenten, Tiener,
"Deel zeven van het studentenleven van Tim, dit deel heeft de naam decembermaand en speelt zich af in de weken eind november en december. In deel zes heb ik geschreven over mijn sexy avonturen met Nina, Emmy en Linda. Een voor een had ik seks..."
24-06-23
9.6
Studentenleven - 6: DecembermaandDoor: MS
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Milf, Studenten, Tiener, Vreemdgaan,
"Deel zes van het studentenleven van Tim, dit deel heeft de naam decembermaand en speelt zich af in de weken eind november en december. In de week na ons Halloween feest waren Sjoerd en Ruud uitgenodigd om samen met Noud en Bram als neutrale ..."
23-01-23
9.5
Studentenleven - 5Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Deel vijf van het studentenleven van Tim, dit deel heeft de naam Studenten Oorlog en gaat verder in de verhaallijn. Het is een editie waarin iets minder sexy time is geschreven en er ook vooral gewerkt wordt aan het verdiepen van de algemene verhaa..."
07-12-22
9.2
Studentenleven - 4Door: MS
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"Deel 4 van het studentenleven van Tim, dit deel heeft de titel kennis maken met thuis thuis. En speelt af een paar weken na mijn eerste date met Emmy. In augustus had ik het KMT overleeft en was ik op de sjaars borrel gaan jagen op een prac..."
30-10-22
9.2
Studentenleven - 3Door: MS
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" i i i Deel drie van het studentenleven van Tim, dit deel heeft de naam een eerste date en gaat verder in de week waar deel 2 gestopt was. i Het is vrijdagochtend, en niet zomaar een het is namelijk de vrijdag waarop ik op data ga met E..."
06-10-22
9.4
Studentenleven - 2Door: MS
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
" i Deel twee van het studentenleven van Tim, dit deel heeft de naam huisontgroeningen en gaat direct verder waar deel 1 gestopt was. i De mannen verlieten vertwijfeld, vol verbazing en trots mijn kamer. Niels laat je de trofee achter ri..."
16-09-22
9.1
Studentenleven - 1: IntroductieDoor: MS
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"Drie, twee, een Klik de foto wordt gemaakt waarna deze snel in de groepsapp gedeeld wordt. Daar staan we dan, ikzelf in het midden van de foto omringt door mijn nieuwe huisgenoten. Terwijl ik naar mezelf kijk zie ik de ingevallen ogen, de vermoeid..."
10-09-22
8.9