Klik hier voor meer...
Door: MS
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 12122
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Studentenleven - 9: The Wall
Richting Het Gala
Deel tien alweer van het studentenleven van Tim. Dit deel heeft de naam richting het gala en speelt zich af aan het einde van Tim zijn eerste jaar als student.

In het vorige deel ben ik intimus lid van huis Blanc geworden. Een soort van vertrouweling van huis Blanc. Ik mocht meedelen in hun geheimen. Dat dit zwaar op me ging leunen kwam ik vrijwel direct achter. Dingen die ik voor waarheid had aangenomen bleken toch anders te zijn. Niels bleek helemaal niet geneukt te hebben met Cho. Sterker nog toen ik de eerste keer huis Blanc als intimus lid had verlaten was mij toevertrouwd dat Cho nog maagd was.

In de weken erna was ik niet meer terug gegaan naar huis Blanc. Niet om het een of ander maar mijn huisgenoten geloofde niet dat ik niet meer wist dan dat ik hun vertelde. Maar er was mij alles aan gelegen om hun niet meer te vertellen als dat ze al wisten. Ik had een heerlijke middag gehad waarbij ik de huisoudste van studentenhuis Blanc Simone had geneukt. Als sjaars had ik een 6e jaars bijna volwassen dame laten kreunen laten puffen. Het was überhaupt ongehoord dat een 6e jaars zo ver onder haar stand neukte. Sanne had er in hun app groep een running gag grap over gemaakt “She liked it!” was een veelgehoorde grap bij de dames aan tafel geworden. Een beetje zoals wij mannen de “dat zei ze gisteravond ook” gebruikte voor foute seksuele grappen een extra lading te geven.

Na Simone was een van hun jongste aanwinsten Moniek aan de beurt geweest. Hoewel Moniek in aantal keer seks zeker ervaren was bleek er voor mij slechts een pik haar kutje betreden te hebben. Vanaf haar 15e had ze een vast vriendje gehad die de honneurs had waargenomen om deze prachtige meid kennis te laten maken met het mannelijke speelgoed.

Emmy was de afgelopen periode meer en meer mijn meisje geworden. Soms kwam ze langs voor een biertje te drinken. Als je al die “studenten shit” een beetje kon doorprikken kwam je bij de meeste jongens en meiden wel tot de kern. Telkens moest je dan de conclusie trekken dat we gewoon allemaal jongens en meiden zijn die studeren en daarnaast wat plezier willen hebben. De een wat knapper dan de ander, de ander was weer iets rijker, weer een ander iets slimmer en soms zat een deel van je talent ook ergens anders.

Soms kwam Emmy gewoon ff voor een biertje met een knuffel en tongzoen maar eigenlijk altijd gingen we wel “ff naar boven” om daar all the way te gaan en spoot ik mijn sperma diep in haar altijd compleet kale kutje. Deze meid had gewoon net als een man altijd zin om te neuken!

Mijn huisgenoten vonden het prima als Emmy langskwam. Emmy wist ook dat het mij rust gaf als zij bij mij langskwam. Hierdoor vond ze het geen probleem om naar mij toe te komen. Emmy was een knappe verschijning dus tja welke man ziet niet graag een knappe vrouw langskomen.

Het was mei geworden. De eerste goudgele rakkers waren alweer op het terras genuttigd. Korte broeken konden weer gedragen worden en door de dames werden de luchtigere jurkjes en rokjes weer ten toon gebracht. Mei was daarin de laatste maand met echt school opdrachten en examens. Direct na de laatste examens was er het gala. Jaren geleden was er al besloten dat het gala werd gehouden nadat de laatste examens gedaan waren en voordat alle uitslagen binnen waren. Dit om niet in de stress te zitten voor herkansingen of dat bepaalde studenten die een heel jaar erbij gehoord hadden niet naar het gala gingen omdat ze niet verder konden of mochten gaan met de gestarte opleiding. Want tja de vrees voor een NBSA hangt dan als het zwaard van damocles boven iedere student zijn hoofd.

Ik zit op de fiets richting huis Blanc waar ik een afspraak met Emmy had. Eenmaal daar aangekomen was Emmy nog niet thuis en moest ik even op haar wachten. Moniek en Sanne zaten in de woonkamer waarbij ik mijn kans schoon zag om Moniek een prangende vraag te stellen.

“Zeg Moniek heb je al een date voor het gala?”

“Nee hoezo ga jij niet met Emm?”

“Ow jawel ik ga zeker met Emmy, maar ik heb een hele knappe huisgenoot die graag een mooie dame aan zijn zijde heeft tijdens het gala.”

“ff met alle respect ik ga niet met Niels naar het gala.”

Ik kijk naar Moniek en vervolgens naar Sanne.

“Tja het zou echt een schande zijn als je als sjaars van huis Blanc met de 3e jaars van huis PV naar het gala zou gaan.”

Ik sprak de woorden meer richting Sanne dan richting Moniek waarbij Sanne gelukkig ook reageerde.

“Klopt Tim, geen schande totdat je leert dat het Niels is. Laten we wel wezen die is niet bij PV gekomen voor zijn looks. Dan heeft andere redenen gehad.” Dat laatste zei ze terwijl ze een wrijvend gebaard maakte met haar duim en wijsvinger dat welbekend geld betekend.

“Maar Moniek ik heb het niet over Niels, ik heb het over Nick. Je weet wel 2e jaars leuke gast, niks mis mee kun je prima een leuke avond mee hebben.”

Moniek dacht na en keek ondertussen naar Sanne die bevestigend knikte.

“Als Nick mij zelf vraagt zal ik er nog eens goed over na denken.”

“Prima reageerde ik bevestigend.”

Ik pakte mijn telefoon en schreef snel naar Nick dat hij Moniek zelf moest benaderen en dan een goede kans op een schone date voor zijn gala te hebben gescoord.

Niet veel later kwam Emmy samen met Simone thuis en schoof direct aan bij het gezelschap. Met Simone, Sanne, Emmy en Moniek nu om de tafel miste ik alleen Lieke en Cho om het huis compleet te maken.

Lieke was veel afwezig geweest. Soms zie je dat na verloop van jaren gebeuren. Dat een van de vaste leden een andere koers gaat varen. Lieke was z’n dame die het afgelopen jaar haar volledige focus bij haar studie, familie en vriendje had gelegd. Eigenlijk kon ik me goed in haar verplaatsen ook ik had mijn huisgenoten bij tijden een beetje te kort gedaan. Z’n studentenleven was niet makkelijk, al wordt dat soms wel gedacht.

Nadat we over wat koetjes en kalfjes hadden gesproken kwam er wat leven in de brouwerij.

Simone liet een sixpack koude vriendjes op de tafel tikken waarbij er 5 van de 6 flesjes open getrokken werden.

“Tim, een proost op jou. Een proost op je heerlijke pik.”

“Vo” reageerde ik waarbij de overige aanwezige dames een slok van hun biertje namen om het woord te beamen.

“Emmy heeft jou wens besproken met de andere huis Blanc dames”

Bracht Simone vervolgens voorzichtig uit.

Even kijk ik naar Simone, huh mijn wens denk ik bij mezelf. Niet wetende waar ze precies op doelde. Ik besloot om het verder even af te wachten en te zien waar dit gesprek heen ging.

“We hebben het volgende bedacht. Hoewel Cho de moeilijkste hunt for white uitdaging ooit heeft gekregen hebben we haar in ons hart gesloten. Cho is een echte Blanc dame aan het worden. Daarbij wil ik trouwens wel zeggen dat we niet wisten dat Cho maagd was of is toen we haar opdracht bedachten.”

Ik kijk naar de vier dames rond om mij heen en knik te bevestiging van het gesprek. Dus daar ging het gesprek over. Mijn droom om ooit eens een meisje te mogen ontmaagden. Ooit een kutje of kontje voor het eerst ooit te mogen betreden en strakker dan strak een meisje rond kleine grote Tim te voelen.

“Het gala is een belangrijke dag voor onze Cho. Alle dames regelen voor onze Aziatische Princes iets speciaals”

Simone haar verhaal werd onderbroken door Emmy.

“Echt Tim, op de ochtend van het Gala staat er heel wat voor Cho gepland.”

Waarna Simone vervolgde

“We willen je vragen of dat jij Cho kennis wilt laten maken met Tim Tim?”

Even liet ik een stilte vallen.

“uuhh wat wil Cho?” bracht ik in.

“Cho wil een grote meid worden!” bracht Sanne snel in.

“Luister dames, met alle respect jullie zijn allemaal schatten van meiden maar ik ga niet Cho ontmaagden als ze dat niet wil. Ik ga niet een meisje haar maagdelijkheid opeisen als ze daarmee.”

Ik kon mijn zin niet afmaken omdat Sanne me onderbrak.

“Omdat ze daarmee echt Blanc lid wordt als ze daarmee haar witte jurk verdiend? Tim kom op je hebt Emm, Simoon en Moniek hier al geneukt. God knows waarom ik die goddelijke pik nog niet in me heb mogen ontvangen maar Cho neuken wie gaat het dan doen? Haar gala date? Een mosje nee dat moet je ontmaagding zijn.”

“Heeft ze al een gala date?” vroeg ik snel om het gespreek deels een nieuwe richting op te sturen.

Dit keer was het Moniek die antwoorde en zei “Nou nee, en ook daar hoopte we dat jij ons bij kon helpen. Cho is Cho en 100% huis Blanc maar niet echt huis Blanc omdat ze nog altijd zwarte jurkjes draagt. Tijdens alle feesten op de vereniging kunnen alle mannen dat zien. Iedereen kent onze regels dus ook dat geeft een teken. Maar jij kent iemand die in hetzelfde schuitje zit. Jullie Niels wel PV maar niet echt PV, PV.”

Ik denk na en eigenlijk heeft Moniek wel een goed punt. Sulletje van mijn huis Niels zou blij moeten zijn met een gala date. Helemaal als de gala date een meisje van huis Blanc was. Een ieder die onze stand en studentenhuizen kende wist dat als je gala date een meisje van huis Blanc was je een grote vis aan de haak had geslagen.

“Ik zal met Niels praten Moniek, maar als jij dan met Nick gaat, gaat half PV met Blanc naar het gala.”

“En wat is daar op tegen?” bracht Sanne in.

“Hebben die andere mannen uit jou huis hun pikkies alleen om te plassen of willen die ook keertje hertje duwen…”

“oke oke geen probleem dan.”

Emmy sprak als laatste richting mij om de boodschap nog eens duidelijk te maken.

“Tim, ff serieus, ik neuk jou, jij neukt mij, alle dames hier aan tafel hebben de afgelopen maanden vaker mijn kutje gezien, gevingerd en sommige gebeft dan dat jij dat gedaan hebt. Maar de avond voor de dag van het gala wil ik dat je hier bent, blijft en overnacht. Cho zal de suite kamer betrekken. Laat de rest van het voorbereidende werk van haar aan ons over. Jij doet gewoon jou ding met Cho in de suite dan doen wij het onze.”

Ik werd hier gewoon gebruikt als een soort van fokpaard. Een paard dat zijn sterke genen door moest geven aan een volgende generatie. Maar wat maakte het uit, ik had de tijd van mijn leven waarbij ik in tegen stelling tot andere mannen niet wekelijks de jacht hoefde te openen om een of andere veel te dikke griet als one night stand te mogen prikken. Nee in die jacht avonturen waar ik mijn huisgenoten over hoorde praten had ik geen zin in. Dit was heerlijk en eerlijk gezegd volop genieten.

Maar ik had direct een plan, een plannetje dat Emmy nog wel eens zou zien wie er het laatste zou lachen.

Ik stap op om naar de WC te gaan. Met mijn pik in mijn hand stuur ik mijn warme urine in de toilet. Ik haal diep adem en besluit dat het tijd is om te neuken. Als ik terug in de woonkamer kom gooi ik het maar meteen in de groep “bwaaaaa tijd om te neuken nietwaar! Wie heeft er jeuk dames?”

Simone, Sanne, Emmy en Moniek geven aan allemaal zin te hebben.

“Please please Tim, ik ben nu niet ongesteld mag ik deze keer je pik in me voelen?” smeekte Sanne om een keertje met mij te mogen rollebollen.

Even denk ik na als ik vervolgens een plan krijg.

“Dames jullie gaan alle vier naar jullie slaapkamer. Daar ga je op zoek naar een string die je inzet voor deze wedstrijd. Alle vier jullie strings breng je bij elkaar voordat je hier terug de kamer in komt. Ik zal vervolgens een string uitkiezen om toe te voegen aan mijn lamp. De dame van die string ga ik vanavond neuken.”

“Maar maar ik ben je vriendinnetje…” Bracht Emmy in die duidelijk zin in seks had en niet het ¼ kansspel wou aangaan. Slechts een blik naar haar huisgenoten had haar geleerd dat de keuze al was gemaakt. De vier dames vertrokken snel uit de ruimte. Na een paar minuten kwamen ze terug waarbij Emmy vier strings in haar handen had. Ze legde de stapel strings midden op tafel waarna ik ze een voor een kon bekijken.

De eerste string was een zwart exemplaar. Erg veel kant en doorzichtige stof. Het string touwtje tussen de billen was van minimale aanwezigheid heerlijke g-string dat weinig aan de verbeelding over liet.

“Hmmm prima string, niet voor alledaags gebruik. Heerlijk klein touwtje tussen de lipjes. Prima keuze dit.” De vier dames behielden allemaal een stalen gezicht zodat er niets duidelijk werd over de potentiële eigenaresse van de string. Hierdoor besloot ik bij elke string wel te reageren maar niet hun gezichten en of reacties te peilen.

De tweede string was eveneens zwart. Dit was echter een exemplaar dat hoog uitgesneden was en wat hoger op de heupen gedragen moest worden. Daarnaast had de tweede zwarte string iets meer stof dat tussen de kut lipjes zou komen te liggen.

“Ook een mooie string, iets minder gedurfd dan de andere zwarte. Maar een hele mooie string ben benieuwd wie van jullie deze zo hoog op haar heupen draagt.”

De derde string was een fel oranje exemplaar. Een soort van spinnenweb aan oranje leren bandjes waar een klein stukje kantenstof tussen zat.

“Opvallende verschijning en een gewaagde kleur benieuwd naar het verhaal achter deze string.”

De laatste string was een witte. Een klein maar fijn en sierlijk exemplaar dat zichtbaar al een keer of wat gedragen was. Op het stukje stof waar de geile sapjes uit een kutje zouden stromen was een kleine verkleuring te zien. Voorop de string voelde ik kanten borduursel maar mijn aandacht bleef bij de gladde stof van de string.

“Ook deze witte string is een prima keuze en zou een ieder van jullie kunnen dragen.”

Om mijn lamp hingen een aantal witte strings. Dus de witte string legde ik apart op de tafel. Met nu de twee zwarte strings voor me en de oranje string had ik mijn keuze snel gemaakt. Zwart ging ik nog wel een keer vinden in iemand zijn collectie. Maar dat oranje exemplaar was een perfecte uitbreiding.

“Dames dames jullie aandacht graag. Alle vier deze stringetjes zijn prachtige exemplaren om uit te trekken bij een meisje om daarna dat lekkere genotsknobbeltje van jullie te bespelen. Em waar vind de seks partij plaats?”

“Hoe bedoel je?” reageerde Emmy.

“Nou wordt er hier in de woonkamer geneukt of slaapkamer, suite? Met condoom zonder condoom wil je nog invloed hebben op het standje?”

“Nou mij zonder de rest met dat weet je.” Was Emmy haar snelle antwoord.

“Emm nee nee en nog eens nee!”

Het was Sanne die haar huisgenoot tegen sprak.

“Als Tim mijn string kiest wil ik zijn pik zonder condoom. Sinds mijn laatste seks moment heb ik 2x negatief op SOA’s getest ik ben clean hoor!”

“Oke wat jij wil Sanne, Tim is mijn vriendje, mijn vriendje! Ik heb hem gevonden. Ik deel Tim ik speel met Tim dus ik bepaal. Dan wordt het iedereen met condoom, hier in de woonkamer wordt er geneukt op de tafel of de bank waarbij Tim altijd het neuk tempo bepaald. Doggy style of een ander standje dat Tim wil zolang de dame maar onderdanig is. Iedereen hier mag zien hoe er in huis Blanc geneukt wordt!”

“Vo” reageerde Simone instemmend met het voorstel van Emmy.

“Oke dat is duidelijk, de string die ik nu uitkies wordt die nog gedragen? Ligt dat meisje hier klaar voor me of heeft zo iedereen de string met eventueel de bijpassende BH aan?” vroeg ik aan de dames.

“Stap jij maar lekker onder de douche Tim wij zullen de woonkamer verbouwen en voorbereiden op je komst.” Simone sprak de woorden maar de drie andere dames knikte even snel ter goedkeuring van wat hun huisoudste zei.

Ik stond op om richting de gang, trap en vervolgens badkamer te kunnen lopen. Maar nog voordat ik mijn stoel goed en wel aangeschoven had kon Sanne niet langer wachten.

“Welke meid ga je neuken Tim, welke string gaat opzij geschoven worden voor jouw pik?”

Ik wist dat ik hun reacties niet wou zien en deed een paar snelle stappen richting de deur. Toen ik in het deurgat van de woonkamer naar de gang stond begon ik met praten.

“De dame die ik vanavond ga neuken, is de eigenaresse van de oranje string!”

Mijn laatste woorden waren goed hoorbaar in de woonkamer maar ik was ver genoeg verwijderd van de woonkamer om niet meer de reactie van een van de vier dames te kunnen zien.

Op de badkamer aangekomen kleed ik mezelf uit om me lekker af te spoelen. Een snel douchen en sop beurt later stap ik uit de badkamer. Ik had niet de moeite genomen mijn onderbroek terug aan te trekken. Onder mijn handdoek bungelde mijn pik die wist dat hij een kutje in enkele ogenblikken ging bezoeken.

Als ik met de handdoek om mijn middel boven aan de trap sta zie ik Emmy haar hoofd om de hoek van de deur die naar de woonkamer gaat hangen.

“Tim is er, is iedereen klaar?” Vroeg Emmy gericht naar de dames in de woonkamer.

Er werd waarschijnlijk bevestigend gereageerd. Waarna Emmy opnieuw naar mij sprak.

“Lieve Tim, een van ons vier was de trotse eigenaresse van een oranje string die hoorde bij een oranje bh. Deze dame draagt in de woonkamer nu dat setje. De andere drie dames zijn compleet naakt!”

Snel loop ik achter Emmy aan de woonkamer in. Doordat Emmy van mij weg gelopen was van de deuropening zag ik als eerste haar blonde haren over haar schouders dansen. In dezelfde oogopslag kijk ik naar de rest van haar lichaam dat compleet naakt was. Emmy was dus niet de eigenaresse van het oranje setje.

Bij mijn eerste stap in de woonkamer drukte Simone mij een shotjesglaasje in mijn hand dat gevuld was met een of ander anijs drankje. “Vo voor onze intimus Tim” schreeuwde Simone voordat ze het glas in een teug achterover gooide.

Ik keek verder de ruimte in waarbij een tweetal vibrators op de tafel mijn aandacht trokken. Een was een meer standaard exemplaar maar de tweede was een mooie groot exemplaren die in de buurt kwam van het speelgoed dat ik van vlees en bloed te bieden had.

Mijn ogen gleden verder de ruimte in maar mijn gedachtes konden alle informatie niet snel genoeg verwerken. Emmy was naakt, focking sexy naakt stond ze voor me. Haar blonde haren hingen half voor haar prachtige roze tepels. Haar kutje strak en compleet kaal zoals ik hem al zo vaak had gezien.

Simone haar borsten stuiterde openlijk waarbij ze een fles Sambuca in de ene hand en een aantal schotjes glazen in haar andere hand had. Zelf had ik mijn schotjes glas nog in mijn hand. Ik laat mijn blik verder over Simone gaan en constateer dat onder haar op een neer schuddende cup D een kutje direct zichtbaar is. Niet dat ik het had gedacht dat Simone de oranje string draagster was maar toch.

Emmy gaf een rukje aan de handdoek dat het enige stukje textiel was dat om mijn lichaam zat. Ik sluit mijn ogen en voel hoe de handdoek op de grond tussen mijn voeten valt. Zachte nagels strelen over mijn kale ballen heen als ik aan de hand voel hoe Emmy zachtjes mij begint af te trekken.

Met mijn ogen dicht kreun ik zachtjes als ik de mogelijkheden in mijn hoofd na ga. Alleen Sanne of Moniek kon ik nog in het oranje setje mogen aanschouwen. Alleen die roodharige chick die de halve stad in haar kutje had ontvangen maar al tijden smeekte om mijn pik te mogen ervaren of de sjaars die ik tijdens de introweek al had gezien. Even gaat in mijn hoofd het liedje “Meisjes met rode haren… die kunnen… op”. Zou dit voor mij de eerste keer worden dat ik een roodharige mocht aanduwen?

Tijdens de introweek had ik net als alle andere jongens stiekem naar Moniek gekeken. Een aardige, schone, mooie meid die in haar hele leven slechts een andere pik dan de mijne in haar kutje had gehad. Moniek had zelf in haar roze string een aantal weken genoteerd “Vandaag echt ontmaagd.”

Ik voel mijn pik groeien in Emmy’s hand als ik op tast haar lichaam verken. Met mijn ogen nog altijd gesloten glijden mijn vingers naar binnen in Emmy’s kutje. Emmy bracht mijn pik naar volle oorlogssterkte als ze half leunend tegen mij aan haar orgasme beleeft. “Zo snel al schatje?” fluister ik zachtjes. “Zo snel, ben zo lekker geil vanavond liefje.” Kreeg ik als antwoord.

Ik pak Emmy haar pols vast om haar te laten stoppen met aftrekken. Rest mij nog een ding. Mijn ogen openen om te ontdekken wie ik ga neuken. Sanne of Moniek. Wie van deze twee dames was de eigenaresse van de fel oranje string. Wiens intieme zone zou nog even verscholen gaan achter dat kleine stukje kanten stof wat omringt zat met kunstlederen bandjes. Die dame, die hopelijk geil en nat van beneden was zou ik gaan neuken vanavond.

Net als ik mijn ogen wil openen hoor ik dat de voordeur achter mij dichtvalt met een luide klap. Kwam er iemand binnen of was er iemand weg gegaan?

Ik draai me in lichte paniek om als ik de handdoek tussen mijn voeten voel liggen. Ik kijk naar de donkerbruine en in dit licht zwarte ogen van Cho. Mijn pik wees naar haar toe. Alsof er een pistool naar Cho gericht was zo schrok ze. In slechts een ogenblik durfde ze te kijken waarna ze snel haar gezicht wegdraaide.

“Heyy lieffiee, wij gaan met Tim spelen kijk je mee of ga je lekker iets voor jezelf doen?” Simone stapte in haar eva costume naar haar huisgenoot en gaf haar een knuffel. Op zich was dat al een vreemd gezicht. Een naakte dame een knuffel zien geven waarbij de borsten van Simone net zo groot waren als Cho’s hele bovenlichaam.

Simone schonk een schotjesglaasje vol met sambuca en overhandigde deze aan Cho. Deze gooide Cho in een keer achterover waarna ze twee stappen de woonkamer in stapte. De tas die ze om had bij binnenkomst liet ze behendig langs haar lichaam af glijden.

“Ik moet nog ff leren voor mijn belangrijke toets. Daarnaast ben ik bekaf en ga ik zo lekker chillen.” Cho wimpelde hiermee de uitnodiging van Simone af. Maar al haar bewegingen hadden er toe geleid dat ze nog maar een meter van mij vandaan stond.

Ik had in de loop van het jaar een goede band opgebouwd met Cho. Ik was haar gaan waarderen om wie ze was. Even voelde ik me terug kleine Tim. Niet stoere Tim. Cho richten zich tot mij waarbij ik in haar ogen keek. Voorzichtig reikte ze met haar hand richting mijn pik. Haar zachte vingertoppen gleden over mijn kale gladde voorhuid. Het topje huid dat mijn eikel beschermde. Even bereikte mijn pik een nieuwe fase van extase. Als je denkt dat een pik niet meer verder kan groeien, niet meer, meer bloed kan opnemen en er dan toch nog een klein beetje meer in het vat blijkt te zitten.

“Wat een apparaat heb je toch Tim. Emm heeft wel eens verteld. Ik heb mijn huisgenootjes natuurlijk horen kreunen toen je hier was met The Wall maar nu ik hem zo hier in het echt zie en voel. Wat een beest gaat er schuil in jouw onderbroek.”

Zo snel en subtiel als dat Cho haar zachte vingertoppen over mijn voorhuid had laten gaan, zo snel verdween Cho ook weer uit de woonkamer.

“Deze meid moet nog alles leren Tim en er is geen betere pik om het mee te leren als de jouwe” fluisterde Emmy zachtjes vol geilheid in mijn oor.

Emmy was zichzelf naast mij gaan vingeren. Haar vingers sopte in een dusdanig nat kutje dat ik niet hoefde te kijken maar dat het soppende geluid verraden wat er gaande was.

Ik draaide mij terug de woonkamer in om op zoek te gaan naar het antwoord op die bevrijdende vraag.

Ik zie Moniek en Sanne samen onder een dekentje op de hoekbank liggen.

“Wil je niet weten wie welke string in de strijd had gegooid?” vroeg Sanne.

Eigenlijk was ik daar wel erg nieuwsgierig naar geworden. “Ja graag laat maar eens zien wie wat in de stringstrijd had gegooid.” Reageerde ik in de groep richting de meiden.

“Maar jij hebt vals gespeeld San, wat jij hebt gedaan kan niet.” Zei Simone op een strenge, denigrerende en afkeurende toon.

“Wel heb je toch gezien Moon” ging het even tussen de Simone en Sanne op en neer.

Emmy pakte drie strings van de tafel af. De witte en twee zwarte exemplaren de oranje string die ontbrak uiteraard en werd gedragen door Sanne of Moniek die nog altijd onder hun dekentje op de bank lagen.

“Nou ik moest een string pakken waarvan ik wist dat jij hem nog niet gezien had, anders was het te makkelijk geweest voor je om mij uit te kiezen. Deze sexy g-string heb ik vorige week aan mijn collectie toegevoegd.” Ik keek naar Emmy die de zwarte string om hoog hield die ik eerder de avond als eerste uit de stapel had gepakt.

Als tweede pakte Simone de andere zwarte string uit Emmy haar handen waarna ze zei. “Deze is van mij. Ik hou ervan om de strings op mijn heupen te dragen. Heupjes die jongens vaak als love handle gebruiken waarom het stukje stof heerlijk gedragen kan worden.” Ik knik naar Simone die met haar grote op en neer schuddende borsten zonder BH voldoende aandacht opeiste. Ik moest al mijn beheersbaarheid aanspreken om naar haar ogen en niet naar haar borsten te kijken.

Eigenlijk wist ik nu niets meer als dat ik al eerder wist. Ik voelde Emmy met haar zachte naakte huid tegen mij aan hangen. Met haar kutje schuurde ze tegen mijn zij aan waarna ze begon te praten terwijl ze de witte string in haar handen had.

“Als je volwaardig lid van huis Blanc wordt gebeuren er een aantal dingen. Je foto wordt gemaakt voor op The Wall, je krijgt meerdere witte jurkjes waarmee je vanaf dat moment naar officiële verenigingsaangelegenheden mag gaan, er openen tal van deuren en mogelijkheden en tot slot krijg je een aantal kledingstukken waarop het logo van het huis staat. Jullie krijgen bijvoorbeeld je stropdas met het logo van huis pv.”

Even stopte ze met praten omdat er beweging was bij de twee dames op de bank. Het dekentje werd opgetild. Terwijl Emmy verder ging met haar uitleg.

“Wij krijgen bij ons huis Blanc lidmaatschap een eerste witte string en witte BH setje. Een wit setje met op de voorkant van de string en op de cups van de BH borduursel van het logo van huis Blanc.”

Ik kijk naar de string die Emmy nu in haar hand hield. Nu pas viel inderdaad mijn oog op het stukje borduursel van kanten stof aan de voorkant van deze string. Het logo van huize Blanc, een romeinse godin dat al sinds het begin van haar bestaan als logo door het huis gevoerd was, was herkenbaar als je wist waar je naar keek.

“Deze string wordt vaak gebruikt voor speciale gelegenheden. Een gala date of zoals mama heeft gedaan bewaren en dragen op je huwelijk waarna je de string opbergt of aan je man geeft. Deze string betekend het begin van je bestaan in huis Blanc waarna bij velen het moment van trouwen deze voor een deel afsluit.”

Simone begon Emmy verder aan te vullen “Deze string is een soort beginschot van huis Blanc, waarbij het dragen van de string een magische lading met zich mee laat dragen. Je draagt deze string niet zomaar op een doordeweekse avond.”

Naar Simone haar woorden had ik nog maar half geluisterd. Met mijn stijve pik vooruitgestoken had ik de afstand naar de bank overbrugt. Ik nam plaats boven de eigenaresse van de oranje string. Het dekentje dat eerder nog over de twee dames op de bank had gelegen lag nu ergens in de hoek op de grond. Met mijn vingers gleed ik over gladgeschoren slanke damesbenen. Met elke centimeter dat ik mijn vingers liet glijden zakte het strakke sexy buikje dieper naar beneden. Op zoek naar adem, lucht en controle.

Mijn torso beweeg ik naar beneden waarna twee warme lippen de mijne vinden en ik zachtjes begin te tongen. Met mijn borstkas leun ik nu zachtjes op de dame onder mij. De leren stof van de bh wreef zachtjes tegen mijn blote bovenlichaam de kanten afwerking van de cups kietelde lichtjes. Langzaam plaatste ik mijn onderlichaam richting de bank waarbij ik al snel mijn stijve harde vriend kennis voel maken met de string die ik uitgekozen had. Mijn pik duwde tegen de oranje string aan die vanavond of morgenavond om mijn lamp gehangen ging worden.

Ik streel verder over de zachte huid van mijn prooi heen. Onze lippen nog altijd op elkaar waarbij onze tongen om elkaar heen danste. Even werd de zoen verbroken om adem te halen.

“Wat heb je deze gast toch godverdomme goed getraind om te zoenen Emm.” Waarna onze zoenpartij hervat werd.

Ik voelde dat Emmy naast de bank stond en verkreeg een speels tikje tegen mijn kont.

“Komt er nog wat van… neuken godverdomme.” Spoorde Emmy mij aan om over te gaan op het echte werk.

Ik hoor wat Emmy zegt maar ben te druk bezig om opvolging aan haar woorden te geven. Het speelse tikje tegen mijn kont had er wel voor gezorgd dat ik de zoenpartij had onderbroken en mijn ogen had geopend. Als ik vooruit schuin naast mij kijk zie ik dat Simone op een stoel naast de bank is gaan zitten. Als een soort van toeschouwer kijkt ze naar het schouwspel dat voor haar gaande is. Als ik nogmaals kijk zie ik dat een tarzan vibrator door haar zelf zachtjes trillend op en neer in haar kutje gaat.

Ik voel twee lippen zich vastzuigen op mijn hals waarbij de tong die enkele seconden geleden nog danste langst mijn tong nu cirkeltjes maakte op mijn nek en hals. Zo lekker, zo geil dat ik een luide kreun moest laten ontsnappen. Ik breng mijn heupen iets naar achteren om meer ruimte tussen mijn stijve pik en het oranje stringetje te laten komen waar hij lekker tegen aan aan het wrijven was. Met mijn vingertoppen glij ik over het sexy platte buikje heen om bij de bovenrand van de oranje string mijn vingers naar binnen te laten glijden.

Een bekende hand voel ik rond mijn pik als ik merk dat Emmy hem vast heeft gepakt en zachtjes mijn voorhuid terugtrekt en weer naar voren brengt. Met mijn vingers elke centimeter verder de intieme zone in die verborgen ging achter het oranje stukje stof denk ik bij mezelf “lang leve huisbeleid huize Blanc!” geen enkel haartje te voelen. De vooruit gebogen venusheuvel was net zo lekker glad als haar buikje. Mijn vingers duw ik tussen twee kletsnatte gladde klapdeurtjes naar binnen. Bij mijn eerste directe contact met het speelknobbeltje voel ik lippen die rond mijn hals geplakt zaten zich loslaten en een verlossende zucht kreunen met de woorden “Owww Tim je bent zo goed hierin.” Ik dacht ondertussen maar aan een ding. Wat zijn deze meiden toch allemaal sexy, focking sexy en allemaal stuk voor stuk compleet glad een kaalgeschoren en altijd nat en klaar om te neuken.

“Vertel meisje wat is het verhaal achter dit geile oranje stringetje dat straks aan mijn lamp komt te hangen?”

“Nou een vriendin van mij had een bijbaantje waarbij ze als serverster op het terras werkte. Dat deed ze met veel plezier totdat ze door een groepje rijke zakenmannen was benaderd om tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal bij hun in een privé club wou komen werken.”

Met mijn vingers haakte ik ondertussen de BH aan de achterzijde open waardoor deze nu elk moment tussen onze bovenlichamen weg gehaald kon worden. Met een nu los liggende BH was het tijd om verder te gaan met het vingerwerk waar ik eerder mee was begonnen. Opnieuw plaats ik mijn hand in het stringetje om het lekker natte kutje te vingeren.

“Dus toen had mijn vriendin gevraagd wat ze dan moest doen? Aller eerst hadden de mannen gezegd dat het ging om het serveren van drankjes maar nadat ze de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal had gedaan was ze al snel erachter gekomen waarom ze daar 10x zoveel geld verdiende als tijdens haar normale werk.”

“ow jaaaa jaaa ga dooorrr” hoorde ik aanmoedigend uitgesproken worden.

“Ik kommmmmmmmm” kreunde Simone terwijl ze de vibrator dusdanig op haar eigen klitje had laten werken om een orgasme te beleven.

Ondanks het gepuf en gekreun van Simone ging het verhaal verder.

“Er waren alleen maar knappe dames geweest die hadden geserveerd. Veel van hen had lingerie gedragen een enkeling had ervoor gekozen topless bediening of enkel gehuld in een Bavaria jurkje te werken. Toen ik aan haar vroeg om een keer mee te mogen heb ik dit setje gekocht om voor een middag drankjes in te schenken achter de bar kon ik in een middag € 500,- verdienen.”

“Ow niet meeerr stoppen nu jaaaaaaaaaaaaaa”. Hevig schudde het buikje op en neer waarbij ik mijn vingers even terugtrok uit het klaarkomende kutje. Even geen prikkelingen direct op het klitje. Ik pak de oranje BH tussen onze bovenlichamen uit waarbij ik zie dat het platte buikje langzaam minder snel op en neer schiet en er rust komt na het beleven van een eerste orgasme.

Mijn pik was kei hard, zeker door het tergend langzaam aftrekken wat Emmy aan het doen was hield mijn pik zijn harde formatie. Ik tikte tegen Emmy haar hand aan. Emmy snapte dat ze moest stoppen met haar aftrek speelwerk.

Ik kijk rond in de ruimte Simone had haar vibrator weer terug in haar kutje geduwd en was gestart met een nieuw solo avontuur. Emmy zat nu links naast mij op de bank waarbij ik in haar blauwe ogen kon kijken. Met mijn hand tast ik naar mijn pik en breng mijn onderlichaam dichterbij. Met twee vingers verkennend vooruit gestoken haak ik het stukje stof van de string achter mijn wijs en middelvinger. Dat kleine stukje stof dat voor de ingang van een nat kaal zojuist klaargekomen kutje zat. Met de stof nu een centimeter verder dan zijn eigenlijke positie is het moment daar. Het moment om mijn pik tegen de ingang van het kale natte zojuist door mij gevingerde kutje te zetten. Rechts naast mij op de bank lag de oranje BH. Leren bandjes hielden subtiele cups bij elkaar die twee paar heerlijke borsten in positie hielden. Dat heerlijke paar borsten waarvan de tepels tegen mijn borstkas aan streelden. Cupmaat B80 zo vertelde het maattabel label uit de oranje BH die naast mij lag. Ik laat mijn lichaam ontspannen en voel de zwaartekracht zijn werk doen.

Mijn borstkas leunde nu op haar borsten en vrijwel zonder verdere weerstand glipte mijn pik langs het oranje stringetje in haar natte kutje. Soepel door al het kutvocht in het kutje kon ik moeiteloos verder naar binnen stoten. Ik open mijn ogen en kijk naar een klein streepje groen bruine ogen die tussen het samenknijpen van haar oogleden zichtbaar waren.

Een zachte hand streelt door mijn gezicht en eist mijn aandacht op terwijl ik tergend langzaam het gewonnen terrein weer teruggeef door mijn pik naar achteren te trekken. Ik voel hoe de hand mijn hoofd iets naar links trekt en vervolgens twee bekende lippen die de mijne bedekken. Helderblauwe ogen kijken mijn kort aan waarbij ze stralen van geilheid.

“Sorry liefje” zeg ik nadat ik de tongzoen met Emmy verbrak. “Sorry ik zit zonder jasje in het kutje van je huisgenootje”. Dieper dan mijn vorige stoten breng ik mij pik naar binnen.

“Is goed schatje, is nu toch al gebeurd ga maar door nu.” Kreeg ik als goedkeurend antwoord van Emmy. Haar lippen vonden al snel weer de mijne waarbij ik haar tong als vertrouwd weer in mijn mond voelde. Mijn zoen partij met Emmy en neuk party langs het oranje stringetje op werd plotseling verbroken doordat mijn heupen met enige kracht naar achteren getrokken werden.

Mijn pik floepte uit het warme natte kutje en sloeg met enige kracht tegen mijn buik aan. Ik kijk over mijn schouder en zie daar de reden staan.

Ongeveer 1.70m groot, slanke benen die samenkomen bij een kaal kutje. Een klein kaal kutje moet ik zeggen. Soms heb je meiden die wat grotere schaamlippen hebben of waarbij er wat meer naar buiten hangt. Dit was een klein sneetje waarbij de lipjes mooi opbolde. Een glinstering gaf aan dat er wat geile sappen stroomde. Boven het kale kutje werd mijn aandacht getrokken naar een navelpiercing. Een blauw sierlijk kristallen bloemetje bungelde tussen haar navel en haar kale kutje. Verder naar boven een paar heerlijke borsten met roze tepels die een formaat en stijfheid hadden dat schreeuwde om gelikt, gezogen en bespeeld te worden. Daarboven vuurspuwende grijze ogen dat bij haar rode bos haren een extra vuurspuwende lading gaf.

“Godverdomme, Godver de godverre domme! We hadden afgesproken om met condoom te neuken. MET CONDOOM ZOU IEDEREEN GENEUKT WORDEN ALLEMAAL!!!.” van hard praten was Sanne overgegaan naar schreeuwen om daarna met een kinderlijk geïrriteerd stemmetje te vervolgen. “Dus nu niet ineens zeggen is goed schatje ga maar door is gebeurd. Nee, nee nu zijn pik in onze sjaars der kut zit is het ineens goed.” Haar stemvolume was van kinderlijk geïrriteerd naar gefrustreerd en boos gegaan. “hier heb je een condoom ik zal hem zelf om die staaf van hem doen zodat er verder geneukt kan worden, neuken volgens afspraak. Ik hoorde GODVERDOMME NET DAT AFSPRAKEN HIER HEEL BELANGRIJK ZIJN!”

Ik stapte van de bank af en liep richting de tafel. Al tegen de tafel aan leunend pakte Sanne mijn pik vast en rolde het condoom dat ze al in haar hand had af om mijn pik. De souplesse waarmee ze dit deed gaf nogmaals aan hoeveel ervaring deze meid in dit soort handelingen had.

Voordat Sanne weg kon lopen greep ik haar bij haar haren en trok haar op de tafel. “auw auw auw” gromde Sanne terwijl ze op de tafel werd gelegd. “Dus jij had je Blanc string, je enige huis Blanc string die je krijgt ingezet om met mij te kunnen neuken?” Nog voordat Sanne antwoord kon geven gaf Simone het antwoord. “Die vuile rode slettebak heeft dat inderdaad gedaan, maar die string is mos, oud mos. Kan gewoon echt niet om daarmee te regelen kan echt niet. Thank god koos Tim voor de string van Moniek.”

Mos is in de studentenwereld een woord dat je al snel leert als je in een huis bent komen wonen. Heel veel regels, bijna een soort van gedragscode zijn mos of mores. Ongeschreven regels, maar wel regels die je moet volgen. Het breken van mos regels kan grote gevolgen hebben als het bestuur of je huis uitspreekt dat je mos regels hebt overtreden.

Simone had de vibrator van normaal formaat in haar kut laten soppen de afgelopen minuten. Maar de tweede vibo van prima formaat lag op tafel. Ik graaide deze samen met een condoom van de tafel af en rolde het condoom over de vibo. Tegelijktijdig wenkte ik Moniek om naar de tafel te komen. Moniek stond nu naast mij aan de kopse kant van de tafel. Haar oranje string die haar de winnaar van de avond had gemaakt was aan een kant langs haar kale klapdeurtjes komen te hangen. Met de vibo in mijn hand schoof ik haar stringetje naar beneden.

“Nog altijd geen vibo of dildo in je kutje genomen?” Moniek knikte van nee. “Daar hou ik van, zo hou je je kutje lekker nauw en zo exclusief mogelijk.” Moniek glimlachte tevreden bij het horen van mijn compliment. Maar keek ondertussen wel zorgelijk naar de grote vibrator die langs haar been was gegleden bij het uittrekken van haar oranje string.

Sanne wou omhoog krabbelen maar met een flinke tik tegen haar kont aan en even bozen ogen als dat ze eerder naar mij had gericht zorgde ik ervoor dat ze terug in onderdanige positie op de tafel kwam te liggen.

Sanne lag met haar rug op de tafel en haar benen bungelde vanaf haar knieën naar beneden. Even legde ik de vibo terug op tafel langs de knie van Sanne. Met nu twee handen vrij pakte ik Moniek vast tilde haar op en plaatste haar kontje op de rand van de tafel. Ik gaf Moniek een kusje en fluisterde haar in haar oor “laat dat rode matrasje van jullie maar eens zien en horen hoe fijn het is om door mij geneukt te worden.” Waarna ik Moniek zachtjes achterover op de tafel duwde.

Emmy en Simone waren ondertussen ook van de bank verplaatst naar in de buurt van de tafel. Ik trok aan Sanne haar knieën waarna ze begreep dat ze in dezelfde positie als Moniek op de tafel moest komen te liggen. Ik pakte de twee benen van Moniek vast en plaatste deze tegen mijn schouderbladen aan. Op mijn instructies hield Simone de benen van haar twee jaar jongere huisgenoot op dezelfde wijze omhoog. De leeftijd, de echte leeftijd van iemand maakt in het studentenleven niks uit. Het jaar waarin je toegetreden bent als lid is daarin bepalend aan je rangorde. Dat gecombineerd met geld en verweven status en macht maakt je de koning of de lakei.

Ik plaatste mijn pik tegen Moniek haar kutje en tegelijktijdig pak ik de vibo klik hem aan op het eerste tril standje en druk hem tussen de kutlipjes van Sanne.

“Sjaars van huize blanc en senioor Sanne hier komt ie.” Ik druk mijn pik bij Moniek naar binnen en een halve tel later voel ik dat ik ook genoeg kracht uitoefende met mijn pols om de vibo bij Sanne naar binnen te voelen glijden.

Moniek zuchtte verlekkerd “owww deze pik in je kutje zoooooo lekkeerrrr.” Moniek haar gezicht lag nu richting het gezicht van Sanne die de tafel deelde. Ook Sanne kon haar gekreun niet onderdrukken en liet de vibrator al trillend gewillig op en neer schuiven. Simone nam langzaam het stokje over om de vibo in Sanne haar kut op en neer te laten gaan. Dit gaf mij de kans om me volledig te focussen op Moniek.

Moniek haar focus was ondertussen wel verdeeld, Emmy was met haar borsten boven Monieks mond gaan hangen. Als een brave sjaars zich beaamde zoog ze aan de tepels van haar huismeerdere.

“ow zoo lekker diep” kreunde Moniek bij een diepe lekkere stoot. “Ow wat een heerlijke pik zit er in mij”. “Ow deze man kan je neuken”. “Owwwwww jaaaa ga door ga door Tim”. “Ik ben nog nooit zo lekker geneukt dit is echt andere koek hoor owwwwwww jaaaaa”.

Moniek kreunde tussen haar lik en speelwerk met de C cup borsten van Emmy heerlijke geile woorden richting Sanne. Sanne werd op haar beurt bespeeld door de vibrator die Simone op hetzelfde ritme op en neer bracht als dat ik Moniek neukte.

“Jaaaaaaaaaaaaaaaa” een lange klaarkomende kreun galmde uit de mond van Sanne die het getril en verwen gevoel van de vibrator teveel was geworden. Ik streel over Sanne haar platte buikje en speel langs haar navelpiercing bloementje. Twee samengeknepen grijsblauwe ogen keken al goedkeurend hoe mijn hand over haar lichaam ging.

Ik trek mijn pik uit Moniek en help haar overeind van de tafel te komen. “Doggy style op de bank.” Ik pak Emmy bij haar heupen vast neem haar kontje in mijn handen en begin met haar te zoenen. Onze tongen vinden elkaar en ingespeeld en gewend aan elkaar dat wij zijn maakte deze zoenpartij lekkerder dan andere. Mijn pik duwde met het topje van het condoom tegen Emmy’s buik. Haar sexy slanke, plat afgetrainde buikje. Emmy’s heerlijk zachte eveneens goed afgetrainde billen kneed ik met mijn handen terwijl ik geniet van de tongzoen.

Als de tongzoen wordt verbroken om rustig adem te nemen kijk ik in Emmy’s ogen. Soms is een blik voldoende om te weten dat het goed zit. De blik in haar ogen was goed, niet jaloers, niet boos, niet bevangen met geilheid maar goed. Een goed geile blik, een vleugje vrolijkheid gemixt met een klein snufje jaloersheid waaruit je af kon lezen dat ze toch graag zelf geneukt was.

“Ik zal mijn sperma bewaren voor jouw kutje liefje.” Emmy knikte waarna ik Moniek verder van de tafel af hielp en zowel Emmy als Moniek richting de bank duwde. De twee dames wandelde naakt van mij weg wat een lekker sexy gezicht. Emmy haar kontje was iets strakker getraind. Een iets mooier ronder kontje om het maar zo te zeggen. Het exemplaar van Moniek was iets kleiner en platter doordat er misschien wat minder lunches of andere bil gerelateerde fitness oefeningen gedaan werden. Maar ook Moniek haar billen maakte een billeman zoals ik erg vrolijk.

Sanne hing laveloos op de tafel waarbij de vibrator net uit haar kleine spleetje was gehaald. Haar ingangetje was nu een opening waar z’n beetje elke man zijn pik zo naar binnen kon rijden. Alle mannen wiens pik kleiner was als de vibrator hadden nu een vrij parkeren kaartje kunnen scoren. De klapdeurtjes die ik een aantal minuten voor het eerst had gezien en beoordeeld had als een mooi klein afgesloten spleetje hadden nu wat herstel tijd nodig na een avontuur met een grote vibrator.

Simone stond naast haar roodharige vriendin en pakte de kleinere vibrator waarmee ze zichzelf eerder die avond naar een hoogtepunt had gebracht in haar hand om, als er nog wat leven in haar kutje zat een nieuw speel avontuur mee te kunnen beginnen.

Moniek zat ondertussen met haar knieën op de bank waarbij ze met haar handen op de rugleuning steunde. Haar kontje had ze mooi naar achteren gestoken waardoor deze voor mij op een perfecte hoogte zat om kapot te neuken. Met een paar stappen stond ik achter Moniek gepositioneerd en klaar om mijn pik in te brengen. Ik sommeerde Emmy om naast Moniek dezelfde positie in te nemen. Met mijn hand gaf ik een flinke tik tegen Moniek haar kont. “auwwwie” beetje ze terug met een kleine irritatie hoorbaar in haar stem.

“Laat Cho maar horen in haar kamer hoe het klinkt als je geneukt wordt door Tim zijn pik.”

Mijn handtekening werd langzaam als een rode afdruk op haar bil zichtbaar. Het topje van het condoom dat rond mijn pik zat plaatste ik tegen haar ingang aan waarna ik mijn pik naar binnen schoof. “Ahhhhh” kreunde Moniek luid hoorbaar.

Emmy was ondertussen op dezelfde positie als Moniek op de bank gekomen. Het kontje van Emmy schuurde tegen het kontje van Moniek waartussen mijn hand of vingers zaten.

Emmy vroeg aan Moniek “Wat voel je sjaars?”

Moniek antwoorden “Een pik een harde pik.”

Alhoewel ik een fijn neuk tempo had gevonden stopte ik even met op en neer te gaan om Moniek een volgende tets tegen haar kontje te geven. “aaaaahhh.” Kreunde ze luid op mijn tik.

“Er werd gevraagd wat je voelde sjaars, door je godverdomme huismeerdere.” Gromde ik een klein tikkeltje agressief en dreigend in Moniek haar oor.

Moniek was lekker geil en wist wat er ondertussen als sjaars van haar verwacht werd. “Mijn sjaars kutje wordt geneukt mevrouw de huismeerdere.” Beantwoorde ze opnieuw de vraag van Emmy waarbij ze nu de juiste aanspreektitels gebruikte.

“Brave meid” reageerde Emmy die ondertussen zichzelf aan het vingeren was gegaan.

“Maar ik vroeg wat je voelde sjaars, wat je echt voelt!” Herhaalde Emmy de vraag nogmaals met de hoop op een meer gedetailleerd antwoord te krijgen.

“Ik voel een stijve pik mijn kutje neuken, zo lekker hard genomen worden mevrouw de huismeerdere.” Even was er een pauze “Aahhhh lekkkeerrr geneukt worden.” Brulde Moniek die steeds geiler en geiler werd. Ik merkte dat als ik verder bleef neuken ze haar orgasme bij elkaar ging schreeuwen en daar was het wat mij betreft nog een tikkeltje te vroeg voor.

Ik boorde mijn pik lekker diep achterlangs in dat heerlijk nauwe kutje van sjaars Moniek. Langzaam voel ik haar binnenkantje plaats maken voor het gevaarte dat zijn ruimte opeiste. “aaahhhhhhhh” kreunde Moniek luid hoorbaar door de ruimte. In haar gekreun was de pure mix van genot en lichte pijn hoorbaar.

Emmy pakte Moniek vast bij haar gezicht en gaf haar een korte tongzoen. “Wat voel je sjaars?” herhaalde Emmy voor een derde keer als vraag.

“Ik voel de pik van je vriendje diep uuhhhhh heeel diep in mijn kutje mevrouw de huismeerdere.”

Emmy gaf Moniek een kusje op haar voorhoofd waarna ze naar mij keek en vroeg “Wat voel jij schatje?”

“Ik voel de binnenkant de nauwe binnenkant van de sjaars van huize Blanc.”

“oowwww neeem mee, neem me jaa gaa door!!!” Kreunde Moniek op mijn inspanningen. Haar gepuf en gekreun galmde door het hele huis. Simone was met de vibrator trillend in haar kutje naar de bank gewandeld. Simone gaf Emmy een kusje op haar mond waarna ze zei “Zo geil gezicht, geile tijden herleven vo!”

Emmy vroeg op haar beurt aan mij “ow dus onze sjaars heeft een nauw kutje?”

Ik neukte door op het tempo waarop Moniek lekker ging en gaf antwoord op Emmy haar vraag.

“Heerlijk nauw kutje” mijn hand klemde ik stevig rond Moniek haar kontje “Moniek weet ook heel goed wat ze moet doen of juist niet moet doen om z’n lekker nauw kutje te behouden!”

Moniek kon even alleen maar ritmisch kreunen waarna Emmy vroeg “Nou vertel eens sjaars?”

“Owww ik mag noooit….. Ik kommmmmm jaaaa”

“vertel sjaars wat mag je nooit?”

Moniek haar buikje ging snel op en neer waarbij ze hapte naar adem. “Ik mag nooit een vibrator of dildo in mijn kutje nemen zodat ik lekker…” Even had ze weer een adem pauze nodig om haar orgasme te verwerken. Zodra ze weer een hap lucht in haar longen had vervolgde ze “Geen vibo of dildo of iets in mijn kutje zodat ik lekker nauw blijf.”

Helemaal buiten adem hing Moniek nu voor me. Ik haalde mijn pik uit haar kutje dat een zucht van verlichting gaf. Met mijn pik nu uit haar kutje zakte Moniek door haar knieën en was alle kracht uit haar lichaam verdwenen. Ik trek het condoom van mijn pik af en streel over het lichaam van Emmy heen.

“Klaar om pik zusters te worden met Moniek.”

“Ja duw hem maar naar binnen bij mij zonder jasje jaaa!”

Niet dat ik iets anders van plan was geweest. Als Emmy nu had gezegd nee niet meer Tim was mijn pik ook gewoon in haar kutje gegaan. Ik weet niet wat het was maar als ik een condoom om mijn pik had zitten had ik vaak meer moeite met klaar komen. Vrouwen vinden een lang voorspel en lekker rustig aan doen heerlijk maar voor mij als man was dit alleen maar ellende. Zeker als z’n jasje om mijn pik zat. Dan blijft mijn pik zo hard als steen maar een orgasme moet dan echt uit mijn tenen komen.

Gelukkig was het maar een halve stap opzij om te wisselen tussen het lichaam van Moniek en Emmy. Met mijn pik nu heerlijk in het kutje van mijn meisje voel ik waarom ik gek was op Emmy. Moniek had misschien een kutje van een sjaars een nauw kutje. Maar Emmy wist direct mee te gaan in mijn tempo. Emmy wist precies aan te sluiten op mijn tempo wat mij al snel richting mijn orgasme bracht.

Emmy drukte haar lippen op die van Moniek en na een korte zoen zei ze “ow mijn pikzustertje ik zal vandaag alles met je delen.”

Neuken met Emmy was iets magisch. Haar kontje bewoog perfect mee op mijn stoot ritme. Toen Emmy door het bereiken van haar orgasme haar kutje aanspande kon ik het ook niet meer houden. “Owww jaaaaaaa kommmmmm in je liefje” Emmy kon niets meer uit brengen als een aanhoudende “uuuuuuaaaaahhhhhhhhh”. Met een pik die sperma aan het pompen was stootte ik tot door totdat ik mijn ballen tegen Emmy aan voelde tikken. Emmy trok haarzelf langzaam van mijn spies af nadat al mijn sperma in haar kutje gespoten was.

Ik deed twee stapjes achteruit en zag even sterretjes voor mijn ogen. Al mijn bloed was elders in mijn lichaam te vinden dan bij mijn hersenen. Deze seks partij was afgelopen. Althans dat dacht ik. Emmy duwde Moniek op haar rug op de bank waarbij ze direct met woord en gebaar duidelijk maakte wat ze verwachte van Moniek.

“Sjaars vuile slettebak van huis sjaars je hebt mijn vriendje verleidt tot het neuken van je kutje zonder condoom. Hier heb je ook zijn sperma lik maar lik maar sjaars.” Moniek probeerde nog even onder Emmy uit te komen maar al snel drupte de sperma uit Emmy’s kutje tussen de borsten van Moniek. Emmy plaatste zichzelf zo dat ze met haar kut boven het gezicht van Moniek hing.

Sanne bemoeide zich nu ook in het avontuur en schreeuwde “VO voor Mo, VO VOOR MO, VO Voor MO!” Alle dames in de ruimte begonnen langzaam maar dwingend “Vo voor Mo” te scanderen. Met enige aarzeling bracht Moniek haar mond richting het kutje van Emmy. Langzaam kwamen de lippen van de mond Moniek op de lippen van de kut van Emmy waarbij Emmy merkte dat Moniek zich inhield. Emmy pakte Moniek vast bij haar haren en trok Moniek steviger naar haar toe.

“likken sjaars likken zoals je zelf gelikt zou willen worden of deed je vriendje dat nooit bij je had je een no downer?”

Moniek hield zich niet meer in en begon zoals een brave sjaars het zich beaamde het kutje van Emmy uit te likken. Ze had eerlijk gezegd ook geen keuze in deze situatie.

Sanne aanschouwde het schouwspel en nam opnieuw het woord “Vo voor onze sjaars Vo voor onze nieuwe pikzusters!” Simone mengde zich nu ook in het spel “Vo voor Moniek onze sjaars die de Huis Blanc special cocktail drinkt!” Simone starten een muziekje over de boxen. “If you like piña coladas, And gettin' caught in the rain”. Sanne, Simone en Emmy zongen de tekst luidkeels mee. Ik kon er alleen maar om lachen. De Huis Blanc special cocktail, een dame die sperma uit het kutje van een huisgenoot uitlikt en dan de piña coladas song opzetten is wel baas.

Moniek was klaar met likken bij Emmy en kroop langzaam onder mijn vriendin uit. Ik wist dat Emmy het waardeerde als ik haar wat vaker down under zou verwennen. Maar meestal kwam dat er gewoon niet van. Daarbij had ik zeker ging trek in down under te gaan net nadat ik dat kutje rammetje vol gespoten had.

Emmy boog haar gezicht naar Moniek en net zoals ik eerder had gezien tussen Emmy en Sanne wisselde nu Emmy en Moniek een tongzoen uit om hun band als pikzusters te versterken en de sperma te delen. Naast pikzusters hadden ze nu ook samen een huis Blanc cocktail genuttigd. Na een korte tongzoen pakte Emmy de hand van Moniek vast en stapte hand in hand van de bank af.

De twee sexy dames stappen nu hand in hand richting mij. Twee helderblauwe ogen van Moniek ontmoeten mijn ogen. De groenbruine ogen van Moniek volgen. Vier heerlijke borsten met prachtige lichamen met iets verder naar onder twee licht openstaande kale kutjes die door mijn grote pik geneukt waren. Emmy en Moniek kwamen met hun lichaam nu tegen mijn zij aan staan. Emmy drukte haar lichaam tegen de mijne. Mijn handen gingen automatisch naar de kontjes van de dames waarbij ik ze beide nog steviger tegen mij aandruk.

Emmy plaatste haar lippen op de mijne. Ik opende mijn mond en trof haar tong halverwege onze monden. Voor slechts enkele seconden ging haar tong rond de mijne waarna de zoen verbroken werd. Emmy duwde met haar vingers mijn gezicht naar Moniek waarmee ik ook kortstondig tongzoende. Voor zover ik mij kon herinneren had ik nog niet eerder echt gezoend met Moniek dan vandaag en nu wisselde ik meteen een Huis Blanc cocktail met haar uit. Zoenen of beter gezegd tongzoenen met Moniek was een ervaring die prima was bevallen. Al moest ik heel eerlijk concluderen dat de restjes van je eigen sperma op je tong voelen niet de fijnste tongzoen is. Alle drie slikken we de vermengde speeksel met sperma weg als Emmy hard roept.

“Vo voor Mo mijn pikzuster!” “Vo” reageerde iedereen. “Vo voor Mo die een huis Blanc special cocktail heeft gedeeld met haar zuster” “Vo” volgde opnieuw. “Maar ook Vo voor Tim en Mo die de cocktail cirkel compleet hebben gemaakt” “Vo!”

Met een compleet vermoeide slappe pik knuffelde ik met Moniek en Emmy waarna ik me omdraaide om richting de tafel te stappen. Doordat ik met mijn handdoek om mijn middel de woonkamer was ingelopen was mijn onderbroek ergens op de badkamer achtergebleven. In de woonkamer stond naast Sanne nu ook Cho.

Cho haar ogen keken naar mijn pik. De nu slap hangende pik die zojuist twee van haar huisgenootjes van binnen had gezien deed haar ogen groter maken. Een uurtje geleden had Cho even het beest ontmoet toen hij kwaad was. Maar in haar blik was iets veranderd. Sanne gooide mijn boxer ondertussen naar mij toe waarbij de zei.

“Deal is rond Cho is op de hoogte… hier trek maar weer iets aan voordat iedereen hier naar je apparaat gaat staren.”

Blijkbaar was Cho nu op de hoogte van de afspraak die haar huisgenoten voor haar gemaakt hadden. Maar of dat ze daar blij mee was. De muziek werd harder gezet en samen met Simone, Sanne, Emmy, Moniek en Cho vierde we een gezellig feestje.

Volgens goede traditie mocht Moniek iets in haar string schrijven. Uiteraard was er de nodige kutvocht in het stukje oranje stof getrokken. Maar de schrijfbare plaats was ook gelimiteerd. Het vele kant en de leren bandjes maakte het niet makkelijk. Gelukkig maakte dat voor Moniek niets uit slechts drie letters waren nodig HDP. Een door studenten vaak gebruikte afkorting voor als iets abnormaal heerlijk lekker of geweldig was.

Vermoeid naar een avond vol met inspanningen beland ik in bed bij Emmy. “Wat een avond weer he schatje” fluisterde ze mij in. Emmy lag in mijn armen. Dit was z’n moment waarop geilheid en onder invloed zijn van drank plaats had gemaakt voor een nuchtere fase. “Het was me inderdaad een avondje wel.” Voorzichtig pakte Emmy mijn pik door mijn boxer vast. Ik drukte haar hand weg “hij is moe”. Emmy knikte en gaf mij een kusje. “Zo geil als vanavond ben ik in tijden niet geweest en sommige heb ik nog nooit zo geil gezien. Gelukkig heb ik iets dat alle andere kutjes hier niet hebben.”

Ik ben stil, misschien wist ik wat Emmy bedoelde misschien ook niet. Ik kon alleen maar een gok doen en die deed ik dan ook. “Ben je niet bang dat dat veranderd als je zusje volgend jaar lid wordt en hier komt wonen?” Emmy was nu stil. Zij wist nu dat ik wist wat zij wist. Een lange vermoeiende gaap was het signaal dat we gingen slapen. Met een korte tongzoen sloten we de avond af. Met die gaap en tongzoen was het gesprek weer op vakkundige manier afgesloten zonder daar nog op terug te hoeven komen.

De volgende ochtend ging ik terug naar huis. Direct na binnenkomst stonden mijn huisgenoten mij op te wachten. Nog voordat een eerste spa goud genuttigd was thuis had Nick zijn gala date met Moniek geregeld. Als een kind zo blij was hij geweest toen hij zijn telefoon neerlegde en de date was geregeld. Even dacht ik bij mezelf dat hij eens moest weten hoe hard ik dat hertje had geduwd gisteravond. Dat hertje waar hij nu om aan het juichen was als gala date te mogen hebben had zonder jasje om mijn pik gezeten. Als Moniek zich aan een gala mosje ging houden was het desalniettemin een prima deal voor Nick maar toch. De oranje string van zijn gala date zou binnen enkele minuten om mijn lamp gehangen worden. Een prachtige toevoeging voor een super geile avond die ik met de dames had beleefd.

Ook Niels had toegestemd om Cho als dame mee te nemen als zijn gala date. Al ging dat niet helemaal zonder slag of stoot. Pas toen Daan had gezegd dat hij fucking trots zou moeten zijn om een meisje van huis Blanc als gala date te mogen hebben en dat we echt geen kroepoek of Aziatisch bier gingen bestellen had hij blij ingestemd.

Met alle huisgenoten werd er een proost gedaan. Driemaal een “Res non Verba” om drie gala dates met drie prachtige dames van huize Blanc te vieren.

Tot zo ver dit tiende deel van het Studentenleven. Als inspiratiebron heb ik de diverse studentenhuizen, hun tradities en alle heerlijkheden die bij het studentenleven horen. Hopelijk leeft deze wereld bij de lezers.

In het volgende deel gaan we verder richting het einde van het schooljaar van Tim. Het elfde deel zal helaas, helaas het laatste deel van sjaars Tim zijn. Wellicht slecht nieuws voor sommige volgers van deze verhaalreeks. Maar er is ook goed nieuws! Een studentenleven is meer dan alleen je sjaars jaar. Je tweede jaar wordt nog beter nog mooier en nog stoerder dan het eerste jaar al was. Ondertussen zijn er wat ideeën voor de verhalen daarin wordt er nog hard geschreven. Maar tips suggesties of ideeën zijn altijd welkom.

@Daffie, leuk om te lezen dat je fan bent van mijn verhalenreeks. Ik blijf ze voorlopig nog wel posten.

Voor alle lezers geldt, als je geniet van de verhalen laat een berichtje achter. Heb je leuke tips, suggesties of ideeën drop ze in de comments en wie weet kan ik er wat mee!
Trefwoorden bij dit verhaal: Studenten, Tiener, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...