63.184 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5911x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Zweedse Schone - 5: De Uitslag

Vakantie Voorbereidingen

Beste lezers van dit zesde verhaal Zweedse Schone van Esmee & Marie deel 6: Vakantie Voorbereidingen

Lees a.u.b. de intro en verhaal 1, 2, 3, 4 & 5 voordat je verder gaat met het lezen van dit deel. Personages en inleiding staan hierin geschreven.

Een woord vooraf: Deze serie genaamd Zweedse Schone schrijf ik naast mijn verhaallijn Studentenleven. De volgende vier verhalen in deze serie zijn klaar! Dus liefhebbers van de verhaallijn waarin Marie en Esmee centraal staan er komt meer aan! Na die vier verhalen zal er weer een tijdje rust zijn waarin ik weer een aantak nieuwe delen schrijf in de verhaallijn Zweedse Schone.


Nog na genietend van het avontuur van eerder, toen Marie me voor het eerste keer verwende kreeg ik toch een vreemd gevoel. Het was vooral heel erg geil geweest maar echt in kwaliteit lekker weet ik niet. Het was zo anders geweest als met een van mijn mannelijke ervaringen. Het was sensueel, lief, zacht, teder maar bovendien respectvol en gewoontjes lekker, in de zin van fijn maar toch miste ik iets. Miste ik toch een piemel? Waren mijn gevoelens voor Marie wel voldoende? Ik begin aan mezelf te twijfelen gedachtes schieten door mijn hoofd wat moet ik toch?

Marie en ik liggen buiten op het gras op een handdoek in onze zusjes bikini’s alvast voor te bruinen. Op de achtergrond praat Marie tegen mij, ik hoor dat ze praat maar haar woorden bereiken niet mijn hersenen om ze te verwerken. Ik staar naar het tijdschrift in mijn hand, maar ook daar zitten mijn gedachten niet. Er speelde maar een vraag door mijn hoofd, een vraag die nu al een paar dagen steeds nadrukkelijker mijn gedachten bezighield. Zou ik het kunnen lesbisch zijn? Zou ik een meisje zijn dat niet wil spelen met een piemel maar met een poesje? Geen harde stijve pik mijn doosje meer voelen maar kutlipjes tegen mijn kutlipjes aan voelen? Een duw tegen mijn dijbeen volgt.

“Waar zit je met je gedachte” “Huh ow even dagdromen hoezo?” “Wil je ook wat te drinken?” “Lekker doe maar wat jij neemt.”

Marie loopt richting huis en de koelkast als ik mijn dagdroom kan vervolgen.

Ineens schoten de beelden denkbeeldig door mijn gedachte heen. Marie die nat en geil wijdbeens met haar maagdelijk kutje voor me lag klaar voor mij om haar maagdenvlies kapot te boren. Maar ja het ontbrak bij mij aan een piemel om dit ook daadwerkelijk te kunnen. Een droevig uitdrukking op het gezicht van Marie komt in mijn dagdroom naar voren.

In de zoektocht naar een oplossing denk ik weer helder van geest te zijn en denk nog eens na. Op internet had ik tijdens het kijken van wat filmpjes wel eens eens dildo's gezien die als een soort van broekje aan gedaan konden worden. Lesbische filmpjes hadden mij sowieso meer dan gemiddeld geboeid. Maar ik dacht dat dat kwam doordat die filmpjes wat softer waren, niet zo rampetampend hard, boem past erin en klaar.

Ik pak snel mijn telefoon en na wat zoek en speurwerk kwam ik op het woord strap on. Bij het intypen van de woorden in google kwam ik op een pagina van de Christine le duc. Tal van keuzes waren er en een wereld ging voor me open. Ik wist best van dildo's en vibrators maar dit was weer een aparte categorie. Zo veel dildo's en andere dingen waarmee ik mijn nu op hol geslagen fantasie mee kon realiseren. Dit, dit was een oplossing. Een oplossing voor dat wat ik niet had, wat ik Marie nooit kon geven en Marie mij nooit kon geven. Liefde, vlinders, gevoelens, prikkels die had ik allemaal in overvloed. Maar gisteravond voelde toch als Bambi on ice.

Stiekem en telkens controlerend of Marie niet mee kwam kijken naar wat ik aan het doen was. Klikte ik een aantal opties bij elkaar. "Speciaal voor de dames onder ons" stond er geschreven bij een sectie. Dat trok extra mijn aandacht en ik bekeek alle producten extra goed op deze pagina.

Marie kwam met het drinken terug de tuin ingelopen en tijdelijk moest ik stoppen met mijn bezigheden op mijn telefoon. Met een smoes liep ik naar binnen om daar verder te gaan. Na een minuut of vijf snel door de verschillende producten heen gelopen te hebben bestelde ik een strap on die als z'n broekje om je kruis gedaan moest worden. Een review met de opmerking “voor mij en mijn eerste vrouwelijke partner een must have x Karin” trok mij over de streep. Als laatste viel mijn oog op een dildo die aan 2 kanten ingebracht konden worden. Een iets dikkere en een wat smallere kant. Samen met wat glijmiddel bestelde ik het zo snel als dat kon hopend dat het morgen of overmorgen binnen zou komen, anders had ik wel wat uit te leggen aan mijn ouders namelijk.

Met mijn telefoon nog in de hand loop ik tevreden terug naar buiten. Marie kijkt naar mij en door de zonnebril heen kruisen we elkaar. In mijn gedachte boorde ik een bestelde dildo bij Marie liefkozend naar binnen, en verbrak ik haar maagdelijkheid. Ik, door mijn toedoen, mijn handen mijn heupen duwde richting de haren, mijn ogen zouden dan in haar ogen kijken. Ik voel mezelf geil worden, de duivel in mijn gedachten had gewonnen van dat lieve engeltje.

Ik neem haar lichaam op in mijn ogen. Wauw die nieuwe shorts die ze aan had stond haar geweldig haar kontje kwam perfect naar voren en het duurde dan ook even voordat ik de bezorgde ogen van Marie ontdekte. "What's wrong?"

"Es please follow" Ik achtervolgde Marie naar de douche waar ze op de WC ging zitten en haar broekje naar beneden trok. Ik sluit mijn ogen bij het zien van het bloed in haar slipje. Ook dat nog.

Ikzelf slik al jaren de pil en bepaal een beetje zelf wanneer mijn maandelijkse moment van bloeden is. Na alles wat ik gezien heb bij Marie weet ik inmiddels dat ik niet moet vragen naar wat ik al weet. De pil die slikt ze niet dus het komt zoals komt. Ik open een kastje in de hoek van de douche en geeft haar het maandverband. "Nothing to do about, lets hope that it dissepears soon". Terug beneden vertelde Marie tegen haar moeder dat ze ongesteld was geworden. Kristina deed er een beetje luchtig over. Terwijl ik dacht aan het probleem bij het warme weer en het zwembad in Turkije dat aanstaande was.

Op dat moment schiet het pas door me heen “kut ongesteld zijn betekend natuurlijk ook geen seks.” Nu pas begrijp ik al die jongens die zo moeilijk deden als ik ongesteld was. Wat een klote gebeuren is het ook.

Samen met Marie had ik de rest van de dag gebruikt om onze koffers in te pakken en wat laatste zaken voor de reis rond te krijgen. Even langs de drogistrij voor medicijnen tegen de meest voorkomende ziektes en de douche gel en shampoo artikelen. Iedereen die wel eens op vakantie is gegaan kent het principe wel.

De volgende dag zou mijn pakketje aankomen. Met veel spanning zat ik er op te wachten. Eerlijk gezegd kon ik bijna niet meer wachten om de gekochte spulletjes met Marie uit te mogen testen. In mijn duivelse geile waas had ik de bestelling geplaatst. Op lustgevoelens dacht ik eraan tijdens de dag. Maar de twijfel sloeg dan ook in als bliksem bij helder hemel. Wat als ze er nog niet klaar voor was? Wat als het te snel voor haar ging? Of wat als ineens jongens gingen flirten met mijn meisje? Ik denk aan de eerste keer dat ik wat verder ging bij Marie als zoenen. Hoe zeer ze ook had genoten was er wel even een moment van nee geweest. Ik zat er enorm mee in mijn maag, de gehele dag mijn engeltje en mijn duiveltje dat door mijn hoofd heen spookten. Marie merkte het beetje aan me en probeerde met lieve woorden en extra kusjes me wat op te vrolijken en me bij de les te houden. Maar de echte reden van mijn dwalende gedachtes die wist ze niet.

Toen de pakketbezorger de straat in kwam rijden stonden al mijn zintuigen op scherp daar zou hij komen. Mijn pakketje zo snel mogelijk weg werken en verstoppen, niemand had iets te maken met de inhoud ervan. Sterker nog ik was als de dood dat mam of pap zouden zien wat ik had besteld. Nog voordat de pakket bezorger de deurbel hoefde te gebruiken opende ik de deur en hield ik mijn armen open om het pakket in ontvangst te nemen. "Fijne dag" hoorde ik de bezorger groetend naar me zeggen waar mijn aandacht al lang bij de volgende stap lag.

Trap op naar boven en in een rechte sprint door naar de zolder. Doos in een hoek neer gooien en de situatie onder controle krijgen. Mijn hartslag ging ondertussen flink omhoog. Even sta ik stil nadat ik 2 T-shirts en een broek over de doos heb gegooid en deze niet langer meer zichtbaar is. Ik hoor niemand naar boven komen, maar toch zie ik geen mogelijkheid om de spullen uit de doos te halen. Dat zal op een later moment moeten wachten. Op een echt veilig moment.

Later op de dag in de avond als Marie via mijn laptop even naar het thuisfront in de vorm van opa en oma ging Skypen en wat mails naar haar vriendinnen stuurde zie ik mijn kans schoon. Ik geef aan dat ik even ga douche en op mijn kamer ben. Marie knikt instemmend en ik volg mijn weg met mijn doel voor ogen.

De kleding die ik op de doos had gegooid verplaats ik naar mijn bed waarna ik de doos in het midden van de kamer zet. Het openingsrandje van de doos scheur ik zo voorzichtig mogelijk er vanaf. Alsof ik een geheimagente ben die op een missie is. Mijn zintuigen staan op scherp. Met de doos nu open geritst werp ik een eerste blik op de gekochte spullen. De mooi roze dubbeldildo valt als eerste in mijn zichtveld. Het water begint al in mijn kutje te borrelen. Ik moet elke verleiding in mijn lichaam weerstaan om de paal niet zelf even uit te testen. Een centimeter of 35 lang van mooi roze fijn aanvoelend materiaal gaat door mijn handen heen. Ik voel nagemaakte aders over het materiaal lopen. Ik raak geprikkeld, ik krijg zin. Heel even ga ik met het voorwerp tussen mijn benen door en hou de dikke kant van de dildo een centimeter of 10 voor mijn neus. Langzaam open ik mijn mond en maak kleine pijp beweginkjes. Hoewel het bescherm folie nog om de dildo zat was ik in mijn gedachte al met het speelgoed aan het spelen.

Pfoe als een man dit gevaarte zou hebben zouden mijn mondhoeken open schuren. De jongemannen die ik tot op heden had gezien waren niet van z’n groot formaat geweest. Ik leg de dubbele dildo terug in de doos en pak de nog in de verpakking zittende strap-on. Ook deze zit netjes verpakt. Voorzichtig open ik de sluiting van het doosje waarin het tuigje zat opgeborgen. Met het tuigje nu uit de verpakking merk ik dat de duivelse gedachten weer aan het winnen zijn. Ik ben geil, ik weet wat ik wil, ik wil dit! Als test hou ik het tuigje even tegen mijn middel aan. Met het tuigje tegen mijn lichaam aan steekt een vrolijke kunstpiemel in een mooie rechtopstaande lijn naar voren. Hard genoeg, klaar voor de strijd zo concludeer ik, klaar om als lans gebruikt te worden.

Ik zucht van verlichting, nemen of genomen worden en ook deze wereld ontdekken met mijn meisje, daar droom ik van. Ik pak een grote badhanddoek en rol de twee producten hierin. De handdoek moet alles netjes bij elkaar houden en ervoor zorgen dat ik de spullen onopvallend mee kan nemen op vakantie. Ik sluit af met het plaatsen van het slotje op mijn koffer zodat ik zeker weet dat niemand nog even iets in of uit mijn koffer kan halen.

Morgen zou de grote dag zijn en zouden we vertrekken richting paradijs. Rustig een boekje lezend op mijn kamer kwam Marie met de laptop naar boven gelopen. Marie kwam naast me op mijn bed liggen en we begonnen al snel te zoenen. Na even met elkaar gezoend te hebben stopte Marie de zoen partij en ging rechtop op het bed zitten. "Esmee, sometimes I feel like you have way more experience than I do. Can you tell me some of your stories" Zoals wat dan? "Like what is it like when sleeping togheter? Or about your first kiss?"

Even moet ik goed nadenken wat ik Marie ga vertellen, een van de spannendere avonturen met jongens of iets compleets anders. "Es, maybe you can share your first time with a boy with me"

Oké dat kan natuurlijk ook. Dat is wel iets meer dan mijn eerste kus en vroeg of laat zou ik dit soort verhalen toch met Marie moeten delen. Dan maar beter vroeg.

We gaan terug naar het laatste jaar van de HAVO. Ik was 16 sommige meiden uit mijn klas hadden al een vriendje gehad en waren al wat verder gegaan in hun relatie. Andere zoals ik waren nog niet zover gekomen. De eerste keer is toch iets dat je altijd bij blijft. Het is halverwege mei, prachtig weer en de examens zijn in volle gang. Na ons examen biologie staan we met een groot deel van de klas de toets na te bespreken.

Marie luisterde aandachtig naar het begin van mijn verhaal en had inmiddels haar hoofdje op mijn borst gelegd. Ik sla mijn arm om haar heen en vervolg het verhaal.

Sommige vonden de toets lastig, andere hadden hem wel makkelijk gevonden. Tijdens het nabespreken van de toets druppelden de verschillende leerlingen langzaam naar huis toe. Zo bleven we met een steeds kleiner gezelschap over. Een van de knapste en populairste jongens van de school zat ook bij ons aan de tafel. Zo af en toe wisselden we een blik maar verder was er geen sprake van hevig flirten. Met het aanstaande gala dat na de examens plaats zou vinden was er meer spanning dan gewoonlijk tussen de jongens en de meiden.

Na het genieten van een rustig moment in de zon liep ik samen met twee fiets vriendinnen richting het fietsenhok. Terwijl we naar onze fietsen lopen hoor ik een van de bitches (Eva) van onze klas tegen haar vriendin (Iris) zeggen dat ze Tom wel zag te zitten. Ze voegde er aan toe dat het haar prins van het gala moest worden. Ik en mijn vriendinnenclubje hadden zwaar een hekel aan deze twee dames die altijd dachten dat ze knapper, slimmer, beter waren dan de rest. Samen met mijn vriendinnen moest er een plan gesmeed worden om de knappe Tom te behoeden voor Eva en haar smerige klauwen.

Even streelde Marie met haar handen over mijn lichaam heen, een speels duwtje tegen mijn kutje volgde waarna ik verder ging met mijn verhaal.

Die avond werd er via MSN besloten dat ik mijn pijlen moest gaan richten op Tom. Ik had al aangegeven Tom ook wel te zien zitten en zo een dag later zag ik mijn kans schoon. Ik ging op een strategisch punt staan zodat als Tom aan zou komen fietsen ik snel met hem mee kon fietsen of lopen en een moment voor ons twee had. Toen Tom voor mij de fietsenstalling in reed parkeerde ik mijn fiets naast de zijne en liet mijn tas expres richting zijn fiets vallen. Vele spulletjes rolde over de grond en Tom hielp attent mee met het oprapen van de pennen potloden en overige dingen. We raakten met elkaar in gesprek en ik vroeg wat hij vanavond na afloop van onze laatste toets ging doen? Nog niks gepland eigenlijk was zijn nuchtere reactie. “En naar het gala van volgende week ga je daar ook heen.” “uiteraard” was zijn reactie. Nog voordat we het examen lokaal bereikt hadden had ik die avond een date en waren we een setje tijdens het gala van een week later.

Voor mijn 16e verjaardag had ik mijn eerste echte lingerie setje gekregen. Van mijn vader en moeder moest ik wachten totdat ik wat verder uitgegroeid was voordat er grof geld betaald werd voor een luxueus setje. Mijn paarse string met zwarte kant en bijpassende BH die destijds nog geen maatje C80 was maar dat terzijde toverde ik tevoorschijn uit mijn ondergoed lade.

Ik trok een leuke broek aan waarin mijn kontje goed naar voren kwam. Samen met een vrolijk topje was ik klaar voor mijn eerste date.

Op mijn fiets ging ik naar de bushalte en pakte de bus naar de stad waar Tom woonde. Tom woonde alleen met zijn moeder en zus. Zijn moeder was die avond werken en zijn zus begreep dat Tom met een meisje zoals mij graag de woonkamer voor hem alleen had.

We hebben een tijdje zitten kletsen op de bank om daarna een filmpje te gaan kijken. Maar van dat film kijken kwam niet zoveel terecht. Zodra zijn zus de kamer had verlaten tilde hij mij met zijn sterke armen op en legde me onder hem neer op de bank.

Marie opende mijn broeksknopen en wurmde met haar handje zich een weg naar mijn kutje. Haar koude vingers troffen mijn zweterige hemelse gebiedje aan "and did he do something like this that night?" Ik kreun even en knik van ja.

Nog voordat de openingsscene van de film voorbij was had hij zijn handen op mijn borsten gelegd en was mijn broek al open gemaakt. Ik durfde geen nee meer tegen hem te zeggen en liet Tom zijn gang gaan. We verplaatste ons van de woonkamer naar zijn slaapkamer. Als een mak schaapje ben ik met hem meegegaan. Hij trok zijn shirt en vervolgens mijn shirt uit. Hetzelfde patroon volgde met zijn spijkerbroek en mijn spijkerbroek. In mijn lingerie setje stond ik voor hem terwijl hij naar mijn lichaam staarde zag ik zijn stijve piemel in zijn boxer knellen. Voordat ik het wist kreeg ik daar op zijn slaapkamer zijn piemel in mijn handen gedrukt. Ik heb hem zo goed als ik kon afgetrokken. Na een paar minuten spoot hij zijn zaad over mij heen. Ik schrok toen hij zijn zaad tegen mijn lichaam op spoot maar heb er wel van genoten. Ik voelde me trots, dat had ik toch maar mooi gedaan. Die avond gebeurde er verder nog niets. In een soort van verliefdheidswaanzin volgden de volgende dagen zich op.

De middag voor onze gala avond ben ik voordat ik naar mijn vriendin in de stad ging om ons klaar te maken voor het gala bij hem langs geweest. Doordat ik in die tijd maar een lingerie setje had, had ik op nieuw mijn paarse setje aangetrokken. “Haha dat is nu wel anders lachte Marie”. Tom zijn houding was deze keer anders en eenmaal op zijn kamer lagen we al snel in bed en ging het Tom maar om een ding. Een condoom lag al klaar in zijn nachtkastje, hij had dit zo gepland. Hij wist wat hij ging doen. Ik was er eigenlijk nog niet klaar voor, ik had nog wel willen wachten, verder zijn in onze relatie maar onder zijn macht, met het horen van zijn lieve woordjes ben ik overstag gegaan. Eerst werd mijn BH uitgetrokken en al snel verdween mijn string naar de grond van zijn slaapkamer. Terwijl ik op mijn rug op zijn bed lag en hij nog totaal niet mij mijn kutje had gespeeld deed hij het condoom bij hemzelf om. Mijn nauwe maagdelijke kutje werd ruw genomen. Zonder romantisch voorspel ramde hij zijn teleurstellende met haar omringde piemel in mijn kale kutje naar binnen. Echt pijnlijk was het niet maar lekker zeker niet. Ik was blij toen hij snel kreunend melde dat hij kwam en daarmee er een einde kwam aan zijn lichaam op het mijne.

Niet een verhaal waar ik graag aan terug denk. Ondertussen is Marie mij nog altijd aan het vingeren en weet ze mijn plekjes al iets beter te vinden dan gisteren. Het vertellen van het verhaal heeft mij geil gemaakt. Kijkend in haar ogen voel ik het warme fijne gevoel in mijn lichaam omhoog borrelen.

"Have you ever done anything again with that guy?"

Nee, na die ene keer moest ik naar mijn vriendin om mezelf klaar te maken voor de gala avond. Ik kon mijn hart luchten bij mijn vriendinnen en heb met hen een leuke avond gehad maar Tom stond aan het einde van de gala avond met een ander meisje te zoenen.

Achteraf was het voor mij allemaal wat te snel gegaan. Ik had er veel meer van verwacht die eerste keer. Het ging allemaal zo snel. Het leukste van het hele verhaal is dat we een paar keer gezoend hebben op het schoolplein om Eva een oor aan te naaien. Nadat ik hem had gezien met dat andere meisje biechtte hij op niet verliefd op me te zijn. Ik was echt super boos en verdrietig toen, ik kon hem niet meer luchten of zien nadat hij met een ander had gezoend. Daarna heb ik hem nog 1x gezien en dat was bij het ophalen van het diploma.

Ik draai met op mijn zij en geef Marie een kusje. "Time to go to sleep, tomorrow big day" Ja inderdaad morgen de dag dat we gaan.

“Noo wait, I have time, I stay with you”

Marie speelde verder met mijn kutje. Mijn kutje dat ondertussen wel meer piemels had gezien, meer vingers had gevoeld. Maar nooit eerder waren het vrouwelijke vingers anders dan mijn eigen vrouwelijke vingers geweest. Marie wist mijn te bespelen. Marie had mijn fijne plekje ondertussen gevonden.

“ga door, ga door, nu niet meer stoppen…”

Zachtjes kom ik klaar, een eerste orgasme. Een eerste keer klaarkomen terwijl ik naar de prachtige blauwe ogen van mijn Zweedse vriendinnetje kijk.

Vrijwel direct nadat ik was gekomen, stapte Marie uit mijn bed en gaat op haar eigen matras liggen. Ik dacht terug aan mijn eerste keer. Het verhaal dat ik zojuist met Marie gedeeld had, waarin ik nazorg had gemist. Liefde na het moment, moest Marie dit nog leren? Ik wist het niet, er was nog genoeg geilheid in mijn lichaam om het brave lieve stemmetje in mijn hoofd te onderdrukken.

Ik kijk naar de sexy achterkant van Marie’s lichaam. “Goodnight my love”

“Goodnight sweety” fluister ik terug.

Ik voel bij mezelf hoe de vlag erbij hangt. Onder de dekens tast ik naar mijn zojuist 1x klaar gevingerde kutje. Mijn conclusie is dat ik nog nat genoeg ben en voorzichtig begin ik mezelf rustig te vingeren terwijl ik naar Marie kijk. Ow wat zou ik graag verder met haar gaan. Maar helaas hangen de witte flapjes uitstekend uit haar onderbroek en verraden dat de bloeding nog gaande is.

Zonder dat ik wil dat Marie het merkt laat ik mezelf 2 orgasmes beleven door met mezelf te spelen. Ik was geil ik was geprikkeld ik wou Marie, maar wou zij ook mij? Ik zou haar niet dwingen iets te doen wat ze niet wou, waar ze niet klaar voor was toch? Als ik dat zou doen was ik geen haar beter dan.. dan… aahhh mijn gedachten slaan weer op hol en hoe weet ik niet meer maar toch was ik in slaap gevallen. Dromend over de aankomende dagen die nog komen gaan.

Tot zover dit deel van Zweedse Schone. Om een goede verhaallijn te houden bouwt het verhaal zich op naar steeds spannendere verhalen. In het volgende deel gaan de dames met het vliegtuig naar Turkije. De avonturen daar lees je in het volgende deel Zweedse Schone - De reis.

@Roberto, bedankt voor de fijne woorden van jou en je vrouw. Een 9 is een prachtig cijfer, hopelijk lukt het mij om je betrokken bij deze serie te houden!

@Jochem, vlinders, kriebels ze vliegen en gieren door de buikjes van Marie en Esmee heen. Als jij een verhaal met uitsluitend kale kutjes wil lezen adviseer ik je ook eens te kijken naar mijn andere verhaalreeks -> Studentenleven genaamd. Of dat Marie binnenkort ook haar wilde haren gaat verliezen…? Blijf lezen 😉

@Love, vervolg komt zeker, en blijft ook komen!
Trefwoorden bij dit verhaal: Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ben Zo Lelijk ...Door: Be
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Tieten,
"Door kinderverlamming heb ik een heel apart gezicht, ik hoorde eens iemand zeggen zo lelijk als de nacht , en toen was ik 14 jaar. Maar ondanks mijn lelijkheid waar ik mij niet voor schaamde ging ik op gym en later ook op judo, alleen ik had..."
23-05
8.9
Verveeld En Ze ...Door: Margarida
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Milf, Tiener, Vreemdgaan,
"Al een paar jaar had ik een vriendje en die heeft me ontmaagd. In het verleden had ik wel eens wat gedaan met een vriendin van mij, maar beschouwde mezelf als hetero. Toch fantaseerde ik wel eens over vrouwen, maar mijn vriend wist daar niet van. Ik ..."
17-05
8.8
Dappere Wendy Pakt ... - 2Door: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Camping, Model, Nymfomanie, Vakantie, Vuistneuken, Zwembad,
"Blonde Wendy was een bescheiden meisje van zestien dat met haar ouders een paar weken naar de camping was geweest om vakantie te vieren. Ondanks het prachtige zomerweer kon ze haar draai niet helemaal vinden omdat ze met bijna niemand contact kreeg, ..."
02-05
8.8
Opnieuw PoserenDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Naakt,
"Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd da..."
18-04
9.3
Pikken Zijn OverratedDoor: FajneFantasies
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Sexspeeltjes, Sextoys, Studenten, Tepel, Tepels, Tieten, Vibrator, Werk,
"Ik wens vurig dat er op mijn nieuwe werk geen knappe kerels rondlopen. Op elk kantoor is het namelijk al fout gegaan, of goed is misschien een beter woord. Om een of andere reden lukt het mij altijd om de geile gorilla s eruit te pikken en ergens neu..."
15-04
8.5
Mijn Sugardaddy's - 9Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Strapon, Sugardaddy, Trio,
"Na een paar vrije dagen moest Elise weer aan de slag, en terwijl ze haar werkrooster bekeek zag ze dat ze tot haar verbazing dat ze die middag weer verwacht werd bij de 72 jarige lesbische Angela, die er voor haar leeftijd een stuk jonger uitzag en h..."
03-04
9.0
Mijn Sugardaddy's - 5Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Jong En Oud,
"Op een dag werd de 16 jarige thuishulp Elise naar een vrouwelijke cli nte gestuurd die na een ongelukje tijdelijke ondersteuning nodig had, en hoewel Elise liever neukbare mannelijke cli nten op leeftijd had hoorde hulp aan vrouwen ook bij haar taken..."
27-03
9.2
Nina Naar De FysioDoor: Lickby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Tepel, Tepels,
"Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houden en nu ze de 30 bijna was benaderd toch ook wel belangrijk. Ze kleedde zich om en trok haar speciale hardloop legging aan e..."
25-03
9.0
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03
9.5
BodypaintingDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Trio,
"Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilderproject of po..."
08-03
9.1
Suzanne Eerste KeerDoor: Rogier20707
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Vriendinnen,
"Het was een warme zomerdag toen Suzanne, net 18 geworden, en haar beste vriendin Lisa besloten om samen te gaan shoppen. Ze hadden al weken uitgekeken naar deze dag, waarop ze eindelijk de nieuwste trends konden ontdekken en zich konden laten verleid..."
05-03
9.0
Klimop - 8Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" c De vorige keer heeft Dirk Sindee ontmaagd en werd Kerwin door Winnie ingeleid in de wereld van de seks. Hij had het slechter kunne treffen. c center Klimop 8 center Winnie had Kerwin toch nog even lekker..."
04-03
9.4
Klik hier voor meer...