61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 5623x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Zweedse Schone - 4: Thuiskomst

De Uitslag

Het is twee dagen later en Kristana kreeg de uitslag van de scans die gemaakt waren in het ziekenhuis. Mede door de spanning en de aanhoudende zorgen en ongerustheid was er niets meer tussen mij en Marie gebeurd. Eerlijk gezegd baalde ik hier wel van. Aan de andere kant kon ik de zorgen voor moeders ook wel begrijpen. Maar toch, de tijd die ik met mijn prille liefde kon besteden werd minder en minder terwijl de dagen richting hun vertrek dichter bij kwamen.

De afgelopen dagen had Kristina niks met haar been gemogen en moest ze vooral rusten. We staan met zijn alle in de keuken als Marcel met Kristana terug van het ziekenhuis komen. Met hun binnenkomst zou ook het spreekwoordelijk hoge woord gaan komen. De bel van de voordeur gaat, en iedereen stopt met praten als Kristina steunend op haar krukken de gang en keuken binnen komt. Een heuze hittegolf broeide over het land, en iedereen deed al zo min mogelijk, maar nu Kristina in de lappenmand zat hadden we helemaal niets meer ondernomen.

Een diepe zucht, iedereen kijkt naar Kristina en Marcel afwachtend wie het woord zou nemen. Haar handen hield ze voor haar ogen en het huilen staat haar nader dan het lachen. Op dat moment begint Marcel te praten "Tja uhh niet z'n goed nieuws jongens, been of beter gezegd enkel is op meerdere plekken gebroken en Kristina moet de aankomende weken zo veel mogelijk rusten en niets doen."

Kristina trekt de geleende trainingsbroek iets omhoog en haar been is nu duidelijk in het witte gips verpakt. Daarnaast raden de dokteren af om op vakantie te gaan of terug te vliegen naar Zweden voordat het weer iets beter gaat. De luchtdruk zou nadelige gevolgen voor het herstel van haar been kunnen gaan hebben. En zwelling zou bij de luchtdruk ernstige gevolgen kunnen hebben. Nu het been net in het gips is gezet. Ze moet in ieder geval totdat ze loop gips of nieuw gips kan krijgen twee weken hier blijven.

Vervolgens willen ze kijken of het mogelijk is om tijdens een reisdag iets met een ziekenhuis in Zweden af te spreken. De woorden van Marcel worden ondertussen in het Zweeds door Kristina tegen Marie gezegd en iedereen kijkt vol ongeloof naar Marcel en Kristina.

Opnieuw is het Marcel die die als eerst spreekt.

"We moeten even kijken wat we gaan doen met onze vakantie naar Turkije. Graag wil ik even alleen met Kris zijn zodat we er even over kunnen hebben" Marie drong zich op in het gesprek en gaf aan dat ze er graag bij wou zijn. Ook Mark en Simon wouden graag bij het gesprek zijn, maar Marcel wuifde Mark en Simon al snel weg. Onder veel gemopper liepen Mark en Simon de rest de tuin in achterna. Simon fluisterde op een net verstaanbare toon tegen Mark "dadelijk gaat onze vakantie waar we al een heel jaar naar uit kijken niet meer door mooi is dat..."

Ik loop naar boven naar mijn kamer en ga op bed liggen. Ik voel me slecht, misschien mede doordat ik aan het drinken was is de situatie zo gelopen als nu is gegaan. Starend door het raam bedenk ik mijn mogelijkheden, de kans dat Marie het meisje waar ik verliefd op ben geworden zo weer weg is. Is door dit voorval is misschien weer wat groter geworden. Aan de andere kant moest Kristina nog zeker twee en misschien wel drie weken in Nederland verblijven. Positieve en negatieve gedachten wisselen elkaar af.

Ik lig met Marie in mijn gedachten en zie de minuten op de wekkerradio passeren. Des te langer ik op mijn bed lig op de warme zolder des te meer vraag ik me af waar ik eigenlijk mee bezig ben. Normaal gesproken zou ik mijn vriendinnen appen en vragen om advies. Maar ik heb nog moeite met het idee om te bekennen dat ik gek ben op een meisje.

Zeker een minuut of 70 later hoor ik de zolderdeur opengaan en hoor zowel Marcel als Marie. "Esmee ben je daar?" vraagt Marcel. "Ja ja kom maar naar boven", "Ah daar ben je, Luister even goed, het is belangrijk wat ik je wil vragen. "Ik heb overlegd met Kris en… en ze wil toch graag dat we op vakantie gaan. we hebben het verdiend zegt ze" Nu heb ik zojuist met het reisbureau gebeld en gevraagd wat er mogelijk is. We hebben een annuleringsverzekering op onze reis maar deze is niet voor 1 persoon te annuleren. Als we annuleren is dat voor de gehele reis. Om nu met 3 dagen voor vertrek een nieuwe reis te vinden en voor ons 4e te boeken gaat niet meer lukken zeggen ze. Een andere optie die de mevrouw van het reisbureau opperde was om iemand anders mee te laten reizen, dan hoefde ze enkel de persoonsgegevens aan te passen maar dat kon ze zo regelen. Nu dacht Marie dat jij het misschien wel leuk vond om mee te gaan wat denk je ervan?"

Wauw ik kon wel 3 gaten in de lucht springen, natuurlijk wilde ik mee, natuurlijk 10 dagen lang alleen maar leuke dingen doen met Marie en van de Turkse zon genieten. Ik reageer enthousiast naar Marcel "Ja tuurlijk wil ik mee helemaal super, als de rest dat ook goed vind begin ik direct met het pakken van mijn koffer." "haha mooi, ik vraag het wel even aan je ouders als die het ook goed vinden kun je beginnen met inpakken sluit hij toe met een knipoog."

Marcel verlaat de zolder en op het moment dat hij begint met het aflopen van de trap naar de begaande rond duikt Marie boven op me. "10 days enjoying with you wauw" Ja Marie 10 dagen voor ons samen we gaan ervan genieten" Ik kijk in de stralende blauwe ogen van Marie en we beginnen te zoenen. Haar zachte tongetje gaat langzaam en passioneel rond in mijn mond. Haar tong voel ik likkende, strelende bewegingen langs de mijne maken. Voor het eerst in twee dagen dit heerlijke gevoel en direct voel ik de verslavende prikkel door mijn hersenen schieten. Wat is dat toch een fijn gevoel verlieft zijn.

Ik steel Marie over haar rug heen, door het hemdje heen voel ik haar heerlijke lichaam. Ik ga met mijn handen onder haar hemdje en voel nu direct de zachte, zweterige maar slanke sexy huid. Van net boven de broekrand streel ik langzaam naar boven. Nog altijd ben ik verwikkeld in de tongzoen en het lijkt er niet op dat Marie mij snel met rust gaat laten. In een zacht en fijn tempo neemt ze het initiatief en ligt ze heerlijk bovenop me. Mijn handen zijn inmiddels bij het BH bandje aan gekomen, met mijn vingers speel ik strelend langs het bandje en de sluiting af waarna ik mijn nagels speels in haar huid zet. Een kreuntje ontsnapt, misschien duwde ik mijn nagels te diep in de zachte huid maar aan de tempo versnelling te merken wil Marie nog altijd meer!

Ik rol haar van me af en ga half op haar liggen. "I want you!" fluistert Marie kreunend naar mij. "Esmee ben je boven?" hoor ik mijn moeder onder aan de trap schreeuwen. "Jaa Hoezo" roep ik terug." "Kom even naar beneden er is iets voor je binnen gekomen en ik hoorde dat je op vakantie ging leuk joh!" Owja natuurlijk de bikini van Marie zou nog binnen moeten komen. Marie knoopte haar broekje bij het horen van mijn moeders stem snel dicht en volgde mij naar beneden toe.

Ik praat met mijn moeder even over de vakantie en alles is oké en was ondertussen geregeld. Ook financieel was het geen probleem en zou mijn vader het een en ander met Marcel regelen.

Marie heeft inmiddels het pakketje in haar handen en vraagt wat er in zit. Het weegt namelijk niets. Ik beloof haar dat ze dat zo gaat zien. Tevens is het etenstijd en moet het cadeau nog even wachten. Na het eten lopen we met het pakketje naar boven en geef ik het aan Marie.

"Marie het is een cadeau voor jou, eigenlijk wou ik je het meegeven voor als jullie op vakantie gingen maar nu is het wel toepasselijk om het je nu al te geven." Marie opende de verpakkingen en vond de roze Bikini top en slip. "Mine?" "Ja hij is van jou als het goed is, is het jou maat" "but you have bought the same" met een vragend gezicht kijkt ze me aan. "Waar wacht je op kijk eens of die past" Zo gezegd zo gedaan, Marie loopt naar boven en op de douche begint ze zich uit te kleden. Haar broekje, slipje verdwijnen snel op de grond. Doordat haar topje iets over haar middel hangt krijg ik geen volledig zicht over haar nog steeds behaarde kutje maar bij het beleven van deze snelle striptease word ik toch al geil. Het slipje gaat aan waarna het topje en bh uitgaan. Haar roze stijve tepeltjes verraden meer dan de bedoeling. Snel gooit ze de bikini top over haar hoofd en laat ze de stof voor haar borsten vallen.

"Es kan jij het bandje doen?" ze draait zich met haar rug naar mij en ik knoop het strikje achter op haar rug dicht en geef een kusje op haar schouder. Wauw wat sexy en lekker ziet ze er in deze roze bikini set uit. Mijn ogen schieten over haar lichaam, ik weet eigenlijk niet goed waar ik het moet zoeken. Marie bekijkt zichzelf in de spiegel en vraagt of dat ik mijn versie ook aan kan trekken. Nog redelijk vooraan in de kast ligt mijn versie van de bikini set. Ik trek mijn boven kledij als eerste uit en laat mijn borsten hangen tegen het stukje stof van de bikini top. Het zachte lekkere badstof spul geeft me een lekker gevoel en een rilling gaat door mijn lichaam.

Marie ziet het en draait zich naar me toe. Ik duw mijn hotpants over mijn kont heen en voel mijn string langzaam mee naar beneden zakken. Marie kijkt naar me, opent haar mond en met geile blik zegt ze "wauw you look sexy my love". Met al mijn zelfbeheersing probeer ik mijn jeukende, schreeuwende kutje te negeren maar het lukt me niet. Mijn rechterhand wint en ik streel even door mijn kut lipjes heen. Kletsnat kom ik tot de conclusie.

Ik kijk naar Marie die zichzelf nogmaals in de spiegel aan het bewonderen was "Thank you for the gift i like it a lot!" Ze komt tegen me aanstaan en geeft me een kus op de mond. Ik open mijn mond plaats mijn handen op haar billen en voel hoe we in een nieuwe tongzoen terecht komen. langzaam, zacht en lief bedankt ze me voor haar cadeau. Ik trek het bikini broekje aan en samen met Marie staan we nu in dezelfde bikini op de badkamer. Ik kijk naar haar intieme zone en zie dat haar tuintje net niet binnen haar broekje valt. Daar moet nog wat aan gedaan worden zeg ik tegen Marie.

Ze kijkt in de spiegel en constateert nu ook zelf dat het broekje net iets meer laat zien dan gewenst is. Met een glimlach op haar gezicht verzekerd ze mij dat het goed gaat komen maar niet nu. Ze duwt haar slip naar beneden dat mij de gelegenheid geeft om haar intieme zone in zijn volledigheid te aanschouwen. Marie was sexy, en terwijl ik sta te geilen op haar lichaam trek ze ook aan bikini topje uit. “just look and let me look” zegt ze. Ik trek ook mijn bikini weer uit en als twee verliefde tieners staren we vervolgens naar elkaars naakte lichaam.

Geen stijve pik, geen spierballen of afgetraind lichaam. Maar een sexy vrouwenlichaam met lekkere heupjes een heerlijk kontje en een paar prachtige borsten daar was ik verliefd op geworden.

Marie doorbreekt het staren en kleed zichzelf weer aan en bedankt mij voor het leuke cadeau. Soms moet ik nog wat wennen, aan hoe Marie met deze situaties omgaat. Haar evolutie is gaande maar de jaren achterstand die ze opgelopen had in Zweden waren natuurlijk niet zomaar ingehaald.

We gaan terug naar beneden waar Marie vol trots haar cadeau aan de familie laat zien. Gelukkig had ook Kristina geleerd dat ze haar dochter los moest gaan laten en lachte ze mee met het gezelschap. Na een gezellige tijd in de achtertuin was het tijd om te gaan slapen.

Nadat we alle handelingen op de badkamer verricht hebben zijn we er klaar voor en lopen we de warme lucht op de zolderkamer tegemoet. Opnieuw staat Marie voor me sexy te wezen en worden we als magneten naar elkaar toe getrokken.

Met mijn handje duw ik plagerig tegen haar kutje aan wie nog verpakt zit in broek en hipster slip. Marie ontknoopt zelf haar riem en ik heb ruim voldoende ruimte om dit meisje eens lekker te verwennen. Ik staar in de ogen van Marie terwijl ik tegelijkertijd met mijn handje haar kutje begin te bewerken. Met de bovenkant van mijn vingers streel ik over haar kut lipjes heen waarna ik mijn middelvinger tegen haar clitje plaats. “i want yo uso much” fluistert ze zachtjes in mijn oor.

Opnieuw ontsnapt er een verlekkerd zuchtje. Met mijn wijsvinger en ringvinger streel ik langs de buitenkant van haar lipjes waar mijn wijsvinger door het natte gedeelte over het clitje glijd. Ik plaats mijn linker hand op haar rechterborst terwijl ik nog rustig doorga met het stimuleren van haar clitje.

Kijkend naar hoe Marie aan het genieten is verdwaal ik in haar ogen en waan mezelf met deze Zweedse schone in Utopia. Haar ademhaling verzwaard en ze knijpt haar ogen dicht. Hierdoor ontwaak ik uit mijn trance en realiseer me dan pas wat er gaande is. Enkele strelingen is Marie nog verwijdert van een orgasme als ik mijn middelvinger in haar kutje duw in plaats van het clitje te strelen. Even kronkelt ze weg vanwege deze onverwachte move, met zachte onverstaanbare kreuntjes laat ze me merken dat ze dit ook erg fijn vind. Mijn linkerhand verlaat haar borst en ik ga met mijn vingers langs haar wang en fluister in haar oor. "Kom maar laat maar weten hoe fijn je het vindt kreun maar lekker." Met al het kut sap dat ze in haar gaatje heeft zitten dip ik even in haar gaatje en ga snel weer terug naar het verwennen van haar clitje.

Binnen een seconden of wat voel ik dat het teveel aan het worden is. Schuddend, bevend en trillend van genot hapt ze naar adem terwijl ze een heerlijk orgasme over zich heen laat komen. "Wauw what a feeling!" kreunt ze fluisterend naar mij. Nog altijd met haar ogen dicht en mijn vinger zachtjes liggend tegen haar natte clitje geniet ik van mijn meisje Marie. Nog geen seconden later vliegt ze me in mijn armen en knuffelt ze me bijna te pletter. Haar broekje was inmiddels uit gegaan en haar T-shirt trok ze ook over haar hoofd heen.

Ik voel opeens haar vingers langs mijn zij richting mijn borsten omhoog strelen. "May I?" ik geef een instemmend knikje en voel haar handen zich sluiten om mijn borsten. Kusjes in mijn hals, nek volgen waarna een nieuwe tongzoen begint. Marie die nu enkel nog in ondergoed gekleed was bepaalde het tempo iets dat mij prima beviel.

Ik trek tussen een zoen door mijn topje uit en duw mijn hotpants over mijn kont heen. Marie plaatste haar handen op mijn BH en nam mijn C80 cup in haar hand. Zachtjes masseert ze door de stof heen terwijl ik meer kusjes rond mijn nek en hals ontvang. Opnieuw voel ik haar handen op mijn lichaam maar deze keer strelen ze door richting mijn string. Ik voel haar vingers over mijn buikje glijden. Ik laat een instemmend kreuntje ontsnappen. Nog voordat ik het verwacht had voel ik haar vingers over mijn kutje lipjes gaan.

Ze haakt haar vingers om de stof van mijn string en trekt deze naar beneden. Zelf klik ik mijn BH sluiting open en laat deze van mijn lichaam af glijden. Eerst eisen mijn borsten haar aandacht op en voel ik haar handen mijn boezem strelen. Mijn stijve tepels kietelen tegen de handpalm van mijn schatje aan. Heerlijk zacht en liefkozend speelt ze met mijn borsten. Niet zoals mannen wel eens hard en ruig te werk konden gaan maar heerlijk zacht en speels.

Dan verlegd ze haar aandacht naar mijn kutje. "ow so soft so nice" hoor ik concluderen terwijl ze mijn gladgeschoren kutlipjes verkend. Ik sluit mijn ogen en wacht op haar bewegingen. Haar warme adem voel ik tegen mijn natte kutje aan blazen waarna ik een vinger mijn kutje voel binnendringen. Voorzichtig penetreert ze me beweegt ze haar vinger langzaam op en neer. Ik open mijn ogen weer en met mijn mond ga ik naar de hare en trek haar met mijn handen langs me op het bed. Heerlijk gepassioneerd zoenen we terwijl nog altijd haar wijsvinger op en neer gaat in mijn kutje.

Erg lekker is het eerlijk gezegd niet. Het is vooral heel opwindend omdat Marie het doet. Na meerdere piemels klein en groot, een vibrator en een keer een brede dildo te hebben ontvangen is mijn gaatje al wel wat meer gewend dan een smalle vinger. Ik stop de zoen en duw voorzichtig haar handje bij mijn kutje weg. Kijkend naar mijn schatje in ondergoed ga ik zelf verder met het verwennen van mijn kutje.

In een snel tempo beweeg ik over mijn clitje heen precies dat plekje dat me al vele keren naar een hoogtepunt gebracht heeft. Ik plaats Marie's handen op mijn borsten en strelend ga ik als een gek richting mijn hoogtepunt. “aah so sexy my love" hoor ik Marie fluisteren terwijl ik niet langer meer kan. Al deze geile prikkels worden me teveel. schuddend bevend schokkend kom ik klaar. Een kusje op mijn voorhoofd bekroond mijn genot en op het moment dat rechtop wil gaan zitten spreek Marie de drie belangrijkste worden uit.

"I Love You" "I love you to Marie" en met een kort kusje bestempelen we onze liefde.

Tot zo ver dit verhaal. In het volgende verhaal worden de voorbereidingen getroffen voor een prachtige vakantie. Het volgende deel is dan ook genaamd Zweedse Schone – Deel 6 Vakantie voorbereidingen.

Beste lezers let op!

Ik schrijf dit verhaal naast mijn andere serie "Het Studentenleven". De aankomende verhalen die ik plaats zullen weer in die serie gaan vallen. Geen zorgen overigens het avontuur van Marie en Esmee gaat vervolgd worden!

Tot slot sta ik altijd open voor feedback of ideeën!
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jong Meisje Met...Door: Kleinemarie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Geschoren, Jong En Oud, Kaal, Klaarkomen, Milf, Moeder, Tiener, Vingeren,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat ben i..."
18-02
9.4
Lesbi Bubbelbad ActieDoor: Kleinemarie
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blond, Bubbelbad, Kaal, Klaarkomen, Orgasme, Roodharig, Tiener, Vingeren, Vuistneuken, Zwembad,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. ..."
15-02
9.5
Klimop - 5Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" Dirk zit in de serre bij Sophie en Vera en Vera s jongere zus Winnie en hebben eerst truth or dare gespeeld. Toen dat begon te vervelen gingen ze elkaar verhalen vertellen. Sophie was als eerste geweest en ze had wel een heel bijzonder verhaal te..."
14-02
9.5
Klimop - 2Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen,
" In deze reeks gebeurt van alles. ik kan het niet onder n noemer vatten, dus zet ik het allemaal maar onder de categorie hetero. Behalve dit verhaal. In het eerste deel van dit verhaal leren we een man kennen die net op een ander adres ..."
11-02
9.4
EmmaDoor: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Milf, Sexspeeltjes, Sextoys,
" Beste lezers Dit is een waar gebeurd verhaal over mijn Franse vriendin Emma. Ik heb hem vertaald van het Frans naar het Nederlands. Ik hoop dat jullie hier ook van genieten. Hierbij mijn verhaal ik Emma, poseer soms als mo..."
09-02
9.2
Opleiding Tot Verleidster... - 4Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Jacuzzi,
"Zeven naakte dames zaten in de jacuzzi in het opleidingslokaal, elk met een glaasje ros in de hand. Mevrouw A, ik vond deze seminarieweek een van de meest leerrijke cursussen die ik ooit gevolgd heb. Ja, ik ook. U kan..."
29-01
6.7
Een Ontdekkingstocht In... - 3Door: Elise Noir
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Sophie leidde Nora naar haar slaapkamer, en ze kon het gevoel van vlinders in haar buik niet van zich afschudden. Haar hart bonkte als een drum, het ritme van haar groeiende opwinding echo nd. Ze haalde diep adem, probeerde haar zenuwen te kalmeren. ..."
20-01
9.0
Een Ontdekkingstocht In... - 2Door: Elise Noir
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl de avond over hen neerdaalde, veranderde Sophie s appartement in een toevluchtsoord van zondige verrukking. De muren waren gehuld in karmozijnrood fluweel, wat een zachte gloed uitstraalde die de schemerig verlichte kamer accentueerde. Weelde..."
18-01
8.7
Zweedse Schone - 4Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"We komen thuis en zetten de fiets weg. De familie was al lang en breed weer thuis en was op ons aan het wachten. Waar blijven jullie toch valt mijn moeder met de deur in huis. Maar voordat ik antwoord kan geven loopt Marie achter mij aan de keuken ..."
17-01
9.4
Opleiding Tot Verleidster... - 2Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Dus nu hoofdstuk 17. Extractie door orgasme. Emma, wat zou dit kunnen betekenen Emma viel uit de lucht, en gokte Een kwakje sperma uit een vent halen Algemeen gelach. Wie wil onze nieuwelin..."
17-01
7.7
Een Ontdekkingstocht In... - 1Door: Elise Noir
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nora voelde de warmte van de zon die gouden stralen door de ramen van het koffiehuis wierp, haar wangen verwarmend terwijl ze daar zat, nippend aan haar gloeiendhete latte. De geur van vers gezette koffie vermengde zich harmonieus met de geur van geb..."
15-01
8.9
Twee MeisjesDoor: Arco003
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Vingeren,
"Eline zat in een volle lunchroom alleen aan een klein tafeltje. Ze was net als de meeste andere bezoekers naar binnen gevlucht voor een wolkbreuk die met grof geweld losbarste boven de stad. Er kwam een druipnat blond meisje naar haar tafel..."
09-01
9.3