60.338 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 6603x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0

Mijn Eerste Gala

Alles draait om cijfers en om macht. In deze nieuwe serie verwerk ik elke keer een bekende spreuk. Afkomstig uit een historische speech of van een liedje dat velen kunnen kennen!

Als je als nieuwe lezer aan dit verhaal begint wil ik je welkom heten. Op zich zijn de meeste verhalen ook prima los van elkaar te lezen. Echter om de volledige omvang en dynamiek van het studentenleven van Tim te begrijpen is mijn advies om de verschillende andere/ eerdere versies ook te lezen. Deze keer is het tijd voor mijn eerste gala. Dat is de naam van het eerste verhaal uit seizoen 2 van Tim zijn studentenleven.

Ik wrijf de slaap uit mijn ogen. Een sjaars jaar, een schooljaar, dat zijn eigenlijk maar halve jaren, van september tot ongeveer juni loopt het seizoen. Maar het zijn ook tropenjaren, lichamelijk tellen ze dubbel.

Wat een sjaars jaar heb ik toch gehad.

Het begon allemaal op de sjaars borrel waar ik zwaar boven mijn stand regelde. Een van de mooiste meisjes van de studentenvereniging blufte ik op de eerste avond mee naar mijn kamer. Haar witte string mocht ze inleveren voor het begin van mijn verzameling aan lingerie trofeeën.

Ik moest huisontgroeningen ondergaan waarbij stripper Joy-Joyce kwam polsen welk vlees er in de kuip was gehaald. Ik ging met Emmy op date en ontdekte dat ik een zeer uitdagende dame aan de haak aan het slaan was. Een kennismaking later bij haar thuis thuis front deed mij opnieuw mijn ogen openen.

Tussendoor was er nog een vervelende studentenoorlog waarbij ik mijn huis verdedigde. Ik maakte nader kennis met mijn schoonfamilie en met kerst miste ik mijn eigen familie geen seconden. Mijn schoonfamilie bestaande uit drie prachtige dames neukte ik op een tropisch eiland in alle hoeken, standen en plaatsen. Ik werd lid van een geheim genootschap en leerde veel meer over huis Blanc, zijn tradities en maakte nader kennis met diverse knappe huisgenoten van mijn vriendin Emmy.

Gisteravond de laatste avond van mijn sjaars bestaan was ik door Emmy richting een gezelligsamenzijn met haar huisgenoot Cho gestuurd. Hoewel het avontuur niet helemaal was gegaan zoals iedereen vooraf in gedachte had was het wel een avond om niet te vergeten.

Nadat ik 5 minuutjes de tijd heb genomen om mijn WhatsApp te checken loop ik ook naar beneden om te gaan ontbijten. Terwijl ik de woonkamer inloop heeft Moniek een los hemdje zonder BH aan waaronder ze verder naakt is. Als ik twee stappen verder zet en Emmy een pijnlijk “auuw” hoor en zie verzuchten snap ik wat er gaande is. Nog voordat ik wat kan vragen begroet ik twee dames die Emmy aan het voorzien zijn van een wax beurt. Nu snap ik ook waarom de laatste week er iets meer haartjes op de kutjes in huis Blanc hadden gezeten dan gebruikelijk.

Moniek geeft ondertussen de uitleg die paste bij het tafereel. Op de ochtend van het gala hebben wij een afspraak om voorzien te worden van een complete wax buurt. Van de wax dames mogen we twee weken niks scheren, daar houdt overigens niet iedereen zich perfect aan maar op de ochtend van het gala wordt door hun alles perfect gedaan. Op volgorde van jaar wordt de behandeling uitgevoerd waarbij we dit jaar een kleine afwijking daarin hebben. Nadat je klaar bent dient het spul wel nog enkele uren met wat zalfjes zo veel mogelijk te kunnen luchten dus mocht je wat blote kontjes en kutjes deze ochtend zien weet je waarom. De knipoog die ze als laatste toevoegde had niet gehoeven. Maar kon ik wel flirterig waarderen.

Samen met Moniek schuif ik aan de ontbijttafel en begin te ontbijten. Tijdens het ontbijten zie ik hoe Emmy in een rap tempo voorzien wordt van een wax behandeling. Van net boven haar enkels tot haar oksels alles waar haar kan groeien wordt voorzien van het wax goedje en daarna haartjes vrij gemaakt.

“Ga Sanne maar alvast halen” zegt Emmy richting mij. Ik sta op en loop naar de kamer van de rode chick van huis blanc die de kamer naast Emmy bezit. Ik open de deur en zie dat ze al wakker is en op haar telefoon aan het kijken is. Als Sanne me ziet gooit ze direct de dekens van haar af en loopt ze achter mij aan. Beneden aangekomen zijn de wax dames net Emmy aan het insmeren met de verkoelende zalf.

Sanne trekt haar string en topje uit en stapt op het bed waarop de wax behandeling uitgevoerd werd. Ik kijk naar haar intieme omgeving en spot de duidelijk zichtbare aanzet van rode schaamhaartjes. “Ohh zelfs rood vuur daaronder San?” Sanne moet lachen en geeft inderdaad toe dat ze ook intiem het geluk van rood haar heeft. Emmy neemt nu plaats aan de ontbijt tafel en begint met eten. Dit proces herhaalt zich, na opnieuw een half uurtje mag ik Lieke ophalen.

Waar ik Moniek, Emmy, Sanne en Simone al eerder naakt had gezien was het voor het eerst dat Lieke al haar kleding voor mijn neus mocht gaan uittrekken. Zonder dat er een woord over was of werd gesproken merkte ik aan Lieke dat ze het even anders dan anders vond. Dames bij dames naakt was voor haar geen probleem, maar met mij in de buurt. Ik wende mijn blik van haar af en draaide mezelf half weg. In mijn ooghoeken zag ik haar snel haar string en t-shirt uittrekken en bij de wax dames in de hoek op de bank plaatsnemen.

Als ik merk dat Lieke bijna klaar is en er weer een omschakelmoment gaat komen verlaat ik uit mijzelf de kamer om Simone op te gaan halen. Als ik de kamer van Simone oploop is ook zij al wakker. Ow Tim kreunt ze, wat je vannacht met mijn kutje hebt gedaan en nu waxen dit wordt een pijnlijker avontuur dan ooit tevoren. Beetje een beurs kutje zeg ik grappend. Een beetje, een beetje man je wist van geen ophouden.

Simone volgt mij de trap af naar beneden waar ze moeilijk lopend de kamer binnen gaat. De andere dames schenken er niet direct aandacht aan als ik vraag of het ook tijd is om Cho te halen? Simone zegt dat het laat genoeg is en dat ik het prinsesje inderdaad op mag halen. Dan is ze precies op tijd voor alle leuke verrassingen die we voor haar geregeld hebben vandaag.

In plaats van de trapkamer op de begaande grond loop ik naar de suite op de bovenste etage. Cho was al wakker en toen ze me zag moest ze glimlachen.

“Kom je me ophalen?”

“Ja je mag mee naar beneden waar allemaal leuke verrassingen op je wachten.”

“Ow spannend, wat gaat er allemaal gebeuren dan?”

“Ik weet het ook niet Cho, enige dat ik weet is dat het erop lijkt dat de dames hun best voor je gedaan hebben”

Waar Simone wat moeilijker kon lopen viel de vitaliteit van Cho mee. Ze wandelde makkelijk met mij mee naar beneden. Bij het bereiken van de laatste trap richting de hal knijp ik nog even in Cho haar kontje en fluister dan in.

“Je weet wat je moet zeggen he?”

Cho knikte bevestigend.

Het was nu aan Cho. Cho en Simone moesten mij helpen, het verhaal het juiste verhaal vertellen dan kon dit een hele leuke ochtend worden voor mij.

Dit was echt een momentje van “if you don't like the cards you're dealt, than change the deck.”

Terwijl we de kamer inlopen en nu iedereen compleet is krijgt Cho applaus. Applaus en knuffels worden uitgereikt. Lieke had een zomer jurkje aangetrokken dat luchtig over haar lichaam heen viel. Ook de andere dames hadden allemaal na hun wax behandeling een rokje of luchtig zittende kleding aangetrokken waardoor het er een beetje normaal uit zag. Het was ook een beetje vreemd voor mij geweest als ik met 5 of 6 compleet naakte dames aan de keukentafel had gezeten.

Cho ontving ondertussen van alle dames behalve van Simone en de twee dames die de wax behandeling aan het uitvoeren waren uitgebreide knuffels. Cho wandelde naar haar huisoudste toe die op de waxbank lag en kwam de knuffel en high five ophalen.

“Vo voor onze Cho, onze eerste witte Aziatische prinses”

“Vo” reageerde iedereen.

“Vo voor onze Cho die haar hunt for white opdracht heeft gehaald”

“Vo” reageerde iedereen!

“Vo voor Cho die niet meer maagd is” scandeerde Sanne erachteraan!

“Vo” reageerde iedereen nu nog iets harder dan de eerdere twee vo’s.

Enige kalmte keerde terug aan de keukentafel waarna Lieke vroeg “Cho leef je nog een beetje na gisteravond is Tim lief geweest voor je?”

Dit was het moment, dit was het moment waarop Cho haar verhaal moest vertellen. Voorzichtig koos ze haar woorden uit.

“Nou, zoals de meeste van jullie weten was ik gisteravond nog maagd. Zo maagd en onervaren als een meisje maar kan zijn. Voor gisterenavond had ik alleen wat jongens getrokken en een enkele pijp ervaring opgedaan. Ik ben Emmy ook erg dankbaar voor het lenen van haar vriendje voor een avond. Gisteravond was ik voor het eerst in mijn leven samen met een jongen. Een jongeman van wie de meeste hier zijn enorme pik gezien en of gevoeld hebben in hun doos.

Tim heeft mij geholpen bij het ontdekken van de taal van de liefde. Verliefd zijn dat ben ik wel eens geweest op jongens. Het gevoel van vlinders in je buik en de hele dag aan hem denken. Maar daar ging het gisteren niet om. De taal, de taal die soms uit liefde wordt gesproken maar ook veelal in het studentenleven uit plezier en vermaak. In die taal heb ik gisteren mijn eerste les gekregen.”

Even pauzeerde Cho en nam een slok van haar drinken. Dat voor haar was ingeschonken op tafel.

“Tim is Tim en iedereen behalve Lieke hier heeft Tim zijn apparaat wel eens gezien of gevoeld. Toen ik gisteravond bovenop Tim kroop was het mijn moment. Ik had een kletsnat kutje of poesje zoals Tim dat zei. Mijn full Asian bush kriebelde tegen zijn eikel aan.”

Cho duwde ondertussen haar broeksrand naar beneden en toonde de aanwezige haar nog altijd volle bos met schaamhaar dat op haar venusheuvel zat.

“Toen ik bovenop Tim zat en mijn lichaam op zijn pik liet rusten viel er een last van mijn schouders. Weken heb ik uitgekeken naar dit moment. Jaren vroeg ik mezelf af hoe het zou zijn voor het eerst met een jongen. Ik kan jullie vertellen dat mijn avond met Tim gisteren boven mijn verwachting is verlopen. Helaas heb ik meermaals geprobeerd mezelf over Tim zijn pik te laten zakken. Zijn pik een weg te laten banen door mijn kutlipjes en zijn pik mijn kutje te ontvangen. Alleen als klein, fijn tenger en ja Aziatisch gebouwd meisje is Tim zijn grote Nederlandse apparaat teveel, te groot. Hij paste er gewoonweg niet in.”

“Dus je hebt niet geneukt? Echt geneukt geneukt he!” vroeg Simone als controle.

“Hou je bek Simoon laat die meid praten.” Reageerde Emmy richting haar huisoudste waarbij Sanne en Lieke instemmend knikte en aan de lippen van Cho haar verhaal hingen.

Cho ging verder met haar verhaal.

“Ik heb meerdere malen geprobeerd om mezelf in standje girl on top over zijn pik heen te laten zakken. Tim was erg behulpzaam, en gaf mij alle gelegenheid om het te laten gebeuren. Ook in een standje waarin hij meer controle had hebben we het geprobeerd maar mijn kutje wou niet wijken. Tim heeft mijn daarna verder gestimuleerd met deze overheerlijke mini vibrator. Dit apparaatje is mijn kutje in geweest. Het eerste apparaatje ooit groter, breder en langer dan een ob dat ik in mijn kutje heb gevoeld. Jullie hebben mijn horen kreunen van genot en plezier. Want O MY GOD wat heb ik een heerlijk orgasme beleefd. Terwijl ik mijn eerste vaginale orgasme ooit beleefde heeft Tim mij voor een laatste maal zijn pik proberen te geven. Die keer drukte hij echter zijn pik niet tegen mijn behaarde kut lipjes aan maar tegen mijn eveneens maagdelijke maar wel kale kontje.

Alsof een drol vast bleef hangen tussen je billen, stevig klopte Tim op mijn achterdeur. Mocht je mij vandaag iets vreemder zien lopen of zitten thats the reason.

Misschien ben ik niet 100% ontmaagd volgens jullie ontmaagdingsstandaard. Maar voor mij, voor mijn gevoel heb ik gisteren een eerste keer ervaren wat het is. Ik heb Tim beloofd in de vakantie te werken en aan de slag te gaan met een vibrator om mijn kutje, mijn kleine, maar gezien met lengte en gewicht in perspectief staande kleine kutje. Dat kleine kutje zal ik gaan voorbereiden op een pik, een echte pik die in mij gaat passen.

Hopelijk mag ik Tim nog een keer lenen van Emmy zodat ik dan kan neuken, neuken met zijn pik diep in mij.”

Even was het stil.

Niemand wist echt hoe ze moesten reageren. Moniek begon voorzichtig met klappen waarna de rest van de aanwezige mee klapte en Cho een nieuw applaus kreeg.

“Vo voor Cho onze prinses, ontmaagd, maar nog altijd Tim z’n pik maagd” scandeerde Moniek.

Iedereen herhaalde de woorden en met een driemaal “Vo voor Cho” werd het afgesloten.

Cho verzuchte en kon haar geluk niet op. Ze straalde van oor tot oor en onder de tafel wreef ik over de gladde benen van Emmy met wie ik oogcontact zocht. Even een blik, even een moment van communicatie zonder woorden. Zonder woorden kon ik in haar ogen haar tevredenheid aflezen. De avond van Cho en het vooropgezette plan van haar huisgenoten was geslaagd.

“Deed het pijn gisteren?” vroeg Sanne aan Cho.

“Nou het feit dat ik nu volwaardig lid ben, eindelijk wit mag dragen en sinds vanmorgen geen sjaars titel meer draag gaat het super goed, pijn is dan ineens heel relatief. Als je qua pijn doelt op het hebben van Tim zijn pik die tegen je achterdeur aan het drukken is tja dat doet zeer. Ik zal niet ontkennen dat ik een traantje heb moeten wegpinken. Maar als je de pijn verbijt is het net alsof er een hele dikke drol vastzit.

Voordat Lieke een retour vraag kan stellen, zegt Simone nou Tim zijn pik richt niet alleen flinke schade in je aars als hij daar tegen aan drukt maar ook in je doos hoor, kan amper lopen vanmorgen! Zegt ze terwijl ze pijnlijk over haar intieme zone wrijft.

Mijn gedachte maakt een sprongetje, een nieuwe staat van paraatheid doet zich aan.

Lieke complimenteert nogmaals Cho met het behalen van haar titel als ze ingaat op de opmerking van haar huis oudste. “Ik dacht dat jij wel wat kon hebben Simoon doet het z’n pijn?”

“Ja kan ik ook wel maar vandaag is mijn doos beurs kan amper lopen door die pik van Tim. Tim heeft mij gisteravond nog een bezoekje gebracht als afscheidscadeautje en nu snap ik waarom die nog zoveel neuk energie over had.”

Emmy kijkt met vragende ogen mijn kant op wat dit te betekenen heeft. Altijd wist ze ervan als ik met een van haar huisgenootjes ging seksen maar deze partij was haar niet bekend. Voor haar gevoel was ik gisteravond braaf langs haar in slaap gevallen.

Het gesprek tussen Simone en Lieke ging een klein beetje verder, waarbij ik ondertussen was opgestaan. Ik leunde half over de stoel heen waarop Emmy zat. Zachtjes drukte ik mijn lippen tegen haar wang aan en in haar nek. Bijna tegen fluisterniveau aan wist ik welke woorden ik uit moest spreken.

Weet je nog dat jij tegen mij zei “Op de dag dat de huisoudste van huis Blanc niet meer kan lopen van de pijn in haar doos en onze sjaars huilt van de pijn die jouw pik in haar kont heeft aangericht op die dag mag je bij mij komen om een afspraak te maken.”

Emmy keek geschrokken naar mij, haar ogen verraden dat ze maar al te goed wist op welke afspraak ik doelde. Ik had echter zo zachtjes gefluisterd dat niemand anders het had gehoord en Emmy alleen zachtjes knikte dat ze haar belofte maakt schuld begreep.

“You owe me one” bracht ik uit richting Emmy wat natuurlijk overal over kon gaan waarbij ik met een glimlach door de keukenruimte wandelde.De bel gaat waardoor Moniek opstaat richting de deur gaat om deze te openen. Niet veel later horen we een damesstem tegen Moniek gezellig pratend de woonkamer inkomen. “Hoiii Dames” klinkt het vrolijk “En heer” als ze mij ziet zitten. Twee voor mij onbekende dames komen de ruimte ingelopen en nemen plaats.

Ik proef de sfeer in de ruimte waarbij iedereen lijkt te weten wat deze dames komen doen. Terwijl Simone nog ligt te “auwen” op de wax bank neemt Emmy het woord.

“Cho je ziet dat alle andere dames reeds zijn voorzien van een waxbuurt en bij Simone de laatste stroken worden gestript. Iedereen van ons is of wordt over haar gehele lichaam onthaard. Dit is traditie, op de ochtend van het gala wordt iedereen voorzien van een goede behandeling. Jij had natuurlijk de afgelopen tijd de opdracht om alles zijn natuurlijke gang te laten gaan. Armen, benen, oksel, buik en poes. Maar vanaf vandaag is alles anders voor je schatje!”

“Alle dames hier hebben gespaard en maken deel uit van de verrassingen die je hier vandaag gaat krijgen. Lieke, Sanne, Moniek actie!”

Lieke en Sanne stonden op en namen Cho bij de hand. Ze trokken haar shirtje en broekje uit waardoor ze in een hemdje en onderbroek kwam te staan. De K3 kinderslip wordt hardhandig uitgetrokken en ook haar hemd werd kapot gescheurd en van haar lichaam verwijderd. Naakt stond Cho nu in het midden van de ruimte. Een heel jaar niet intiem scheren had overduidelijk zijn tol geëist op de sexappeal van deze jonge meid. Die voor de rest een best aardig in balans lichaam had.

Simone onderbrak de Wax dames om het woord te kunnen nemen. En terwijl Moniek de kamer terug in komt lopen met alle BH’s en onderbroeken die uit de kast van Cho uit de gang kwamen sprak Simone.

“Cho onze Aziatische trots, onze Aziatische lelie, een prachtige bloem en prachtige dame. Niet alleen qua karakter, maar ook qua uiterlijk ben jij 100% Blanc! Vo voor onze Cho!” “VO” roept iedereen in koor.

Simone vervolgde haar verhaal.

“Je hebt je witte jurk dubbel en dwars verdiend! Maar de foto zullen we later vanmiddag maken. Een paar weken geleden is Debbie samen met Angela bij ons geweest om de borstmaat, taille en lengte maat van ons allen op te meten. Ook bij jou is de maat van je boezem toen opgemeten. We hebben toen tegen jou niet helemaal de waarheid gesproken. Destijds vertelde we je dat deze dames de maat nodig hadden voor je gala jurk. Dat was maar deels waar. Debbie en Angela zijn niet wie ze toen gezegd hebben dat ze waren. Met wie zullen we beginnen om voor te stellen?”

“Met Angela, dat is denk ik de grootste verrassing!” Zegt Sanne stellig

Emmy neemt het woord terug en zegt

“Cho vandaag krijg je vele mooie cadeaus niet alleen omdat je het wit hebt gehaald maar omdat je het hebt verdiend. Het cadeau van Angela heb ik via mama geregeld. Mama en Angela zijn goede en misschien wel beste vriendinnen en tevens jaargenoten. Helaas nam huis Blanc dat jaar maar een persoon aan, want mam en Angela waren en zijn twee handen op een buik. Hoewel Angela niet woonde in huis Blanc had ze in haar 3e jaar wel een sleutel verkregen. Vaak sliep ze toch hier op de bank, in de suite of kroop ze met mam in een bed. Angela heeft een paar weken geleden je borsten opgemeten met een reden toch Angela.”

Emmy liet een pauze vallen waarna Angela het gesprek oppakte en zich richten naar Cho.

Angela pakte haar telefoon erbij en zocht naar wat gegevens waarna ze begon met praten.

“Lieve Cho,

Tijdens mijn bezoek hebben we je borsten opgemeten. Een mooie symmetrische boezem met als cupmaat A70. We begrijpen dat je graag een maatje meer had willen hebben. Gelukkig kunnen we tegenwoorden met plastischer chirurgie heel veel doen. Mijn man en ik zijn eigenaar van een privé kliniek waar wij vele vrouwen helpen hun dromen te verwerkelijken. Bij deze bieden we je aan om na het gala een afspraak te maken en op de praktijk langs te komen. Geheel zonder kosten en uit liefde voor huis Blanc mag je als je dat wilt een borstvergroting laten uitvoeren. Een mooie B cup of een kleine C zal het dragen van lingerie en jurkjes en stuk prettiger maken.”

Cho kreeg nu tranen in haar ogen. Om de beurt knuffelde ze intens met haar huisgenootjes en snikte zachtjes dat het haar grootste wens was om haar A cupje te laten vergroten naar iets normaals. Angela werd bijna dood geknuffeld en kreeg wel honderd keren alvast bedankt te horen van Cho.

Toen Cho weer langzaam bij haar positieve was realiseerde ze zich dat ze naakt voor haar redelijk onbekende mensen aan het knuffelen was. Op de een of andere manier was haar chroom van haar afgevallen en maakte het haar niets meer uit. Cho verlegde haar aandacht naar Moniek. Moniek had alle BH’s en slips van Cho op een hoop gegooid en pakte een grote vuilniszak waar ze alles in duwde. Terwijl Cho zei “wat moet ik dan aan, ik heb niks anders”. Moniek luisterde niet naar Cho en ging ongestoord door met het verzamelen en weggooien van Cho haar onderkleding.

Lieke nam nu het woord.

“Lief bloemetje van huis Blanc. Lang genoeg heb je kinderslipjes gedragen en was de HEMA leverancier van een BHtje. Maar een white chick zijn betekend status, status sexyness en uitstraling en dat ben en dat heb jij! Geen K3, geen Mega Mandy of andere vernederende slips meer!”

Ondertussen kwam Debbie terug de kamer in met twee grote koffers.

“Nou” zei Debbie, “zal ik maar zeggen wie ik ben?” Simone knikte van ja.

“Nou mijn naam is Debbie, oud lid van huis Blanc. Misschien heb je mijn naam wel eens voorbij zien komen. Ik ben een succesvol mode ondernemen. Waar je mijn bedrijf van zou kunnen kennis is dat ik een van de hofleveranciers/partner ben die lingerie regelt rondom modeshows zoals Victoria’s Secret catwalk maar ook andere minder bekende modeshows. Soms films zoals James Bond of andere Hollywood films waarin sexy scenes in voor komen zijn ik en mijn bedrijf betrokken als leverancier.

Laat ik als voorbeeld blijven bij de Victoria Secret catwalk dat maakt het wat makkelijker.

Nadat bekende fotomodellen als Dautzen Kroes, Gisele Bundchen, Naomi Cambell en alle andere angels onze sets gedragen hebben dienen deze geproduceerd te worden. Daar zorgt mijn bedrijf voor.

Vanwege mijn exclusieve contacten in de lingerie maar ook mode wereld heeft elke dame van huis Blanc mijn nummer. Huis Blanc dames help en voorzie ik al jaren in het leveren van de juiste lingerie. Zowel de dagelijkse kwaliteit slips en strings als de sets voor speciale gelegenheden. Uiteraard mag iedereen nog bij lokale winkels shoppen. Daar is ook keuze voldoende en vaak ook van prima kwaliteit. Maar bij mij valt er nog wel eens een gedragen stukje van de rode loper. Het is namelijk onwenselijk dat modellen de kleding krijgen of meenemen als ze deze gedragen hebben op de catwalk.

Door de jaren heen is mijn bedrijf gegroeid en richt het zich nu op het leveren van allerlei luxe mode. Daarin hebben we ons gefocust op high class lingerie, jurken, gala jurken, mantelpakken etc die aansluiten bij dat wat ik net al als voorbeelden schetste.”

“Maar ik heb gehoord dat mijn kostbaarheden tegenwoordig elders kunnen belanden.” Debbie kijkt naar mij waarna ik stiekem toegeef dat inderdaad een aantal van die stijlvolle stringetjes van huis Blanc aan mijn lamp als trofee hangen maar dat ik niet weet of dat die allemaal van haar afkomstige setjes waren.

Debbie pakte de twee grote koffers en ritste deze open. Beide koffers waren bomvol met allerlei BH’s, slips, strings. Zonder verdere toelichting zei Debbie. Alle setjes die op Victoria’s Secret catwalk hebben gelopen de afgelopen 2 jaar zitten of zaten in dit koffer. “Speciaal voor jou heb ik deze keer mijn twee koffers gevuld met een A Cup. Maar als ik het zo hoor mag je binnenkort uitkijken naar een B of C cup.” Debbie begon wat te rommelen door het koffer heen en legde wat setjes uit daar waar plek was in de keuken.

Simone was ondertussen klaar met haar wax behandeling en de dames van de wax gaven aan dat het Cho haar beurt was. Terwijl Cho op de bank klom en zich onder behandeling liet nemen ging Angela verder met het verhaal.

Angela pakte een groot foto boek uit haar tas en ging bladeren.

“Cho, ik zie veel vrouwen langskomen. Allemaal dromen we van een perfecte boezem. Maar het moet ook bij je passen. De ene vrouw staat een D cup wel waarbij de andere vrouw dat niet moet doen. Ook zien we vaak jonge vrouwen die denken dat een borstvergroting hun redmiddel zijn. Vrouwen die prima speelgoed van moeder natuur hebben gekregen proberen we te beschermen door samen door dit boek te bladeren. Vele mooie vrouwen met prima voorbeeldfuncties hebben de BH maat die jij ook hebt en dragen die met trots.”

Angela bladerde tot ze bij de pagina van Arianne Grande kwam.

“Kijk Cho Arianne Grande, die ken je wel. Prachtige dame en prachtige foto’s toch?” Cho knikte. “Arianne heeft de Amerikaanse BH maat 32A dat hetzelfde is als jou A70 hier in Nederland. Jullie hebben best wat gelijkenissen. Klein van stuk en beide een sausje die jullie prachtig maakt!”

Toen ze de bladzijde van Arianne omsloeg kwam hij terecht op Romee Strijd. “Ow Romee zei Debbie die ken ik goed! Die heeft inderdaad ook een kleine boezem maar is wel een enorm mode icoon zeg, overigens ook Angel.”

“Kijk dat bedoelen we, niet elke dame heeft grote borsten, ook in de mode wereld zijn er dames met kleine tieten.”

Angela bladerde verder totdat ze een Aziatisch model had gevonden met een duidelijk grote boezem. “Je moet zelf een keuze maken voordat we je gaan opereren. Deze dame heeft een D80 als cupmaat. Als je z’n klein en slank meisje bent als dat jij bent denk ik dat je van wat je nu hebt niet naar te groot moet willen gaan.”

Angela pakte een pas BH en plaatste hierin wat silicone cups. Cho die ondertussen haar schaamhaar geknipt zag worden tot een kleinere kortere lengte trok de voorgehouden BH aan. Rustig voelde ze aan haar eigen nep borsten.

Emmy was ondertussen naar boven gelopen en had wat kleding gepakt. Op Debbies verzoek gooide Emmy ondertussen een T-shirt met een V-hals van Tommy Hilfiger naar haar toe. “Trek er maar eens overheen, dan zie je hoe het valt en hoe het staat bij je.”

De wax dames die Cho haar schaamhaar aan het knippen waren, moesten door het bewegen van Cho even stoppen.

Debbie vervolgde en zei “van alle dames op de catwalk hebben er maar weinig een volle D of groter als cupmaat. Dat komt omdat ze vaak slanke dames zijn en D echt een grote boezem is dan.”

Terwijl Cho haar boezem duwde en in een spiegel bekeek liet ze haar ervaring over zich heenkomen.

Angela pakte opnieuw haar fotoboek erbij en liet deze keer bekende sterren als Miley Cyrus, Camaron Diaz, Paris Hilton en Mila Kunnis zien. Cho moest opnieuw toegeven dat ze opkeek naar deze mensen. Waarna Angela zei dat de cupmaat van al deze sterren 32B vergelijkbaar met B70 was.

Angela prepareerde een pas BH met silicone vulling die de B70 cup zou nabootsen. De D80 BH werd bij Cho vervangen voor een B70 variant. “Zooo” zei Angela “exact een cup maat groter dan je eigen natuurlijke boobs, dat is ook een mooie operatie wat voor veel minder complicaties zal gaan zorgen.”

Cho paste de B70 BH, hoewel ze niet een super grote boezem kreeg zag het er al een stuk beter uit. Ze straalde en bleef maar voelen aan haar voorgevel.

“Mocht je dan in de B lijn blijven en een klein stukje meer willen kom je uit bij een 34B een B75” vervolgde Angela in de zoektocht naar de perfecte cup maat voor Cho.

In het plaatjes boek zagen we sterren als Rihanna, Selena Gomez en het bekende Duitse model Gisele Bundsen voorbij komen.

Cho kreeg een nieuwe BH aangemeten waarbij de wax dames zeiden dat het knipwerk klaar was en er gestart werd met de wax behandeling. Haar intieme zone werd voorzien van de wax laag. Angela gaf de nieuwe pas BH door richting Cho.

Voordat Cho de BH uit de lucht kon aanpakken pakte Debbie de BH uit de lucht.

“Ik begrijp Angela dat jou pas BH speciaal is gemaakt voor de silicone opvulling en het gevoel na te bootsen van hoe het gaat voelen. Maar hoe het gaat staan kun je pas zeggen met een echte BH en een B75 is een hele gangbare maat. Daarvan heb ik er zeker eentje in mijn koffer geef me een minuutje.

Debbie begon met rommelen in een van haar grote koffers en al snel vond ze daar waar ze naar op zoek was.

“Kijk daar heb hem een B75 van de show van Milaan een paar weken geleden. Debbie wipte de siliconen pads uit de pas BH en legde deze in een prachtige donkerblauwe push up BH. De donkerblauwe push up BH was met donkere zwarte stof afgewerkt dat een kanten maar zeer chic gevoel gaf.

De BH werd door Cho aangetrokken en stond haar Cho prachtig. De kleur en de stof waren een perfecte match op haar licht getinte en gebruinde Aziatische huid.

“Wauw wat een plaatje zei Debbie!” Iedereen in de ruimte knikte en keek naar hoe Cho schitterde.

Moniek mengde zich ook nog in het gesprek en gaf Cho nog wat meer zelfvertrouwen. “Lieffie mijn BH maat is B80 dat is maar een fractie groter als wat jij nu draagt. Dus laat niemand je met z’n mooie voorgevel als maat anders wijsmaken.”

“Oww jaa jaa dit staat haar prachtig! Echt een engeltje! Nu nog een bijpassende string of hipster!”

Debbie ontpopte zich in een dame die helemaal op ging in haar vak waarbij ze zichtbaar vreugde haalde uit een stralende dame voor haar neus die haar lingerie droeg.

Iedereen stemde in dat het setje inderdaad compleet gemaakt moest worden. Debbie ging op zoek in het koffer naar het andere deel van het setje. De wax dames brachten de eerste wax strip aan en kapte het Aziatische bosje verder.

“auww” gromde Cho bij het wegtrekken van haar eerste strip van haar poeshaar. Op haar lies en aanzet van haar schaamstreek was een kale plek gekomen. Aan de wax strip waren alle haartjes blijven plakken. Waxstrip na waxstrip, langzaam werd al het haar verwijderd van Cho haar poesje. Een poesje dat vaarwel werd gezegd en ingeruild werd voor een kaal kutje. Cho keek pijnlijk en verbeet de pijn bij het wegtrekken van elke strip. Maar langzaam ontstond er ook een glimlach op haar gezicht. Een einde van een tijdperk van een jaar kwam voor haar in zicht.

Debbie had buiten het zicht van Cho een bijpassend hipster broekje omhoog gehouden. Het was voor huis Blanc standaarden misschien nog wat veel stof. Maar gezien wat Cho tot aan vanmorgen gedragen had was het een hele verbetering. Er werd mild gereageerd wat Debbie verder deed zoeken naar de string die mogelijk ook nog in het koffer lag.

Ik was even opgestaan om wat drinken bij te pakken. Terwijl ik voorbij liep keek ik naar Cho haar intieme zone, een zone die mooier en mooier werd. Cho werd omgedraaid waarna de laatste strips tussen haar bilspleet bevestigd en getrokken werden. Een voor mij bekende pijn kreun ging door de kamer waarna Cho de wax dame een uitbrander gaf van jewelste. Haar kontje deed nog “AUWIE!!!”

Het ergste had Cho overleefd. Met nog een dozes waxstrips die over haar hele lichaam werden getrokken werden alle haartjes van Cho haar lichaam weg getoverd waarna ze klaar was met waxen. Cho werd ingesmeerd met de verkoelende zalf en smeerseltjes over haar lichaam en van de pijn bank af mocht.

Cho stond in het midden van de ruimte in de keuken. Het was een apart gezicht. Even voor een seconden of wat nam ik de situatie in mijzelf op.

Hier zat ik, aan de keukentafel in een dameshuis. Cho het meisje dat ik gisteravond geprobeerd had te ontmaagden en later geprobeerd had om mijn pik in haar kontje te duwen stond een paar meter van mij verwijderd. Ze droeg een prachtige BH die volgens Debbie een paar weken geleden was gedragen op een lingerie show in Milaan. Debbie een oud huis Blanc lid dat zoals waarschijnlijk alle oud Blanc dames direct de stempel MILF op haar gedrukt zou hebben gekregen. Ik had geen idee of dat Debbiekinderen had of niet. Maar lekker was ze wel. Debbie had heel wat contacten en had het ver geschopt in de mode en lingerie wereld zo bleek.

Een stukje verder stond Angela, jaargenoot en blijkbaar de BFF van Linda de moeder van mijn vriendin Emmy. Lezers van mijn eerste seizoen zijn reeds op de hoogte van mijn avonturen met de moeder van Emmy. Angela was ook gewoon een lekker ding. Ze was er vandaag niet op gekleed en had geen aandacht besteed aan haar uiterlijke verschijning. Maar alle potentie om achterna gefloten te worden door bouwvakkers had Angela zeker!

Simone, Lieke, Sanne, Emmy en Moniek hadden eerder deze ochtend eenzelfde wax behandeling als Cho ondergaan. Hun benen waren perfect glad, hun kutjes boterzacht. Die kutjes gingen nu verborgen onder jurkjes of rokjes waar zalfjes verkoelend moesten werken voordat ze zichzelf klaarmaakte voor het gala.

De twee wax dames hadden niet veel gezegd of gesproken, maar hadden nu hun werk gedaan.

Ik kijk opnieuw naar Cho die prominent in de kamer staat. Een compleet kaal neuk spleetje. Een spleetje wat in verhouding was met haar lichaam. Maar ow wat had ik daar graag mijn pik in gehad zitten. Dat kutje moet zo hemeltje lief nauw zijn. Afijn mijn beurt, mijn poging was voorbij. Het kleine maar fijne meisje waar vanavond ongetwijfeld een gala mosje bij opgeëist ging worden. Mijn huisgenoot Niels haar gala date zou zonder het te weten dit meisje wellicht iets geven dat geen enkele jongen haar eerder heeft gegeven. Na vanavond zou Cho wellicht weten hou het zou zijn om als vrouw door het leven te gaan. Niels, Niels zou daarentegen geen weet hebbende van wat gisteravond tussen haar en mij was gebeurd.

Cho stond met de B75 BH met de pads erin en showde ze zich voor ons allemaal. Debbie ging ondertussen naast Cho staan en liet haar instappen in de bijpassende string van het setje. De elastische stof van het maatje S paste precies om het kleine kontje van Cho.

“Wauwie” stamelde ze zachtjes toen ze naar zichzelf ik de spiegel keek. “Dit moet hem worden Angela.” Angela knikte en noteerde de maat van de silicone opvulling die gebruikt moest gaan worden tijdens de operatie.

Cho liet de Bh van haar lichaam af vallen en stapte uit de string. Toen ze deze terug wou geven aan Debbie gaf Debbie haar een omhelzing. “Is voor jou lieverd mag je houden. Alles wat je aanpast en wat je past en staat mag je houden. Cadeautje van mij en je huisgenoten die hebben dit allemaal geregeld.”

“Dan is dat alvast je eerste BH voor na je operatie, bewaar hem maar” zei Angela.

“De string kun je vanavond wel aan lieverd.” Suggereerde Debbie aan Cho.

“Nee Debbie vanavond draag ik wit ik heb mijn status verdiend en zal hem ook dragen ook” reageerde Cho.

“Dan heb ik wel iets voor je meegenomen.”

Debbie tovert uit haar koffer een prachtig wit setje. Ik herken de borduursels van het logo van huis Blanc. “Je Blanc BH en string! Deze BH is in je huidige maat, maar ik zal ervoor zorgen dat je hem ook in je nieuwe maat krijgt. Als uitzondering op de regel.”

De string en BH vallen perfect om het slanke lichaam van Cho heen waarbij iedereen Cho ziet glunderen van geluk, haar hunt for white met als beloning het witte lingerie setje van huis Blanc stond haar prachtig.

Het witte setje, het eerder gepaste donkerblauwe setje en een aantal andere strings en BH’s werden uit het koffer van Debbie richting de voorraad van Cho gebracht. Met een aantal BH’s die haar huidige cup A70 paste kwam de lingerie show ten einde. Angela had ondertussen alle gegevens genoteerd die nodig waren voor Cho haar operatie. Debbie had haar nummer in de telefoon van Cho gezet zodat ze altijd kon bellen of appen. Zeker appen als je een nieuwe maat nodig hebt he schatje zei Debbie.

Angela, Debbie en de wax dames maakte zich een voor een uit de voeten.

Als iedereen weer terug aan tafel zit en de rust wederkeert in het dameshuis neemt Cho het woord.

Cho vraagt zich hardop af of ze nu een volledig witte status binnen huis Blanc heeft. Simone geeft aan dat Cho inderdaad volledig lid huis Blanc is.

Zonder verder te wachten stapt Cho op van haar stoel en tikt ze Moniek op haar schouder. Moniek kijkt op naar Cho die naast haar is gaan staan als Cho zegt. “Bef me!”, Moniek is even overrompelt en vraagt “What?”

“Misschien zie ik eruit als een Chinees en misschien dacht je even dat ik Chinees sprak. Maar als ik het goed begrijp heeft mijn huisoudste zojuist medegedeeld en bevestigd dat ik volwaardig Blanc lid ben. Als ik de statuten van huis Blanc goed gelezen heb mag een bewoonster van huis Blanc dat de afgelopen periode niet gebeft is een gelijkstaande of lagere huisgenoot het verzoek doen om haar kutje te beffen. Aangezien door het voldoen aan mijn hunt for white challange er tot zojuist een bos met haar op mijn kut stond en niemand mij wou beffen is nu mijn moment.

Dus nogmaals en ik spreek geen Chinees bef me, mijn jaargenoot, mijn Blanc zusje bef mijn kutje en wel nu!”

Zonder verdere aarzeling gaf Moniek een eerste teder kusje op het naakte en gladde venusheuveltje van Cho. Zachtjes begon ze te likken en werd het kutje van Cho gebeft voor mijn neus door Moniek. Ik stond er een beetje bij en keek erna. Cho trok Moniek stevig tegen haar aan en kreunde van opwinding. Toen Cho niet veel later trillend op haar benen haar orgasme beleefde kreunde ze het uit van genot!

Moniek hapte naar adem terwijl Cho haar haren nog altijd streng vast had. “Fck yhe bef de kale spleet van je witte jaargenoot!” Moniek moest lachen stond op en gaf Cho een knuffel. “Je hebt het dubbel en dwars verdient meissie.”

Emmy claimde dat het tijd was dat de dames zich klaar gingen maken voor het Gala van vanavond. De poedergirls van de fisachie kwamen over niet al te lange tijd en Cho moest ook nog op de witte foto. Voor mij een teken om terug naar huis PV te gaan en daar mezelf klaar te maken voor het gala.

Emmy loopt met mij mee naar de voordeur als ik haar naakte kontje onder haar rokje vastpak. Zachtjes knijp ik erin en streel langs haar sterretje richting haar vers gewaxte kutje. “Ik zie je straks mijn liefje, en onze afspraak die maken we nog wel een keer”. Terwijl ik mijn laatste woorden uitsprak drukte ik mijn vingers tegen haar kontgaatje aan en met een kusje verlaat ik huis Blanc.

Emmy’s blauwe ogen twinkelden. Ze wist dat haar zo goed als onmogelijke taak waarheid was geworden en dat ze daarvoor op de blaren moest gaan zitten. Maar dit soort spelletjes, sexy spelletjes maakte haar altijd geil. Nog geiler als dat ze al was.

Ik ga terug richting mijn eigen huis, huis PV waar ook wij mannen onszelf klaar gingen maken voor het gala. Het gala is zoals altijd de afsluiting van het jaar of beter gezegd de viering van een nieuw begin.

Alle leden kennen elkaar, bij naam of van gezicht. Samen vieren we het behalen van onze diploma’s al zijn de uitslagen daarvan nog niet bekend. Maar dat doet er niet toe!

Ik kom binnen bij huis PV en zie Nick en Niels die samen een spelletje FIFA aan het spelen zijn op de bank.

Mijn binnenkomst doet hun game pauzeren.

Met niemand anders in de buurt kan ik de twee mannen even toespreken.“Niels en Nick, straks is het gala. Geniet er vanavond van. De dames zijn al de hele dag bezig om op hun allermooist te verschijnen op het gala.”

Terwijl Nick alweer zijn blik richting de TV werpt om verder te spelen pak ik Niels bij zijn arm. Ik kijk hem streng aan en fluister dan zachtjes “Niels het Aziatische rupsjes is ontpopt, ik weet dat het voelde als ondermaats om als 3e jaars een sjaars te vragen voor het gala. Maar hier gaan je geen spijt van krijgen. Cho ziet er uit als een prachtige huis Blanc dame!”

Langzaam verschijnt iedereen in de onze woonkamer met zijn smoking. We zagen er allemaal uit om door een ringetje te halen. We maken een mooie groepsfoto op dezelfde plek als waar ik mijn sjaars foto met de mannen had gemaakt.

We drinken een paar biertjes ter ontspanning als we om 18.00 uur worden opgehaald door de taxi. Traditie getrouw gaat huis PV met een limousine naar het gala. Een kleine 20 minuten rijden buiten de stad is er een klein kasteeltje afgehuurd als feestlocatie. Met 45 kamers was het veel te klein om alle studenten van onze verenging te voorzien van een slaapplek. Meestal was er wel een ouder in de loop van de ochtend bereid om even te taxiën. Het feest ging vaak door tot de volgende ochtend. In het ergste geval moest er met het OV terug gegaan worden of moest er iets anders geregeld worden.

Met Emmy als mijn galadate die al meerdere gala’s had beleefd leunde ik een beetje op haar. Stiekem hoopte ik misschien Linda of Nina weer eens te zien en spreken. Heel soms wisselde ik met hun een berichtje via social media maar dat was geen echt contact.

Van Sjoerd had ik begrepen dat de kamers de gehele avond en nacht per half uurtje te boeken waren. Samen met je gala date had je dan 30 minuten de tijd om je ding te doen.

Het is ietsjes voor 18.00 als we de limousine voor ons huis zien voorrijden. Alle mannen van ons huis dragen dit jaar een vierdelig pak met de kleuren zwart met donkerrood. De stropdas die normaalgesproken gedragen moest worden voor verenigingsactiviteiten bleef thuis en was ingeruild voor een strikje. Eenmaal op de locatie aangekomen is een groot deel van het gezelschap reeds aanwezig. Ik neem plaats in de grote eetzaal waarbij bij alle borden een naamkaartje stond.

Bij aankomst was het erg logisch verdeeld. De mannen gingen direct richting de eetzaal waarbij de vrouwen elders naar toe werden geleid in het kasteel.

Zo goed als kon waren de jaargangen bij elkaar gezet op de lange eettafels. Verschillende jongensnamen die ik op mijn introductiekamp had leren kennen zaten in mijn buurt. Die jongens had ik elke week in onze stamkroeg de huiskamer gezien. Maar mijn echte vriendschappen had ik opgebouwd met mijn huisgenoten en het vrouwelijk schoon van huis Blanc. Uiteraard stond het naamkaartje van Emmy tegenover die van mij. Als je een gala date had moest je deze doorgeven zodat de tafelindeling daarop aangepast kon worden.

Er wordt gemaand tot stilte in de ruimte door de organisatie als er door de microfoons geroepen wordt dat het tijd is. Alleen de mannelijke leden stonden in de eetzaal. Een grote deur zwaait open waaruit de andere helft van de vereniging naar binnen kwam wandelen. De eerste jaars liepen voorop waarop de preses van de vereniging riep. “Vo voor ons vrouwelijk schoon dat niet langer meer de titel sjaars dragen!” alle mannen reageerde met een instemmende “Vo”. Moniek en Cho liepen langs elkaar en zagen er schitterend uit. Beiden gekleed in een prachtige witte jurk die voor menig dame door zou kunnen gaan als haar trouwjurk.

Alle mannen wandelde richting de deur waar de stroom van vrouwelijk schoon doorheen wandelde. Mannen pakte hun afgesproken dates eruit en bewonderde de prachtige verschijning waarin hun date voor hun stond.

Niels had Cho ondertussen in zijn arm gehaakt en Nick was vergezeld door Moniek. Nu de dames dichterbij kwamen kon ik de jurken nog beter bekijken. Bij het voorbij lopen en zoeken naar de juiste zit plek aan tafel fluisterde Niels zachtjes naar mij. “Niks gelogen pik, prachtige verschijning.” Ik zie Emmy ondertussen uit de deur richting mij lopen en ontvang haar met een kus op haar lippen. Ik glij met mijn vingers over de stof van de jurk heen en kijk naar de prachtige verschijning die voor me staat. “Wauwie” stamel ik zachtjes naar haar. Meer kon ik ook niet uitbrengen.

Een zacht witte jurk met prachtig opengesneden hals en half open rug gaf voldoende bloot. Emmy haar borsten gaven een fijne inkijk. Als ik vanavond met haar danste had ik prachtig uitzicht over haar bergen. De jurk zat verder strak om haar heerlijke lichaam heen. Ik pakte haar vast bij haar kont en trok haar tegen mij aan. De zachte gladde stof prikkelde mijn vingers die in het zachte vlees eronder knepen. “je ziet er echt schitterend uit!” zeg ik waarna ik Emmy een gepassioneerde tongzoen geef. “boek een kamer homo” zegt een voorbij lopende oudere jongeman. Ik kende hem niet maar een kamer boeken dat was een goed idee.

Voordat we naar onze plek lopen geeft Emmy mij nog een kus en fluistert zachtjes. “Jij ziet er ook prachtig uit, echt z’n look om geneukt te worden in dat pak van je” samen lachen we en lopen we richting onze zit plek.

Het eten is heerlijk en we praten gezellig met de mensen die om ons heen geplaatst zijn. Als we ons voorgerecht en hoofdgerecht hebben genuttigd spreekt de preses van onze vereniging. Ik had onze preses voor het eerst gezien toen hij de sjaars veiling aan heer begin van het jaar deed. Toen het stil was geworden in de eetzaal sprak hij ons allen toe.

“Waarde leden, een volgend jaar is voltooid, vele uren zijn gestopt in studeren, maar nog meer uren zijn gestopt in het ontwikkelen van vriendschappen. Vriendschappen tussen jaargenoten, huisgenoten en of vrouwelijk of mannelijk schoon. Er is op hertjes gejaagd en er zijn hertjes geschoten. Sommige zijn vaker beschoten dan andere. Een enkeling is behandeld in het ziekenhuis bij een voltreffer.”

Even ontstond er wat gestommel in de ruimte. Dat wat grappig was bedoeld zou voor sommige misschien niet grappig kunnen zijn.

“Als gelijke leden zijn we nu hier op het gala. We sluiten een jaar af terwijl we ook een nieuw jaar beginnen. De volgende keer dat wij elkaar zien zal er een nieuwe lichting zijn. Een nieuwe lichting feuten die hopen uit te groeien tot sjaarszen. Vo voor al onze leden!”

“Vo” reageerde iedereen en er ontstond geroesemoes in de zaal waarna de preses opnieuw om stilte vroeg.

“Zoals elk jaar zijn er kamermeisjes aanwezig om de kamers na ons beestengedrag te fatsoeneren. Brokkelen op de kamers is een zonde! Gun je mede verenigingsgenoten ook hun momentje van intimiteit het is ten slotte het gala.”

“Zoals elk jaar zijn er vijf kamers die niet bevuild worden. De vijf suites zijn voor vijf koppels die het verdienen om dit jaar samen af te sluiten. Als bestuur van de vereniging kiezen wij jaarlijks de vijf gelukkige winnaars, dit doen wij op basis van de door jullie uitgebrachte reacties, feedback en stemmen.”

“De eerste persoon die de kamer heeft verdiend dit jaar is huis Aberto Samantha voor haar uitstekende sportieve prestaties waarmee ze onze vereniging in landelijke media een positief imago heeft gegeven, dat was ook wel hard nodig! Dus Vo voor Samantha!” Alle aanwezige reageerde met een “Vo!”

“De tweede die een kamer heeft verdiend is onze eigen Bram. De koning van het regelen zal ongetwijfeld veel stemmen van vrouwelijke leden hebben ontvangen Vo voor Bram de regelaar!”

Bram was huisgenoot van Noud onze preses. Inderdaad was Bram een echte charmeur, altijd te vinden op feestjes of verenigingsactiviteiten waarvoor Bram veel regelde.

“De derde die een kamer heeft verdiend is Kees Brillie! Het is aan Kees te danken dat we een compleet eigen website met alle apps en diensten hebben gekregen. Zeker verdiend deze kamer Kees of Kees deze kamer.”

“De vierde kamer gaat naar een van onze oud gediende… Sjoerd van huis PV!” Ik klap harder als dat ik voor de eerdere vier personen deed en zocht in de ruimte naar Sjoerd. “Sjoerd zal zijn stemmen ongetwijfeld te danken hebben aan de nachten doorhalen met vele biertjes aan de bar grapte de preses!”

De eerste vier genoemde personen waren ondertussen opgestaan en maakte hun weg richting de preses die de kamersleutels in zijn hand had.

“De laatste kamer gaat naar een hertje dat op de sjaars veiling zich liet regelen door een sjaars en zich vervolgens het hele jaar zich heeft laten neuken door een sjaars! De leden gunnen haar een fijne kamer op de avond dat ze niet langer meer met een sjaars hoeft te neuken! Emmy van huis Blanc gefeliciteerd!”

Ik kijk naar Emmy tegenover mij die haar schouders ophaalt en opstaat om de sleutel in ontvangst te gaan nemen. Dat is in ieder geval een zorg minder. Wij hebben een fijne slaapplek voor vanavond waarbij niemand ons kan storen tijdens onze daad. 30 minuten neuken met Emmy dat worden er nu zeker meer.

Nadat de sleutels zijn uitgereikt spreekt de preses opnieuw. “Waarde leden, elke hotel verdieping/ gang heeft zijn eigen kamermeisje. Het kamermeisje heeft de sleutels van alle kamers in die gang. Als je aankomt bij een gang wacht je bij het bordje totdat het kamermeisje je helpt. Als er een kamer vrij is zal je direct een kamersleutel krijgen waar je met je date naar binnen kan. Nogmaals niet brallen binnen, geen drank mee naar binnen hou het netjes. Het kamermeisje zal ervoor zorgen dat na gebruik van de kamer de standaard voorraad van twee condooms en glijmiddel voor de dames met een droge dot aangevuld wordt indien nodig.

We wensen alle leden een fijne avond, heb plezier, geniet van elkaar!”

Er kwamen tal van medewerkers de ruimte binnen lopen. De tafels waaraan we gegeten hadden werden opgetild en uit de ruimte verwijderd. Hierdoor ontstond er een grote dansvloer de muziek begon te spelen en terwijl de eerste ronde met volle dienbladen met bierglazen rondgedeeld werden pakte Emmy me bij mijn hand en trok ze me door de menigte mee richting de hotelkamers. Met de sleutel in haar hand lopen we hand in hand richting onze hotelkamer suite voor deze avond en nacht. Emmy steekt de sleutel in het sleutelgat en draait de klink om.

Een prachtige kamer versierd met rode roosblaadjes op de grond wordt aan ons getoond. Op het tafeltje in de kamer ligt zoals de preses aankondigde twee condooms en een kleine tube glijmiddel. Als ik naar Emmy wil lopen houdt ze mij met haar vinger tegen mijn borst prikkend tegen. Ze loopt twee stappen van mij vandaan als ze een luchtkusje geeft. “Daar blijven staan!”

Ze pakt haar jurkje vast en trekt deze langzaam over haar hoofd heen. Even staar ik met mijn mond vol tanden naar de verschijning die zich voor me presenteert. Haar lange blonde haren hangen elegant over haar schouders heen. De witte BH die aan de onderkant versiert is met kant steekt sexy af tegen haar huidskleur. Ik voel mijn pik hard worden en wil haar bespringen maar haar blauwe streng kijkende ogen weerhouden mij hiervan. Een seconde was ik afgeleid door haar stralende blauwe ogen als ik opnieuw naar deze super sexy dame kijk die voor mijn neus staat. Een witte string die haar intieme kale spleetje bedekte schoof ze sensueel naar beneden. De stay up sokken die haar benen een elegante uitstraling onder haar jurkje gaven waren afgewerkt met hetzelfde witte kant als dat de string en bh hadden.

Ik krijg de string toegegooid en vang deze op. Ik ruik aan het stukje stof waar al wat geile geurtjes uit op te snuiven waren.

“ik wil de string wel terug trouwens, niet dat je ook dit exemplaar aan je lamp denkt te gaan hangen, dit setje was duur”.

De geur van Emmy’s poesje doordrongen in de string maakte me geil. Met enkel nog haar witte pumps, witte stay up sokken en BH aan gaat Emmy voorover op het bed hangen. Ik zet twee stappen naar haar toe als ze streng zegt dat ik terug naar mijn plek moet gaan. Ik zet dezelfde twee stappen weer terug als Emmy in de voorovergebogen positie haar eigen kutje begint te vingeren. Met haar geile blauwe ogen kijkt ze naar mijn reactie. Mijn stijve vriend begint goed zichtbaar te worden achter de gladde stof van mijn pantalonbroek. “Heb je al een goede stijve pik Tim?” “Zeker lekker ding, ik wil je nemen schatje please laat me je nemen!”.

“Pas als ik je het teken geef wil ik dat je die harde pik van je in mijn kale neukspleetje duwt heb je dat begrepen?”

“ja liefje maar al te graag.”

Emmy sprak mij streng toe. Emmy had de controle hier vanavond waarbij ik mocht hopen snel haar zachte, malse natte kutje te mogen neuken.

Emmy draait zichzelf op het bed om. Ze zat nu op het randje van het bed terwijl ze haar benen uit elkaar deed. Haar vingers sopte nog altijd in haar eigen kutje op en neer.

“Gooi mijn string eens terug”.

Ik doe wat er mij gevraagd wordt en zie hoe ze het witte stukje stof opvangt en tussen haar benen doorhaalt. Het vrouwelijk vocht dat ze de afgelopen minuten had opgewekt en tussen haar lipjes was gaan zitten zat nu in het witte stringetje. Ik kijk naar het geile schouwspel voor mijn neus als Emmy commanderend roept “hier nu op je knieën voor me komen zitten.”

Zonder te aarzelen neem ik plaats en word ik bij mijn haren vast gepakt en richting haar kutje gedirigeerd.

“Niet likken, alleen kijken en ruiken!”

En wat zie je? Eehh een heerlijk kaal kutje? “juist ja” ruik je mijn geile natte kut ook? “ik snuif langs haar kutje op en laat de zilte geur op me inwerken. “zeker ruik ik een natte kut”.

Ik maak aanstalten om het heerlijke kutje dat voor mijn neus ligt te gaan beffen als ik hard aan mijn haren weggetrokken wordt.

“Wat gaan we doen?”

“Je kutje likken?” zeg ik enigszins twijfelachtig.

Emmy haar vingers draaide zich vast in mijn haren. Mijn hoofdhuid werd strak getrokken, mijn mond werd tot een centimeter of 3 voor haar kutje begeleid. Net te ver weg om met mijn tong haar kutje te likken, maar dichtbij genoeg om de geile geur van een natte kut te ruiken. Emmy’s benen klemde ze om mijn hoofd heen waarbij ik nu gevangen en geen kant meer op kon.

“Lieve Tim, nooit maar dan ook nooit meer! Nooit meer neuk je een van mijn huisgenoten zonder dat ik daarvan af weet hoor je mij?”

“Ja schatje” antwoord ik braaf.

“Ik snap dat je iets wou proberen voor de onmogelijke opdracht die ik je heb gegeven. Zoals je weet gaat het mij echt niet om de seks. Je pik heeft in Mam, Nien, Mo en Simoon gezeten en daar zal het ongetwijfeld niet bij blijven. Het gaat mij om het vertrouwen. Ik weet met wie je neukt wanneer en hoe. Dan hebben we gewoon een goede relatie waarin we elkaar vertrouwen.”

“Sorry liefje en je hebt gelijk, maar ik wou inderdaad een poging doen die onmogelijke opdracht van je te bereiken. Wat mij betreft is dat gelukt hoor schatje!” Reageerde ik op Emmy haar opmerkingen.

“Klopt die opdracht heb je voltooid, maar nooit, nooit meer zoiets doen, anders komt er een einde aan jouw pik in het kutje van dit sexy meisje!”

Ik keek naar Emmy. Nee dat nooit, nooit wou ik op het spel zetten om haar kutje te verliezen. Die chick was van mij.

“Afgesproken liefje”

“Mooi zo, nu heb ik wel meteen een vraag over gisteren. Heb je met condoom geneukt of zonder? En ben eerlijk want als je dat niet bent kom ik erachter. Vertel me wat je hebt gedaan dan kunnen we dit achter ons laten.”

Even denk ik na en probeer ik de gebeurtenissen van gisteravond terug te halen.

“Wat wil je precies weten liefje?” besluit ik te vragen zodat ik Emmy haar onduidelijkheden weg kan nemen.

“Alles, vertel mij alles.”

Ik kijk vooruit een glinstering tussen haar kale kutje verraad haar geile staat. Maar ik kan geen kant op. Ik ben en zit gevangen tussen de benen van Emmy.

“Nou bij Cho lukte het haar gewoon niet. Ik had netjes een condoom om gedaan en had deze met wat glijmiddel soepel gemaakt. Maar ondanks verwoede pogingen lukte het Cho niet om mijn pik in haar kutje te laten gaan. Je hebt haar poes vanmorgen nog zelf gezien, daar was ook weinig zichtbaar tussen de jungle door om iets bij te sturen. Later ben ik met Cho met een vibrator aan de slag gegaan en heb toen inderdaad mijn pik tegen haar aarsje aan gedrukt. Ook daar ging hij niet naar binnen maar de druk was voldoende om haar kontje onwennig en pijnlijk te laten voelen. Later bij Simone had ze van de ribbel condooms met van die puntjes erop. Die heb ik gebruikt in combinatie met een enorm stijve pik door een viagra pilletje dat ik in de suite had gevonden. Mijn op dat moment ontembare vriend is met jasje in het kutje van je huisoudste schade gaan aanrichten. Zo veel mogelijk schade.”

Tijdens mijn verhaal was Emmy haar grip rond mijn haren verslapt en toen ik stopte met praten ontspande ze ook haar benen waardoor ik ontsnapte uit de geklemde positie.

“Dankjewel liefje dat je eerlijk bent geweest, exact hetzelfde verhaal is door zowel Cho als Simoon vanmiddag met mij gedeeld. Zoals ik al zei, flik het nooit meer om zomaar met iemand te neuken!”

“Hoe zit het met je zusje en moeder die heb ik tijdens de vakantie ook wel eens zo gedaan?”

“Dat is anders dat is familie familie.”

Pff lekker weer z’n dubbel woord woord. Iets waar je niks aan hebt en het maar mee moet doen. Maar in dit geval was het mij duidelijk. Haar huisgenoten, daar had ze status en macht, en die macht moest uitgebuit worden. Linda en Nina wisten wie Emmy echt was, kende haar tot in haar kern, voor hun was het macht spelletje niet nodig.

Emmy stond op en deed de lamp uit in de kamer. Vervolgens gooide ze het gordijn open waardoor het laatste zomerstralen van een lange zomeravond onze kamer verlichtte. Emmy ging voor het raam van het frans balkon staan. Een ieder die nu buiten op het grasveld van het kasteel stond kon haar zien staan. Haar BH verhulde haar prachtige borsten voor een eventuele kijker. Maar haar kutje was direct zichtbaar. Haar blanke aan het begin van de zomer amper gebruinde huid zou elke man even goed doen kijken.

“Ik laat het gordijn open, straks, straks mag je mij neuken terwijl we naar buiten kijken.”

Ik kijk naar de sexy blondine die ik al zo vaak geneukt heb de afgelopen maanden dat het antwoord een vanzelfsprekende ja is.

Emmy die zichzelf opnieuw was gaan vingeren begon heftiger te ademen als ze nogmaals vraagt. “Dus neuk je me strakjes voor het raam?”

“Jahoor schatje ik neuk je door deze hele kamer kom hier.”

Emmy stond te trillen op haar benen en beleefde een zelf gevingerd orgasme. Ze pakte de string van het randje van het bed af en haalde deze opnieuw door haar natte kale spleet. Ik sta ondertussen naast het bed en kijk alleen maar vol verwondering naar deze geile chick die ik het hele afgelopen jaar heb geneukt.

Ik ben verliefd op haar blonde glanzende haren, haar heerlijke borsten, het strakke lichaam van een vrouw die elke man zijn dromen bezoekt, een haarloos kutje dat glimt van het geil dat roept NEUK ME, NEUK ME NU. Sexy stay up kousen die een veel te elegante maar ook sexy uitstraling geven. Een paar witte pumps maakte het plaatje compleet.

Emmy komt voor me staan en zakt op haar hurken. Gosh nu gaat het gebeuren. Haar mondje rond mijn pik. Eindelijk. Ik verzucht de opbouwde spanning en voel hoe mijn broeksriem geopend wordt. De zwaartekracht doet zijn werk zodra de broeksknoop door Emmy haar vingers wordt geopend. De lichte stof van de pantalon bied geen enkele weerstand en met de zwaardere leren riem zakt mijn broek direct tot mijn enkels naar beneden. Emmy haakt haar vingers achter de rand van mijn boxer. De stof van mijn onderbroek voel ik langzaam naar beneden glijden. Mijn reeds harde pik duwde tegen de laatste horde aan. De laatste horde waarachter hij verscholen ging voordat er gepijpt, gelikt, getrokken en hopelijk geneukt ging worden. Met een ferme floep beweging schiet mijn pik uit mijn onderbroek. Alsof een cowboy zijn revolver uit zijn holster trekt. BAM daar ineens in your face! Emmy kijkt naar mijn grote vriend. Ik sluit mijn ogen en wacht af op welk hemels gevoel er over mijn lichaam heen zal gaan dalen.

Een speelse tik krijg ik tegen mijn pik aan. “Niet meer zomaar andere meisjes neuken jij stout apparaat. Jij bent van mij, mij, en mij om te delen.”

Ik keek naar Emmy die een luchtkusje richting mijn pik gaf en vervolgens met haar hand voor haar mond de luchtkus richting mijn pik deed blazen. De iets koeler aanvoelende lucht prikkelde mijn zintuigen verder.

Emmy stond op en liep van mij weg. Ze pakte haar jurkje van de stoel in de kamer en trok deze over haar hoofd heen. Ik dacht dat ik ging neuken, dat we gingen neuken. Dat dit mijn gala mosje ging zijn. Ik besluit nog maar even niks te zeggen. Als Emmy de douche oploopt haar haren in model brengt, haar lipgloss bijwerkt en haar jurkje terug in de juiste positie trekt kan ik mezelf niet meer inhouden.

“Lieffie doen we niet meer spelen met die pik van mij en dat kale kutje van jou?”

Emmy komt voor me staan en pakt me vol op mijn mond en begint een tongzoen. Tijdens de tongzoen wordt pik speels vastgepakt en voel ik haar vingers over mijn lange stam glijden. Ik kreun zachtjes ter goedkeuring. Een seconden of wat later voel dat ze haar string rond mijn pik hangt waarna de zoen verbroken wordt.

Ik staar in blauwe met geil doordrongen ogen als Emmy fluistert. “Dit is mijn eerste gala dat ik zin heb om geneukt te worden. Maar als ik jou mij nu laat neuken loop ik de hele avond sperma uit mijn string te halen en voel ik jouw goedje langs mijn benen druppelen en daar heb ik geen zin in. Owja voordat je dan denkt dat ik jou pik mijn kale kutje laat komen terwijl we het met een condoom doen ben je niet goed bij je hoofd. Jouw pik in mijn gewaxte kutje gaat zonder jasje.”

Emmy deed een eerste twee stappen richting de deur en zonder mijn reactie af te wachten voegde ze toe. “Kom je ook feest vieren als je weer toonbaar bent? En owja pas jij op mijn stringetje vanavond?”

Er gaat een moment voorbij waarin ik perplex sta. Emmy liet ondertussen de hotelkamerdeur achter haar dicht vallen. Haar string voelde ik tussen mijn ballen kriebelen. Die geile chick was gewoon met een kletsnatte doos nu richting de feestzaal. Ik kijk naar mijn stijve vriend die inderdaad op volle oorlogssterkte stond en zo niet de feestzaal in kon marcheren. Ik kon mezelf even aftrekken, maar wat als Emmy terug binnen kwam? Ik hijs mijn onderbroek en pantalon omhoog en als ik een paar minuten doelloos op mijn telefoon heb gekeken loop ik ook naar beneden. Dat witte stringetje van Emmy lag rond mijn ballen waar ik het stukje stof bewaarde totdat Emmy deze terug wou.

Ik loop de trap af en hoor het feestgedruis luider worden. Als ik zo over de hotelgangen keek zag ik dat de kamermeisjes al druk bezig waren stelletjes hun momentje op een kamer te gunnen. Eenmaal beneden aangekomen zet ik twee stappen in de feestzaal als ik een klap op mijn gezicht voel. Vanuit het niets voel ik de vuist van Niels mijn oogkas schampen. Direct springen andere leden tussen ons beide en het duurt niet lang voordat Sjoerd de situatie gezien heeft.

Met grote stappen komt hij onze kant op en buldert in razernij dat dit geen gedrag tussen huisgenoten is. Hoewel voor een groot deel het feestje weer verder en de helpers die ons uit elkaar hielden weer verder gingen sleurde Sjoerd, mij en Niels mee naar buiten.

Buiten aangekomen duurde het niet lang voordat onze andere huisgenoten erbij stonden om verhaal te halen. Iets dat ik ook graag wou weten. “Heren, waarom hebben we ruzie?” Sjoerd keek eerst naar mij waarbij ik mij schouders ophaalde. Waarna Sjoerd naar Niels keek en vroeg waarom heb je Tim geslagen? “Hij moet met zijn poten van mijn date afblijven” waarop hij een nieuwe poging deed om mij te pakken en slaan.

Sjoerd, Daan en Nick keken enigszins verbaasd naar de gebeurtenis voor zich als Niels het sulletje van ons huis zoiets probeerde. Waar the fack kwam dit gedrag ineens vandaag. Een duidelijk aangeslagen Niels vervolgede zijn verhaal.

“ik ga zojuist met Cho naar de kamer om dat hertje kennis te laten maken met mijn gewei. Zegt die hoer! Dat ze niet wil, dat ze pijn heeft.”

Sjoerd maande ondertussen iedereen tot kalmte en zegt streng. “Dit lossen we even binnenkamers op mannen, niet de vuile was buitenhangen meekomen!” Met alle huisgenoten van PV lopen we richting de suitekamer die Sjoerd had gewonnen.

Sjoerd, Daan, Ruud en Nick staan om mij en Niels heen als Niels zijn verhaal vervolgt. “Dus ik vraag aan die slet hoezo rustig aan doen. Ja zei ze, niet dat je z’n pik als Tim hebt en mijn hele onderkantje sloopt.” Even liet hij een pauze vallen.

“Hij heeft gewoon mijn date geneukt dat flik je je huisgenoot niet!”

Ik laat Niels even uitdampen als ik met mijn weerwoord begin. “Lieve Niels, welke dame was vorig jaar je date op het gala? Eentje van huis Golia z’n alto meisje dat niemand anders kon krijgen? En wie was je date in je eerste jaar of had je toen geen date, zat je aan de kindertafel mijn jongen?”

Bewust kleineerde ik Niels hier. Macht. Andre Hazes zong ooit “alles draait om cijfers en om macht”. Voeg geld hieraan toe en je komt een heel eind in het studenten leven. Macht, daar was ik op uit, samen met Emmy die een minuut of 15 geleden nog haar macht over mij had laten zien en blijken. Nu niet langer sjaars Tim, nu, nu kwam mijn tijd om macht binnen PV te vergaren en respect af te dwingen.

Sjoerd greep in en bulderde “Sjaars zo praat je niet tegen je huismeerdere”.

“Ik ben geen sjaars meer dat heeft onze preses nog geen 2 uur geleden gezegd. En nu ik 2e jaars ben geworden, wat ben jij 8e jaars? Maar dat doet er niet toe ik mag je Sjoerd je bent mijn broeder.”

“Niels heeft blijkbaar met mij een probleem. Maar Niels zeg, zeg me dan dat het niet zo is! Iemand hier zeg me dan dat Niels een lekker mokkel vorig jaar op zijn gala heeft aangeduwd? Een mokkeltje dat nog niet geduwd was door iemand van de vereniging of beter nog een heilige maagd Maria. Die als gala mosje op onze Niels lag te wachten.”

Voordat Sjoerd of Niels kon reageren zei Daan. “Tim was er niet bij maar hij heeft wel gelijk boys.”

Ik ging verder met mijn betoog.

“Hoeveel van de meisjes hier denk je dat gisteravond een zakvriendje in hun doos gehad te hebben. Hoeveel hertjes beneden denk je dat er de afgelopen week een gewei van een andere bok in haar gehad te hebben. Jij hebt vanavond een van de zes meisjes tot je beschikking die een facking wit jurkje aan hebben. Die lingerie aan hebben dat zo sexy is, dat zelfs een homo een stijve pik krijgt. Je bent godverdomme lid van huis PV. Jij bent geen Emano geen techniek nerd, je bent geen Dover lekker mee lullen in de algemeenheid, of een of andere cultuur homo van huis Culturia, jij bent godverdomme huis PV! Als z’n hertje zegt dat ze niet wil neuken met een jongen uit huis PV die facking 3 jaar, 3 facking jaar hoger is dan haar omdat ze vandaag een pijnlijk onderkantje heeft dan neuk je der toch volgende week. Of volgende maand? Of op de ontgroeningsborrel, mij part neuk je der een heel weekend lang in een hutje op de hei! Jij bent godverdomme 3e jaars huis PV.”

Ik liet mijn irritatie en frustratie blijken, en gooide alles in de strijd om deze discussie verbaal te winnen.

“Dus je hebt haar gisterenavond niet geneukt?” Vroeg Niels, die terug in zijn schulp gekropen was voorzichtig.

“Daar zal ik je zo antwoord op geven jongen, maar het maakt geen ene flikker uit of ik mijn pik in haar kutje gestopt hebt gisteravond. Jij moet voor jezelf opkomen. Jij laat zich nu piepelen door een 1e jaars kutje. Ik wijs naar de deur en zeg dan “daarheen, die kant op, en neem geen genoegen met een slap verhaal of je neukt der vandaag of je regelt volgende week, volgende maand, volgend jaar een goedmakertje het is aan jou. Daarbij een goedmakertje afspreken omdat de dame in kwestie de rode week heeft en haar gala mosje daardoor uitstelt is volgens mij heel normaal hoor.”

Niels is even stil als hij naar Sjoerd kijkt. Niemand zegt iets als Nick de stilte doorbreekt en zegt. “Nou we hebben alles wel gehoord AMEN en gezien vandaag dat ik mijn date al gepakt heb en wil feesten zeg ik tot later mannen succes hier!” Voordat verder iemand reageerde was Nick vertrokken uit de kamer.

Niels keek in het rond en Sjoerd sloeg zijn arm om hem heen. “Kom kerel, we pakken eentje uit de minibar en gaan dan je hertje eens even duidelijk maken dat ze te maken heeft met huis PV.”

“Vo”

Reageer ik op het voorstel van Sjoerd waarna de andere mannen mijn “Vo” beantwoorden.

Gezamenlijk drinken we een drankje op de kamer als we geklop horen op de deur. Emmy loopt naar binnen en vraagt of ik mee naar het feest terug wil gaan. Ik volg mijn vriendin en date als ze op de gang fluistert dat ze ons gesprek deels had kunnen volgen door heel stil op haar aangrenzende kamer te zitten. Ik was helemaal vergeten dat dat inderdaad kon waarna Emmy in mijn oor fluisterde. Komt goed Cho is reeds toegesproken door mij en Simone komt allemaal goed lekker ding van me.”

10 minuten later zie ik Niels en Cho in een hoek in de feestzaal praten. Sjoerd en Simone stonde erbij als getuigen. Het gesprek verliep goed waarna Niels en Cho hand in hand richting de dansvloer liepen en begonnen te dansen.

Ik ging met Emmy een drankje bij de bar halen waar we aan Simone vroegen wat er afgesproken was. Simone reageerde heel rustig en zei “Gala mosje doorgeschoven conform rode regels” Niels krijgt volgend schooljaar bezoek van Cho waarbij ze haar gala mosje alsnog zal vervullen. Voor Niels was dat prima zolang het in onze huizen bleef en Cho zich vandaag als zijn date gedroeg. En zo zou het geschieden.

Samen met Emmy ging ik de dansvloer op. Een langzaam nummer werd door de dj gedraaid waarbij we close begonnen te dansen. Mijn handen gleden over haar kontje. Een kontje dat onder haar jurkje zat zonder string, want die string hing rond mijn pik. Een liedje of wat later was een uptempo liedje waarop Emmy zich omdraaide en met haar zachte kontje tegen mijn pik aan begon te schuren. Met mijn handen op haar heupen en een harder worden pik fluister ik haar in.

“Ow liefje, je maakt me gek, wetende dat je zonder string hier tegen mij aan schuurt maakt mijn pik kei hard. Ik wil je neuken, neuken verwennen, plezieren please baby.”

“straks schatje, straks mag je alles met me doen.”

Het feest ging door tot in de late uurtjes. De ochtendzon werd tegemoet gedanst en gezongen. Als om 6.00 het ontbijt wordt geserveerd door een nieuwe lichting medewerkers is de energie toch aardig op.

Veel gasten vertrokken direct na het ontbijt richting een hotelkamer of richting voorrijdende taxi’s die hun richting de studentenkamers zou brengen. Voor mij en Emmy was het ook hoog tijd om richting onze kamer te gaan. We openen de deur van onze kamer als we elkaar vervolgens verliefd aankijken. Emmy’s jurkje vliegt over haar hoofd heen. Zoals bekend had ze geen string meer aan, die zat namelijk nog altijd rond mijn ballen te kriebelen.

Ik gooi mijn jasje uit, trapte mijn schoenen uit en begin snel met het open knopen van mijn blouse. Emmy staat ondertussen voor het raam waar ze het begin van de avond ook stond. Sexy keek ze over haar schouder heen en vroeg. “Kom je me nemen schatje.” Zo snel als ik kon snelde ik richting mijn meisje, mijn vriendinnetje, mijn gala date. Als nu iemand buiten zou lopen zou hij zo naar het raam kunnen kijken waar Emmy en ik achter stonden. Ik begon Emmy te tongen en streelde over haar sexy lichaam heen.

Emmy taste op haar beurt achter haar rug naar mijn broeksriem en klikte deze open. Mijn pantalon viel naar mijn enkels en zonder de tongzoen te onderbreken stapte ik uit mijn broekspijpen. Ondertussen had Emmy moeite met de tongzoen vol te houden. Mijn vinger had haar kale lievelingsplekje gevonden. Uit haar neusgat kwamen wat kreunende geluiden die een aanstormend orgasme aankondigde.

Ineens onderbrak Emmy de tongzoen en kronkelde hevig kreunend dat ze klaar kwam. Ik keek naar buiten en zag dat de ochtendzon ondertussen over het gazon scheen dat bij het kasteel terrein hoorde. Emmy draaide zichzelf om en trok mijn boxer uit. De string die tussen mijn benen lag hing ze om mijn stijve pik heen waarna ze deze in haar mond nam. Haar zachte tongetje tegen mijn stijve vriend zorgde elke keer weer voor een hemels gevoel.

Terwijl Emmy mij een heerlijk pijp beurt geeft zie ik een medewerker in de tuis lopen, wat mij een idee geeft. “Schatje je kan heerlijk pijpen dat weet je, maar wil je je stringetje aantrekken ik heb zin om je langs dat stukje stof op helemaal kapot te neuken.

Emmy deed wat er gevraagd werd. Ze pakte haar string van mijn stijve pik af waarbij ze met haar nagels kriebelend langs de schacht van mijn stijve vriend ging. Ze trok de string tussen haar ongetwijfeld natte lipjes waarna ik een kusje kreeg. Ik draaide Emmy met haar gezicht richting het raam en haar haar handen op de vensterbank. Het stukje stof dat de ingang van haar kutje versperde schoof ik met twee vingers aan de kant waarna ik mijn lans tegen de ingang van haar hemelse kutje zetten.

Zachtjes schuif ik mijn pik naar binnen. Emmy is heerlijk nat en haar kale lipjes bieden met ruim voldoende natuurlijk glijmiddel minimale weerstand tegen het binnendringen van mijn pik. Zachtjes voel ik hoe mijn pik dieper in haar kutje doordringt en daalt het hemelse gevoel van het neuken van een nauw kutje in. Des te dieper ik duw, des te nauwer het warme neukspleetje zich om mijn pik samenvouwt. Zachtjes kreunt Emmy van genot, het genot van mijn pik in haar kutje.

“ow wat lekker eindelijk word ik lekker geneukt met het gala!” jammerde Emmy zachtjes.

Ik geef een kusje op haar schouder waar ik even pauzeer als mijn pik geheel naar binnen is geschoven. De medewerker kijkt ondertussen recht naar ons raam waar Emmy duidelijk zichtbaar achterstaat. Een ongetwijfeld super sexy gezicht voor de medewerker. Die terwijl ik langzaam begin met stoten blijft kijken naar ons raam. Emmy zwaait naar beneden en kreunt volop door mijn inspanningen. Doordat ze haar BH nog aan heeft en ik haar langs haar string op neukte kon de kijker niets meer zien dan een seksend koppel. Maar holy fack wat was dit toch een geile beurt.

Net toen ik dacht dat het niet meer geiler kon zei Emmy “die gast kijkt nog steeds schatje ik zal hem eens een showtje geven “klik mijn BH eens open.” Al neukend klikte ik het klemmetje van haar BH op haar rug open. Emmy kreunde steeds harder en naderde een orgasme, een orgasme waar ik ook niet ver meer van verwijderd was. Sensueel laat ze de BH van haar lichaam af glijden. Voor een paar tellen schudden haar borsten in de vrije lucht. Mee dansend op het tempo dat ik mijn pik op en neer stoot. Onze gast beneden op het kasteelterrein staarde naar ons en verroerde zich geen centimeter. Ik laat Emmy haar heupjes los en neem haar borsten in mijn hand en zet de eindsprint in. Mijn versnelde tempo kon Emmy niet meer bolwerken. Hevig kreunend, puffend en happend naar adem kwam ze voor het raam klaar.

“Ik kom, ik kom ik kom!”

Kreunde ze terwijl ze tegen het raam aanleunde en de kracht langzaam uit haar lichaam sloop. De vermoeidheid van een hele dag wakker, voorbereiden en feesten kickte nu hard in waarbij geilheid geen enkele betekenis meer speelde.

Met het samenknijpen van de spieren van het hemels natte kale kutje van mijn meisje melkt ze mijn pik ook naar een hoogtepunt. Ik voel mijn sperma omhoog borrelen en schiet mijn zaad langs het stringetje op in het kale neuk gleufje van mijn gala prinsesje. Emmy zwaaide voor een laatste maal sensueel naar de pottenkijker onder ons in de tuin van het kasteel. Onze pottenkijken had een zichtbaar stijve pik in zijn werkbroek gekregen. Terwijl ik met mijn laatste energie enkele krachtige stoten vol met sperma naar binnen schiet trekt Emmy het gordijn van onze suite dicht.

Moe maar voldaan vallen we daarna in slaap in onze hotelkamer. Het einde van mijn eerste gala. De kerst op de taart van het afgelopen jaar, wauw wat een prachtige avonturen heb ik toch beleefd. Maar wat mij betreft ook zeker de slagroom van de taart voor het volgende jaar. Met nu een paar weken vakantie voor de deur even niet denken aan school, studeren, examens, tentamens, borrels en jasje dasje. Een paar weken thuis thuis zijn en opladen voor een volgend schooljaar.

Wat ging er allemaal gebeuren het volgende schooljaar? Wat zou er op mijn pad komen. Een ding wist ik wel EMMY en het tweede wat ik wist is dat de kans groot was dat ik haar zusje Nina ook meer ging zien, althans als zij lid ging worden.

Beste lezers van dit verhaal. Bedankt voor het lezen van het eerste verhaal uit het tweede seizoen van het Studentenleven. Hopelijk blijven jullie fan. Zoals altijd mogen er vragen en verzoeken gesteld worden. Daar zal ik op het einde van een volgend verhaal op reageren.

Ondertussen ben ik gestart met het uiteenzetten van de verhaallijn van het complete volgend schooljaar van Tim (seizoen 2 van het studentenleven). Dit kost meer tijd dan dat ik verwacht had. Vele eindjes moeten links en rechts aan elkaar geknoopt worden. Daarnaast is het voor sommige delen ook een passende verhaallijn en gebeurtenissen verwerken. Ook merk ik dat het verhaal, de wereld waarin mijn hoofdpersonen leven en het aantal personen steeds groter wordt. Gelukkig kan ik de “Zomervakantie” periode van de hoofdpersonen gebruiken om even een korte pauze in te lassen.

Een tijdje geleden heb ik gewerkt aan een verhaallijn waarin twee dames de hoofdrol spelen. Terwijl ik de tijd neem om Tim zijn studentenleven uit een te zetten kunnen jullie genieten van deze nieuwe verhaallijn “Zweedse Schone”. Hiervan zal ik binnenkort het eerste deel publiceren.

@Antoine, bedankt voor je reactie. Leuk dat je de verhalen van Tim in zijn studentenleven blijft volgen. Hopelijk kan ook het nieuwe verhaal Zweedse Schone je bekoren!

@Bee, Seizoen 2 is in productie 😉 Laat je verrassen zou ik zeggen. Een voorzichtig tipje van de sluier wil ik wel geven. Tim kijkt reikhalzend uit naar Nina die lid van de studentenvereniging zal proberen te gaan worden.
Trefwoorden bij dit verhaal: Groepsex, Milf, Studenten, Tiener, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Onverwachte Ontmoeting... - 5Door: Big Bill
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Terwijl Rebecca achter mij verdwijnt sta ik nog even uit te puffen. Mijn broek en boxershort op mijn enkels en mijn slap geworden lul bengelend tussen mijn benen. Wanneer ik omlaag kijk zie ik nog hoe een druppel zaad zich vanuit mijn eikel naar de g..."
07-12
9.4
Ondeugend Kantje - 6Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Slet, Bikini, Zwembad, Hotel, Sletje,
"Tijdens het diner vertelt Emma met een mengeling van opwinding en terughoudendheid over de namiddag. Het begon allemaal heel onschuldig met een leuk gesprek met de drie kerels, zegt ze. Haar ogen glinsteren als ze terugdenkt aan de humor en de li..."
07-12
8.7
Ode Aan Oma - 2Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Neuken, Oma, Romantiek, Trio,
"Trio, vervolg op de Tasjesdief Nadat de 21 jarige Joost op heldhaftige wijze de tasjesdief van de 80 jarige Janny had overmeesterd en zij hem daarna had verleid was zijn visie over seks met oudere vrouwen drastisch veranderd, hoewel hij ook ..."
06-12
9.6
De Geile Moeder... - 2Door: Dennis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Ik word wakker met een harde kloppende ochtenderectie, het is woensdagochtend twee dagen na mijn heerlijke geile avontuur met Chantal. Chantal, de moeder van Niek en Henri twee van mijn nieuwe leerlingen van de sportschool waar ik zelfverdediging en ..."
06-12
9.4
Le Coq Noir - 6Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Milf, Trio,
" Een nieuw deel van deze serie. Onze held is weer in goeden doen en neukt er weer lustig op los Ciska bleef bij me in het huis wonen. Ze ging veel op stap om met mensen te praten die misschien iets voor haar konden betekenen op het ge..."
05-12
9.4
VluggertjeDoor: Zorro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
"Ik zat op het dek van mijn zeilboot te genieten van het zonnetje. Ik was net aangekomen na een tochtje over het Friese meer. Dat deed ik wel vaker, dit was voor mij de ideale manier om vakantie door te brengen. Gewoon lekker alleen. Mijn ..."
05-12
8.9
Een Zomerse VerrassingDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Vanessa staat in een luchtig zomerse outfit in de tuindeur opening. Het is warm. Ze kijkt naar de twee mannen die voor haar aan het werk zijn in de tuin. Ze woont met haar man in een villa aan de Loosdrechtse plassen. Een prachtige plek. De tuin loop..."
05-12
9.2
Favoriete CollegaDoor: Detimmerman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Mijn lekkere collega en ik zijn eindelijk samen na maanden geflirt en dubbelzinnige opmerkingen gebeurd het nu echt .,, Al je kleding is inmiddels uit. Alleen je slipje heb je nog aan, Terwijl ik je streel vanaf je borsten omhoog en jij ..."
05-12
8.4
ValenciaDoor: John De Loodgieter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Pijpen, Vakantie,
"Lekker samen een weekendje weg, naar een hotel aan de kust van het land of gewoon een keer richting Parijs. Hier heerlijk met zijn tweetjes genieten, een terrasje pikken een wijntje of een biertje bestellen en ondertussen wat eten of snacken. ..."
05-12
8.7
Ouder En Nog...Door: Gerard12816
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Werk, jong en oud,
"Dit is een vervolg op Ria vroeger en nu en heeft even op zich laten wachten. Even kort als inleiding en fresh up. Ria ontmoette ik toen ik 16 was bij toeval in een kroegje. Zij was toen 30, we raakten met elkaar in gesprek, wat uitmondde in een kor..."
05-12
9.4
Wat Je Met Me DoetDoor: Eline89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Intiem, Verlangen, Vingeren,
" Voor profiel Oelewapper profiel . Soms zijn verdere woorden niet nodig. Je weet waarom. Hopelijk geniet je net zo van het lezen van elk woord, zoals ik heb genoten bij het schrijven van elk woord. Met een glimlach keek Eline naar he..."
04-12
9.1
Maagd Trekt Peter AfDoor: Eyeball_peterpan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Maagd,
"Peter gaat al een tijdje met zijn eerste vriendinnetje. Ze zijn beiden erg onervaren met seks en zijn allebei maagd. Toen ze een keer een rokje droeg kon Peter zich niet inhouden. Toen ze op bed lagen te vrijen kon hij het niet laten om zijn..."
04-12
8.6