62.712 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-02-2013 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 27555x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Hallo allemaal, hier ben ik weer. Er heeft een lange tijd tussen gezeten. Maar ik heb weer een geil avontuur beleefd. Ik, Elise, alweer 32 jaren jong, nog steeds een brunette met halflang haar, groene ogen, 1.65 meter en gezegend met een gewicht van 57 kg. Voor de liefhebbers die het willen weten, nog steeds een kleine B cup. Ook nog steeds gehuwd met Eddie.

In het verleden hadden we beide een minnaar. Deze relaties zijn al geruime tijd doodgebloed. Tja zo gaat dat in het leven. We hebben nog wel een vrije relatie. Eddie is nog maar weinig tegen gekomen op zijn pad. Ik had er de laatste tijd weinig behoefte aan. Vorige week echter belde mijn beste vriendin Cindy. Ze vertelde dat ze eigenlijk best wel een avond wilde gaan carnavallen. Zoals jullie weten woon ik heel dicht bij Breda. En daar wordt carnaval stevig gevierd. Ik had er ook wel oren naar. Het was voor mij al eeuwen geleden dat ik nog eens uit geweest was. Eddie vond het prima als ik zou gaan.

Cindy is een lekker ding van ook 32 jaar. Donker blond lang haar, bruine ogen, iets groter dan ikzelf ben, ik schat ongeveer 1.70 meter. Een slanke den met een paar stevige borsten, een D cup. Cindy woont al jaren samen met John in Breda. John zou het carnavals weekend niet thuis zijn. Hij zou dan samen met een paar vrienden gaan skiën in Oosterrijk. Cindy bood aan om bij haar te blijven slapen. Eddie vond dat een goed plan. Dat was dus afgesproken.

Afgelopen zaterdag was het zover. Ik had een uitgebreide douche genomen. Al mijn vrouwelijke delen netjes onthaard. Mijn lichaam lekker ingesmeerd met bodylotion. Verkleed als vrouwelijke piraat kwam ik de badkamer uit. Ik pakte een verschoning set en toiletspullen en deed die in een weekendtas. Eddie vond dat ik er spannend uit zag. Ik zoende hem en wenste hem veel plezier toe. Eddie zou lekker thuis blijven met een filmpje, een hapje en drankje. Ik stapte in mijn auto en reed naar Breda.

Aangekomen bij Cindy was de begroeting hartelijk. We babbelden aan een stuk door. Het eerste wijntje was al na 10 minuten een feit. Cindy ging zich douchen. Ik hobbelde met haar mee de trap op. Ik bekeek wat ze die avond zou gaan dragen. Het werd een matrozen pak.

Terwijl Cindy aan het douchen was kwam ik bij haar in de badkamer staan en babbelden we rustig verder. Cindy draaide de kraan dicht. Ik liep naar beneden en heb ons nog een wijntje ingeschonken. Cindy kwam verkleed beneden. We dronken ons wijntje. Een pizzeria werd gebeld en pizza besteld. Nadat de pizza's op waren hebben we een taxi gebeld. We lieten ons in het centrum afzetten.

Beide hadden we al een paar wijntjes op voordat we de stad in kwamen. We vonden een leuke kroeg. Het werd café de Bommel. Al snel stonden we weer een wijntje te drinken. Café de Bommel is normaliter een café voor singels. De leeftijd ligt daarom hier wat hoger dan gemiddeld. We hadden dan ook niets te klagen over mannelijke aandacht. De mannen zwermden om ons heen.

Tijdens het hossen voelde ik regelmatig een hand langs mijn billen glijden. Cindy had hier ook last van, we giechelden erom en vonden het beide eigenlijk best spannend. Cindy is net als ik, ook een gruwelijke verleidster. Beide houden we ervan om mannen het hoofd een beetje op hol te jagen. Zowel in spraak als tijdens het dansen. Beide houden we van, zoals ze het tegenwoordig zo ordinair zeggen, schuren. Ik vind het heerlijk om met mijn kruis tegen het kruis van een man te “ schuren” tijdens het dansen. Hem diep in de ogen te kijken. Een hand op mijn billen te voelen. Stevig zijn kruis tegen mijn kruis aan voelen drukken.

Ook Cindy vind dat helemaal top. En als de mannen dan zo geil als boter zijn dan stoppen we ermee. Cindy en ik gaan dan samen verder met onze, zoals wij het liever noemen, erotische dans. En als we een hele leuke vent gevonden hebben, dan eindigt de avond soms met een tongzoen. Hierbij hebben we de afspraak dat wat er ook gebeurd, het tussen ons zal blijven en het aan niemand zeggen. Afijn de wijn vloeide rijkelijk. Beiden hadden al heerlijk gehost en gedanst met een hoop mannen. Er zaten wel leuke mannen tussen. We waren er nog geen tegen gekomen waarbij we allebei zoiets van hadden van, WAUW. Dat zou echter snel veranderen.

Op enig moment zijn we beide naar het toilet gegaan en daar, vlak voor de toiletten stonden twee spetters van mannen. Een grote donkere en breedgeschouderde man. Zwart haar en bijna twee meter lang. Naast hem een donkerblonde en breedgeschouderde man. Blauwe ogen en iets kleiner dan de donkere. Cindy zag ze ook. We hadden oogcontact. Ik voelde me meteen week worden van de blik van die grote donkere man.

In het toilet fluisterde Cindy, heb je die mannen zien staan. Ik wist meteen over wie ze het had. Ik ken haar smaak onderhand. Ik fluisterde, jazeker wel. Tjonge, wat een spetters, vooral die blonde. Inderdaad, zei ik, maar ik werd week van die donkere. Mooi zo, zei Cindy dat is dan geregeld, krijgen we er ook geen ruzie om. Giechelend verdwenen we een toilet in en plasten ons leeg. We wasten onze handen. Keken onze make-up na, onze haren zaten nog geweldig, en liepen de toilet uit. Ze stonden er nog de spetters.

Ze spraken ons aan. Het werd een gezellig gesprekje. De donkere, zijn naam bleek Ben te zijn, kennelijk ook gecharmeerd was van mij. De blonde, zijn naam was Kevin, was erg gecharmeerd van Cindy. Ze kwamen uit Rotterdam. Ben, van Indische afkomst, bleek 44 jaar te zijn. Kevin was 43 jaar.

We kregen een wijntje aangeboden en daarna nog een. We werden al aardig tipsy. De mannen dronken bier. We gingen dansen, jawel op onze manier. Mijn kruis schuurde tegen die van Ben. Ik voelde dat er tussen ons wat groeide. Een hand van Ben lag op mijn billen en drukte die ritmisch tegen zijn kruis aan. Ik voelde me al aardig geil worden door de drank. Het feit dat ik telkens tegen zijn harde pik aan werd gedrukt, werkte ook niet averechts.

Ik zag dat Cindy ook al aardig op weg was om opgegeild te worden door Kevin. Ik zag dat die twee een tongzoen begonnen. Ik keek Ben diep in zijn ogen aan. Hij keek mij ook in de poppetjes van mijn ogen. Onze monden zaten 1 cm van elkaar af. Ik voelde zijn warme adem tegen mijn lippen. Heel zachtjes bewogen onze lippen naar elkaar toe. Ik kreeg een eerste zoen. Hij trok terug om mijn reactie af te wachten. Ik glimlachte en toen kreeg, al verder dansend weer een zoen. Het puntje van zijn tong streek langzaam langs en tussen mijn lippen voelde glijden.

Ik beantwoorde dit door mijn tong ook langs zijn lippen te laten glijden. Ik opende ik lippen. zijn tong voelde ik mijn mond binnen glijden. Ik wachtte die al op met mijn tong. Een heet tong spel begon zich te ontwikkelen. Ik voelde mijn kutje volstromen met vocht. Onze kruizen waren enkel nog tegen elkaar aan het duwen. Zijn pik voelde ik over mijn schaambeen rollen bij elke beweging die hij maakte. Ik voelde een hand mijn billen masseren. Een andere hand wrong tussen ons in en begon mijn borsten te masseren. Mijn tepels waren keihard. Ze zijn dan super gevoelig. Ik werd zo geil als boter. Ik wilde nog maar een ding en dat was klaarkomen.

Het was gelukkig al aardig laat. Ik zag dat Cindy haar vent ook bijna aan het opvreten was. Ben fluisterde in mijn oren dat hij geil was en mij wilde. Ben begon in mijn hals te zoenen.. Ik keek naar Cindy en onze blikken kruisten elkaar. Cindy wenkte met haar hoofd. Ik maakte me met tegenzin los uit onze omhelzing en zag dat Cindy dat ook deed. We liepen de toiletten in. Cindy fluisterde hees dat ze Kevin mee naar huis wilde nemen. Ik zei dat ik hetzelfde had met Ben. Oké zei Cindy dat is dan geregeld.

We gingen het toilet in en trokken beide onze string uit. We knipoogden giechelend naar elkaar. We lieten elkaar onze string zien en gingen terug naar onze mannen. We stopten onze strings bij onze mannen in hun handen. we bestudeerden hun reactie. De mannen keken elkaar triomfantelijk. Ze snoven aan het kruis van de string welke ze in hun handen hadden. We dansten nog even met elkaar. Dronken nog een wijntje, de mannen een biertje. Dan togen we naar de taxistandplaats. Ben nam voorin plaats. Cindy en ik achterin, Kevin in het midden.

Toen we bij Cindy arriveerden zaten Ben en ik al snel weer te zoenen op de bank. Ben glipte met zijn hand mijn piratenbroek in, Hij vond daar een geil en nat kutje. Hij begon me heerlijk te strelen over en tussen mijn schaamlippen. Hij smeerde mijn vocht uit over mijn hunkerend kutje. In de andere bank zaten Cindy en Kevin te zoenen. Ik zag dat Cindy al snel topless zat terwijl Kevin aan haar tepels zat te zuigen.

Ben begon aan mijn blouse te rommelen en even later had hij alle knoopjes open. Hij begon met mijn borsten te spelen ondertussen rustig verder tongend. Zijn handen gleden naar mijn rug. Met een handige beweging had hij mijn BH los. Ik werd door hem op mijn rug gelegd. Hij begon aan mijn tepels te likken en te zuigen. Hij trok mijn piratenbroek naar beneden.

Daar lag ik nu, mijn broek half op mijn knieën in mijn blote kut. Mijn blouse helemaal open zodat mijn borsten bloot lagen. Hij likte van de ene tepel naar de andere tepel. soms zoog hij mijn tepels hard in zijn mond. Hij liet zijn tong eroverheen fladderen. Hij likte zich een weg over mijn platte buik naar mijn schaamheuvel. Hij begon mijn schaamlippen te kussen en te likken. Hmmm, dat voelde lekker aan.

Plagerig kreeg ik het eerste likje tussen mijn schaamlippen, waarbij mijn klit beroerd werd. Ik voelde een schokje door mijn lenden gaan. Geil kantelde ik mijn bekken en bood Ben mijn kut aan. Ben zoog zich vast aan mijn kut. Hij begon heerlijk te likken en te zuigen op mijn klit. Een voor een mijn schaamlippen zoog hij zijn mond in. Grr, ik werd steeds geiler en verlangde naar een orgasme. Ik voelde een orgasme aankomen terwijl Ben mijn klit ranselde met zijn tong. Toen ik bijna klaar kwam zoog hij weer een schaamlip naar binnen.

Ik pakte met twee handen zijn hoofd vast en drukte zijn mond op mijn klit. Ik begon tegen zijn mond aan rijden terwijl Ben me heerlijk likte. Dan voelde ik dat er geen houden meer aan was. Grommend reed ik mijn kut klaar tegen zijn mond, zijn hoofd ondertussen stevig op mijn kut duwend. Ik kwam wat overeind. Zo kon ik goed zien hoe Ben zijn mond aan mijn kut geplakt zat. Het orgasme kwam stormachtig hard. Piepend van genot hield ik Ben zijn hoofd op mijn kut. stormachtig kwam ik schokkend klaar. Mijn sappen begonnen te stromen. Het orgasme ebde langzaam weg. Ik liet Ben zijn hoofd los. Ben likte mijn kutje uit, zorgvuldig mijn hypergevoelig klitje vermijdend.

Hijgend liet ik me ontspannen achterover vallen. Ben stond op en trok zijn broek uit. Een mooie grote en dikke pik sprong tevoorschijn. Ik keek naar Cindy en zag dat zij gelikt werd door kevin. Ik ging op mijn billen zitten. Pakte Ben bij zijn billen en trok hem zo naar mij toe. Ik likte over die mooie eikel. Een dikke druppel voorvocht welde op uit zijn gaatje. Met mijn tong smeerde ik die druppel uit over zijn hele eikel. Dan likte ik via zijn machtige stam naar de grote en zware ballen. Deze hingen in een ruime zak onder zijn pik. Ik maakte zijn zak goed nat met mijn tong. Ik zoog zijn ballen een voor een in mijn mond. Dan likte ik weer terug via zijn stam naar de eikel.

Ik zoog die zacht in mijn mond. Met een hand begon ik hem af te trekken. Met mijn andere hand streelde ik zijn billen. Dan liet ik mijn hand naar zijn ballen glijden. Zacht zuigend en trekkend aan zijn pik begon ik zijn ballen te masseren. Ik weet dat dit super fijn is voor mannen. Bij Eddie duurt het nooit lang of hij kondigt zijn orgasme aan. Ben begon luid te hijgen en te kreunen. Ik probeerde zijn pik telkens zo diep mogelijk in mijn mond te krijgen. Steeds een stukje verder totdat ik mijn kokhalsneiging onder controle had. Zijn pik kon ik een aardig eind in mijn mond hebben. Met twee handen masseerde ik zijn ballen als zijn pik helemaal in mijn mond stak.

Ik wilde zijn zaad proeven maar wilde ook graag geneukt worden door Ben. Ben trok zich na enige tijd terug uit mijn mond. Hij excuseerde zich daarvoor, hij zei dat hij nu nog niet klaar wilde komen. Ben legde me op mijn rug. Ik keek naar Cindy en zag dat zij Kevin aan het pijpen was. Ben kwam over me heen hangen. Ik voelde dat hij zijn pik naar mijn hunkerende gleuf stuurde. Hij haalde zijn eikel een paar keer door mijn kut en sloeg ermee op mijn klit. Langzaam liet hij zich zakken. Ik voelde hoe zijn lekkere pik mijn kutje uiteen spleet.

Centimeter voor centimeter voelde ik hem in mijn kut glijden. Elke ribbeltje van mijn kut veroorzaakte een schokje toen die uiteen geperst werd door die grote indringer. Toen ik zijn schaambeen tegen de mijne voelde had ik het gevoel dat ik echt gevuld was. Het deed wat pijn maar het was een lekkere pijn. Ben liet me even wennen aan zijn gevaarte. Hij begon heel zachtjes te in mijn kut te stoten. Mijn god wat voelde dat goed.

Opeens hoorde ik Cindy overgeven. Ben en ik keken naar Cindy. We zagen dat zij over de buik van Kevin heen had gekotst. Kevin stond op. hij pakte een handdoek uit de keuken en maakte zichzelf en Cindy schoon. Cindy hing in bank en klaagde dat ze erg misselijk was. Kevin zei tegen haar, kom ik zet je onder de douche en daarna leg ik je in bed. Kevin hielp Cindy omhoog en samen verdwenen ze naar boven.

Ben en ik keken elkaar aan en moesten giechelen. Ben zijn pik stak nog steeds in mijn kut. Telkens als ik giechelde spande mijn kut aan. Ik voelde zijn pik in me op en neer springen. Ben begon weer langzaam te stoten. Heerlijk werd mijn kut genomen door een grote pik. Na enige tijd mij zo geneukt te hebben haalde Ben zijn pik uit mijn kut. Hij draaide mij om zodat ik op mijn buik op de bank kwam te liggen. Ben kwam op me liggen. Hij spreidde mijn benen en drong weer in mijn kut. Mijn benen sloot hij met zijn benen. Zwaar kwam hij op me liggen. Hij neukte mij rustig met die grote pik van hem. Oh, wat was dat lekker zeg. Ik drukte mijn kont telkens als hij in me kwam omhoog om zijn pik tegemoet te komen.

Na enige tijd zo bereden te zijn kwam Kevin de kamer in. Hij had samen met Cindy een douche genomen en had haar toen in bed gelegd met een emmer naast haar. Kevin ging in de andere bank zitten en staarde naar ons.

Ben trok me omhoog, zodat ik op mijn knieën zat terwijl hij me van achter penetreerde. Met een hand pakte hij mijn borsten. Een voor een begon hij ze te masseren. Met de andere hand zocht en vond hij mijn klit. Ben begon nu iets ruwer in mijn kut te stoten. Ik begon luid te kreunen bij elke stoot die diep in mijn kut mijn baarmoeder ranselde. Ik zag dat Kevin zijn broek uit gedaan had en zich masturbeerde, terwijl hij naar ons keek. Ik werd hier zo geil van dat ik hem met mijn hoofd wenkte om voor me te komen staan. Ik vond het zielig voor hem, dat hij nu niets te neuken had omdat Cindy ziek in bed lag.

Kevin stond op en kwam voor me staan. Hij bood mij zijn pik aan. Hij had ook een mooie pik. Lang niet zo groot als die van Ben, maar wel aardig dik. Ben verslapte mijn greep op mijn borsten. Ik liet me wat voorover zakken zodat ik de pik van Kevin in mijn mond kon zuigen. Hmm, lang geleden dat ik door twee mannen verwend werd. Ik zoog de pik van Kevin zo diep mogelijk mijn mond in. Kevin zag dat ik die goed kon hebben. Hij pakte mijn hoofd vast en begon in mijn mond te neuken. Telkens stootte hij dieper mijn mond in totdat zijn schaambeen strak tegen mijn mond zat.

De heren begonnen mij in hetzelfde tempo te neuken. Een pik diep in mijn buik en een in mijn keel. Hmm ik voelde me heerlijk hoerig worden. Ben trok zijn pik uit mijn kut en ging op de bank zitten. Hij trok me boven op zich. Hij stuurde zijn pik weer mijn hoerige kut in. Ik begon op en neer te wippen over die pik. Kevin kwam achter mij staan. Zijn vingers liet hij door mijn bilspleet glijden. Die was al aardig nat door de sappen welke uit mijn hunkerende kut waren gestroomd.

Kevin liet een vinger in mijn kont glijden. Hij begon me zacht te vingeren. Al snel had hij er twee vingers in zitten, later gevolgd door een derde. Ben trok me strak op zijn buik, zodat mijn kont omhoog kwam. Ik voelde hoe Kevin zijn kwijlende pik tegen mijn anus duwde. De druk werd groter en toen voelde ik zijn pik door de weerstand mijn darmen in glijden. Aaaah, kreunde ik van de pijn en het genot. Kevin greep mijn borsten vast en begon in mijn kont te stoten. Ben duwde zijn tong in mijn mond en al tongend begon ook hij weer in mijn kut te stoten.

De heren werden steeds ruwer en ruwer. Mijn borsten werden bijna fijn geknepen door die grote handen van Kevin. Mijn kont werd hard en bruut omgeploegd door de dikke pik van Kevin. Ben zijn tong zo diep mogelijk in mijn mond. Ondertussen zo hard hij kon met zijn pik in mijn kut stotend. Dan kwam Ben hard kreunend klaar. Ik voelde zijn warme sperma diep in mijn kut gespoten worden. Kevin gaf nog een paar machtige stoten in mijn kont en ontlaadde zich ook diep in mijn lijf. Ik voelde zijn pik diep in mijn buik op en neer springen. Zijn zaad werd diep in mijn kont gespoten.

Hijgend lag ik op Ben, de twee pikken nog diep in mijn lichaam. Kevin trok zich terug uit mijn kont. Ik voelde dat mijn kontje wat open bleef staan. Even later was ik weer wat tot mijn positieven gekomen. Ik ging recht zitten. Ik voelde een golf zaad uit mijn kont stromen. Dat stroomde over de ballen van Ben. Ben gaf me nog een tongzoen en toen stond ik op. Ik voelde de pik van Ben uit mijn kut glijden gevolgd door een paar golven zaad. Tjee, het zaad bleef uit mijn kut stromen. Het leek wel of hij er een emmer vol in gespoten had. Het droop zo via de binnenkant van mijn dijen naar mijn voeten toe.

Ik ga even douchen zei ik. Zal ik met je meegaan vroeg Ben. Ik wees Kevin de koelkast zodat hij een biertje kon pakken. Ben en ik gingen naar de badkamer. Onder de douche begonnen we weer te zoenen. Nadat we elkaar gewassen en schoongespoeld hadden knielde ik voor Ben. Langzaam en teder begon ik hem te pijpen. Ik voelde hoe hij langzaam weer stijf werd. Eenmaal weer stijf, trok Ben me omhoog. Hij drukte me met mijn buik tegen de muur. Hij kwam achter me staan. Ik kantelde mijn bekken en drukte mijn kont naar achter. Zo kon hij goed bij mijn kut komen.

Hij knielde achter mij neer en likte mijn kut achterlangs tot ik weer heerlijk klaar kwam. Nadat ik klaar gekomen was stond hij op. Hij drukte zijn pik achterlangs mijn kut in. Zo neukte hij me even en haalde toen zijn pik uit mijn kut. Hij duwde zijn eikel tegen mijn anus. Ik voelde dat hij langzaam bij me binnen drong. Toen hij helemaal in mijn kontje stak, bleef Ben even tegen me aan staan. Zo kon ik even wennen aan zijn pik diep in mijn kont.

Langzaam begon Ben in mijn kont te stoten. Na enige tijd pakte Ben mijn borsten weer vast en begon ruwer toe te stoten. Steeds sneller en ruwer penetreerde hij mijn kont. Dan met een brul kwam Ben klaar. Hij spoot zijn laatste restje zaad diep in mijn kont. Genietend bleven we zo lang mogelijk dicht tegen elkaar aan staan. Ben zijn verslappende Pik gleed langzaam uit mijn kont. Hij draaide mij om en rustig begon hij met me te tongen. Zo hebben we nog enige tijd staan zoenen. We droogden ons af. Ik deed een badjas aan en Ben kleedde zich weer aan.

Beneden hebben we met zijn allen nog wat gedronken. Ben bestelde een taxi. Toen die arriveerde kreeg ik van Beide een tongzoen en zijn ze weer vertrokken. Ik had onze telefoon nummers met Ben al uitgewisseld. Moe maar voldaan ben ik nadat ik alles opgeruimd had naar boven gegaan. Ik ben naast Cindy in bed gekropen. Ze lag naakt in bed. Naakt ben ik tegen haar aangekropen en hield haar vast. Teder streelde ik haar lichaam totdat ik mezelf voelde wegzakken in een diepe slaap.

XXX Elise
Trefwoorden bij dit verhaal: Carnaval, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Hard Geneukt Door ...Door: Maria 20425
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje,
"George en ik genieten van onze vakantie aan zee in Domburg. Bij ons vakantiehuisje hebben we een tuin. We hebben het laatste huisje en daardoor zitten we lekker beschut. Hierdoor kunnen we heerlijk naakt door de tuin lopen, liggen of zitten. Niemand ..."
27-04
9.1
Vakantie In Sloten, ...Door: Teun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik streel Bart, mijn man, in zijn kruis. Ik streel zijn pik en ballen. Hij zakt weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ik vind het heerlijk om hem op te geilen, maar al maanden geldt een k..."
27-04
7.4
Kort, Krachtig & ... - 4Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flirten, Keuken,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
25-04
8.8
Vakantie In SlotenDoor: Teun
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik voel haar handen strelen over mijn lichaam. Ze zakken af naar mijn kruis en strelen mijn pik en ballen. Ik zak weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ze vindt het heerlijk om mij op te geilen, ma..."
25-04
7.6
Onze Huisvriend - 2Door: Fantasia
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"De dagen daarna leek het een beetje alsof we in een roes leefden. Het leven ging door, werk, Sanne maar Wim bleef elk uur in mijn hoofd zitten. En duidelijk ook bij Inge. Want hoe nu verder Logisch natuurlijk een vervolg date waarin er geneukt zou w..."
23-04
9.2
Ze Bedriegt Me, ...Door: Arne
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vernederen,
"Diep vanbinnen hou ik van een hoer, een slet in de puurste vorm. ze bedriegt me en dat vind ik leuk maar ook ergens niet leuk. Ik kan er niets aan doen en het zeker niet weerstaan. Haar bruine haar, helder blauwe ogen, gebruinde gevormde lichaam... z..."
22-04
8.1
Onze Huisvriend - 1Door: Fantasia
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"Het is achteraf wel heel duidelijk dat door alle acties om mijn seks fantasie werkelijkheid te laten worden, onze relatie een andere wending heeft gekregen. Dus mijn schuld. Of eigenlijk onze seksrelatie. Nee, de seks binnen onze relatie. Zo moet ik ..."
22-04
9.2
Het Leven Van Een CeoDoor: Lars20705
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Dominantie, Werk,
"Mijn naam is Lars en ik ben CEO van een groot bedrijf binnen de horloge wereld. Op mijn 22e ben ik dit bedrijf ooit zelf gestart en vandaag de dag ben ik nog steeds onderdeel van het team. Ik ben inmiddels 34 jaar oud, maar voel me nog steeds 22 jaar..."
18-04
8.1
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04
8.7
Van Ontspanning Naar...Door: Charlie
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Ik wil jullie mee nemen in dit waargebeurde verhaal. Joyce verteld. Mijn naam is Joyce, ik ben 32 ongeveer 1.75 mtr lang en verder een normaal lichaam. Ik heb cup 75C voor de liefhebber en ik bezit enkele tattoos. Ik val voornamelij..."
13-04
8.3
Therapeutische Handeling ...Door: Arcadia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cowgirl, Kut, Kutje, Likken,
"Er was een afspraak met de therapeute Renee bij mij thuis, Maar dit was ik vergeten. Mijn vrouw was een dagje weg. Er waren wat problemen in het gezin en de therapeute hielp ons daarmee. Renee belde aan en ik maakte open. Kom binnen en doe ..."
11-04
8.9
Legaal VreemdgaanDoor: Kimberly
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Al heel wat jaren een heerlijke relatie waarin ik echt heel veel mag op sex gebied. Ben nu een 40 jarige meid al word ik jonger geschat. Slank figuur waar ik mijn best voor doe. Ben niet groot maar wel dominant. 85 c cup maat ronde borsten met kleine..."
11-04
8.4