61.792 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Valentijn sexverhalen. In deze categorie staan 31 erotische verhalen.
Een Valentijn Voor KarlijnDoor: Valentijn Van Karlijn
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Valentijn,
"Dit verhaal is voor Karlijn. Ik begeer Karlijn nu al een tijdje. Tja soms heb je het ineens dat iemand je bedwelmd. In mijn geval is dit Karlijn. Dus lieve Karlijn mocht je dit lezen en weten wie jouw geheime valentijn is, stuur mij dan een berichtje..."
08-02-24
7.5
Dare - 5: ValentijnsweekendDoor: Leen
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Borsten, Exhibitionisme, Hotel, Massage, Romantiek, Uitdagen, Vakantie, Valentijn, Verleiden, Voyeurisme,
" En wat is je opdracht dit weekend Kristof draait zich naar mij toe. We zijn met de auto onderweg naar Noord Nederland voor ons Valentijns weekendje. Zoals gewoonlijk zit ik aan het stuur zodat manlief nog wat mails kan verwerken voor zijn werk..."
19-02-23
9.0
Valentijn HookupDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: One Night Stand, Tinder, Valentijn,
"Voor de zoveelste keer was ik op tinder aan het swipen. Het was Valentijnsdag en alle happy couple foto s op Instagram hadden me aan het denken gezet. Eigenlijk was ik toe aan een relatie. Om iemand te hebben waarmee je het leven kan delen, hoe fij..."
17-02-23
8.9
ValentijnDoor: Bob-jose
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Valentijn,
"Jose wilde niets aan Valentijnsdag doen. Voor haar was het elke dag een Valentijnsdag met Bob. Daar dacht hij anders over. Hij had een verrassing voor haar. Trek een leuk lingerie setje aan en leuke outfit. We gaan ergens heen. Bob belde haar op dat ..."
15-02-23
8.4
Valentijn FotoshootDoor: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fotoshoot, Valentijn,
"Hey mannen. Ik ben Stan en 19 jaar. Sinds kort ben ik uit de kast, maar had voor kort een vriendin. Chantal is ook 19 jaar. Zelf doe ik al jaren aan fitness en een beetje bodybuilding. M n lichaam is dus wel lekker gespierd te noemen. Het wa..."
03-01-22
9.0
Valentijnsbrief - 4Door: LstXdesperate
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dominantie, Valentijn,
" Wat er aan voorafging lees valentijnsbrief 1 3 Lief, lief Kuttenlikkertje van Madame, Wat een bijzondere brief weer en wat geweldig dat je zo meeslepend nadenkt over je toekomstige taak. Als mijn kwispelende befhondje die o..."
24-02-19
5.9
Valentijnsbrief - 3Door: LstXdesperate
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Submission, Valentijn,
"Smerig tyfus doortrapt en gemeen PervElfje, Hier heb je je antwoordbrief. Takkenwijf dat je bent Jouw aanspreken met Madame of U , waar verdien ik het aan om zo vernederd te worden Hoezeer ik ook naar je verlang en het e..."
22-02-19
7.4
Valentijnsbrief - 2Door: LstXdesperate
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Valentijn,
" Lief Paalmannetje van me, Ik zou liegen als ik zou ontkennen dat je brief geen schok bij mij te weeg bracht. Minder van de inhoud ervan zoals je vast denkt, maar wel van het moment waarop hij bij me op de deurmat viel. In dezelfde ..."
20-02-19
8.5
Valentijnsbrief - 1Door: LstXdesperate
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Valentijn,
"Lief PervElfje, Ik weet dat je hart nu bonkt in je keel als je dit leest. Ik ben het. En om het met de platheid te zeggen die ons eigen was Je kut slaat nu aan. Ik moest je gewoon schrijven, want ook al is het vier jaar geleden, h..."
17-02-19
8.1
Fynn - 9: Valentijnsdag (2)Door: Peter1948
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Oraal, Valentijn,
"De stemming zat er goed in bij ons viertal, vooral hij genoot. Maar wat wil je ook als je alleen 3 vrouwen tot je beschikking hebt. En wat voor vrouwen De ene is nog geiler dan de ander. Na het uitdelen van de geschenken konden ze dan ook nog maar a..."
10-02-19
8.8
Fynn - 8: Valentijnsdag (1)Door: Peter1948
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexspeeltjes, Sextoys, Spelletje, Valentijn,
"Een feestje organiseren kan je gerust aan Eefje overlaten. Dan is het tot in de puntjes verzorgd. Met haar ouders had ze afgesproken dat haar vrienden bij haar kwamen eten. Uiteraard zonder haar ouders erbij. De tafel was, tot in de puntjes verzorgt,..."
03-02-19
8.7
De Valentijn Academie - 11Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Valentijn,
"Kyra en de drie leraren waren niet de enige die de kelder konden vinden. Ook Vicky wist maar al te goed wat er kon gebeuren in de kelder. Zij was hier namelijk enkele dagen geleden met Julia naartoe gegaan, waarna ze betrapt waren door meneer De Jong..."
07-06-18
8.7
De Valentijn Academie - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Valentijn,
"Was de biologieles al een hele spannende les geweest voor alle meiden, voor Kyra moest de echte spanning nog komen. Ze was laatst al bij meneer Francks geweest om haar eerste lingeriesetje te laten zien, hij had haar geappt dat hij toch ook wel heel ..."
13-05-18
8.9
De Valentijn Academie - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Valentijn,
"Gezien het lekkere weer en een drukkere tijd voor mij persoonlijk zal ik het vervolg de delen opsplitsen. In plaats van twee kleine avontuurtjes in n deel, krijgen jullie ieder avontuurtje te lezen in een apart deel. Hoop op deze manier wel met reg..."
06-05-18
8.9
De Valentijn Academie - 8Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Valentijn,
"De groep meiden die seks had met leraren buiten de lessen om werd telkens groter. Het waren niet alleen de meiden die hier volop van genoten, maar ook de leraren keek iedere keer weer uit naar de extra momentjes die zij hadden, samen met hun studente..."
02-05-18
8.9
De Valentijn Academie - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Valentijn,
"Enkele dagen nadat Lindy voor het eerst te weten was gekomen dat het meneer Evertse was geweest die haar had geneukt in de kelder tijdens de inwijding, had ze weer aardrijkskunde. Gespannen voor wat er s avonds ging komen kon ze haar aandacht maar m..."
27-04-18
8.9
De Valentijn Academie - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Valentijn,
"De les economie van meneer Francks was ondertussen al ruim bezig. Maar niet iedereen was erbij met haar gedachtes. Cassie, een van de eerstejaars die niet op de gang sliep waar het verbond gevestigd zat, had namelijk een apart gevoel overgehouden aan..."
24-04-18
8.8
De Valentijn Academie - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Valentijn,
"Enkele dagen later leek de rust weer wedergekeerd op de Valentijn Academie. De meiden waren nog steeds hitsig bij vlagen, maar keken niet meer iedere verlekkerd naar hun leraren, denkende aan hoe de seks met hun zou zijn. Wisten zij veel dat zij dit ..."
21-04-18
8.9
De Valentijn Academie - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding, Valentijn,
"Geblinddoekt, maar niet vastgebonden stonden Julia en Vicky gespannen in de ruimte. Jillian, ben je er nog , probeerde Julia nog, maar Jillian bleef doodstil en liet de twee leraren die nu binnenkwamen hun gang gaan terwijl zij opgewonden toe bleef..."
17-04-18
8.8
De Valentijn Academie - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding, Valentijn,
"Waar Julia en Vicky achterbleven op de gang namen Anne en de vijf andere tweedejaars de andere tien meiden mee naar beneden. Via het trappenhuis gingen ze omlaag naar de kelder. Normaal kwamen ze hier niet en in de gang beneden leek het ook niet also..."
14-04-18
8.8
De Valentijn Academie - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding, Valentijn,
"Langzaam maar zeker vond iedereen zijn plekje op de Valentijn Academie en raakte iedereen bekend met iedereen. De tweedejaars waren echter flink bezig met hun plan om de boel op zijn kop te gaan zetten. In de gang waar de kamer van de vijf meiden was..."
11-04-18
8.9
De Valentijn Academie - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Valentijn,
"Voor het eerst stapte Julia, Kyra en Lindy de Valentijn Academie binnen. Alle drie de meiden kenden elkaar niet, maar hadden n ding gemeen. Afgelopen schooljaar zaten zij in hun examenjaar, maar hadden zij hun schoolexamen niet gehaald. De meeste d..."
08-04-18
8.2
Valentijnsdag Om Te HerinnerenDoor: Kingsman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Valentijn,
"Na jaren zelf van deze geweldige site genoten te hebben leek het mij eens tijd om een eigen steentje bij te dragen en wat van mijn ervaringen te delen, dus bij deze hopelijk veel leesplezier Geen goed verhaal begint zonder inleiding dus ik..."
03-08-17
7.9
Anonieme Roos Met ValentijnDoor: Sxhrijver
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Valentijn, Werk,
"Daar zat ze dan. Een brunette met een mooie cup, goed gevormd lichaam en een verleidelijke glimlach. Als kantoormedewerker was ze niet tevreden met het oog op de toekomst en daar wilde Merel iets aan doen. Weg uit de sleur van het dagelijks leven. ..."
21-05-17
8.4
Valentijn Verrassing - 4Door: Sonja
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Valentijn,
"Ik ga hem toch roepen, besluit ik. Steef Te snel hoor ik hm hm, ik ben er meisje . Weet je wel waar je bent en wat er gebeurt , vraagt hij meteen. Wat Nee, tuurlijk niet Laat me los Gaat er door me heen. Hoe kun je zo koud zijn. Je l..."
28-01-14
5.4
Valentijn Verrassing - 3Door: Sonja
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Valentijn,
"Er gaat nu veel door me heen en ook verbaast me dit niet. Mannen en hun controle. Ik krijg je nog wel Dit had ik in ieder geval niet achter Stefan gezocht. De controle wel, maar als ik zo mijn best doe voor jou, waarom doe je nu z . Ik lig vast en i..."
28-01-14
7.1
Valentijn Verrassing - 2Door: Sonja
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Valentijn,
"Ik had me hier niet op voorbereid, maar ben ondertussen wel heel benieuwd wat er in het pakje zit. Met het cadeautje ga ik eerst naar de keuken, want ik weet dat die heerlijke dame daar op me wacht en ik verlang naar haar. Ik trek de koelkast open en..."
28-01-14
6.4
Valentijn Verrassing - 1Door: Sonja
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Valentijn,
"Omhoog kijkend, zie ik niets anders dan witte poeder dalen. Af en toe valt er zo n witte deugniet op mijn neus. Ik trek nog n keer hard aan mijn Chesterfield en gooi hem afgedankt neer, waarna hij langzaam maar zeker wordt bedolven onder de dansen..."
28-01-14
6.8
ValentijnDoor: BaasB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Valentijn,
"Valentijnsdag, een dag die ik al sinds jaar en dag vervloek, een dag die in mijn ogen niets met liefde te maken heeft maar des te meer met de commercie. Nooit heb ik begrepen waarom mensen een vastgestelde dag nodig hebben om hun geliefde te verwenne..."
14-02-12
8.4
Een Roos Voor ValentijnDoor: Gilzenaar
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Valentijn,
"Enkele weken geleden liep ik na het werk naar mijn auto en zag dat er n roos onder mijn ruitenwisser geklemd zat. Er zat geen kaartje bij, of een andere aanwijzing over wie de roos daar had achtergelaten. Ik dacht bij mijzelf, hoe lief, ie..."
18-02-10
7.7
Geile ValentijnDoor: Anouk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Valentijn,
"Ik zat dat jaar nog op de middelbare school. Een blond, klein meisje dat op het VWO zat, maar zich daar onderscheidde door mijn losbollige gedrag. Op school had ik vier vrienden. De rest van de school kon me gestolen worden. Mijn sociaal leven bevond..."
03-09-09
7.7