Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: JohanK
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 19881
Lengte: Lang | Leestijd: 26 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Leven In Bedrog - 2
Na een verrassende avond in een seksclub heb ik Nicole, een van de aanwezige vrouwen, naar huis gebracht. En ben op haar verzoek blijven slapen. Mijn vrouw, waarvan ik nu wist dat ze mij bedroog, zou sowieso niet voor 16.00 thuis zijn, dus van haar hoefde ik niets te verwachten.

Mijn 2 dochters kwamen wel elke zaterdag naar huis om te gaan paardrijden, maar die waren er nooit voor 12.00.

Ik lag in bed in gedachten verzonken. Had wel al een paar uur heerlijk geslapen, maar was nu klaar wakker. Alles van afgelopen avond en nacht passeerde de revue. Dacht er met ongeloof aan terug, en niet alleen over wat ik van Babet te zien had gekregen. Nee, meer nog met betrekking tot mijn eigen houding, hoe makkelijk ik haar gedrag langs me heen had laten gaan, en vervolgens zelfs vreemd was gegaan. In mijn hele leven had ik slechts 2 vrouwen gekend, was erg monogaam, en nu had ik al op een avond met 3 andere vrouwen seks gehad. En geen wraakseks of zo, nee gewoon lekker genieten. Met meer vrouwen dus dan in mijn hele leven tot nu toe, en had er geen enkel greintje spijt van. Erger nog, hier naast mij in bed lag een van de mooiste en verrukkelijkste wezens die ik ooit ontmoet had in mijn leven. En dat alles in slechts 1 nacht.

Nicole lag lekker te slapen, haar hoofd deels op mijn borst en een arm om mij heen geslagen. Het was weer eens heerlijk om met een vrouw in mijn armen in bed te liggen en de warmte van haar lichaam te voelen. Vreemd dat deze gedachte nu opeens bij mij opkwam, bedacht ik me. En toen viel er weer een kwartje. Het was niet zo dat Babet en ik in aparte bedden sliepen, verre van dat. We hadden ondermeer vanwege mijn lengte een extra groot bed (220 bij 240) en ik realiseerde me dat ieder van ons nu al tijden aan zijn of haar kant van het bed lag te slapen. Niet meer in elkaars armen of lepeltje lepeltje. Er dus blijkbaar geen behoefte meer was aan lichamelijk contact, en zo ongemerkt die verwijdering was ingezet.

Tot mijn verbazing of was het eerder opluchting moest ik erkennen dat Babet mij totaal koud liet. Er bestond geen enkel gevoel meer voor haar. En dat had niks te maken met afgelopen nacht, nee dat was er de laatste 2 jaren uitgeslepen, moest ik erkennen. Ik keek eens naar Nicole, en streelde haar zachtjes over haar hoofd en gezicht. Zou dit nu een vrouw kunnen zijn, waar ik verder mee zou willen leven. Die vraag speelde door mijn hoofd, dacht ook aan haar voorkeur voor BDSM en de vraag rees of ik hierover openstond. Het klonk wel spannend en leek me opwindend, maar ik moest erkennen dat ik te ‘bleu’ was. Jarenlang de brave man en vader geweest, misschien zelfs saai geworden. Alhoewel ik dat laatste niet van mij zelf vond, maar als ik dan zo aan Guus en Steven dacht, was ik toch wel erg naïef op seks gebied. En te goed van vertrouwen, ten minste als ik naar Babet keek die blijkbaar die andere wereld niet alleen eerder dan ik ontdekt had maar ook al uitgebreid geproefd.

Wat ik dus afgelopen nacht ook voor het eerst gedaan had en mag wel zeggen mij meer dan uitstekend bevallen was. Verandering van spijs doet eten zegt men wel eens, en dit ging zeker voor mij op. Het bewijs lag naast mij in bed. Naar haar kijkend bekroop me het verlangen weer. Wilde haar weer hebben, verwennen en verrassen. Wurmde me daarop voorzichtig los uit haar omhelzing en kroop onder de dekens. Haar benen waren half geopend en ik begon haar zachtjes te strelen en haar dijbenen aan de binnenkant rustig vanaf haar knieholtes naar boven te likken. Het resultaat was al snel te zien, want haar benen openden zich wat meer en Nicole ging wat meer op haar rug liggen. Aan haar ademhaling te horen wel nog in dromenland, maar waarschijnlijk met een natte droom. Dat rook en zag ik ook wel aan de glinstering van haar licht geopend poesje.

Ik kon niet nalaten er een likje over te geven en haar smaak, muskusachtig, te proeven. Vrijwel tegelijkertijd ging er een lichte siddering door haar heen.

Ze strekte haar benen en ik merkte hoe haar handen via haar borsten over haar buik richting haar kutje gingen. Opeens raakte ze mijn hoofd. Ze stopte even met bewegen, streelde en voelde over mijn haar en hoofd. En toen hoorde ik een lach, en pakte ze mijn hoofd steviger vast om deze tegen haar poesje aan te drukken. “Doorgaan lieverd” hoorde ik haar zeggen, en dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Met hernieuwd enthousiasme hervatte ik mijn ‘werk’, nu met hulp van een paar vingers. Nicole kreunde alsof haar leven ervan afhing. Mijn tong speelde met haar clitoris, terwijl mijn vingers inmiddels haar G-spot gevonden hadden. En dat was aan haar te merken. Niet alleen begonnen haar sapjes meer te vloeien, ook kreunde en kronkelde ze als een bezetene. Ik had alle moeite om mijn mond en tong op hun plek te houden, ware het niet dat haar handen mijn hoofd erop bleven duwen. Totdat ze verkrampte en wild begon te schreeuwen en alweer te spuiten. Voor de tweede keer deze nacht, alsof de politie met een waterkanon mij stond af te koelen, wat op dit moment misschien ook wel nodig was. Want opgewonden was ik zeer zeker.

Ik kwam met een ondergespoten gezicht onder de lakens vandaan, terwijl Nicole lag na te genieten, bij te komen van haar daverende orgasme. Ze keek me lachend aan, greep me bij mijn hoofd om me vervolgens gepassioneerd te kussen. “Mmm, lang geleden dat ik zo heerlijk wakker ben gemaakt. Was bijna vergeten hoe dat aanvoelde.” Ik ging naast haar liggen, en een paar minuten later kroop ze op me. “Wat doe je toch met mij? “ vroeg ze zich hardop af. “Nog nooit gesquirt en nu 2 keer in een tijdsbestek van nog geen 10 uur”. Ze bewoog met haar onderlichaam over het mijne en zei : “mmm nog lekker hard ook.” Richtte zich op en plaatste haar kut bovenop mijn lul om zich langzaam erover heen te laten zakken. Zo bleef ze een paar tellen met gesloten ogen zitten, genietend van het gevoel. Wat zou ik dat graag eens willen ervaren, die sensatie die een vrouw ondergaat als ze een pik helemaal in zich voelt. Aan haar reactie te zien moet dat vreselijk lekker zijn. Ik keek genietend naar haar gezicht, hoe ze nog altijd zo intens en met die gesloten ogen dat gevoel over zich heen liet komen. Toen opende ze deze en keek me met een lach en erg geile blik aan. Ik nam haar licht bungelende borsten beet en speelde met haar tepels. Ze liet het even over zich heen komen om vervolgens haar handen op mijn borsten te zetten en begon me zachtjes te berijden. Opeens pakte ze met beide handen mijn tepels beet en begon er aan te trekken. Ging iets rechter zitten zonder deze los te laten, wel het ritme langzaam verhogend. Ze lachte en zei: “De volgende keer zullen dit klemmen zijn, met een ketting ertussen. Dan ga ik je berijden als een paard aan zijn teugels”. En bleef steeds sneller bewegen, onderwijl harder en wilder aan mijn tepels trekkend. Er ging eerst een enorm pijnlijk en dan tintelend, sidderend gevoel door mijn lijf heen en ik genoot optimaal van deze amazone die me ophitste en aanspoorde. Pakte haar bij haar heupen opgaande in haar beweging. Nicole weer met haar ogen dicht, intens genietend van deze rit. En weer explodeerde ze, en weer kwam die oerkreet uit het diepste van haar wezen naar boven gevolgd door een zware grom en zucht. Voor mij het teken om mijn zaad met flinke stoten diep in haar te lozen. Haar kutje kneep zich helemaal dicht om mijn pik, deze uitpersend tot de laatste druppel er uit was. Om vervolgens plat voorover op mij te vallen, en zo te blijven liggen.

Wat later legde ze haar armen onder haar hoofd en keek me liefdevol aan. “Hier kan ik nooit genoeg van krijgen” zo zei ze. “Heb jaren in te halen lieverd, het liefst met jou? Heb je al nagedacht over mijn vraag van gisteren. En moet je snel weg of kunnen we nog een keer?”

Ik keek eens op de klok en zag dat het al redelijk aan de tijd was. Zei daarom: “Over een uurtje moet ik echt op weg zijn. Een vluggertje onder de douche om het af te leren wellicht.” Ze sprong op en zei lachend: “Afleren, hoe kom je daarop? Je zal hierna nog meer naar mij verlangen.” En rende weg naar de douche. Ik sprong uit bed en ijlde haar achterna. Wat een heerlijke vrouw toch, die gedachte schoot door mijn hoofd toen ik haar voor mij uit zag rennen. Een paar heerlijke billen, nog niet te spreken over haar werkelijke verrukkelijke borsten.

Eenmaal onder de douche zakte ze door haar knieën, keek naar mij omhoog en zei: “Deze heb ik nog niet mogen proeven. Ik wil weten hoe je smaakt, wil je geur en smaak niet vergeten, samen met die andere mooie herinneringen.” Dat werd het ook, een ervaring die me altijd zou bijblijven, eentje waar ik met veel plezier op terugkijk. En die me impulsief deed reageren, en zeggen dat ik met haar die BDSM wereld graag wilden binnengaan en leren ontdekken. Een beslissing waar ik trouwens nooit spijt van gekregen heb, maar daarover later. In ieder geval was Nicole in de wolken hiermee, eigenlijk meer dan dat zelfs. Ze beloofde me wat informatie of links door te sturen zodat ik wat achtergrond informatie kreeg hierover. En een filmpje van haar in actie, zodat ik me niet zou bedenken zei ze met een glimlach voordat ze me uit zwaaide.

Onderweg van het treinstation naar de manage vroegen mijn beide dochters waarom ik zo vrolijk en opgeruimd was. Zo hadden ze me al tijden niet meer gezien, en ze waren benieuwd of het thuis tussen mij en mams weer beter ging, of we gepraat hadden. Ik ontkende dat en zei dat ik heerlijk gesport had, en zakelijk een mooie deal gesloten had, eentje waar ik veel tijd in gestoken had. En dat mams en ik nog altijd weinig met elkaar praten, min of meer langs elkaar heen leefden. Zei wel dat ik een poging gewaagd had, haar had willen fêteren omdat ik die opdracht had binnengehaald. Zij mij alleen gefeliciteerd had, en verder geen tijd voor mij had. Haar studie en werk alle energie vroegen en ik maar geduld moest opbrengen totdat zij daarmee klaar was. En haar moest respecteren en stoppen met zeuren, omdat we dit alles in het begin hadden besproken. Mijn dochters waren wel erg geschrokken van mijn verhaal, en vonden haar wel erg egoïstisch en ongevoelig geworden de laatste tijd. En knuffelden me bij het verlaten van de auto, waarna ik snel de weekend inkopen ging doen.

Intussen was ik wel meer dan benieuwd geworden naar hetgeen Steven me te vertellen had. Belde hem direct bij thuiskomst op en kreeg een enthousiaste Merel aan de lijn. We praatten even na over afgelopen avond en nacht, en voordat ze de telefoon doorgaf aan haar man zei ze nog: “Doe je wel voorzichtig aan met Nicole aub, na al die jaren is ze nog altijd kwetsbaar.”

Toen kreeg ik Steven aan de lijn die lachend zei: “Tja, je begrijpt natuurlijk dat je uitgebreid nabesproken wordt door de dames.” Toen werd hij serieus en kwam Babet ter sprake. Eerst over wat we gisteren gezien hadden, waarop ik zei dat het me tot mijn verbazing weinig deed. Het me eigenlijk koud liet, wat voldoende zei. Steven was er even stil over en zei toen: “ok, dan zal dit wat ik je te vertellen heb je ook niet van je stoel doen vallen ”. Ik wist al van gisteren dat Babet in meerdere seksclubs actief was, soms ook door de week. Nieuw was de andere informatie die ik kreeg van hem. Hij verwees me naar een wat zoals hij het noemde pornhub, een site met zeg maar ‘amateur’ porno films. En daarna nog naar een tweetal andere sites, eentje waar je escorts kon inhuren, de andere met life sex video shows. ten slotte de naam van een detective bureau, dat hij kon aanraden.

Nadat afloop van het gesprek was ik nog nieuwsgieriger geworden. Snel mijn iPad gepakt en gegoogled op die pornhub. Kwam tot mijn verbazing vrijwel direct een aantal videos waarin Babet ‘acteerde ‘ tegen. Categorie Milf, Bdsm etc. En niet alleen recente maar ook al meerdere van dik anderhalf jaar of langer geleden. Als ik even terugkijk zo van net voor het einde van de Corona epidemie ,viel me op. Een aantal videos schenen zelfs in haar fysiotherapie praktijk opgenomen te zijn, waar ze seks had met vnl. jonge sporters en sportsters. Ja, met vrouwen ook. Verder kwam ik diverse opnames tegen waarin ze helemaal los ging met meerdere negroide sporters met wel erg grote lullen, solo of in een gangbang. Maar dat was nog niet het ergste, dat kwam even later nl. toen ik videos onder ogen kreeg die bij ons thuis waren opgenomen. Waarin ze als huisvrouw vreemdging met ondermeer een pakjesbezorger, de loodgieter etc. Ik was ronduit laaiend en het was maar goed dat ze niet thuis was. Ze had mij in mijn hart geraakt, mij vernederd en onteerd voor mijn gevoel. En hiermee ook voor het einde van ons huwelijk getekend, mocht ik nog twijfels kennen.

Zoals ik haar kende was, van alles wat ik in deze videos zag, niets gespeeld of gefaket. Nee, Babet liet zich helemaal gaan, was 200% zichzelf, net zoals gisteren trouwens ook bij die gangbang. Wat ik hier tegenkwam was een volledige transformatie van mijn vrouw, die opgegroeid was in een erg godsdienstig en conservatief gezin en regio. Nog net geen zwarte kousen omgeving maar veel verschilde het niet. En dat ze op zo jonge leeftijd zwanger was geraakt, was een groot schandaal geweest in deze gemeenschap, die nog verergerd werd toen ze binnen 2 jaar weer scheidde. Als gevolg daarvan werd ze uitgestoten door familie en gemeenschap, zogezegd. Dat ze daarna al snel met mij trouwde en kinderen kreeg verzachte e.e.a. En dan nu dit: van een lieve, nette en timide huismoeder veranderd in een wellustige, seksbeluste, wellicht zelfs seksverslaafde, vrouw van middelbare leeftijd. Een echte MILF dus zoals men dat noemt.

Ik moest even bijkomen van alles wat zich hier zojuist voor mijn ogen afgespeeld had, nog niet te over de schending van de privacy van ons huis.

Switchte vervolgens door naar die escort-site, en zocht op de door Steven gegeven nick-name. Bingo, en meteen werden weer een aantal zaken duidelijk, zoals dat die 2 avonden dat ze zgn. massage verzorgde voor de leden van een nabij gelegen sportclub, leugens waren. Dat deze avonden gereserveerd waren voor andere activiteiten, ondermeer escort werk of life sex webcam shows.

Alles bij elkaar was voldoende ‘voer’ voor een vermoeden waarom ze me al zo lang afwees. Waarschijnlijk plat geneukt en daarna durfde ze me niet onder ogen te komen. Of misschien al zo ver die wereld ingetrokken dat ze niets fysieks meer wilde met mij, zich wellicht schaamde, of bij mij geen bevrediging meer vond. Wie weet wat de echte reden was, maar mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt. Wat had haar bewogen om deze wereld in te stappen, buiten mijn medeweten en dat van onze kinderen om? Dat triggerde me wel, jaloezie of woede gevoelens kende ik niet meer, verre van dat. Het liet me doodgewoon ijskoud, en had eerder een gevoel van het zal wel en een besef dat ons huwelijk al lang achter ons lag.

Had Nicole nu al zo een impact op mijn gevoelens, dat ik nergens meer druk om maakte? Die gedachte dreef voorbij in mijn bewustzijn.

Het enige wat nog gedaan moest worden, was alles netjes afronden, zeker i.v.m. onze kinderen die gelukkig al volwassen waren. Meegenomen was daarbij dat we onder huwelijkse voorwaarden getrouwd waren. En Babet er met grote waarschijnlijkheid vrij karig, zelfs berooid uit zou komen, zeker met dit soort feiten.

Eerst maar eens die detective inschakelen, want ik wilde nu echt het naadje van de kous weten.

Opeens werd er aangebeld en stonden een lachende Guus en Erica voor de deur. Ongebruikelijk voor hun, en Guus zei dat hij door Erica min of meer gedwongen was hier naar toe te komen. Ik zette wat koffie en voordat we gingen praten gooide ik snel de was in de wasmachine en maakte een warboel van ons bed. In geval Babet vroeger zou thuiskomen, wilde ik geen achterdocht oproepen.

Guus maar met name Erica waren nieuwsgierig naar afgelopen nacht. Niet alleen naar hoe ik de seksclub ervaren had, meer nog naar mijn mening en gevoel bij Nicole. Ik kon er alleen maar om lachen en dat was blijkbaar voldoende informatie voor Erica. Ik zag haar wat intikken en versturen. Bij navraag bleken het emojis te zijn die ze naar Nicole gestuurd had, hartjes en het OK teken. Ze zei dat Nicole erg onzeker was, en dat ze dit nu ontkracht had. We praten nog wat langer door over afgelopen avond en nacht. Daarna liet ik hun wat zien van hetgeen waar Steven me op geattendeerd had. Beiden zaten met open mond te kijken, en halverwege zei Guus: “Wat een sekreet, schijnheilig persoon.” Ik bevestigde zijn mening, en vertelde dat ze zelfs het lef had gehad om een aantal videos hier in huis te maken. Daar schrokken ze toch wel behoorlijk van.

Erica vroeg opeens: “Heeft Babet nu ook al een tatoeage?” En ze wees naar een plek in de schaamstreek van haar. Dat was me nog niet opgevallen. Ik vergrootte het beeld en zij had het goed gezien. Nog wat meer uitvergrotend zagen we een tekst: “Duans slet”. Ik keek vragend naar Guus , waarop die zei: “Duan is de eigenaar van die seksclub”. Steven heeft je hem gisteren toch aangewezen en gezegd dat Babet voor hem werkte. “Dat klopt maar moet je direct dan zo een tatoeage krijgen?” vroeg ik. “Dat is zeer gebruikelijk in die wereld” antwoordde hij “Dan weten de vrouwen wie de baas is. Het werkt vernederend en draagt bij aan een gevoel van onderdanigheid. En dat is juist de bedoeling. Is dit de eerste keer dat je deze tatoeage ziet?” Ik knikte en zei dat ik haar al bijna 2 jaar niet meer naakt gezien had. Zij waren bekend met de staat van mijn huwelijk. Waarop Erica suggereerde: “Het kan zijn dat ze zich schaamt en liever niet wil dat je dit te weten komt. Of Duan heeft haar verboden nog seks met jou te hebben. Misschien wil hij je een andere keer daarmee confronteren. En wellicht om turnen in een cuckold. Dat kan trouwens ook wel eens de reden geweest zijn om hier videos te maken, je te vernederen in je eigen huis.” Ik keek haar verbaasd aan waarop ze mij uitlegde wat dat inhield. Ik zei dat dit nooit en te nimmer zou gebeuren en vertelde hun over mijn plannen. Wat Nicole en ik wilden gaan doen bleef echter onbesproken.

Bij het afscheid fluisterde Erica me in mijn oren hoe heerlijk zij gisteravond genoten had, en dat we dit vaker moesten gaan doen. En wenste me vervolgens succes met Nicole.

Ik keek even op de klok en zag dat ik nog 15 minuten had voordat ik mijn dochters moest ophalen van het paardrijden. Al was het dan zaterdagmiddag, toch dacht ik laat ik eens proberen of ik die detective kan bereiken. Misschien heb ik geluk en neemt hij op. En geluk had ik, en we praten een kleine 5 minuten over mijn situatie en wensen. Gelukkig had hij tijd om hier achteraan te gaan, en we maakten een vervolgafspraak voor a.s. maandagochtend. Ik stuurde hem alvast de links door die ik van Steven gekregen had, naast een foto van mijn vrouw, haar telefoonnummer en een foto van de auto inclusief kenteken. Daar zou vannacht nog of morgenvroeg een gps-tracker op geplaatst worden. Ook kreeg ik software om op haar smartphone en pc te installeren. Niet alleen om haar te volgen maar ook om haar e-mails, Whatsapp en gesprekken te kunnen lezen. In principe werd afgesproken dat hij over 3 weken een rapport zou indienen met zijn bevindingen.

De rest van de middag heb ik met mijn dochters doorgebracht. Eerst heerlijk geluncht met moeder en tante, daarna de stad in gegaan. Een beetje gewinkeld en hun behoorlijk verwend.

Aan het eind van de middag besloten wat eten te halen, Japans in dit geval. Een van de meiden belde hun moeder, maar kreeg geen gehoor. Toch voor haar wat meegenomen en naar huis gegaan. Geen Babet thuis, wat vreemd was omdat ze op zaterdag normaal altijd voor 17.00 uur thuis was. Nogmaals gebeld met hetzelfde resultaat.

Uiteindelijk zijn we gaan eten en daarna een spelletje scrabble gaan spelen. Babet kwam pas tegen 21.00 thuis en onze dochters waren meer dan boos op haar. Haar excuses maakten weinig indruk op hun, en de rest van de avond was de stemming te snijden.

De volgende dag was bar slecht weer. Babet zei dat ze later op de dag naar haar ouders ging, en daar bleef eten. Daar deze in de buurt van Enschede woonden vroeg ze aan haar oudste dochter, die op de T.U. van Twente studeerde, of ze een lift wilde hebben.

Ik besloot daarop mijn andere dochter dan maar naar Nijmegen te brengen, met in mijn achterhoofd om op de terugweg bij Nicole langs te gaan en wellicht samen iets te gaan eten.

Deze voorstellen vielen in goede aarde en iedereen blij. Babet maakte van de gelegenheid gebruik om te zeggen dat ze graag 2 goede vrienden aan mij wilde voorstellen. En of ik in de komende dagen of week ergens tijd had om deze thuis te ontvangen.

Ik, en ook onze dochters, waren stomverbaasd omdat dit niets voor haar was, ze altijd erg op haar privacy gesteld was. Zelfs mijn vrienden kwamen zelden langs, alleen als we zeker wisten dat zij niet thuis was. Ik zei dan ook tegen haar dat ik dat niet gewend was, dat ik best met haar vrienden ergens in een restaurant wilde afspreken. Daar wilde ze niet aan, ze stond erop hun thuis te ontvangen. Ik weet niet hoe het kwam, maar opeens moest ik aan die opmerking van Erica denken eerder vanmiddag m.b.t cuckold. En was op slag voorzichtig en zelfs een beetje terughoudend, en antwoordde dat het de komende 3 weken niet uitkwam. Dat ik over 2 weken naar Lyon moest voor een belangrijke conferentie en me goed moest voorbereiden. Daarna kon het wel, en ik veronderstelde dat er geen haast bij was. Hier scheen ze wel akkoord mee te gaan, en tot mijn verbazing kreeg ik zelfs een kus, zo in haar sas was ze met mijn medewerking. Het gaf mij daarentegen slechte kriebels in mijn buik.

Wat later contact met Nicole gezocht en gevraagd of ze druk was vanmiddag was. Ze was dolblij iets van me te horen, helemaal toen ze hoorde dat ik langs wilde komen. Buiten de deur eten was geen optie, ze wilde me voor haar alleen hebben.

En die middag was mijn eerste kennismaking met de BDSM, de start van mijn opleiding.

Einde van dit deel. Het volgende staat in de startblokken. Veel lees plezier.

JohanK
Lees verder in: Leven In Bedrog - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Milf, Pijpen, Rimmen, Seksclub, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Overspel sexverhalen!
 
Mijn Eerste Gala - Trip Down To MemorylaneDoor: LNC
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Studenten,
"Dit is een vervolg op Mijn inseminatie in de sauna en enkele andere ervaringen die we inmiddels hebben toevertrouwd aan dit medium. In deze post blikken we terug op onze studententijd. Toen kenden we elkaar nog niet. Maar dankzij de komende drie v..."
19-07
8.4
Mooie Oplossing - 2Door: Tinar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Het is intussen voorjaar geworden, ik heb nog geen uitstapje gemaakt met Mark. Eigenlijk is het niet eens ter sprake gekomen, ook niet met Mark. Ik maak een opmerking naar Peter, dat ik wel weer eens er uit wil met Mark. Hij maakt gelukkig ..."
19-07
8.9
TuinfeestDoor: Charlotte
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Tuin, Dubbele Penetratie, Anaal, Trio,
"Ik Charlotte en mijn man kees wonen in een forensendorp in het zuiden van het land. Mijn man werkt bij een groot productiebedrijf en is daar productiemanager. Na een wat stroef begin zijn we toch aardig ingeburgerd in het dorp. Tijdens tet ..."
18-07
9
Mooie Oplossing - 1Door: Tinar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
" i Dit is mijn laatste verhaal dat ik publiceer. i Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Stephanie, vrienden noemen me Stef, ruim 60 jaar en al heel veel jaren gelukkig getrouwd met Peter. Ons liefdesleven is altijd mooi gewee..."
18-07
8.8
Een Weekend Samen Genieten - 3Door: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"Ik word wakker en de zon schijnt in mijn gezicht. Ik lig nog steeds met mijn arm over jou heen. Mijn hand tegen jouw borst. Mijn pik tegen jouw billen aan. Jij ligt nog steeds te slapen. Ik kruip van de bedbank af en zoek mijn telefoon. Het is 10 uur..."
18-07
9.5
Lieze En Tom - 13: Het Begin Van Het EindeDoor: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was op een zonnige augustusdag dat Tom telefoon kreeg van Karel. Hun fijne ontmoeting lag alweer twee maanden achter hen, al moest Tom wel toegeven dat hij toen ook graag Kato eens in de watten had gelegd. Of nog liever zij hem. Karel nodigde T..."
18-07
8.9
Een Weekend Samen Genieten - 2Door: Secret Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Massage, Ongesteld,
"Ik word wakker van handen die over mijn lichaam bewegen. Ik probeer mijn ogen open te doen, maar het is donker. Ik merk dat er iets over mijn ogen ligt, een doekje Dan probeer ik mijn armen te bewegen, maar ook dat lukt niet. Mijn handen zitten bove..."
17-07
9
Lieze En Tom - 12: SwingersclubDoor: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Swingers,
"Tom, Fien en Lieze hadden de hele nacht met elkaar blijven spelen. Ze hadden er hartstochtelijk van genoten. Maar ondertussen waren er alweer wat weken verstreken na hun trip in Praag. Nadien hadden Tom en Fien elkaar maar n keer meer gez..."
17-07
9
50 Jaar En Nu? - 9: Door De Ogen Van Mijn Ma...Door: Tim2write
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dominantie, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje,
" i Hallo, mijn naam is Jan, ik ben de man van Linda die net 50 is geworden. In de vorige afleveringen hebben jullie kunnen lezen hoe mijn vrouw 50 werd en vanaf dat moment veranderde en welke avonturen ze daarna heeft meegemaakt. Dit is het..."
16-07
9
Naaktrecreatie Aan Het Brielse Meer En MeerDoor: Herinneringen
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Buitensex, Exhibitionisme, Naaktstrand, Voyeurisme,
" i Een zo goed als in zijn geheel verzonnen fantasie i . Het is tegen zessen in de middag. Het is een warme Septemberdag geweest. Heel de dag hebben Marjolijn en ik elkaar opgehitst met geile berichtjes via whatsapp. Nou ja, eigenlijk zij m..."
15-07
9.4
 
Klik hier voor meer...