63.199 Gratis Sexverhalen
Sjak
Sjak
Hoi. Ik ben Sjak en ik schrijf hier mijn fantasieën.
Deze fantasieën had ik graag willen waarmaken.

In mijn jeugd altijd fantasieën met een oudere vrouw.
Even een opmerking over het gereformeerde qua kleding etc in het eerste verhaal.
Dat is gebaseerd op mijn echte ervaringen met mijn schoonmoeder.
Helaas maar een keer heb ik in het echt tegen haar aangelegen en gewiegd.
Verder is bijna alles fantasie.

Ben inmiddels 60+ maar wellicht in de toekomst met een ouder dame (dochter mag ook) in het echt dat zou wel een droom zijn die uitkomt.
Hoogste Cijfer: Schoonmoeder Verrast Me
Meest Gelezen: Schoonmoeder Krijgt Les
Aantal Verhalen: 39
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Sjak
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Vrouw Met Dwarslaesie - 4Door: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Enkele dagen latere lagen we in bed en Anja zei ik ben blij dat Ma aan het veranderen is. Jammer dat ze morgen niet mee kan naar de sauna. Ik heb Els gevraagd of ze mee gaat om me te helpen. Ik draaide aan de tepelpiercing en zei wat een geile don..."
14-05-24
9.2
Chauffeur Voor Buurvrouw - 4Door: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Over een paar dagen laat Herman het doen de laatste arts heeft ingestemd vertelde Anneke toen ze bij ons op bezoek was. We hebben het er lang over gehad en nu is het zover. Ik ben wel moe maar wel blij en opgelucht dat Herman eindelijk zijn rust krij..."
09-05-24
9.1
Chauffeur Voor Buurvrouw - 3Door: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Een paar dagen later reed ik met Anneke weer naar Herman. Ik had geen zin om mee te gaan en bleef lekker beneden in de hal wachten. Het was nog steeds mooi zomer weer en dus genoeg te zien. Lekkere tieners in korte rokjes en blote buik en korte shirt..."
03-05-24
9.1
Vrouw Met Dwarslaesie - 3Door: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Ik werd wakker en had flink erotisch gedroomd over Anja en Els met de clit piercings. Zou ze wel eens naast elkaar willen zien hihi. Over Erica met de behaarde poes die ik in mijn droom al geschoren en verwend heb. En swingen met Mark en Nicole. An..."
02-05-24
9.3
Vrouw Met Dwarslaesie - 2Door: Sjak
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Thuis gekomen zei Anja dat ze een hele leuke dag had gehad en het zeer fijn had gevonden mij te zien genieten. Het idee van bezoek aan een parenclub gaat maar niet uit mijn hoofd zei ze. Je weet dat dat lastig wort alleen gaat het me niet lukken en j..."
02-05-24
9.2
Chauffeur Voor Buurvrouw - 2Door: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Buurvrouw, Droom, Kut, Kutje, Neuken, Pijpen, Strand, Vingeren,
"Twee maanden later gingen we weer naar Herman. In de tussenliggende periode was er niets bijzonders gebeurt. Thea ging deze keer ook mee. In het ziekenhuis bleven Thea en ik in de kantine zodat Anneke alleen naar boven ging. Een half uurtje later kwa..."
29-04-24
9.1
Vrouw Met Dwarslaesie - 1Door: Sjak
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04-24
9.2
Chauffeur Voor Buurvrouw - 1Door: Sjak
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Buurvrouw, Kut, Kutje, Ziekenhuis,
"Onze buren zijn een stuk ouder dan wij. We schelen 25 jaar. Ik Charles ben net 50 jaar evenals mijn vrouw, Thea. Buurvrouw Anneke is 76 en Herman 74 jaar en zijn kinderloos. Met Herman gaat het niet goed die ligt al geruime tijd in het ziekenhuis en..."
08-04-24
8.9
De Foto - 8: SlotDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik had het fluisteren over de foto s wel gehoord maar wilde afwachten. Het initiatief moest van de meisjes komen. We dronken nog wat waarna de meisjes naar huis gingen om te gaan inpakken. De volgende dag zouden Fatima en de kinderen bij me intrekken..."
06-03-24
9.1
De Foto - 7Door: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Sam was weer terug van haar buitenlandse reis en wil me over een paar dagen bezoeken. Nienke komt me morgenmiddag de foto s laten zien die ze heeft gemaakt van Marie, Fatima en mij. Eerst zal ik morgenochtend Marie nog naar het station brengen. Zo me..."
20-02-24
9.0
De Foto - 6Door: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nog nagenietend van de heerlijke avond werden we wakker. Tante Marie was als eerste in de badkamer en riep Fatima kom eens hier dan zal ik je scheren. Ik keek tegen het mooie kontje van Fatima toen ze naar de badkamer liep. Haar haren los tot half op..."
08-01-24
9.2
De Foto - 4Door: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De hele nacht nog zitten denken aan Fatima en aan haar woorden. Wat zou er onder het gewaad verstopt zijn en wat speelt er in haar hoofd. Stille wateren hoop dat dat het is hihi. Ik hoorde Fatima al wat rommelen in de keuken en badkamer. ..."
02-01-24
9.4
De Foto - 5Door: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Fatima was nu al meer als een week in huis om mij te verzorgen. Ik ga al aardig voorruit maar doe net of het nog niet gaat. De tijd met haar vind ik geweldig. Vanmorgen deelde ze me mee dat tante Marie zus van mijn vrouw, bijna 75 jaar enkele dagen..."
02-01-24
9.1
De Foto - 3Door: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De afgelopen tijd was voor ons gezin niet de meest prettige periode. Ik ben gevallen en heb mijn pols gebroken, schouder uit de kom gehad en flinke kneuzingen in de andere arm, hand en heup. Dus niet meer zo n mobiel. Een paar dagen ziekenhuis en d..."
31-12-23
9.1
Schoonmoeder Als ExaminatorDoor: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Schoonmoeder,
"Sam en ik waren een paar dagen in het huis van Anneke mijn schoonmoeder toen Eva en Frits aanbelden. Is Anneke er vroegen ze we willen graag weer in de jacuzzi. Anneke is er niet maar loop maar door Sam zit er al in en ik kom zo. Verlegen liepen z..."
23-12-23
8.5
De Foto - 2Door: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nadat Nienke snel was vertrokken na de fotosessie en de onverwachte wending zat ik wel met een raar gevoel. Hoe kon dit gebeuren en wat moet ik er van denken. Nienke heb ik nu enkele weken niet gezien. Een ingehuurde hulp, turkse dame ca 40 jaar met ..."
21-12-23
9.0
Frits En Eva Krijgen LesDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Toen we thuis kwamen liep Anneke nog lekker bloot rond en was de jacuzzi aan het schoonmaken. Sam vroeg aan haar zijn Eva en Frits nog lang gebleven en hoe vonden zij het Anneke zei ga zitten dan vertel ik wat er is gebeurt nadat jullie weg zijn ge..."
15-12-23
9.1
De Foto - 1Door: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Opa,
"Ik ben Gert, net 70 jaar, en sinds een jaar weduwnaar. Mijn vrouw Elsa is veel te vroeg overleden. Samen hebben we een dochter Nienke, van 45 jaar en inmiddels een kleindochter van 16 jaar. Mijn kleindochter Sam komt regelmatig bij mij thuis om te he..."
14-12-23
9.1
Schoonmoeder In De JacuzziDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jacuzzi, Schoonmoeder,
"Mijn schoonmoeder Anneke belde naar Sam om te vertellen dat de jacuzzi was geplaatst. Het water was al op temperatuur. O dat is fijn zei Sam dan komen wij straks even bij je bubbelen. Is dat goed Natuurlijk is dat goed dat heb ik toch al eerder ver..."
07-11-23
8.8
Schoonmoeder Blij Met Nieuwe TuinDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Tuin,
"Nu de gehele familie weet wat voor een verandering Anneke mijn schoenmoeder door mij heeft ondergaan de afgelopen anderhalf jaar zijn er geen geheimen meer voor elkaar. Anneke lijkt te gaan voor een naturisten leven in ieder geval bij haar thuis. ..."
01-11-23
9.0
Schoonmoeder Is De BaasDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Baas, Likken, Moeder, Orgie, Pijpen, Schoonmoeder, Slet, Sletje, Zoon, Zus,
"Sam was zich aan het opfrissen en zich aan het mooi maken voor het bezoek van Henk en Nelly. Het rood zwarte doorzichtig pakje met halve cups die haar borstjes optillen en open kruis. De piercings goed zichtbaar. Op mijn verzoek de twee tepel piercin..."
28-09-23
9.0
Schoonmoeder Krijgt Sexy FotoDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Sam vertelde me over de app van Anneke, haar moeder. Ze was stomverbaasd en zei tegen me dat had ik wel willen zien. Ma die een jonge knul en zijn vader een blowjob geeft. Vooral dat piemeltje waar jullie het over hebben. Ik ben de enige die hem nog..."
16-09-23
9.2
Schoonmoeder En FritsDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Buurjongen, Buurman, Schoonmoeder, Vader,
"We waren twee dagen thuis toen we een appje van Ma kregen met een foto van het piemeltje van Frits in haar hand. Sam had die nog niet gezien en riep uit ooh dat is een mooie. Ma wat heb je er mee gedaan appte ze terug Vertel Ma Anneke sc..."
16-09-23
9.2
Schoonmoeder En Haar Geile FamilieDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Dochter, Kut, Kutje, Moeder, Naakt, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Schoonzus, Vakantie, Vrachtwagen, Zus,
"Na paar heerlijke dagen in Valkenburg Maastricht waren mijn schoonmoeder Anneke, Sam en ik onderweg naar huis. De afgelopen dagen was er veel openheid en Sam weet nu eindelijk ook alles van avontuurtjes van Ma, Nelly, Frits en mij. Sam had met Frits ..."
14-09-23
9.0
Schoonmoeder Gaat Op PadDoor: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Vandaag komt Jolanda de piercings van Sam controleren. Anneke was naar de stad en ik zat lekker in bad toen er op de deur werd geklopt. Jolanda stond voor de deur en zei sorry ben een uurtje eerder. Geeft niet zei Sam, kom binnen. Jolanda was eg luc..."
13-09-23
9.1
Schoonmoeder Moet PlassenDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Schoonmoeder,
"Vervolg op schoonmoeder gaat bubbelen Anneke zat lekker met de ogen dicht in bad. Sam die een ideetje kreeg zei Kees ga toch ook in bad je ziet er zo vermoeid uit, het is groot genoeg kom ik ook zo. Kan ik best doen dacht ik en gi..."
12-09-23
9.2
Schoonmoeder Gaat BubbelenDoor: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"De volgende morgen moest ik vroeg op om weer naar huis te gaan. Ik verheugde me al om Sam weer te zien. Ondanks dat ik maar een paar dagen weg ben geweest. De komende week gaan we met zijn tweeen naar Valkenburg. Lekker ontspannen. Toen ik thuiskwam ..."
11-09-23
9.2
Schoonmoeder Werkt In De TuinDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Tuin,
"De volgende dag bracht ik Anneke naar huis en ging daarna langs bij een paar klanten. Na de laatste klant belde ik vast naar Anneke dat ik eraan kwam en dat ze maar vast in de houding moest klaar gaan zitten. Ik ging weer via de keukendeur naar binne..."
08-09-23
9.0
Schoonmoeder In De CinemaDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bioscoop, Schoonmoeder,
"Sam kwam beneden en vroeg met wie was je aan het bellen. Dat was je moeder die vroeg of ze morgen voor een aantal dagen bij ons mag logeren. Ik heb gezegd dat het goed is maar dat jij en ik wel af en toe aan het werk moeten. Gezellig ik heb haar al l..."
06-09-23
9.0
Schoonmoeder Wil Ook Naar De CinemaDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Ik was nu enkel dagen thuis bij Sam en dacht aan de geile uurtjes met schoonmoeder Anneke en schoondochter Nelly. Man wat was dat spannend en geil. Sam onderbrak mijn gedachten en zei moeten we vanmiddag niet naar de stad om wat inkopen te doen. Ik ..."
06-09-23
9.2
Schoonmoeder En Haar Eerste TrioDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Schoondochter, Schoonmoeder, Trio,
"De volgende ochtend ging ik vroeg aan het werk. Ben je wel op tijd terug want Nelly komt op visite zie Anneke met een knipoog. Na een aantal klanten te hebben bezocht kwam reed ik rond 15.00 uur de straat weer in. Van te voren even gebeld dat ik eraa..."
04-09-23
9.1
Schoonmoeder En De KrantenjongenDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Krantenjongen, Schoonmoeder,
"Nadat ik Nelly had afgezet reed ik naar het huis van Anneke, mijn schoonmoeder. Sam lag al in bed. Anneke zei nog een borrel voor het slapen gaan doe je mee Voorruit dan maar, best zin in na een dag de BOB te zijn geweest. Anneke zat met opgetrokke..."
02-09-23
9.1
Schoonmoeder In De PaskamerDoor: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Schoondochter, Schoonmoeder, Trio, Zonder Slipje,
"Mijn schoonmoeder had bedacht om samen met dochter Sam en schoondochter Nelly een dagje te gaan shoppen. Ik bracht de dames naar het centrum. Alle drie in een leuk jurkje of rok. Anneke had haar laarsjes aan die we een tijd geleden samen gekocht hebb..."
31-08-23
9.2
Schoonmoeder Krijgt Meer SlipjesDoor: Sjak
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Toen ik thuiskwam kwam Sam net naar beneden. Ze zei ik heb de was gedaan maar waar heb je mijn blauwe slip gelaten die ik van je uit moest doen tijdens mijn verjaardag. Ik kwam hem niet tegen. Die zal wel bij Ma in de was zitten. Ze heeft al mijn kle..."
30-08-23
9.1
Schoonmoeder En De Blauwe SlipDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Creampie, Opa, Schoonmoeder, Zonder Slipje,
"Het was alweer een tijdje geleden dat ik bij Anneke was geweest. Eind van de week ga ik weer naar haar toe voor een aantal nachten maar eerst vanavond nog de verjaardag van mijn vrouw Sam. Nelly en haar man, de broer van Sam, en mijn schoonmoeder war..."
29-08-23
9.3
Schoonmoeder Verrast MeDoor: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Schoonmoeder,
"Deze keer begin ik met een terugkijk wat er de afgelopen 6 maanden geleden is gebeurt in relatie met Anneke, mijn schoonmoeder. Een vijf of zestal keer hebben we samen wat spannende momenten gehad telkens, als ik bij haar logeerde in verband met werk..."
28-08-23
9.4
Schoonmoeder Leert SnelDoor: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Anaal, Beffen, Gluren, Klaarkomen, Kontje, Lul, Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzus, Vreemdgaan, Winkel, Zwager,
"Het was al een tijdje geleden dat ik bij mijn schoonmoeder ging logeren maar nu was het eindelijk zo ver. Ze wist dat ik kwam en ik hoopte dat zij zich herinnerde wat ik haar had opgedragen. Zo woont in een vrij drukke straat. Ik belde aan e..."
26-08-23
9.2
Schoonmoeder Krijgt LesDoor: Sjak
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Billen, Jurk, Milf, Pijpen, Schoonmoeder,
"Nog steeds op bezoek bij mijn schoonmoeder en nog steeds heeft ze niets gezegd. Een paar avonden verder na het douchen weer hetzelfde recept. Weer ging ik onder de lakens achter Anneke liggen. En weer speelde ik met de tepel van Anneke. Mijn..."
24-08-23
9.0
SchoonmoederDoor: Sjak
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 50 Plus, Borsten, Douche, Logeren, Lul, Schoonmoeder, Vreemdgaan, Zwager,
"Mijn vrouw komt uit een gelovig gezin en een pappa s kindje. Toen haar vader plotseling overleed was ze ook zeer verdrietig. Haar moeder echter reageerde alsof het leven stil stond. Niks was goed en bij alles werd gezegd er is niks meer aan zonder pa..."
23-08-23
8.6