Klik hier voor meer...
Door: Sjak
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 29166
Lengte: Kort | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Schoonmoeder Gaat Op Pad
Na paar heerlijke dagen in Valkenburg/Maastricht waren mijn schoonmoeder Anneke, Sam en ik onderweg naar huis. De afgelopen dagen was er veel openheid en Sam weet nu eindelijk ook alles van avontuurtjes van Ma, Nelly, Frits en mij. Sam had met Frits en Nelly nog geen echt contact gehad en kende alleen de verhalen van Ma en mij. Op de terugweg heeft Sam verteld dat zij het vroeger ook met Henk deed. Voor mijn schoonmoeder was dit wel een schok om te horen en vroeg Sam om alles te vertellen.

Sam: Het is begonnen op vakantie. Weet je nog ma toen Henk en ik onderweg in het hotel op een tweepersoonskamer moesten van Pa en jou. We waren toen, ik 16 en Henk net 18. Ik had me net gedoucht en afgedroogd en stapte alleen met mijn meisjes slip aan in bed. Henk zag dit en zei: ik ga douchen en dan kom ik ook. Ik zag hem wel loeren naar mijn borstjes. Nu cup A maar toen nog steeds in groei. 10 minuten later kwam hij in en boxershort uit de badkamer en kroop in bed.

We praten nog wat, giechelden en hadden het een beetje over onze erotische dromen. Van heb jij het al gedaan, doe je het met jezelf tot al eens een jongen of meisje naakt gezien enzo. Ik kreeg wel kriebeltjes in mijn buik.

Midden in de nacht voelde ik het bed bewegen. Ik lag met mijn rug naar Henk en voelde dat hij aan het trekken was. Ik draaide me om aan kwam met mijn hand op zijn harde pikkie. Ooh Sam hoorde ik en voelde gelijk een paar vingers in mijn poesje. Voorzichtig zei ik: ik heb het nog nooit gedaan. We sloegen de dekens van ons af, deden slip en boxer uit en keken naar elkaar. Ik pakte zijn pik en zei wil jij me ontmaagden. Henk schrok maar knikte. Hij hield voorzichtig zijn pik voor mijn kut. Spuugde erop en drukte zachtjes. Au zei ik, maar gelijk doorgaan. Henk drukte door en ineens gleed hij erin, Henk was me aan het neuken/ Ooh lekker zeg. Hij stopte en vroeg trek me maar af dan spuit ik over je tietjes. De volgende morgen werden we wakker en keken naar elkaar en zeiden: dit doen we vaker. Vanaf die tijd doen Henk het regelmatig. Nog steeds dus ik begrijp die opmerkingen van Nelly dus niet dat Henk niets wil.Euh dus je deed het al voor ons trouwen en nu nog steeds zei ik verbaasd. Ja antwoordde ze. Ma glimlachte en zei: ik heb dit eigenlijk altijd wel een beetje gedacht. Jullie zijn zo close. Wat een geile familie zijn we eigenlijk. Nou: dat is dan wel pas teruggekomen nadat je een goede beurt hebt gehad na het overlijden van Pa,kon ik niet nalaten te zeggen. Ja antwoordde ze: ik was erg onder invloed van Pa. Was vroeger wel anders en ik ben het toch goed aan het inhalen.

We zetten Ma thuis of en reden door naar ons eigen huis 150km verder. Onderweg kletste Sam en ik nog verder. Opeens zei ik tegen Sam: kom kleed je uit, ik wil je naakt naast me zien zitten.

Dat lijkt me geil. Sam gehoorzaamde en we reden verder. Af en toe streelde ik haar tietjes en voelde aan haar kutje. Die was alweer goed nat. Zo zei ik: moet je zien een hele rij vrachtwagens zal ik die gaan inhalen? Met lage snelheid haalde ik de eerste vrachtwagen in en bleef even naast de cabine rijden totdat de chauffeur keek. Tegen Sam: vingeren nu, speel met jezelf. Weer gehoorzaamde ze braaf. Ik maakte nog snel een foto, die ik doorstuurde naar Anneke. Sam die zich vingerde en een chauffeur die daar naar keek. De spanning in mijn broek nam toe.

We haalden zo een vijftal vrachtwagens in. Sam begon het leuk te vinden en ging steeds geiler kreunen. Bij het inhalen van wagen zes zei ik: pijp me nu maar ik sta op knappen. Ze draaide haar kont naar het raam, maakte mijn broek los en haalde mijn pik eruit en begon te pijpen. De chauffeur keek nu zo tegen haar kont en kut die boven het raam uit kwamen. Het duurde niet lang en ik spoot mijn zaad in haar mond. De auto slingerde even toen ik kwam hihi. Sam ging weer recht zitten, ging verder met masturberen totdat ook zij klaarkwam. Ooh dat was spannend en trok haar jurkje weer aan.
Lees verder in: Schoonmoeder En Frits
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...