59200 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 15330x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Vervolg op: Schoonmoeder Moet Plassen

Vandaag komt Jolanda de piercings van Sam controleren. Anneke was naar de stad en ik zat lekker in bad toen er op de deur werd geklopt. Jolanda stond voor de deur en zei: sorry ben een uurtje eerder. Geeft niet zei Sam, kom binnen. Jolanda was eg luchtig gekleed zag ik via de spiegel. En kort spijkerrokje met daarop een mouwloos hemdje. De aanzet van haar borsten was zichtbaar. Ik kon niet goed zien of deze waren ingepakt. Sam, als je uitkleed en op bed gaat liggen zal ik even kijken hoe het gaat met de piercings. Ze begon rustig de tepels te bekijken. Draaide aan de piercings. Dat ziet er goed uit zei ze. Even wat olie erop. De tepels van Sam werden hard. Zo nu even beneden kijken. Ook dit ziet er goed uit. Draaide en voelde aan de clit en piercing. Sam begon te kreunen.

Jolande zat op haar knieŽn tussen de benen om goed zicht te hebben. Via de spiegel keek ik tegen het achterwerk van Jolanda aan. Haar billen kwamen eronder vandaan en ik zag een glimp van haar kutje. Deze was voorzien van een goed bijgewerkt bosje schaamhaar. Sam kreunde nogmaals door de aanraking. Voorzichtig zakte ze verder en begon Sam te likken. Over het klitje, het ringetje in haar mond. De natte tong over de navel oooh wat een geil gezicht. Sam trok het hempje van Jolanda omhoog. Twee borsten maatje C kwamen vrij. Sam tilde haar hoofd op en begon de tepels te likken. Een hand van Jolanda geen naar haar eigen poesje. Ze begon zicht te vingeren terwijl ze Sam bleef beffen. Wat en gezicht zeg.

Ik was inmiddels uit bad geklommen. Mijn lul stond recht vooruit. Sam wenkte me. Ik liep naar het bed en drukte mijn lul tegen het klitje van Jolanda. Zo ben je daar eindelijk, kom duw hem er in en neuk me hard. Ik deed wat me werd opgedragen en begon hard te stoten. Zowel Sam als Jolanda zaten tegen het hoogtepunt aan en riepen: toe nu ,laat het gaan. Na de laatste stoot trok ik mijn penis terug en het zaad spoot in het rond. Op de kont van Jolanda. Op de clit van Sam. Oooh.

Mijn lul was nog hard en ik zette hem voor het andere gaatje van Jolanda. Voorzichtig drukte ik hem naar binnen en begon haar in de kont te neuken. Het duurde nu wat langer maar na enige tijd kwam ik weer klaar. Nu spoot ik het sperma diep in haar darmen. Oooh.

We namen afscheid van Jolanda net op het moment dat Anneke binnen kwam. Volgens mij heb ik wat gemist hier zei ze. Ik ruik harde sex. Ze gaf snel Jolanda nog een zoen en toen waren we weer met drie. En wat heb jij gedaan Ma vroeg Sam.

Anneke: Ik heb wat rondgelopen door de stad. Wat mannen gek gemaakt op een terras door onder mijn rokje te laten kijken. Ik heb die gele slip aan hihi die met het open kruisje. Tegenover me zat een oudere man met zijn vrouw. Ik zag hem kijken. Glimlachend gaf hij zijn vrouw een zetje tot ze ook keek. Best geil die twee. Ik deed mijn rokje nog wat hoger en opende mijn benen zodat ze het open kruisje zagen. Spannend zeg en dat ik dat durfde. Ik zag dat die vrouw haar jurkje ook omhoog deed. De man ging met zijn hand via haar knie omhoog. Tilde het jurkje op en ik zag een kale kut verschijnen. Hij liet zijn vingers naar binnen glijden. Haalde ze er weer uit en likte ze af. Ik zat inmiddels ook met de vingers in het kruisje. Oooh ik was nat.

Ik stond op en liep naar het toilet. Alleen het invalide toilet was nog vrij. Ik naar binnen. Rokje en slipje uit en ging op de pot zitten om me te gaan vingeren. Er werd geklopt. Ik deed open en het echtpaar glipte naar binnen. De man begon me gelijk te beffen en de vrouw ontdeed zich van alle kleding. Daar stond ze naakt. Gezet figuur (bijna dik),kale kut, buikje en een paar DD hangborsten met grote tepels. Ik was zo opgewonden dat het niet meer uitmaakte. Ik stond op en gaf ze beiden een tongzoen. Haarman stond inmiddels ook naakt in het toilet. Ook gezet, buikje en een dikke kleine piemel die stijf stond. Het stel zeker ruim 65+ had er zin in. Ik werd bepoteld, zij zoenden elkaar. Hij liet me voorover buigen over de pot. Knielde achter me en stopte zijn dikke piemel in mijn kut. Ik werd helemaal gevuld. De vrouw vingerde zichzelf en zei op een moment. Even opzij ik moet hoognodig plassen. Wat let je zei de man, Laat het maar lopen. Ze trok een been omhoog en richte haar kut op de lul van haar man en begon te plassen. Dikke stralen liepen over mijn rug, kutje en zijn piemel totdat we heerlijk klaarkwamen. De man draaide zich om en likte de poes van zijn vrouw droog totdat ook zij kwam. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Wat geil zo in een openbaar toilet. We fatsoeneerden ons , de slip liet ik uit en verlieten een voor een het toilet. Toen ik naar buiten liep knipoogde de kelner naar me. Volgens mij kreeg ik een rode kop. Ik liep naar hem toe en drukte hem mijn natte slip in zijn hand en verliet de zaak
.

Volgende deel: Schoonmoeder En Haar Geile Familie

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Schoonmoeder, Suggestie?
MEER Schoonmoeder SEXVERHALEN...
Schoonmoeder Krijgt Sexy...Door: Sjak
Gelezen: 12576x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
15-09
9.3
Schoonmoeder En FritsDoor: Sjak
Gelezen: 15488x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
14-09
9.2
13-09
8.9
Schoonmoeder Moet Plassen...Door: Sjak
Gelezen: 14616x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Schoonmoeder,
11-09
9.2
Schoonmoeder Gaat Bubbelen...Door: Sjak
Gelezen: 15536x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
10-09
9.1
Schoonmoeder Werkt In...Door: Sjak
Gelezen: 21868x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Tuin,
07-09
9.0
Schoonmoeder In De...Door: Sjak
Gelezen: 20933x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bioscoop, Schoonmoeder,
05-09
9.0
Schoonmoeder Wil Ook...Door: Sjak
Gelezen: 19304x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
04-09
9.1
Schoonmoeder En Haar...Door: Sjak
Gelezen: 24607x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Schoondochter, Schoonmoeder, Trio,
03-09
9.1
Schoonmoeder En De...Door: Sjak
Gelezen: 25411x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Krantenjongen, Schoonmoeder,
31-08
9.1
Schoonmoeder In De...Door: Sjak
Gelezen: 26522x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Schoondochter, Schoonmoeder, Trio, Zonder Slipje,
30-08
9.2
Schoonmoeder Krijgt Meer...Door: Sjak
Gelezen: 37834x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
29-08
9.1
Schoonmoeder En De...Door: Sjak
Gelezen: 20967x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Creampie, Opa, Schoonmoeder, Zonder Slipje,
28-08
9.3