Klik hier voor meer...
Door: Sjak
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 25935
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Schoonmoeder En Haar Geile Familie
We waren twee dagen thuis toen we een appje van Ma kregen met een foto van het piemeltje van Frits in haar hand. Sam had die nog niet gezien en riep uit ooh dat is een mooie. Ma wat heb je er mee gedaan appte ze terug: Vertel:

Ma (Anneke) schreef: nou ik was van plan weer te gaan fietsen. Maar toen ik de fiets uit de schuur haalde bleken de banden lek te zijn. Eentje moest zelfs worden vervangen. Frits fietste net langs. Ik riep hem en vroeg weet je wat van fietsen: kun jij die maken. Jawel mevrouw zei Frits: mijn vader heeft me alles geleerd en anders roep ik hem wel. Wil jij dit doen voor mij dan krijg je 50euro. Het brutaaltje zei toen met een rode kop. Als ik u weer mag zien dan is het ook goed, dat vond ik toen mooi net zoals die andere mevrouw (Nelly dus). We hebben een deal zei ik toen: jij krijgt die 50euro en we zien wel. Wanneer kom je: vanmiddag na school antwoordde Frits.

Na school is Frits aan de slag gegaan met de fiets. Ik liep rond in een zeer bloot jurkje en natuurlijk zonder slip en BH. Flink wat werk merkte ik. Tussendoor zag ik hem al aardig loeren. Af en toe liet ik hem wat zien door op de hurken bij hem te gaan zitten en te kijken wat hij deed. Natuurlijk kon hij onder het jurkje kijken en de aanzet van mijn tieten zien. Ik kreeg er jeuk van hihi. Aan zijn korte broek te zien hij ook. Na een paar uur prutsen zat Frits onder de olie en vertelde trots dat hij klaar was. Alles doet het weer. Nou je ziet er niet uit : ga snel douchen je weet de weg. Er hangt een handdoek aan de deur. Tot zo. Wat keek hij beteuterd toen ik gewoon beneden bleef hihi.

Na 5 minuten sloop ik naar boven. Frits stond met de rug naar me toe en ik zag met zichzelf spelen en kreunen. Ik kleedde me uit en ging de cabine in. Met mijn tieten tegen zijn rug en keek waar hij mee bezig was. Gaat het goed vroeg ik. Mmm zei hij: die ander mevrouw hielp me wilt u datook doen vroeg hij schuchter. Draai je maar om. Kun je me ook beter zien. Dat wilde je toch. Hij draaide zich met het piemeltje stijf vooruit. Ik zal je wel helpen en pakte zijn lulletje vast en begon te trekken. Speel jij maar met mijn tieten, dat mag hoor. Voorzichtig voelde hij aan mijn tepels. Ooh zuchte hij. Ik voelde dat hij het moeilijk had en zei:ik heb een verrassing voor je en zakte door mijn knieën en nam zijn piemeltje in mijn mond en begon te pijpen. Al snel voelde ik het borrelen en begon hij klaar te komen. Het verse jonge sperma spoot hij diep in mijn keeltje. EEUh oooh hoorde ik. Was het lekker vroeg ik. Ja mevrouw zei Frits. Ik glimlachte en pakte zijn hand. Voel dit is mijn klitje. Draai maar aan het knopje dan kom ik ook. Hij ging sneller op en neer, draaide en ….. ik kwam heerlijk klaar mmmm. Zo zei ik:droog je maar a, kleed je aan ge maar naar huis. Op tafel ligt de 50euro zoals beloofd. Dank u wel mevrouw en weg was ie.[/]

Sam las het appje en antwoordde: oooh wat geil zeg je hebt genoten denk ik.

Ja antwoordde Anneke: maar dat was nog niet alles.

Anneke:[i] ik liep nog na te genieten in mijn badjas met niets eronder toen er werd aangebeld.

Er stond een knappe man voor de deur. Goedenavond zei hij: ik ben Fons de vader van Frits. Hij vertelde mij dat hij uw fiets heeft gerepareerd en daarvoor 50euro heeft gekregen klopt dat? Jazeker zei ik: hij staat nu gerepareerd in de schuur. Kan ik eindelijk weer fietsen. Mag ik straks even kijken of hij het goed heeft gedaan. Is prima hoor, eerst een kopje koffie dan maar. Tijdens het koffiezetten zei ik:Friits is een aardige behulpzame jongen. Hij heeft hier al een paar klusjes gedaan. Nou zei Fons: Het is mij opgevallen dat Frits de laatste tijd is veranderd. Hij zit beter in zijn vel. Op school gaat het ook weer beter. Weet u dat zijn moeder (Erna) een klein jaartje geleden is verongelukt en dat heeft hem erg aangegrepen. Hij was thuis niet te genieten. Ligt natuurlijk ook aan mij. Zo een puberende jongen is voor mij ook moeilijk zonder zijn moeder. Sinds hij hier af en toe wat klusjes doet leeft hij op vandaar dat ik even kom kijken of hij het goed doet. Ooh dat heeft hij niet verteld zei ik: wat zielig dat verklaart waarom hij in het begin wat verlegen was. Ik ben blij dat ik het nu weet.

We liepen nadat de koffie op was naar de schuur. Ik pakte de fiets en reed hem naar buiten. Mijn badjas schoot los en daar stond ik met de voorkant open en bloot voor Fons. Die wist niet waar die moest kijken maar zei: dat ziet er goed uit. Nu snap ik waarom Frits hier graag is. Nou het is wel nog een jongen hoor zei ik. Een gezonde jongen zei zijn vader. Dat zie ik aan de vlekken in bed en de boekjes, en foto’s van zijn moeder op het naaktstrand, die in zijn kast liggen hihi. Hij heeft vast wel gegluurd. Ja zei ik: daar lijkt hij erg op zijn vader die wil ook meer zien denk ik zo maar en deed mijn badjas weer open. Ooh dat is lang geleden mompelde Fons en liep me af en streelde mijn tieten en schaamstreek.

Nu was ik het die ooh riep: Fons liet zijn broek zakken en vroeg wil jij de spanning eraf halen aub.

Ik bukte en heb hem een heerlijke blowjob gegeven. Voordat hij klaarkwam haalde ik zijn lul uit mijn mond. Het zaad spoot op de tuin tegels. Deed snel de badjas dicht. Fons fatsoeneerde zich en vertrok
.
Trefwoorden bij dit verhaal: Blowjob, Buurjongen, Buurman, Schoonmoeder, Vader, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale