63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 2096x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Eva En Lex - 5
Ik word voor mijn gevoel midden in de nacht wakker van gestommel in de hotelkamer. Ik kijk op en zie Ellen naakt door de kamer heen lopen. Haar koffer ligt open en op de bank liggen allemaal kleren.

“Wat ben je aan het doen?” vraag ik slaperig.

“Oh hoi Eva! Heb ik je wakker gemaakt? Sorry!! Ik ben mijn kleren aan het klaar leggen.”

Ik ben nog niet echt wakker en snap niet wat ze aan het doen is maar vraag er verder niet naar.

“Hoe laat is het? Waarom ben je ze vroeg wakker?”

“Het is half 8, om 8 uur gaat de wellness weer open, ik wil voor ik ga werken nog snel even de sauna in!”

Ze ziet er super uitgeslapen uit en is erg goed gemutst.. Ik ben echt geen ochtend mens maar haar vrolijke stemming laat mijn vermoeidheid smelten en ik begin ook wakker te worden.

Drie kwartier later lopen we na een snel ontbijtje de wellness in. Op een oudere vrouw en het personeel na zijn we alleen in het hele complex, wat een aparte maar fijne ervaring is. Naakt lopen we het hele complex door op zoek naar de eerst sauna, normaal gesproken trek ik altijd mijn badjas aan als ik rond loop, nu is er toch bijna niemand en voel ik me zo op mijn gemak dat het niet eens bij me opkomt.

We hoeven nu ook niet stil te zijn in de sauna. “Hey Eef, ik heb nog zitten denken hoe ik jullie kan bedanken voor deze heerlijke dagen, en ik denk dat ik iets heb bedacht waar jullie allebei iets aan hebben, hihi.”

“Ah nee joh je hoeft ons echt niet te bedanken, ik vind het al super dat je überhaupt mee ging! Het is super gezellig, dat is genoeg!”

“Ik wil toch iets terug doen, en daarbij komt dat Lex er niets aan heeft dat ik hier ben” zegt ze met een knipoog. “Een ex-collega is bij ons weggegaan om een lingerie winkel te beginnen, ik wil je daar mee naar toe nemen en krijg je van mij een setje wat Lex zo mooi zal vinden dat het waarschijnlijk gelijk weer uit gaat hihi!”

“Haha, leuk idee en inderdaad iets voor Lex en mij samen! Maar dat is veel te gek joh, dat is echt niet nodig.”

“Valt wel mee hoor, ik krijg vrienden korting bij haar en je hebt ook nog een verjaardagscadeautje te goed, het feit dat jij het dit jaar niet gevierd hebt betekend niet dat je geen cadeau krijgt!”

Ik ken Ellen goed genoeg om te weten dat er nu tegenin gaan toch geen zin heeft dus ik laat het er bij.

Voor we het weten is het voor Ellen al weer tijd om naar het werk te gaan.

We nemen bij de receptie afscheid, ik in een badjas zij in een prachtig mantelpakje! Ze geeft me een kus op mijn mond en loopt weg.

Ik merk nu Ellen weg is dat ik toch wel moe ben, ik ga naar boven naar de relax ruimte, een verwarmde ruimte vol met bedden. Ik plof op een bed neer en val bijna direct in slaap. Als ik weer wakker wordt ben ik niet meer alleen in de ruimte, meerdere bedden zijn nu bezet. Ik heb geen idee hoe laat het is maar ik moet toch wel even weg zijn geweest want onderweg naar de douche merk ik dat het overal een stuk drukker is geworden.

Als ik uit de douche loop op zoek naar mijn handdoek hoor ik ineens achter me:

“Hey Eva, jij ook hier?”

Ik kijk om en zie het knappe meisje die ons betrapt had in de boulderhal. Ze kijkt me lachend aan en ziet er werkelijk prachtig uit met haar donkere haar in een lange vlecht en haar felgele badjas.

“Hey Amber!” Ik lach vriendelijk naar haar terug. Pas als ik haar ogen over mijn lichaam zie gaan bedenkt me weer dat ik nog volledig naakt ben. Snel wikkel ik mijn handdoek om mijn middel. Verbeeld ik het me nou of lijkt ze een beetje teleurgesteld als ik mijn handdoek om sla... ik zal het me wel verbeeld hebben.

“Is die lekkere vriend van je er ook bij?” Vraagt ze met een knipoog

“Nee die is aan het werk, ben alleen vandaag.”

“Ik ben hier meestal ook alleen!”zegt ze “Heb je zin in koffie?”

“Lekker! Alleen houd ik het bij thee”

Ik trek mijn badjas aan en we lopen samen naar het restaurant.

Met een kopje thee vertel ik haar hoe het komt dat Lex er niet is, dat Eva net weg is en dat ik vakantie vier in het huis van mijn ouders. Zij vertelt dat ze een abonnement heeft en hier dus regelmatig te vinden is. Ze heeft blijkbaar een goedbetalende maar hectische baan en om te ontspannen sport ze veel en gaat ze graag naar de sauna.

Na het tweede bakkie lijkt het of we elkaar al jaren kennen, het klikt erg goed tussen ons.

“Heb je eigenlijk een relatie?” vraag haar

“Nee helaas...” antwoord ze met een vaag glimlachje “Ik zou wel graag willen maar ik denk dat ik te kieskeurig ben, haha” Ze kijkt me lachend aan “Ik wil iemand die knap is, dat lukt meestal wel om dat te vinden maar er moet vooral een bepaalde chemie zijn, ik moet een bepaald gevoel bij iemand hebben voor ik echt op iemand kan vallen. Ik kan dat gevoel moeilijk omschrijven maar als het er is dan herken ik het gelijk en dan maakt het me ook niet uit of dat een man of een vrouw is, haha, daar ben ik dan weer niet kieskeurig in.”

“Er komt vast snel iemand langs met wie je die chemie wel hebt” Zeg ik haar “Dat hoop ik althans... Je bent een hele leuke meid en ik gun je een fijne relatie, al denk ik dat je je als single ook wel red toch?”

“Haha ja zeker hoor je hoeft met mij echt geen medelijden te hebben, ik heb handige vingers en voldoende speeltjes thuis, hihi!” ze giechelt “Maar ik voel soms wel een klein beetje jaloezie als ik twee mensen zie die zeer duidelijk die chemie wel hebben, zoals jij en Lex bijvoorbeeld!”

Ik wil Amber niet jaloers maken maar ik ben heel erg blij met de chemie die Lex en ik hebben, en hoe gezellig ik het gister met Ellen en vandaag met Amber vind, had ik toch liever gehad dat Lex hier nu was...

“Maar zullen we eens een sauna op gaan zoeken?” vraag ze mijn gedachten doorbrekend.

De rest van de middag zijn we samen, ik betrap me erop dat ik af en toe wel naar haar gluur. Ik vind haar heel sexy, haar perfecte figuur, haar mooie donkere huid glimmend van een dun laagje zweet. Ze is niet preuts en geeft me steeds een perfect zich op haar lichaam, zelf haar poesje heb ik goed kunnen bekijken. Ik merk dat ik een beetje opgewonden van haar raak. Ik ben wel vaker opgewonden geraakt van een vrouw maar tot nu toe waren dat altijd actrices in stoute filmpjes op het internet, dit is de eerste keer dat het gebeurt door iemand die ik echt ken.

In gedachten glijden mijn vingers over haar huid, strepen trekkend in het laagje zweet. Ik fantaseer over hoe ik haar tepels in mijn mond neem, over hoe mijn handen haar billen omvatten. Hoe mijn hoofd verdwijnt tussen haar dijen, ik vraag me af hoe ze daar beneden zal smaken...

Ik voel mijn wangen kleuren van deze gedachten, ik schaam me tegenover Amber dat ik zo over haar denk en ik schaam me voor Lex dat ik op deze manier over iemand anders fantaseer. Al moet ik zeggen dat ik me ook weer niet heel schuldig voel, er is een groot verschil tussen hoe ik hier een beetje opgewonden raak van Amber en hoe beestachtig geil ik altijd word van Lex. Ik merk dat nu ik aan Lex denk mijn opwinding toeneemt... misschien verstandig om maar een koude douche te nemen, zonder Lex heb ik eigenlijk geen zin om in het openbaar geil te zijn en de sauna is ook best heet. Ik zwaai even naar Amber en loop de sauna uit.

Mijn opwinding is inmiddels weer gezakt en ik zit relaxed in mijn badjas met mijn voeten in een badje. Ik voel een hand op mijn schouder en Amber komt naast me zitten

“Hey, werd het te warm voor je?” lacht ze

“Ja ik kreeg het ineens heel heet!” zeg ik en denk: `Ik werd ook behoorlijk heet` maar dat zeg ik natuurlijk niet hardop.

“Ik moet vanavond nog wat werken dus ik ga zo weer op huis aan. Blijf jij nog hier of kan ik je een lift aanbieden?”

“Nou ik vind het heel lekker hier maar om niet met het openbaar vervoer te hoeven is ook wel heel fijn!”

Een uurtje later stopt haar auto voor de deur van mijn ouders, we wisselen nummers uit en geef haar een dikke knuffel en een kus. Als ik om de auto heen loop gaat haar raampje open en wenkt me naar haar toe.

“Hey ik vond het heel leuk vandaag, en ik vind jou heel leuk!” zegt ze met een glimlach “Echt heel leuk! Ik voel bij jou de chemie die ik zoek! Maar ik heb pas ook gezien hoe perfect jij en Lex bij elkaar passen dus daar ga ik niet eens proberen tussen te komen!”

Het gebeurt niet vaak maar ik weet even niet wat ik hierop moet antwoorden. Ze verwacht ook geen antwoord want ze gaat verder:

“Maar mochten jullie er ooit aan denken om eens te experimenteren met een meisje erbij, beloof je dat je mij dan belt?”

Ze blaast me een luchtkusje toe en rijd weg. Ik blijf op straat staan tot ze de hoek omrijd, er schiet van alles door mijn hoofd. Maakt ze nu een grapje of wilt ze dit echt? Wil ik dit? En Lex?? Het idee spreekt me op zich wel aan, het ook daadwerkelijk uitvoeren is wat anders...

Misschien moet ik het eens met Lex bespreken. Misschien ook wel niet, ik weet het niet. Eerst maar wat eten maken ik begin trek te krijgen, het is inmiddels toch al best laat.

Na het eten voel ik me een beetje sip, waar natuurlijk totaal geen reden voor is, ik heb vakantie en ik durf gerust te zeggen dat dit tot nu toe al de beste vakantie ooit is. De afgelopen 2 dagen wellness waren fantastisch maar vooral de dagen met Lex waren hemels! Ik baal nu een beetje dat na al die leuke dingen ik nu even geen uitzicht heb op iets leuks. Ik app Lex met de vraag hoe zijn dag was en vertel dat die van mij erg fijn was. Ik blijf nog een tijdje met mijn telefoon in mijn hand zitten wachten, hopend op een snelle reactie maar helaas. Ik start dan Netflix maar op.

Halverwege mijn film piep mijn telefoon, ik zet gelijk de film op pauze en hoop op een berichtje van Lex. Ik ben heel even teleurgesteld als het een van Ellen blijkt te zijn, maar niet lang. Ze vraagt of ik me vandaag heb kunnen vermaken en zegt dat ze me morgen om 10 oppikt om lingerie te gaan shoppen... Ze laat er geen gras over groeien, ik overweeg om nog een keer te zeggen dat het echt niet hoeft maar ik weet ook dat Ellen het echt heel leuk vind om zoiets te geven. Ik stuur terug dat mijn dag erg fijn was en dat ik morgen om 10 klaar sta.

Het einde van de film heb ik niet gehaald want ik schrik wakker van mijn mobiel die afgaat. Slaperig kijk ik op het scherm en ben gelijk wakker want het is Lex. Met een brede glimlach neem ik op:

“Hey lekkere man! Hoe is het?”

“Hey lekker meisje! Met mij alles goed hoor! Ik bel je niet wakker hoop ik. Het liep hier een beetje uit... we rijden nu terug naar de basis”

“Nee hoor ik was nog op zit een film te kijken!” lieg ik, ik schaam me een beetje dat ik soms in slaap val als ik een film kijk.

“Weet je al wanneer je weer naar huis komt? Ik heb wel weer zin om je te zien!”

“Ik weet het nog niet zeker, ik probeer zo snel mogelijk, ik heb ook zin om jou weer te zien!”

“Ik wil aanraken, ruiken en voelen...” iets zachter vervolg ik: “Ik wil je in me voelen!”

“Hm ja ik ook! Dat is iets waar ik al meerdere keren aan heb gedacht afgelopen dagen!”

We kletsen nog wat verder tot ineens de bel gaat. Ik schrik me rot, ik vind het maar eng als mensen zo laat nog aan bellen.

“Wie kan dat nou zijn zo laat nog...” vraag ik “Als het maar niet een of andere viezerik is die iets van me wilt...”

“Geen idee, je kan een kijkje nemen door het raampje naast de deur. Als je het een viezerik is dan bel ik Alex, een vriend van me, die woont bij jouw ouders om de hoek.”

“Ja is goed, blijf je wel aan de lijn?”

“Natuurlijk schatje!”

Met een bonzend hart stap ik de gang in en schuif het gordijntje heel voorzichtig opzij. Ik slaak een luide gil als ik zie wie daar staat: Lex!!!

Snel haal ik de deur van het slot en spring in hem, mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel. Met een hand in mijn rug houd hij me vast zijn andere beland op mijn billen. We zoenen hartstochtelijk. Als we onze zoen weer verbreken zegt hij:

“Verrassing, schatje! Mag ik binnen komen?”

“Jij mag zeker binnen komen, heel graag zelfs!” ik kus hem weer.

Hij grinnikt even en zegt: “Ik ben alleen wel bang dat je nu een viezerik hebt binnengelaten die iets van je wil!”

“Hihi, nou deze viezerik mag alles met me doen wat hij wilt!”

“Alles? Pas op met wat je beloofd hoor meisje!” Zeg hij met een knipoog.

“Ik vertrouw deze viezerik volledig, ik weet dat hij eerst zal zorgen dat ik me helemaal goed voel voordat hij aan zichzelf denkt!” zeg ik en kus hem weer.

Ik hang nog als een beertje aan hem vast en hij tilt me zonder moeite de woonkamer in. De hand op mijn billen is inmiddels verschoven en wrijft door mijn kleren heen over mijn poesje. Hij zet me voor de bank neer en zijn ogen gaan over mijn lichaam. Ik draag een veel te groot t-shirt en een jogging broek. Niet echt sexy te noemen..

“Als ik had geweten dat je vanavond al langs zou komen had ik wel iets leukers aangetrokken...” zeg ik een beetje beschaamd.

“Is niet erg hoor, je zal niet lang meer iets aanhebben.” Zeg hij en trekt tegelijk mijn shirt over mijn hoofd.

Hij zoent me en speelt met mijn borsten, heerlijk om zo betast te worden. Hij verbreekt de zoen om een van mijn tepels in zijn mond te nemen, nu hij gebukt staat kan hij ook makkelijk bij mijn joggingbroek die in een vloeiende beweging om mijn enkels beland. Ik stap uit mijn broek en trek zijn hoofd naar mijn gezicht ik wil hem zoenen. Mijn handen glijden over zijn rug en ik probeer zijn shirt uit te krijgen maar het lukt me niet, zijn handen hebben mij billen beet en kneden ze.

Zodra hij door heeft dat het me niet lukt om hem uit te kleden verbreekt hij onze zoen en geeft me lachend een zetje, waardoor ik met een gilletje achterover in de bank val. Lachend en mij aankijkend begint hij zich uit te kleden. Ik speel met mijn tepels terwijl ik aandachtig toekijk hoe zijn kleren langzaam verdwijnen. In zijn boxer is een duidelijke erectie zichtbaar, ik hoopte dat hij zijn boxer ook uit zou trekken maar hij houd hem aan en loopt naar me toe.

“Die moet ook uit!” zeg ik met een pruillipje.

“Straks!” zegt hij, pakt mijn benen vast en spreid ze, zijn hoofd gaat richting mijn slipje hij lijkt mijn geur op te willen snuiven. Even ben ik onzeker of het daar wel lekker ruikt maar zijn goedkeurende gegrom stelt me gerust. Hij geeft door de stof een kus op mijn poesje en klimt boven op me.

“Je ruikt lekker, schatje! Heel lekker! Hier ruik je naar shampoo en parfum, beneden ruik je naar geile meisjes vocht! Hoe kan dat? Ben je geil?” fluistert hij in mijn oor.

Ik kreun: “Ja heel erg geil! Jij maakt me altijd zo geil! Ik ben nat dankzij jou!”

“Hmm lekker! Ik ga nu proeven of je net zo lekker smaakt als je ruikt!”

Mijn slipje verdwijnt op de grond en zijn hoofd komt tussen mijn benen. Ik voel zijn adem tegen mijn natte lipjes. Kijk hoe zijn mond steeds dichter bij mijn poesje komt en me dan uiteindelijk begint te likken. Ik sluit mijn ogen en concentreer me alleen op wat hij met me doet. Het voelt heerlijk hij weet heel goed waar hij mee bezig is, let op hoe mijn lichaam reageert op de dingen die hij ermee doet. Ik streel door zijn haren en kreun zachtjes. Er glijd een vinger bij me naar binnen niet veel later gevolgd door een 2de vinger. Ik kreun steeds luider, zijn tong lijkt steeds sneller te gaan, de vingers die in en uit me glijden ook. Mijn grip op zijn hoofd wordt sterker, ik trek zijn hoofd stevig tussen mijn benen en kom met een luide kreun klaar. Hij blijft rustig door likken tot mijn orgasme volledig is uitgeraasd.

“Hmm schatje dat was hemels!” zeg ik terwijl ik opsta en hem omhels. Hij trekt me tegen hem aan en we zoenen. Ik zak naar mijn knieën en trek zijn boxer naar beneden, zijn erectie slaat me bijna tegen mijn neus als hij uit de boxer floept. Ik giechel en hap naar de zijn eikel, ik lik zijn eikel nat en neem hem dan in mijn mond. Langzaam begin ik hem te pijpen, hij kreunt goedkeurend, pakt mijn haren beet en begeleid mijn hoofd om zijn lul heen. Ik kijk hem aan en probeer hem zo diep mogelijk in mijn mond te nemen. Na een tijdje trek hij zich voorzichtig terug en tilt me op mijn benen. Ik kijk hem aan en zeg verleidelijk:

“Doe met me wat je wilt! Ik heb mijn genot gehad nu mag je alleen aan jezelf te denken!”

Hij kijkt me even aan om kijken of ik het wel echt meen, als hij blijkbaar er voldoende van overtuigd is dat hij zijn gang mag gaan kus hij me, draait om en duwt me zachtjes over de armleuning van de bank. Mijn borsten liggen op de bank mijn kont steekt omhoog. Hij streelt mijn billen en geeft een speelse tik op mijn linkerbil, ik slaak een gilletje ook al doet het totaal geen pijn. Een iets hardere, maar nog steeds niet pijnlijke tik volgt op de rechter. Weer een gilletje van mij. Zijn hand streelt tussen mijn lipjes door, ik ben nog steeds behoorlijk nat zijn vinger glijd zonder moeite bij me naar binnen. Hij makt een goedkeurend geluid en komt achter me staan. Zijn eikel wrijft een paar keer tussen mijn lipjes door, mijn vocht uitsmerend over mijn lipjes en zijn eikel. Dan duwt hij langzaam maar zonder te stoppen naar voren, mij volledig opvullend. Hij pakt mijn heupen beet en begint te stoten, eerst langzaam en voorzichtig, dan steeds sneller en harder. Ik kan het niet laten om te kreunen het voelt echt heel lekker! Hij pakt me stevig bij mijn haren en voert zijn tempo nog wat op. Hij neukt me hard, harder dan hij ooit heeft gedaan, en ik vind het heerlijk!

Als hij zich plotseling terug trekt denk ik dat hij gaat komen, maar hij blijkt zich juist in te houden om nog niet te komen. Hij komt even op adem en loopt om de bank heen richting mijn hoofd, pakt mijn haren weer beet en tilt mijn tot net voor zijn lul. Ik kijk er naar, hij is stijf en helemaal nat van mijn vocht. In plaats van mijn hoofd naar zijn erectie te duwen, wat ik eigenlijk verwachte dat hij zou doen, laat hij mijn hoofd los en zegt kort maar duidelijk:

“Pijp me!”

Ik doe braaf wat hij van me vraagt, of eigenlijk wat hij me opdraagt. Ik vind het geil om zijn bevelen op volgen.

Ik had het ook prima gevonden als hij zijn lul gewoon in mijn mond had gestopt, ik denk dat hij dat ook weet maar het ligt niet in zijn aard om mij geen keuze te geven, want hoewel hij mij beveelt om hem te pijpen heb ik nog steeds de keuze om dat wel of niet te doen.

Ik pijp hem met diepe halen, hij streelt mijn rug en billen. Ik hoor zijn ademhaling versnellen, het is fijn om te merken dat hij het lekker vind wat ik doe. Ik ben een beetje teleurgesteld als hij zich weer terug trekt uit mijn mond.

“Draai je om! Met je kontje op de rand van de bank.” Klinkt zijn stem, ik gehoorzaam.

“Hmm, goed zo meisje! Spreid je benen, laat je zelf aan me zien!”

Ik doe mijn benen uit elkaar en toon hem mijn natte meest intieme plekje, mijn borsten duw ik omhoog en probeer er ze verleidelijk mogelijk uit te zien voor hem. Hij bekijkt me, van top tot teen, ik zie aan zijn blik dat het hem bevalt wat hij ziet. Hij komt tussen mijn benen staat en stoot in een haal zijn lul mijn kutje in. Ik kan het makkelijk hebben maar moet wel even naar adem happen. Hij begint in me te bewegen en neukt me heerlijk. Hij pakt mijn rechter hand beet, likt mijn vingers nat en duw die richting mijn klitje.

“Vinger jezelf en kijk me aan als je klaarkomt!”

Ik begin gelijk met mezelf te spelen, ik heb net een fantastisch orgasme gehad maar twijfel er niet aan of het het nog een keer gaat lukken. Ik ben nog steeds heel erg geil en word heerlijk geneukt. Zijn stoten blijven in een hoog maar constant tempo doorgaan. Mijn vingers op mijn klitje gaan steeds sneller. Het heel erg lekker ik sluit mijn ogen en kreun.

“Kijk me aan!” Zegt hij, al klinkt het niet meer als een bevel maar meer als een vraag. Ik open mijn ogen en kijk mijn mooie vriendje aan. Er staat wat zweet op zijn voorhoofd en hij kijkt verliefd naar me. Ik lach verliefd terug en laat mijn vingers nog sneller over mijn klitje gaan.

“Oh ik ga komen, lieve Lex! Je laat me komen!!! OOhhh!!! Hmmm!!” kreun ik uit en kom misschien nog wel heftiger dan de eerste keer klaar. In mijn orgasme hoor ik hem ook hijgen en grommen en voel hoe hij diep in mij ook klaar komt!

We zoenen, lang en liefdevol. Hij trekt mijn billen een beetje van de bank en trekt zijn inmiddels slap geworden piemel terug. Er valt een flinke kwak zaad op de plavuizen. We lachen om de hoeveelheid ervan.

“Tja ik heb je duidelijk erg gemist!” Lacht hij.
Trefwoorden bij dit verhaal: Romantiek, Sauna, Vriendinnen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden,..."
24-05
9.9
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.4
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.7
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
9.1
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.9
Zinderende Vakantie - 9Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie, Zakenreis,
"Het was een drukke ochtend op de luchthaven, de geluiden van haastige voetstappen en het zoemen van aankondigingen vulden de lucht. Ik stond daar, mijn hart bonzend in mijn keel, wachtend op de persoon die me geboekt had voor deze bijzondere reis. Pi..."
23-05
9.5
De Nieuwe Leraar - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Moeder, Secretaresse, Tepel, Tepels, Tieten, Zuigen,
"Ik had me zo verheugd op een weekend zonder Lieve. Ze zou, samen met de twee andere zusters, van vrijdag tot zondagavond een retraite bijwonen. Ik zou geen bijles meer te hoeven geven aan Silke en dus alle tijd hebben voor een date met de rondborstig..."
23-05
9.5
Gestrand In DetroitDoor: Hotw365
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amateur, Hoer, Hotwife, Prostitutie, Trio,
"In januari van dit jaar ontving ik een e mail van een man die diep onder de indruk was van mijn goed gewaardeerde verhalen. Zijn naam was Michiel, een 52 jarige inwoner van Deventer, die regelmatig naar de Verenigde Staten reisde voor zijn werk. Mich..."
22-05
9.1
Mijn Stille Watertje ... - 2Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Trio,
"Hierin hebben jullie kennis kunnen maken met mijn vrouw Astrid en ik. Astrid heeft hierin voor het eerst seks gehad met een andere man dan ik. Ik heb de titel Mijn stille watertje gekozen omdat Astrid in het dagelijks leven een vrij tim..."
22-05
9.0
Eindelijk Weer Sex - 2Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een heftige nacht met Sonja waarin ze mij, en zichzelf heerlijk heeft laten genieten, is het de volgende morgen helaas tijd om afscheid te nemen. Een beleefde kus op de wang verlaat ze de galerij, en ik kijk door het raam naar buiten als haar ..."
22-05
9.5
Sletje Wordt Graag ...Door: Mr.XxX
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dominantie,
"Het is een doorsnee zondagavond, wanneer ik een Snapchat melding op mijn telefoon krijg. Ik open Snapchat en zie een foto. hoi meester, ik heb zin in je staat er in de tekst met een afbeelding van twee natte vingers, waar het kut vocht vanaf druip..."
22-05
7.9
Klik hier voor meer...