63.115 Gratis Sexverhalen
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 8710x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Eva En Lex - 2
De volgende ochtend word ik gewekt met een regen van kusjes, op mijn rug, op mijn schouder, in mijn nek, op mijn wang. ik word giechelend wakker en ben gelijk vrolijk.

“Goedemorgen lekker meisje, heb je goed geslapen?” vraag hij lief en kust me weer in mijn nek.

“Hey knappert! Heerlijk geslapen!” zeg ik terwijl ik me uitrek “Jij ook?”

Terwijl ik me op mijn rug draai zie ik hem gebiologeerd naar mijn borsten staren, ik duw ze een beetje verder omhoog en schud ze zachtjes heen en weer voor hem. Hij kreunt zacht, pakt mijn linker borst beet en knijpt in mijn tepel, die gelijk reageert door hard te worden. Als ik eens goed naar hem kijk zie ik pas dat hij al helemaal is aangekleed. Ik kijk hem een beetje teleurgesteld aan, ik heb eigenlijk wel zin in iets waar je geen kleren voor nodig heb...

Hij ziet me kijken en zegt: “Sorry schatje! Ik moet even weg, ik was het bijna vergeten maar ik heb een collega beloofd om te helpen wat dingen naar boven te sjouwen. Blijf jij maar lekker liggen, ik ben met een uurtje of 2 wel weer terug.”

“Ik dacht dat je seks wilde.. Dit valt wel een beetje tegen, hoor” zeg ik met een knipoog.

Zijn hand beweegt onder de deken, via mijn buik, naar beneden. Zijn vinger glijdt tussen mijn vochtig lipjes en verdwijnt zonder enige weerstand bij me naar binnen.

“Geloof me, ik heb zeker wel zin in seks!” hij kust me. Onze tongen vinden elkaar en spelen met samen. Ik sluit mijn ogen en geniet van onze kus en zijn vingers in mijn kutje. Dan is alles ineens weg, Zijn hand en mond zijn verdwenen, ik open mijn ogen en zie nog net hoe hij aan zijn vinger likt, de vinger die net nog in mij zat.

Ik kreun en trek een pruillipje.

Hij lacht zijn mooiste lach en zegt: “Als ik weer terug ben straks zal ik het goed met je maken!”

“Daar zal ik je ook zeker aan houden!” zeg ik streng

Ik krijg een kus en weg is hij, vanuit de gang roept hij nog: “Als je ontbijt wil moet je maar even in de keuken kijken, daar staat vast wel iets wat je lust”

Ik duw mijn hand tussen mijn benen en verbaas me, niet voor de eerste keer deze week, hoe ontzettend opgewonden ik ben, ik denk dat ik sinds ik Lex weer tegen ben gekomen ik vrijwel continu geil ben geweest. Ik heb natuurlijk wat in te halen maar dit is toch wel bijzonder. Ik besluit het maar niet te veel te analyseren en er maar gewoon van te genieten.

Langzaam vinger ik mezelf, mijn rechter middelvinger glijd over mijn klitje, mijn linker wijsvinger gaat zachtjes in en uit mijn gaatje. Ik voel me steeds dichter bij mijn hoogtepunt komen. Mijn handen bewegen steeds iets sneller. Ik ben ontzettend geil nu maar toch voelt het niet helemaal goed, ik wil gewoon Lex erbij hebben als ik klaarkom! Ik zit echt op het randje van mijn orgasme als ik mijn handen wegtrek. Ik denk als ik nog 10 seconden door had gegaan ik klaar was gekomen, maar ben blij dat het niet gebeurt is, ik wil het samen met Lex!

Ik draai me op mijn zij en sluit mijn ogen. Ondanks mijn opgewonden staat voel ik me toch weer loom worden en val niet veel later in slaap.

Ik weet niet hoe lang ik heb geslapen maar ik ben nog steeds alleen als ik weer wakker word. Ik stap uit bed ga naar de badkamer om te plassen. Boven op de wasmand zie ik een donkergrijs t-shirt liggen, hij ziet er groot uit, waarschijnlijk gebruikt om in te sporten. Als ik mijn neus erin steek ruik ik inderdaad een beetje zweet, maar ik ruik vooral Lex. Ik vind het fijn om zijn geur bij me te hebben dus trek ik het aan. Het is veel te groot voor mij, het valt net over mijn billen als een soort mini jurkje. Ik neem niet de moeite om nog iets anders aan te trekken en loop naar beneden.

Met een kop thee en een schaaltje yoghurt, nestel ik me even later in de tuin, het weer is heerlijk, er staat wel een windje maar in het zonnetje is het lekker warm. Als ik aan mijn tweede kop thee zit hoor ik eindelijk de voordeur dicht slaan, behalve Lex hoor ik ook een stem die ik niet ken. Shit! Ik heb eigenlijk te weinig kleren aan voor bezoek... Snel trek ik het t-shirt omlaag, zo ver mogelijk oven mijn billen.

De deur van de woonkamer vliegt open en ik zie Lex achterwaarts de woonkamer in lopen met achter hem een vriendelijk ogende donkerharige kerel. Ze tillen een soort van rechthoekige grote bak van hout in een metalen frame naar binnen, ik kan niet helemaal opmaken wat het is..

“Hey schatje, je bent al uit bed!” roept Lex enthousiast “Ik heb van Daan een plantenbak gekregen, daar kan ik mooi de containers achter zetten!” Aha, het is dus een plantenbak...

“Hoi, hij stond bij ons toch in de weg” zeg de jongen die blijkbaar Daan heet.

Ze zetten het gevaarte achter in de tuin, het misstaat niet en de containers zijn inderdaad uit het zicht, er moeten alleen nog wel wat plantjes in gezet worden.

“Ik zal eerst mijn handen maar even wassen voor ik je een hand geef” zegt Daan vrolijk en loopt de keuken in.

Lex kijkt van de plantenbak naar mij “En? Vind je het wat?”

Ik kijk even waar Daan is, die staat nog zijn handen te wassen

“Ja leuk! En vind jij dit wat?” ik ga verzitten en gun Lex een blik onder het shirt wat ik draag. Het ontbreken van mijn slipje zorgt ervoor dat zijn ogen groot worden en hij kijkt verlekkert naar mijn blote poesje. Uit mijn ooghoek zie ik Daan richting de tuin lopen en net op tijd zit ik weer kuis met het shirt omlaag getrokken.

Ik krijg een hand “Hoi Daan, collega van Lex”

“Hoi ik ben Eva.”

Lex zet voor Daan en zichzelf koffie, ik heb nog thee. Daan komt op een stoel naast me zitten. Lex zit tegenover ons. Het lukt me tijdens de koffie nog 2 maal om mijn poesje te ‘flashen’ zonder dat Daan het door heeft. Ik zie dat Lex het moeilijk heeft en een paar keer ongemakkelijk moet gaan verzitten. Ik moet mijn best doen om niet in de lach te schieten.

Na de koffie vertrekt Daan weer naar huis, nog geen 15seconden nadat ik de voordeur hoor dicht vallen staat Lex weer voor me. Ik zit inmiddels met mijn shirt opgetrokken en mijn benen een beetje uit elkaar.

“Wat een geil ding ben je toch! Mij een beetje lopen opgeilen!”

“Jij hebt mij zelf hier geil achter gelaten vanmorgen!” Reageer ik “Ik denk dat je daar maar heel snel iets aan moet doen!”

Hij kust me en laat, net als vanmorgen, zijn middelvinger bij me naar binnen glijden. Ik bevrijd zijn geslacht uit zijn te krap geworden broek.

“Ik heb het nog nooit overdag buiten gedaan... Wil je me hier in de tuin neuken?” fluister ik geil

“Heel graag!”

Ik word achterover in de bank gedrukt en hij neemt plaats tussen mijn benen. Mijn lipjes openen zich gretig voor zijn eikel. Zonder moeite glijd hij tot aan zijn ballen mijn kutje in. Hij begint in me te stoten, hard en snel. Ik vind het zo lekker om stevig door hem geneukt te worden! Mijn shirt wordt vakkundig uitgetrokken en mijn tietjes komen tevoorschijn. Beide tepels worden vast gepakt en mee gespeeld. Ik streel mijn klitje en kijk hem verliefd aan.

“Neuk me schatje! Neuk me hard!!” hijg ik. Hij voert het tempo nog iets verder op.

Het voelt zo lekker! Mijn vinger schiet steeds sneller oven mijn klitje.

“Ga je voor me komen, schatje?” Vraagt hij met een geile blik in zijn ogen.

Ik knik alleen en voer de snelheid waar mee mijn vinger over mijn klitje gaat nog verder op

“Toe maar geil ding! Kom voor me!”

Lijkt of het orgasme wat ik vanmorgen niet heb gehad opgeteld is bij het orgasme wat ik nu ga krijgen want het voelt super heftig. Alles wordt zwart voor mijn ogen en ik vertrek voor even van de wereld af. De warme zon op mijn naakte lichaam, het orgasme wat door mijn lijf heen raast, ik ben echt even in de hemel.

Als ik weer langzaam terug op aarde kom trek Lex zich voorzichtig terug, zijn stijve glimt in de zon ik streel hem. Lex komt naast me zitten op de bank.

“Kom op me zitten, alsjeblieft! Neuk me klaar schatje!” Zegt hij hees

Ik heb weinig aanmoediging nodig en klim op zijn schoot, begeleid zijn lul tussen mijn lipjes en laat me op hem zakken. We kussen hartstochtelijk, ik begin op en neer te wippen. Mijn billen worden stevig vast gepakt en hij geeft zo het ritme aan.

Zijn grip op mijn billen wordt steviger en het ritme wat hij aan geeft gaat steeds sneller.

“Ga jij nu voor mij komen? Ga je in me spuiten? Of wil je over mij heen?” fluister ik in zijn oor “Alles mag!”

Ik denk dat hij weinig meer te kiezen had want ik heb deze woorden nog niet uitgesproken of hij verstijft onder me en voel hoe hij diep in mijn kutje spuit. Ik blijf op hem zitten en zoen hem, tot ik zijn slapper worden lul uit me voel glijden.

“Je T-shirt moest in de was toch?” giechel ik en stop het kledingstuk tussen mijn benen en loop naar het toilet.

“Wat zijn je plannen voor vandaag?” vraagt hij als ik de kamer weer inloop. Hij is alweer aangekleed. “Wil je samen wat doen of begin je me nu wel een beetje zat te worden en wil je naar huis?”

“Ik begin jou zeker niet niet zat te worden maar wil zo wel even naar huis, ik heb geen schone slipjes meer hier.”

“Waar heb je slipjes voor nodig? Vind het wel handig als jouw kutje makkelijk bereikbaar is” Grinnikt hij.

“Ja? Vond je het wel geil dat ik hier net in mijn blote foef buiten zat?” lach ik met hem mee

“Zeker! Heel erg geil zelfs” om zijn woorden kracht bij te zetten streelt hij even over mijn poesje.”Maar zonder dollen, ik zal je zo wel naar huis brengen!”

“Dat hoeft niet hoor, ik vind het wel lekker om even te fietsen. Ik wil ook even een wasje draaien en me weer netjes voor je scheren, er beginnen alweer stoppeltjes te ontstaan...”

Het is al 15:00 uur als ik fris gewassen en geschoren de keuken van mijn ouders in loop. De was hangt aan de lijn en het huis is, voor zover nodig, weer opgeruimd. Ik kijk in de koelkast: shit dat is waar ook mijn moeder had boodschappen voor me gedaan.

Ik app Lex een foto van de volle koelkast “Zin om hier te eten vanavond?”

Ik krijg bijna direct antwoord “Graag, Heb je misschien voor het eten zin om nog even langs het tuincentrum te gaan voor planten voor mijn nieuwe bak?”

Haha hij is blijkbaar erg blij met de plantenbak.

“Ja leuk, pik me maar op ik heb tijd”

Een kwartiertje later gaat de bel. Lex kijkt me verliefd aan als ik de deur open doe. Ik trek hem uit het zicht van de buren en geef hem een uitgebreide tongzoen. Ondanks we nog niet zo heel lang geleden seks hebben gehad voel ik toch iets groeien in zijn broek. Hihi goed zo! denk ik, ik begin ook wel weer zin te krijgen in een 2de ronde. Maar eerst heb ik nog een mini verrassing voor hem.

“Ik zou je graag het huis en mijn oude kamer willen laten zien, maar ik denk dat we eerst maar even moeten gaan shoppen voor plantjes anders zijn ze misschien dicht straks.”

“Je hebt gelijk al ben ik best benieuwd naar waar je op bent gegroeid!”

We stappen in en rijden naar het tuincentrum, ik vind het wel grappig, ik heb nog nooit een vriendje gehad die het leuk vond om zoiets te doen. Lex komt er zelfs uit zichzelf mee.

Hand in hand lopen we naar binnen, Lex draagt een korte broek, poloshirt en slippers, ik een simpel maar schattig zomer jurkje met open schoenen.Na een tijdje rond te hebben gelopen en we al wat plantjes op de kar hebben staan zeg ik ineens verschrikt: “Shit! Nu weet ik weer wat ik vergeten ben, wat ben ik toch een sufferd!”

Lex kijkt me bezorgt aan “Wat ben je vergeten dan??”

Ik moet moeite doen om mijn lach in te houden “Nou...ik ging toch naar huis voor een schoon slipje, en nu ben ik toch helemaal vergeten om die aan te doen.”

Het duurt even voor hij doorheeft wat ik net zeg maar dan zie ik een stoute glimlach op zijn gezicht verschijnen. “Echt?” vraagt hij opgewonden. “Laat eens zien dan!”

Ik doe een stap naar achter en til mijn jurkje omhoog! Zijn ogen worden groot en hij kijkt geil aan. De bobbel in zijn broek is niet te negeren, hopelijk komen er geen mensen naar ons toe.

“Wat ben je toch een lot uit de loterij! Je weet precies hoe je mij op mijn geilst kan krijgen! Geil ding!” fluistert hij als hij me beet pakt. Zijn hand verdwijnt onder mijn jurk. Hij voelt gelijk dat ik het zelf ook ontzettend geil vind, ik ben kletsnat.

Helaas komen er mensen onze kant op. Ik hoop dat ze doorlopen maar ze blijven bij ons in de buurt hangen. Er komen zelfs nog meer mensen bij. Het duurt best een tijdje voor Lex zich omdraait van een plantenbak. Ik vermoed dat hij wat moeite had om zijn stijve weer slap te krijgen. Het is dat ik wel een BH heb aangedaan, anders zou ik ook verraden zijn door mijn harde tepels.

Ik voel een tijdje later zijn hand weer onder jurk over mijn blote billen glijden, met als gevolg dat hij weer een tijdje heel aandachtig naar een plant kijkt. Ik vind het effect wat ik op hem heb erg leuk, ik voel me gewild, het geeft me een beetje macht maar vooral vind ik het opwindend.

Helaas krijgen we in het tuincentrum niet meer de kans om verder te spelen.

Als we weer buiten zijn vraag ik: “vond je mijn verrassinkje leuk?”

“Ja heel erg leuk! Echt super geil! Voel maar.” Hij pakt mijn hand en legt die op zijn broek, hij is weer super hard.

“Rij naar een stil plekje, ik wil je nu pijpen!” zeg ik als we in de auto zitten.

Ik trek mijn jurkje omhoog om hem vrij uitzicht op mijn kutje te geven en bevrijd zijn lul uit zijn broek. Ik trek hem rustig af, niet te snel ik wil wel dat hij nog op de weg kan letten. Zijn hand streelt mijn klitje.

Hij slaat af van de hoofdweg en rijd een doodlopend bospad in. Mijn lippen zitten al om zijn lul voor de auto stil staat. Ik pijp hem hij vingert mij. Ik vind de plek waar we staan ook super spannend, er staan een aantal andere autos en best veel lege parkeerplekken, kan me voorstellen dat dit een plek is waar vandaan mensen hun hond gaan uitlaten of gaan joggen.

Ik geniet er erg van om Lex te pijpen, het maakt me echt geil. Zijn vingers die nog steeds met mijn poesje spelen laat me ook niet echt koud. Ik heb best vriendjes gehad die mij een orgasme konden bezorgen, maar met alleen hun vingers is dat niemand gelukt. Ik voel dat als Lex dit tempo kan aanhouden hij de eerste kan worden die mij klaar vingert. Mijn genot neemt steeds een beetje toe, het tempo waarmee ik pijp neemt ook toe. Ik merk dat hij het ook steeds lekkerder gaat vinden wat mijn genot ook opdrijft.

Ik ben er bijna, ik kreun zo luid als het kan met zijn lul in mijn mond. Ik voel mijn orgasme opkomen, hij lijkt het te merken en versnelt nog een keer. Dan ga ik over het randje en kom heerlijk klaar. In mijn orgasme voel en proef ik zijn sperma mijn mond in lopen. Als ik alles weg heb geslikt en weer een beetje bij mijn positieven ben gekomen besef ik dat we een gelijktijdig orgasme hebben gehad.

Ik kijk Lex gelukkig aan: “Wow dat was voor ons allebei even nodig denk ik, hihi”

Op dat moment zie ik, dichtbij de auto een grote hond uit een bospad komen met daar gelijk achteraan een man en een vrouw. Snel trek ik mijn jurkje omlaag, Lex kan nog net zijn piemel weg stoppen. Het stel loopt vlak langs de auto en groet ons.

“Zo, hihi, die hadden geen minuut eerder terug moeten komen” Giechel ik “Had jij gezien dat hier een pad liep?”

“Haha nee joh, echt helemaal niet gezien!” lacht hij met me mee.

Ik geef hem nog een kus, “Zullen we gaan? Ik begin een beetje trek te krijgen.”

“Ja prima, maar ik moet eerst even snel hier de bosjes in..”

“Hoezo? Moet je plassen?”

Hij knikt een beetje beschaamd

“ Mag ik hem vast houden??” vraag in enthousiast

“Wat? Wil je dat dan?”

Ik knik uitbundig, “Ik ben altijd een beetje jaloers geweest op jongens dat die zo makkelijk overal kunnen plassen!”

“Haha kom maar mee dan!”

Ik ga achter hem staan, pak hem beet en richt op een boom voor ons. Ik giechel als en er straal urine uitkomt. Als een kind speel ik, hardop lachend met de straal en laat hem alle kanten op schieten tot er niets meer uitkomt.

“Dat was leuk!Hihi”

Hij grinnikt een beetje als hij zijn broek dicht knoop.

“Loop maar vast naar de auto, dan ga ik zelf ook nog even...”

“Ja zo werkt dat niet hè, troela!” Lacht hij “Mij wil je vast houden en nu stuur je me weg als je zelf moet. Ik vind het misschien ook wel leuk om jou te zien plassen”

Daar had ik niet op gerekend... ik ben het niet gewend om met andere erbij te plassen. Maar hij heeft wel een punt, ik mag niet met 2 maten meten.

Ik kijk hem aan til mijn jurk omhoog en hurk naar beneden. Hij kijkt geïnteresseerd naar wat ik doe. Het voelt ongemakkelijk maar de bewonderende blik in zijn ogen maakt veel goed. Het duurt wat langer dan normaal voor het start maar dan komt er toch een straaltje uit. Ik krijg een rood hoofd, toch iets van schaamte maar Lex blijft gefascineerd kijken. Ik schud de laatste druppels eraf. Ik bedenk dat ik eigenlijk wel een beetje toiletpapier nodig heb, Lex leest mijn gedachte en vist een servetje uit zijn zak. Ik kijk hem dankbaar aan en wil het aanpakken, maar hij schud zijn hoofd en dept zelf mijn poesje droog. Hij tilt me omhoog en geeft me een kus.

“Leuk om dit eens gezien te hebben!” zegt hij. Ik weet niet of ik het me verbeeld of niet maar er lijkt nu alweer een beetje leven in zijn broek te zitten.

“Waar haal jij trouwens zo snel een servet vandaan?” vraag ik

Hij lacht “Die heb ik net in het tuincentrum gepakt, voor als het nodig was dat er iets schoongemaakt had moeten worden..” hij knipoogt “Maar je hebt alles netjes doorgeslikt!”

We lopen giechelend terug naar de auto.

“Al je mij nu even thuis afzet dan zorg ik dat er iets lekkers op tafel komt en kan jij de plantjes in de pot gaan zetten” stel ik voor.

Hij wrijft over mijn been “Als jij er bent dan is er altijd iets lekkers! Maar goed plan!”

Drie kwartier later stuurt hij een foto van de gevulde plantenbak, het ziet goed uit we hebben ondanks de afleiding toch nog mooie planten uitgezocht!

“Mooi hoor! Als je trek hebt, het eten is bijna klaar!”

“Ik kom er aan! X”

Het weer is nog goed dus we eten lekker buiten.

“Wil je nu mijn oude kamer zien?” vraag ik als ik de tafel heb afgeruimd.

“Graag! Ben erg benieuwd, heb vroeger vaak gefantaseerd over hoe het zou zijn om bij jou in je kamer te mogen zijn!”

“Als je dat toen had aangegeven had ik maar wat graag mijn kamer en mijzelf aan jou laten zien!” ik voeg daar een beetje bitchy aan toe: “Maar ja dat deed je niet...”

“Als ik de tijd kon terug draaien...” Antwoord hij zuchtend.

Ik open de deur naar mijn kamer “Ta-da! Dit is het dan!”

Mijn kamer is echt een meisjes kamer, de muur hangt vol met foto`s, er hangt verder een schilderij die mijn opa ooit gemaakt heeft en een poster van Harry Styles. Veel tierelantijntjes, veel roze. Voor de rest staat er een kledingkast en mijn bed.

Ik wijs naar de muur “Kijk jij ben al lang in mijn kamer!” Het is een foto van Lex en Ellen, ze hebben allebei een badmintonracket beet en kijken lachend de camera in, Ellen in t-shirt en bikini broek, Lex alleen in zwembroek. Het zal zo`n 5 of 6 jaar geleden zijn. Lex is inmiddels wel wat gespierder geworden zie ik nu ik nog eens goed naar de foto kijk.

“Haha grappig!” Hij wijst naar mijn bed: “And that is where the magic happens?”

“Haha ja soms... Mijn eerste orgasme heb ik daar gehad, dat voelde inderdaad magisch... ik wist niet wat me overkwam joh...”

“Oh echt? Vertel!” lacht hij

“Wil je dat ik daarover vertel? Waarom wil je dat weten?” vraag ik

“Dat vind ik opwindend om te horen!” Aan zijn blik zie ik dat de kans groot is dat we vandaag nog een keer seks gaan hebben, dat is een mooi vooruitzicht denk ik bij mezelf!

“Nou vooruit dan!” zucht ik “Natuurlijk, hoe kan het ook anders kwam het door Ellen, zij had iets ontdekt wat zo geweldig was dat ik het ook moest proberen zei ze. Ik wist natuurlijk wel dat het niet onaangenaam voelde als ik me daar beneden aanraakte maar wist niet dat je door moest blijven gaan en dat er dan een beloning kwam..” Ik voel dat mijn hoofd rood wordt nu ik dit vertel maar ik vind het ook wel opwindend om dit te vertellen. “Het duurde best een tijdje voor het lukte, ik had me al een paar keer afgevraagd of ik nou al klaar was gekomen of niet. Toen het me na een paar dagen eindelijk lukte wist ik dat ik nog niet eerder was gekomen, dit was het heftigste wat ik ooit had mee gemaakt! Eigenlijk schrok ik er in eerste instantie van, ik wist niet zo goed wat er gebeurde maar dit gevoel was zo lekker!

Lex kijkt me opgewonden aan! “Daarna volgde er nog meer?”

Ik krijg nog een roder hoofd “Ja het hek was wel echt van de dam toen... ik denk dat ik er een tijdje zelfs een beetje aan verslaafd ben geweest. Er is geen plek waar ik vaker ben klaar gekomen dan hier in dit bed...”

Lex haalt zijn hand over mijn bed “Geil bedje!” Hij glimlacht. “Altijd alleen?” vraagt hij.

“Nee niet altijd alleen, mijn ex kwam hier wel af en toe stiekem als mijn ouder naar de kerk waren.”

Ik zie een zweem van jaloezie over zijn gezicht trekken. Ik moet er bijna om lachen want hij heeft zó geen reden om jaloers te zijn...

Ik kijk hem lief aan “Luister lieverd, ik ga jou niet vragen naar andere meisjes en ik ga jou ook verder niets vertellen over andere jongens waar ik seks mee heb gehad, niet omdat ik me daar voor schaam of dat het geheim is maar omdat het totaal niet relevant is! Ik heb in het verleden best fijne seks gehad waar ik erg van heb genoten maar de liefde en de seksuele energie die wij samen hebben is zo sterk dat al mijn eerdere ervaringen er bij verbleken!

Bij jou voel ik me zo ontzetten op mijn gemak en vrij, tot een week geleden zou het in mijn hoofd ondenkbaar zijn dat ik het verhaal van net ooit aan iemand zou vertellen! Ik heb het zelfs nooit aan Ellen verteld, ik heb tegen haar gezegd dat ik waarschijnlijk niet klaar kan komen...Ik heb nooit makkelijk over seks gepraat maar met jou vind ik het juist leuk om er over te praten. Ik wil er nog heel veel over praten, samen onze fantasieën ontdekken, dingen uitproberen!

Ik wil met jou samen een mooie liefdes relatie opbouwen, ik wil jou en ik wil seks met jou! Heel veel seks, hihi! Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou ben tegen gekomen!”

“Wow! Wat mooi gezegd!” Hij pakt me beet en geeft me een stevige knuffel.

Hij kijkt me serieus aan: “Ik wil jou ook, niet alleen voor de seks ik wil jouw liefde, jouw enthousiasme, jouw lichaam, jouw ALLES voor de rest van mijn leven, schatje!!”

Ik smelt! We kussen als nooit te voren.

We belanden naast elkaar in mijn bed, knuffelend en zoenend.

We wisselen zoenen en praten af terwijl onze handen elkaars lichaam blijven strelen en verkennen.

Ik heb gevoeld dat zijn broek alweer behoorlijk op spanning staat en gemerkt dat het slipje wat ik nog maar net schoon heb aangetrokken nu al weer klaar is om de was in te gaan maar we maken geen haast. We stellen elkaar intieme vragen:

“Ben je ooit betrapt?”

Hij schud zijn hoofd “Nee gelukkig niet, jij?”

“Nee ook niet maar ik heb Ellen een keer betrapt, hihi”

“Echt?”Hoe dan?”

“Nou ik zou haar ophalen, maar ik was voor de verandering eens te vroeg, dat gebeurde eigenlijk nooit. Bij haar aangekomen zei haar moeder dat ze nog op bed lag en dat ik haar er maar eens uit moest halen. Ik heb echt geklopt en even gewacht maar ze had blijkbaar een koptelefoon op en niets gehoord. Dus ik doe de deur open en daar ligt mevrouw spiernaakt op haar bed met haar handen tussen haar benen. Hihi, ik weet niet wie er harder schrok.”

“Oh wow en toen een ongemakkelijke dag gehad?”

“Oh nee joh, je kent Ellen toch nadat ze over de schrik heen was moest ze er alleen maar hard om lachen. Af en toe maken we er nog wel eens een grapje over”

Hij giecheld: “Je hebt haar niet even geholpen?”

Ik geen hem een speelse klap: “Nee joh gek! Dat zou raar zijn”

“Als ik jou zou betrappen zou ik wel helpen hoor, haha”

“Ik zou niets anders verwachten!”

“Of misschien zou ik wel stiekem blijven gluren tot je klaarkomt en dan pas mezelf kenbaar maken!”

“Hmm ook lekker..”

Ik geef hem een kus “Ik voel me zo op mijn gemak bij jou... Dit is echt bizar, dat heb ik echt nog nooit gehad bij iemand. Maakt niet uit wat je me vraagt en ik geef er eerlijk antwoord op. Nou ben ik meestal wel eerlijk hoor maar in sommige dingen ben ik bij andere wat meer terug houdend”

“Ik voel me precies zo bij jou hoor! Ik durf jou ook alles te vertellen en te vragen ook trouwens...” Hij knipoogt “Wat is de spannendste plek waar je ooit iets gedaan hebt?”

“Ehm.. ik denk daar met jou in de klimhal... of... misschien een keer met mezelf in een auto vol met andere mensen...” Mijn hoofd wordt weer rood als ik er aan denk.

“Dat verhaal wil ik zeker horen!”Zegt Lex met een geile glimlach...

“Nou... ehm.. Ik mocht met Ellen en haar ouders mee op vakantie naar zuid Frankrijk, haar broer ging toen al niet meer mee. Ellen en ik lagen op de achterbank onder een dekentje. Ik weet niet waarom maar ik was die dag al de hele dag opgewonden. Zo opgewonden dat ik niet in slaap kon komen, De vader van Ellen reed, Ellen en haar moeder lagen te slapen. Ik deed net of ik ook sliep en heb me toen heel stilletjes klaar gevingerd. Ik was al opgewonden maar de situatie maakte het nog opwindender. Ik denk niet dat iemand het gemerkt heeft.” Ik ben zelf een beetje verbaasd dat ik dit verhaal zo makkelijk aan Lex vertel... Ik voel me echt op mijn gemak bij hem!

Lex speelt met mijn tepels en kijkt me geil aan “Leuk verhaal! Bij mij in de auto mag je jezelf altijd vingeren hoor, als je daar behoefte aan hebt!” Hij geeft me een knipoog

Ik rol mezelf bovenop hem, geen en kus en sta dan op. Hij kijkt een beetje beteuterd, hij had duidelijk iets anders verwacht.

“Sorry, moet even plassen, wil jij misschien wat drinken halen beneden ik heb een beetje dorst”

Hij staat op, zijn erectie tekent duidelijk af in zijn broek, ik giechel in mezelf: wees maar niet bang lieve Lex daar ga ik echt wel iets aan doen.

Ik plas zo snel als ik kan en trek mijn jurk uit. De deur van mijn slaapkamer zet ik op een kier. Ik hoor Lex nog beneden rommelen. Ik ga op mijn bed liggen en trek mijn slipje op mijn knieën. Heel even denk ik bij mezelf: ga ik dit echt doen? Ja dit ga ik doen, mijn geilheid neemt het over...

Mijn linkerhand speelt met mijn tepeltjes, mijn rechter verdwijnt tussen mijn benen. Ik sluit mijn ogen en begin mijn klitje te strelen. Ik hoor Lex de trap op lopen. Ik ga verder, ik speel met mezelf zoals ik zou doen als ik alleen zou zijn, ik kreun niet overdreven en neem geen gekke houdingen aan, ik hou het puur. Ik hoor de deur langzaam open gaan. Ik vind het echt heel spannend, zowel spannend van de opwinding als spannend van het niet durven maar ik ga wel door.

Lex moet me nu kunnen zien maar hij zegt niets, ik durf mijn ogen niet op te doen, ik weet bijna zeker dat hij het leuk vind om dit te zien, en ik wil het heel graag voor hem doen maar kan het niet opbrengen om hem hierbij aan te kijken. Ik hoor zijn ademhaling, zwaar en onregelmatig, hij staat vlak bij me. Mijn linkerhand glijd naar beneden, de wijs en middelvinger van deze hand glijden moeiteloos bij mij naar binnen.

Ik hoor een rits open gaan en gerommel van kleding. Ik hoop dat hij zichzelf aftrekt terwijl hij naar me kijkt maar ik durf nog steeds mijn ogen niet te openen. Ondanks of misschien juist door de spanning vind ik het echt super lekker en voel dat ik steeds dichter bij mijn hoogtepunt kom. Mijn kreuntjes worden steeds iets intenser als mijn vinger steeds sneller over mijn klitje gaat. Naast me hoor ik zijn ademhaling ook steeds sneller worden. Ik voel mijn orgasme heel snel opkomen.

“Oh Lex ik kom voor je!” hijg ik.

Net voor ik kom open ik eindelijk mijn ogen. Ik zie hem staan met zijn lul in zijn hand, mij geil en verliefd aankijkend. Dan zie ik even niets meer want mijn orgasme neemt mijn lichaam helemaal over.

“Wow, wow wow!!” Hoor ik als ik weer een beetje bij kom “Je blijft me maar verrassen, geil ding!” De bewondering en geilheid zijn duidelijk in zijn stem te horen.

Mijn enige antwoord is: “Neuk me schatje! Neuk me lieve Lex!” Een verzoek die hij met liefde inwilligt.
Lees verder in: Eva En Lex - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Openbaar, Romantiek, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Nieuwe Leraar - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder, Dochter, Tiener, Leraar, Studenten, Oraal, Zuigen, Sperma,
"Ik had onmiddellijk de indruk dat Lydia Heylighers meer ge nteresseerd was in mijn persoon dan in het bijwerken van haar dochter. Het duurde in ieder geval een kwartier vooraleer ik Silke te zien kreeg. In de ruime vestibule, volledig bekleed met gla..."
20-05
9.5
Hulp In Huis - 1Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Huishoudster,
"Recent ben ik Alex, 29 met mijn vriendin Lotte 28 verhuisd naar een rijtjeswoning in Rotterdam. Het is ruimer dan ons vorige appartement en we genieten enorm van de extra ruimte. Wel merkten we dat het huishouden flink meer tijd kost en dat viel ..."
20-05
8.4
Niemand Zeggen - 16Door: Eline89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Trilei, Kantoor, Toilet, Vingeren,
"De tijd leek te vliegen. Er was een week verstreken sinds Sofie met Stephan in bad was geweest. De band tussen Stephan en Jeffrey leek te zijn verbeterd. Stephan deed niet meer kortaf en bracht hem zelfs een paar keer een kop koffie. Ze had hen zelfs..."
20-05
9.5
Hilde En SuzanneDoor: Sexwriter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strapon, Anaal, Vriendinnen,
"Hilde was sinds kort mijn vriendin. Ze had een afspraak gemaakt met haar vriendin Suzanne. Ik wist wel dat ze het over mij gingen hebben. Die 2 bespraken echt alles. Van mijn bed prestaties tot mijn scheten onder de lakens. Hilde wa..."
20-05
8.0
Lea - 2Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De dagen na haar eerste kennismaking met het maken van een porno film, denkt Lea vaak terug. Het was lekker, het was opwindend. Schuldgevoelens naar haar man waren er niet echt. Het was werk. Niets meer en niet minder houdt ze zichzelf voor. Alhoewel..."
19-05
9.2
BetraptDoor: Gerard
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Betrapt, Kort,
"Normaal appt mijn vrouw nooit als ik op het werk ben, maar nu schrik ik flink als de eerste fotos binnenkomen. Daarna belt ze meteen. Haar stemming is verre van lief. Gisteren was ik alleen thuis na de gebruikelijke klusjes keek ik dan vaak..."
19-05
7.8
Zinderende Vakantie - 8Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Hotel, Lingerie, Prostitutie, Vakantie,
"Een paar maanden later, sta ik in mijn slaapkamer voor de spiegel. Ik heb vanavond mijn eerste date als escort met een klant. Ik staar naar mijn spiegelbeeld, mijn hart bonzend in mijn keel terwijl ik mezelf probeer te overtuigen dat ik dit kan doen...."
19-05
9.4
Gechanteerd Door Het ...Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buurmeisje, Plagen, Vingeren,
" Zo lieve lezers, een nieuwe serie over de belevenissen van een man. Dat lijkt zo op het eerste gezicht doodgewoon en niet iets om zoveel afleveringen over te schrijven, maar w l over d ze man Hij beleeft namelijk nogal wat Eerst wordt hij schaam..."
19-05
8.8
De Nieuwe Leraar - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Billen, Borsten, Date, Dating, Leraar, School, Secretaresse,
"Wanneer ik op dinsdag het tweede lesuur 3b binnenstap, zie ik onmiddellijk dat Silke er niet is. Ik besluit er niets over te zeggen of te vragen. Het zou waarschijnlijk weer leiden tot onrust. Ik merk wel dat Cynthia hooghartig op haar stoel troont, ..."
19-05
9.4
De Koene Koerier -1-Door: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Wenen,
" Terwijl Andreasz niet al te ver van de ingang van de keizerlijke stallen een paard roskamt houdt hij de komst van Anna in de gaten. Ze is een van de leukste en mooiste keukenmeisjes van de Weense Hofburg en meestal brengt ze rond de..."
19-05
9.4
Gered Door Een VreemdeDoor: Amethist
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Neuken, Vingeren,
"Dit verhaal is gebaseerd op een kort verhaal wat ik ooit lang geleden heb gelezen. Het is n van mijn favoriete fantasie n geworden. Ik hoop dat jullie er ook lol en geilheid aan beleven. Wat ontzettend fijn dat het eindelijk mooi weer is...."
19-05
9.1
Mia, 67 JaarDoor: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Beffen, Klaarkomen,
"Vorige week was het garage verkoop in een deelgemeente van bij ons, op facebook had ik tim gezien dat mia onze caf bazin van de sportclub van alles verkocht. Mijn oog was gevallen op een saladebar en ik belde haar op. Mia vertelde dat deze slecht..."
18-05
9.0
Klik hier voor meer...