62.656 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-08-2018 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 26962x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Afgelopen zomer hadden weer eens de mogelijkheid om naar het naaktstrand te gaan. Sinds we kinderen hebben gaat dit niet zo vaak meer. Maar die dag waren de kinderen met hun vrienden naar een pretpark. En wij, naar het naaktstrand. Het was nog niet druk toen we aankwamen. We gaan altijd naar het Engelenmeer, want daar is het fijn en een gemengd publiek. Helemaal toen we op ons oude plekje gingen liggen waren er 3 mannen die op het zelfde veldje als ons lagen. Mijn vrouw kleedde zich helemaal uit en bukte met haar kont naar de mannen om haar handdoek goed te leggen. Ik zag dat er een eens goed voor ging liggen. Ik zei dit nog niet tegen mijn vrouw, maar had al wel een paar ideetjes. Het zonnetje brandde goed op onze lichamen en we liepen snel naar het water om af te koelen. Terug op de handdoek ging mijn vrouw op haar rug liggen en spreidde haar benen iets zodat je haar geschoren kutje kon zien. Ik zag dat ze al wat geil werd van de zon op haar lichaam, want haar schaamlipjes werden al wat dikker, en gingen iets openstaan. De kerel tegenover ons ging iets verliggen zodat hij een vrij uitzicht had op die heerlijke kut van mijn vrouw. Ik begon zachtjes te strelen en heel langzaam naar haar tieten. De tepels werden hard, en hadden een grote van een pinkkootje. De kerel tegenover ons kreeg het een beetje te moeilijk en ging wijdbeens zitten. Je wat een grote dikke stamper had die kerel. En super stijf. Mijn vrouw werd nog wat geiler van het spelen met haar tepels, dat ze even moest gaan zwemmen. Wij lopen samen naar het water en de kerel loopt vlak achter ons aan. Mijn vrouw keek stiekem naar die paal.

Terug op de handdoek ging mijn vrouw op har buik liggen met haar benen weer wat wijd zodat ik ook bij haar kutje zou kunnen. Ik wachtte tot de kerel weer op zijn plek zat, en hij stak een duim in de lucht. Het was zo rond een uur of een, en ik pakte een biertje, voor mijn vrouw een wit wijntje. Wordt ze nog wat losser op. Ik vroeg of ik haar rug met olie moest insmeren en dat was goed. Eerst haar rug, daarna haar benen en als laatste haar billen. En ik besteedde erg veel aandacht aan haar billen. Ik merkte dat ze steeds met haar kont omhoog kwam als ik over haar sterretje ging. De olie had alles al lekker glad gemaakt, en duwde een vinger in haar ster. Eerst een beetje tegenstand maar al snel ging mijn vinger in en uit. Op zo’n manier dat mijn overbuurman het goed zag. Hij had het niet meer. Hij trok aan zijn lul, liet zien hoe groot en dik zijn eikel was. Ik zei dat tegen mijn vrouw, en zij spiekte onder haar arm door. Ik merkte dat dit ook lekker vond, dat zij iemand zo geil kon krijgen. Ik bleef haar sterretje bewerken en merkte dat ze ook met haar tepels aan het spelen was. Ik hield het zelf niet meer en drukte twee vingers in haar kont en twee in haar kut. Ik voelde dat ze begon klaar te komen. Tijd om even te stoppen en weer iets te drinken. Op het moment dat ze zich omdraaide kwam de gluurder klaar, wel vijf dikke stralen sperma spoot hij. Toen hij klaar was, liep hij naar ons toe en zei dat hij genoten had, maar dat hij weg moest. Ik denk dat als hij langer was gebleven dat mijn vrouw hem heerlijk had afgetrokken. Wij waren zo geil dat we snel in het water hebben geneukt. Ik weet zeker dat men het weet, want de slierten zaad liepen nog uit haar kut toen we terug naar onze handdoek liepen.

Een ding weet ik zeker, volgend jaar gaan we vaker en hopen dan weer geile spelletjes op het naaktstrand gaan beleven en wie weet doen er dan wel anderen mee of mijn vrouw heerlijk te bevredigen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Gluren, Naaktstrand, Openbaar, Vakantie, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.7
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.5
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.6
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.5
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.7
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.5
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.3
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7
Mijn Sugardaddy's -12Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gynaecoloog, Huisbaas, Jong En Oud, Kaarsen, Sugardaddy,
"Ditmaal een langere episode uit deze serie, waarbij de vonken er niet meteen vanaf springen, maar de spanning langzaam wordt opgebouwd. Eerlijk, lief, betrouwbaar, hardwerkend en botergeil, zo zou je Elise kunnen omschrijven. Het meisje werkte inmidd..."
22-04
9.1