Klik hier voor meer...
Brechtje.S
Brechtje.S
Hoi, Ben de stiefmoeder van 2 opgroeiende kinderen, die soms "last" heeft van een teveel aan 'foute' fantasie Het is de bedoeling dat die fantasie hier af en toe een uitlaatklep vindt, in de hoop dat mensen die mijn verzinsels lezen daar op een of andere manier plezier aan beleven.

Liefs, Brechtje
Hoogste Cijfer: Als Een Dief In De Nacht - 10
Meest Gelezen: Betrapt Door Schoonmoeder
Aantal Verhalen: 40
Geplaatste Reacties: 150
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Terugpakken...!?Door: Brechtje.S
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
" i Als twee mensen ontdekken dat hun partners hen bedriegen, dan doen ze toch niet hetzelfde om wraak te nemen Nee, natuurlijk niet.. i Niet doen, zei de man waar ik, onderweg van de lift naar mijn appartement, zo..."
05-06-24
9.5
Mijn Onwetende HoorndragerDoor: Brechtje.S
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
" i Voorwoord Lezers Lezeressen die min of meer vertrouwd zijn met de Nationale en Europese politiek zal het snel opvallen dat ik hier en daar de vrijheid nam om niet bestaande functies, niet bestaande partijen en partijstructuren op te vo..."
28-05-24
9.2
Als Een Dief In De Nacht - 11Door: Brechtje.S
Reacties: 6
Lengte: Lang
" De hygi ne moet zijn rechten hebben, schat, zei Dirk, duidelijk een lach onderdrukkend. Gebruik jij deze maar. Ik neem de andere overtrek wel voor mijn rekening. Lachend om deze knotsgekke wraakactie, deden we allebei ons ding , waarna ..."
18-02-24
9.5
Als Een Dief In De Nacht - 10Door: Brechtje.S
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Mijn handen gleden via zijn buik naar omlaag en ondertussen klemde hij me strak tegen zich aan. Vervolgens maakte hij de knoop van mijn broek los, ritste die open, en onder begeleiding van een innemende glimlach, stroopte hij ze over mijn dijen naar ..."
14-02-24
9.6
Als Een Dief In De Nacht - 9Door: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Lang
"9 Dat zullen Romain en Cynthia zijn, opperde ik, in zeven haasten de papieren in het kistje stoppend, waarna ik het terug onder het bed schoof. Daar ziet het wel naar uit, ja, zei Dirk. Nadat hij eerst mijn rugzak had gepakt, trok h..."
11-02-24
9.5
Als Een Dief In De Nacht - 8Door: Brechtje.S
Reacties: 5
Lengte: Lang
" Weet je zeker dat dit zijn dagboek is vroeg Dirk, met een blik vol ongeloof. Bevestigend knikkend hield ik een onbenullig uitziend notitieboek omhoog. Waarom doet hij al die moeite vroeg Dirk. In twee seconden heb ik zo n kis..."
09-02-24
9.5
Als Een Dief In De Nacht - 7Door: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Begreep hij me cht niet of deed hij maar alsof Ach wat, reageerde ik stilaan verveeld. Ik zal je een voorbeeld geven. Jij overtuigde Carl dat leren belangrijker zou zijn dan cijfers. Is dat dan niet zo Ja, gaf ..."
07-02-24
9.2
Als Een Dief In De Nacht - 6Door: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Wat zit er verder nog in die map vroeg Dirk, terwijl hij van onder de documenten een grote, blauwe enveloppe vandaan haalde, waarop in Romains handschrift Contracten te lezen stond. In plaats van mij te laten vangen door Dirks vreemde..."
04-02-24
9.2
Als Een Dief In De Nacht - 5Door: Brechtje.S
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Dirk was bezig met het doorzoeken van een lade van de dossierkast. Hij was daar zodanig op gefocust dat ik het me kon permitteren om eventjes de krachtige lijnen van zijn mannelijke nek en zijn brede schouders te bewonderen. Wellicht had ik daar nog ..."
01-02-24
9.0
Als Een Dief In De Nacht - 4Door: Brechtje.S
Reacties: 3
Lengte: Lang
" En wat was je hiermee van plan Dirk hield een apparaatje omhoog dat ergens wat leek op een rookmelder. Dat is een afluisterapparaat, een camera en microfoon tegelijk. Als ik vanavond niet vind wat ik zoek, dan verstop ik die hier ergens..."
29-01-24
9.0
Als Een Dief In De Nacht - 3Door: Brechtje.S
Reacties: 3
Lengte: Lang
" i Beste lezer es , bovenaan deel 1 maakte ik al duidelijk dat dat het in dit vervolgverhaal met een vergrootglas zoeken zal zijn naar expliciete seks , het is maar dat u het weet Als u er dus voor kiest om dan hier gelijk maar af te haken, dan heb..."
25-01-24
8.9
Als Een Dief In De Nacht - 2Door: Brechtje.S
Reacties: 5
Lengte: Lang
" i Woord vooraf Beste lezer es , bovenaan deel 1 maakte ik al duidelijk dat het in dit vervolgverhaal met een vergrootglas zoeken zal zijn naar expliciete seks , het is maar dat u het weet Als u er dus voor kiest om dan hier gelijk maar a..."
23-01-24
8.9
Als Een Dief In De Nacht - 1Door: Brechtje.S
Reacties: 3
Lengte: Lang
" i Woord vooraf Beste lezer es , ik plaats dit verhaal dan wel in de categorie Romantische verhalen, maar eigenlijk zou het eerder thuishoren in een categorie Niet erotisch of Soft erotische verhalen . Helaas bestaat een dergelijke cat..."
20-01-24
8.9
Stiefmoeder Maakt Een RitjeDoor: Brechtje.S
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefmoeder,
"Shirley, de jongste zus van zijn stiefmoeder, eigenlijk dus zijn plustante, arriveerde die zaterdagochtend al vroeg bij hun huis. Hoi spruitje, riep ze Roel toe terwijl ze uitstapte. De jongeman nam niet de minste aanstoot aan haar begroet..."
31-12-22
9.3
Betrapt Door SchoonmoederDoor: Brechtje.S
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Betrapt, Dikke Tieten, Grote Borsten, Schoonmoeder, Schoonzoon, Slipje,
"Daar stond hij dan, net zoals hij daar al talloze keren had gestaan. Kromgebogen over de wasmand van zijn schoonmoeder, zoekend naar de zijden schatten waarvan hij wist dat ze tussen haar gedragen kleren verborgen lagen. Zijn nog altijd bijzonder kna..."
06-12-22
9.1
Liederlijk Verleden - 13Door: Brechtje.S
Reacties: 8
Lengte: Lang
" Zullen we naar boven gaan vroeg Stef. Wat Meende hij dat nu Was dat de interpretatie die Stef gaf aan mijn aarzelende maar goedbedoelde goedmaak knuffel Op geen enkel moment was het mijn intentie om hem het idee te geven dat ik met h..."
23-07-22
8.7
Liederlijk Verleden - 12Door: Brechtje.S
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" Oh nee, Lies, zo kun jij echt niet mee, zei Stef weinig tactvol toen ik op zondagmorgen uit de badkamer kwam. Waar is de klasse dame in jou gebleven Je ziet eruit als de eerste de beste slons. Dankjewel, antwoordde ik sarcastisch. De ..."
16-07-22
8.9
Liederlijk Verleden - 11Door: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Zodra de imposante voordeur van het hotel achter ons dichtviel, stelde Stef voor om samen te ontbijten. Zonder verder nadenken ging ik akkoord. De hele weg terug had ik als het ware op wolkjes gelopen. De innige kus zinderde nog na en ondanks dat we ..."
11-06-22
8.3
Liederlijk Verleden - 10Door: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Zaterdagochtend vroeg had ik de zeedijk van Blankenberge voor mij alleen. Voor zover mijn oog reikte, was ik de enige getuige van de opkomende zon. Na een zo goed als slapeloze nacht was de rust die daar van uitging precies hetgeen ik nodig..."
27-05-22
9.1
Liederlijk Verleden - 9Door: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Mijn vriendin Mariska en haar man zaten net aan de koffie toen ik bij hen achterom binnenkwam. Vanzelfsprekend kreeg ik ook een kopje aangeboden, maar de vlotte babbel die mijn vriendin probeerde op gang te houden, kon me dit keer maar matig boeien. ..."
07-05-22
8.5
Liederlijk Verleden - 8Door: Brechtje.S
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" Gewoon vrienden zijn Stefs woorden galmden na in mijn oren. Wat hij mij zojuist had voorgesteld overrompelde mij meer dan ik ooit zou toegeven. Ergens bezorgden zijn woorden mij een warm gevoel en ik was geneigd om te geloven dat hij het..."
19-04-22
8.9
Liederlijk Verleden - 7Door: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Lang
" En vroeg Mariska zodra ze die maandagmiddag naast me in de wagen stapte. Wat ze bedoelde hoefde ik niet te vragen. Blijkbaar had het voorval van zaterdag ook haar niet losgelaten en brandde ze van nieuwsgierigheid. Kon ik haar dat kwalij..."
07-04-22
8.6
Liederlijk Verleden - 6Door: Brechtje.S
Reacties: 5
Lengte: Lang
" Twintig over vijf, stamelde ik ongelovig zodra we weer netjes aangekleed in de wagen plaatsnamen. Allemachtig Ja, grinnikte Stef. Verbazend hoe de tijd vliegt in de heerlijkste momenten van je leven. Klets niet antwoordd..."
27-03-22
8.9
Liederlijk Verleden - 5Door: Brechtje.S
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
"Natuurlijk kon ik van Stef verwachten dat hij het niet zo snel zou opgeven, maar ondanks zijn aandringen, bleef ik bij mijn besluit. Naar mijn aanvoelen had ik trouwens geen andere keuze. Kan ik je echt niet overtuigen vroeg hij na een ti..."
16-03-22
8.8
Liederlijk Verleden - 4Door: Brechtje.S
Reacties: 6
Lengte: Lang
"De zaterdagochtend van mijn negentiende verjaardag stond Stef al vroeg bij ons thuis aan de deur. In zijn ene hand hield hij een enorme ruiker bloemen en in de andere een klein pakje, waar een heel mooi gouden halskettinkje bleek in te zitten. Ik was..."
02-03-22
9.2
Liederlijk Verleden - 3Door: Brechtje.S
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
" Je bent onredelijk, Lies. Dacht jij dat het voor mij destijds zo gemakkelijk was Ik hoorde zijn woorden wel, maar ze drongen op dat ogenblik niet tot me door. De bijna filmische beelden die haast in chronologische volgorde door mijn hoofd..."
26-02-22
8.4
Liederlijk Verleden - 2Door: Brechtje.S
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Wachtend tot Mariska opnam, prees ik mezelf alvast gelukkig dat ik op het idee kwam om haar te bellen. Als er n adres was waar Remco niet naartoe zou willen, dan was het wel naar daar. Mijn man had een hartsgrondige hekel aan Mariska s echtgenoot. ..."
16-02-22
8.6
Liederlijk Verleden - 1Door: Brechtje.S
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
"Onlangs, tijdens een bezoek aan onze plaatselijke supermarkt, werd mijn grootste nachtmerrie waar. Terwijl ik gedachteloos door de gang met conserven liep en hier en daar wat spullen in mijn winkelwagentje laadde, hoorde ik plots achter mij een zware..."
08-02-22
8.1
Vrijdagmiddag BluesDoor: Brechtje.S
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Met Familie,
" Oh, Maaike, bracht Ron hijgend uit. Ik ga komen. Het volgende moment voelde hij haar handen op zijn billen en hoe ze haar vingers diep in zijn huid drukte. Kom maar, geile beer, moedigde ze hem aan. Spuit me maar lekker vol. ..."
30-12-21
9.0
Plan 'b'Door: Brechtje.S
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Stiefmoeder, Stiefzoon,
" Hoi, Tilly Het is niets meer of minder dan de vertrouwde, dagelijkse begroeting als Mick thuiskomt van school. Vandaag heb ik echter meer dan me lief is tegen dit moment opgekeken. Ondanks mijn eigen nervositeit valt het me op dat mijn stiefz..."
21-04-21
9.0
Kioko CholmondleyDoor: Brechtje.S
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Zijn vingers dwarrelden over mijn lusttuintje. Wellicht kon hij de warmte uit mijn lichaam voelen ontsnappen op het moment dat hij het verborgen paradijs naderde. Hij wreef even over mijn knopje en liet toen twee vingers in mijn nattigheid afdalen...."
19-06-19
8.8
Op Zoek Naar RegelmaatDoor: Brechtje.S
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
" Harder Sneller, Toby kreunde ik luid, met mijn blik op de blauwe tekstbalk, die buiten het zicht van de camera op het plafond boven het bed werd geprojecteerd. Een tekst waar ik mij in sc nes als deze strikt aan had te houden en dus probeerde ik ..."
29-04-19
8.9
Honger?Door: Brechtje.S
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Nooit gedacht dat een man in staat was om zo lekker te koken, zei ik glimlachend, gevolgd door een zucht van tevredenheid. We waren het diner begonnen met een bordje ovengebakken woudham met asperges en tomaat als voorgerecht. Daarna geno..."
18-06-17
8.6
Deal Met StiefzoonDoor: Brechtje.S
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gigolo, Stiefzoon,
" Harry opstaan roep ik in de deur naar de traphal. Straks kom je weer te laat op school. Niet dat ik de zeur wil uithangen tegenover mijn achttienjarige stiefzoon, maar het is de laatste tijd helaas een dagelijks weerkerend ritueel dat ..."
02-06-17
8.8
Nancy's TrouwdagDoor: Brechtje.S
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Bob keek tevreden om zich heen. Het met kennis van zaken gerenoveerde landhuis uit de achttiende eeuw lag op de top van een heuvel, met een prachtig uitzicht over de lager gelegen landerijen. Binnen was er een grote ruimte die dienst deed als feestza..."
06-01-17
8.2
Onder De Spaanse ZonDoor: Brechtje.S
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Spaans,
" een lang verhaal... Het was al mijn vierde verhuis in negen maanden, maar deze keer had ik een sterk gevoel dat alles juist zat. Eindelijk een nieuwe start na een periode van vier jaar samenleven met een heuse controlefreak. Het duurde bes..."
07-12-16
8.6
Nachtje In De CelDoor: Brechtje.S
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Zomaar opgepakt tijdens een rondje boodschappen doen, beschuldigd van passieve hulp bij een overval. Ik zou op de uitkijk hebben gestaan en dat terwijl ik als brave huisvrouw me nergens van bewust was. Het moest gaan om een persoonsverwisseling, maa..."
16-10-16
8.3
Bij ZonsondergangDoor: Brechtje.S
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zoals ze telefonisch hadden afgesproken, had Brechtje haar jeugdvriendin bij het station opgehaald. Nu, terwijl Brechtje haar wagentje door het avondlijke verkeer stuurde, bekeek Annie haar vriendin van opzij. Ze stond versteld van zichzelf toen het ..."
18-04-16
7.9
Abra Insprinc FantasiumDoor: Brechtje.S
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Voorwoord Welkom in de wereld van het onverklaarbare en van de toverij, beste lezers. Mijn dank gaat uit naar Steffie, die mij dit niet alledaagse idee aanreikte en zich ook niet schroomde om, samen met mij, haar fantasie ..."
02-03-16
8.1
Het Liefje Van Haar BroerDoor: Brechtje.S
Reacties: 2
Lengte: Lang
" H Leen, heb jij vanavond al plannen Het was haar broer Wim die haar belde op haar GSM. Toen zij ontkennend antwoordde, vroeg hij haar of ze zijn liefje wilde gaan helpen behangen in het appartementje dat zij net hadden gehuurd. Binnen 1..."
14-02-16
7.7