Klik hier voor meer...
Door: Anneke
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 17384
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
In mei spraken we een oud-collega van mij. Om verder bij te praten spraken we een week later af om bij haar te gaan koffie drinken. Een gezellige avond, waarbij het overlijden van haar man een lang gespreksonderwerp werd. Enkele weken later werd dit bezoek gevolgd door een bezoek aan ons. Ook nu kwam het gesprek weer op haar man terug. Ze was lang alleen geweest en de liefde eerst niet echt gevonden. Op haar 45e was ze haar latere man tegengekomen op een fietstocht van de kerk. Hij was bijna 15 jaar ouder, maar het klikte. Toen hij haar voor een weekend meenam naar Ameland, waren ze voor het eerst samen naar bed gegaan. Een wereld was voor haar opengegaan. Maar 5 jaar terug was hij vergeetachtig geworden. Dit werd in en paar jaar zo erg dat hij naar een gesloten afdeling moest.

Toen kwam er voor mij onverwacht bezoek langs waarmee ik in de tuin heb zitten praten. Toen ik in de kamer terugkwam, merkte ik niets. Later begreep ik dat mijn oud-collega erg persoonlijk geworden was. Vooral het samen genieten, tijd voor elkaar hebben en lekker vrijen miste ze heel erg. Ze zag ons plezier, hoorde onze leuke verhalen en ze vond dat best moeilijk. Ook het seksuele was besproken. Mijn verhalen op Opwindend had mijn vrouw toen vertelde en dat we het met onze vrienden deden en ik ook nog met anderen. Mijn collega vond het best raar en had dit totaal niet van ons verwacht. Ook dat deze belevenissen op Opwindend.nl stonden. Ze wilde ze gaan lezen.

Twee weken later kwam ze weer. Ze wilde met me naar bed had ze gewoon gemeld. Samen had ze dit vooraf via de app met mijn vrouw besproken en hoe ze dat gingen regelen. Zo kwam ze dus op bezoek. In rok, wat ik mij niet van haar kon herinneren. Na de koffie kwam het gesprek weer op het alleen zijn. Achteraf gezien bracht mijn vrouw het gesprek subtiel naar het doel. Het alleen zijn was het aanknopingspunt waarbij al snel kwam dat het vinden van een ander best lastig was. In het dorp iemand vragen? Of via een dating -site? Of een onenight stand? Het zou lekker zijn om gewoon weer eens lekker te vrijen. Ze miste het. Zichzelf verwennen deed ze wel, maar was toch anders. Toen haar vraag of wij het nog deden. Mijn vrouw keek me eens aan en beantwoordde dit bevestigend. Heel geleidelijk kwamen ze dichter bij hun doel. Toen ik een drankje haalde, spraken ze verder. Bij mijn terugkomst zei mijn oud-collega: “Weet je wat ik net hoorde? Jullie doen het ook met anderen. Nooit achter jullie gezocht.” Toen mijn oud-collega even naar de wc was, zei mijn vrouw:” Neem haar mee naar boven en neuk haar.”

Zo waren we een paar minuten later boven. Vooraf hadden de dames dat al besproken. Boven was mijn oud-collega toch even in afwachting. “Hup uit dat spul, want je wilde wat,” was mijn reactie toen ik al de helft uit had. Ik pakte onze olie en ging op mijn knieën in bed zitten. Ze had forse borsten, was stevig gebouwd en met 165 klein. Toen ik haar had laten liggen, masseerde ik benen, rug en schouders. Haar benen deed ze al een paar keer open en een mooie spleet met bijzonder dikke lippen toonden zich. Open en nat was ie. Na een 10 minuten vond ik het haar beurt. Ik ging ook op mijn buik liggen, maar toen moest ik me omdraaien. Ze pakte mijn lul en begon te masseren, velletje naar beneden, ballen masseren. Keihard werd ik. Toen ze mijn eikel ook begon te likken, even later te zuigen voelde ik mij warmer worden. Maar stoppen wilde ze niet. Ze ging eigenlijk nog feller door. “Stop, Lisa. Dit houd ik zo niet meer.” Maar vergeefs, ze ging door en toen ze nogmaals een STOP negeerde, voelde ik hem komen. “Wacht, ik kom zo,” hielp ook niets en toen spoot ik me in haar mond leeg. Ze slikte alles door.

Dit was me nog nooit overkomen. Binnen 20 minuten klaar en alle zaad doorgeslikt. Met rode wangen keek ze me voldaan aan. “Heerlijk zeg.” Toen ik overeind wilde komen, wilde ze dat niet. Eerst even bijkomen. Dan mag jij straks aan de slag. Toen vertelde ze wat haar man altijd deed. “Een korte uitkleedpartij en dan stond zijn pik stijf. Die moest eerst een beurt hebben. Zijn zaad spuiten in mijn gezicht en mond was een topper voor hem. Dan hadden we altijd even pauze en dan was ik aan de beurt. Masseren, overal, likken zuigen aan mijn klit, mijn tepels masseren en zuigen en dan eindigen met mijn hoogtepunt door te likken, te zuigen en te masseren. Dan weer een kwartiertje rust en zijn pistool was weer geladen. Op vele manieren hebben we het gedaan: op mijn rug, op mijn zij, op mijn buik, op mijn knieën. Na weer een kwartiertje kreeg ik nogmaals een beurt. Na een nieuwe rustpauze gingen we douchen. Mijn man vond het heerlijk om lekker met shampoo ingezeept te worden. Volgende slachtoffer was ik en mijn borsten deed hij altijd lang. ”

Zo vloog ons 1e kwartier om. Toen was het mijn beurt. Met massageolie ging ik weer aan de slag. De benen lagen al snel uit elkaar. Ze hield van tempo maken. Ze draaide zelf om want de voorkant was aan de beurt. Maar al snel pakte ze mijn hand en bracht hem naar beneden. Al snel genoot ze met volle teugen en ging ze spannen. Het ga door klonk meerdere keren en toen opeens spande alles. Een duidelijk OHHHHHH gaf aan dat het gelukt was.

Na een minuut of 5 kwam er weer leven in haar. Ze had het heerlijk gevonden en had dit heel erg gemist. Na een tijdje kletsen voelde ik haar hand. De 2e ronde kwam eraan. “Hoe wil je het doen?” “Mij was alles goed.” Ze ging op haar rug liggen en deed de benen wijd. De uitnodiging was duidelijk. Voorzichtig zette ik hem ervoor en ze stuurde hem opvallend soepel naar binnen. Ze was nat. Haar dikke lippen omklemden mijn lul aan de bovenkant. Anders dan gewend maar het voelde heerlijk. Ze kneep regelmatig lekker mee en ik voelde me steeds stijver worden. Dat kreeg ik ook te horen. “Wat is die dik!” Toen ik omhoog kwam en meer druk naar binnen zetten, pompte ze mee en voelde ik me warm worden. “Kom maar”, was voldoende om leeg te lopen. Langzaam liet ik me zakken. “Jij kunt lekker neuken, zeg”, hoorde ik bij mij oor. “Jij hebt een lekkere kut in de aanbieding, zeg.” Na een paar minuten ging ik naast haar liggen. Zo hebben we weer een tijdje gekletst over wederzijdse neukpartijen. Toen pakte ik haar hand en zei: “Maak hem eens iets stijver.”

Na een tijdje zei ik dat ze op me moest komen zitten. Deze stand kende ze ook. Ze stopte hem er voorzichtig in en liet zich er helemaal op zakken. Toen pakte ik eerst haar tepels en speelde daarbij. Ze kwamen lekker strak te staan. Toen liet ik een hand naar beneden gaan en zocht haar kietelaar. Dat werd snel gewaardeerd. Haar handen kwamen naast mijn hoofd. Een grote borst kwam zo naar voren dat ik de tepel kon zuigen. Tussen haar benen, in haar kut en zuigend aan een tepel bereikte ook zij haar 2e hoogtepunt.

Bijna een uur waren we boven. Allebei 2 hoogtepunten. “We moeten zo naar beneden, anders wordt je vrouw misschien ongerust. Een snelle douche met wat shampoo besloot deze keer. Beneden werd kort verslag gedaan. Mijn vrouw bood nog een keer koffie aan. Zo is het 4x gegaan.

Afgelopen week liep het anders. Lisa kwam tegen 8 uur en dan drinken we altijd eerst koffie. Daarna gaan we naar boven. Alleen ik kreeg onverwacht iemand van de voetbal op bezoek en dat moest geregeld worden. Zodoende werd het 9 uur voor ik weer in de kamer was. Daarna verliep het boven zoals de laatste keren ging. Tegen 10 uur kreeg ons samenzijn boven een andere wending toen mijn vrouw met een blad vol drinken en hapjes binnenkwam. Ze had even niks gehoord dus we hadden even pauze, had ze gedacht. Anders deden we dit beneden maar nu maar een keer hier. We kletsten wat en toen we eigenlijk uitgepraat waren, pakte mijn vrouw mijn lul. “Wakker worden!”” Ze trok eraan en dan groeit hij snel. Ik keek Lisa aan en ze lachte me toe. Toen pakte ik mijn vrouw en trok haar tegen me aan. Ik pakte een borst en kneedde wat. Ze protesteerde niet. Toen pakte ik haar ene bil en met mijn andere hand kneep ik in haar kruis. Ze wou terug maar ik hield haar vast en eigenlijk protesteerde ze niet. Toen zette ik door. Via haar broekband kon ik naar binnen en kroop naar haar kruis. Geen protest. “Lisa, ze is nat…” ik wil jullie wel eens bezig zien.” In no time was alles bij mijn vrouw uit. “Kom op me zitten.” Zo zat ze even later op me, mijn lul in haar poes ( ging zonder olie deze keer prima) en kon ik haar kietelaar pakken. Ze was drijfnat en wipte heerlijk. Binnen een paar minuten stopte ze met wippen. Ze spande zich en kneep om mijn lul. Haar kietelaar werd hard en warm. Een mooi voorteken. En zo gebeurde ook. Opeens verkrampte ze helemaal. Rode wangen en hier kwam iemand vreselijk klaar. Zo snel was in het maanden niet gebeurd.

Vol bewondering had Lisa gekeken. “Die had goed zin en heeft genoten, zeg.” Mijn vrouw kwam naast me liggen en wees naar Lisa. “Nu zij.” Even later zat Lisa ook op me en ook die was aardig verhit. De show had ook haar drijfnat gemaakt. Ook haar wippen duurde maar kort en ook zij kreeg steeds rodere wangen en een met een OHHHHH kwam ook haar hoogtepunt. Binnen een kwartier twee dames klaar. Dat was me nog nooit gebeurd.

Om half 3 werd ik wakker. Mijn vrouw zat aan mijn lul. “Slaapkop. Lisa was naast je gaan liggen en een paar minuten later lag je heerlijk te snurken…” Lisa wilde nog naar huis, maar dat vond ik een rare afsluiting. Uiteindelijk bleef ze toch. Volgens mij heb je wel weer voorraad. Mijn lul stond al weer behoorlijk stijf. Je kunt er volgens mij goed bij.” Ik zakte naar beneden en met mijn tong likte ik langs Lisa’s lippen en spleet. Toen ik met mijn tong iets naar binnen ging, werd Lisa wakker. Ze keek om en zag het gezicht van mijn vrouw. Toen ik ook keek, keek ze wat verward. Ik antwoordde: ”Geen zorgen, zag wat lekkers liggen en…. het proeft goed.” Ze draaide zich op haar rug. “Heel bijzonder allemaal. Net als bij mijn man, die kon me ’s nachts ook wakker vingeren.” “En dan”, vroeg ik. Dan neukte hij me nog een keer. Ik kwam overeind en kroop op haar. Mijn pistool waar ik hem wilde hebben en Lisa stuurde naar de ingang. Heel zachtjes duwde ik door. Iets terug en weer iets verder. Ze was niet nat, nog behoorlijk strak, maar mijn eikel vond dat wel lekker. Schuurde lekker. Toen ik met mijn hoofd naast haar oor ging liggen, ging ik langzaam neuken. Ik voelde dat ze haar benen introk. Dat gaf binnen iets meer ruimte. Heel langzaam werd ze wijder en natter. Maar ik voelde me ook nog stijver worden. Oh wat voelde deze kut ook lekker. Toen ik even later op mijn handen ging steunen kon ik nog beter neuken. “Wat zit je diep”, hoorde ik Lisa zeggen. Toen voelde ik vingers bij mijn ballen. Toen ik keek, zag ik dat mijn vrouw bezig was. Toen ging ik nog ijveriger heen en weer. Het begon te kriebelen. “Je wordt warm en nog dikker. Spuit nog eens.” Dat gebeurde al heel snel. Wat een bofkont was ik toch vannacht.

Toen ik weer naast Lisa lag, droop iets sperma uit haar nog behoorlijk geopende spleet. “Mooi gezicht, Lisa!” Ze glimlachte en likte langs haar lippen. “Wie kan ik nog verwennen?” vroeg ik. Toen hier geen belangstelling voor was, zijn we nog weer gaan slapen. Tegen half 8 werd ik wakker. Even naar de wc en toen 2 kutten bekeken. Heel verschillend qua lippen maar allebei heerlijk om te gebruiken en te proeven. Mijn lul werd bij die gedachten al weer stijver. Toen voelde ik aan de lippen van mijn vrouw. Heel langzaam kon ik ze iets wijder maken zonder dat ze wakker werd. Toen ik me iets verplaatste, en daardoor iets dieper kon, werd ze wel wakker. “Niet te verzadigen. Je hebt al heel wat kunnen doen, maar staat al weer stijf. Lik me even.” Zo lag ik even later tussen haar benen: te likken, klit masseren, binnenin vingeren. Ik merkte dat ze het lekker vond. Toen ik haar klit in mijn mond zoog en onderaan masseerde, voelde ik haar warm en nat worden. “Je maakt me geil.” Met haar handen pakte ze mijn hoofd vast en ging haar buikspieren spannen. Toen ze haar spieren allemaal spande, voelde ik het sap naar buiten komen. Heerlijk zoet. Met mijn tong likte ik het op. Ze zakte terug in haar kussen. Ik duwde haar op har zij en ging achter haar liggen. Ze stopte mijn lul in haar kut. Klaarkomen lukte niet, maar wel een heerlijk neukgevoel.

Toen werd Lisa wakker. “Al weer bezig?” “?Geweest!!” Zo lagen we nog even onze belevenissen na te bespreken. Het was niet te planning om vannacht te blijven maar het was wel heel lekker geweest. Tegen 8 uur stond mijn vrouw op. Na de badkamer kleedde ze zich aan en ging de tafel dekken. “Nog een douchje , Lisa?” Zo waren we even later aan het inzepen in de douche. Toen Lisa bukte voor haar voet, had ik inkijk in haar kut. Ik pakte haar billen en duwde mijn redelijke stijve lul ertegenaan.

Ze duwde haar kont terug en ik schoof iets naar binnen. Heerlijk zo van achteren. Maar geen gemakkelijke houding voor Lisa. Daarvoor was de douche te klein. We hebben een klein plateautje in de douche en daarop ging ik zitten. Ik trok Lisa op me en stopte mijn lul tegen haar lippen. Hij schoof langzaam naar binnen. Toen pakte ik haar klit en ging masseren. Ze begon lekker op mijn pik te wiebelen. Van binnen kwam steeds meer ruimte en haar klit werd harder. Toen ze met haar lippen ging knijpen voelde ik haar spanning opborrelen. Toen zette ze haar handen op mijn knieën en voelde ik alles spannen. En… daar kwam haar OHHHH weer. Toen we beneden kwamen was de tafel mooi gedenkt. Mijn vrouw memoreerde nog even de OHHH van kortgeleden. “Heb dit toch zo gemist, ” antwoordde Lisa.

Na het ontbijt vertrok Lisa weer. Over drie weken staat een nieuwe avond en nacht gepland.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...