Klik hier voor meer...
Door: Jeanneke
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 12016
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Hallo ik ben Jeanne een vrouw van 30 stevige grote tieten en een bijna altijd natte poes. Ik ben al enkele jaren samen met gert.

we runnen samen een succesvol bedrijf en hebben niks te kort.oon ons sexleven is goed we neuken bijna dagelijks. Ik draag meestal een kort mantelpakje waar mijn borsten goed in uit komen. Ja mijn borsten hebben al veel zakelijke deals doen slagen Gert vond het heerlijk als ik een kwart ups bh droeg. Slip droeg ik nooit in de zomer liep ik altijd in blote benen in de winter jarretels of hold upps. Gert vond t supergeil als ik tijdens een meeting naast m stond en hij me vingerde. De meeste klanten hadden het 'niet door of deden alsof.

Vandaag gingen we uit eten, Gert was stiller dan gewoonlijk. Ik had m al een paar keer gevraagd wat er was maar telkens zei hij niks. Ik liet het erbij.

Meestal als we ergens waren, kreeg ik veel mannelijke aandacht, daar zaten mijn grote borsten voor iets tussen. Ook nu weer keken veel mannen naar me. Mijn blouse stond altijd open zodat je iets zag maar net niet

" Doe je blouse wat verder open* zei Gert zomaar ineens. Ik keek Gert verbaasd aan. "Doe maar" zei hij en keek me dwingend aan. Ik deed een knopje los en keek m aan. Nog zei hij. Ik deed het nu zag je mijn bh Gert lachtte en we aten verder. De ober kon zijn ogen niet van mijn borsten houden. Het maakte me supergeil, ik had zin in sex. Gert zag het, betaalde en we gingen naar de auto. Ik merkte op dat we niet naar huis reden waar gaan we heen vroeg ik hem. Ik heb een hotelletje geregeld antwoordde hij. Hij parkeerde de auto samen liepen we naar binnen. Ik besefte dat ik er uitzag als een hoer. Korte rok, blouse heel ver open...ik voelde de man aan de balie gluren. Poes kat fluisterde Gert in mijn oor en kneep in mijn bil. In de lift deed Gert mijn blouse helemaal open en likte aan mijn tepels. Ik wou me blouse dicht doen voor we uit stapten maar Gert hield me tegen.

We gingen naar de kamer een gewone kamer met een douche en een tweepersoonsbed. Ik had zin in sex en kuste Gert. Ik begon zijn hemd open te doen maar jij hield me tegen. Wacht even ik moet je iets zeggen sprak hij. Ik heb al lang een droom en die komt vanavond uit. Ik keek hem vragend aan, waar had hij het over. Welke droom? We hadden alles wat we wilden. Gert zag mijn verbazing en zei ik heb een gigolo gehuurd.wat schrok ik ben je gay? Wil je een trio?

Nee lieverd ik ben niet gay en ik wil geen trio suste Gert me waarom huur je dan een gigolo in? Vroeg ik. Ik wil al heel lang eens kijken hoe je neukt met een andere man antwoordde hij. Sex met een andere man,? Ik wil alleen jou Gert je bent mijn man schrok ik. Ik weet het lieverd mar doe het voor mij dit is mijn droom. Ik ga daar zitten en kijken wees Gert naar de stoel. Ik twijfelde ik had hier geen zin in. Ik was geil en neukte graag maar was en ben hondstouw aan Gert. Gert kuste me overal en al snel vlogen mijn jas blouse en rokje uit. Ik had enkel nog mijn bh aan.

Er werd op de deur geklopt, het is tijd zei Gert en deed open. Hij kwam terug met een zwarte man. Gert zette zich in de zetel. Ik keek onwennig van Gert 'naar de man en terug ''dit is John hij gaat je verwennen zei Gert. John deed zijn kleren uit l. Er kwam een grote lul te voorschijn veel groter dan die van Gert en die had al een grote.

John kroop bij me op bed lustte me en streelde me. Ik keek naar Gert die me heel de tijd bekeek. Het wond hem op want ik zag zijn pik groeien in zijn broek

John stak zijn hoofd tussen mijn benen en begon me heerlijk te beffen. Wat was dit lekker, ik liet mijn angst gaan en genoot. Klaar vroeg hij en zonder een antwoord af te wachten stak hij zijn lul in me. WoW wat een grote pik zachtjes kwam hij bij me binnen. Hij dreef het tempo op, ik genoot. Ik bereed John gewoon en reverse Gert keek me zwoel aan. Kom voor me lieverd hoorde ik Gert zeggen John zette me op handen en knieƫn en kwam achter me zitten. Het condoom werd verwijderd op vraag van Gert en John stootte keihard bij me binnen. Kom voor me hoorde ik Gert zeggen. Ik kwam klaar en John spoor zijn zaad diep in me hij trok zij.n kleren aan en verdween. Gert stond op liet zijn broek zakken stak zijn pik in me en neukte me. Zijn zaad mengde zich met het zaad van de gigolo. Dankje schat fluisterde hij en we vielen lepeltje lepeltje in slaap
Lees verder in: Jeanne - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Cuckold, Cuckolding, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...