61.643 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 8264x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Op een zaterdag avond zat ik wat rond te browsen op een 'sugar daddy' website, een website waar dames zich aanbieden aan potentiële sugar daddies. Recentelijk heb ik mijn bedrijf verkocht waar ik een aardig centje aan heb overgehouden, en ik dacht, ach, waarom niet? Ik ben zelf 38 en een alleenstaande vader van Lisa, die net 18 is. Een tijdje terug heb ik me op de website aangemeld, vooralsnog vooral 'kijken, niet kopen'. En er valt veel te kijken! Wat een lekkere meiden staan er ingeschreven. De meesten redelijk onschuldig, met bescheiden foto's en leuke introducties; terwijl anderen wat uitdagender zijn en zich duidelijk voor de sex aanbieden. Zo nu en dan komt er een berichtje binnen, want ze kunnen zien wie hun profiel bekijkt. Maar daar je moet dan natuurlijk voor betalen, en dat hield me toch wat tegen.

Tot die ene zaterdagavond dus. Lisa lag inmiddels in bed en ik verveelde me wat. Na diverse pagina's doorgebladerd te hebben zag ik ineens een bekend gezicht. Gehuld in een zomers jurkje met een bloem achter haar oren in een park, werd ik aangekeken door Bella, een van Lisa's beste vriendinnen! Ik was toch wel benieuwd en opende haar profiel. Ze is op zoek naar iemand om haar de 'fijnere dingen' in het leven te laten ervaren, en in ruil zou haar sugar daddy niets te kort komen. Ze had diverse foto's geüpload, voornamelijk onschuldige vakantiekiekjes, met als laatste foto haar in een weinig verhullende bikini. Het wond me wel op, dat iemand die hier al jaren over de vloer komt zich op deze site aanbiedt. Het haar bikini-foto vergroot in beeld pakte ik mijn al stijve lul beet en trok me af. Nadat ik was klaar gekomen vond ik het genoeg en kroop mijn bed in.

De volgende ochtend zag ik via mijn mail dat er een berichtje was binnengekomen op de site. Van, jawel, Bella! Nu was ik toch wel nieuwsgierig. Ik besloot wat credits te kopen om het berichtje te kunnen openen. Ik schrok even toen ze begon met "Hey Mike", tot ik me realiseerde dat ik geen profiel foto had. Ze kon dus niet weten dat ik het was.

"Hey Mike, of moet ik zeggen... daddy ;-)? Bevalt mijn profiel je een beetje?

Ik stuurde snel een berichtje terug.

Hoi Bella, ja zeker! Vooral die laatste foto ;-)...

Ik deed mijn laptop dicht en ging in de keuken wat ontbijten. Lisa zat ook wat te eten voor ze naar school ging en zat zoals gewoonlijk wat te Instagrammen. Er kwam weer een berichtje binnen, en ik opende de website op mijn telefoon.

Oh ja? Wat vindt je van deze?"

Met eronder een foto van Bella in haar ondergoed, een Calvin Klein slipje en passende beha. Ik voelde mijn lul steigeren en keek op richting Lisa, die tegen over mij zat, maar nog steeds op haar telefoon gefocust was. Ik schreef terug dat ik haar een erg lekker ding vond, en zei gedag tegen Lisa, die richting school vertrok. Lisa en Bella zaten bij elkaar op school, en stiekem vroeg ik me af of Lisa wist wat Bella deed. De rest van de dag bleef mijn telefoon stil. 'S avonds na het eten opende ik de website weer op mijn laptop. Wat nieuwe leden hadden zich aangemeld, en terwijl ik wat profielen aan het bekijken was kwam er weer een berichtje van Bella. Dit keer een onschuldig berichtje, gewoon vragen hoe mijn dag was. We raakten met elkaar in gesprek en ik was al haast vergeten dat ik op mijn dochters' beste vriendin aan het geilen was. Tussen het kennismaken door hintte ze op dingen als het willen eten in een Michelin restaurant en shoppen in luxe winkels. Deze meid weet wel wat ze wilt! Maar goed, daarvoor zat ik natuurlijk ook op deze website. Toen ze eenmaal naar bed ging stuurde ze me nog een foto, liggend op haar zij, met de dekens net onder haar slipje. "Slaap lekker, daddy", schreef ze erbij.

De volgende dag verwachtte ik 's avonds pas weer iets, maar ik kreeg al in de ochtend een berichtje. Geen tekst, alleen een foto. Zo te zien zat op het toilet op school, een hand in haar losgeritste spijkerbroek. Ik pakte mijn lul beet en begon me af te trekken. Nog voor ik het kon afmaken kwam er weer een bericht binnen. "Was het maar iets dikkers dan een vinger", schreef ze, met een emoji van een aubergine. Ik hield het niet meer en had wat op te schonen. Gedurende de rest van de week wisselden we steeds berichten uit, soms onschuldig, soms wat ondeugender. Uiteindelijk vond Bella het tijd voor meer. Zat zat hier immers om verwend te worden, en niet alleen door "iets dikkers". Ze stelde voor om misschien ergens wat te gaan eten, en beloofde mij daarvoor in ruil goed te bedanken.

Je snapt het dilemma. Ik weet wie zij is, maar zij kent mij alleen als "Mike". Ik besloot haar de waarheid te vertellen. Ik wilde niet ergens met haar afspreken en het risico nemen dat ze me dalijk voor lul zet. Twijfelend schreef ik een lang berichtje, waarin ik vertelde dat ik Mike, de vader van Lisa, ben. Dat ik haar profiel uit nieuwsgierigheid openden en het nooit zo ver had willen laten komen. Ik verstuurde het bericht en logde snel uit. Ik maakte me zorgen over haar reactie. Wat als ze Lisa zou vertellen dat haar vader een viespeuk was? Eerder die week had ze gevraagd of ik mij wel eens aftrok op haar foto's, en ik had eerlijk toegegeven dat ik dat deed. Slim, Mike, dacht ik bij mezelf.

De hele volgende dag hoorde ik niets van haar, en ook de dag daarna niet. Gelukkig leek Lisa niets te weten, dus blijkbaar had ze haar niets verteld. Op de derde dag kwam ik 's middags thuis van een boodschap, toen tot mijn verbazing Lisa en Bella op de bank zaten. Geschrokken keek ik richting Bella, maar alles leek in orde. Ze waren gewoon een filmpje aan het kijken. Lisa vroeg of Bella kon blijven eten. Ik vond het ongemakkelijk, maar kon natuurlijk geen nee zeggen. We besloten een pizza te bestellen die we even later voor de TV op aten. Af en toe liep Bella richting de keuken, heupwiegend langs me lopend. Haar spijkerbroek zat lekker strak om haar billen, en mijn ogen volgden haar heen en weer. Waar was ze mee bezig, vroeg ik me af? Hoewel het niets nieuws was dat ze bij ons over de vloer is, was het al een tijd geleden dat ze hier voor het laatst was. Tijdens een van de reclames ging ze richting het toilet. Plots ging mijn telefoon. "Je hebt een bericht ontvangen van Bella19". Lisa zat ook met haar telefoon te spelen en had geen aandacht voor mij. Ik opende het berichtje, en werd begroet door een foto van Bella, met haar benen gespreid, notabene op het bed van Lisa! Ze had haar broek uit en lag daar in een string en haar topje. "Jammer dat we niet alleen zijn..." Stond er bij. Ik voelde mijn lul hard worden en hoopte maar dat het niet zou opvallen. Ik hoorde Bella de trap af komen en klikte snel het bericht weg. "Warm, he?", vroeg ze, toen ze weer kwam zitten. Lisa keek met een verbaasde blik op, en richtte zich weer op haar telefoon.

Toen de film even later afgelopen was namen de meiden afscheid van elkaar. "Fijne avond nog, Mike!", riep ze mijn kant op. Maar een halve minuut later klopte ze weer op de deur. Lisa deed open, en Bella kwam weer binnen. "Mijn band is lek", zei ze, met een beteuterde blik. "Ach, Mike brengt je wel ff thuis joh! Toch, papa?", zei Lisa, mij aankijkend. Ik gaf aan dat het geen probleem was, en even later zaten we in de auto, haar fiets achterin. Ik wist niet goed wat te doen en een poosje zeiden we niets, behalve af en toe welke kant ik op moest. "Zo, daddy", zei ze plots. "Jij geilt dus wel op mij". Geen vraag, maar een statement. Ik kon dit natuurlijk niet ontkennen. Met haar hand op mijn bovenbeen, dicht bij mijn nog stijve paal, gaf ze aan de parkeerplaats rechts op te gaan. Even later stonden we in een afgelegen hoek geparkeerd. Nog voor ik iets kon zeggen had ze mijn broek los en mijn lul bevrijd. "Fuck!", riep ik, toen ze mijn lul diep in haar mond nam. Gulzig begon ze me te pijpen. "Oh, wat is dit lekker, Bella!", kreunde ik. Enkele minuten pijpte ze me tot ik diep in haar keel klaar kwam. Ze slikte alles door en ging vervolgens weer rechtop zitten. Even zaten we zo, beiden voor ons uit starend. Vervolgens gaf ze aan dat ze in het gebouw aan de overkant woonde. Ze had haar gordel nog los en maakte aanstalten de deur te openen. Ze keek mij weer aan. "Dit was voor de pizza. Als je meer wilt, verwacht ik ook meer, daddy. Vervolgens stapte ze uit. Ik keek toe hoe ze heupwiegend richting haar flat liep, waarna ik weer richting huis vertrok.

Toen ik even later in bed lag kreeg ik nog een berichtje van Bella "Onder je kussen, xoxo". Verbaasde tilde ik mijn kussen op, en zag dat ze haar string verstopt had. Die geile donder! Ik kon het niet laten er even aan te ruiken, voordat ik heerlijk in slaap viel.

Wordt vervolgd!
Trefwoorden bij dit verhaal: Pijpen, Sexting, Sugardaddy, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Lauren Gaat Weer... - 13Door: Aadje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Het leek onwaarschijnlijk dat we in die korte tijd de slaapkamerwereld van anderen hadden ervaren. Het voelde aan dat ons huwelijk zo vaststond als een huis en in onze kleine dorpsgemeenschap zou niemand achter ons gezocht hebben. We werden nu eenmaa..."
23-02
8.9
Honing - 28Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Goed dat je onmiddellijk kon komen. Vanzelfsprekend Mei, ik ben ook bezorgd om wat je zei. Zoals ik al zei aan de telefoon, jouw kerel, die Storm, speelt dubbel spel. Weet je dat zeker Zeker Zo goed als ..."
23-02
8.5
De Kerstborrel - 2Door: DiSanto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kerst, Kerstmis,
"De oorverdovende stilte van haar uitgebleven reactie had Alexander tot vroeg in de ochtend wakker gehouden. Hij had lang op kinderachtige wijze haar uit boosheid proberen te verzwijgen, maar was rond half vier s nachts gezwicht en haar een berichtje..."
23-02
8.1
Extra ServiceDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Ik gaf massages, aan dames en heren. Maar de tafel gebruikte ik ook priv , om mijn vriendin eens lekker te verwennen. Door mijn lengte kom ik haar lekker neuken, maar ook spelen was een favoriete bezigheid van ons toen. Druk met het schoonmaken, na a..."
22-02
8.7
De Wereld Van Lola - 1Door: DiSanto
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Het dinsdagochtendlicht raakte haar krullen terwijl de duiven het voorjaar opgelucht inluidden. Zijn kin rustte op haar kruin terwijl hij zijn blik liet vallen op een aantal van haar opstaande haren die nu haast blond leken in het tegenlicht. De rest..."
22-02
8.8
Honing - 27Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Kooi, Verleiden,
"Storm werd als eerste wakker. Het licht in de kelder brandde gedempt. Hij was wazig als had hij een kater. Hij lag naakt op zijn rug in de kooi van Fifi. Naast hem lagen Beatrice en Emma, slapend, en helemaal bloot. Beatrice met h..."
22-02
8.7
Jonge Eva Daagt...Door: Geniet
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad, Sauna, Vingeren,
" Het Debuut Hoi, mijn naam is Eva , ik ben de ex van John . We hebben echter nog een goed contact. En hij had toestemming gevraagd om over ons te schrijven . Ik heb de verhalen gelezen en vond ze geil , echter wat ik zelf heb meegemaakt ..."
22-02
8.8
Een Bitterzoete Symfonie...Door: DiSanto
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Studenten, Trio,
"Het kaasplankje, gevuld met gorgonzola, druiven, crackers en pure chocola, lag tussen Amber en Bas op bed. De twee hadden elkaar een kleine 6 maanden geleden leren kennen en waren sindsdien onafscheidelijk. Amber was tegen al haar principes in al na ..."
21-02
9.3
Cameltoe Op Het BalkonDoor: Mi Vetiti Phantasiae
Reacties: 3
Lengte: Lang
" em Studente biedt zich aan als hulp in de huishouding. Netjes. Grondig. Snel. Tel. 06 22322366. Alleen serieuze reacties graag. em Het kan raar raar lopen. Tot een week geleden hing op datzelfde bord mijn eigen briefje. Elke week een ni..."
21-02
9.2
Keihard Genomen Door...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Collega, Deepthroat, Dominantie, Klaarkomen, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Viagra, Vingeren, Vreemdgaan, Werk,
" Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat be..."
21-02
9.1
Genomen Op Het...Door: Maria 20425
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje, Naaktstrand, Openbaar, Pik, Strand, Tieten, Trio,
"George en ik zitten samen op de bank. Gezellig knus tegen elkaar aan onder een dekentje. George met een biertje, ik met een wijntje en wat te knabbelen. Maar wat we het liefste zitten of liggen we naakt onder het dekentje. Zo friemelen we wat bij elk..."
21-02
8.8
Åland - 31Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het was zaterdag en Mark en Timo stonden in de keuken van het studentenhuis een laat ontbijt te maken. Mark was een pot koffie aan het zetten, maar Timo maakte een indrukwekkende pan met drie eieren, gesmolten kaas, bacon en roerde dat op een niet al..."
21-02
9.4
Klik hier voor meer...