61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 8922x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Gemma Verliefd - 2
‘Mama!’ Gemma viel bijna van haar stoel. Zo stout had ze haar moeder nog niet meegemaakt. Het was wel wat ze hoopte, om eerlijk te zijn, maar ze had gedacht dat het meer werk zou vergen vanavond.

’Wat? Ben je het niet met me eens?’

’Na-natuurlijk wel.’ Vreemd genoeg voelde de tiener zich plots in de verdediging gedrukt.

Andrea had haar mond achter haar hand verstopt en grijnsde breed. Haar ogen verraadden haar, uiteraard. Ze was benieuwd hoe Gemma zich hieruit ging redden.

Prya stond recht en ging achter John staan. Ze trok het lint van zijn schort los en het ding viel op de vloer. Ze sloeg haar arm rond hem en nam zijn pik beet. Rustig begon ze eraan te rukken.

Onweerstaanbaar werden de ogen van de jarige vrouw naar het kruis van de knappe zwarte man getrokken. Ze was niet teleurgesteld door wat ze zag, zoveel was zeker. Zijn pik werd stijver en stijver door het rukken van Prya.
Dan realiseerde ze zich iets. Met een half oog keek ze in de richting van Gemma. ‘Dus als hij hier altijd naakt rondloopt, dan heb jij hem zeker al zo gezien. Waarom heb je me daar nooit iets over verteld?’
Nog een licht dat ging branden. ‘Of doet hij soms meer dan alleen maar naakt rondlopen?’
Toen ze de blikken zag die de vrouwen uitwisselden, wist ze het wel zeker. ‘Oh mijn God!’ riep ze uit. ‘Gemma! Hij heeft jou al geneukt?’ Geen vraag, maar een verklaring.

Het meisje knikte. ‘Ja, mams.’ Nu kon ze twee richtingen uit: zich schuldig opstellen of stoutmoedig. Ze koos voor het tweede. Het was sowieso haar bedoeling geweest dat John haar moeder neukte als tegengif voor de blues waaraan ze ten prooi was, en dat door de schuld van haar vader. Ze voelde zich vreemd genoeg dus een beetje verantwoordelijk en hoopte dat gevoel te verminderen door haar moeder een big black cock cadeau te doen. Dus zei ze: ‘En het was geweldig! Je zou zelf eens moeten ervaren hoe goed dat doet om zo’n dikke pik in je te krijgen!’

’Je bedoelt, die van hem?’ Ze wees in de richting van de naakte man. Helemaal stijf nu. Wow, wat is-ie groot en dik. Liv kreeg er rillingen van. En haar poesje begon te reageren…

’Hmmm, natuurlijk. Hij is er voor ons, dus…’

Olivia was in tweestrijd. Aan de ene kant zagen de grote man en zijn indrukwekkend geslacht er zo appetijtelijk uit. Aan de andere zou ze zich een ordinaire slet voelen als ze aan de verleiding toegaf.

’Weet je wat?’ liet Lucas van zich horen. ‘We gaan eerst lekker eten en daarna beslis je wat je wil, Liv. Naar de sauna gaan of je laten dekken door deze bull.’

’Of allebei,’ sprak Andrea.

’Natuurlijk. Of allebei,’ corrigeerde Lucas zichzelf. Dan tot John: ‘Schep je eens op?’

10.

Olivia haalde het eind van de maaltijd met moeite. Het eten was heerlijk, maar ze hoopte dat ze straks nog zou weten wat ze gegeten had. Ze was tot een beslissing gekomen, en naar de duivel met de gevolgen. Ze moest alleen nog maar wachten tot John terugkwam - hij ging net met de trolley met daarop de lege schotels, hun vuile borden en bestek naar de keuken.

Gemma zag hoe haar moeder de man nakeek. Ze wist dat ze zich ging laten palen door de bull. Ze was zo blij voor haar.

De Mulkers zagen het ook en knipoogden naar elkaar. Het ging er hier heet aan toe gaan in een paar minuten.

John kwam terug de woonkamer binnen. Hij zag hoe Gemma’s moeder met haar wijsvinger de hakende bewegingen maakte die iedereen als Kom hier interpreteert. Hij gehoorzaamde. Hij keek even in de richting van zijn vriendin. Het meisje glimlachte; haar ogen zeiden Doe je best! Dat deed hij altijd.

Toen de zwarte man voor haar stond, stak Olivia haar hand uit en beroerde zijn erecte penis voorzichtig met de toppen van haar vingers. Ze keek naar Lucas en zei: ‘Ik weet wat ik wil.’

De man lachte. ‘Ik zie het.’

Liv liet zich van de stoel zakken. Op haar knieën gezeten bewonderde ze de lul van dichtbij. ‘Wow, zo groot…’ Ze had het ‘ding’ vast met twee handen en de kop stak er nog ruimschoots uit. ‘En zo mooi…’ De eikel, de stam met de dikke aders, de zak die eronder hing… Prachtig. En helemaal voor haar op dit moment. Ze snoof eraan; een zwarte, mannelijke geur drong via haar reukorgaan door tot in haar hersenen en dit zette de sluizen onderaan open.
Ze likte haar lippen en sloot het volgende ogenblik haar mond rond een pik die van iemand anders was dan haar no good, cheating echtgenoot.

Gemma was inmiddels zo opgewonden dat ze haast klaarkwam toen ze zag wat haar moeder deed. Ze nam Andrea bij de arm en trok haar in haar richting. ‘Eet me,’ zei ze met verstikte stem.

De blondine vervulde maar wat graag de wens van haar vriendin. Ook zij ging op haar knieën zitten, tussen de gespreide dijen van Gemma, en drukte haar mond door haar slip heen op haar kut. Ze geurde naar zoet geil.

Vanuit haar ooghoek zag Liv wat haar dochter aan het doen was. Ze haalde de pik een ogenblik uit haar mond en zei: ‘Zie je wel? Dat je lesbisch bent.’

De jonge vrouwen schudden het hoofd. ‘Lesbische seks hebben heeft niets te maken met lesbisch zijn, mevrouw’ zei Andrea. ‘’t Is gewoon… leuk…’ En ze drukte haar mond terug op de gleuf van Gemma, die van de korte onderbreking geprofiteerd had om haar slipje uit te doen. Het hing nu nonchalant rond haar rechter enkel.

‘Als je wil, kunnen we het straks ook wel eens proberen,’ bood Prya aan. Ze was inmiddels op de schoot van haar man gekropen en genoot van het feit dat zijn hand onder haar rok zat en met haar blote kut speelde. In huis droeg ze haast nooit een slipje. Je kon nooit weten wanneer de goesting je overviel.

De eerste reactie van de vrouw was om “neen” te zeggen - ze was hetero, niet gay. Maar ze slikte haar woorden in - samen met het voorvocht dat de pik van John afscheidde. Dertig minuten geleden had ze zich tot dit, zuigen aan de lul van een compleet onbekende, ook niet in staat geacht. Dus haalde ze haar schouder in een wie weet? gebaar op.

Dan vond de bull dat de vrouw genoeg haar best gedaan had. HIj plaatste zijn handen in haar oksels en tilde haar op. Een draaibeweging en ze zat op de tafel. Met zachte dwang duwde hij haar op haar rug.

Liv voelde hoe zijn handen haar broek los knoopten en ze uitdeed. Een ogenblik later volgde haar slip.

Voordat hij ze op de grond wierp, snoof de bull eraan. ‘Hmmmm,’ gromde hij. Dan ging hij naar de bron van die geur. Hij drukte zijn mond op Livs kut. De smaak complimenteerde de geur volledig.

Lieve help, wat was dit?
Gilbert had ook wel eens aan haar poesje gelikt, maar dat viel volledig in het niets met wat de zwarte man met zijn tong “daar beneden” deed. Ze kon het niet tegenhouden. Binnen de dertig seconden voelde ze zeer gelukkig. En toen ze dacht dat het niet meer beter kon worden, schoof de man zijn pik in haar.
Lieve help, wat was dit???
Zo gevuld had ze zich nog nooit gevuld. Nu, dat verwonderde haar niet. Zo’n grote had ze nog nooit gehad. Maar ze had niet kunnen inschatten hoe lekker het aanvoelde aan zo’n vleespaal geregen te worden.

De parallel tussen moeder en dochter ontging John niet terwijl hij de moeder naaide. Gemma had hij ook voor het eerst geneukt op deze tafel. Haar bovenlichaam was ook nog gekleed geweest terwijl hij helemaal bloot was.
En de geur en de smaak van de kut verrieden de familieband. Maar misschien was het zijn perverse fantasie die voor die gelijkenis zorgde.

Gemma en Andrea hadden zich inmiddels ook van al hun kleren ontdaan en zich naar de sofa verplaatst. Hijgend en kreunend schrukten ze hun kutjes tegen elkaar.

Prya slobberde aan de lul van Lucas. Draden slijm liepen uit haar mond en langs de vleesstaaf naar zijn ballen, die ze met haar rechterhand masseerde. Ze wist dat hij het niet zo heel lang zou uithouden met de scènes die zich rond hem afspeelden. Hij hield van visuele stimulatie.

‘Mmmm-jaaaa!’ Liv kwam een tweede keer klaar. Ze sloeg haar armen rond de nek van John en trok zich tegen zijn machtige borst. En intussen bleef de man maar verder pompen. Oh God, dit ging ze niet lang meer volhouden, vreesde ze.
Haar lijf gilde Stop! Stop! Stop!, maar de kant van haar die al zo lang geen goede seks meer gehad had, weigerde mee te werken. We zien wel wat er gebeurt, redeneerde die kant.

Lucas spoot zijn zaad in de slettebek van zijn echtgenote. ‘Fffffwwwahhhh.’ Hij hield haar hoofd op zijn plaats terwijl zijn ballen samentrokken en ontspanden - drie, vier stralen vielen haar ten deel.

Prya slikte zonder probleem. De smaak van sperma, daar hield ze van.

John naderde zijn limiet. Hij dreef het tempo nog een beetje op.

Olivia was compleet uitgeput. Ze had nog een derde orgasme gehad, maar haar kut reageerde nog steeds op zijn bewegingen. Die wilde dat hij doorging. Nog-nog-nog, schreeuwde ze, ondanks het feit dat de rest van haar lichaam om genade smeekte. Dan voelde de vrouw hoe de pik nog dikker werd. Hier komt het, wist ze. Het volgende ogenblik duwde de man zich extra diep in haar en hield die positie vast. Dikke klodders warmte overspoelden haar schoot. ‘Oh ja…’ zuchtte de moeder, en al de spanning die haar lijf vastgehouden had, loste zijn grip erop. Slap als een voddenpop zakte ze op haar rug neer op de tafel. Ze sloeg haar linkerarm over haar ogen. Even wilde ze niets zien, niets horen. Geen overbodige zintuiglijke input. Alleen maar ademen - hijgen, om de zuurstofvoorraad in haar lichaam aan te vullen.

Een dertigtal seconden later voelde ze dat ze weer deel uitmaakte van de wereld en opende ze - voorzichtig - haar ogen. Ze keek recht in het breed glimlachende gezicht van Gemma.

’Hoi mams,’ zei de brunette. ‘Gaat het?’

Liv knikte. ‘Ik voel me geweldig.’ Haar ogen zochten John. De zwarte man stond een paar meter bij haar vandaan. De dochter des huizes stond naast hem en speelde met zijn pik, die nog steeds - of al opnieuw - keihard overeind stond.

Gemma hielp haar van de tafel af. ‘Kom naar de sofa.’

Olivia volgde haar.

’Doe de rest nu ook maar uit,’ zei Gemma toen ze zat en begon met haar blouse los te knopen.

De vrouw had het erg warm gekregen - wat wil je? - en voelde zich bezweet. En vermits zij de enige was die nog iets van kleren aanhad, voelde ze zich ook wel een beetje overdressed.
Eenmaal helemaal naakt, kwam Prya naar haar toe.

De Indiaase vrouw zette zich op haar knieën en duwde de benen van Liv uit elkaar. ‘Klaar voor je eerste lesbische ervaring, schat?’

Olivia knikte. Dit kon er vandaag ook nog wel bij, redeneerde ze.

‘Ga maar op je rug liggen.’

Liv gehoorzaamde. Het volgende ogenblik voelde ze voor het eerst een vrouwenmond op haar kut. Uiteraard zat het verschil vooral tussen haar oren - een tong was per slot van rekening een tong. Wat Prya deed, voelde wel erg lekker aan.

De bruine vrouw kuste eerst de gezwollen schaamlippen van Olivia; dan ging ze met haar tong naar binnen, op zoek naar al het sperma van haar bull waar zij bij kon.

Oh, dit was meer dan Gilbert, John of welke man dan ook ooit gedaan had. Liv sloot haar ogen en nam het hoofd van Prya beet. Eerst wist ze niet of dit was om het weg te duwen omdat haar lijf over-gestimuleerd was of omdat ze niet wilde dat Prya hiermee stopte. Ze besloot voor het tweede te gaan en duwde Prya’s hoofd juist vaster op haar kut. Het onvermijdelijke gebeurde: ze kwam nogmaals klaar. ‘Oooohhhh mijnnn Godddd!!!’ Haar lijf kwam half overeind met gekromde ruggengraat terwijl ze zich vastklampte aan het hoofd van de Indiase vrouw. Deze positie hield Liv even aan. Al haar cellen leken in kortsluiting te staan.

De tong van de andere vrouw bleef genadeloos verder likken en lebberen. Ze had bovendien het gezelschap gekregen van haar slanke, beweeglijke vingers. Die waren met twee in haar kutje gedrongen en masseerden haar zachte vlees.
Het onvermijdelijke gebeurde: het licht ging uit. Met een zucht ontspande het lichaam van Olivia zich helemaal en zakte terug neer op de rug. De handen losten hun greep op het hoofd van Prya; nu de spieren hun werk gestaakt hadden, vielen de armen slap neer, de ene tussen het lichaam en de rugleuning van de sofa, de andere richting de vloer.

‘Mama? Gaat het?’ Gemma maakte zich nu wel wat zorgen. Zelf had ze nog nooit zo’n heftig orgasme gehad dat ze flauwviel. Ze streelde haar wang en kuste haar op het voorhoofd.

Lucas knielde naast haar. ‘Maak je maar geen zorgen.’ Hij had dit al vaker meegemaakt. Het voordeel van al vijfentwintig jaar een losbandig leven te leiden dat hem al naar tientallen parenclubs en orgieën gebracht had. ’Kijk, ze komt al bij.’

Inderdaad, Olivia opende de ogen. ‘Wow. Dat was… intens…’ Ze keek rond zich en zag niks dan lachende en tegelijk opgeluchte gezichten.
Lucas, die naast haar op zijn knieën zat, samen met haar dochter.
Achter hen stonden John en Andrea - het meisje speelde nog steeds met zijn dikke pik.
Aan het voeteinde van de sofa stond Prya - die zag eruit alsof ze aan de doodstraf ontsnapt was.

Olivia stak haar hand uit. Lucas greep die en hielp haar zo om opnieuw rechtop te gaan zitten.

Gemma ging naast haar zitten en sloeg haar linkerarm rond haar schouders.

Prya nam plaats aan de andere kant. ‘Gaat het echt?’

Liv knikte. ‘Ja hoor.’ Ze keek in de donkere ogen van de vrouw. ‘Maar door jullie fout’ - ze keek van de ene persoon naar de andere, waarbij haar ogen eindigden bij haar dochter - ‘zal ik nooit nog dezelfde zal zijn…’’

Helder, zorgeloos gelach vulde de woonkamer.

11.

De groep had zich naar de sauna begeven. Het was er bloedje heet en iedereen zweette overvloedig.

Ze babbelden over van alles en nog wat, en genoten van elkaars gezelschap. Er waren twee rijen bankjes in L-vorm opgesteld. Lucas zat op een van de bovenste bankjes en Prya lag languit met haar hoofd in zijn schoot; Andrea en Gemma zaten naast elkaar op het onderste bankje schuin tegenover hen - ze leunden tegen elkaar en speelden met hun poesje; Liv zat naast John op het bankje in het midden net onder dat van Prya en Lucas - zij kon maar niet genoeg krijgen van zijn zaakje en speelde met zijn penis en ballen.

Bij Prya werd er ook weeral iets wakker. Ze spreidde haar benen, nam Lucas’ hand en legde die op haar kut. Dan zei ze: ‘Dus je vond het leuk, Liv?’

Uiteraard knikte de vrouw. Ze keek schuin omhoog om contact te maken met de Indiase. ‘Even dacht ik dat de wereld onder mijn voeten uitviel, maar nu? Wow… Nooit gedacht dat ik ooit zou neuken terwijl zoveel mensen mij bekeken. En dat een van die mensen dan ook nog eens mijn dochter was…’

’Dus je komt nog wel eens terug om van de diensten van John gebruik te maken?’

’Als dat mag, graag!’ Een twinkeling in haar ogen en een kus op de mond van de zwarte man.

’Natuurlijk. Maar dan zul je hem vaak moeten delen met je dochter,’ zei Lucas.’

‘Dat vermoedde ik al.’

Gemma was opgelucht. Haar mama had net, zonder dat ze woorden had uitgesproken, toegegeven dat ze wist dat er tussen haar en de bull meer was dan alleen maar seks en dat ze ermee kon leven. Zolang de man maar opnieuw voldoende leven en plezier tussen haar benen bracht. Ze klom op het middelste bankje naast Olivia om haar een warme knuffel vol dochterliefde te geven. Terwijl ze dit deed, streelde ze de wang en de grijze baard van de zwarte man. Geluidloos vormde ze de woorden Thanks. I love you so much.’ Een knipoog en een warme kus in haar handpalm vielen haar ten deel.
Trefwoorden bij dit verhaal: Interraciaal, Lesbienne, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Robocock - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
"Het LARP event zie deel 1 waarvan het plot door Dirk Jan en Yvonne is bedacht en grotendeels gefinancierd gaat 5 dagen duren 3 .. 7 april, 2019 en daarom word ik die woensdagochtend met een taxi afgehaald van huis. Het wordt gehouden op een landg..."
02-03
8.5
Amber Hot In ParenclubDoor: Amber Hot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Billen, Borsten, Kutje, Pik, Beffen, Pijpen, Likken, Squirten, Sperma, Dirty Talk, Slipje, Condoom, Sletje, Rollenspel, Lingerie, aftrekken, Pijpen, Parenclub, Swingers, Vingeren, Masturberen, Parenclub, Masturbatie, Slet, Kut,
" Het is alweer een tijdje geleden dat ik naar een parenclub ben geweest. Ik had wel weer eens zin om uit mijn comfortzone te stappen en lekker los te gaan in een parenclub. In de meeste gevallen ben ik naar clubs geweest waar alleen paren en alleen..."
02-03
9.2
Afspreken Op Een...Door: De_remy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Nudisme, Partnerruil,
"Het is onze eerste keer op een naaktcamping. Nieuwsgierig en opgewonden bij het idee om zelf lekker naakt rond te lopen en ook andere dat te zien doen hebben we ervoor gekozen het eens te gaan proberen. Ik ben Remy, een lange man van 1.95 en gespierd..."
01-03
9.0
Sexual Healing - 2Door: BeauJangles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Darkroom, Gynaecoloog, Lesbienne,
" 9 Tien dagen later, het was al donker geworden toen Jos , volgens haar navigatie, nog 500 meter te gaan had voor ze arriveerde op het adres van dr. Abruti. Ze keek op het klokje van haar dashboard wat 18.51 uur aangaf. Mooi o..."
29-02
9.3
Fantasy WeekendDoor: Horatio
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Een weekend om nooit te vergeten. Zit uw huwelijk in de sleur Geniet met volle teugen en u kunt er weer samen jaren tegen aan. Dit was een slogan in een blad. Hier een verslag van twee koppels, die hierop inhaakten. Op d..."
29-02
8.8
Sexual Healing - 1Door: BeauJangles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gynaecoloog,
" Deze is voor Jos 1 Het kwam niet vaak voor dat Jos met een slecht humeur terug naar huis reed na een bezoek aan de club. De vrijdagavond begon goed, aandacht van mannen genoeg en er zaten aan de toog een paar mooie e..."
29-02
8.9
Autopech In Frankrijk... - 2Door: Laura22
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Frankrijk, Gangbang, Garage, Orgie,
"Amy wist zich los te wringen, en schoot naar de deur. Helaas voor haar hadden de mannen hem dicht gedraaid en hadden ze haar snel weer te pakken. Dit keer moest haar topje het al snel begeven. Alleen nog in haar BH en stringetje staat ze in ..."
25-02
9.1
Gangbang In De...Door: Richard71
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Gangbang, Massage, Neuken, Pijpen, Vuistneuken,
"Een week of 3 voor de daadwerkelijke datum, zie ik bij de massagerie op de deuren een aanplakbiljet hangen voor een gangbang met 3 echte pornosterren. Donna Marie, Mea Melone en Lisa Ann. Ik ben druk bezig met it lezen van de poster als Karin eraan k..."
25-02
8.4
Autopech In Frankrijk... - 1Door: Laura22
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Frankrijk, Garage, Neuken, Openbaar, Pijpen,
"Dit verhaal heb ik samen met profiel Amy Mae profiel meegemaakt en geschreven. Dus kijk vooral ook haar spannende en geile verhalen. Amy is iets jonger dan ik. 17 jaar, 1,66 meter lang en ze heeft golfend blond haar tot iets over haar s..."
24-02
8.5
ToernooiDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Orgie, Waargebeurd,
" Dirk Jan en Yvonne hebben me opgegeven voor een toernooi met nog 4 deelnemers van andere sponsors . Een klaarkom wedstrijd. Want ja, waarom ook niet Ze hebben een rotsvast vertrouwen in me, ik zal ze ongetwijfeld gaan verslaan in de combinatie opd..."
24-02
8.7
Een Gezellig Oudejaarsavond... - 2Door: Robert1993
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Deepthroat, Kinky, Oud En Nieuw, Partnerruil,
" We hadden in deel 1 gelezen over het plannen van oudejaarsavond met goede vrienden Janneke en Ricardo. Tijdens deze jaarwisseling zou voor het eerst Aisha meedoen met het vieren van oudejaarsavond. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een summer..."
19-02
8.8
Nora’s GangbangDoor: Dano30
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang,
"Nora was een vrouw midden 30 ondertussen had ze al kinderen en een man en was ze de voorbeeldige moeder en echtgenoot voor de buitenwereld. Maar wat de buitenwereld niet wist was dat Nora een veel donkere kant schuil hield. Nora genoot van de aandach..."
16-02
9.2
Klik hier voor meer...