62.580 Gratis Sexverhalen

Tooske


Door: Amy-mae
Datum: 02-03-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 11125x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag….ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te kijken naar her nacht leven. Zo ook deze avond die mijn leven , en sexuele interesse , voor altijd zou veranderen.

Laat ik even beginnen met wie ik ben. Nou, mijn naam is dus Tooske en ik ben 19 jaar oud. Ik woon nu sinds een jaar alleen in mijn appartement in Breda vlak bij het Valkenberg park. Dit omdat ik een werk/leer opleiding aangeboden kreeg in het juristen kantoor die ik nu niet bij naam zal noemen.

Ik was nooit echt een stapper geweest maar had altijd al een fascinatie met het nachtleven. Ik vond het heerlijk om te kijken naar verliefde stelletjes, verdwaalde dronkaards maar wat ik misschien wel het meest interessant vond waren de passionele afwegingen. De jongen had de hele nacht zijn best gedaan haar dronken te voeren met hoop op een goeie beurt en dat dan keihard in het water te zien vallen. Het klinkt gemeen maar ik vond het fantastisch.

Vanavond ging ik weer kijken. Ik bevrijden mezelf uit mijn blazer en kokerrok die ik aan moest voor mijn werk en trok een lekkere jeans en ruime crop top aan. Mijn haar bond ik in een paardenstaart. Met mijn frameloze bril op mijn neus, Ed Sheeran in mijn oren en mijn boekje onder mijn oksel vertrok ik om 22:00 naar mijn vaste bankje.

Het eerste uur was redelijk rustig. De normale dronken jongeren baande zich een weg naar hun vaste kroeg. De gebruikelijke junkies kwamen voor hun fix en mijn gebruikelijke vrienden van de politie kwamen even hallo zeggen ( ja ik zat er zo vaak dat ik de vaste agente begon te kennen ). Toen liep er een man voorbij die ik niet kende. Hij trok om een of andere reden mijn aandacht. Hij was knap, had een charmant baardje. Hij maakte even oogcontact met me en leek me te roepen met zijn blik en hoe dom her ook mag klinken…..ik besloot te volgen.

We liepen een paar minuten door het park. Het leek even alsof we in rondjes liepen. Daarna pakte hij een wat meer begroeide route. Mijn interesse bleef en alsof ik op automatische piloot ging volgde ik hem. Tot hij ineens uit beeld was. Verbaas bleef ik staan , ik besefte nu pas helemaal van het pad in de bosjes. Verdwaasd draaide ik rondjes tot ik een hand voor mijn mond en een hand op mijn schouder voelde. Ik werd op mijn knieën geduwd en geblinddoekt.

“ Ik zie je hier vaker zitten. Een sletje opzoek naar spanning naar een adrenaline kik. Ik zal je spanning geven”

Even nam de angst me over en probeerde ik me los te wringen maar ergens …. Had hij gelijk? Ik was hier voor spanning, ik was hier voor wat adrenaline, ik was hier voor de verhalen….. nu zat ik er in een.

Ik voelde iets tegen met gezicht, iets warms. Ik wist dat het zijn pik was. Ik haalde gespannen adem en opende daarbij mijn mond iets, dat was alles dat hij nodig had. Met een harde stoot nam hij bezit van mijn mond. Geen tijd om te wennen of wat dan ook, nee gelijk tot achterin mijn keel. Zijn handen gingen op een of andere manier toch weer lief door mijn haren. Het was niet alsof hij me in bedwang hield. De enige dwang die ik had gevoeld was het op mijn knieën worden gezet. Ik was de gene die niet terug vocht. Ik vond het ook niet onprettig of zo. Ja tuurlijk zijn eikel tot in mijn slokdarm was soms een beetje oncomfortabel maar het was niet alsof ik het nooit eerder had gedaan

Hij bouwde meer tempo op. Waar het eerst vooral om de diepte leek te gaan ging het hem nu om snelheid. Opnieuw zette ik geen kracht tegen. Ik zette niet eens mijn handen tegen zijn benen. Hoe kon ik me nu zo laten gebruiken… nee misbruiken. Ik had hier verhalen over gehoord, filmpjes over gezien maar nu was ik het onderwerp, nee het voorwerp wat gebruikt werd. Zo voelde het dus.

Boven mij ging het kreunen harder en harder en kwam hij dieper en dieper in mijn mond. Ik voelde zijn ballen nu tegen mijn kin tikken. Ik wist dat het niet lang meer ging duren voor hij klaar zou komen. En jahoor, daar kwam het. Ik had gehoopt dat hij in mijn mond zou komen. Dat vond ik persoonlijk het lekkerste aan blowjobs maar nee. Dat genoegen kreeg ik niet. Hij kwam over mijn gezicht. 2 Stralen voelde ik in mijn haar komen. Nog een kwam dwars over mijn bril en de laatste over mijn lippen tot langs mijn kin. Daarna duwde hij me op de grond.

Een stiekeme stem in me hoopte dat hij verder zou gaan. Wie weet wat deze krachten pik mijn mijn kut kon doen maar helaas…. Het bleef stil. Toen im weer ging zitten zag ik dat de man verdwenen was. Ik bleef even verdwaasd zitten om te verwerken wat er net gebeurt was. Daarna zette ik mijzelf in kleermakerszit, opende mijn boek en begon te schrijven.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.6
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
8.9
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.5
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.7
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.7
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.6
Opvoeding En Duidelijkheid...Door: Xanderia
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Spanking, Studenten, Vernederen,
"Sinds ik naar Amsterdam was verhuisd om te studeren was er een wereld voor me opengegaan. Ik wist wel iets van het studentenleven, maar dat het zo n feest was had ik ook weer niet verwacht. Al op de eerste avond was ik met wat huisgenoten behoorlijk ..."
15-04
9.2
Hete Zomer - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Sportschool, Squirten, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Met een druk rooster moest Ben creatief zijn om weer een mogelijkheid te vinden om met Carmen af te spreken. De laatste keer bij hem thuis, waar ze hem in sexy lingerie al had opgewacht en voor hem had gekookt, was hem erg bevallen. Maar het weekend ..."
14-04
9.4
Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
8.9
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.3