62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 02-04-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 13063x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Hoi allemaal, ik ben een 50 plus man met een goede relatie, ik lees graag verhalen op deze site en heb in het verleden al eens wat (grotendeels) waar gebeurde geile belevenissen online gezet. Het verhaal wat ik nu aan het opschrijven ben is echt gebeurt alleen heb ik vanzelfsprekend de namen en wat gegevens veranderd om niemand (inclusief mijzelf) in verlegenheid te brengen. Ik ben van plan dit verhaal in meerdere delen te plaatsen dus het zal niet meteen bol staan van de geile sex. Commentaar word gewaardeerd!

Het begon in 2017 op een regenachtige zondag, ik zat wat op MP rond te kijken en ineens zag ik een advertentie staan: wie kan het scherm van mijn iPhone 4 vervangen in ruil voor wat huishoudelijke klusjes. Daar ik destijds net weer vrijgezel was en enorm veel reisde was mijn woning hard aan een flinke poetsbeurt toe dus ik besloot op de advertentie te reageren.

Na een eerste reactie waarop de dame in kwestie nadrukkelijk vroeg of ik echt haar telefoon kon fixen kwam het hoge woord eruit: zij woonde in het zuiden en ik in het noorden en ze had geen rijbewijs.

Na wat heen en weer mailen gingen we van de MP mail over op Whatsapp, het contact was leuk en spontaan en na twee avonden appen spraken we af dat ik haar de vrijdag erop zou treffen op het station en dat mijn huis grondig onder handen zou worden genomen in ruil voor een gerepareerde telefoon.

Licht nerveus vertrok ik die dag naar het station, per app hielden we contact over de aankomsttijd, op de afgesproken tijd stond ik in mijn auto op de kiss and ride op haar te wachten, groot was mijn verbazing dat er een hele mooie meid op mijn auto afliep in plaats van de wat oudere dame van de profielfoto van whatsapp. Eenmaal in de auto stelde ze zich voor als Samantha, de dame op de foto was haar moeder omdat er al zoveel fakers op haar advertentie hadden gereageerd had ze besloten zich als haar moeder (die er op de foto overigens ook helemaal niet verkeerd uitzag) voor te doen. Nu bleek zij 17 te zijn en ik 47 en ik moet eerlijk zeggen dat ik op slag opgewonden werd van dit heerlijke halfbloedje wat naast me was ingestapt. Sam, zoals ze graag genoemd wilde worden, was het product van een Nederlandse vader met een zuid Amerikaanse moeder, klein, mokka kleurig, heerlijke tietjes die zonder BH in haar zomerse topje bungelden en een geweldige kont. Na een korte rit naar mijn huis waar ze de oren van mijn hoofd kletste bleken we ook nog eens op dezelfde dag jarig te zijn, hetgeen meteen een soort van band schepte. Ik ben niet vies van vrouwelijk schoon maar maakte me op dat moment geen illusie dat er meer zou gebeuren dan een telefoon fixen en een grondige schoonmaak van mijn huis.

Bij mij thuis aangekomen nam gaf ik Sam een korte rondleiding en gaf haar aan wat ik graag gedaan wilde hebben. Het liep inmiddels al tegen het einde van de dag dus ik stelde haar voor om eerst een hapje te eten en nodigde haar uit om in de plaatselijke grillroom te gaan eten. Tijdens het etentje praatten we honderduit over van alles en nog wat, ik vertelde haar ook dat ik twee kinderen had waarvan er een haar leeftijd was en dat die bij mijn ex thuis woonde. Kortom de tijd vloog voorbij en voordat we het wisten was het tegen 10 uur in de avond en was er dus niets gedaan, niet aan haar telefoon en niet aan mijn woning. Sam woonde met het openbaar vervoer ruim 2,5 uur reizen bij mij vandaan en daarop stelde ze zelf spontaan voor te blijven slapen zodat we de volgende dag de deal konden realiseren. Ik vond dat prima en bood haar de kamer van mijn oudste dochter aan voor de nacht. Hierop zei Sam spontaan “ik kan toch ook wel bij jou komen liggen, je bijt toch niet”

Dit was niet tegen dovemansoren gezegd want na een avond naar dit heerlijke meisje te hebben mogen aankijken was ik in redelijke staat van opwinding en had mezelf al voorgenomen me even lekker af te trekken met haar op mijn netvlies zodra ik hiervoor de kans zou krijgen, het werd echter nog mooier dan ik had durven dromen want omdat dit een spontane actie was en er niemand op een logeerpartij was voorbereid kwam dit lekkere wezen alleen in een string de badkamer uitlopen mijn slaapkamer in.

“Sorry dit vind je toch niet erg” waren haar woorden. Mijn pik stond inmiddels stijf in mijn boxer en ik kon mijn ogen niet van haar heerlijke tietjes met mooie donkere tepeltjes erop afhouden…..
Trefwoorden bij dit verhaal: Neuken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 80Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04
8.8
Raad Een Lied... - 8Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling, Condoom, Neuken, Ontmaagd, Eerste Keer, Maagd, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04
9.9
Maxine, Het Massagemeisje... - 2Door: Joeri
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Ontmaagd, Eerste Keer,
"Nog diezelfde avond begonnen we met elkaar te appen over hoe heerlijk het geweest was en dat we graag nog eens met elkaar zouden willen afspreken. Om de meeste vrijheid te hebben, was het gemakkelijker om bij mij af te spreken. Het leek ons het meest..."
23-04
9.8
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04
8.8
De Vriendengroep - 79Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04
9.3
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04
9.5
Mirte - 1Door: Mirte
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Strand,
"Hallo, ik ben Mirte, 16 jaar klein van stuk met me 157 en gewicht van een kleine 49 kilo. Licht blauwe ogen en zeer stijl donkerblond haar tot halverwege me rug. Over mijn rondingen heb ik niet veel te klagen, mijn borsten zijn een mooi stevig cupje ..."
21-04
8.8
De Vriendengroep - 78Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04
9.2
Raad Een Lied... - 7Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04
9.6
De Vriendengroep - 77Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04
9.0
Maxine, Het Massagemeisje... - 1Door: Joeri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Massage, Pijpen,
"Mijn vriendin en ik gaven elkaar vaak massages. Ondanks dat ze zei dat ik het heel goed kon, voelde ik me toch een grote amateur. Om daar iets aan te doen, schreef ik me in voor een 2 daagse cursus ontspanningsmassage. Een beetje zenuwachtig..."
20-04
9.5
De Vriendengroep - 76Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04
8.5
Klik hier voor meer...