63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 8422x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Trillend op mijn benen betreed ik de kazerne in Rozendaal. De aankomende weken zal ik hier dagelijks zijn om mijn onderzoek naar de korps commando troepen uit te voeren. Maanden ben ik bezig geweest met de voorbereidingen en nu mag ik eindelijk gaan beginnen met de observaties en de interviews.
Het is een warme zomerse dag, eind augustus en ik heb er voor gekozen een lange broek aan te trekken met een zwarte blouse die mijn lichaam mooi omsluit. Ik wilde netjes gekleed, maar ik kon het niet laten om een kleine inkijk te hebben in mijn zwarte blouse met V-hals. Vol spanning heb ik uitgekeken naar dit moment.

Ik word verwelkomd door korporaal van Klaasen. “Noem me maar Rick, dat mag jij” zegt hij met een knipoog. “Mijn naam is Linde, wat fijn dat je mij wil rondleiden” beantwoord ik hem met een knipoog terug. Het valt me op dat hij een lieve lach heeft en zijn gespierde lichaam is goed te zien door zijn uniform. Vluchtig zie ik dat ook hij mijn slanke lijfje van top tot teen bekijkt. Hij laat mij voorop lopen terwijl ik een rondleiding krijg over de kazerne. Met mijn slanke lichaam, lekkere C cup, volle billen en zoals vaak gezegd mijn lieve gezichtje word ik regelmatig nagestaard.
Als we een commando tegenkomen hoger in rang blijven we staan en wordt er beleefd gegroet. De hiërarchie is voelbaar en hoewel mij dit in het dagelijks leven tegen staat merk ik dat ik er hier erg van onder de indruk ben.

Wanneer we langs de munitieopslag komen staat er een groepje korporaals koffie te drinken. We lopen ernaartoe en ik word aan iedereen voorgesteld. Ook de andere korporaals mag ik bij hun voornaam noemen. Bart, Milan, Koen en Sven zien er eveneens als Rick gespierd uit en ik betrap mezelf erop dat ik visualiseer hoe zij er onder het pak uit zouden zien.
Als Koen naar mijn borsten staart maakt Bart een grapje dat mijn ogen hoger zitten. Normaal heb ik een grotere mond, maar deze mannen, allen een kop groter dan ik, brengen mij toch wat in verlegenheid en er komt alleen een kleine glimlach uit.
Rick geeft aan dat we gauw door moeten en legt zijn hand op mijn rug en begeleid mij langzaamaan bij de groep vandaan. Ik zeg gedag en loop gauw met Rick mee. “Wat een lekker wijf” vang ik nog zacht op als we iets uit de buurt zijn en ik zou liegen als ik zou zeggen dat deze opmerking geen voldane lach op mijn gezicht brengt.

Om een zo goed mogelijk beeld van de commando’s te krijgen heb ik toestemming gekregen om de aankomende 6 weken op de kazerne te verblijven. De commando’s zijn het enige onderdeel van defensie dat geen vrouwelijke medewerkers kent. Niet omdat dit niet wordt toegestaan, maar omdat nog geen enkele vrouw de eisen heeft gehaald. Er heerst hier dus een echte mannencultuur, wat perfect aansluit op mijn onderzoek. Ik zal eerlijk bekennen dat het onderwerp mij niet alleen maar uit wetenschappelijk opzicht aantrekt. De gedachten om 6 weken als enkele vrouw tussen de afgetrainde commando’s te lopen heeft mij al de nodige fantasieën gebracht waarop ik mezelf al vaak naar een hoogtepunt heb gebracht.
Rick begeleidt mij naar mijn kamer. Gelegen op de eerste verdieping van gebouw Delta. Op deze verdieping zijn 6 eenpersoons kamers met ieder een eigen badkamer. Hier slapen de groepscommandanten. De enige kamers met eigen sanitair en aangezien er geen vrouwelijke commando’s zijn mag ik gebruik maken van commandant Janssen zijn kamer. Hij is momenteel op missie legt Rick uit.

“Pak je spullen uit, om 18:00u eten we gezamenlijk in de kantine en aansluitend is er een saamhorigheidsmoment, ga je de weg naar de kantine vinden?” Ik kijk bedenkelijk en probeer me te bedenken waar de kantine is na de rondleiding op dit grote terrein. Rick lacht en zegt dat hij om 17:30u voor het gebouw staat om mij naar de kantine te begeleiden. Ik bedank hem en ga mijn kamer binnen. Rick kijkt mij nog even na en trekt dan de deur voor me dicht.
Ik plof op het bed en de gedachten aan alle geile blikken die ik vandaag heb gekregen zorgen voor een warme gloed van opwinding. Ik controleer of de deur op slot zit en trek mijn kleding uit. Mijn hand glijdt over mijn buik naar mijn kaal geschoren kutje en zoals ik al verwacht had glijdt ik gemakkelijk met mijn vinger door mijn gezwollen lipjes.
Ik fantaseer over de gespierde lijven van Rick en de andere korporaals als ik met mijn vinger mijn klitje stimuleer. Mijn andere hand masseert mijn borsten en om en om trek ik zachtjes aan mijn harde tepels. Fantaserend voel ik mijn klitje groter worden en wanneer ik merk dat mijn lichaam zich begint aan te spannen breng ik mijn vingers mijn kutje in en met mijn andere hand stimuleer ik steeds sneller mijn klitje.
Kreunend kom ik intens klaar en lig ik kronkelend op het bed.

Als ik lachende stemmen op de gang hoor verstijf ik van schrik. Er wordt aangeklopt en mijn adem stokt. Ik blijf verstijfd zitten en kijk naar de deur…
Trefwoorden bij dit verhaal: Militair, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Hoe Mijn Vrouw ... - 5Door: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding,
"Ik nam Candela mee naar onze badkamer en begon haar liefdevol te wassen. En later zij mij. Wat geweldig om de nacht met haar door te mogen brengen. We kropen dicht tegen elkaar aan, lepeltje, lepeltje onder een groot donsdek. We lagen in een hechte o..."
25-05
9.1
Hoe Mijn Vrouw ... - 4Door: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Klaarkomen, Neuken,
"Zoals al die weken vloog de tijd weer voorbij. Ik had met Paco en Candela afgesproken dat ze woensdag om een uur of drie bij ons zouden komen. Dn zouden we gaan BBQ en en in de avond naar de rosse buurt van Palma. Dat had ik Nelly ook vertel..."
25-05
9.3
Gangbang In De ... - 2Door: Richard71
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Gangbang, Massage, Neuken, Pijpen,
"Een paar maanden later, besluit de Massagerie om opnieuw een gangbang te organiseren, maar dan met eigen dames. De 3 dames zijn Karin, Simone en Roos. Doordat zowel Karin als Simone meedoen, besluit ik ook weer van de partij te zijn. De gangbang is s..."
24-05
7.5
Hoe Mijn Vrouw ... - 2Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Uitdagen, Vingeren,
"Nadat ik Nelly gisterenavond de naaktfoto s liet zien die Paco van haar had gemaakt hebben we zelf heerlijk gevree n. Ze liet, heel ongewoon, zelfs toe dat ik haar klitje bewerkte en haar G spot, net zo lang tot ze klaarkwam. De volgende mo..."
22-05
9.1
Hoe Mijn Vrouw ... - 1Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Jaren geleden woonde ik, Jacob, met mijn vrouw in Spanje, op Mallorca om precies te zijn. Omdat toen de slarissen heel laag waren had ik een aantal baantjes tegelijkertijd. Mijn vrouw, Nelly, had ook een paar baantjes. Uiteindelijk waren er dus genoe..."
21-05
8.8
Laura En Amy-mae - 4Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Laura Gilde ik. Kun je godverdomme nu nooit eens normaal doen. Ze glimlachte duivels naar me. Nee we gaan dit niet doen Ik heb hier geen zin in Ik stapte op haar af en trok haar aan haar arm omhoog. Met de hand waar ze een lul mee vast had..."
21-05
8.0
Dorien Gaat Terug ...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Pijpen, Schaamlippen,
"Eind juni, vrijdagochtend, 32 graden. Dorien Liefje, ik ga vandaag zwemmen in de Bizonbaai. Werk ze en tot vanmiddag, riep ze vanonder de douche. Ik Zwemmen Je bedoeld zwemmen zoals in het water zwemmen Dorien Wat Oh haha Nee ik heb een mail o..."
19-05
8.5
Op (mijn) Maat GemaaktDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals aangekondigd verzorgen Dirk Jan en Yvonne Zie verhaal De Eenhoornjagers mij uitstekend. Ze regelen van alles voor me omdat ik ze volledig van dienst ben. Zoals afgesproken pikken ze me die zaterdag, 23 jun 2018 ruim na 8 op bij mijn ouders,..."
18-05
8.3
Geile Buurman - 4Door: Tepelspeler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Borsten, Buurman, Kut, Kutje, Slaaf, Slavin,
"Aan de manier waarop hij binnenstapt, zien wij meteen dat hij iets van plan is met ons. Na de gebruikelijke ontvangstceremonie waarbij mijn vrouw hem borsten, billen en kut aanbiedt terwijl ik in sexy lingerie toekijk en afwacht, zegt hij dat Emmy ee..."
15-05
8.2
Zittend Babysitten - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Waargebeurd,
"Meneer Vos leidt Fleur en mij rond zessen, vanuit de keuken naar de zitkamer, waar twee lege keukenstoelen opgesteld staan voor een halve kring van, in donkeren kleding gehulde, personen die ons zacht biddend aanstaren. Enkel de lage salontafel staat..."
15-05
7.9
Had 't Niet Moeten DoenDoor: Conny Lingus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurman, Trio,
"Maar ik heb het wel gedaan. Omdat ik helemaal niet zo ben en ondanks dat mijn man er niet mee zit, voel ik me soms nog steeds schuldig over wat er een tijdje geleden is gebeurd. Mijn naam is Brit, een 33 jarige, getrouwde vrouw, gemiddeld po..."
10-05
8.9
Ontevreden Investeerders ...Door: Rita
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het is rond het middaguur als ik thuiskom met de boodschappen, ik werk ze weg in de keuken en kasten en begin met het klaarzetten van de tafel voor de lunch. John is op zijn kantoor in de serre en aan de rode lijnen in de statistieken zie ik..."
10-05
8.8