63.184 Gratis Sexverhalen

Echte Fantasie Van Mijn Ouders


Door: Sanne_Friesland
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 23288x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Hoi beste lezers.

Dit keer voor de verandering geen verzonnen verhaal, maar een gebeurtennis die afgelopen maand heeft plaatsgevonden en waarvan ik echt niet weet wat ik er mee aan moet. De reden dat ik het op deze site plaats is dat ik, ondanks de bizarre gebeurtenis, het toch ook wel geil vind, misschien ben ik de een beetje apart maar ik hoor graag jullie mening en adviezen?

Even voorstellen, Ik ben Sanne

Laat ik me om te beginnen maar even voorstellen zodat jullie een beeld kunnen vormen van mij. Mijn naam is Sanne, 19 jaar oud en woon samen met mijn ouders Eva en Jan en klein broertje Max van 1 in een klein dorpje in het noorden van Nederland. (Ik heb zoals je zult begrijpen de namen van mijn familie maar even aangepast want ik wil niet dat we herkend op basis van het verhaal). Ik heb donker bruin haar en ben met 1 meter 61 niet de langste. Ik hockey in mijn vrije tijd competitie en heb daardoor (al zeg ik het zelf) best een slank atletisch figuur.

Laat ik beginnen bij het begin. Zoals jullie lezen hebben mijn ouders een nakomertje gekregen. Iets wat niet in de planning stond en waarmee ik om eerlijk te zijn ook niet erg gelukkig was. Ik heb jarenlang als enigst kind het rijk alleen gehad en zat totaal niet te wachten op een huilende baby om me heen.

Mijn ouders hadden het er de eerste maanden ook behoorlijk zwaar mee. Ieder nacht was het weer ellende met Max, dan hoorde ik mijn ouders vloekend over de gang lopen om de baby weer stil te krijgen.

Omdat mijn ouders allebei een drukke baan hebben braken de korte nachten hen na een aantal maanden redelijk op. Ikzelf had het de afgelopen tijd op zich rustig. Ik ben vorig jaar geslaagd voor mijn VWO examen en heb dit jaar even een tussenjaar genomen om goed na te denken wat ik wil gaan studeren.

Zo kwam het dat na een half jaar mijn ouders vroegen of ik het goed vond om een tweede babyfoon op mijn kamer neer te zetten zodat ik af en toe ook Max kon troosten ‘s nachts. Ik had daar uiteraard helemaal geen zin in, maar wilde ook niet dat mijn ouders iedere dag moe en chagrijnig door het huis liepen. “Okay dan maar”, zei ik met wat tegen zin.

Zo gebeurde het dat ik een babyfoon op mijn kamer kreeg waarmee mijn ouders op de even nachten mijn broertje moesten troosten, en ik de oneven nachten de pineut was.

Zaterdagavond twee maanden geleden

Na deze iets wat lange inleiding zul je je wel afvragen waar gaat dit naar toe?! Laat ik dat uitleggen.

Twee maanden geleden was het weer zover. Het was zaterdagavond en ik had weer eens ‘baby dienst’ zoals ik dat noemde. Ik stapte mijn bed in en draaide de babyfoon op kanaal 1, zodat ik contact kreeg met de babyfoon die in de kamer van Max stond. Ik draaide iets te snel de knop door waardoor hij contact maakte met babyfoon 2 die op de kamer van mijn ouders stond.

Ik hoorde mijn moeder tegen mijn vader praten en wilde eigenlijk de knop gelijk terugdraaien naar kanaal 1, toen ik mijn moeder opeens hoorde zeggen “Zag jij die man vandaag niet naar Sanne kijken dan”…”dat kun je toch niet gemist hebben Jan, hij zat gewoon verlekkerd naar Sanne te kijken langs de lijn van het hockeyveld”. Door het horen van mijn naam bleef mijn hand hangen op de knop van de babyfoon. Ik spitste mijn oren en was nu toch wel benieuwd waar het over ging. “Wie zat er te kijken”, hoorde ik mijn vader zeggen.. “nou je weet wel, Michael de trainer van de hoofdklasse, Die vent is net zou oud als jij Jan”, hoorde ik mijn moeder zeggen. “Ach” zei mijn vader, “wat maakt dat nou uit, je kunt het die man toch niet kwalijk nemen dat hij naar vrouwelijk schoon kijkt”. Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen, ik wist dat het niet netjes was om mijn ouders af te luisteren maar ik kon het niet laten om te blijven luisteren. Ik hoorde hoe mijn ouders het licht uitdeden en in bed gingen liggen.

“Dus jij vind het normaal dat een man van in de 53 naar een meisje van 19 kijkt?” hoorde ik mijn moeder plagend tegen mijn vader zeggen. “Ach vrouwen zijn vrouwen, borsten zijn borsten”, antwoorde mijn vader plagend terug. “Ow is dat zo, zit jij soms ook stiekem naar Sanne haar teamgenootjes te kijken dan?”. Ik hoorde hoe mijn vader een kleine kreun gaf. Blijkbaar had mijn moeder zijn lul in zijn boxershort vast gepakt. “Ach ik kan het niet ontkennen, er zit wel wat leuks tussen hoor, antwoorde mijn vader plagend terug”. “Ow ja wie dan”, vroeg mijn moeder? “Ik ben wel benieuwd wie jouw type dan is?”. Ik hoorde hoe de deken van het bed heen en weer ging en mijn vader blijkbaar langzaam afgetrokken werd door mijn moeder. “Nou als je het echt wilt weten, dan zou ik het wel op die Fleur kunnen hoor”, zei mijn vader.

Ik schrok me dood, hoorde ik dat nou echt goed, zat mijn vader te geilen op mijn teamgenootje Fleur? Op zich kan ik het me wel voorstellen dat mannen Fleur aantrekkelijk vinden want ze is een mooie meid, donkerblond, strak lijf, mooi gezichtje en net als ik een goede D-cup.. maar mijn eigen vader daar had ik nooit bij stil gestaan?

“Ow ja”.. hoorde ik mijn moeder zeggen. Aan haar stem te horen vond ze het wel leuk om mijn vader op te geilen. “Dus jij zou Fleur wel willen pakken.. ik denk niet dat ze je dikke pik kan hebben hoor. Daar is dat meisje veel te klein en tenger voor gebouwd”. Door deze opmerking zag ik gelijk de lul van mijn vader voor me. Mijn vader is inderdaad niet heel klein geschapen en Fleur is met 1.58 de kleinste uit ons team en daarmee zelfs iets kleiner dan dat ik ben. “Ach, gewoon doordrukken dan past het vast wel in dat grietje”, antwoorde mijn vader die steeds dieper ging ademen terwijl mijn moeder hem lag af te trekken. “En Sanne dan?”.. vroeg mijn moeder opeens… “die lijkt qua figuur net op Fleur maar dan met bruin haar, zou je het ook op haar kunnen”? Ik schrok me dood, vroeg mijn moeder dit nu echt??

Mijn vader wist ook even geen antwoord…”nou wat ben je opeens stil”, vroeg mijn moeder. “Stel dat Sanne niet je dochter was en ze zou je in de kroeg versieren. Zou je het dan op haar kunnen”? Mijn vader die hoorbaar goed was opgegeild door mijn moeder haar praatje zat tegen klaarkomen aan,, “ja” stamelde mijn vader en beetje, “dan zou ik haar ook wel kunnen pakken natuurlijk”.. “Doe maar”, zei mijn moeder, “ik wil dat je haar in je fantasie voor je ziet en haar hard pakt Jan”... “Ik wil dat je je voorstelt dat ze voor je op haar bed ligt in haar blauwe hockey rokje en strakke paardenstaart… als je goed kijkt kunt je haar kleine strakke kontje net onder haar hockeyrokje zien. Ik wil dat je je dikke harde lul uit je broek pakt en naar haar toe loopt”. Ik wist niet wat ik hoorde, liet mijn moeder mijn vader mij nu in gedachte neuken?!. “Je en gaat achter Sanne zitten en zet je lul tegen haar natte strakke tiener kutje”.. “voel je haar natte kutje jan”…”ja schat ik voel haar natte kutje””, antwoorden mijn vader. “Je schuift nu je dikke lul steeds dieper bij haar naar binnen tot je niet verder kunt en pakt haar staart stevig vast”. “Ik wil nu dat je haar zo hard als je kunt neemt net zo lang tot je diep spuitend in haar strakke kutje klaarkomt”. Ik hoorde hoe de dekens van het bed steeds sneller op en neer gingen door de aftrekkende hand van mijn moeder en hoe mijn vader met een diepe kreun spuitend klaarkwam…”goed zo spit haar kutje maar lekker vol”, zei mijn moeder.. schokkend en kreunend hoorde ik hoe mijn vader klaarkwam.

Van schrik draaide ik de knop van de babyfoon om. Met een bonzend hart in mijn lijf lag ik te staren naar het plafond. Had ik dit echt allemaal goed gehoord? Sinds die avond heb ik nog een aantal keer meegeluisterd naar gesprekken van mijn ouders. Zo ben ik er achter gekomen dat mijn moeder vaker erotische verhaaltjes verteld om mijn vader op te geilen, soms trekt zet hem af, andere keren neuken ze terwijl mijn moeder fantasieën in zijn oor fluistert. Sinds die ene keer kwam ik niet meer als personage in haar verhalen voor. Dankzij de babyfoon heb ik wel een inkijkje gekeken in de bizarre erotische fantasieën van mijn ouders.

De reden dat ik dit verhaal met jullie deel is dat ik het beeld van de fantasie van mijn ouders niet meer uit mijn hoofd kan zetten. Iedere keer als ik mijn hockeykleren aantrek om naar training te gaan en in de buurt van mijn vader kom stel ik me voor dat hij aan de fantasie van mijn moeder moet denken en mij echt wil neuken.

Ondanks dat ik de eerste weken door de fantasie redelijk in shock was, kan ik het de afgelopen weken (als ik thuis kom van hockeytraining) niet laten om net iets langer dan normaal in de keuken in mijn hockeykleren rond te hangen om te zien of het een reactie oplevert. Het is zelfs zo erg dat ik afgelopen week na het eten naar mijn kamer ging om me om te kleden en in een geile bui op mijn buik op mijn bed ben gaan liggen met de deur van mijn kamer een klein beetje open en me klaar gevingerd heb. In gedachte stelde ik me voor dat mijn vader ieder moment kon binnen wandelen en mij dan hard van achteren zou pakken en volspuiten…

Beste lezer, wat moet ik doen? Mijn ouders confronteren met het feit dat ik ze per ongeluk gehoord heb, toegeven aan de fantasie, of het zo snel mogelijk uit mijn hoofd zetten en vergeten?

Groet Sanne
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Tiener, Vader, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.4
PinksterweekendDoor: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.0
Mijn Sugardaddy's -19Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Zo Moeder Zo DochterDoor: Maxime21037
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kinky, Moeder, Slipje,
"Zoals eerder vermeld zijn we een geil, kinky en taboeloos stel die graag experimenteert, de grenzen opzoekt en er regelmatig overheen gaat. We zijn een samengesteld gezin bestaande uit Ellen en haar twee kinderen Jolien van 16 en Noa van 17. Ik ben J..."
22-05
9.5
Op Weg Naar ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is pure fantasie. Elke gelijkenis berust op toeval. In mijn verhalen komen er geen soa s voor. Met vuurrode wangen zat ik diezelfde namiddag nog bij mijn ouders en mijn twee zussen Laura en Lisa in de woonkamer. Wanneer m..."
21-05
9.2
Mijn Sugardaddy's - 18Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05
9.2
Sven, Eva En John - 2Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Trio,
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Door hun relatief kleine leeftijdsverschil hebben Sven en Eva nooit een Tante Neef relatie gehad maar altijd een grote zus broer tje relatie. Voor de exact..."
19-05
9.0
FamilievakantieDoor: Diva Donna
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Spanje, Tante, Vakantie, Zwembad,
"In een saai kantoor op de 5e verdieping van een complex gingen de vingers van Donna over haar toetsenbord. Haar bureau lag bezaaid met oneindig veel papierwerk. Ze hoorde iets zoemen en pas na 3 keer had ze door dat haar telefoon overging. Snel veegd..."
17-05
9.1
Ze Neemt Me ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"In tegenstelling tot mijn klasgenoten heb ik een totaal andere band met mijn zus. Veel van mijn leeftijdsgenoten maken h l veel ruzie met hun broers of zussen maar ik niet. Mijn zus is gewoon mijn beste vriendin. Al lachend zegt mijn zus h l vaak t..."
15-05
9.4
Max'imamaDoor: Max
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Likken, Moeder,
"De tranen rolden over haar wangen, was het van genot of wa s het van dat het meer was dan ze voor gehoopt had.. Onverbiddelijk hard waren ze voor haar geweest vandaag, dit had ze nog nooit meegemaakt, alhoewel ze al heel wat watertjes doorz..."
13-05
8.2
HeropvoedingDoor: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik kwam net van het toilet wanneer n van mijn plus zussen uit haar slaapkamer kwam. En goed geslapen broertje Vroeg Laura me met een glimlach terwijl ze haar haar wat opzij deed. Ja hoor. Zei ik met een blos op mijn wangen daar ze voor me ston..."
13-05
9.0
Klik hier voor meer...