63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 15066x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
50 jaar was ik geworden. Au dat deed pijn!

Ik voelde me ineens een oude vrouw, zeker als ik terug dacht aan de afgelopen jaren. Die waren ongemerkt voorbij gegleden. Had ik wel geleefd? Ik merkte dat het me onrustig maakte. Wilde ik zo de rest van mijn leven doorgaan? Waar was die vrolijke frisse uitdagende meid van vroeger gebleven?

OK de opvoeding van de kinderen was veel belangrijker geweest en gelukkig konden die nu op eigen benen staan. Het werd tijd dat ik zelf ook weer wat meer ging genieten. Ik zag er nog goed uit met mijn blonde haar, sportief postuur en al mijn vrouwelijkheden. Helaas zat mijn man in dezelfde dip en had hij weinig energie voor nieuwe dingen. Hij was wel twaalf jaar ouder en had tien jaar geleden zijn midlifecrises gehad. Hij deed toen ineens dingen die ik niet van hem verwacht had, maar uiteindelijk zijn we toch bij elkaar gebleven.

De verjaardag was gezellig geweest, maar wel zoals alle andere jaren. Het cadeau van mijn man was mooi maar weinig verrassend. Tijdens het feest kreeg ik echter wel iets anders toebedeeld wat me aansprak. Vrienden van ons hadden een week een huisje in het bos gehuurd maar konden vanwege het werk plotseling alleen het weekend; of ik geen zin had om daar midweeks heen te gaan. Mijn man moest zelf ook werken dus zou ik daar heerlijk alleen naartoe kunnen gaan. Dat idee sprak me meteen aan. Mijn man Jan vond het prima.

Ik keek er echt naar uit en wilde die dagen eens goed nadenken over mijn leven en mijn toekomst maar vooral ook genieten. Ik pakte van alles in en een week later reed ik enthousiast in mijn eentje naar het huisje. Onderweg besefte ik dat ik zelden alleen weg was geweest en toch voelde het niet raar.

Het huisje lag samen met nog een paar huisjes aan de rand van het bos. Het sprak me direct aan toen ik arriveerde. Oh ja, hier kon ik heerlijk tot rust komen en lekker wandelen in het bos.

Nadat ik mijn spullen had uitgepakt en koffie had gedronken besloot ik een verkennende wandeling door het bos te maken. Het was heerlijk weer en ik genoot ervan dat ik alle tijd had. Na een tijdje liep ik terug en toen ik bij het huisje kwam zag ik een man mijn kant uitlopen. Hij vroeg of ik de nieuwe tijdelijke bewoner van het huisje naast hem was. De buurman dus. Hij had van mijn vrienden al gehoord dat ik zou komen en omdat hij een auto zag staan was hij even wezen kijken. Ik woon hier al enige jaren en het bevalt me uitstekend vertelde hij enthousiast. We hadden een leuk gesprek en aan het eind vroeg hij of ik het leuk zou vinden om morgenmiddag bij hem een borrel te komen drinken. Even schoot er door mijn hoofd dat ik dat met mijn man moest afstemmen maar die was er helemaal niet, ik kon dat gewoon zelf bepalen, wat heerlijk! Ik zei dat ik het erg leuk zou vinden en graag wilde horen wat er zoal te doen was in de omgeving.

De volgende middag rond half vijf borrel meldde ik me bij buurman Mike. Het was reuze gezellig, hij was een vreselijke charmeur maar dat was juist zo leuk. Ik kreeg veel complimenten van hem en daar voelde ik me goed onder. De tijd vloog om en toen hij op de klok keek schrok hij ‘Oh sorry, ik heb nog een eetafspraak met een vriend, moet er snel vandoor.’ Ik hielp met opruimen terwijl hij zich snel omkleedde. ‘Als je het leuk vindt kan ik daarna nog wel even bij je langskomen om iets te drinken en de leuke gesprekken verder te voeren?’ Voordat ik er over nagedacht had, zei ik al ja. Grappig, dat deed ik anders nooit, moest altijd eerst overleggen. Snel wisselden we 06-nummers uit, voor het geval dat het anders liep.

Hij liet me uit en fluisterde nog in mijn oor' doe je wat spannends aan vanavond, leuke vrouw!'

Een rilling trok door mijn lijf. Dat was lang geleden dat iemand zoiets tegen me gezegd had. Een uur later was ik hevig in paniek wat ik aan moest doen. Had me eerst heerlijk gedoucht en alles lekker geschoren. Daarna al mijn kleding die ik had meegenomen bekeken en dat was vooral lekker zittende kleding.

Ineens een berichtje van Mike 'lukt het spannende meid, ik ga nu afronden en ben over klein uurtje bij jou' met een smiley. ‘Pffttt’ schreef ik terug ‘heb niets spannendste bij me.’

'Weinig is ook spannend! Smiley'

Ok, dat was duidelijk. Het bijzondere was dat ik het zelf ook heel spannend vond. Ging ik nou op mijn 50e alsnog een spannende date hebben met een 10 jaar jongere kerel... Ik zag er zeker nog goed uit. De sportschool had daar een belangrijke bijdrage aangeleverd. Ook mijn borsten stonden nog rechtop, zeker als mijn tepels zo hard waren zoals nu.

Ik had mijn hele weekendtas op mijn bed omgekeerd maar het was vooral makkelijk zittende kleding: joggingbroek, spijkerbroek, T-shirt, trui en degelijk ondergoed. Gelukkig ook een rokje, dus die moest het worden. En een bloesje die qua kleur gelukkig bij het rokje paste.

Ik voelde de opwinding in mijn lijf groeien. Ging ik speciaal voor hem spannende kleding aandoen? Ik kende hem amper en dit was zo niet wie ik ben of misschien toch wel, dacht ik opeens.

Dit was mijn kans om iets mee te maken, gewoon zien wat het zou worden. Ik trok de kleinst mogelijk slip aan die toch erg groot leek. Mijn rokje er overheen. De beha's die ik bij me had waren allemaal soort sportbeha’s om mee te gaan hardlopen of fietsen, dat stond absoluut niet. Pffttt.

Zou ik het durven zonder beha, schoot er door mijn hoofd. Ik deed mijn bloesje aan en knoopte het dicht. Het zat wel strak maar je zag niet meteen dat ik geen beha droeg. Voelde me nu wel heel spannend. In een opwelling stuurde ik Mike een berichtje 'Ben er klaar voor!' met een smiley.

Al snel kreeg het antwoord ' Mooi, ik kijk er naar uit!'

De bel ging. OMG ging ik dit echt doen? Ik liep naar de deur en trok 'm enthousiast open. 'Hoi Lin, mijn vriend wilde ook meekomen, kan toch wel.' Licht geschrokken liet ik me door Mike omhelzen en werd daarna geknuffeld door een man die Lucas heette. Gelukkig zag hij er ook leuk uit en maakte hij zijn excuses dat hij me overvallen had.

Snel pakte ik 3 glazen en schonk voor iedereen wijn in. 'Op een gezellige spannende avond!' toostte Mike. 'Mee eens!' zei Lucas. Vervolgens vertelde Lucas dat Mike onder het eten vreselijk over mij had zitten opscheppen. Ik moest je gewoon zien en ik moet zeggen dat ik je absoluut geen 50 zou geven. De complimenten kwamen bij me binnen en zorgden voor nog meer opwinding.

'Ja' zei Mike ' ik kon hem echt niet meer tegenhouden, zeker niet toen ik vertelde dat je iets spannends aan zou doen.'

Beide mannen bekeken me uitgebreid. Zoals ze naar me keken voelde ik mijn tepels hard worden van opwinding.

'Ga eens staan Lin!'

Ik ging staan en voelde me wat ongemakkelijk. Mike stond ook op en kwam naar me toe. 'Ik kan zien dat je je best gedaan hebt, maar ik zal je outfit nog iets spannender maken.' Hij keek me aan 'Mag ik?'

Ik had niets in te brengen en stond verstijfd te wachten. Hij trok mijn bloes uit mijn rok, maakte de onderste knoopjes los en bond de losse panden op mijn buik in een knoop. Toen maakte hij van boven nog 2 knoopjes open en keek goedkeurend naar binnen.

Even bekeek hij me en pakte toen de bovenkant van mijn rokje beet en vouwde die twee keer om. Het rokje werd hierdoor een stuk korter en kwam tot aan mijn dijen.

Hij stapte naar achter en vroeg aan Lucas hoe hij het vond. 'Wauw, dat is nog beter' reageerde hij enthousiast 'dat rokje kan nog wel een slag hebben'

Mike sloeg het nog een keer om en nu voelde ik het halverwege mijn dijen reiken. Gelukkig bleef mijn kont wel netjes bedekt.

'Top!' riep Lucas 'daar lust ik nog wel een wijntje op!' Ik begreep de hint en liep naar de keuken om de fles te halen. Snel wierp ik een blik in de spiegel in de bijkeuken. Wow was ik die vrouw! Zag er wel heel sexy uit. Ik merkte dat ik me nu ook meteen anders voelde, zelfverzekerder en ook vrouwelijker. Trots liep ik met de fles de kamer in om de glazen bij te schenken.

'Kijk eens hoe sexy ze er bij loopt Mike, je hebt niet overdreven.' Mike zijn uitdagende blik gleed over mijn lijf. 'Ja 't is een heerlijk wijfie' zei hij grijnzend 'en ze geniet er zelf ook van als ik zo die harde knoppen in haar bloes zie staan!'

OMG ze praatten gewoon over me terwijl ik erbij stond. 'Zou ze nog een knoopje van haar bloes durven open te doen voordat ze de wijn in schenkt?'

'Dat denk ik wel, kijk maar naar die ondeugende blik in haar ogen.'

Grrr die gasten maakten me gek met hun uitdagende geklets. Ik wilde mezelf niet laten kennen en maakte het laatste knoopje los waardoor de bloes alleen nog met de knoop vast zat. 'Wijntje heren?'

Ik voelde bij het voorover gebogen inschenken mijn bloesje openvallen; mijn tepels bleven nog net door de rand bedekt.

'Lekker! Dat ziet er fantastisch uit Lin' zei Lucas. 'Helemaal met Lucas eens, je bent een waanzinnige sexy MILF, Lin.'

Oef zo was ik nog nooit genoemd maar zo voelde ik me inmiddels wel. Ik schonk mijn glas ook vol en bracht de fles terug naar de keuken. Ik voelde hoe de mannen al mijn bewegingen volgden en genoot ervan. Toen ik weer in de fauteuil ging zitten merkte ik pas hoe kort het rokje was geworden. Snel sloeg ik mijn benen over elkaar.

'Je hebt een paar fraaie benen Lin, daar wil ik wel een toost op uitbrengen' ' Op je sexy legs!' vulde Lucas aan. Ik voelde me hevig opgewonden door alle aandacht. Dit gevoel had ik langere tijd niet meer gehad; voelde me zelfs een beetje nat worden.

'Hoe voelt dat nou voor jou Lin om hier met 2 leuke kerels te zitten?'

Even wist ik niet wat te zeggen. 'Spannend!' reageerde ik uiteindelijk.

'Spannend of geil?'

Grrr die gasten waren vreselijk. Ik nam een grote slok en zei toen 'ook wel een beetje geil'. Ik durfde ze even niet aan te kijken. Dit had ik nog nooit tegen iemand gezegd.

'Weet je wat geil zou zijn Lin'

Ik keek Mike in afwachting aan. 'Dat je nu naar de keuken loopt en dat natte slipjes op de aanrecht legt en weer hier komt zitten.'

OMG dit ging ik echt niet doen. Onzeker keek ik de mannen aan.

'Toe maar! Je wilt het!' zei nu ook Lucas.

Ik aarzelde nog maar wist al dat ik het zou gaan doen. Abrupt stond ik op en liep naar de keuken, weg van die blikken van die mannen. Ik pakte mijn slipje beet en trok 'm uit. Er zat inderdaad al een flinke natte plek in; ook voelde ik de draden geil tegen mijn dijen plakken.

'Lukt het Lin of moeten we helpen? schreeuwde Mike vanuit de woonkamer. Geil liep ik terug naar de woonkamer en bleef daar staan. 'Is dit hoe jullie me wilden hebben?' vroeg ik uitdagend. Ze bekeken me ongegeneerd. 'Als begin is dat zeker goed, straks gaan we nog veel verder. Maar eerst drinken we ons wijntje rustig op.' Ik ging weer zitten en voelde mijn natte kutje op de leren stoel; mmm dat voelde niet verkeerd.

'En was het slipje erg nat Lin' vroeg Lucas brutaal. Ik keek hem aan en zei 'Wat denk je?'

'Als je je benen open doet zal ik zeggen wat ik denk!'

Die gasten waren me steeds te snel af. Wat nu? Moest ik nu in mijn eigen huis als een slet mijn benen openen? Ik voelde dat ik het antwoord al wist maar voordat ik iets kon zeggen of doen zei Mike 'Sta eens op Lin!'

Zonder na te denken stond ik op en keek Mike aan. 'Daar heb je je antwoord Lucas!' en hij wees naar de zitting van de stoel. Ik keek ook en zag een flinke natte plek op het leer. Het voelde vernederend en tegelijk heel erg geil.

'Zo te zien hebben we hier een heel erg geil sletje!' beaamde Lucas.

Ze kwamen nu allebei overeind en dicht bij me staan. Mike zoende me en liet zijn hand via mijn nek en keel naar mijn borsten gaan. Lukas stond achter me en liet me duidelijk voelen hoe opgewonden hij was. Ze draaiden om me heen en nu stond ik met Lucas te zoenen terwijl zijn hand mijn borst masseerde. 'Wat ben je een lekkere opwindende MILF die ook nog gewillig meedoet met onze geile spelletjes!'

Mike trok me op de bank waardoor ik ruggelings over de brede leuning kwam te liggen. 'Kijk dat kwijlende poesje naar ons knipogen! Die wil zo te zien aandacht.' Lucas keek frontaal tegen mijn glinsterende kutje aan en boog naar voren. Terwijl Mike me uitgebreid zoende voelde ik hoe Lucas me van onder vreselijk lekker likte. Zijn tong gleed uitgebreid langs mijn lipjes, dook mijn verlangende kutje binnen en speelde met mijn gevoelige klitje. Toen hij ook nog twee vingers naar binnen duwde en zijn mond zich vastzoog op mijn klitje, begon ik hard te kreunen. ‘Oh ja, oh, ga door!’

‘Zo te horen geniet deze geile MILF intens en wil ze graag luid schreeuwend klaarkomen! Zullen we haar dat eens geven?’ hoorde ik Mike tegen Lucas zeggen. Oh god wat wilde ik graag dat ze doorgingen. Mike begon mijn borsten te masseren en aan mijn tepels te zuigen. Lucas voerde het tempo van zijn vingers op. ‘Orghh, arghh, ga door!’

Toen Mike ook nog een vinger langs achter door mijn bilspleet tegen mijn sterretje zetten en langzaam naar binnen drong, ontplofte er wat. ‘Oh ja oh ja, oh, ik kom, ik kom, orghhhh’ ik schreeuwde het uit; voelde mijn hele lijf verkrampen, kwam, zelfs spuitend klaar. Oh god wat voelde dit intens. Ik bleef maar komen, golf na golf. Uitgeteld bleef ik liggen.

De mannen gaven elkaar een high five alsof ze een klus geklaard hadden. Oh wat voelde ik me voldaan en bevredigd. Lucas keek op zijn horloge en zag dat hij weg moest. Ook Mike stond op. Hij gaf me een hand en trok me omhoog. Lucas trok me tegen zich aan en duwde daarbij zijn onderlichaam naar voren zodat ik zijn harde lul wel moest voelen. ‘Wat ben jij een vreselijke lekkere MILF! Blij dat ik met Mike ben meegekomen. Tot gauw weer!’ en weg was hij.

Mike nam iets meer tijd maar gaf ook aan dat hij weg moest. ‘Beste Lin, wat heb jij vanavond ongelooflijk genoten, je hebt je aan ons durven over te geven en je helemaal laten gaan. Daar hebben wij enorm van genoten. Als je het durft kan ik je over 2 dagen een geile seks-experience laten meemaken, iets wat je nog nooit eerder gedaan hebt. Denk er rustig over na en laat het me weten.’ Ook hij drukte zich tegen me aan zodat ik kon voelen wat er nog meer was.

Toen hij weg was liet ik me uitgeput op de bank vallen. Wow, wat was er gebeurd en wat had ik laten gebeuren. Ik vroeg het me af en tegelijk voelde ik in mijn lijf iets wat ik jarenlang gemist had. Wat een avond; wat een avontuur. Ik besloot om niet te gaan douchen maar de geile geur juist zo lang mogelijk op mijn lijf te laten zitten.

Ik zag op mijn mobiel dat mijn man al paar berichtjes had gestuurd. Ik haalde even diep adem en typte dat ik een heerlijke intensieve dag had gehad, lekker buiten gewandeld, leuke buren ontmoet en uitgeput van het buitenzijn op bed lag. Ik geniet enorm! Slaap lekker mannetje; afsluitend met een kiss.

Het voelde dubbel maar ik kon het hem nu nog niet vertellen. Eerst moest ik er zelf over nadenken en beslissen wat ik ging doen.

De vakantie was in ieder geval heerlijk begonnen!

Heb je genoten van het verhaal, laat het me weten, ook suggesties zijn welkom.
Trefwoorden bij dit verhaal: 50 Plus, Buurman, Midlife, Milf, Uitdagen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

In De Ban Van Paula - 2Door: Edwin
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Aangekomen bij Paula, parkeer ik mijn auto achteruit op de korte oprijlaan aan de zijkant van het huis voor haar auto. De auto staat wel in het zicht van de rest van de straat, gelukkig is er aan mijn kant een schutting. Paula stapt..."
26-05
9.3
Lef Wordt BeloondDoor: Ladida
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen, Romantiek,
"Al jaren kijk ik mijn collega iets te lang aan. Ongetwijfeld heeft hij dat door, want dom is hij zeker niet. Zou hij dan denken wat ik ook denk Steeds moet ik mijn mondhoeken strak omlaag houden als hij naar mij kijkt. Als hij me aankijkt met die mo..."
25-05
8.8
Hoe Mijn Vrouw ... - 3Door: Caspar1312
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Het was enorm opwindend om te zien hoe de seksualiteit van Nelly zich explosief ontwikkelde. Net als vorige keer vlogen de dagen voorbij. Met Paco had ik afgesproken dat we komende woensdag de hele dag bij het zwembad van het casino zouden zijn. En u..."
24-05
9.2
Het Herstel... - 2Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Paniek. Hij had geen idee waar hij was. Ja, hij lag in een bed, zoveel was duidelijk. Jack probeerde zijn ogen te openen, maar dat lukte niet. Het voelde alsof iemand gewichten op zijn oogleden had gelegd, zo zwaar. In de verte klonken wat ..."
22-05
9.3
DienstreisDoor: Limbofun
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Behaard, Camper, Duitsland, Facesitting, Weduwe,
"Vanwege mijn werk is reizen heel normaal voor me. Waar ik meestal in de Benelux actief ben moest ik deze keer naar zuid Duitsland voor mijn werk. Omdat de reis minimaal een uurtje of 7 in beslag zou nemen had ik me goed voorbereid met genoeg..."
22-05
9.1
Invaldocent Op De UniDoor: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Een korter verhaal dan anders, maar soms is een short story ook wel leuk om te schrijven. Deze heb ik op verzoek van Myrthe geschreven, ik hoop dat ze ervan geniet. Heb je leuke idee n voor een verhaal, schroom dan niet mij een mailtje te sturen. Hop..."
22-05
8.9
Hoe Ik Mijn ... - 4Door: Broro
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Milf,
"Die ochtend zaten we samen, met een lichte kater, aan het ontbijt. Ik besloot om onze vrijpartij van de avond ervoor toch maar ter sprake te brengen. Tot nu toe hadden we er niet over gesproken, maar ik vond dat we nu toch wel eerlijk naar e..."
22-05
9.3
Het Is Maar SeksDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Trio,
"Dit is een lang verhaal zeg maar gerust een heel lang verhaal met een lang intro. Ik hou er nu eenmaal van om, behalve de seks op zich, ook te proberen om de gedachten, het gevoel, de omstandigheden en de sfeer te beschrijven. Of dat is gelukt, ho..."
21-05
9.4
Hoe Ik Mijn ... - 3Door: Broro
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Milf, Trio,
"De volgende ochtend verliep zoals altijd, het was gelukkig weekend, dus we konden wat uitslapen. Bij het ontbijt praatte we over koetjes en kalfjes, maar onze vrijpartij en alles daaromheen kwam niet ter sprake. Ik wist niet goed ho..."
19-05
9.4
Het Herstel... - 1Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Zenuwachtig drukte Jack op het knopje van de lift. Verschillende onderzoeken had hij al achter de rug en nu twee weken later, kreeg hij de uitslag van de specialist. Langzaam schoven de liftdeuren open, hij stapte naar binnen en drukte op h..."
18-05
8.6
Nadine 15 Jaar ... - 4Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen,
"Die volgende morgen ben ik om 8u30opgestaan en me direct even gaan verfrissen in het zwembad. Enkel baantje getrokken en dan terug naar boven nog wat uitrusten. Het was bijna 2u vooraleer ik in men bed stak. Op het terras onder mij was nog geen bewe..."
18-05
9.0
Hoe Ik Mijn ... - 2Door: Broro
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf,
"De volgende dag hadden we het niet meer over onze vrijpartij van de vorige avond, op n of andere manier vond ik het g nant om ter sprake te brengen en Anja reageerde alsof er niets bijzonders gebeurt was. We gingen beiden naar ons werk en ..."
17-05
9.2