63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 7.6 | Gelezen: 3304x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Ontmoeting Gelijkgestemde
Toen het avond was kreeg ik weer een app binnen met een foto, op deze foto was zijn pik te zien en een slipje van zijn kleindochter onder het zaad. Toen wist ik het zeker dit komt helemaal goed tussen ons. Ik stuurde hem terug dat hij dat slipje maar moest meenemen als die mij mijn komt. Hij stuurde terug dat hij dat zeker zou doen.

Het was best intens geweest deze dag, veel fantasieën gedeeld, samen lekker veel klaargekomen en we wisten allebei wij zijn voor elkaar gemaakt. Ik stuurde hem nog één appje dat ik ging slapen en hoopte hem morgen weer te spreken en legde me mobiel aan de kant.

Ik heb erg onrustig geslapen, maar ben wel met een goed en geil gevoel wakker geworden. Ik pakte mijn mobiel en had alweer een App van hem. In deze App stond, de hoop op een gelijkgestemde tegen te komen is gelukt, het voelt vertrouwd en hij wil verder en dat is ook wat ik wil.

Ook deelde hij weer een foto van zijn kleindochter, dit maakte mij ook weer zeer geil en heb hem toen ook geappt en verteld dat ik wel meer zou willen met haar dan alleen maar kijken. Ik wil haar overal strelen, lekker tongen en lekker haar kutje, kontje likken, haar lekker nat maken, zodat onze pikken er langzaamaan in kunnen glijden. Ik was dan ook benieuwd welk antwoord ik hierop zou krijgen, het antwoord die hij mij stuurde was, dit is altijd al een droom van mij geweest, alleen ik durf het niet alleen te doen. Dit was voor mij en hem om daarop verder te gaan en wij de mogelijkheden zouden gaan bespreken hoe wij dit zouden gaan aanpakken, hoe fout het ook is.

Naar wat heen en weer geappt te hebben was één ding duidelijk, als het gebeurd, dan gebeurd het bij mij thuis. Ik woon lekker rustig en erg afgelegen en heb hier geen last van pottenkijkers en kunnen hier doen wat wij willen. Ook was het wel duidelijk dat dit niet al zou gebeuren op aankomende zaterdag, dit omdat het te vroeg is en wij nog diverse voorbereidingen moeten treffen. Het idee maakte ons samen extreem geil. We hebben besloten om toch samen even video te bellen en samen lekker af te trekken en elkaar te bekijken, dit was voor mij zo fijn, en mijn eenzaamheid was een beetje verdwenen ook omdat ik wist dat dit helemaal goed zou komen. Tijdens onze treksessie samen, hebben wij het er ook overgehad, dat het ons spannend zou lijken om meer met video en fotografie te gaan doen. Elkaar lekker filmen tijdens spannende momenten, dit lijkt ons allebei spannend om te doen, tijdens de sessie kwam zijn kleindochter ook aanbod, want dat is toch nu ons projectje geworden, we hadden samen niet veel meer nodig en kwamen samen goed klaar, ik spoot mijn zaad in mijn hand, zodat ik deze lekker kan opslikken en hij spoot zijn zaad over zijn buik, jammer dat ik niet bij hem was, had het graag van zijn buik afgelikt en doorgeslikt.

Het project samen kleindochter is geboren. Het zijn op dit moment, korte verhalen. De verhalen worden vanaf zaterdag 8 februari 2014 langer. De verhalen komen uit mijn eigen dagboek. Uiteraard mag en kan er contact worden opgenomen met mij, reacties van negatieve aard, worden door ons genegeerd. Nogmaals ik ben een beginnende schrijver dus excuus als het wat warrig overkomt allemaal.
Trefwoorden bij dit verhaal: Kort, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Bischierige Lexie OrgieDoor: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Dp, Dubbele Penetratie, Sissy, Orgie,
"Het is vrijdagavond, Lotte komt zo. Na elkaar weer een week wat minder gezien te hebben is de vrijdag eigenlijk altijd een feestje. Met veel liefde en seks. Rond 20 uur hoor ik de sleutel in mijn voordeur. Even later hoor ik Lotte naar boven lopen Ik..."
27-05
9.5
Sandra Wordt Onverwacht ...Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Trio, Voyeurisme,
"Dit verhaal gaat over Sandra, een jonge vrouw van 27 jaar. Ze heeft Nederland verlaten om te gaan werken in het buitenland. Het leven in Nederland was goed, maar na een mislukte relatie was het een mooi moment om weg te gaan. Het werd Frankrijk. Daar..."
24-05
9.2
Na De ChatDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Likken, Neuken, Pijpen, Trio,
"Hallo, was de nogal vreemde openingszin voor mijn camsletje. Ik liet het zo, want vaak speelde hij een middelbare scholier, en later rukte hij zich dan op cam voor mij af. Hij was slank, sportief en in de dertig. Omdat hij het stiekem deed, was er ve..."
23-05
8.4
Medische KeuringDoor: Torag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
" Voor een instantie verricht ik lichamelijk keuringen aan huis, waarbij ik voornamelijk mannen aan een klein onderzoekje onderwerp. In de basis ben ik hetero maar omdat er wel eens intieme vragen moeten worden gesteld en onderzoekjes worden verric..."
21-05
8.6
Verrassende TrioDoor: A.Chivas
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Gay, Groepsex, Pijpen, Trio,
"Manon kende ik al enkele jaren. Ze baatte het caf uit waar ik mij na mijn verhuis naar de stad was gaan thuis voelen. Na enkele sporadische bezoeken werd die plaats al vlug mijn stamcaf en daar had Manon veel, zo niet alles, mee te maken. We war..."
20-05
9.6
Niels Wil Meer - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Pegging, Pijpen,
"Enkele weken zijn voorbijgegaan sinds die ene middag. Die ene middag waar Niels eerst Ryan afgezogen heeft. Die ene middag waar hij door Else werd geconfronteerd met zijn biseksuele activiteiten. Die ene middag waar hij de opdrachten van Else moest o..."
17-05
9.6
Ouder Bi Stel MmvDoor: Bibillen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Trio,
"Ik was een weekje alleen thuis, het was lekker weer en dus zat ik in mijn korte broek op bull te kijken of er nog iets te doen was. Ik kon niet echt iets vinden of er werd niet gereageerd als ik wat verzond en begon er al aardig klaar mee te..."
15-05
8.9
GelezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toyboy,
"Ze was leuk, en maakte mij geil met haar keurige mantelpakje. Ik vind dat nu eenmaal erg opwindend, ja. Beleefd had ze mij gevraagd om een kop koffie, maar ik was wel aan het werk, maar in een andere functie. Wijntje doen straks, lachte ik, ..."
14-05
7.7
Niels Wil Meer - 4Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Ontdekken, Pijpen,
"Niels had de afgelopen dagen veel nagedacht. Zijn gedachten waren als een draaikolk van herinneringen aan de intieme momenten die hij met Ryan had gedeeld. De herinnering aan hoe ze elkaar hadden afgetrokken, elkaars harde pikken in hun handen hadden..."
14-05
9.4
Als KonijnenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Trio,
"grappig, ik kende ze al vanaf school, en ja, ze waren leuk. Alleen ze leefden zo eh gezond, hardlopen en niet roken. Ik deed dat wel, vet eten, roken en andere stoute dingen. Maar we konden het goed vinden, zo goed, dat we samen op vakantie gingen. Z..."
10-05
8.1
In De SekscinemaDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Seksbioscoop,
"Als je al wat ouder bent ga je op een andere manier naar seks kijken, je bent dan al wat gewoon en je verlangens staan normaal wel vast, wat wel veranderd is, is het internet, wat je eens in een seksshop of in een seks cinema moest gaan zien is totaa..."
08-05
8.1
Ontmoeting Gelijkgestemde ...Door: Nlshadow
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Webcam,
" Voorstellen Ik ben de schrijver van de waargebeurde verhalen, ik ben een alleenstaande Nederlandse man van 44 jaar met een gezet postuur, mijn goede vriend is ook een alleenstaande Nederlandse man van 67 jaar met een gezet postuur. Wij..."
05-05
7.5