63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 2982x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit zal voorlopig mijn laatste verhaal worden.

Ik wil alle lezers bedanken voor hun reacties (ik moet er nog honderden lezen maar niet echt...). Ik had er graag wat meer gezien maar het is zoals het is.

Ook de redactie van Opwindend.net. Je krijgt alleen maar een “dank je wel” voor het inzenden van je verhaal maar daarnaast geen enkele support. Dat vind ik wel jammer. Maar ook daar “moet je het maar mee doen”.

Het zijn in ieder geval de belangrijkste reden om er voorlopig mee te stoppen. Zie het begin van het verhaal dan ook maar als een vette knipoog!!

In mijn verhaaltjes heb ik geprobeerd ook wat maatschappelijke thema's te raken. Want alleen platte sex is ontzettend saai. Ik hoop dat lezers er zich in herkenden en er ook “wat aan hebben gehad”. Dat zou ik ontzettend op prijs stellen.

Daarnaast schreef ik er ook altijd wat (verdekte) humor in. Want één dag niet gelachen is één dag niet geleefd.

In hart en nieren ben ik een echte Romanticus. Die hoopt dat alle mannen de echte Liefde ontmoeten. Want is dat niet wat we allemaal willen? Daarom liep het met mijn 7-delige “koppels” altijd goed af. Dit is wat ik wens voor al mijn lezers. Waarbij sex natuurlijk niet hoeft te worden over geslagen.

Nou voortuit dan, mijn laatste verhaaltje 100ste verhaaltje.


Omdat ik, Stijve Duo, al op leeftijd ben besloot ik een notaris kantoor te bezoeken. Al het geld dat ik ontving van dankbare lezers en van Opwindend.net moest toch goed verdeeld worden zou ik komen te overlijden. Ik maakte een afspraak en ja, zulke afspraken kosten een lieve duit dus graag ging ik er niet heen.

Je verwacht natuurlijk dat je ontvangen wordt door een wat oudere man in een driedelig pak met stropdas.

Des te meer was ik erg verbaasd binnen gelaten te worden door een knappe gast. Ik schatte hem op een jaartje of 25. Niet dik maar ook niet mager. In mijn ogen de perfecte knul. Voordeel van zo'n knul is dat hij een lekker stevig bol kontje heeft. Dat zag je meteen, als je daarop let natuurlijk.

Maar in een strakke jeans kun je een bol kontje niet goed verbergen. Net zo min als hij zijn grote bult aan de voorkant kon verbergen. Ik zag snel dat hij ook daar “stevig gebouwd” was. Het was een “lekker ding om op te vreten”... Maar ja, wat voor kans maakte ik bij hem? Hij zou vast braaf een meisje hebben en “huisje – boompje – beestje” als ideaal toekomst beeld hebben.

Hij ging mij voor naar een kamer waardoor ik nogmaals “geconfronteerd” werd met zijn hemelse achterwerk. Om in te bijten. In zijn strakke jeans tekende zich het onderbroekje af dat hij droeg. Het moest klein zijn, zoveel was zeker. Als hij zijn jeans een stukje liet zakken kon ik vast en zeker het begin van zijn bilspleet zien. Ik moest moeite doen mij te beheersen!

De mooie jongen vroeg wat ik wilde drinken toen ik zat. Weer moest ik mij bedwingen want eigenlijk wilde ik zeggen: jouw heerlijke hemelse zaad. Maar netjes zei ik: een kopje thee alsjeblieft. Op de koffie en thee wachtend stelde de jongeman zich voor als Floris. Hij vertelde op een ontspannen manier kort over zijn achtergrond en zijn levenssituatie. Hierin kwam geen meisje voor. Maar ik zat op het kolen want de klok tikte door.

Nadat de drank was gearriveerd vertelde hij in het kort de procedure en hoe hij mijn laatste wilsbeschikking ging opstellen. Ik had als voorbereiding (en om de kosten zo laag mogelijk te houden) een document geschreven over hoe ik het zag.

Floris merkte op dat hij blij was met de informatie maar dat hij nog wel wat vragen had. Hij schoof dicht naar mij omdat ik mijn wensen niet had meegenomen. Maar ik merkte op dat de knul wel heel dicht naast mij kwam zitten.

Hij begon mijn lijst af te werken maar ik voelde ook dat hij weinig moeite had om ook lichamelijk contact te maken. Normaal moet ik daar niets van hebben. Maar ja, het was een knappe gozer met de perfecte billen. Hoe kon ik hem weerstaan?

Aan het eind werd hij nog wat brutaler en legde zijn hand op mijn bovenbeen. Ik kreeg het er Spaans benauwd van. Wat wilde deze mooie Floris van mij? Nou, duidelijk meer dan een zakelijke bespreking want zijn hand lag ineens op mijn kruis. Ik werd geil als boter. Mak als een lammetje. Horney als hell. Eigenlijk alles wat god verboden had maar oh zo lekker was. Een snuif heroïne had dit nog niet teweeg kunnen brengen.

Ik wist niet wat te doen en durfde hem natuurlijk voor geen goud aan te raken. Hij was in werktijd en wie weet hingen er wel camera's die alles vast legden. Of toch niet want dan zou Floris toch niet zo ver kunnen gaan. Ik weet niet wat ik ervan moest denken.

Plots schoof hij een briefje onder mijn neus. “Ik heb heus wel gezien hoe je mij van boven tot onder bekeek. En hoe je ogen groot als schotels werden toen je de voorkant van mijn jeans beloerde. JA, IK WIL JOU OOK!!” stond er op het briefje. “Vanavond om 20:00 uur ben ik bij je voor een verdere bespreking. Kus, Floris”.

Ik schrok me te pletter. Het was dat er nog net geen “kusjes of hartjes” op het briefje stonden anders wat het een heuse Liefdesverklaring geworden. Ik knikte ter goedkeuring en wilde opstaan. Maar voor ik dat deed kneep hij nog eens extra hard in mijn kruis. De deugniet.

Met knikkende knieën verliet ik het kantoor. Er werd me nog wel iets gevraagd maar ik hoorde het niet. Ik was totaal de weg kwijt. Wie verwacht er een prachtige knul die bij mij thuis “nog iets wil bespreken?” Ikke zeker niet.

Thuis ruimde ik de bende op, zoog stof in de kamer nog eens goed en ook de bad- en slaapkamer vergat ik niet. Eenmaal klaar begon ik mezelf eens goed te verzorgen. Lekker even spoelen, me lekker wassen enz. Nee, scheren deed ik zeker niet. Ik haat van die kaalgeschoren jochies en mannen. Een “echte” jongen of man mag best een beetje naar zweet ruiken. ik word er hartstikke loops van.

Om exact 20:00 uur ging de bel. Ik hoefde niet te raden wie er aanbelde. Nee, ik was niet naakt of in een badjas. Ik was gewoon gekleed in mijn jeans en een t-shirt. Niet dat ik het erg had gevonden als Floris mij had opgedragen in slip de deur open te maken. Maar hij was natuurlijk wel een klerk op een notariskantoor. Dus degelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ik hield ervan.

Floris stond in dezelfde strakke jeans aan de deur. Waarin ik weer afgetekend zijn bobbel en slipje zag. Ik liet hem meteen binnen en ging hem voor naar de woonkamer. Waar ik hem een stoel aanbood en vroeg wat hij wilde drinken. “Gin tonic alsjeblieft”, antwoorde hij beleeft.

Ik ging het halen en zetten het op de salontafel. Tot meer dingen kwam ik niet want Floris greep mij aan mijn broekrand en trok mij naar zich toe. “Jij maakt mij net zo geil als ik jou geil maak. Zeg me maar wat je wilt schrijverke”, fluisterde Floris. “Ik wil jou knappe boy. Ik wil me over geven aan jou zoals ik nog nooit gedaan heb. In je strakke jeans en je kleine slipje maak je mij gek. En wat een hemels bol kontje heb je. Ik wil er mijn tong in steken en je likken”, prevelde ik het uit. Want wat wilde ik dit joch graag. En niet voor één keer.

Floris ging niet voor minder, dat behoeft geen betoog. Hij draaide mij zo dat ik met mijn gezicht naar hem toe stond. Trok mijn koppie naar het zijne en een hemels tongenspel begon. Ik stond nog voorovergebogen en Floris zag kans mijn jeans los te knopen en naar onder te trekken. “Doe het uit mooie man. Ik wil je maar dat wist je al”, zei de klerk.

Ik deed wat hij vroeg. Ik zou alles doen wat hij vroeg. Ik was in de ban van hem. Ik zou deze jonge god niets weigeren. Hij trok mij op zijn schoot en we bleven tongen, diep tongen. Zo hoog de hemel was en zo diep als de hel. Zo breed als het uitspansel was en zo smal als een beekje. We verkenden alle uithoeken van ons diepe bekkie.

Maar Floris was te opgewonden. Natuurlijk kon hij uren met mij vrijen, daar was ik zeker van. Maar misschien wilde hij eerst wat stoom van de ketel halen door even wat “platte sex”. In ieder geval voelde ik zijn hand mijn broekje in glijden en mijn ster betasten. Mijn lieve hemel, deze knul zette mij in vuur en vlam. Niet alleen mijn mondje maar wie weet nog wel veel meer mijn kontje.

Hij tilde mij op en legde mij op de eettafel die in mijn kamer stond. Veel had ik niet meer aan dus naakt was ik binnen één seconde. Floris gunde zich niet de tijd om zich helemaal uit te kleden. Hij schoof zijn jeans omlaag en ging naast de tafel staan. “Maak mijn harde leuter nat geile man. Dan kan ik je wat makkelijker binnen gaan”, en hij bood mijn zijn machtige hemelse knots aan.

Ik nam zijn pik in mijn bekkie en maakte die nat met al wat ik had. Floris speelde nog steeds met mijn hoerige kutje. Wat een hemels genot was dit. Ik had het nog nooit zo intens ervaren. Wat verlangde ik naar die pik die eigendom was van een jongen van 25 lentes jong. Ik kon er niet langer op wachten en zei tegen Floris: “Kom prachtig mooie knul. Neuk me. Geef mij alles wat je te geven hebt. Maar niet alleen nu maar heel veel vaker”, smeekte ik bijna.

“Maak je geen zorgen Steife Duo. Wij samen zijn het perfecte duo en ik blijf vannacht bij jou. Daarna gaan we wel zien hoe het loopt Lieverd. Maar nu ga ik je lekker neuken. Sinds ik je zag heb ik hierop gewacht”.

Floris ging achter mij staan en heel langzaam en voorzichtig schoof hij zijn hemelse jongensmast mijn tunnel in. Ondertussen voelde ik aan zijn stevige mooie billen nog half in zijn slipje. En trok hem zo ver ik kon naar mij toe. “Jij mooie jongen. Wat een hemels genot geef jij mij. Jouw verlangen. Jouw passie. Jouw hete knots. Zij geven mij een hemels genot. Neem mij zo diep als je kunt en geef me jouw zaad.

En opeens was het er: het Hemelse genot. Ik voelde hoe ik een tunnel werd ingezogen. Een nauwe tunnel alleen bestemd voor mij. Hier was geen ruimte voor twee. Eerst ging het snel, daarna langzamer. Aan het einde van de tunnel zag ik een helder wit licht. Helderder dan helderder. Op aarde was het nog nooit gezien. Ik verlangde naar het einde van de tunnel. Naar het Licht, de (eeuwige) Liefde, geen strijd meer. Geen pijn. Zoals in Droomland.

Ik bereikte het einde van de tunnel. Ik stond voor een poort. Met bloemen zo wit als lelies. Zo rood als rozen. Zo roze als de gerbera's. Zo geel als fresia's. Allerlei bloemen in alle kleuren van de Regenboog. Met fluitende vogels in alle soorten en maten. Het rook er zo heerlijk als geen enkele spuitbus op aarde kon produceren.

Maar de Grote vraag was: werd ik toegelaten die poort binnen te gaan?

Ik keek even om en zag Floris zich echt te pletter schrikken. Hij had er geen besef van hoe hij hier mee om moest gaan. In paniek belde hij 112 en die zouden hem vast kunnen helpen. Hij wilde in geen geval mij meer kwijtraken. Hij had gevonden waar hij naar op zoek was. Een man om van te houden en Liefde mee te delen. Ook al was die veel ouder als hijzelf...

Beste lezer. Dit was dus mijn laatste verhaal. Condoleances naar aanleiding op dit verhaal kunnen jullie plaatsen als een reactie.

Ik wens jullie alle goeds en alle Liefde van de hele wereld. Zorg goed voor jezelf. En voor hen die je lief zijn.

Tot ziens - Arivideci - Auf wiedersehen - Goodbey - Tsjouw
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk....pedroDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Antonio besloot deze Bem vido ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met Papai aansprak en Armando met Grande . Bij dit laatste hoefde g n uitleg, dat had ik ondertussen wel gevoeld. Na deze zalige ontvangst nam Antonio ..."
27-05
9.4
Twee Dagen Later...Door: Asian Sissy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verleiden,
"Na mijn vreemde avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde ..."
25-05
9.3
Hoe Het Begon...Door: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verleiden,
"Het was in de zomer van 2001. Ik was op vakantie bij familie in het zuiden van het land. Op een warme dag, ging ik met de auto een beetje rondtoeren, terrasje pakken, drankje doen afijn lekker van de zon genieten in een wit sportbroekje en een blauw ..."
25-05
9.1
De Oom - 3Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Roodharig,
"Prachtig, hij zat in een rokje en bloes, bij die twee meiden en deed leuk mee. Maar ik wilde hem wel naakt zien, desnoods met dat geile rokje aan Bolle billen, rood krullend haar, en een allerliefste glimlach had hij Het stel ging met elka..."
25-05
8.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 3Door: Stevens2406
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Deepthroat, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vernederen,
"Een week was voorbij gegaan sinds Mehmet zijn eerste zaadlozing gehad heeft, hij kon niet wachten op de afstrekinstructies van meneer Temmink, ondertussen had meneer Temmink naast zijn normale huiswerk ook aftrekhuiswerk gegeven Ik wil dat je elke d..."
25-05
8.3
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.3
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Verkeerd IngeschatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Groepsex, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Nu denken we dat we allemaal dat we een ander op zijn of haar gedrag, goed kunnen inschatten. Al dienst er wel wat voorbehoud gemaakt te worden, het is niet allemaal What you See is what you Get Als ze het spel goed spelen, kan het zomaar zijn dat..."
25-05
9.1
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.9
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
8.9
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Klik hier voor meer...