63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Anna
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 7256
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ik heb dit verhaal op verzoek van Tomas en Anna geschreven, veel leesplezier!

Heb je ook een verzoek of vond je dit een geil verhaal dan mag je mij mailen

Op een zaterdag krijg ik een mailtje van Tomas en Anna voor een eventuele partnerruil, toevallig heet zijn vriendin ook Anna.

Ik overleg met Steven wat hij ervan vind en het lijkt hem ook wel opwindend. We nodigen ze bij ons thuis uit in Duitsland en ze kunnen al die week erop komen, het plan is dat ze hier een week lang blijven zodat we optimaal kunnen genieten. Onze dochter zal die week een weekje bij haar oma blijven logeren.

De week gaat voorbij en de volgende dag is het zover ze zullen hier de volgende dag om 14:00 arriveren. Als het eindelijk vrijdag ochtend is, breng ik onze dochter naar mijn schoonmoeder, mijn schoonmoeder vind het heel leuk als haar kleindochter komt logeren en Stevana vind het ook heel leuk bij haar oma. Ze verwent haar kleinkinderen nogal met kadotjes haha. de Dochters van Steven zijn oudere broer logeren die week ook bij oma dus kunnen ze lekker met elkaar spelen.

ik kijk op de klok, het is kwart voor 2 als we een appje krijgen dat ze in het centrum van Frankfurt am/Main zijn. Steven rijd naar het centrum van Frankfurt am/Main om ze op te halen.

Eenmaal bij ons thuis aangekomen drinken we een kopje koffie en kletsen over koetjes en kalfjes, Tomas zijn Duits is niet echt al te goed dus praten we Engels met elkaar. Steven heeft kaartjes voor Eintracht Frankfurt tegen FSV Mainz 05 1 van de meest beladen derby's in Duitsland en vraagt of Tomas zin heeft om mee te gaan. Daar hoeft Tomas niet lang over na te denken hij houd wel van een goede pot voetbal dus gaan ze s'avonds naar de Deutsche Bank Park voor de wedstrijd. Terwijl de heren zich klaarmaken voor de wedstrijd besluit ik met Anna een gezellig meidenavondje te gaan maken. Met hapjes en een wijntje.

Als de heren weg zijn zet ik het nieuwe album van Within Temptation Bleed Out op, gelukkig houd Anna er ook van en beiden zingen we mee. Het is een gezellige avond maar naarmate de avond vordert, vloeit de zoete witte wijn natuurlijk ook. En beide zijn we behoorlijk aangeschoten, de gesprekken tussen Anna en mij worden al vrij snel intiem en praten we over onze mannetjes. Ik vertel haar over mijn mannetjes formaat (22cm en behoorlijk dik) Anna wordt rood en zegt dat ze dat altijd al heeft willen voelen. Haar Mannetje heeft 15 cm maar ook behoorlijk dik zegt ze, dus dat zorgt ook voor veel gevoel zegt ze. Ik zeg tegen haar vanavond mag je het voelen van me. Grijnzend kijken we elkaar aan. opeens horen we gestommel in de hal ik kijk op de klok en zie dat het al half 2 is Blijkbaar zijn de heren na de wedstrijd nog in het supporterscafé geweest van de ultra's, en zijn ook behoorlijk aangeschoten Ik weet van Steven dat hij bijna nooit drinkt alleen bij de voetbal en feestdagen en verjaardagen van vrienden en familie Steven struikelt bijna over de drempel en alle 4 schieten we in de slappe lach.

Opeens gaat Steven voor Anna staan en zegt tegen haar zo geile slet van Tomas, haal mijn pik maar even tevoorschijn en trek en zuig hem maar even stijf. Anna word rood als een biet maar doet braaf wat Steven haar opdraagt. Ze knoopt zijn broek los, trekt hem naar beneden samen met zijn boxer, zijn half stijve lul staat voor haar. Haar ogen worden groot als ze die enorme paal voor haar ziet. Voorzichtig pakt ze hem vast en begint te trekken, en voorzichtig met haar tong rondjes te draaien om zijn enorme eikel. Ze geeft zich nu volledig over aan haar lust. Ze trekt zijn shirt uit en begint zijn gespierde lichaam te kussen en blijft aan zijn enorme paal trekken net zolang tot hij vol op oorlog sterkte is. Ze staat op en begint hem te zoenen, ik zie hun tongen verstrengelen in een hevige tongzoen. Fuck je, wat geil dit. Steven trekt haar kleding nu uit en legt haar op de bank neer, hij spreidt haar benen en begint haar te beffen. Hij likt haar natte kutje en zuigt haar klitje naar binnen en drukt dan 2 vingers bij haar naar binnen, met een kom hier beweging voor maximale stimulatie. Ik zie haar ogen wegdraaien kreunend en kronkelend komt ze klaar. Hijgend ligt ze na trillen van genot. als ze is bijgekomen staat Steven voor haar, hij pakt zijn paal vast, drukt hem tegen haar natte kutje aan. Hij dringt haar heiligdom binnen zachtjes duwt hij hem erin, ze sluit haar ogen van genot. Dan begint hij te stoten, Ik hoor ze beide kreunen van genot. Ik voel me erg onderdanig en voor ik het weet vraag ik aan Steven, Meester mag ik alsjeblieft ook genieten, Ja lieverd kreunt hij, dat hebben we toch afgesproken. Ik pak zijn ballen vast en begin ze te masseren, ik voel ze aanspannen hij trekt zich snel terug uit Anna's heiligdom en richt zijn lul op haar gezicht en spuit dikke klodders Sperma in haar gezicht over haar borsten en in haar haren. Ik bedenk me geen moment, ik kleed me snel uit, en lik haar schoon. Ik slik alles braaf door, ik bied mijn natte heiligdom nu aan Tomas aan.

Tomas kleed zich uit en drukt zijn stijve paal in mij en begint me te neuken terwijl ik Anna nu bef tegelijkertijd pijpt zij Steven. We komen helemaal los en het wordt een heerlijke orgie
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Sperma, Verzoek, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...