Klik hier voor meer...
Door: Ton
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 21304
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Wij hadden een feestavond van mijn vrouw haar werk, helaas kon ik op het laatste moment geen vrij krijgen in de nachtdienst.

Wij beide in de 50 met een wat ingedut sex leven, alleen als mijn vrouw wat wijntjes op had , waren bij haar alle remmingen weg, en was zij ook aan het flirten, en met haar mollig figuur heeft zij altijd al aandacht van andere mannen.

Na weer een geile sex avond opperde ik om eens naar een club te gaan, nee lieverd mijn lichaam is alleen voor jouw zei ze dan steeds.

Een nieuw collega en haar man zouden haar halen en mijn vrouw Erna bleef er ook slapen ,anders kwam zij tegen 1 uur alleen thuis.

Zoals alle vrouwen stond zij in haar sexy lingerie een poos voor de kledingkast om uit te zoeken wat zij aan trok, en trok een strak kort jurkje aan waar haar figuur goed in uit kwam, en ik sloeg haar speels voor de kont, jij bent om opgevreten te worden Erna, wat zal jij weer een aandacht krijgen.

Het knap stel wat haar mee nam eind 40 dacht ik, de vrouw wat kleiner als mijn vrouw maar zag er verder ook goed uit in haar kort jurkje, het viel mij opdat zij stevige benen had.

Jeff een knappe man sportief figuur met een kaal hoofd en met een wat er veel hebben tegenwoordig een baard van een paar dagen, zo eindelijk zie ik de mooie collega van mijn vrouw, wat zal ik een bekijks hebben met 2 mooie vrouwen naast mij, en daar lig ik vannacht mee in bed prachtig toch, jij slaapt niet vannacht Ton maar ik ook niet veel denk ik, ik lachte maar wat schaapachtig.

Zeer attent hield hij de achterdeur van de auto open , en hij zag vast ook wat ik zag met instappen haar zwarte slip, en hield toen de deur voor zijn vrouw open, zij gingen beide achterin zitten.

Erna

Vanaf het eerste moment konden Ina en ik goed met elkaar overweg, en in de middag pauze maakten wij altijd een wandeling, en hadden het over van alles ook over ons sex leven, zij vertelde in vertrouwen dat zij soms naar een parenclub gingen, alleen als zij er weer behoefte aan had, en dat kon soms ook wel manden duren.

Ina liet wat vakantie fotos zien op haar telefoon , en ik scrolde per ongeluk te ver door en zag een kort naakt filmpje van haar man, met bewondering keek ik naar zijn pik, ik vertelde het niet aan Ina wat ik gezien had, en vertelde het mijn man ook niet , ook niet van hun bezoek af en toe aan een club wat mijn man ook graag eens wilt.

Wij hadden al heel wat wijntjes op Ina en ik en moesten beide plassen, naast elkaar op het toilet hoorden wij van elkaar de harde straal , Jeff vind je een spetter van een vrouw Erna daar wilde hij wel een beschuitje mee eten, haha Ina dat gebeurd toch ook morgenochtend, en jij hebt ook een knappe man hoor.

Jeff ging eerst met zijn vrouw dansen en vroeg mij later ook, hij danste met mij net als met zijn vrouw ook, onze lichamen dicht tegen elkaar aan, zijn hand gleed langzaam naar mijn billen wat hij streelde, drukte mijn borsten wat steviger tegen hem aan en kneep hem ook in zijn billen.

Wat ik op een filmpje zag voelde ik nu af en toe tegen mijn buik gedrukt, waarop ik hem nog steviger tegen mij aan drukte, toen wij terug liepen naar onze tafel vermaakt jij je een beetje zonder je man Erna, zeker Jeff en het is ook wel eens leuk om plezier te hebben zonder dat mijn man mij op de vingers kijkt, omdat hij mij kent als ik veel wijntjes op heb.

Later dansten Ina en ik nog met elkaar eerst los van elkaar ,even later in elkaars armen, wat toch een gezellige avond Erna mijn man vermaakt zich ook goed gelukkig, vond jij het niet erg dat hij met het dansen net als met mij danste zo dicht bij elkaar, nee hoor Ina met veel wijntjes op word ik vrijer en hij danst heel goed hoor, dan hebt jij ook vast gevoeld wat ik tegen mij aangedrukt voelde vond jij dat niet vervelend, ik schrok eerst Ina maar voelde later wel lekker aan hoor, hij heeft je heel wat te bieden volgens mij, gelukkig Erna er zijn vrouwen genoeg die dat gelijk bedreigend vinden.

Zingend liepen wij later naar de auto met Jeff tussen ons in, en voelde zijn arm stevig tegen mijn borst gedrukt, en ik met mijn flirterig kneep hem in zijn zij.

Jeff deed voor mij de autodeur weer open, ik trok mijn jurk iets omhoog en ging zijwaarts achter in zitten en wist dat mijn zwarte slip duidelijk te zien was voor Jeff en deed de deur voor zijn vrouw open.

Wat ben ik klam Erna mijn jurk plakt aan mijn lichaam vast, die trek ik gelijk uit als wij thuis zijn, dan doe ik met je mee voel mij ook klam met mijn strakke jurk aan, en later douchen.

Binnen liep Jeff gelijk naar de koelkast en pakte een biertje, en een fles wijn voor ons, zag dat Ina inderdaad haar jurk uit trok wat ik toen ook gelijk deed, Jeff vloot gelijk tussen zijn tanden, wat zien jullie er beide prachtig uit in lingerie, en hij trok zijn bezweet shirt ook uit, en zag zijn sportief bovenlichaam.

Ina liet mij hun smaakvol ingerichte woning zien, het laatst liet zij hun slaapkamer zien, en zag er een heel breed bed, daar kan je echt wel met meer dan 2 personen op slapen reageerde ik dan ook, Jij kan best bij ons in bed Erna , ik heb het logeer bed trouwens nog niet opgemaakt of is dat een probleem voor je.

Er zijn van die avonden heb ik nergens problemen mee , dan duik ik toch gewon bij jullie in bed als Jeff dat ook goed vind, dat mijn man dat wel goed vind, hij is allang blij dat hij dan tussen ons in ligt.

En dat haar man dat goed vond, wij dronken onze glazen leeg en Ina en ik gingen douchen, van elkaar bewonderden wij elkaars lichaam, en zeiden wat hebt jij een mooi lichaam, Ina vond mijn grotere borsten mooi en ook mijn heupen, ik vond dat zij ook mooie borsten had met veel grotere tepelhoven dan ik ,en gingen naakt op bed liggen ver genoeg van elkaar zodat haar man tussen ons in lag.

Wij waren nog aan het praten toen Jeff ook naakt de slaapkamer in kwam, en zijn lichaam en vooral zijn pik was nog mooier dan van de paar seconden film, en hij kroop tussen ons in, toen wij uit gepraat waren trok Ina het licht uit.

Op mijn rug liggend merkte ik dat Ina aan de lul van haar man trok, het dekbed ging licht op en neer, voelde een hand van Jeff tegen mijn been aan wat hij langzaam streelde terwijl zijn vrouw aan zijn pik trok, na een poos draaide zij zich om ,langzaam streelde ik met mijn hand over dezelfde plek op zijn dijbeen , hij pakte mijn hand vast en bracht hem naar zijn stijve pik toe, mijn hand omklemde gelijk zijn dikke pik en deed wat zijn vrouw eerst deed.

Jeff begon over mijn buik te strelen en wist waar hij naar toe ging en spreidde mijn benen alvast , heel langzaam ging zijn vinger

door mijn schaamlippen waarop ik even hard in zijn pik kneep, gelijk hoorde ik zacht in mijn oor wil je graag neuken Erna.

Dat kan toch niet dan wordt je vrouw vast wakker, onder het dansen heb ik haar al verteld wat wil ik Erna graag neuken wat een spetter van een vrouw, dat vond zij geen probleem.

Hoe wil je mij neuken Jeff achterlangs of met gezichten naar elkaar toe of boven op mij, hoe wij ook neuken Erna mijn vrouw wordt vast wakker dan het liefst boven op je liggend de eerste keer.

Doe nu geen lang voorspel Erna maar ik wil je kutvocht toch eerst proeven, hij gooide het dekbed af en begon mijn natte kut te likken hij zei maar even ,maar hij kon niet genoeg van mijn schaamlippen krijgen en ik gierde het al uit, waar op zijn vrouw gelijk wakker werd.

Wat keek Ina toe toen haar man zijn dikke pik in mijn gleuf drukte, zij pakte gelijk een vibrator en verwende zich daar mee, en ging zo liggen dat ik het ok duidelijk kn zien op het grote bed.

Na een paar harde stoten in mijn kut gilde ik het al uit en dat bleef de hele tijd doorgaan, ik liet mij helemaal gaan net als met mijn man , maar nu was alles veel feller wat voelde zijn dikke lul lekker in mijn kut, nu ik krijste ik en ik kroop boven op hem ,en wipte steeds fel op zijn lul , maar borsten wipten op en neer , en Ina kon zich niet bedwingen en pakte mijn borsten vast .

Wat schreeuwde Jeff ook toen hij zijn zak leeg spoot in mijn kut, ik liet mij vermoeid op hem vallen , spontaan kuste ik hem op zijn mond , voelde gelijk zijn tong binnen dringen in mijn mond wat ik gretig beantwoorde.

Toen wij uit getongd waren , keek ik zijn vrouw aan, bedankt hoor dat je man mij mocht neuken, ik heb er geweldig van genoten, is je gegund Erna weet je ook dat een andere man ook eens lekker kan zijn, wij omhelsden elkaar wat ook over ging in tongen en wreven onze borsten stevig tegen elkaar, en ondoordacht begon ik haar schaamlippen te strelen, o lekker Erna kreunde Ina wat heb ik hier naar verlangt vanaf het moment dat het zo goed klikte tussen ons.

Lik mijn kut alstublieft dan lik ik die van jouw ook , na mijn trouwen had ik nooit meer iets gehad met een vrouw maar ik was het nog niet verleerd wat gilde Ina na een poos, toen begon ze mij te likken en likte zo het geil van haar man en mij op, wat genoot ik ook van haar op het laatst deden wij nog de schaar methode, onze schaamlippen gloeiden het uit toen wij eindelijk stopten.

En in de armen van Jeff viel ik later in slaap en wist als wij wakker waren wij weer lekkere sex hadden
Trefwoorden bij dit verhaal: Feest, Likken, Neuken, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...