Opwindend.Net
.STARTPAGINA .SEXVERHAAL SCHRIJF TIPS
We verwachten niet dat je als inzender van een sexverhaal een studie Nederlands achter de rug hebt, we verwachten dat je een sexverhaal schrijft wat onze lezers weet te boeien, te raken, te pakken...geil maakt!
We hebben de nodige ervaring opgedaan vanuit de reacties van lezers en schrijvers en hopen je met de volgende tips wat op weg te helpen.
.10 GOUDEN TIPS
  1. Schrijf altijd op de eerste plaats voor je plezier, niet voor een hoog cijfer of veel reacties.

  2. Tik niet alle zinnen onafgebroken na elkaar, waardoor er één groot blok tekst ontstaat. Af en toe wat ruimte na een aantal regels (alinea's) leest makkelijker.

  3. Schrijf je verhaal in één stijl, dus niet Tegenwoordige Tijd en Verleden Tijd door elkaar.

  4. Gebruik in je verhaal volledige voornamen van personen en geen initialen, dat leest niet lekker. Gebruik dus geen "S. en M." maar "Sophie en Maarten".

  5. Bedenk een pakkende titel, het is een belangrijk onderdeel van je verhaal. Een goede titel maakt de lezer nieuwsgierig naar je verhaal.

  6. Bestaat je verhaal uit meerdere delen geef dan elk deel een nummer. Vermeld aan het slot van een serie dat dit het laatste deel is.

  7. Wil je dat lezers je als schrijver herkennen, gebruik dan voor al je verhalen dezelfde naam en/of hetzelfde pseudoniem. Hierdoor is het makkelijker voor lezers om je te vinden als ze zoeken op jouw (schrijvers)naam.

  8. Maak een profiel aan als je wilt dat lezers de persoon achter de verhalen beter leren kennen.

  9. Kom je er toch niet uit, wil je iets overleggen of gewoon je verhaal laten nalezen, schakel dan onze gratis Schrijf Service in!

  10. En misschien wel de belangrijkste tip van allemaal: Controleer je spelling! Je verhaal hoeft echt geen taalkundig hoogstandje te zijn, maar het kan soms erg storend zijn als zinnen of woorden fout geschreven zijn. Heb je geen spellingscontrole op je computer, gebruik dan een online spellingscontrole.

.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!