63.577 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Corree
Corree
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Tante Nel En Sander - 2
Meest Gelezen: Tante Nel En Sander - 1
Aantal Verhalen: 8
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Een Lentemorgen In De StadDoor: Corree
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lente,
"Ik zit in de keuken en kijk naar buiten. Het zonnetje schijnt en het beloofd de eerste mooie lentedag van dit jaar te worden. Ik zie mijn vrouw buiten in de tuin bezig en ik neem me voor nu naar de stad te gaan. Gewoon wat slenteren en het we..."
02-05-24
8.4
Tante Nel En Sander - 4Door: Corree
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Tante,
"Hoe lang is het geleden sinds Tante Nel op bezoek is geweest en Sander met haar zijn eerste erotische uitspatting had Toch zeker 5 maanden geleden. Sander is inmiddels 17 jaar. Zeker 3 4x per week verschaft hij zich een o..."
30-04-24
9.2
MathildeDoor: Corree
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is half vijf s middags als ik van het werk af kom en de straat in rij waar ik woon. Het is warm en ik verheug me al op een frisse douche. Bij mijn huis aangekomen zie ik iemand op het bankje langs de voordeur zitten. Ik parkeer mijn a..."
30-04-24
9.1
Een Geile Vrouw In De SupermarktDoor: Corree
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Supermarkt,
"Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mijn Joggingbroek aan. Ik loop de trap na..."
28-04-24
8.6
Tante Nel En Sander - 3Door: Corree
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Tante,
"Nadat ze samen nog gezellig wat gekletst hebben en koffie gedronken wordt besloten Tante Nel even naar het station te brengen. Tante Kust Sander en neemt afscheid van hem met een knipoog. Sander heeft het wel begrepen en een warm ge..."
26-04-24
9.2
Tante Nel En Sander - 2Door: Corree
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Tante,
"Sander zit in de klas en kijkt voor zich uit. In gedachten ziet hij nog steeds de mond van Tante Nel die zijn vette lul helemaal opslurpt en het kwijl dat langs haar kin omlaag druipt. Dat hij dat mee mocht maken had hij nooit van zijn leven..."
24-04-24
9.3
Tante Nel En Sander - 1Door: Corree
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Tante, Vingeren,
"Sander wordt wakker door de geluiden uit de slaapkamer van Pa en Ma. Hij staat op en loopt de slaapkamer uit. De deur van de slaapkamer van Pa en Ma is niet helemaal dicht en nieuwsgierig kijkt Sander door het kiertje. Sander duwt..."
20-04-24
9.1
Een Geile Vrouw In De SupermarktDoor: Corree
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt,
"Een Geile vrouw in de supermarkt Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mij..."
12-02-24
8.6