Klik hier voor meer...
DAts
DAts
Mijn hoofdpersoon heet Douwe Atsma. Niet mijn echte naam, maar wel een naam uit mijn omgeving. Ik ben een echte Fries, maar heb op diverse plaatsen in Nederland gewoond. Dat vind je terug in mijn verhalen.

De verhalenreeks Ontheemd is gestoeld op mijn verhuizing, ooit, van Groningen naar Eindhoven. Dat werd nooit echt een 'thuis', vandaar de naam Ontheemd. In Eindhoven, in de wijk Woensel, trof ik een rauwe wereld aan die aanschurkte tegen de onderwereld. Met mijn postuur was ik geknipt voor een bijbaan als uitsmijter, in een bordeel. Lang hield ik het niet vol: als ochtendmens was ik niet op mijn plek in het nachtleven. Een aantal van mijn ervaringen daar heb ik in de verhalen verwerkt. Ik hoop dat jullie plezier beleven aan de spetterende romance tussen van de sportieve intellectueel Douwe en de wereldse verpleegkundige en escort Erna. Veel belevenissen zijn natuurlijk pure fantasie. Zou je mijn leven kennen, dan kom je toch heel wat 'uit het leven gegrepen' gebeurtenissen tegen, zij het dat ze in werkelijkheid niet allemaal in Eindhoven plaatsvonden.

De verhalen Partnerruil over Douwe en Anke plaatste ik ik in de rubriek 'romantisch'. Daar valt over te discussiëren. Overspel, groepsseks, extreem, cuckold, het kwam allemaal voorbij. Toch lag de basis in de innige liefde en zielsverwantschap die Douwe voor Anke voelt en daarom plaatste ik de verhalen als Romantisch. Al schrijvende ging het wel eens een andere kant uit, dat zij dan maar zo.

Hoogste Cijfer: Partnerruil - 13: Het Ongeluk Van Lisa
Meest Gelezen: Partnerruil - 1: Het Bedrijfsfeest
Aantal Verhalen: 68
Geplaatste Reacties: 10
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ontheemd - 25: Hulp Voor LindsayDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het slot van de vorige aflevering Langzaam kwam ik bij. Blijkbaar was ik buiten bewustzijn geraakt. Het rode waas van bonkende pijn in mijn hoofd trok geleidelijk weg. Ik lag met mijn hoofd tegen een warme vrouwenborst, schokkend van het ..."
19-06-24
9.7
#metoo In De TreinDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trein,
"Dit verhaal is waargebeurd, ergens in een al wat grijzer verleden. Althans, het grootste gedeelte ervan. Alleen het slot heb ik iets aangepast. Mijn broertje was getrouwd in Groningen. Een eind reizen, vanuit Eindhoven. De hele trein..."
18-06-24
9.0
Ontheemd - 24: Sandra En Erna Slapen SamenDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Het slot van de vorige aflevering Ik droomde. Een duistere kracht strekte haar vingers naar mijn geest uit. Mijn keel werd dichtgeknepen, ik kreeg bijna geen adem meer. Alle kracht vloeide uit me weg. Met een gil kwam ik overeind. Blinde ..."
17-06-24
9.6
Ontheemd - 23: Training Van Don JuanDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het slot van de vorige aflevering We hebben nog een zalig uurtje van elkaar genoten, voor we gingen slapen. Met rode oortjes bekeken we onze eigen vrijpartij op de bewakingscamera s. Wat een heerlijke zomeravond was dit. Ik sliep die nach..."
13-06-24
9.5
Ontheemd - 22: Zomaar Een Mooie ZomeravondDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Plas, Plassen,
"Het slot van de vorige aflevering We zaten even stil tegenover elkaar, elkaars handen vasthoudend. Ik voelde mijn ogen vochtig worden. Kom hier , fluisterde ik. Ze kwam naar me toe en bedekte mijn gezicht met duizend kusjes. We kleedden ..."
11-06-24
9.5
Ontheemd - 21: Inwijding Van TjitskeDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Inwijding, Massage, Vreemdgaan,
"Het slot van de vorige aflevering Daarna kropen we weer in bed. Ik voel me schuldig. Jij hebt een zware nacht gehad en nu hou ik jou ook nog van je slaap. Geeft niet, Douwe. Ik ben blij dat ik iets voor je kan doen. Weer streelde ze ..."
10-06-24
9.6
Ontheemd - 20: Heibel In De TentDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Massage, Partnerruil, Prostitutie, Seksclub, Vrijgezellenfeest,
"weer een aflevering over Douwe s baantje bij de sexclub. Romantiek is weer ver te zoeken, dus ik houd het bij Hetero dit keer. Het slot van de vorige aflevering Ze wachtte even. Ik heb Mieke gevraagd of jij..."
08-06-24
9.4
Ontheemd - 19: Bezoek Aan FrieslandDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Kun je wel slapen nu ik bij je ben Ik denk het wel. Naast jou voel ik me op mijn gemak. Vorige week heb je me anders best pijn gedaan in een nachtmerrie Dat is waar. Toch voel ik me sterker, met jou naast me. Zeker na afgelopen zaterdag. ..."
06-06-24
9.6
Ontheemd - 18: Badmintonnen Met HarryDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Moe maar voldaan vielen we tegen elkaar aan. Ze kuste me. Zalig, Douwe. Wat ben jij toch een heerlijke minnaar. Ga maar gauw slapen, het is al veel te laat voor jou. Ik gleed weg in een zalige slaap. De enige dromen die nacht waren van klaarkomende..."
04-06-24
9.6
Ontheemd - 17: Douwe Wint Aan KrachtDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Met moeite wist Erna me wakker en naar bed te krijgen. Ze kroop tegen me aan en ik viel meteen weer in een diepe slaap. Of het mijn lichamelijke uitputting was of haar aanwezigheid, ik sliep die nacht zonder nare dromen. De volgende morgen ..."
03-06-24
9.6
Ontheemd - 16: Onthullingen Van AnnetDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In deze aflevering komt in het verhaal van Annet, de moeder van Erna, de achtergrond van Erna in al zijn rauwe wreedheid naar voren . Ik had deze aflevering ook in de rubriek extreem kunnen plaatsen, maar ik vond dat in dit geval de liefde tussen ..."
02-06-24
9.5
Ontheemd - 15: Ontspannen ZondagDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Uit eindelijk viel ik in een onrustige slaap. Ik werd verschillende keren wakker van enge of rare dromen, waarin de sexclub en het gericht door elkaar liepen. Ik droomde dat ik Eugenie moest masseren, terwijl ik aan een touw vastzat waardoor ik ni..."
31-05-24
9.6
Ontheemd - 14: UitsmijterDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Na het eten kropen we nog even tegen elkaar aan op de bank. Ik zei tegen Erna Ik ben trots op jou, lieverd, je toonde je sterk tijdens het gevecht. Dat was een hele steun. Ik hou van je Ze keek me wat verlegen aan. O, Douwe, ik stond duizend a..."
30-05-24
9.3
Ontheemd - 13: Het Conflict BeslechtDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Zaterdagochtend. Straks de sportschool, vanavond mijn debuut als uitsmijter in de sexclub. Ik keek naar mijn slapende Erna. Ze zag er zo heerlijk onschuldig uit. Nog maar twee weken geleden had ik je vierkant uitgelachen als je me had verteld dat ik ..."
28-05-24
9.3
Ontheemd - 12: Avondje Met Collega's Van ErnaDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Erna en ik fietsten samen naar huis. Douwe, ik ben zo blij met jou. Dat je me al zo snel volledig aanvaardt, dat had ik na gister niet zo snel verwacht. Lieverd, ik besefte dat ik niet een stukje van jou af kan hakken. Het is alles of niks. Ik ..."
24-05-24
9.6
Ontheemd - 11: Op Bezoek Bij HermanDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Mag ik me even opfrissen vroeg Sandra. Ze ging bij mij onder de douche en kleede zich weer aan. Ondertussen lag ik nog steeds met Erna te vrijen. Mjn paal was alweer hard geworden en al zoenend en strelend had was ik bij haar naar binnen gegled..."
23-05-24
9.5
Ontheemd - 10: Verder Op VerkenningDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Voorzichtig tilde ik haar op en droeg haar naar haar slaapkamer. Ze werd half wakker en sloeg haar arm om mijn nek. Douwe , mompelde ze. Ik kleedde haar uit en legde haar op bed. Gauw kleedde ik mezelf uit en kroop erbij, voor het eerst in haar b..."
21-05-24
9.4
Ontheemd - 9: De Volgende StapDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We gingen naar bed, maar Erna was niet in de stemming voor seks. Ze viel al snel in slaap. Ik niet, ik was nog enorm opgefokt door het gebeuren met Mieke, waarbij ik mezelf had verboden klaar te komen. Uiteindelijk viel ik dan toch in een onrustig..."
20-05-24
9.3
Ontheemd - 8: Helpende Hand Voor MiekeDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Ik probeerde nog wat te lezen, maar kon me niet concentreren. Ik luisterde nog even naar de H ndel variaties van Brahms. Even de kopjes afwassen, dan lekker naar bed, naast de schat die daar al lag. Ik luisterde naar haar zachte ademhaling en zakt..."
18-05-24
9.4
Ontheemd - 7: De Familie Van ErnaDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
" Kun je weer slapen Ik denk het wel, ik heb een prima slaapmiddeltje gehad. Lena kroop tegen me aan en ik voelde me al gauw weer wegzakken. Zondagochtend, een uur of zeven. De zon scheen op mijn slaapkamerraam, ik schoof het gordi..."
17-05-24
9.5
Ontheemd - 6: Troost Van LenaDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ze draaide zich naar me om. Ze straalde. Douwe, je hebt me echt laten voelen dat je naar me verlangde. H rlijk. Ik ben minstens vier keer klaargekomen Dankjewel Jij hebt mij verschrikkelijk laten genieten, geile meid. Ik geloof dat ik me nog n..."
15-05-24
9.5
Ontheemd - 5: ZelfverdedigingDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik was bijna bij de sportschool, toen ik mezelf voor mijn kop sloeg. Stomkop Ik had het voordeurslot vervangen. Ik was vergeten dat bij Erna te melden. Ze k n helemaal niet binnenkomen. Zou ze denken dat ik haar buitengesloten had en niets meer v..."
13-05-24
9.5
Ontheemd - 4: Late Diensten Voor ErnaDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
"We verschoonden mijn bed, spoelden ons even goed af onder de douche en kropen toen weer onder het frisse dekbed. Het was inmiddels na enen dus een lange nacht zou het niet worden. Gelukkig kwam de slaap nu wel snel. Woensdagochtend. W..."
10-05-24
9.2
Ontheemd - 3: Verder Van Huis En Thuis RakenDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Erna kroop in bed. Ik ruimde de zooi in de kamer nog even op. Toen ik naast Erna ging liggen was ze al in slaap gevallen. Opgerold in foetushouding lag ze midden op het bed, een vage glimlach om haar lippen. Ik kroop tegen haar aan en was meteen v..."
06-05-24
9.3
Ontheemd - 2: De Eerste WerkdagDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"We lagen elkaar in ons naspel loom te strelen. Erna keek me stralend aan. Douwe, je bent een schat. Ik ben verschrikkelijk klaargekomen. Ik kon me helemaal aan jou overgeven, een zalig gevoel. En ik Ik lag me daar toch een partij te genieten ...."
04-05-24
9.6
Ontheemd - 1: Een Nieuw BeginDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Daar zat ik dan in mijn nieuwe flat. Voor mij nieuw, dan. Het was de enige betaalbare woning die ik zo snel had kunnen vinden. Jaren Vijftig portiekflat. Hals over kop verhuisd naar de andere kant van het land, na mijn studie in Groningen aan het wer..."
01-05-24
9.5
Partnerruil - EpiloogDoor: DAts
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Toen we na onze vakantie weer thuis gekomen waren, kwamen mijn dames in een heel andere stemming. Ze begonnen zich voor te bereiden op hun bevalling en werden erg huiselijk. Geen rare seksuele escapades meer. we werden een heel gelukkig gezinnetje me..."
17-04-24
9.3
Partnerruil - 40: Op Bezoek Bij Christa En DieterDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Anke en ik sloten onze vakantie af bij Dieter en Christa. We hadden Janna achtergelaten in Hamburg, waar ze het weekend zou doorbrengen bij Egon en Helmut. Wat was er sinds we Dieter en Christa hadden ontmoet een hoop gebeurd, bijna niet te..."
15-04-24
9.5
Partnerruil - 39: Bij Helmut En EgonDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04-24
9.3
Partnerruil - 38: Naar BergenDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De dansavond in Lunde was uitgedraaid op een achtbaan. We hadden onverwacht een gastoptreden mogen verzorgen en Anke was daarna op de dansvloer aangerand door een stel dronken Engelsen. Het voornemen van Janna en mij om de rest van de vakantie even g..."
11-04-24
9.3
Partnerruil - 37: Dansen In LundDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden nog een gezellige avond bij Christien en Klaar. Anke en ik waren best wel moe na drie dagen wandelen. Janna kookte, de schat, om zowel Klaar en Christien als Anke en mijzelf te verwennen. Ze had er flink werk van gemaakt. Een heerlijke fore..."
09-04-24
9.4
Partnerruil - 36: Berghut 2Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Berghut, Partnerruil,
"We hoefden de tweede wandeldag geen hoogte te winnen, dus we schoten beter op dan de eerste dag. Mijn vermoeidheid was ondertussen ook een stuk weggezakt, ik voelde me veel fitter dan de vorige dag. We volgden voornamelijk de heuveltoppen, kwamen som..."
08-04-24
9.6
Partnerruil - 35: Berghut 1Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berghut, Partnerruil,
"Aan het eind van de middag kwamen we aan bij de berghut die we gepland hadden. Een simpel houten gebouw met twee slaapcabines, elk met een stapelbed. De wc was traditioneel Noors, dat wil zeggen twee wc brillen naast elkaar boven een afgrond waar de ..."
06-04-24
9.2
Partnerruil - 34: Uitgewoond Op PadDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Uitgewoond,
"Ik lag op mijn zij. Een paar billen drukten tegen mijn buik die van Christien. Achter mij voelde ik de zachte kussentjes van de borsten van Klaar tegen mijn rug. Haar arm was om me heen geslagen, haar hand lag op mijn borst. Ik had het heet. Ik had ..."
06-04-24
9.4
Partnerruil - 33: Nacht Met ChristienDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien zat bij Klaar en streelde haar hoofd. Ze keek naar Janna en mij. Janna, misschien moeten Anke en jij maar gaan slapen. Onze sub helpt me wel om Klaar naar bed te brengen. Ik wil hem ook nog gebruiken. Als jullie willen, mogen jullie je eer..."
04-04-24
9.3
Partnerruil - 32: Christien En KlaarDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien en Klaar hadden een huisje aan de andere kant van het meer, even buiten Vingnes. Daar loop je zo de heuvels in. Om het huisje een ruime tuin, daar kon ons tentje wel staan. Achter de woning, uit het zicht. Terwijl we de tent opzetten vertel..."
02-04-24
9.2
Partnerruil - 31: Vertrek Uit OsloDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De dag na de avond met Eva, Knut en hun gasten zouden we weer vertrekken. We deden het rustig aan. Janna moest bekomen van de vermoeienissen van die nacht en ik had ook een gebroken nacht gehad. Ik was wakker gemaakt door Per die Gudrun kwam halen en..."
31-03-24
9.5
Partnerruil - 30: Gasten Bij Knut En EvaDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het was nog niet zo laat toen we bij Eva en Knut terug waren. Ik ging Knut helpen in de keuken. Ikl hoop dat ik de kunst een beetje klan afkijken. Man, wat kan jij lekker koken. Hij grinnikte verlegen. Och, mijn ouders hadden een sterrenrestauran..."
29-03-24
9.7
Partnerruil - 29: Sightseeing In OsloDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik werd wakker van Anke, die wat onrustig tegen mijn rug aan kroop. Voorzichtig tilde ik mijn arm van Janna af en draaide me om naar Anke. Janna zuchtte even, maar sliep weer door. Ik trok Anke in mijn armen en ik zoende haar, maar haar onrust bleef...."
27-03-24
9.5
Partnerruil - 28: Avond Bij Knut En EvaDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Eva begroette Anke hartelijk. Welkom Leuk, om Douwes andere vriendin ook te ontmoeten Vanuit de keuken riep Knut Ja, ik kom zo , even de saus afmaken Even later kwam Knut uit de keuken en hij heette haar ook welkom. Dus jij speelt ook in jul..."
26-03-24
9.3
Partnerruil - 27: Anke In OsloDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"En toen was daar dan de dag, dat Anke zich bij Janna en mij aan zou sluiten. Het vliegtuig zou om 17.15u landen, dus we hadden nog bijna een hele dag in Oslo. Eva bood aan om ons wat dingen te laten zien, zoals het Vigeland park en het museum met de..."
25-03-24
9.4
Partnerruil - 26: Naar OsloDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het mooie weer was omgeslagen naar fijne miezerregen. Wilden we nog een dagje in Stavanger doodslaan, bijvoorbeeld door het museum te bezoeken, of zouden we meteen naar Oslo vertrekken Knut en Eva hadden ons verzekerd dat we bij hen welkom waren. ..."
25-03-24
9.3
Partnerruil - 25: Boottocht Bij StavangerDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De verwachting was, dat het tegen de avond minder goed weer zou worden en de dag erop een druilerige dag zou zijn. Vandaag overdag zou het nog mooi weer zijn, dus we wilden graag een boottocht maken in de fjorden bij Stavanger. Gisteravond hadden we ..."
23-03-24
9.3
Partnerruil - 24: Naar NoorwegenDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Noorwegen, Partnerruil,
"De volgende ochtend stonden we op tijd op, pakten de tent in en reden naar Hirtshals in het noorden van Denemarken, om daar de boot naar Kristiansand in Noorwegen te pakken. De rit ging voorspoedig en we waren ruim op tijd in Hirtshals om de boot van..."
20-03-24
9.4
Partnerruil - 23: De Porno ShootDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil, Porno,
"Een touw was om de hals van Peder en mij geslagen. Onze handen werden achter onze rug vastgebonden. We werden ruw het podium opgetrokken. De slavenhandelaar prees zijn waar aan. In het Deens, ik verstond er niets van. Vrouwen uit het publiek scandeer..."
19-03-24
8.9
Partnerruil - 22: RibeDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De volgende morgen werd ik wakker terwijl Mette mijn dikke ochtendlul streelde. Ze ademde zwaar. Ik zag haar borstjes trillen Peder was haar stilletjes aan het neuken. Ik streelde met mijn vinger over haar tepel, kneep erin. Een schok ging door haar..."
18-03-24
8.9
Partnerruil - 21: RomøDoor: DAts
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De volgende dag wilden we naar het Waddeneilandje R m . Daar kun je over een dam naartoe rijden. Het eiland heeft een ontzettend breed strand, misschien nog wel breder dan Schiermonnikoog. We waren de vorige avond uitgenodigd door het Deense stel Pe..."
17-03-24
9.5
Partnerruil - 20: Met Janna Op VakantieDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Vakantie,
"Het was ondertussen al juli. Daar alle hektiek van de laatste tijd hadden we helemaal niet gedacht, maar voor Janna stond de laatste werkweek voor de vakantie voor de deur. Er waren geen lessen meer, alleen nog vergaderingen en rapportuitreiking. Ank..."
17-03-24
9.4
Partnerruil - 19: Avond Met DieuwertjeDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke en ik zaten samen met Dieuwertje een beetje uit te rusten van de drukke dag, waar we de helft van de tijd muziek hadden gespeeld. Mijn vingers doen zeer , klaagde Anke. Ik nam haar handen in de mijne en kuste haar vingertoppen. Ze waren inderda..."
16-03-24
9.5
Partnerruil - 18: Het DorpsfeestDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Natuurlijk sprak ik op het werk regelmatig met Frits en we hielden elkaar goed op de hoogte hoe het met onze wederzijdse exen verging. Volgend weekend zou het dorpsfeest in Darwerd zijn. Ik vroeg Frits Komen jullie ook naar het feest Ja, natuurl..."
15-03-24
9.4
Partnerruil - 17: Nynke En RickDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De ochtend na het bezoek van Bram met zijn kinderen hadden we afgesproken met Nynke en Rick om muziek te maken. Dat vond ik best wel spannend, omdat Nynke gister met Bram en Janna gevree n had. Ik had geen idee wat Rick hiervan wist en hoe hij dat op..."
14-03-24
9.6
Partnerruil - 16: Ontspanning Voor BramDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Ik hield intensief contact met mijn vriend Bram, sinds ik met hem naar het ziekenhuis was geweest na het ongeluk van z n vrouw Lisa. Lisa was uit coma gehaald en zou binnenkort in een revalidatiecentrum worden opgenomen. Het was voor Bram en zware ti..."
12-03-24
9.6
Partnerruil - 15: TerugruilweekendDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden afgesproken dat we een maand na de wisseling van partner een weekendje met onze ex zouden hebben, om even weer samen te zijn met onze langjarige geliefde. Dat kon er ook nog wel bij, na de achtbaan van de laatste weken. Anke en ik hadden vo..."
10-03-24
9.5
Partnerruil - 14: Ménage à TroisDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Die dinsdagavond kwam Janna weer met ons hardlopen. Er gebeurde verder niets, behalve dat ik de beide dames dit keer makkelijk bijbleef. Anke zei verbaasd Wat voor doping heb jij gebruikt. Vorige keer kon je ons maar net bijhouden, nou liep je op j..."
07-03-24
9.6
Partnerruil - 13: Het Ongeluk Van LisaDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vrijdag na ons hardloopavontuur van dinsdag kwam Janna weer op bezoek. Anke en ik hadden besloten elke week 2x met haar te gaan lopen, op dinsdag en op vrijdag, om onze conditie een beetje op peil te houden. De eerste maanden van haar zwangerschap..."
05-03-24
9.7
Partnerruil - 12: Hardlopen Met JannaDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Op dinsdag was de vergadering waarop mijn stek besproken werd. Wat te verwachten viel gebeurde ook onze senior inkopers, Eale en Raymond, waren er niet blij mee, die zagen hun makkelijk verdiende bonussen in gevaar komen. Vooral Raymond reageerde in..."
02-03-24
9.6
Partnerruil - 11: De VolksdansgroepDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Dit is alweer het elfde verhaal in de reeks partnerruil . Deze keer een aflevering met weinig erotiek. Ik heb dit verhaal geschreven als overbrugging naar wat komen gaat. Geloof me, er staat nog heel wat spannends te gebeuren Zoals je in d..."
29-02-24
9.4
Partnerruil - 10: Hardlopen Op ZondagochtendDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Zondagochtend. Ik werd vroeg wakker. Na de drukke week met bezoekjes van de buren, Ankes ouders en haar vriendin Janna, hadden we eindelijk tijd gehad om samen te zijn. Nadat Anke en ik met de buren van elkaar ontdekt hadden dat het we het leuk vonde..."
28-02-24
9.5
Partnerruil - 9: JannaDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen na het bezoek van Anke s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog ni..."
26-02-24
9.6
Partnerruil - 8: Introductie In Het Leven Van Ank...Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke wilde snel met haar buren praten, zodat we geen geroddel zouden krijgen. Ook haar ouders wilde ze gauw op de hoogte brengen. Ze liet er geen gras over groeien. Al de volgende dag nadat ik bij Anke was ingetrokken, nodigde ze hen uit voor de koff..."
24-02-24
9.5
Partnerruil - 7: Vertrek Uit BitswerdDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen nadat mijn vriendin Dieuwertje zwanger bleek te zijn vanFrits en zijn vriendin Anke van mij, trok ik in bij Anke en Frits bij Dieuwertje. Dat kwam voor het werk van de dames beter uit. Anke werkte als Office Manager voor een verzekeringska..."
22-02-24
9.3
Partnerruil - 6: In VerwachtingDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Thuis met Dieuwertje leek alles al snel weer normaal. Ze had een heerlijk festivalweekend met Frits gehad, zoveel was wel duidelijk. Ze vertelde dat ze inderdaad seks hadden gehad, maar trad verder niet in detail over hun samenzijn. Dat was ok , we h..."
20-02-24
9.5
Partnerruil - 5: Bram En LisaDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Partnerruil, Vreemdgaan,
"Het wandelweekend met Anke hakte er bij mij behoorlijk in. Dieuwertje en ik hadden elkaar de ruimte gegeven om van het samenzijn met onze reisgenoot te genieten en min of meer expliciet toestemming voor seks gegeven. Maar Anke was me zodanig onder de..."
17-02-24
9.6
Partnerruil - 4: Het WandelweekendDoor: DAts
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Partnerruil, Plas, Plassen,
"Ik ging met Anke, de vriendin van mijn collega Frits, een stuk van de Eifelsteig in Duitsland lopen. Frits zou met mijn vriendin Dieuwertje naar het festival Best Kept Secret. Dat soort activiteiten was aan mij en Anke niet besteed. We ging..."
15-02-24
9.5
Partnerruil - 3: OpgefoktDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik was ongeveer half tien s avonds thuis. Het festival in Groningen duurde tot tien uur, Dieuwertje zou niet voor elf uur thuis zijn, waarschijnlijk later. Ik was onrustig. De gesprekken met Anke spookten in mijn hoofd om. Als ik aan de intieme mome..."
14-02-24
9.4
Partnerruil - 2: Dagje WandelenDoor: DAts
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Wandelen,
"Tijdens het lentefeest van ons bedrijf had ik Anke, de vriendin van collega Frits, ontmoet. Mijn vriendin Dieuwertje zou met Frits naar het festival Best Kept Secret . Omdat Anke en ik niet van festivals hielden maar liever wandelen in de natuur, zo..."
12-02-24
9.5
Partnerruil - 1: Het BedrijfsfeestDoor: DAts
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bedrijfsfeest, Partnerruil,
"Mijn naam is Douwe. Ik was toen 32, mijn vriendin Dieuwertje was een jaar jonger. Dieuwertje was een kleine dondersteen van 1.65m, slank, donkere ogen, kleine borsten en sluik, donkerbruin haar. We woonden al 7 jaar samen en alles liep op rolletjes. ..."
11-02-24
9.1
Partnerruil: ProloogDoor: DAts
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Partnerruil,
"Het was medio maart, het ochtendzonnetje scheen al mijn slaapkamer in. ik word altijd weer vrolijk als ik s ochtends in het licht naar mijn werk kan. Ik stapte uit bed en liep naar de douche. Dieuwertje lag nog soezerig in bed. Met een glimlach dach..."
09-02-24
8.8