61.790 Gratis Sexverhalen
DAts
DAts
Mijn verhalen spelen in het Noorden van het land, maar de plaatsen Darwerd en Bitswerd zijn fictief. Je komt nogal veel
Friese namen tegen. Ik vind het zo zonde dat namen tegenwoordig zo aan mode onderhevig zijn, waarbij je vaak geen flauw idee meer hebt hoe je een naam moet uitspreken. Wat is er mis met het vernoemen van je kinderen naar grootouders, ooms en tantes? Alle namen die ik gebruik heb ik ontleend aan mensen uit mijn eigen leefomgeving, waar die traditie nog wat sterker leeft dan op de meeste plaatsen in Nederland.

Ik put in de belevenissen van Douwe en Anke een beetje uit eigen ervaring, aangevuld met een flinke dosis fantasie en leentjebuur van levens uit mijn omgeving. Mijn ervaring: liefde uit vrijheid gegeven is een geschenk uit de hemel. Maar vrijheid is niet vrijblijvend: als je er niet meer voor elkaar bent als dat nodig is, stelt liefde niet veel voor.

Ik geloof in absolute gelijkwaardigheid van man en vrouw en ik geloof niet in monogamie. Er is in mijn leven zowel plaats voor polyamorie als voor open relaties. Beide komen in de verhalenreeks partnerruil ruimschoots aan bod. Soms drukt seks liefde uit, soms gaat het gewoon om lekker seksen. Niks mis mee, zolang je wederzijdse verwachtingen met elkaar sporen.

Persoonlijk ben ik meer van de seks uit liefde/vriendschap dan van de seks uit louter lust. Waar ik die ben tegengekomen in mijn persoonlijke leven, lag het initiatief gek genoeg vaak bij de vrouw. Dat vind je in mijn verhalen ook terug.

Veel plezier met de verhalen over Douwe, Anke, hun liefde en hun seksuele belevenissen.
Hoogste Cijfer: Partnerruil - 4: Het Wandelweekend
Meest Gelezen: Partnerruil - 1: Het Bedrijfsfeest
Aantal Verhalen: 13
Aantal Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN DAts
Titel
Categorie
Datum
Cijfer