Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Guapa
Guapa
Laat je fantasie de vrije loop
Hoogste Cijfer: Lotte & Natasja - 3
Meest Gelezen: Maartje, De Stagiaire - 1
Aantal Verhalen: 21
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 13
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Club Guapa - 3Door: Guapa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dominantie, Handboeien, Likken,
"Lotte liet zich meevoeren door de belofte van het onbekende in deze mysterieuze omgeving. Linda had haar de vrijheid gegeven om de verschillende kamers en vertrekken te verkennen, elk met hun eigen erotische thema s en verleidelijke mogelijkheden. ..."
19-09-23
9.4
Club Guapa - 2Door: Guapa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dominantie, Likken, Vingeren,
"Linda leidde Lotte naar een klein, sfeervol verlichte kamer die was ontworpen voor ontspanning en verfrissing na de intense ervaringen die ze zojuist hadden gedeeld. Lotte stond een beetje wankel op haar benen, haar lichaam nog naschokkend van haar i..."
19-09-23
9.2
Club Guapa - 1Door: Guapa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kinky,
"Op een stralende ochtend arriveerde Lotte vol zenuwen bij het prestigieuze advocatenkantoor. Ze voelde zich een beetje overweldigd door de imposante architectuur en de indrukwekkende sfeer die het kantoor uitstraalde. Haar schuchtere glimlach en haar..."
14-09-23
9.3
Verstrengeld VerlangenDoor: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Verlangen, Vrienden,
"Daisy en Zara zaten in de woonkamer van Daisy s ouderlijk huis, hun lichamen nog steeds tintelend van de opwinding van de avond. Het was donker buiten en de kamer werd slechts verlicht door het zachte schijnsel van een paar gedimde lampen. Ze hadden ..."
07-06-23
9.3
Sex PotionDoor: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jeffrey had het onlangs online besteld op een vage website in China. Een slechte Engelse tekst omschreef het product, een klein flesje met de titel Sex Potion . Er stond This potion gives sex to anywon. Few drops and they turn on . Jeffrey, 19..."
20-12-18
8.9
Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Reacties: 1
Lengte: Lang
" 65279 Terwijl Lotte en Fleur hun vakantie vieren aan de Spaanse costa zit Natasja thuis. Haar vakantie heeft ze nog niet gepland en voorlopig verdient ze wat bij met tijdelijk werk bij een fysiocentrum. Haar zus Vera zal later op vakantie gaan, teg..."
19-12-18
9.2
Maartje, De Stagiaire - 2Door: Guapa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Stagiair,
" 65279 Die avond was Manon zichzelf niet. De ervaringen met Maartje lieten haar niet los. Als ze terugdacht aan haar intense orgasme wond het haar weer op. Maar ze voelde ook schaamte. Maartje was zoveel jonger, was een stagiair en meer nog, het was..."
08-12-18
9.0
Maartje, De Stagiaire - 1Door: Guapa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stagiair,
"Manon was marketing manager bij een middelgroot marketingbureau, gericht op het MKB. Qua leeftijd ging ze richting de 40, al was dat niet direct te zien. Ze was slank met een jeugdige en frisse uitstraling. Ze ging op het werk graag netjes en zakelij..."
29-11-18
9.4
Lotte & Natasja - 10Door: Guapa
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Fleur en Lotte stappen de badkamer in. Die is ruim en donker. Er brandt uiteraard licht maar de tegels zijn glimmend donkergrijs en er is veel chroom in de badkamer verwerkt. Naast een douchecabine staat er een groot bad. Angela zet de kraan al aan. ..."
28-11-18
9.2
De Verleiding - 3: SlotDoor: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik zat te wachten op mijn vriend, Sam. De laatste dagen hadden we elkaar wat minder gezien. Even weg met vriendinnen, een verjaardag. En ondertussen was Sam druk bezig om mijn zusje Chantal te helpen met haar examenstof, met name wiskunde. Ik zat zin..."
20-11-18
9.1
Lotte & Natasja - 9Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
" 65279 Fleur wordt wakker, met ogen die wel dichtgeplakt lijken en een droge mond. Ze voelt zich opgewonden, alsof ze wakker wordt zoals ze ook in slaap viel. Ze heeft gedroomd over de gekste dingen al weet ze niet wat nou een droom was en wat reali..."
19-11-18
9.1
De Verleiding - 2Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik liep beneden in de gang toen ik boven gestommel hoorde. Mijn schoonzoon hielp mijn jongste dochter met haar huiswerk, maar daar past geen gestommel bij. Ik was even stil en luisterde, maar hoorde niks meer. Mijn man zat beneden aan de keu..."
15-11-18
9.1
De Verleiding - 1Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"Ik stootte diep in haar. Ze moedigde mij aan Ja, ga door, lekker diep.. jaa, jaa . Mijn vriendin vond doggystyle geweldig en ik ook. De diepe penetratie, de stimulatie van de clitoris. Ik wreef met mijn vingers hard over haar klitje, ze kreunde...."
14-11-18
9.0
Lotte & Natasja - 8Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar,
" 65279 Tess was diezelfde avond vertrokken en wist met zichzelf niet zoveel raad. Ze had ontdekt wat ze echt lekker vond en waar ze altijd al nieuwsgierig naar was. Lotte, Natasja en Vera hadden niks tegen haar gezegd over Thomas. Tess had zichzelf ..."
13-11-18
9.2
Lotte & Natasja - 7Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een week later zitten Vera, Natasja en Lotte bij Natasja in de bank. Het is al later op de avond. De zomerse zon schijnt door de openstaande deuren van het balkon. De dames kijken een serie, er staat een schaal borrelnootjes en een fles wijn bijna le..."
10-11-18
9.5
Lotte & Natasja - 6Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Dit vervolg is niet geheel lesbisch van aard. Er komt deze keer een man bij kijken. b Na de heerlijke avond met Vera en Natasja volgden er nog meer. Vaak ging Lotte op vrijdag wat drinken met Vera, vertelde ze thuis. Dat ze daarna same..."
08-11-18
9.0
Lotte & Natasja - 5Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Hoe vond je het, Lotte . Natasja stelt haar de vraag terwijl ze nog een glas wijn inschenkt. De dames zitten en liggen op bed, volledig naakt nadat Lotte ook haar hemd uitgetrokken heeft. Het was spannend, geil en lekker , antwoordt Lotte. Hoe..."
06-11-18
9.3
Lotte & Natasja - 4Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Sinds de laatste gebeurtenissen in Natasja s appartement was Lotte niet meer zo aan het twijfelen. Ze was er voor zichzelf alleen nog niet uit of haar gevoelens haar nou lesbisch maakte of juist bi seksueel. Thuis wisten ze gelukkig niks van dit a..."
04-11-18
9.4
Lotte & Natasja - 3Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
" 65279 Lotte is verbijsterd. Ze ziet de deurklink omlaag gaan en in een reflex pakt ze haar shirt. Uiteraard heeft ze de tijd niet die aan te trekken. Gek genoeg blijft Natasja gewoon staan, met alleen haar trui aan. Vera stapt naar binnen en terwij..."
01-11-18
9.5
Lotte & Natasja - 2Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Lotte is in tweestrijd met zichzelf. Na haar bezoek aan Natasja weet ze niet goed wat ze moet doen. Ze voelt zich soms gebruikt en andere keren ook niet. Dan denkt ze juist terug aan het genot en de gevoelens die ze er bij had. Was dat zo verkeerd G..."
31-10-18
9.1
Lotte & Natasja - 1Door: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Lotte baalt flink. Met volleybaltraining heeft ze haar lies dusdanig geblesseerd dat ze de komende belangrijke wedstrijden moet missen. Juist nu het seizoen bijna afgelopen is en de beslissingen zouden vallen. Om er toch alles aan te doen om zo snel ..."
30-10-18
9.1