62.831 Gratis Sexverhalen
Datum: 21-04-2024 om 23:39 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 8 | Gelezen: 288x
Yes! Dit schooljaar duurde echt veel te lang en we hebben eindelijk zomervakantie! En het staat al een hele tijd gepland, we gaan lekker met ons vriendinnengroepje op vakantie. We mogen een grote tent van een van de ouders gebruiken en gaan kamperen op een hele leuke camping. De voorspelling is dat het heerlijk zomerweer wordt dus dan wordt het overdag lekker luieren en zonnen en zwemmen in het zwembad of meertje in de buurt en 's avonds gezellig bij de tent spelletjes spelen en naar de grote discotheek op de camping. Wij gaan ons wel vermaken!

Ik ben Sophie, 17 jaar en net als mijn vriendinnetjes net 5 VWO succesvol afgerond. Ik ben een spontane, vrolijke echte Hollandse meid met mijn blonde haren en blauwe ogen en sproetjes op mijn neus. Ik ben blij met mijn lichaam en krijg (gelukkig) genoeg aandacht door mijn slanke buikje maar wel goede vrouwelijke rondingen.

Ik weet al een paar jaartjes dat ik bi ben net als de meeste van mijn vriendinnen die meegaan op vakantie. We hebben 2 overtuigde lesbiennes in de groep en 1 vriendin die nog niet weet of ze meisjes leuk vindt. En de rest weet het al wel en is bi. We hebben allemaal superveel zin onze vakantie samen en we gaan er een paar hele leuke weken van maken. En tijdens vakanties is iedereen meestal wel wat losser en vrijer dus ik ben ook heel benieuwd of we ook spannende dingen gaan beleven. Dat zal toch wel...?
Sylvia - 22-04-2024 om 21:31
0


Vakantie!! Even dacht ik dat er nooit een einde zou komen aan het schooljaar. Gelukkig ben ik net als mijn vriendinnen er goed doorgerold en nu is het afgelopen met huiswerk, leren, tentamens, examens en toetsen. We gaan kamperen. Mijn vader heeft zijn extra grote tent ter beschikking gesteld. Ik ben zeventien, een brunette met donkere ogen, een slanke figuurtje en weet al een paar jaar dat ik lesbisch ben. Ik kwam er achter toen onze buurvrouw, een oudere gescheiden vrouw me verleidde tijdens een buurtfeest. Aanvankelijk bleef het bij zoenen, maar na enige maanden ging ik ook met haar naar bed. Tot we ruzie kregen en ze uitmaakte en niet lang daarna verhuisde. Daarna heb ik wel eens gezoend met een vriendinnetje, maar een serieuze relatie kreeg ik niet meer. Wel ben ik vaak verliefd op meisjes, maar die zijn dan weer hetero. De meiden waarmee ik op vakantie ga zijn grotendeels bi. Ik heb altijd een zwak gehad voor Sophie, een vrolijke blonde meid met de juiste rondingen, maar ik weet niet of ze mij ook leuk vindt. We gaan het uitvinden want over enige dagen vertrekken we al.
Dian - 25-04-2024 om 00:39
0


Heerlijk, even weg van die ellendige vechtscheiding. Jaren heb ik gegeven aan die trut! Na 17 jaar ups and down dacht ik dat we op de goede weg waren. We konden elkaar begrijpen, verdroegen elkaar minpunten en genieten van elkaars pluspunten. Drie jaar geleden reisje naar Disneyland, huwelijks aanzoek in het kasteel, super romantisch, de ring werd gebracht door Minnie Mouse. Wie kan daar nou nee op zeggen. Trouwen, heerlijke wittebroodsweken, tot mevrouw me bekende dat ze vreemd was gegaan in Parijs, ze kon het niet langer tegen houden, ze was niet lesbisch, maar bi. Ze zou bij hem intrekken, ze was al zwanger…..einde liefde. We hebben nu de laatste zaken afgerond en ik zag het niet meer zitten, een vriendin raadde me aan te gaan trekken, ze kende een paar goede campings. Ik heb een grote tent gekocht, kampeerspullen en trek naar een camping, zwembad in de buurt, prachtig bos, heerlijke rust en nog een mooi meertje in de directe omgeving, ik heb een stapel boeken mee, begin met de ontdekking van de hemel van Harry Mulisch, een boek dat al jaren op mijn wishlist staat. En op mijn plank. Dus nu ga ik hem lezen.

De eerste dagen is het rustig. Tot een stel meiden langskomt, ze zetten hun kamp op dicht bij mijn tent. Ik besteedt er weinig aandacht aan, beetje reuring staat me wel aan, ze zien er spontaan en gezellig uit. Ik geniet van hun aanwezigheid, ze zijn vriendelijk en groeten me netjes. “Als u last heeft van ons lawaai, zegt u het dan?”, vraagt één van de meiden, als ik hun bestudeer zie ik een blonde meid een beetje dromerig uit haar ogen kijken, ze kijkt duidelijk naar de meid die met mij spreekt, precies zoals ik toentertijd keek naar mijn ex. Ze is duidelijk verliefd. En Sylvia ik hoe de andere meiden haar roepen, is de meid al met haar ogen aan het ontkleden. Ik begin meer plezier te krijgen in de groep, ben echt benieuwd hoe alles in elkaar steekt in deze groep. Als ze weglopen snap ik beide meiden, ze zijn echt heel erg knap…ja zelfs lekker……ik, 37, kijk verlekkerd naar deze meiden. Foei! Dat kan niet!, denk ik in gedachten. Maar als ik verder lees, kan ik me niet concentreren, ik denk steeds aan die meiden….
Sophie - 25-04-2024 om 16:29
0


leuk dat jullie meedoen Sylvia en Dian! Wie heeft er nog meer zin om mee te schrijven? Het verhaal is nog maar net begonnen dus we kunnen alle kanten nog op. Heb je een spannende fantasie? Bedenk een leuk personage en schrijf met ons mee! Liefs, Soof

De vader en broer van Sylvia zijn mee om ons te helpen met het opzetten van de tent en we zijn maar wat blij dat ze er zijn want het is een superingewikkeld ding. Het is ook al heel erg warm dus voordat we beginnen hebben we eigenlijk allemaal al onze bikini's aan en helpen we mee met het opzetten van de tent. Nou ja, eigenlijk houden we alleen maar wat stokken vast en doen Sylvia's vader en broer het werk. Het is wel een hele uitdaging om hun aandacht erbij te houden want ik zie dat ze nogal afgeleid zijn door die giechelende en rondhuppelende meisjes in bikini om hun heen maar uiteindelijk lukt het toch en staat de tent. We geven ze allemaal een dikke knuffel en kus waardoor ze nog meer awkward gaan doen maar wij vinden het alleen maar grappig en dan gaan ze weg en kan onze vakantie beginnen!

“Als u last heeft van ons lawaai, zegt u het dan?” zeg ik tegen de buurvrouw die volgens mij alleen op vakantie is. "Ja is goed hoor lieverd, maar jullie moeten het wel heel bont maken voordat ik het erg vind hoor" knipoogt ze naar mij. 'Oeh wat een knappe sexy vrouw' gaat er gelijk door me heen en ik voel wat kriebeltjes in mijn buik. Ze is misschien wel 20 jaar ouder dan ik ben maar toch voel ik het. Ik merk ook aan Sylvia dat ze een beetje anders doet want ik betrap haar al een paar keer dat ze naar me aan het kijken is en ze is extra aanhankelijk en lief tegen mij. Niet dat ik dat erg vind want Syl is een van mijn beste vriendinnetjes en ik vind haar ook heel erg knap en lief.

Als ik even omkijk naar de knappe buurvrouw zie ik haar naar mijn billen kijken en dan snel wegkijken alsof ze aan het lezen is. Ik voel mijn lichaam reageren en zie dat mijn tepeltjes door mijn bikinitopje heenprikken. "Heb je het koud lieverd?" fluistert Sylvia in mijn oor terwijl ze knipogend met een vingertje langs mijn harde tepeltje streelt. Op zich zijn wij met z'n allen best wel handtastelijk en we pesten elkaar graag dus zo'n streling is meestal niet sexueel bedoeld maar dat voelt nu toch anders. "Nee koud heb ik het niet, ik denk dat ik gewoon geil ben" knipoog ik naar haar en loop dan richting de rest. "Wie gaat er mee naar het zwembad?" roep ik.
Dian - 25-04-2024 om 17:47
0


Ik pak mijn handdoek, na die hete lichamen is het tijd om een koude duik te nemen om af te koelen. Im hoor gegiebel en geklets bij de meiden. Ik vind het gezellig met hun, maar af en toe even stilte om die ellende te vergeten is ook lekker. Als ik in het zwembad aankom duik ik gelijk in het water. Ik trek mijn baantjes, tja, dit lichaam houdt zijn vorm niet vanzelf. De bikini is wel klein merk ik, ik heb me altijd verbaasd hoe mijn ex het voor elkaar kreeg om de mest simpele was te laten krimpen, zo ook deze bikini, bijna onmogelijk, maar haar lukte het. En ja, big boobs hebben een grote bikini top nodig. Ik zwem druk mijn baantjes en zwem een baan onder water, en op dat moment springt een meid in het water en we botsen. “Oooh sorry sorry sorry”, zegt de knappe meid gelijk! “Geeft niet meid, kan gebeuren, maar we zullen wel even de verzekeringspapieren moeten uitwisselen.”, lach ik. Ze kijkt even verbaasd, meer van de schrik. “Sorry, hoi, nu even netjes, ik ben Sophie, dit is Syl”, zegt ze netjes. “Nou, netjes opgevoed, ik ben Dian, prettig kennis maken.” Gelukkig is er niets gebeurd, ten minste geen schade”, knipoog ik naar haar. Ik zie een blosje op haar wangen, als ze naar mijn borsten kijkt.

“Zeg, waarom komen jullie morgen niet gezellig bij mij eten, als we toch buren zijn, ik kan wel wat gezelschap gebruiken. Ik wil me niet opdringen hoor, dus als jullie niet willen, geen probleem.”, zeg ik, waarom zo happig sukkel! Die meid denkt dat je een oude viezerik bent nu gaat er gelijk door me heen. En geef haar eens ongelijk, ik kijk de hele tijd naar hun lichaam. “Hé meiden”, schreeuwt Sophie gelijk en zwemt die kant op. “Ze gaat het vragen, goed?”, zegt Syl, wat Sylvia blijkt te zijn. “Sylvia hoor”, zegt Syl. En ze zwemt ook naar haar vriendinnen toe. Als ze uit het water klimmen kijk ik naar die gespannen superkleine bikinibroekjes en geniet van die super mooi vormen. Dian! Ze zijn nog zo jong!, gaat door mijn hoofd. En ja, precies daarom zijn zo zo mooi! Barely legal, maar wel verdomd lekker! Ik zwem verder mijn rondjes, nu wachten wat ze vinden van mijn uitnodiging. Als ik uit het zwembad hup zie ik in de spiegel hoe de twee knappe sexy meiden mij bekijken. Ik besluit even wat te teasen en droog me af terwijl ik mijn vormen show, hun blik blijft op me gericht. Wat zijn ze heerlijk die twee!
Fenna - 26-04-2024 om 15:26
0


Als zzp-er en consultant in de financiële sector is het vaak hollen of stilstaan. Heb je een opdracht, dan is de druk hoog en gaan er veel uren in zitten, echt druk en lange dagen. Als er even geen opdracht is, dan is het heerlijk relaxen. En zo is het nu: net de ene opdracht afgerond, over een week de volgende beginnen. Nu even rust.

Fietsen is een heerlijke ontspanning voor me. Ik heb vorig jaar alle uitrusting voor een fietstocht van een paar dagen aangeschaft en maak daar - wanneer het weer het toelaat (ik ben wel een mooi weer fietser) - graag gebruik van. Zo ook nu: het is lekker zonnig weer en ben vanmorgen vertrokken voor een tocht van een paar dagen.

Einde middag besluit ik een camping te zoeken. Het is warm, dus google ik op een camping met zwembad in de buurt. Snel gevonden en na 20 minuten fietsen sta ik me in te schrijven bij de balie. Ik krijg een plek toegewezen op een mooi gelegen grasveld aan de rand van het bos. Er staan nog een paar tenten, wel bewoond aan de tassen en fietsen te zien, maar er is niemand thuis. Neem aan dat de eigenaren bij het zwembad liggen.

Als ik mijn minitentje heb opgezet pak ik mijn handdoek om even een douche te nemen en het zweet van het lijf te spoelen. Ook vind ik het wel weer lekker oom die strakke fietskleding kwijt te zijn en te vervangen door iets luchtigers.

Met mijn fietskleding onder de arm, kletsnatte haren en handdoek om de nek, gekleed in een oversized t-shirt, zonder bh en korte broek en slippers kom ik als herboren bij mijn tent terug.
Ik pak mijn boek en ga in het halfhoge gras naast mijn 1 persoonstentje liggen om wat te gaan lezen.

Dan hoor ik een paar dames aan komen lopen, waarschijnlijk terugkomend van het zwembad. Benieuwd wie mijn buren zijn vandaag...
Sophie - 28-04-2024 om 11:53
0


Dag 1 van de vakantie begint al heerlijk en we genieten met z'n allen in het zwembad. Lekker in het zonnetje liggen bakken en dan weer het water in en elkaar nat maken en onder water duwen. Ik kan niet ontkennen dat het zonnetje en samen met mijn vriendinnen in het water liggen mij niks doet en het water is niet het enige dat mij nat maakt. Vooral Sylvia is heel aanhankelijk en ook wel handtastelijk want ik voel meerdere malen haar handen langs mijn lichaam gaan en soms zelfs mijn billen en borsten vastpakken en zij is niet de enige die dat doet dus we hebben allemaal wel de zomer in onze bol lijkt het.

"Ik zei nog zo geen bommetje!" roep ik en ik spring in het water. Maar grote kluns die ik ben kijk ik weer eens niet goed uit en spring bijna bovenop iemand die daar zwemt. “Oooh sorry sorry sorry” roep ik gelijk en ik zie dat ik bijna op onze buurvrouw geland was. Ze is niet boos gelukkig en zegt “Geeft niet meid, kan gebeuren, maar we zullen wel even de verzekeringspapieren moeten uitwisselen.” Ik kijk haar verbaasd aan maar dan verschijnt een grote lach op haar gezicht en zie ik dat ze een grapje maakt. "Gelukkig is er niets gebeurd, ten minste geen schade” knipoogt ze naar mij wat mij een beetje verlegen maakt. "Ik ben Dian, aangenaam" "Aangenaam mevrouw, ik ben Sophie en dat is Syl". Ik merk dat mijn blik naar beneden gaat en ik naar haar grote borsten in te klein bikinitopje kijk en ik het er een beetje warm van krijg.

"Komen jullie morgen gezellig met z'n allen bij mij eten?" vraagt ze ons terwijl ik haar ogen over onze lichamen zie gaan. 'Huh? Is ze nou met ons aan het flirten? Wij zijn toch veel te jong voor haar?' gaat er door me heen. Tegelijkertijd voel ik weer kriebels in mijn buik en prikken mijn tepeltjes weer keihard door mijn topje heen. Ik loop weer naar mijn vriendinnen toe die lekker op het grasveld liggen en ik zie dat mijn harde tepeltjes opvallen en ik krijg een paar pesterige opmerking naar me toe. "Was het gezellig met de buurvrouw lieverd?" met een knipoog. Precies op dat moment klimt de buurvrouw het zwembad uit, loopt ze langs ons en begint ze zich wel heel verleidelijk af te drogen. Ons hele groepje valt even helemaal stil en we staren allemaal naar de buurvrouw even verderop. Als de buurvrouw is gaan liggen kijk ik rond en zie bij iedereen stijve tepeltjes door hun bikinitopjes heen en ik begin te lachen. "Hihi, ik ben niet de enige die het koud heeft zie ik". "Dat was best wel sexy moet ik toegeven, ik zou het wel heel stoer vinden als jij deze vakantie sex met haar hebt want ze heeft duidelijk een oogje op jou Soof! En dan moet je wel alle details met ons delen want ik ben wel benieuwd hoe het is met een oudere ervaren vrouw" zegt een van mijn vriendinnetjes.

Dit beeld laat mij de rest van de middag niet meer los als we liggen te zonnen op het grasveld. Als we terugkomen bij onze tent staat er een heel klein tentje en een fiets naast ons en zit er een vrouw naast. Ik besluit om me gelijk maar even voor te stellen en loop naar haar toe. "Hallo ik ben Sofie en wij zijn met een groepje vriendinnen hier en willen geen overlast veroorzaken dus als u last heeft van ons lawaai, zegt u het dan?” en geef haar netjjes een hand. "Hallo ik ben Fenna en lief dat je het aangeeft. Jullie moeten gewoon lekker lol maken met elkaar en als het iets te luid of te laat wordt zal ik het aangeven dankjewel" antwoordt ze en ze houdt iets te lang mijn hand vast. Weer voelt het alsof er elektrische schokjes door mijn lichaam schieten. Zijn alle vrouwen die ik tegenkom nu met mij aan het flirten...?



Luna - 28-04-2024 om 12:44
0


De vakantie is goed begonnen. Als de tent opgezet is, gaat Sophie gelijk kennis maken met de buurvrouw. Een aardige dame en dan ook nog eens moordend aantrekkelijk. Ik vrees alleen dat ik geen enkele kans maak, haar blik spreekt boekdelen en ze is duidelijk geïnteresseerd in Sophie. Kan ik haar ook niet kwalijk nemen, ik ben al enkele jaren jaloers op Sophie. Ze heeft een prachtige uitstraling en de perfecte vormen op de juiste plaats. Dat vindt Sylvia ook. Syl is mijn beste vriendin en ze heeft me ooit verteld dat ze verliefd is op Sophie. Ze had wel wat gedronken toen, maar ik voelde aan alles dat ze het meende. Syl en ik zijn beide overtuigd lesbisch terwijl Sophie net als de meeste van onze vriendinnen uitgesproken bi seksueel is.

Als alles klaarstaat op ons plekje, is het tijd voor een frisse duik in het zwembad. Ik blijf nog wat loungen op een bankje alvorens het water in te gaan, maar Sophie en Sylvia duiken er meteen in en botsen al snel tegen de buurvrouw aan. Ze kletsen wat en dan komt Sophie naar ons toe. “Dian nodigt ons uit voor een etentje bij haar, morgen. Wat denken jullie?” vraagt ze glunderend. “Hoe kunnen we dat nu weigeren”, reageer ik. En ook de andere meiden vinden het een leuk idee. Dian komt sensueel het water uit en begint zich opwindend af te drogen. Wij allemaal staren met open mond naar haar. Zelfs Chloe is onder de indruk, terwijl zij voor zover wij weten nog geen ervaring heeft met meisjes.

Even later nemen we onze spulletjes en gaan terug naar onze kampeerplaats. Hier aangekomen zien we dat er een nieuwe tent naast ons staat. Sophie, net zo vrolijk en spontaan als altijd, gaat meteen kennis maken. De vrouw stelt zich voor als Fenna. Ook dit is een aantrekkelijke verschijning. Maar net als Dian kijkt ze even vluchtig onze kant uit, maar legt ze uiteindelijk haar volledige aandacht op Sophie. Het is erg om te zeggen, maar ik voel weer een steek van jaloezie. Ik ben zeker niet ontevreden over hoe ik eruit zie, maar Sophie is nu eenmaal een droomvrouw met een prachtig lichaam. Als ze terug bij ons komt, kijken we haar allemaal lachend aan. “Wel wel, het wordt nog een zware vakantie voor jou”, lacht Chloe. “Met wie ga je eerst naar bed, Fenna of Dian?” Sophie steekt haar middelvinger lachend op en loopt de tent naar binnen.
Sophie - 28-04-2024 om 13:02
0


“Wel wel, het wordt nog een zware vakantie voor jou, met wie ga je eerst naar bed, Fenna of Dian?” lacht Chloe en de rest lacht mee want iedereen heeft gezien wat er met gebeurde. Ik steek mijn middelvinger plagende naar ze op en zeg "Nee joh, jij bent gek, wij zijn toch veel te jong voor die vrouwen, zulke onervaren meisjes vinden ze niks aan" en loop de tent in. "Hee, spreek voor jezelf hè, met je onervaren" zegt Luna met een knipoog.

Ik loop koeltjes de tent in maar sta te trillen op mijn benen. Dat zou wat zijn als ik deze vakantie met zulke ervaren vrouwen naar bed zou gaan, ik kan me niet voorstellen hoe dat zou zijn en ik vind het ook wel eng omdat ik niet heel veel ervaring heb. Maar ik wil ook niet de slet van de vakantie worden en de rest jaloers maken want misschien willen zij ook wel. En we zijn vooral op vakantie om het gezellig met elkaar te hebben en mijn vriendinnetjes zijn ook stuk voor stuk babes om te zien.

Ik besluit om te kijken hoe het gaat lopen met de buurvrouwen en niet teveel initiatief te nemen en me vooral ook te richten op mijn lieve vriendinnetjes...
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer