Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 30-05-2024 om 15:28 | Categorie: Shemale
Schakels: 3 | Gelezen: 172
Laura en ik, mijn hartsvriendin, mogen weer samen reizen. We werken als stewardess op een 747, bij een maatschappij bekend van de zwaan reclames. Maar goed, hartsvriendinnen, collega’s en beide hermafrodiet. Een geheim die ons hier niet in de weg zit, piloten flirten graag met ons, het vooroordeel is echt wel waar hoor. Piloten houden van een uitstapje. Maar verder dan flirten komen ze bij ons niet. Laura en ik delen als we hoge nood hebben samen het bed, en die pik van die meid is groter dan de mijne en past net in mijn achterste gaatje.

We vliegen nu naar de Seychellen, De internationale luchthaven van de Seychellen, op het eiland Mahé bij de lokale bevolking beter bekend als Aéroport de la pointe Larue, is de grootste luchthaven van de Seychellen en is gelegen bij de hoofdstad Victoria. En daar slapen wij, in het hotel Ja Enchanted Island Resort Seychelles, anderhalf kilometer uit de kust van Port of Victoria. We hebben nooit een gast opgepikt, dat vonden we altijd zo goedkoop. Maar nu…..als we de boardingkaarten aannemen en ze verwijzen naar hun plaatsen zien we een meid, damn! ze is zo hot en dat zomerjurkje met hoge split waardoor je zelfs haar heupen ziet doet me even naar adem snakken. Ik wijs haar haar stoel. Net als Laura ben ik diep onder de indruk. “Die zou ik graag bedienen!”, zegt Laura. Ik weet gelijk wat ze bedoelt. Als we opstijgen zitten Laura en ik samen in de keuken. “Ze kan natuurlijk….”, zegt Laura. Ik kijk haar aan. “Nee! We hebben een deal! Geen…”, zeg ik bitcherig terug, maar begrijp haar wel, Inez zou mee vliegen, maar die werd ziek en aangezien de vlucht halfvol is hebben we geen hulp gevraagd. Dus is er in ons hotel nu bij ons een bed over. Dus zou ze best mee kunnen.

Tijdens de vlucht vechten we bijna om wie haar mag bedienen. “Wachten…wachten….wachten…wachten…”, lispelt Laura. Ik kijk haar aan als we thee pauze hebben na de gasten en hebben bedient. “Hoe? Wat?”, vraag ik. “ Ooh, ik heb haar een upgrade aangeboden en full service”, zegt Laura:”free upgrade, complimantary van de maatschappij aangezien zij gast nummer 2500 is deze week naar de Seychellen.” Ik kijk haar aan:”we vliegen eens per week daarheen…..oooh jij slet!l, zeg ik. Maar stiekem ben ik benieuwd hoe dit zal gaan en of ze toehapt en belangrijker, hoe ze reageert als we in dezelfde kamer slapen als haar, of kamer, we hebben natuurlijk op de resort een soort van huisje.
Brenda Brenda - 30-05-24 @ 15:43
0
Ik kom het vliegtuig in en voel de ogen van de 2 stewardessen op me branden. Ik weet heus wel dat mijn jurk wellicht iets aan de gewaagde kant is. Maar ja, op de Seychellen is dat toch niet zo gek. Die mensen zijn daar wel wat gewent lijkt me. En ik denk ook wel dat ik best gezien mag worden.
Tijdens de vlucht vang ik regelmatig de stiekeme blikken van beide dames op en lach in mezelf. Wat aandacht ben ik wel gewent, maar aandacht van 2 mooie dames tegelijk is wel nieuw voor me. Ik voel me wel gevleid. Ik ben niet geheel onervaren met vrouwen hoor, maar ben meer gewent aan de hongerige blikken van mannen.

Ik ben dan ook verbaasd als ik van 1 van de 2 een upgrade aangeboden krijg. Hier heb ik nog nooit van gehoord. En de 2500e gast die deze week naar de Seychelen vliegt.. in mijn oren klinkt dat nogal fors, maar het zal wel. Ik krijg de rest van de dag in ieder geval full service. Ik ben onwijs benieuwd wat dat allemaal inhoud.

Ik geniet nu van de extra aandacht tijdens de vlucht. De extra drankjes en champagne smaken me goed en allebei de dames zijn wel erg lief voor me. Ondertussen ben ik er al achter dat ze Laura en Angela heten en blijkbaar ook goede vriendinnen zijn. Ze stoppen regelmatig bij mijn stoel voor een praatje of om te vragen of alles nog naar wens is en of ik nog iets nodig heb.

Eindelijk is het zover en hoor ik de bel in cabine dat we de gordels weer vast moeten maken voor de landing. Ik klik de gordel vast en gespannen wacht ik op de landing. Vliegen vind ik niet erg, maar de landing vind ik op de 1 of andere manier toch altijd spannend.
Laura Laura - 31-05-24 @ 21:37
0
Zoals las altijd voor een lange vlucht laat ik mij grondig harsen zodat alles weer mooi glad is. Samen met Angela vliegen we gelukkig weer samen. En ook nog eens zonder hulp van Inez maar dat vinden we helemaal niet erg. Ik ben nogal een flirt en draag altijd een sexy bh mooi slipje en een gordeltje met kousen. Zo ook deze vlucht. Laura is de gelukkige die een gratis upgrade krijgt. Full service. Ze een hele lekkere vrouw en hoop dat ze een beetje bi gevoelens heeft. Al kunnen Ang en ik haar van beide voorzien. Mijn piemel roert zich al en mijn kutje is al best vochtig en Angela heeft het al snel door, maar is zelf verre van onschuldig. Gedurende de vlucht laat zowel ik als Ang zich van de professionele kant zien met een vleugje erotiek. Vooral naar Laura toe

Bij de landing zit Laura er gespannen bij en besluit haar wat af te leiden. Dat helpt altijd.

Ang lacht, doe maar. Pas op want die meneer van rij 6 heeft een oogje op jou. Hij was al met zichzelf aan het spelen onder zijn dekentje dus heb hem maar streng toegesproken. Van de schrik spoot hij alles onder.

Laura kneep haar handen om de zitting. “Ben je nerveus “. Ze knikte. Ik had al een knoopje los gedaan en ze had duidelijk zich ip de welving van mijn borsten. Ik ging nog een stapje verder en zakte door mijn knieën zodat ze mijn kousenrand kon zien. Haar ogen volgde iedere beweging fie ik maakte. Nam haar riem en sloot die subtiel vast en streek daarbij zacht met mijn borsten tegen haar arm.
Ik glimlachte. “Het gaat nu al wat beter toch”. Laura lachte nu wat zachter en legde mijn hand vrij hoog op haar dij. Ik hoorde een diepe zucht.

“Je mag straks even wachten”. We gaan met zijn drieën dan weg naar het hotel. Je krijgt een VIP behandeling.
Een goddelijke maaltijd met ons 2 als je wilt natuurlijk, en een suite. Dat laatste was een leugentje om bestwil. We zouden ervoor zorgen dat ze bij ons op de kamer zou komen
Laura Laura - 24-06-24 @ 09:40
0
“Hey Angela en Brenda, is er een reden dat jullie er vroegtijdig mee zijn opgehouden? Als ik de reden ben dan kunnen jullie gewoon verder zonder hoor. Vind het jammer dat ern mooi verhaal is opgestart en niet verder gaat. Nou hoop dat jullie gaan schrijven.
Kusjes Laura”
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer