Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Bert
Datum: 18-06-2024 om 21:01 | Reacties: 52 | Gelezen: 638
Hi allemaal,

Ik ben Bert, 33jaar oud en normaal/sportief gebouwd. Ik speel al jaren Badminton en doe geregeld mee aan toernooien.

Vorig weekend nam ik deel aan een toernooi toen er rond 11u in de voormiddag een onbekende speelster achter me plaatsnam op de tribune voor de spelers. Ze had nog haar training aan maar haar guitige gezicht trok men aandacht. Ik hield haar uiteraard subtiel in het oog.

Uren gingen voorbij ik werkte 2 matchen af en merkte om een of andere reden op dat ze dan telkens rondhing in de buurt van het terrein waar ik speelde. Kan toeval zijn maar het viel me op. Rond 14u in de namiddag stond ze op en naam haar tas mee, iets later kwam ze terug omgekleed in sportkleding. Sportrokje en strak t-shirt. Mooie bruine benen stevige kont. Ik keek net iets te lang waardoor ze zag dat ik keek en ik beschaamd snel weg keek.

De rest van de dag bleef ik haar subtiel in het oog houden. Op het einde van de dag was ik nog steeds niet te weten gekomen hou ze juist hete. Dus ik stopte subtiel een briefje in haar tas met men gsm nummer op.

Nu was het afwachten of ze me zou contacteren
Sofie Sofie - 26-06-24 @ 21:42
0
Hoi, ik ben Sofie. Ik ben 27 jaar en al jaren speel ik badminton. Ik weet best dat het niet een sport is die heel hip en stoer is maar ik haal er veel voldoening uit. Tevens heb ik er mijn nieuwe vrienden leren kennen toen ik hier na mijn studie kwam wonen.

Zoals wel vaker had ik me ingeschreven voor een toernooi in de zaal.

Al ruim voordat ik zelf moest spelen was ik aanwezig om mijn vrienden aan te moedigen en, gewoon, voor de gezelligheid.

Het viel me de hele dag al op dat waar ik ook stond ik de hele tijd die leuke man zag. Of spelend of toekijkend...

Als ik rond 14.00 uur uit de kleedkamer kom zie ik die man weer staan. Als ik even met vriendinnen sta te praten en me even omdraai om te kijken of hij er nog is, zie ik hem naar me kijken. Ik kijk hem even recht aan, snel kijkt hij weg. Ik kleur er een beetje van. Hij is best leuk om te zien.

De rest van de dag blijft hij in mijn hoofd rondspoken. Wie is hij? Ik heb hem hier nog niet eerder gezien.

Ik kom hem die dag nog een paar keer tegen en telkens als ik hem zie krijg ik het een beetje warm. Ik moet weten wie hij is!!

Als ik hem naar een veld zie lopen hoor ik de speaker. Tot mijn spijt kan ik zijn naam niet horen. Omdat ik deze ronde zelf niet hoef te spelen besluit ik bij zijn veld op de tribune te gaan zitten. Als hij zich even omdraait kijken we elkaar even recht aan. Ik lach even naar hem en kleur weer een beetje.

Ik zie zijn tas staan en krijg een stout ideetje. Ik schrijf mijn naam en nummer op een stukje papier. Als ik weg moet om naar mijn eigen speelveld te lopen stop ik het papiertje gauw in zijn tas.

Daarna zie ik je jammer genoeg niet meer. Niet in de zaal, niet in de kantine... Ik hoop dat hij m'n briefje vindt.

Als ik een beetje teleurgesteld thuis kom maak ik m'n tas direct leeg bij de wasmachine. Snel stop ik de sportkleding in de was. Als ik mijn rokje eruit pak valt er een papiertje op de grond.

Snel pak ik het op en vouw het open... ik zie enkel een telefoonnummer... dit kan niet anders dan 'zijn' nummer zijn. Mijn hart maakt een sprongetje, en ik voel mijn kutje een beetje kriebelen.

Snel sla ik het nummer op in mijn telefoon. Direct stuur ik een appje.

'Hallo, ik ben Sofie, wie ben jij?'
Bert Bert - 27-06-24 @ 06:08
0
Ik werkte men laatste match af rond 19u in de avond. Daarna ging ik douchen en richting huis. Ik had nog steeds geen berichtje gekregen. Ik probeerde die knappe vrouw maar te vergeten. Gelukkig liep het toernooi wel vlot en moest ik morgen terug komen voor de halve finale en wie weet wel finale.

Ik stap toch men een niet mega lekker gevoel in men auto richting huis. Ze bleef maar door men hoofd spoken. Ik stopte nog om iets te eten uit te halen.

Na het eten besloot ik in bed nog wat tv te kijken en dan maar te gaan slapen. Ik kleed me uit tot men boxershort en kruip in bed en denk ik terug aan die knappe vrouw en ik voel me instant hard worden. Men hand schuift men boxer in.

Ineens krijg ik een appje van een onbekend nummer. Hallo, ik ben Sofie. Wie ben jij. Men geluk kon niet op het kon niet anders dan dat het ZE was. Snel antwoorde ik haar deze keer laat ik haar niet gaan. Goeieavond, ik ben Bert. Ben 33jaar oud en speel badminton zoals je weet ;).

De hele avond werd er geappt tot in de nacht. Ik wist ondertussen dat Sofie 27j was en nog belangrijker single. Ik liet haar weten dat ik morgen nog zou spelen. En alsof het lot zo moest zijn ook Sofie moest nog spelen morgen. Ik kon niet wachten om haar echt te spreken en stiekem haar te bekijken in een hopelijk nog korter sportrokje. Ze had me verteld dat daar men briefje tussen terecht gekomen was.

Weer gaat men hand in men boxer en spuit een stevige lading. Stiekem hoop ik dat Sofie nu ook aan het spelen is en even hard uitkijkt naar morgen als ik!
Sofie Sofie - 27-06-24 @ 06:49
0
Als ik gedoucht en wel op de bank zit met een glaasje wijn kijk ik weer ongeduldig op m'n telefoon... JA! Algauw krijg ik antwoord.

Goeieavond, ik ben Bert. Ben 33jaar oud en speel badminton zoals je weet ;).

'Hai, ik ben Sofie en ik zit ook op badminton??.' 'Je speelt goed, ik heb met plezier naar je gekeken.'

We appen de hele avond over van alles en nog wat. Ik merk dat je steeds iets losser wordt in je vragen en antwoorden. Ik speel er verleidelijk op in. Ik hou er wel van om een beetje te teasen.

'Ik vond je nummer in mijn rokje,' typ ik terug. Ik ben benieuwd hoe je hier op reageert.

Mijn hand verdwijnt onder mijn de boord van mijn lekkere losse trainingsbroek. Zou Bert nu ook met zichzelf liggen te spelen?

Ik kan het in ieder geval niet laten om met mijn naar mijn warme spleetje te gaan. Zachtjes streel ik door het kleine streepje korte zwarte haartjes op mijn venusheuvel. Als ik verder afdaal voel ik het kleine zilveren staafje dat in het hoedje van mijn clitje zit. Met mijn vingertopje speel ik er even mee. Het bezorgt me een zalig gevoel in mijn genotsknopje.

In mijn geile bui typ ik snel.

'Vertel eens Bert, wat ben je nu aan het doen?' Als jij het mij verteld dan zal ik het ook vertellen.'
Bert Bert - 27-06-24 @ 08:43
0
Ik kreeg van Sofie een appje met de vraag wat ik aan het doen was. Ik merkte wel dat ze iets meer dubbelzinnige opmerkingen maakte. Ik twijfelde om 100% eerlijk te zeggen dat ik me aan het aftrekken was.

Ik besloot terug te sturen dat ik aan haar aan het denken was met je mooie benen. En dan zeker aan haar kontje in zo een kort rokje maar dat zetten ik er maar niet bij in. Ik voegde er nog aan toe dat ik me afvroeg wat ze onder het rokje droeg. Om te kijken of ze de opmerking zou ontwijken of er op inging.

Nu sloeg men fantasie op hol. Een mooie string of slipje onder dat rokje. Mijn fantasie sloeg helemaal op hol bij die gedachte. Gelukkig had ik mijn appje al verstuurd. Er schoot een geile gedachte door men hoofd. Stel dat Sofie mij laat kiezen wat ze morgen onder haar rokje moet dragen dat we voor onze matchen afspreken ze me aftrekt en ik in haar slipje spuit en ze zo haar toernooi afwerkt. En daarna samen iets te gaan eten om uiteraard onze overwinning te vieren en wie weet wat daarna nog zou gebeuren.


Maar ik wacht nu in spanning af hoe Sofie zal reageren op men appje.
Sofie Sofie - 27-06-24 @ 09:39
0
Ik lig aan je te denken', stuur je direct terug. 'Je mooie benen en je rokje.'

Oelala, denk ik bij mezelf. Hij durft niet helemaal te zeggen waar hij aan denkt. Toch komt de gewaagde vraag.

'Ik vroeg me wel af wat je onder dat rokje droeg.'

Ik moet er hartelijk om lachen. Ik krijg het er ook een beetje warm van.

'Dat is voor jou een vraag, voor mij een weet, het was in ieder geval rood en het werd best wel klam toen je me aankeek.'

Langzaam glijdt mijn vinger tussen mijn lipjes.

'Wat hoop je dat ik morgen onder mijn rokje draag?'

'Ik zit momenteel trouwens op de bank te denken aan jou'????
Bert Bert - 27-06-24 @ 12:21
0
Ik krijg warm van de appjes.

Dan ineens komt de vraag wat ik graag zou zien onder haar rokje morgen. Vandaag bleek het rood te zijn. Ik stuur terug je mag kiezen een hipster of string. Zwart of donkerblauw. En ik twijfel ma neem het risico en schijf er bij met een witte vlek er in ;)

Ze liet me ook weten dat ze nat was toen ze naar me keek. Toen ik dit las kreeg ik het helemaal warm.

Als klap op de vuurpijl liet ze verstaan mij eens onder haar rokje te willen voelen.

Ik stuurde haar terug dat daar morgen voor gezorgd kon worden ik had maandag toevallig een dag verlof dus heel de avond had ik tijd om haar te helpen dat rokje uit te doen. En om haar zwetende lijf nog harder te doen zweten in de slaapkamer.

Ik lig op men aan je te denken helemaal naakt Sofie!


Ik wachtte weer in spanning op haar antwoord. Zou ze toehappen om met een hipster gevuld met sperma te sporten en zou ze na het toernooi de avond willen doorbrengen met me?
Sofie Sofie - 27-06-24 @ 12:50
0
Wauw!! De rem is eraf bij Bert. Je verklapt me dat je naakt op je bed met jezelf ligt te spelen. Ik kan me daar wel een voorstelling bij maken.

'Ik zal zorgen dat ik morgen een passend slipje draag... de sperma moet toch echt iemand anders verzorgen????'

'Maar uhhh, zoveel vragen over mij, wat draag jij morgen onder je sportbroekje?'

'Ik zit op de bank zonder slipje, alleen een shirtje en een huisbroek.'
Bert Bert - 27-06-24 @ 13:08
0
Snel krijg ik een appje terug. ?Ik zal een passend slipje dragen maar voor de sperma moet toch echt iemand anders zorgen.? Ik kan me bijna niet houden of ik spuit nu al.

De vraag wat ik draag kan ik beantwoorden met een boxershort zoals nu ergens in een hoekje van de kamer ligt.

Ik stuur je dat ik echt uitkijk naar morgen! En hoop jij ook.


Achteraf denk ik zou ze het echt menen van de sperma.
Ik besluit haar nog een appje te sturen ?zou je echt een laagje sperma in je slipje willen voor we moeten gaan spelen?? Btw zin om na het toernooi bij me te blijven slapen?


Sofie Sofie - 27-06-24 @ 13:50
0
?Zou je echt een laagje sperma in je slipje willen voor we moeten gaan spelen?? Btw zin om na het toernooi bij me te blijven slapen?"

'Jij laat er geen gras over groeien h??'

'Slapen??? Ik weet wel wat leukers te doen hoor??.'

Mijn kutje is inmiddels al drijfnat en mijn broek heb ik al van m'n billen geschoven.

'Voordat ik instem met blijven slapen wil ik eigenlijk wel weten wat je te bieden hebt.'

Mijn vingers glijden tussen mijn glibberige lipjes door mijn kutje in. Ik maak een foto van m'n natte vingers en stuur die op.

'Vanavond moet ik mezelf even vermaken maar als ik iets heb om naar uit te kijken heb gaat dat een stuk makkelijker.'
Bert Bert - 27-06-24 @ 14:04
0
Jammer nog geen antwoord op de vraag of ze zou durven rondlopen met mijn sperma in haar slipje of dat ze zou willen blijven slapen.

Ik krijg een appje dat ik er geen gras over laat groeien. Zou ik te ver gegaan zijn. Ik vervloek even mezelf

1 minuut later krijg ik een foto toegestuurd van 2 klets natte vingers. Met als tekst vanavond moet ik mezelf vermaken

Ik antwoord die wil ik wel aflikken en de oorzaak grondig onderzoeken.

Ik stuur een foto terug van mijn stijve die opgesloten zit in men boxer short. Hopelijk helpt dit je wat zet ik er bij.

Gebruik je alleen je vingers of heb je ook speeltjes die je gebruikt en welke dan? Vraag ik nieuwsgierig.

Ik hoop stiekem op alles een antwoord te krijgen. Bijna spuit ik men boxer vol.


Ps ( Sofie alvast bedankt voor de fijne ketting ik krijg het er best warm van. Hopelijk loopt het zo lekker nog lang door.)
Sofie Sofie - 28-06-24 @ 08:01
0
Hai Bert, sorry voor de vertraging ik kon even niet schrijven. Jij ook ontzettend bedankt voor je schakels. Hou het zo lekker rustig opbouwend??

Direct licht er een foto op in mijn telefoon. Een zeer goed gevulde boxershort waarvan de boord al iets opgelicht wordt. Mijn hart maakt een sprongetje.

Ik hou van zulke foto's, niet direct van die dickpics sturen...

'Gebruik je alleen je vingers of heb je ook speeltjes die je gebruikt en welke dan?' Vraag je nieuwsgierig.

'Speeltjes zijn leuk maar ik heb het liefste zo'n warm speeltje uit zo'n boxer. Mijn nachtkastje is goed gevuld hoor maar mijn satisfyer is mijn favoriet.'

'En jij? Voor de mannen zijn er ook geile spulletjes hoor.'

'Vertel me eens, waarom is zo'n lekker ding nog single?'

Ondertussen heb ik al m'n satisfyer uit mijn laatje gepakt. Ik knip er een foto van en stuur hem door.

'Uitdaging' typ ik eronder.
Bert Bert - 28-06-24 @ 08:17
0
Sofie reageert dat ze een goed gevulde lade heeft. Maar dat de satisfyer haar favoriet is. Maar het liefste zou ze op dit moment mij tussen haar benen voelen. Ik laat haar weten graag met haar samen heel haar lade goed uit te testen. Samen is dit veel leuker.

Uiteraard ben ik geflatteerd van deze opmerking. Ik wil ook niets liever dan Sofie traag maar langs verwennen zodat de spanning opbouwt.

Sofie is nieuwsgierig of ikzelf speeltjes heb. Maar moet haar teleurstellen met een nee. Maar ik daag haar uit me op weg te helpen.

Ook werd Sofie nieuwsgierig hoe het komt dat ik nog steeds single ben. Uiteraard heb ik enkele korte relaties tot Max 3j gehad. Maar niets echt lang tot op heden. Dit in mijn opinie door verschillende zaken ik heb toch enkele jaren 2de nationale competitie gespeeld waar best wat tijd in kruipt. Hele weekends in de sporthal week in week uit. Zeker in combinatie met werken. Voordeel was dat ik niet veel uitging en dus goed kon sparen zo heb ik de laatste 3 jaar grotendeels zelf men eigen huisje gebouwd. Nog enkele zaken af te werken zoals deuren, verven enkele kasten. Maar grotendeels klaar. Zodoende is daar ook veel tijd naartoe gegaan nu nog een leuke vrouw vinden om dit alles mee te delen.

Nieuwsgierig vraag ik hoe dat bij haar zit. Waarom is een joviale knappe enthousiaste vrouw als haar vrijgezel.

Net als ik op verzenden klik krijg ik een foto van haar satisfyer. Ik stuur terug laat je gaan Sofie. Fantaseer dat we eindelijk na al die tijd samen zijn. Om haar extra te teasen stuur ik haar een foto terug. Iets ingezoomd op de openstaande rand zodat Sofie kan zien dat ik proper getrimd ben.


Sofie Sofie - 28-06-24 @ 08:45
0
Je antwoord is eerlijk en duidelijk. Ik ben gerustgesteld.

'Tja, waarom ik nog vrijgezel ben. Ik ben echt niet zo kieskeurig maar ik zoek gewoon een leuke vooral sportieve man maar zeker geen macho. Die combi is niet zo'n punt maar ik hou niet van het bezitterige type.'

'Ik hecht veel waarde aan vrijheid.'

Als ik de vinkjes van mijn foto blauw zie worden wordt deze al snel gevolgd door weer een foto van je boxer. Ik zie duidelijk de aanzet van je pik maar nog mooier vind ik dat ik geen bos haar zie.

'Hmmm, dat zie ik graag, netjes getrimd.'

Met een kussentje bedek ik subtiel mijn lipjes zodat alleen mijn smalle streepje korte haartjes nog zichtbaar is. Snel knip ik een foto en stuur hem door.

'Wat heeft jouw voorkeur? Helemaal kaal of een beetje haar?'

Met mijn handen streel ik onder mijn shirtje over mijn harde tepeltjes op mijn volle borsten...

'Ben je een borsten- of een billenman?'
Bert Bert - 28-06-24 @ 11:35
0

Ik krijg een eerlijk en realistisch antwoord op de vraagwaarom Sofie nog single is. Geen drama queen #oef

Al snel krijg ik een foto terug waarop duidelijk een streepje te zien is. Zo sexy dit.

De vraag komt of ik een billen of borsten man ben.

Ik schiet de vraag terug wat denk je zelf als ik zeg dat ik je zo knap vond in dat soort rokje ;) nee overduidelijk een billenman en die van jou voldoen volkomen. Alleen wil ik ze graag morgen eens van dichter bij bekijken. Zachtjes in nijpen, zacht bijten. Kortom laten voelen dat ge geheerst bent. Of heb jij niet zo graag dat ik aan je kontje zou komen?
Sofie Sofie - 28-06-24 @ 12:39
0
'Overduidelijk een billenman, en die van jou voldoen volkomen. Alleen wil ik ze graag morgen eens van dichter bij bekijken. Zachtjes in knijpen, zacht bijten.'

Ik weet drommels goed dat mijn volle ronde billen bij mannen goed in de smaak vallen. Ik ben er ook best trots op.

'Dat is goed om te weten, dus als ik morgen in plaats van een rokje een strak broekje aantrek ben jij helemaal blij?'

'Ik word zelf altijd een beetje opgewonden van de ogen op mijn billen en mijn cameltoe.'

'Wat trek je voor mij aan?'
Bert Bert - 28-06-24 @ 13:54
0
Sofie stelde me de vraag of ik het leuk zou vinden dat ze een strakke broekje zou aantrekken? En of ik dat leuk zou vinden laat ik haar weten.

Weet wel dat men ogen heel de tijd op je billen gericht zullen zijn h? waarschuw ik haar.

Door de gedachte alleen al komt mijn boxershort nog verderomhoog. 2 van die lekkere billen in een strak broekje waar ik mss de lijntjes van een slipje of string in kan zien. Mega geil. Vooral dat ze het speciaal voor mij doet.

En wie weet geniet Sofie hier zelf meer van als ze wil laten blijken. Dat zal ik hopelijk morgen na het toernooi voelen.

Ik krijg ook de vraag wat ik zal dragen. Ik laat haar weten dat dit normaal een short is tot ietsje boven de knie en een sport t-shirt. Of heeft deze knapperd andere eisen zeg ik plagerig.

Het is al bijna 1u ?s nachts om 10u moet ik al terug in de sporthal staan. Laat ik weten hoelaat moet jij spelen vraag ik Sofie. En ik bedoel dan badmintonnen zeg ik er met een knipoog bij.
Sofie Sofie - 28-06-24 @ 18:36
0
'Ik heb het liefst dat je helemaal niets draagt onder je sportbroek.'

'Ik moet om half 11 mijn eerste wedstrijd spelen maar ik wil van tevoren even opwarmen??.'

Denkend aan je goedgevulde boxer streel ik met mijn vingers over mijn gladgeschoren kutje.

'Zullen we om half 10 afspreken?'
Sofie Sofie - 28-06-24 @ 18:50
0
Snel ren ik de trap op met een geil gevoel in mijn onderbuik. Ik duik in mijn kast om mijn strakke broekje te zoeken. Al snel heb ik hem gevonden. Ik trek het aan en schuif het over m'n billen. Ik draai me om voor de spiegel en bewonder mijn volle billen. Als ik me weer terugdraai zie ik de stof om mijn kutje spannen. Oei Sofie, dat is misschien too much voor dat brave badminton..

Ik denk dat jij het wel mooi vindt.
Bert Bert - 28-06-24 @ 19:20
0
Ik heb liever dat je niet draagt onder je schort is Sofie?s antwoord. Ik laat haar weten dat dat echt niet handig is maar dat ik rust heel de avond en nacht zonder kleren wil doorbrengen. Net zoals ik nu ook naakt in bed lig ;)

Sofie stelt voor om om half 10 af te spreken. Sorry Sofie maar zolang kan ik niet wachten wat denk je van 9u? Laat maar weten waar je graag wil afspreken.

Ik krijg nog een appje dat ze haar spannendste short gevonden heeft en dat die heerlijk tussen haar kutje en billen kruipt. Eigenlijk denk je dat het to much is. Maar ik kan je toch overtuigen

Ik kan niet wachten om je te zien en te voelen. Ik kijk al uit naar het moment dat ik in je ogen kijk je kan vast nemen je lippen op de mijne voel. Steeds harder en harder tot we in een wilde tongzoen zijn beland.

Ik kijk zo uit naar morgen!
Sofie Sofie - 28-06-24 @ 20:00
0
De volgende ochtend ben ik al vroeg wakker. Ik lig helemaal naakt in bed. Als ik naast me kijk zie ik m'n satisfyer naast me liggen. Ben ik gisteren na mijn orgasme zo in slaap gevallen? Ik lach een beetje om mezelf. Doodop en bloedgeil... als ik even met m'n tussen mijn benen voel is het er nat en warm.

Ik stap uit bed en neem snel een douche. Ik was me zorgvuldig en scheer m'n kutje op het kleine streepje na nog even helemaal glad. Met mijn hand glij ik tussen mijn billen en was m'n sterretje van binnen en buiten ook nog even. Mijn borstjes worden uitgebreid gewasen waarna ik me met de douchekop lekker afspoel... de straal komt op plekjes waar al veel te lang geleden een lekkere lul of tong is geweest.

Ik moet me inhouden niet nu al klaar te komen. Ik besluit toch een stringetje onder m'n nauwsluitende broekje aan te trekken. Niet iedereen hoeft mijn spleetje te zien. Ik doe een lekker geurtje op en pak snel een paar condooms uit mijn nachtkastje. Je weet maar nooit.

Ongeduldig en met bonkend hart rij ik mijn auto naar sporthal. Ik ben nog mooi op tijd. Plaatsen genoeg. Snel loop ik naar binnen in de hoop jou hier ergens te treffen. Er zijn al flink wat mensen in de hal waardoor ik je niet direct zie staan. Opeens zie ik je staan in een hoekje bij de hal naar de kleedkamers. Ik loop naar je toe met een bonkend hart. Je begroet me verrast als ik bijna bij je ben. Je kijkt me goedkeurend aan. Met mijn hand strijk ik door mijn bruine krullen.

Ik stap op je af en buig mijn hoofd naar je toe om je een kus te geven. Deze wordt gretig beantwoordt. Je zachte lippen voelen heerlijk op de mijne. Ik ga met mijn hand over je borst en voel hoe stevig deze is. "Hmmm, kreun ik zachtjes, dat voelt heerlijk.

"Ga je mee om ons om te kleden?"
Bert Bert - 28-06-24 @ 21:38
0
Eindelijk zie ik je. Met een gezonde spanning geven we mekaar een kus. Maar tegelijk voelt dit zo juist en goed

Al snel vraag je om ons te gaan omkleden.

We wandelen samen naar de kleedkamers en nemen samen een scheidsrechters kleedkamer deze is wat kleiner maar kunnen we afsluiten.

Ik kan me niet inhouden duw je tegen de muur mijn handen glijden over je lijf en ik kus je. Ik voel jou handen stevig op men rug. Even stoppen we met kussen en kijken mekaar recht in de ogen aan voor we weer passioneel verder kussen. Je drukt je venusheuvel tegen men kruis en mijn lul reageert hier onmiddellijk op.

Je voelt dit uiteraard onmiddellijk en laat je hand de vrije loop gaan. Ik voel je hand naar de rand van men short gaan.

Mijn handen strelen over je billen en ik voel duidelijk dat je een string aan hebt tussen die lekkere billen. Ik zou deze daar zo graag nu al uit tussen uit trekken met mijn tong.
Sofie Sofie - 29-06-24 @ 07:03
0
Je drukt me tegen de muur en we zoenen elkaar steeds intenser. Opgewonden kijken we elkaar aan. Je mooie ogen kijken diep in de mijne. Mijn handen gaan over je rug als ik mijn schaambeen tegen de jouwe druk. Ik voel de bobbel in je broek steeds verder groeien.

Met mijn hand ga ik naar de rand van je broekje en probeer hem onderuit te trekken. Het touwtje werkt niet echt mee. Met mijn hand wrijf ik over de gladde stof.
Je kontje voelt echt heerlijk gespierd aan. Jouw handen voel ik steeds nadrukkelijker over mijn billen wrijven. Je drukt je pik steeds steviger tegen mijn venusheuvel. Hij is nu echt op oorlogssterkte.

Je hand glijdt makkelijk onder de elastische stof van mijn broekje waarna ik je vinger langs de rand van mijn stringetje voel gaan. Je warme hand voelt heerlijk op mijn volle billen.

"Hmmm, kreun ik zachtjes, je bent lekker Bert." Mijn steeds harder wordende tepeltjes drukken tegen je borstkas. Ze zijn hypergevoelig door mijn geilheid geworden. Mijn borsten zitten gevangen in een strakke sportbeha en schreeuwen om bevrijd te worden.

Na de intense zoen doe je een stapje achteruit en draait me om. Ik buig iets voorover, zet mijn handen tegen de muur en druk mijn billen iets achteruit.

"Nou Bert, zijn ze goedgekeurd?" Ik wrijf met mijn hand over mijn billen en geef er een tikje op.
Bert Bert - 29-06-24 @ 08:22
0
Ineens draai je je om handen tegen de muur en billen achteruit. Ik kom er met mijn stijve tegen staan. Je wrijft met je billen heen en weer. Helemaal goed gekeurd zeg ik. Men handen glijden over je rug naar je buik en zo naar je borsten.

Je kijkt even achter je. Wat een mooi gezicht heb je toch. En dan die geile blik in je ogen.

Men handen op je borsten ik voel je stijve tepels door de stof heen. Je kreunt ervan. Ik ga onder je shirt en over je sportbh stevig neem ik je borsten vast maar je drukt die mega lekkere billen nog verder achteruit.

Ik druk je terug tegen de muur. Maar nu met je kont naar mij. Je benen iets uit elkaar. Ik kus in je nek en aan je oor. Ik ruik dat je lekkere parfum op hebt. Ik ga met men hand over je billen tot de rand van de gladde stof. En trek traag naar beneden. Gewillig laat je dit allemaal gebeuren. Daar sta je dan in je string. In je natte string Sofie. Men hand gaat langs achter tussen je benen naar de natte plek wrijft er over en glijd dan de stof van je string volgend tussen je billen weer weg. Op een weg glijd die ook langs je sterretje. Dan hoor ik je nog zuchten hmm zou ze dit lekker vinden bedenk ik me. Ik ga nog eens terug en ja als ik haar sterretje raak drukt ze haar billen nog iets achteruit.

Men hand gaat terug naar voor zachtjes voel ik de stof natter en natter worden. 1 vinger gaat langs de stof je natte gleufje in even vinger ik je waarna ik die natte vinger weer over je sterretje wrijf en dan aflik als je me aankijkt en op je lip bijt.
Sofie Sofie - 30-06-24 @ 09:07
0
Langzaam schuif je mijn broekje over mijn billen. Ik laat het allemaal toe. Ik ben in een roes van geilheid. Je schuift het helemaal naar beneden waarna ik in mijn stringetje voor je sta. Mijn blote billen werken als een magneet voor jou. Door met je hand tussen mijn door te gaan dwing je me mijn benen iets uit elkaar te zetten. Zachtjes wrijvend met je vingers ga je over de stof van mijn string. "Hmmm," kreun ik goedkeurend. Je vingers zijn bij mijn meest intieme plekje en het voelt heerlijk. Je drukt de klamme stof een beetje tussen mijn lipjes waarna je je vingers naar achteren wrijft. Ik voel nu je warme hand over mijn sterretje gaan. Ik kreun een beetje verschrikt maar laat je ook merken dat ik dat wel lekker vind. Ik hol mijn rug iets meer waardoor mijn billen nog uitnodigender achteruit staan.

Je begrijpt mijn hint, dus voel ik je hand opnieuw over mijn sterretje wrijven... ik kan een luide kreun niet meer onderdrukken. Dit is voor jou het teken om verder op onderzoek te gaan. Je vinger glijdt onder de inmiddels natte stof en raakt nu mijn natte lipjes. Mijn kutje produceert nu zoveel vocht dat de opening naar mijn genotsgrotje makkelijk te betreden is. Ik voel dan ook je vinger in mijn spleetje glijden. "Hmmm Bert, dat doe je lekker," kreun ik weer luid.

Als ik omkijk naar je zie ik hoe je je vingers aflikt. Geil bijt ik op mijn lip. "Dat smaakt naar meer h?", moedig ik hem aan. Je knikt instemmend en gaat op je knie?n achter me zitten. Met je vingers haak je achter de dunne bandjes van mijn string. Je stroopt ze naar beneden waardoor het vetertje en het driehoekje dat mijn kutje bedekt tussen mijn billen verdwijnt. Ik spreid mijn benen nog wat verder waarna ik je handen en mond op de huid van mijn billen. Zachtjes zoenend spreid je mijn billen steeds verder. Likkend en zoenend kom je steeds dichterbij je doel. Ik buk me steeds verder om je toegang tot mijn hete poesje te verschaffen.

"Lik mijn kutje Bert, dat vind ik zooo lekker," kreun ik zachtjes terwijl ik m'n lipjes voor je spreid. Aanmoedigend toon ik je het roze vlees van de ingang van mijn neukholletje. Als ik gretig je tong erover voel glijden kreun ik luid. "Hmmm, dat is veel te lang geleden, je doet het heerlijk!"
Bert Bert - 30-06-24 @ 18:09
0
Je moedigt me aan om je kutje te likken. Maar ik wil je teasen nog even. Ik lik tussen je benen maar nog net niet je kutje. Maar dan geef ik je toch wat je wil. Je voelt men tong eindelijk aan je neukgaatje

Ik ga traag maar dieper en dieper. Je drukt je verder over men tong heen. Terwijl je men handen je billen voelt kneden.

Ik kus en bijt zachtjes in je billen. Je kijk ondeugd naar me legt je handen op je billen en trekt ze open. Ik kijk recht op je mooi strak sterretje. Ik kan me niet inhouden. Traag voel je mijn tong zen weg zoeken naar je heerlijke sterretje. Traag maak ik het nat met men tong. Je trekt je billen nog iets verder open en men tong kan met het puntje naar binnen.

Je geniet duidelijk. Maar ineens draai ik je om. Ik kus je op je venusheuvel. Maar dit is niet wat je wil je drukt me richting je klitje. Ik lik er rond er op ik zuig zachtjes en dan harder

Dan even met 2 vinger in je sappige natte kutje. Terwijl ik je klitje helemaal bespeel. Ik voel je klaatkomen. Ik kan verkeerd zijn maar merk ik nu een straaltje uit je neukgrotje komen.
Sofie Sofie - 30-06-24 @ 21:53
0
Nadat ik mocht genieten van je tong in mijn sterretje draai je me plotseling om. Mijn kutje is nu op gelijke hoogte met jouw ogen. Meteen druk je je mond op mijn venusheuvel en begint te kussen en te likken. Ik wil je warme tong over mijn lipjes en clitje voelen dus druk ik je wat naar beneden. Ik druk mijn heupen naar voren om je wat te helpen. Je tong speelt even met mijn piercing wat me een intens gevoel aan m'n clitje bezorgt. "Hmmm, dat is geil, kreun je gesmoord. Driftig voel ik je tong tussen mijn lipjes door over mijn zachte roze vlees kwispelen... Het maakt me knettergek! Als je twee vingers in mijn nauwe gleufje schuift kom ik geholpen door de spanning heerlijk klaar op je tong en vingers. Wild schokkend met mijn onderlijf breng je me naar een intens hoogtepunt... "Oh Bert, dat was zalig!!" Ik merk dat er een beetje kutvocht uit mijn schede stroomt, dat gebeurt eigenlijk alleen als ik echt lekker word geneukt.

Je komt weer voor me staan en geeft me een heerlijke tongzoen waarbij ik duidelijk mijn eigen geile sappen proef op jouw lippen. Zachtjes kreunend gaat mijn hand naar het touwtje van je broek. "Ik wil hem zien en ik wil hem voelen," zeg ik kreunend.

Als ik de strik losgetrokken heb glijdt mijn hand direct in je boxer. Heel diep hoef ik niet te gaan want je erectie komt bijna boven je boxer uit. Ik sluit mijn hand om de stijve paal en voel de heerlijke zachte huid. Ik schuif je voorhuid over je eikel en wrijf er zachtjes overheen. Het voelt glibberig door je voorvocht dat uit je plasgaatje vloeit. Ik zoen je weer en ga met mijn verder je broekje in. Alles is netjes glad geschoren waardoor je balzak heerlijk aanvoelt. Je grote ballen laat ik even rollen in mijn hand. "Hmmm Bert, ik ben positief verrast, je hebt niks teveel gezegd hoor."

Ik trek mijn hand weer uit je broekje en lik mijn vingers af voor je ogen. "Hmmm, dat smaakt naar meer."

"Als je je wedstrijd wint zal ik je rijkelijk belonen."

Je kijkt me ontgoocheld aan.

"Hup, snel, anders kom je te laat voor je wedstrijd. Zeg ik plagend.

Snel pak ik mijn natte stringetje, wrijf er mijn kutje mee droog en stop het in mijn tas. Mijn strakke broekje gaat over mijn blote billen en kutje. Je kijkt er geil naar, mijn lipjes zijn een beetje zichtbaar door de strakke stof.
Bert Bert - 30-06-24 @ 22:49
0
Je plaagt me door me met veel goesting weg te sturen. Maar belooft het goed te maken straks. Hier hou ik je aan!

Ik zie je nog met je string je kutje droog wrijven en je wil hem snel in je tas steken als ik hem uit je handen neem. Ik wrijf er mijn stijve mee in. En steek je kleine string in men boxer. Voila nu heb ik mijn geluksbrenger bij tijdens de match.

Ik geef je nog een lekkere kus en ik voel nog even aan je lekkere sappige kutje. Ik kus je onze tongen vinden elkaar. Ik fluister geil in je oor jij bent vanavond de mijne al je gaatjes ga ik verwennen.

En dan trek je je strakke broekje over die heerlijke zachte billen. Ik kan het niet laten nog even over de glade stof te wrijven. Wetende dat je zo dadelijk gezien zal worden en ik weet dat je geil bent en niks aan hebt onder dat broekje.

Bij het uit de kleedkamer komen klets ik nog even op je billen. En kus je nog eens lekker voor we weer de sporthal in gaan.

Je zit achter me op de tribune bij je team genoten en ik kijk stiekem achter me wetende dat je nat en geil bent.

Al snel hoor ik men naam en men match begint. Hopelijk kom je supporteren. Ik ga men uiterste best doen ik wil vanavond die knappe Sofie hebben voor mij alleen.

Ik knipoog nog naar je als ik opsta en men spullen neem.
Sofie Sofie - 01-07-24 @ 12:40
0
Je wrijft nog even over mijn natte kutje en fluistert geil in m'n oor, "jij bent vanavond de mijne al je gaatjes ga ik verwennen."

Mijn hart maakt weer een sprongetje. "Beloof me dat je geen gaatje overslaat," fluister ik geil.

We verlaten de kleedkamer waarbij ik nog een tik op mijn billen en een heerlijke zoen krijg.

Je hebt me al verlost van m'n eerste spanning door je warme tong maar de geilheid is zeker nog niet verdwenen nu ik je lekkere lul in mijn hand heb gehad. Ik trek mijn broekje nog iets op waardoor mijn lipjes een duidelijkere aftekening in de gladde stof maken.

Zelfverzekerd loop ik naast je door de hal naar de speelvelden.
Onderweg komen we al wat kennissen tegen die ons vriendelijk begroeten. Een enkeling kijkt wat verrast ons samen te zien.

Menig mannelijk oog valt op de strakke stof die tussen mijn lipjes getrokken wordt. Zelfs mijn piercing is als klein knobbeltje te zien boven mijn 'cameltoe'.

Je maakt iets in me los wat ik niet zo in mezelf herken maar wel heel leuk en opwindend vind.

Ik neem plaats achter je speelveld op de tribune. Als ik je naam hoor door de speaker loop je naar je baan. Winnen of niet, je bent vannacht de mijne. Ik wil eindelijk wel weer eens goed genomen worden.

Je speelt echt goed vandaag. Genietend van je strakke kontje begin ik me steeds meer te verheugen om jouw warme pik in me te voelen... Ik merk dat ik verliefd op je begin te worden... Zal ik nu toch eens een beetje volwassen worden en me willen binden aan ??n man?

Je sluit de partij af met ruime overwinning. Je loopt op me af en leunt over de boarding. In het bijzijn van al mijn clubgenoten geef je me een innige zoen...

Ik kleur ervan en voel mijn kutje alweer nat worden. "Hmmm Bert, ik wil je nu proeven," fluister ik in je oor. Je kijkt me verrast aan en pakt snel je spullen bij elkaar. Je volgt me snel naar 'onze' kleedkamer. De deur vliegt op slot en ik laat me op mijn knie?n voor je zakken. Snel trek ik je broekje en boxer in ??n beweging naar beneden. Je harde paal veert op en blijft schuin naar boven wijzen... "Wauw," kreun ik zachtjes, "dat is lekker!" Ik open mijn mond en terwijl ik je geil aankijk laat ik je eikel tussen mijn lippen verdwijnen... hmmm wat proef je zalig.
Bert Bert - 01-07-24 @ 18:20
0
Ik je traag mijn harde stijve lul in je mond nemen. Dieper en dieper in je zachte warme mondje. Ik voel je tong over men plasgaatje gaan.

Je handen glijden over men ballen je zuigt harder en harder dieper en dieper in je geile gulzige mond.

Ik zie je hand tussen je benen verdwijnen en moedig je aan jezelf te vingeren. Woorden die je niet koud laat worden. Ik trek je zacht aan je haren omhoog.

Ik kus je en we tongen weer zo lekker als vanmorgen. Maar terwijl blijf je jezelf vingeren. Aan je arm trek ik je hand uit je broekje en lik je vingers 1 voor 1 af.

Nu glijd mijn hand je broekje in langs je klitje zo naar je natte lipjes. Kletsnat ben je. Sta je zo geil Sofie? Ik vinger je terwijl we kussen.

Ik duw je terug naar beneden. Lik weer men vingers af en ondertussen zuig jij die harde lul van mij weer je mondje in.

Ik kijk je aan jij kijkt verliefd naar mij. Met een hele geile ondeugende blik. Wil je hier vandaag voor de eerste keer genomen worden schat vraag ik je?
Sofie Sofie - 02-07-24 @ 07:09
0
Je kijkt me aan en ik kijk verliefd naar jou. Met een hele geile ondeugende blik. "Wil je hier vandaag voor de eerste keer genomen worden schat," vraag je me zachtjes.

"Niet nu, niet hier, vanavond mag je echt alles met me doen wat je wil maar ik wil het in alle rust met je doen. Geen vluggertje hier. Ik zal nu wel even de druk van de ketel halen voor je," zeg ik gemeend. Ik zak weer door mijn knie?n en pak je mooie beaderde lul beet. Ik stroop je voorhuid weer naar achteren en hap je dikke eikel weer naar binnen. Een luide kreun van jou tot gevolg. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een man gepijpt heb, des te meer reden om ervan te genieten. Ik vind het heerlijk om de smaak van een lul te proeven. Mijn wangen vertonen kuiltjes door de zuigkracht op je dikke schacht. Als jonge tiener was ik al geobsedeerd van het mannelijke geslacht. Menig pik heb ik gepijpt en laten spuiten.

Met ??n hand om je ballen en de andere om je pik ben ik hard op weg om je in mum van tijd een daverend orgasme te bezorgen. Mijn vinger verplaatst zich richting je sterretje. Zonder te penetreren wrijf ik over je rimpelige kringspier en druk er zachtjes op. Je kreunt luid goedkeurend en legt je handen op mijn hoofd. Onbewust druk je mijn hoofd steeds verder over je pik waardoor ik je eikel tegen mijn keel voel drukken. Je dominante kant komt naar boven en ik geniet daarvan. Ik geil enorm op onderdanigheid.

Mijn lippen glijden over de volle lengte van je pik afgewisseld door mijn tong die over je plasgaatje in je eikel danst. Luid kreunend sta je te genieten van deze heerlijke pijpbeurt. "Oh Sofie, ik ga zo komen," kreun je weer luid. Aangemoedigd door deze aankondiging sluit ik mijn lippen achter de kraag van je eikel en trek je zachtjes af. Zuigend op je eikel voel ik met mijn vingers in je bilnaad hoe je spieren beginnen te verkrampen.

Luid kreunend bereik je je daverende hoogtepunt waarbij ik je lul in m'n mond voel pulseren. Een paar flinke stralen warm sperma worden in mijn zuigende pijpmondje gespoten. "Hmmm," grom ik genietend. Langzaam laat ik je uit mijn mond ontsnappen en laat ik je grote lading zaad door mijn mond glijden... de eigenaardige smaak ervan die ik al een hele poos heb gemist herken ik direct weer. Ik kijk je bloedgeil aan en slik vervolgens je zaadjes dankbaar door. Met mijn hand veeg ik mijn mond af en lik vervolgens nog een laatste druppel van je eikel. Wazig kijk je me aan. "Wauw Sofie," is het enige dat je momenteel kunt uitbrengen.

"De rest is voor vanavond schatje." Ik fatsoeneer m'n kleding snel en zonder op je te wachten verlaat ik onze kleedkamer. Ik moet me haasten om op tijd bij mijn wedstrijd te zijn. Als ik het veld op loop zie ik je in mijn ooghoek nog plaatsnemen op de tribune.
Bert Bert - 02-07-24 @ 08:36
0
Als ik vanop de tribune naar "mijn" Sofie kijk zie ik dat er menige mannen mee genieten van haar strak broekje. Haar billen schudden er lekker in. Haar mooie bruine benen er onder en haar stijve tepels.

Ik kijk heel de tijd en recht in je ogen als ik de kans krijg. Ik wil je zo geil als mogelijk op dat badmintonveld zien staan. Ik ben de enige die weet dat je daar nat en zonder slipje of string staat. Ik wou maar wat graag nu men hand in je broekje steken en je 2 gaatjes vingeren.

Net nog zat je op je knie?n met je mond vol sperma. Mijn sperma. Ik zie je geregeld mijn richting uitkijken. Ik moedig je aan je speelt een fantastische eerste set. Telkens als je bukt probeer je je kontje in mijn richting te laten zien ik kijk zo heerlijk tussen die benen van je. Die benen waar ik straks lekker tussen mag spelen.

Ik kan maar 1 ding denken ik wil je Sofie ik wil je verwennen, spuitend laten klaarkomen.

Ik kan niet wachten om dat natte broekje van je billen te trekken je op je bed te gooien en lang en maar traag te likken ik wil alles van je proeven. Ik kijk naar die prachtige cameltoe ik wil er aan komen. Ik ben als een blok gevallen voor Sofie. En vanavond is ze van mij.

Ook sofie kan haar match winnen. Alsook winnen we beide de finale van onze reeks. We besluiten nog niet te gaan douchen dat zou geen zin hebben ;). Sofie woont vlakbij de sporthal en nodigt me bij haar uit of beter gezegt in haar bed. voor we in de auto stappen tongen we nog heerlijk. Ik zuig even op haar tong en fluister dadelijk zuig ik zo tussen je benen schatje en nijp nog in je lekkere billen en voel nog even of je broekje nat is.

ik volg Sofie naar haar appartement. Als we binnen komen laat ze haar tas vallen ik neem haar polsen vast duw haar tegen de muur en kus haar. Ik kijk in haar ogen en zeg nu ben je de mijne. Ik kus in je nek en aan je oor je kan geen kant op. Je moet je overgeven.

Sofie wil eerst nog even naar de wc maar ik trek haar mee naar de slaapkamer ik kan niet wachten. Ze sputtert even tegen maar een goeie pets op haar billen laat zien dat ik nu even de baas ben. ik duw haar op bed en wrijf over haar kutje haar broekje is helemaal nat. Het zit zo lekker tussen je lipjes in en je trekt het er nog wat harder tussen. Ik besluit je nog even te laten wachten en trek je bloesje en sport BH uit. Ik neem die lekkere borsten vast kijk in je ogen en zie je weer ondeugend op je lip bijten je geniet hiervan. ik kus van je mond naar je nek naar je hals zo naar je tepels je zucht en kreunt terwijl je met je benen op ligt. Ik lik en zuig aan je lekkere tepels.

Ik sta even op en besluit even in je nachtkastje te kijken. Vertel eens Sofie wat kan ik daarin allemaal vinden?

Sofie Sofie - 02-07-24 @ 22:55
+1
Snel wordt mijn bovenlijf ontdaan van mijn shirtje en sportbeha. Mijn borsten worden bevrijd van de knellende stof en springen de vrijheid tegemoet. Voor het eerst zie je mijn blote borsten met daarop twee harde tepels. Je zoent me op mijn mond om vervolgens al zoenend af te dalen via mijn hals naar mijn tietjes. Gulzig neem je ??n van de gevoelige knopjes tussen je lippen en zuigt er zachtjes op.
"Hmmm Bert, dat is heerlijk," kreun ik zachtjes.

Plagend laat je mijn tepels uit je mond glippen en staat op van het bed. "Vertel eens Sofie, wat kan ik allemaal in je nachtkastje vinden?"

Ik lach een beetje. "Daar zit allerlei lekkers in, kijk maar eens." Je trekt het laatje open en doet een greep in het de speeltjes. "Is dit je satisfyer," vraag je nieuwsgierig. Ik kijk naar de vele speeltjes die je op het bed legt. "Klopt, dat is mijn hoop in bange dagen, maar niet voor nu, nu heb ik jou." Ik pak het uit je hand en pak een ander leuk speeltje. Het zijn twee klemmetjes met een touwtje ertussen... "Dit vind ik echt lekker, als ik supergeil ben mag je deze op mijn tepeltjes zetten."

Je kijkt er verrast naar en pakt de zwarte buttplug. Je kijkt er ge?nteresseerd naar. "Is dat lekker," vraag je terwijl je het flesje glijmiddel erbij pakt. "Dit hoort hier zeker bij?"

"Dat is voor de speciale momenten, op z'n tijd vind ik het heerlijk om mijn kontje te vullen met die lekkere plug." "Heb jij wel eens ge?xperimenteerd met anale sex, Bert." Ik kijk je hoopvol aan.

Terwijl je druk bent met mijn speeltjes wrijf ik met mijn hand over de natte stof van mijn broekje. Ik druk de stof tussen mijn lipjes en wrijf over mijn genotsknopje. Ik pak een klein rubber riempje met een schuifknoopje van de stapel en geef het aan je. "Deze is voor jou, dit zorgt ervoor dat je me de hele nacht kunt verwennen, probeer het maar eens."

"Maar lieve Bert, wordt het niet eens tijd dat je dat klamme shirt en dat te krappe broekje uittrekt. Ik wil je in alle rust eens bewonderen."
Bert Bert - 03-07-24 @ 09:12
0
"Heb jij wel eens ge?xperimenteerd met anale sex, Bert." vraag je me en je kijkt me hoopvol aan. Goh niet echt Sofie maar ik sta er zeker voor open. Ga jij me helpen jou buttplug in me te krijgen schatje?

Je pak een klein rubber riempje met een schuifknoopje van de stapel en geef het aan je. "Deze is voor jou, dit zorgt ervoor dat je me de hele nacht kunt verwennen, probeer het maar eens. Ik kleed me snel uit. Jij zit geil te wachten om mijn stijve te zien met je hand tussen je benen. Men boxershort gaat uit en je kan niet wachten om hem aan te raken. Snel gaat het rubber riempje er rond je helpt me het vast te maken.

Ik neem je bij je haar vast en kus je een hele lange natte tongzoen mijn handen glijden over heel je mooie lijf en kneden je billen stevig. Ik voel hoe nat je kruis is en laat men hand in je broekje glijden ik bespeel je klitje en druk 2 vingers naar binnen.

jou handen aan mijn ballen en af en toe een vinger aan mijn kontje dat deed je ook al in de sporthal en het trigerde me wel. Zou je het durven een vinger in me duwen of mss wel meer dan dat terwijl je me pijpt.

Ik duw je naar beneden en je begint te zuigen hard te zuigen ik kreun erbij je zuigt zo lekker. Ik zie mijn harde stijve lul in je gulzige mondje verdwijnen. Toevallig zit er net een kussen tussen je benen ik zie je er op rijden terwijl je me pijpt. Ik trek je aan je haar achteruit en je kijkt me met open mond aan je wil die stijve in je mond hebben. ik kijk je geil aan en zeg straks ga je ook zo op mij rijden he schat en je knikt. al snel verdwijnt weer mijn harde stijve lul in dat mooie mondje van je.

ik duw je weg je valt achterover op bed met je benen open. je hoofd naast de buttplug die je met pretoogjes alsvast nat likt terwijl je me geil aan kijkt. Ik kus me een weg naar de rand van je strakke shortje dat heel nat is ineens. ik stop aan de rand en kus aan je knie zo naar je lies heel traag soms met het puntje van men tong ik hoor je zuchten en kreunen. Je wilt dat broekje uit je kutje wil gelikt en geneukt worden. Maar je moet geduld hebben schat. Ik bedenk me net dat je net nog snel wou gaan plassen en nu is je broekje ineens zo nat Sofie zal toch niet in haar broekje aan het doen zijn. Och wat kon het me schele ik ben zo geil ik wil haar en ik zal haar zodadelijk lekker likken. Al haar gaatjes zal ik likken.
Sofie Sofie - 03-07-24 @ 20:16
0
Je duwt me achterover op het bed waarbij ik de druk op mijn blaas even niet meer onder controle heb. Een klein stroompje plas loopt in mijn broekje. Daar kom je gauw genoeg achter, had je me maar moeten laten plassen.

Je trekt je er niks van aan. Je bent te gretig en geil waardoor je gewoon door blijft zoenen en likken. Mijn mosseltje tekent zich duidelijk af in mijn broek nu hij zo nat is. Met je vingers haak je achter de boord van mijn broekje. Ik til mijn billen even van het bed om je ruimte geven. Meteen schuif je de stof van mijn billen en bewonderd mijn glimmende spleetje. Het kleine bolletje van mijn piercing komt net boven mijn lipjes uit. Met vingers mijn speel ik er verleidelijk mee. Met mijn andere hand spreid ik mijn lipjes uitnodigend. Gretig laat je je tong over het zachte roze vlees glijden. Een luide kreun ontsnapt aan mij. Mijn kutje is zooo gevoelig. Ik hunker naar een tong in mijn kutje. Met het puntje van je tong speel je met het zilveren staafje boven m'n clitoris. Het bezorgt me een heerlijke tinteling. Ik druk je hoofd in mijn kruis en voel je tong tussen mijn lipjes door in mijn neukgrotje drukken.

"Wauw Bert, wat lekker," kreun ik luid. "Je hebt ook zo'n ontzettend lekker kutje," antwoord je als je even je hoofd terugtrekt.

"Oh Bert, ik moet eerst echt even plassen. Tenzij je het geil vindt om me te zien plassen..."
Bert Bert - 03-07-24 @ 22:53
0
Als ik broekje uit trek en bij je kutje kus en lik. Weet ik het zeker Sofie heeft in haar broekje geplast. Zo geil jammer dat ik dat niet heb kunnen zien. Ik had graag haar broekje zien nat worden en mss wel men hand tussen haar benen gestopt terwijl ze plast en ik in haar ogen kijk.

Ik ben gretig je natte kutje aan het likken. Ik lik je klitje. Speel met je piercing. Druk men tong diep naar binnen. Dan gaat men tong weer over je sterretje.

Terwijl ik terug naar je natte spleetje ga met men tong streel ik over je sterretje. Ook daar is het klets nat ik druk traag en voorzichtig een vinger naar binne. Ik hoor je zuchten van genot.

Ik zuig aan je klitje. Ik voel je opspannen. Je gaat bijna klaarkomen. Maar dat wil ik uitstellen ik kus even in je lies om je wat te laten afkoelen. Traag ga ik terug naar dat lekker natte spleetje terwijl men vinger in je warme kontje zit. Ik neem je buttplug in men mond en maak hem nat. Ik zet hem tegen je kontje en druk hem naar binnen.

Ineens vraag je of je mag gaan plassen want dat je je niet meer kan inhouden. ?Of wil je me zien plassen Bert?. Ik kon men oren niet geloven die geile Sofie wou voor mij plassen. ?Ja Sofie ik wil je in je broekje zien plassen?. Ik help je terug in je al nat broekje. Ik trek je broekje hoog op zodat die lekker in je spleetje kruipt.

Je gaat op je knie?n zitten op bed. Ik leg men hand tussen je benen op je kruis. Ik kijk in je ogen en zeg Sofie plas in je broek, maak men hand nat van je plas. Laat je helemaal gaan. Laat het lopen Sofie!
Sofie Sofie - 04-07-24 @ 06:55
0
Mijn hart maakt weer een springetje. Mijn plasfetisj wordt gedeeld door jou. "Ik wil je in je broekje zien plassen Sofie."

Snel trek ik mijn broekje weer over mijn billen. Je trekt het nog even extra hoog op zodat de stof tussen mijn lipjes trekt. Ik ga op mijn knie?n op een paar handdoeken op m'n bed zetten en toen je mijn cameltoe. Je legt je hand op mijn kutje en wrijft over de stof. "Laat je helemaal gaan. Laat het lopen Sofie!"
Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik ontspan mijn blaas en geef mijn plas de vrije weg. Meteen voel ik de warme gloed door mijn plasbuis in mijn broekje stromen. Mijn broekje stroomt vol met m'n gouden vocht. Je hand voel ik steeds sneller over de stof glijden. "Vinger me terwijl ik plas Bert." Je hand verdwijnt direct achter de stof en zoekt m'n lipjes. Als ik vinger in mijn neukholletje voel laat ik de plas weer lopen. "Hmmm, wat geil Bert, ik wil dat je straks over mij plast." Je vingers glijden makkelijk langs mijn clitoris en maken me helemaal gek. Al snel kom ik luid kreunend klaar op jouw vingers. We zoenen elkaar waarna ik je aankijk. "Kom we gaan even douchen," kreun ik nog na hijgend.

Met de buttplug nog in mijn kontje ga ik je voor naar mijn badkamer. We trekken snel onze laatst kleren uit en stappen in mijn grote inloopdouche.

"Nu is het jouw beurt Bert."
Bert Bert - 04-07-24 @ 17:34
0
Na dat je heerlijk bent klaargekomen op mijn vingers terwijl je plaste. Trek je me mee naar je mooie badkamer. We kleden ons verder uit en gaan de douche in.

In ga op men knie?n tussen je benen zitten en begin je opnieuw te likken. En trek lichtjes aan je buttplug. En duw hem weer naar binnen. Ik ruik en proef je plas je bent zo lekker nat.

Nu is het jou beurt zeg je. Dat laat ik me geen 2 keer zeggen. Ik duw je op je knie?n voor me in de spiegel zie ik je mooie bolle kontje met je buttplug er in.

Je doet je ogen toe en ik plas in je gezicht en over je haren. Je voelt men warme plas over je borsten en tepels stromen met je handen wrijf je je helemaal in.

Ik stop met plassen en laat je bukken voor me met je handen tegen de wand en je kontje achteruit . Ik trek traag en voorzichtig je buttplug uit je kontje en plas lekker tegen je natte lipjes en je openstaande kontje.

Wat heerlijk dit schat zeg ik. Ik steek men vingers weer diep in je heerlijk natte kutje. Ga op men kniejen zuig aan je piercing en klitje met men vingers in je kutje. Ik voel je zelf 2 vingers in je kontje drukken en hevig trillend klaar komen op deze manier.

Nadien even afkoelen we douchen samen en zepen mekaar in op alle plekken. Tussen door kussen we er op los.
Sofie Sofie - 05-07-24 @ 10:20
0
Je warme pis voel ik overal op mijn lichaam. Deze fantasie had ik al zo lang. Jij hebt hem uit laten komen. Je handen mond en tong voel ik veelvuldig op mijn borsten, kutje en kontje. Je grote dikke pik staat overeind als er een dikke straal pis uit spuit.

Je laat me nogmaals een hoogtepunt bereiken door me voorover gebukt in mijn kutje in mijn kutje te vingeren. Ik vinger me zelf met twee vingers in mijn kontje. "Ohhh, wat is dit geil Bert."

Je laat me even bijkomen en zet vervolgens de warme douche aan. We wassen elkaar zorgvuldig waarbij ik je kontje wat extra aandacht geef. Ik wrijf zachtjes over je nauwe sterretje. Geholpen door het overtollige zeep glijdt mijn vinger makkelijk bij je binnen. Een luide kreun van jou als gevolg. Zachtjes druk ik m'n vinger wat dieper in je. Ik zie je pik op en neer dansen als reactie erop. Ik pak de douchekop en richt de straal op je kontje. De hete straal klettert tegen je anus en je balzak. Je sluit je ogen van genot. Ik pak de buttplug en plaats hem tegen je kringspier. "Weet je het zeker schatje," vraag ik je nog even voor de zekerheid. Je knikt instemmend. "Doe maar Sofie, ontmaagd mijn kontje." Zachtjes laat ik de kegel je sluitspier passeren. "Ontspan Bert, dan is het echt heerlijk."

Als de grote plug helemaal in je darm zit zie ik je spier weer sluiten om het smallere deel.. "Deze laten we gewoon een poosje zitten, ik wil nu eindelijk die lekkere lul van je in me voelen."

We drogen ons af waarbij we elkaar constant op lopen te geilen. Terug in de slaapkamer pak ik snel het rubberen riempje en schuif deze weer om je pik waardoor deze volloopt met bloed en steeds dikker lijkt te worden. Je kijkt er zelf met bewondering naar.

Ik stap achteruit en laat me achterover op m'n bed vallen.

"En nu wil ik die paal van je in me voelen," zeg ik dwingend terwijl ik mijn benen spreid en mijn roze vlees aan je toon. Dat laat je je geen twee keer zeggen.

Je wrijft met je dikke gezwollen eikel tussen mijn lipjes door om je pik goed glad te maken. Hierbij raak je geregeld mijn clitje wat voor mij ook weer zalig is. "Doe het Bert, neuk mijn geile kutje, ik wil je zo diep mogelijk in me voelen."
Bert Bert - 05-07-24 @ 14:55
0
Met je buttplug in men kontje wrijf ik men dikke eikel tussen je natte lipjes door. Je ligt gewillig met je benen open.

Je wilt zograag genomen worden eindelijk die stijve in je voelen schuiven. Maar ik blijf je teasen. Tot ik dan eindelijk men stijve traag naar binnen duw.

Terwijl ik dit doe kijk ik diep in je ogen ik zo je ogen dichtgaan van genot. Eindelijk heb je wat je alzolang wou. Ik duw zo diep als ik kan. Heel traag er helemaal weer uit en weer in. Ik blijf in je ogen kijken en naar je borsten die ritmisch mee wiegen. Je geniet hier zovan.

Net stonden we nog samen te plassen nu heb je mij eindelijk tussen je benen. Zelfs met je eigen buttplug in mijn kontje. Ik ga sneller en sneller als jij geil je satisfyer op je klitje zet. Als ik je voel opspannen duw ik je hand weg. Nee Sofie jij mag nog niet klaarkomen zeg ik streng.

Ik trek me uit je en laat je op je knieën zitten. Lekker doggy met je kontje naar achter. Ik druk mijn stijve weer naar binnen en moedig je aan om er tegen aan te rijden. Dat laat je je geen 2keer zeggen. Harder en harder begin je te stoten. Ik wrijf of je kontje en deze keer ben jij het die zegt duw een vinger naar binnen.

Ik fluister in je oor ik hou van je sletje. Dit maakt je extra geil. Men andere hand schuift tussen je benen en speelt lang met je piercing. Om dan naar je klitje te gaan. Eindelijk kom je een eerste keer klaar op mijn stijve lul. Je laat je uitgeput zakken. Kijkt me aan en zegt ik wil meer schat. En meer kan je krijgen ook Sofie!
Sofie Sofie - 05-07-24 @ 19:31
0
Je fluistert in mijn oor, "ik hou van je sletje." Dit maakt me extra geil. Je andere hand schuift tussen m'n benen en speelt lang met mijn piercing. Om dan naar m'n clitje te gaan. Eindelijk kom ik een eerste keer klaar op je stijve lul.

Luid hijgend laat ik me voorover zakken op bed. Ik moet even bijkomen van deze geile neukbeurt. Ik draai me op m'n zij en zie je op je knieën zitten. Je grote pik staat nog steeds fier overeind. Ik besef opeens dat jij nog steeds niet bent klaar gekomen. "Oh Bert, hoe hou je het vol?" Vraag ik vol bewondering. Deze man wil ik houden. Hij heeft me meerdere keren laten komen zonder zijn eigen genot voorop te stellen.

Ik ga met m'n knieën uit elkaar gehurkt voor je zitten en pak je stijve pik beet. Zachtjes trek ik je voorhuid naar voren en weer terug. Je aders zijn opgezwollen door het riempje om je stam. In mijn andere hand rol ik je grote ballen. Wauw, wat voelt dat lekker. Ik buig naar je toe en geef je een heerlijke tongzoen.

Ik laat me achterover zakken op bed en spreid mijn benen weer voor je. Direct pak ik het flesje glijmiddel en spuit een flinke lading op mijn kontgaatje. Ik til mijn benen nog iets verder op en masseer met de gladde vloeistof mijn sterretje...

"Voor jou lieve Bert, doe het voorzichtig alsjeblieft. Je hebt de eer om de eerste te zijn."
Bert Bert - 05-07-24 @ 21:54
0
Nadat je voor men ogen je kontje hebt ingesmeerd met glijmiddel bied je je kontje aan me aan.

Dat laat ik me geen 2 keer zeggen ik wrijf nog even met men vinger door je billen. Kijk in je ogen en zeg ik ga je kontje vullen schatje net zoals jij bij mij gedaan hebt met je buttplug

Ik zet men eikel tegen je sterretje. Je kijkt gespannen in men ogen. Ik vraag of je zeker bent ja Bert ik ben zeker neem me voorzichtig in men kontje.

Traag heel traag duw ik men stijve naar binnen. Ik vraag of het lekker is en je bevestigd. Ik ga traag naar binnen en naar buiten diep je kontje je. Zodat je poepje kan wennen. Je bent steeds meer op je gemak met mijn stijve in je kontje.

Ik trek hem er uit neem uit je lade een dildo. Kom terug tussen je benen zitten. Spreek je streng toe “Sofie geef me je kontje” je trekt je benen verder op. En kijkt hoe ik tussen je benen kruip en weer traag je kontje in glij. Zo een lekker strak gevoel. Ik zet je dildo tegen je kutje. Glij ermee tussen je natte lipjes.

Terwijl ik je sneller en sneller neem in je kontje leg je je hand op de mijne en samen duwen we je dildo in je kutje. Elk gaatje is nu gevuld. Helemaal vol zit je.

Ik vraag of ik in je kontje mag klaarkomen. Wil je men zaad in je kontje Sofie?
Sofie Sofie - 06-07-24 @ 23:49
0
Je drukt mijn benen nog iets verder naar buiten en naar achteren. Mijn lipjes staan wijd open. Ik kijk naar je blote eikel die langzaam mijn sluitspier passeert. Wauw, wat een machtig gevoel is dit zeg.

De dildo die je uit mijn lade hebt gepakt wordt opgewarmd en lekker glad gemaakt met mijn eigen vocht dat uit mijn kutje sijpelt. De dikke kunstlul spreidt mijn lipjes alvorens hij in me wordt geschoven. Kreunend moedig ik je aan. "Doe het schatje, vul mijn kutje." Ik leg mijn hand op de jouwe en samen schuiven we de kunstpik in mijn spleetje. Luid kreunend word ik optimaal gevuld van onderen. Je dikke pik zit inmiddels tot je de wortel aan toe in mijn endeldarm. Zachtjes begin je weer te stoten in mijn achterste. Ik word duizelig van genot als tegelijkertijd de dildo volledig in me gedrukt wordt.

"Wil je m'n zaad in je kontje Sofie?" Vraag je luid kreunend.

"Jaaa, heel graag Bert, spuit m'n kontje vol met je warme zaad," kreun ik kronkelend van genot. Steeds steviger begin je in me te stoten. Je ballen drukken bij elke stoot tegen mijn billen. Mijn nauwe sterretje moet enorm strak aan je pik voelen
Dit kan je nooit heel lang meer volhouden. Je grote paal in mijn kontje en de dikke plastic staaf in mijn spleet bezorgen mij al bijna weer een orgasme.

"Oh Bert, ik ga komen, spuit m'n kontje vol," kreun ik luid. Spelend met mijn tepels kom ik weer heerlijk klaar op je stijve lul. Doordat mijn spieren verkrampen knijpt mijn kringspier nog strakker om je pik. Luid grommend bereik je eindelijk weer een orgasme. Wild stotend in mijn anus voel ik je sperma in mijn darm spuiten. Je zaad voelt als een warme goed ik mijn onderlijf... Je laat je over me heen zakken en zoent me liefdevol.

"Oh lieve Bert, beloof me dat je me nog vaak verwend met die heerlijke paal van. Wat zou je nog graag eens willen beleven?" Ik kijk je bewondering aan. "Geloof me Bert, ik ken geen grenzen."
Bert Bert - 07-07-24 @ 22:47
0
Nadat ik je kontje helemaal volgespoten heb met warm sperma liggen we samen wat bij te komen op bed. Ik stel voor om samen te douchen en daarna lekker iets te gaan eten.

We gaan lekker samen douchen. Ik zie men sperma tussen je billen druppen. Ik neem je vast langs achter je voelt mijn lul tegen je billen en ik kus je in je nek.

We stappen onder de douche waar veel een romantisch gekust en geplaagd wordt.

Als we uit de douche komen en je je moet aankleden vraag je me wat ik graag zou hebben dat je aandoet. Ik zeg dat ik je wel eens in een strakke jeans wil zien. Zodat ik men hand in je achterzak kan steken en aan je lekkere billen voelen.

We stappen in de auto op weg naar een simper maar gezellig restaurantje dat je wist liggen. In de auto vraag je me wat ik allemaal nog zou willen proberen en dat jezelf voor veel open staat.

Ik zei onschuldig drink maar genoeg tijdens ons etentje. Als je begrijpt wat ik bedoel met een knipoog. En ik vertelde ook dat je buttplug me wel beviel en dat je daar mss wel wat verder in mag gaan. Ook hou ik er van om lekker veel olie te gebruiken.

Als we aankomen in het restaurant ga je bijna onmiddellijk naar de wc. Dju denk ik geen water spelletjes meer vandaag. Maar iets later krijg ik een filmpje in de app waarin je je buttplug in je kontje drukt.

Als je terug komt zitten knipoog je ondeugend naar me. We bestellen ons eten. En je vertelt me dat je op weg naar huis ergens wil stoppen in een sexshop om mss een speeltje te kopen waar we beide plezier aan beleven. Benieuwd naar wat jij in je mooie hoofdje hebt.
Sofie Sofie - 09-07-24 @ 21:38
+1
We zitten lekker ontspannen te eten met een biertje en een wijntje en babbelen over ons daagse leven, ons werk en onze vorige relaties. Het lijkt wel of we elkaar al jaren kennen. Onze interesses, onze sport en niet te vergeten onze geile fantasieën. Ik beken je dat ik nog nooit al zo snel zo ver ben gegaan met een man. "Bij jou voel ik me helemaal op m'n gemak lieverd."

"Als we straks teruglopen wil ik nog even langs de speelgoedwinkel. Iets kopen waar we samen plezier aan beleven." Je kijkt me blij aan en bent benieuwd wat ik in gedachten heb.

Als we uitgegeten zijn borrelen we nog even na om vervolgens naar mijn vaste sexshop te gaan. Geïnteresseerd kijk je rond. Je bent hier nog nooit geweest maar ik weet hier al aardig de weg. Ik pak een flesje glijmiddel en een grote fles erotische massageolie. Dan neem ik je mee naar het schap met de dildo's. Je kijkt me een beetje vragend aan. "Je wil toch ontdekken hoe het is om in je kontje genomen te worden," zeg ik geil tegen je. Ik pak een middelmaat duodildo en vraag om je goedkeuring. Je knikt even en wrijft over mijn volle billen in mijn nauwsluitende jeans. We rekenen af en lopen weer naar huis.

Als we binnen zijn leid ik je weer naar mijn slaapkamer. "Uitkleden jij!" Ik gooi een laken over mijn bed en kleed mezelf ook helemaal uit. "Ga maar op je rug liggen en ontspan." Vol spanning wacht je af wat er gaat gebeuren. Ik spuit een flinke hoeveelheid massageolie op je buik en begin het zachtjes uit te smeren. Zachtjes kreunend laat je je verwennen door mijn warme handen. Ik masseer je overal. Je buik, je borst je liezen en je bovenbenen. Expres sla ik je stijve penis over. Die moet nog even geduld hebben. Ik ga op mijn knieën op je bovenbenen zitten en laat een flinke hoeveelheid olie op mijn borsten lopen. Je geil aankijkend smeer ik de olie uit over mijn borsten tot ze glimmen van de warme gladde vloeistof. Ik buig me voorover en druk mijn glibberige borsten op je stijve pik en schuif zachtjes heen en weer...

"Lekker?" Vraag ik je geil.
Bert Bert - 10-07-24 @ 22:52
0
Met je glimmende borsten wrijf je over me. Zalig ik voel je stijve tepels over men borstkas glijden. Alles is lekker vettig aan het worden.

Ik neem het flesje en giet wat olie tussen je billen. Het loopt zo door over je sterretje naar je sappige kutje. Ik zie je genieten van het zachte gevoel van de lopende olie.

Je bijt op je lip. Ik neem je vast en kus je intens. We kijken mekaar in de ogen. Zeggen niets maar denken beide het zelfde. Hoe is dit kunnen gebeuren. We kennen mekaar amper maar voelen ons beide zo goed bij elkaar. Ons gevoel is intens naar elkaar gegroeid.

Je wrijft met je kutje over me stijve. Door de olie is alles vettig en glibberig geworden.

Ik voel je je voor men stijve zetten en zonder handen druk ik hem zo naar binnen. In 1 keer traag maar diep naar binnen. Je slaakt een zucht.

Traag begin je op me te rijden zo zalig dit. Ik wrijf over je billen en voel je buttplug nog in je kontje zitten.

Je kijkt me aan als je merkt dat ik aan je buttplug voel. En zegt haal die er maar uit tijd dat het daar meer opgevuld gaat worden. Bij jou ook vraag je me.

Ik knik instemmend en wacht af hoe je men kontje gaat gebruiken.
Pie Pie - 16-07-24 @ 22:58
0
Wat een hartstikke leuk verhaal, ik kijk een paar keer per dag of er een vervolg is. Maar helaas lijkt het over te gaan?
Hopelijk vinden de schrijvers weer energie om verder te gaan. Mijn complimenten voor het verhaal tot nog toe, er zit nog veel meer potentie in!
Sofie Sofie - 18-07-24 @ 06:58
0
Dank je Pie😘, je mag ook meeschrijven hoor.

De olie maakt ons zo lekker glibberig dat alles zo lekker aanvoelt. De wrijving van je gespierde borstkas tegen m'n tepeltjes is gekmakend en het schuren van mijn schaambeen over je harde lul laat m'n kutje nog meer hunkeren naar vulling.

Tussen mijn billen voel ik je spelen met de plug in mijn anus.
"Haal die er maar uit, tijd dat het daar meer opgevuld gaat worden. Bij jou ook?"

Je knikt instemmend waarna je voorzichtig de plug uit mijn sterretje trekt. Bij het dikke deel wordt mijn kringspier maximaal gespreid. Luid kreunend onderga ik het. Als je me het speeltje in de handen drukt ga ik op mijn knieën tussen je benen zitten en pak de fles olie. Ik spreid je benen en druk ze wat naar boven. Een flinke straal olie spuit ik op je lul en zak. Snel begin ik het uit te wrijven waarbij ik steeds meer richting je maagdelijke sterretje ga. Met één vinger druk ik zachtjes op je gesloten gaatje. Draaiend met mijn vinger laat ik mijn vingertopje je sluitspier passeren. Zuchtend laat je je penetreren door mijn vinger.

Ik pak de plug en plaats deze tegen je kontje. "Mag het," vraag ik je ter goedkeuring. Je knikt weer. Ik voer de druk wat op en zie je kringspier spreiden. Langzaam glijdt de plug bij je binnen... je pik ligt te schokken van genot op je buik. Met mijn andere hand pak ik hem beet en trek je zachtjes af.

"Druk hem door Sofie, het is heerlijk." Zachtjes druk ik helemaal in je achterste waarbij je luid kreunt.

Ik leg je benen weer plat op bed en kruip over je heen. Ik zoen je even en pak achterlangs je glibberige paal beet. Ik plaats hem tegen mijn kontgaatje...

Langzaam laat ik je toe in mijn darm. Als je eikel mijn sluitspier gepasseerd is wacht ik even om aan het gevoel te wennen. Het voelt zooo lekker!! Ik laat me zakken en voel je helemaal in mijn darm glijden..

"Wauw Bert, wat is dit ontzettend lekker," kreun ik luid.
Bert Bert - 18-07-24 @ 22:25
0
Nadat je de plug voorzichtig bij me inbracht wou jij hetzelfde voelen. Je komt traag boven op men stijve lul zitten en laat je steeds dieper zakken.

Jij buigt wat voorover en fluister nu voelen we beide het zelfde. En je kust me er volgt een korte maar liefdevolle kus.

Traag begin je te rijden op mijn stijve dieper en dieper je glibberige strakke kontje in.

Ik zeg je dat ik dit niet heel lang ga volhouden dit is veel te lekker Sofie. Ineens ga je trager om me even op adem te laten komen. En zo blijven we bezig. Je maakt me bloed geil. Ik giet nog wat olie op je rug die je zo aan je kontje voelt lopen.

Je voelt men lul harder en dikker worden in je kontje. Ik ga bijna komen Sofie. Mss de eerste keer in je kontje waar zeker niet de laatste.
Sofie Sofie - 24-07-24 @ 01:50
0
Ik voel je lul harder en dikker worden in m'n kontje. "Ik ga bijna komen Sofie. Misschien de eerste keer in je kontje maar zeker niet de laatste."

"Spuit m'n kontje vol Bert, doe het," kreun ik terwijl ik steeds harder op de dikke paal in mijn anus begin te rijden. Ik vinger mezelf ondertussen. Steeds luider begin je hijgen en te grommen en stoot je op mijn ritme steeds harder in me. Genietend van de dikke lul kom ik algauw voor het eerst in mijn leven klaar terwijl ik ruw in mijn kontgaatje geneukt word. "Oh Sofie, ik ga komen," kreun je luid. Kort hierop wordt je vat op mijn heupen versterkt en druk je je pik zo diep mogelijk in me. Ik voel je pik pulseren waarna ik een warme gloed in mijn achterste voel stromen... Ik buig me voorover en zoen je intens. "Oh Bert, wat was dat heerlijk zeg."

"Beloof me dat je me vaker zo gaat verwennen... 😋😘😘
Bert Bert - 03-09-24 @ 14:29
0
Nadat ik Sofies kontje helemaal had vol gespoten met warm sperma liet ze zich zakken en begonnen we een innige lange tongzoen. Je geniet nog duidelijk na en voelt men lul uit je kontje glijden.

Terwijl stroomt het sperma achterna en ik wrijf het uit over je natte kutje. Je likt men vingers af voordat we verder kussen en ik je stevig vastneem en verliefd in je ogen kijk.

Ik beloof je plechtig dat ik je heel vaak zo zal verwennen. op voorwaarde dat je mij ook iets beloofd. Jij blijft mijn geile sletje en je wil nog veel vettige spelletjes met me spelen.

Mijn fantasie slaat op hol als ik denk wat ik nog samen met sofie kan beleven. 2 geile zielen samen met weinig grenzen. We kussen innig voor we de douche instappen het water klettert op ons als ik je voel spelen met de plug die nog in mijn kontje zit. Je bijt op je lip draait me om en trekt die er heel traag uit.

Je vingert me nog even en likt dan je vinger af en knipoogt. Stiekem hoop ik dat Sofie me ooit wil nemen met een voorbind dildo gelijk ik haar genomen heb.

ik nijp in je billen en kijk recht in je ondeugende ogen je bent zo geil.
Sofie Sofie - 04-09-24 @ 06:08
0
Zachtjes trek ik aan de buttplug die nog in je mannenkutje zit terwijl het warme douchewater op ons klettert. Je kreunt zachtjes als ik mijn vinger nog even in je opgerekte anus druk. Oh wat maak je me geil met de gedachte dat je zo kunt genieten van die anale verwennerij.

"Je bent zeker nog nooit echt in je kontje geneukt?" Vraag ik je zachtjes als je grote handen mijn dikke billen vastpakken. Zachtjes knijp je erin en zegt geil. "Verras me Sofie, ik sta voor alles open."

Wauw, ik merk dat mijn hartje gloeit van verliefdheid. Eigenlijk wil ik het liefst vragen of je voor altijd bij me wil blijven. Dat zal wel een beetje raar zijn in dit stadium. Maar echt, ik zou niets liever willen.

Als we elkaar liefdevol wassen vraag ik je of je wel eens sex hebt gehad met meerdere personen tegelijk. Een beetje stil antwoord je van niet, het lijkt wel of je je ervoor schaamt.

"Het lijkt mij best spannend om eens door twee mannen tegelijk verwend te worden of om eens met eigen handen en mijn mond een vrouwenlichaam te ontdekken... zou je dat ook willen?"
Bert21457 Bert21457 - 04-09-24 @ 08:44
0
Sofie vraagt me of ik ervaring heb met een trio. Een beetje beschaamd geef ik toe dat niet te hebben. Ze vraagt of ik een voorkeur heb voor een man of een vrouw. Ik zeg dat ik niet echt een voorkeur heb. En dat ze gerust eens iemand mag uitnodigen.

Ik ben zo verliefd aan het worden op Sofie dat ze met me mag doen wat ze wil. Stiekem hoop ik dat die gevoelens wederzijds zijn. Hopelijk kom ik dit snel te weten.

Na de douche ben ik aan het kijken in haar lade met slipjes en kies een mooie groene die Sofie moet aandoen. Voor men ogen trekt ze hem aan en laat het langs alle kanten zien. Ik streel over de zachte stof als ik haar tegen me trek en kus.

Ineens neemt mijn schat nog een slipje een donkerblauwe hipster met een beetje kant. Doe jij deze aan zegt ze. Ik kijk haar een beetje raar aan. Als ze verduidelijkt je wil genomen worden als een vrouw dan moet je je ook maar zo kleden. + ik kan het slipje nog aandoen met jou geur erin Bert.

Deze gedachte maakt we wel geil en ik trek het slipje aan. Nu streelt Sofie overal en knikt goedkeurend. We kleden ons verder aan. Ik mijn jeans terug aan en Sofie een strakke zwarte legging waar haar billen heerlijk in staan.

Ik geef er nog een klets op als we naar beneden gaan om wat te eten en te zien waar deze avond eindigt. Als Sofie telefoon krijgt van een vriendin om nog iets te gaan doen. Sofie moet toegeven geen tijd te hebben als de vriendin door vraagt merkt ze dat Sofie bezoek heeft van een man en begint ze mijn schatje te plagen aan de telefoon.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer