Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Sir Cum-a-lot
Datum: 25-06-2024 om 09:33 | Reacties: 41 | Gelezen: 443
Omdat mijn vrouw (40) en ik (55) het erg druk hebben, hebben een au pair in dienst genomen. Een Zuid-Amerikaanse meid van 20 die dit jaar begint aan een studie aan de UvA. Vandaag is het zover. De eerste kennismaking tussen haar en ons gezin. Het is een warme dag en we zitten als gezin in de tuin als er aangebeld worst. Ik haast mij naar de voordeur om open te doen. Ik doe de deur open en daar staat Eva. Een 20-jarige studente. Ze lacht beleefd terwijl ik niet goed weet waar ik kijken moet.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 25-06-24 @ 10:28
0
Ik bekijk haar goed. Ze heeft een getinte huid, een zachte uitstraling, grote lieve bruine ogen en een vollle b-cup schat ik ij. Ze is niet groter dan 1.60 en heeft volle billen en een mooi vrouwenbuikje. Haar uiterlijk in combinatie met haar zachte vrouwelijke stem, maken mij opgewonden. Ik voel dat mijn pik zich met bloed begint te vullen. Ik heb een flink bovengemiddelde dikke pik, en dat in combinatie met mijn witte korte broek, zorgt ervoor dat de bolling goed te zien. Even zie ik de ogen van Eva over mijn kuis flitsen. "Kom binnen", zeg ik terwijl ik speeksel wegslik.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 25-06-24 @ 10:39
0
We lopen door naar de achtertuin. Terwijl wij de tuin inlopen zie ik dat de ogen van mijn vrouw over mijn bult flitsen. Daarna kijkt ze mijn licht afkeurend aan. Iedereen stelt zich voor, waarna ik en Eva naar boven lopen. "Dit is jouw kamer en je mag natuurlijk gebruik maken van de douche", leg ik haar uit. Eva begint met uitpakken terwijl ik naar beneden loop. Mijn vrouw staat in de keuken en kijkt mij gekwetst aan. "Kan je je dikke lul weer niet in bedwang houden?", bijt ze mij toe terwijl ze weer naar mijn bult kijkt. "Sorry, Alice", zeg ik, "ik heb gewoon een hoog libido."
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 25-06-24 @ 11:30
0
"Je ziet er belachelijk uit", beet Alice mij toe. Ik ging voor de lange spiegel staan en keek naar mezelf. Ik zag een 55-jarige, kalende man met een vormloze witte zwembroek aan waarin een grote vlek voorvocht te zien. 'S Avonds in bed had ik echt zin om mijn vrouw te neuzen. Dit alles door de aanwezigheid van Eva.
Eva Eva - 25-06-24 @ 11:49
0
Vandaag heb ik mijn eerste kennismaking met een nieuw gezin waar ik als Au Pair aan het werk zal gaan. Ik ben Eva, twintig jaar jong en een paar jaar geleden uit Colombia naar Nederland gekomen. Ik studeer aan de UvA en om alles een beetje betaalbaar te houden doe ik dus Au Pair werk. Ik ben klein van stuk, met borsten die volgens mij wel goed in verhouding met mijn lichaam zijn. Colombiaanse heupen, zoals Shakira, maar met veel minder mooi haar. Mijn haar is lang en donkerbruin, net als mijn ogen trouwens.

Een beetje zenuwachtig bel ik aan en een keurige man laat me binnen. Hij stelt zich voor, maar ik ben nog te zenuwachtig om zijn naam goed te verstaan en te onthouden.
De man is vriendelijk, beleefd en goed gebouwd. Ook onder buik, zeg maar. Want die bult in zijn witte linnen broek, daar kon ik echt niet omheen kijken.
Na een korte rondleiding door de keuken en de woonkamer, komen we in de tuin. Daar ontmoet ik zijn vrouw, Alice. Zij is best wel wat jonger dan hem, dus ik vermoed dat de kinderen een jaar of 10 zullen zijn. Alice kijkt me met enige afkeur aan. Misschien omdat de korte broek van haar man verraad wat er in zijn hoofd omgaat?

Ik krijg de bovenverdieping te zien en nadat ook dat allemaal ok is, begin ik uit te pakken.
?Waar zijn de kinderen eigenlijk??, vraag ik als ik na een tijdje naar beneden kom. Die blijken bij opa en oma te zijn en komen straks. ?Dus ik kan nog wel even douchen eerst??, vraag ik, want ik voel me plakkerig en bezweet. Alice knikt, vrij kortaf, maar goed.
Als ik net lekker onder de douche sta en helemaal schuim van de shampoo en douchegel, wordt het water opeens ijskoud. Ik geef een luide gil. Maar het water wordt ook niet meer warm. Ook niet na een minuut of vijf.
Ik pak een handdoek, veeg zoveel mogelijk schuim uit mijn haren en van mijn lichaam, wikkel mezelf in een badlaken en loop naar beneden. ?Sorry, maar er is geen heet water meer?, zeg ik zielig. Alice draait meteen de keukenkraan aan om het te controleren. Alsof ik dom ben en niet weet hoe een douche zou werken. ?Ja schat, ze heeft gelijk. Geen heet water. Is de ketel stuk misschien??, vraagt ze en hij gaat naar zolder om te kijken.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 25-06-24 @ 12:44
0
Ik loop de zoldertrap op richting de cv-ketel. Als ik een tijdje bezig ben met de ketel, ruik ik een zoete geur. Ik kijk om en zie Eva met een badlaken om naar mij kijken. "Lukt het?", vraagt ze. Door het badlaken zie ik haar tepels heen. Ze zijn stijf van de kou. "Uh. Nee. Ja", stamel ik. Ik voel mijn pik weer omhoogkomen en voel mijn ballen samentrekken. "Oh, God. Wat is ze mooi", denk ik bij mezelf.
Eva Eva - 25-06-24 @ 12:53
0
"Lukt het nou wel? Of lukt het juist niet?", vraag ik hem een beetje ongeduldig. Ik wil graag mijn lichaam en haren schoonspoelen en ik heb het nu ook nog eens ontzettend koud. Het lijkt wel alsof mijn tepels van mijn borsten af vriezen, zo koud heb ik het nu met mijn nog half natte lichaam onder het badlaken. "Kan ik misschien anders helpen? Een schroevendraaier aangeven of met mijn telefoon was licht bijschijnen?", vraag ik hem en loop al de zoldertrap op.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 25-06-24 @ 13:05
0
Eva vraagt of ze kan helpen. Mijn hart klopt in mijn broek. Ik voel dat mijn pik steeds harder wordt. Krampachtig probeer ik aan de naaktslakken in de tuin te denken. "Kan ik bijschijnen?", vraagt ze ongeduldig. "Als je wil", zeg ik terwijl ik op mijn hurken voor de cv-ketel ga zitten. Eva steunt nu op mijn grijsbehaarde been en schijnt bij. Haar borsten drukken tegen mijn arm aan en mijn pik staat bijna op klappen. "Hoe ga ik hier in hemelsnaam wegkomen zonder dat ze mijn enorme bolling ziet?"
Eva Eva - 25-06-24 @ 13:12
0
Ik sta al boven en schijn met mijn zaklampje van mijn telefoon bij de cv ketel. Mijn ijskoude hand ligt op zijn warme behaarde bovenbeen en door het gebrek aan ruimte bij de cv ketel kan ik niet voorkomen dat mijn borsten soms wat tegen zijn arm drukken. We zijn vlak bij elkaar, ik half tegen hem aangebogen, hij op zijn hurken voor me. "Iets lager Eva, zo kan ik net niets zien", zegt hij en meteen gaan mijn ogen naar beneden. Ik probeer mijn zaklamp wat lager te richten, waar hij het wil en moet daardoor nog iets meer tegen hem aan leunen. Ik probeer zo goed mogelijk met hem mee te kijken, waardoor ik zie hoe groot de bult in zijn korte broek nu weer is.
"Nou, jij hebt het in elk geval lang niet zo koud als ik", lach wat ongemakkelijk tegen de man.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 25-06-24 @ 15:34
0
Nadat ik de cv opnieuw heb ingesteld, sta ik op en draai vliegensvlug richting de deur van het hok zodat Eva mijn erectie niet ziet. Terwijl ik de trap afdaal zeg ik "Je kan weer warm douchen". Op de overloop zie ik Alice weer. Als ze weer de grote voorvocht plek ziet, kijkt ze mij vies aan. Snel loop ik naar beneden terwijl Eva de douche weer aanzet.
Eva Eva - 25-06-24 @ 15:47
0
Na wat gepiel aan de cv installatie, staat hij opeens snel op en draait gauw richting de deur. Ik denk dat hij probeert zijn stijve te verbergen voor me, maar daar is het nu wel wat te laat voor. "Je kan weer douchen", zegt hij als hij de zoldertrap afloopt. Ik wacht tot hij beneneden is en ga dan ook naar beneden. Ik wil niet dat hij onder mijn badhanddoek kan kijken en iets van mijn blote lichaam ziet. Terwijl ik naar beneden loop, zie ik Alice hem bedenkelijk aankijken. Mij kijkt ze alleen maar minachtend aan, terwijl ik alleen maar even heb geholpen met de cv ketel. En bedankje zou ook kunnen hoor.

Ik ga terug de badkamer in en zet de douche weer aan. Heerlijk dat warme water. Voor de zekerheid spoel ik meteen maar mijn haren uit en mijn lichaam schoon, voordat de cv er weer mee uitscheid. Daarna blijf ik alleen nog even wat doorwarmen onder de stevige hete stralen op mijn rug. Ik denk even aan die arme man, die nu misschien wel ruzie met zijn vrouw heeft, omdat ik daar in een handdoekje rondliep en hem een zeer aangenaam gevoel gezorgde. Arme man. Maar die bult was groot, echt heel groot. Even glijden mijn natte handen over mijn natte lichaam. Over mijn billen en borsten, over mijn buikje en over mijn vagina. Mijn lipjes zijn wat gevoelig en glibberig, voel ik. Komt dat door hem?
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 25-06-24 @ 18:23
0
Ik lig naast mijn vrouw in bed. Door Eva heb ik echt veel zin in seks. Ik grijp weinig subtiel de billen van mijn vrouw. "Handen thuis, viezerik". Teleurgesteld haal ik mijn handen terug. "Moet je maar niet zo geilen op een meisje wat je dochter had kunnen zijn." Ik pak mijn telefoon en loop richting badkamer. "Dan doe ik het zelf wel, trut ", mompelde ik. In de badkamer draai ik de deur op slot. Ik open de hidden cam app. Ik klik op het eerste cameratoezicht en die Eva in bed liggen. Dan klik ik op de historie van de badkamercanera. Ik zie Eva zich uitkleden. Haar borsten hangen lichtjes en ik heb een goede blik op haar grote tepels.
Eva Eva - 25-06-24 @ 22:15
0
Na het douchen kleed ik me om. Ik ga naar beneden om opa en oma en natuurlijk de twee kinderen te ontmoeten. Het zijn aardige kinderen. Jongen 11 en een meisje van 9. Keurig opgevoed en gelukkig niet bang van een vreemde die hier in huis komt wonen.
Na een lange spannende dag, poets ik m'n tanden, kleed me uit en ga naar bed. Thuis slaap ik altijd helemaal naakt, maar hier in een vreemde omgeving hou ik nog wel mijn string aan.
Ik denk terug aan vandaag en dan vooral aan de opwinding die ik bij de man des huizes had gezien. Het wond me op. Het windt me nog steeds wel wat op. Ik voel dat ik warm ben. Ik streel mezelf wat onder de lakens, zonder echt met mezelf te spelen. Uiteindelijk val ik onrustig in slaap.
Een paar uur later word ik al weer wakker. Ik ben nog steeds wel wat opgewonden en in mijn slaap heb ik de lakens van mij afgeschopt. Nog half slaperig gaat mijn hand naar mijn blote borst. Ik streel 'm zachtjes en plaag mijn tepel wat. Mijn andere hand streelt over mijn string en schuift even later de stof opzij om er wat beter bij te kunnen. Ik denk aan hem, aan de man hier in huis. Dat hij ouder is dan mij, dat maakt me niet zoveel uit, want hij ziet er goed uit. Zeker in zijn witte korte broek.
Mijn vingers strelen mijn lipjes en mijn spleetje en wrijven zachtjes over het knopje dat meteen reageert op mijn aanrakingen. Dan hoor ik gestommel. En een toilet dat wordt doorgetrokken. Ik was dus niet als enige wakker op dit moment. Wat het de vrouw? Een van de kinderen? Was hij het?
Nog heel even blijf ik mezelf met ingehouden adem strelen, want het is wel lekker. Dan trek ik de lakens weer over mijn vrijwel geheel naakte lichaam en probeer weer in slaap te vallen.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 26-06-24 @ 02:50
0
Ik begin mijzelf rustig af te trekken terwijl ik naar de badkamerbeelden kijk. Met lange halen laat ik mijn voorhuid over mijn dikke eikel glijden. Zachtjes kreun ik als ik naar haar perfecte lichaam kijk. Ik ben gefixeerd op haar ietwat hangende getinte borsten. Ik switch naar de live slaapkamerbeelden in de hoop iets te zien. Jackpot. Eva ligt stiekempjes haar mooie jonge lichaam te strelen. Mijn grote ballen beginnen te jeuken terwijl ik sneller begin te trekken. Mijn grote ballen schudden heftig bij elke rukbeweging. Ik dacht dat voorvocht door mijn leeftijd verledentijd was, maar er vormde al een plasje op de grond
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 26-06-24 @ 03:06
+1
Ik zie Eva zichzelf strelen en raak nog meer opgewonden. Met mijn linkerhand pak ik mijn ballen zodat ze geen klappende geluiden tegen mijn been maken en trek nog sneller. Ik voel dat een heftig orgasme zich meester van mijn lichaam maakt. Als Eva haar borsten vastpakt wordt het mij teveel. Een dikke sliert sperma druipt uit mijn eikel op de grond. En nog een sliert ?n nog een sliert. Ik tel er zeven. Vroeger kon ik echt spuiten, maar dat lukt helaas niet meer. Op de grond ligt een eetlepel aan zaad. Ik veeg het op met toiletpapier en maak mijn eikel schoon. De doekjes gooi ik in het toilet en met een rood hoofd spoel ik door.
Eva Eva - 26-06-24 @ 08:14
0
Als ik me 's morgens aankleed, denk ik even aan vannacht. Dat ik zomaar zo opgewonden was en mezelf wat verwende, terwijl ik pas 1 dag bij deze aardige mensen woon. In een spijkerbroek en een truitje met v-hals maak ik het ontbijt klaar. Alice en haar man zijn al vroeg beneden. Ze zijn verrast dat ik het ontbijt verzorg. Kennelijk deed hun vorige au pair dit niet, maar ik beschouw dit gewoon als onderdeel van mijn werk. "Als ik jullie wat beter ken, vooral de kinderen en weet waar jullie van houden, dan wil ik ook wel eens een echt Colombiaans ontbijt maken. Of avondeten", zeg ik tegen het stel en ga even naar boven om de kinderen te wekken en aan te kleden. Waar de man van houdt, iets Colombiaans, kan ik wel raden, op te maken uit zijn onopvallende blikken naar me.
Als de ouders weg zijn, is het mijn taak me over de kinderen te ontfermen. Ik breng ze naar school en ga daarna aan de gang in het huis. De keuken, stofzuigen en meer van dat. Boodschappen hoef ik gelukkig niet te doen, want die schijnen altijd te worden bezorgd. Ik hoef alleen maar aan Alice door te geven wat ik nodig heb en ze voegt het wel toe aan het boodschappenlijstje.
Het toilet maak ik schoon, zeker de vloer, want daar zitten wat vage vegen op met stukjes toiletpapier eraan vastgekleefd. Je ziet het bijna niet, maar het viel me op toen ik de vloer deed.
Het is warm vandaag, dus ik trek even iets luchtigers aan. Mijn spijkerbroek en truitje doe ik later wel weer aan als ik de kinderen weer van school moet halen. Ik sta een tijdje bedenkelijk in mijn ondergoed door mijn kleding te zoeken op zoek naar iets geschikts. Ik denk weer even aan vannacht. En aan de grote bult in de witte korte broek. Ik raak opgewonden. Ik ben nu toch alleen thuis, dus waarom ook niet...
Ik laat me achterover op bed vallen en begin weer voorzichtig met mezelf te spelen. Niemand die het ziet.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 26-06-24 @ 11:53
0
Eva maakt in de ochtend een lekker ontbijtje klaar, voordat Alice en ik naar het werk gaan. Aangekomen op het werk kan ik mij maar moeilijk concentreren. Mijn hoofd heb ik steeds bij het sexy lichaam van Eva. Ik besluit naar het toilet te gaan en bekijk de live camera beelden. Ik zie Eva wijdbeens op bed liggen. Met haar hand wrijft ze over haar kutje. Ik slik mijn speeksel weg en trek mijn broek op het toilet naar beneden. Binnen no time staat mijn pik recht vooruit. Langzaam begin ik mezelf af trekken, terwijl ik naar een vingerende Eva kijk. Het wordt mij al snel teveel en kreunend kom ik klaar in het toilet. Mijn dikke zaad maakt plonsgeluidjes terwijl ik driftig blijf aftrekken. Als ik klaar ben spoel ik door. Bij de wasbak wrijf ik water in mijn gezicht om te verbloemen dat ik net heftig ben klaargekomen. Ik ga weer rustig achter mijn pc zitten. Mijn beste vriend (de 60-jarige Leo) komt naar mijn bureau lopen. "Alles goed, Rien?", vraagt hij. "Uhm. Ja, hoor", zeg ik schaapachtig. "Hoezo?" "Je ziet er een beetje gespannen uit"; zegt hij glimlachend.
Eva Eva - 26-06-24 @ 12:01
0
In gedachten zie ik hem weer staan, Rien, in zijn witte korte broek. De bult is groot en tekent zich zeer goed af in de krappe stof. We zijn echter niet boven bij de cv ketel, maar ik lig op bed, zoals nu. En hij staat in mijn kamertje voor mijn bed kijkt toe hoe ik met mezelf speel. Ik streel mijn borsten, pak ze vast en knijp soms wat in mijn tepels, zodat ze hard en stijf worden. Het windt hem op, dat zie ik aan de bult in zijn broek die ik met lichte schokjes in omvang zie toenemen. Ik doe mijn benen wijd voor hem en spreid mijn lipjes uitnodigend, terwijl de nagel van mijn wijsvingers langs mijn klitje schraapt. Ik tril van opwinding en genot en slaak enkele zachte kreuntjes. Dan laat hij opeens zijn broek zakken en komt er een grote harde piemel tevoorschijn met wat grijzend schaamhaar er boven. Ik ben vochtig en klaar voor hem. Hij mag me zo bespringen als hij dat wilt. Maar het gebeurd niet. Het zijn alleen mijn eigen vingers die me plezieren, alleen op mijn kamertje, in het verder lege huis.

Het volgende moment ben ik ergens anders. Aangekleed in mijn spijkerbroek en truitje met V-hals zoals ik die even geleden had uitgetrokken. Ik ben in de garage naast het huis of zo, of in het schuurtje achter in de tuin. Ik zoek wat tussen de spullen op de stellingen, iets voor de kinderen om mee te spelen denk ik. Ik ben nog net zo opgewonden als toen ik voor hem op het bed lag met mijn benen wijd in afwachting van hem.
Het is het schuurtje achter in de tuin, weet ik nu wanneer de deur openzwaait. Voor ik geschrokken overeind kan staan, heeft hij al een goed zicht op mijn strakgespannen billen gehad. Dat was voor hem de druppel, want de deur gaat dicht en hij draait ?m van binnen op slot. Meteen staat hij achter me en drukt zijn nog altijd korte witte broek met harde bult stevig tegen mijn billen en onderrug. Zijn armen komen om mij heen en hij houdt me op die manier gevangen. Ruw grijpt hij naar mijn borsten en schuift mijn truitje omhoog om ze bloot te kunnen zien en te voelen. ?Wat ben jij een lekker geil grietje Eva?, gromt hij hongerig in mijn oor en nek en knijpt stevig in mijn borsten.
Mijn broek is opeens uit, net als mijn string en ook zijn broek voel ik niet langer tegen mijn billen drukken. Alleen nog maar de warmte van het naakte menselijke lichaam. Ik sluit mijn ogen en geef me eraan over. Ontsnappen aan deze man heeft nu toch geen zin. Ik zet mijn voet op een plank op de stellen en hardhandig drukt hij zijn grote geaderde lul achterlangs in mijn vochtige grotje.

Lang voordat hij zal komen, ben ik al klaargekomen. Ik open mijn ogen en bevind me weer op mijn bed in het lege huis. Mijn kutje glinstert, mijn vingers glinsteren en er is een klein nat plekje op de lakens tussen mijn benen. Ik ben voor hem gekomen, al heeft hij dat nooit gemerkt of gezien.
Als mijn lichaam weer wat bedaard is, kleed ik me aan en ga naar beneden. Over een uurtje moet ik de kinderen van school halen en ze daarna vermaken. Daarna eten koken voor als Rien en Alice uit hun werk weer thuiskomen. Ze hechten er veel waarde aan om als gezin met z'n allen te eten, wat ik als au pair wel kan waarderen.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 26-06-24 @ 23:09
0
Leo is al een tijd mijn beste vriend, maar onze vriendschap stond een tijd geleden onder hoge druk. Leo en ik raakte ooit aan de praat bij de urinoirs. Lang verhaal kort gemaakt: hij zag wat ik door mijn gulp haalde en was onder de indruk. Hij vond het een goed idee om zijn jongere vrouw eens te laten neuken (zo zei hij letterlijk) door mijn grote pik. We hadden met z'n drie?n afgesproken in een hotel. Toen het uiteindelijk tot de daad kwaml en Leo zijn vrouw geluiden hoorde maken die hij niet van haar kende, kreeg hij spijt. Zijn vrouw wist niet van ophouden en Leo's piemel bleef slap. Ze kreunde veel en bleef maar kreunend over mijn stijve pik praten. Het was echt denigrerend voor Leo. Nadat ik haar zonder condoom doggy geneukt had kwam ik klaar in haar mond. Dit was blijkbaar tegen de afspraak in die zij met hem gemaakt had. Leo is toen een tijdlang boos op mij geweest. Ik voelde dat ik daarom nog iets goed te maken heb met hem en besloot hem in te lichten over mijn sexy au pair
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 27-06-24 @ 09:50
0
"Leo, Alice hebben sinds kort een au pair. Ze is jong en erg sexy", zei ik terwijl ik mijn ogen op de monitor gericht houd. "Heb je foto's van haar Rien?" Zonder enige twijfel pak ik mijn telefoon uit mijn zak. "Kom mee, Leo." We lopen samen richting printerhok. Ik open de camera app en start de historie van de badkamercamera. Op beeld is Eva te zien terwijl ze haar perfecte ietsje hangende borsten inzeept. "Gast!", schreeuwt Leo opgewonden. "Jij geile beer!" Schaapachtig lach ik. Mijn pantalon begint al te bollen als ik kijk naar Eva's perfecte lichaam. Leo ziet mijn bult en begint te lachen. "Mijn pik groeit echt niet meer door alleen kijken. Waarom ben jij nog zo potent als een puber?" Ik hoor Leo niet en heb alleen aandacht voor Eva
Eva Eva - 27-06-24 @ 18:33
0
Puur voor de beleefdheid vraag ik Rien en Alice hoe hun dag was. Ik vraag het meer omdat ik wel benieuwd ben naar wat ze voor de kost doen en om een beetje een gesprek op gang te houden.
Met de kinderen kan ik wel goed vinden. Die hebben al gedouchte voor het eten en dan kan ik ze straks nog extra lang voorlezen. Rien kijkt soms naar me, zoals mannen wel vaker doen, met zo?n bepaalde blik. En Alice kijkt dan even later ook weer naar mij, maar veel minder blij dan haar man. Volgens mij is Alice het helemaal niet mee eens dat ik hier bij ze ben ingetrokken. Maar ik heb het geld hard nodig, dus als ik me extra goed met hun kinderen inzet, komt het vast wel goed.
Kon ik maar op een makkelijker manier aan geld komen. Als Colombiaanse ligt drugs natuurlijk nogal voor de hand. Wel clich? hoor. Maar sinds Pablo Escobar hoef ik me daar als Colombiaanse niet meer aan te wagen. Veel te riskant tegenwoorden op het vliegveld. Nee, kon ik anders maar met net zoveel inspanning aan meer geld komen...
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 27-06-24 @ 20:32
0
Bij thuiskomst begroet ik Eva met een knuffel. Mijn vrouw kijkt mij niet eens aan. Na het eten speel in een spelletje met Eva en de kinderen. Tijdens het spelletje wordt ze gebeld. Het is haar vriendje. Eva loopt naar boven om verder te bellen. Ik maak het spelletje af waarna ik ze naar boven breng. Als de kinderen in bed liggen, stapt Alice onder de douche. Ik loop onze slaapkamer in en open de camera app. Ik zie mijn vrouw onder de douche staan. Ze schrobt haar lichaam hard, alsof ze walgt van haar lichaam. Het doet mij verdriet om haar zo te zien. Haar borsten, billen en buik hangen, maar het blijft de vrouw waar ik ooit zo verliefd op was. Ik merk dat mijn pik slap blijft. Zodra ik switch naar Eva's kamer, voel ik gelijk opwinding. Ze lijkt ruzie met haar vriendje te hebben.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 27-06-24 @ 20:39
0
Ik kan met moeite verstaan wat ze zeggen. Ze verwijt hem dat ze tekortkomt tussen de lakens. "Ik weet dat je er niks aan kan doen, maar ik heb iets dikkers nodig", hoor ik haar zeggen. De douche gaat uit en ik switch weer naar de badkamer. Mijn vrouw staat naakt voor de spiegel. Ze duwt haar borsten naar boven en zegt op een pesterig toontje: "Ik ben Eva en kom je man opgeilen". Ik zie dat het haar steekt dat mijn dikke piemel op half stok gaat als ik Eva zie.
Eva Eva - 28-06-24 @ 06:42
0
Na het eten speel ik in de speelhoek nog een spelletje met de kinderen en hun vader doet gezellig mee. Gezien de reactie van Alice is hij echter lang niet altijd zo. Maar nu ik met hun kinderen ben, wil hij opeens maar wat graag tijd doorbrengen met de kinderen.
Dan word ik gebeld. Het is mijn vriendje. ?Red je het even alleen??, vraag ik hem waarbij ik mijn hand op zijn onderarm leg. Hij knikt, tuurlijk redt hij dat. Het zijn toch zeker zijn kinderen. Ik ga naar boven, naar mijn kamer, om een priv?gesprek te kunnen voeren. Daar heb ik geen anderen bij nodig die met me meekijken of meeluisteren. Zoals zo vaak gaat het weer eens over seks met Carlos. Hij denkt dat ik ontrouw ben, terwijl ik foto?s heb gezien van hem en een ander meisje. Hoe hij ze zo gemakkelijk het bed in lult weet ik niet, want een lange passionele nacht hoef je niet van hem te verwachten. Zeker niet met wat hij daar beneden heeft. En mijn Colombiaanse bloed snakt juist naar nachten vol passie. En dat andere, zoals dat van Rien. Die is ten minste aan de maat.

Een beetje ruzi?nd met Carlos hoor ik de kinderen bovenkomen. Het is bedtijd en nadat Rien hun tanden heeft gepoetst, kom ik ze nog een kus voor het slapengaan brengen.
Ik ga terug naar mijn kamer en ruzie verder met Carlos. Alice gaat even douchen. Ik ga straks wel. Eerst deze ruzie maar weer proberen uit te praten. Carlos weet ook hoe temperamentvol ik kan zijn, zeker tussen de lakens en hij weet dat ik mij steeds meer erger aan zijn loze beloftes dat het beter zal worden. Ik hoor geroezemoes, in de badkamer of op de gang beneden. Alice? Of Rien? Of allebei?
Misschien is het maar beter ook dat ik hier ben en Carlos daar. Kunnen we ook niet teveel in elkaar teleurgesteld raken. Camsex is misschien het beste dat we momenteel hebben. Hij kan mij niet teleurstellen, want wat mijn vingers bij me kunnen daar mag hij alleen maar van dromen. En hij vind zijn genot toch wel, want ik weet heus wel dat Carlos meteen naar een of ander ?vriendinnetje? gaat als we hebben opgehangen.

?Je hoeft echt niet de hele avond op je kamer te blijven hoor Eva. Je mag ook gerust bij ons beneden zitten?, zegt Alice als ze uit de badkamer komt. Haar stem klinkt vrolijker dan het de hele avond heeft gedaan, als van een vrouw die zojuist na ik weet niet hoe lang eindelijk weer eens een goeie beurt heeft gehad.
?Dank je, dat is erg aardig. Ik kijk wel. Maar ik heb een beetje ruzie met mijn vriendje, dus misschien dat we elkaar straks nog even bellen?, zeg ik tegen haar en verdwijn in de badkamer, die nog heerlijk warm van de douchebeurt van Alice is.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 28-06-24 @ 10:47
0
Mijn gedachten aan de mooie Eva winden mij toch op en stiekem klop ik op de badkamerdeur. "Alice", fluister ik. Alice doet naakt open. Ik glip naar binnen en draai de deur op slot. "Je bent nog steeds de mooiste", fluister ik. "Lieg niet tegen mij", fluistert ze met betraande ogen. "Ik weet dat je op je vriendinnetje Eva geilt." Ik leg mijn vinger op haar lippen en draai haar naakte lichaam om. Ik duw haar bovenrug naar voren over de wasbak. Zonder twijfel plaats ik mijn dikke eikel tegen de opening van haar kutje. Alice hijgt van anticipatie. Ik voel dat ze nog natter wordt. Ik bevochtig mijn eikel met haar vocht en glijd mijn halve lengte in slootjes naar binnen. Alice kreunt ingehouden.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 28-06-24 @ 11:26
0
Terwijl ik haar neem fantaseer ik over Eva. Ik merk dat mijn gedachten mijn pik zo hard als glas maken. Alice kreunt zachtjes en duwt met haar handen mij iets van haar af. Ik was te enthousiast met stoten. Alice is mij gewend, maar kan toch maar de helft van mijn lengte hebben. Met een hand grijp ik haar haar stevig vast en trek haar hoofd iets naar achter. Alice begint nu harder te kreunen. Na nog een paar stoten voel ik haar kutje samentrekken en slaakt Alice een lage kreun. Ik voel haar klaarkomen. Nadat ze een intens orgasme heeft gehad, voel ik mijn ballen samentrekken. "Aaah. Eva", kreun ik. Alice duwt mij gelijk naar achter. "Wat doe je sukkel", denk ik bij mezelf. Ik verwachtte dat Alice razend zou zijn, maar in plaats van boos te worden, zakte ze door haar knie?n en nam mijn dikke eikel half in haar mond, terwijl ze mij aftrok. Dit tafereel in combinatie met mijn gedachte aan Eva werden mij teveel. Hijgend schoot ik Alice haar mond vol met dik zaad. Mijn gedachte aan Eva zorgde voor zoveel sperma dat Alice zich bijna verslikte. Na mijn orgasme haalde ik mijn pik uit haar mond. Ze kuste mijn buik. Ze huilde. Niet omdat ze zich had verslikt, maar omdat ze bang was mij krijt te raken aan de mooie Eva.
Eva Eva - 28-06-24 @ 16:26
0
Na een lange douche en wat scheren, besluit ik om toch maar boven te blijven. Ik loop nog wel even naar beneden om wat drinken te pakken en om de nodige dingen voor het ontbijt vast klaar te zetten. ?Ik blijf toch maar liever boven vanavond. Hebben jullie ook even een beetje privacy. En kan ik even ongestoord ruzie maken met mijn vriend. Maar ik zal zachtjes doen voor de kinderen?, lach ik en neem mijn glas drinken mee naar boven.
Liggend op bed bel ik Carlos. Ons gekibbel duurt voort. Over hoe deze mensen zijn? Is zij een lekker wijf? Wil ik met hem naar bed? Nou, ten eerste gaat je dat niets aan en ten tweede. Ach laat ook maar. ?Carlos, waarom hebben we zo veel ruzie de laatste tijd? En waarom heb je zo weinig aandacht voor mij en zo veel voor andere vrouwen? Ben ik niet goed genoeg voor je. Als er iemand recht heeft om te klagen, dan ben ik het volgens mij juist?, begin ik en begin me ondertussen uit te kleden.
In mijn ondergoed lig ik op bed en streel mijn lichaam wat, zodat Carlos het goed kan zien. ?Ben je niet bang dat er iemand binnen kan komen en je zo ziet liggen??, vraagt Carlos nerveus. Nou, was dat maar waar? ?Nee lieverd, mijn deur zit op slot, met de sleutel er in, dus die kan nu helemaal niet geopend worden. Het is hier veilig?, lach ik tegen mijn vriend en haak beha los. Plagend hou ik de cups nog even voor mijn borsten en ontbloot ze uiteindelijk voor de camera. ?Ze zijn lekker Eva? Knijp ?s in je tepels. Worden ze al hard??, vraagt Carlos en ik doe wat hij vraagt. ?Hoe is het met jouw pik??, vraag ik hem dan op de man af, terwijl ik mijn eigen broekje laat zakken. Carlos mompelt iets dat ik niet goed kan verstaan, maar aan zijn bewegingen zie ik wel dat hij met zijn pik zit te spelen.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 28-06-24 @ 20:30
0
Alice en ik zitten op de bank VI Oranje te kijken als Eva naar beneden komt. Ze zet de borden en messen klaar, daarna gaat ze naar de keuken, schenkt water in en gaat snel naar boven. Ik kijk Alice aan en laat mijn hand onder haar shirt verdwijnen. "Ik ben moe. Ik ga naar boven", zegt ze terwijl ze de kamer uitloop. Nu Alice er niet meer is, is er niemand die zich ergert aan Johan Derksem. Ik open de camera app en scroll naar Eva's kamer. Op het scherm van haat laptop zie ik een gespierde jongen met een licht gekromde pik. Ik schat zijn lul op 15cm. De jongen trekt zich af, terwijl Eva zichzelf bevredigt met een dikke donkere dildo ze houdt de dildo uit zijn gezichtsveld. Onder haar kontje heeft ze twee handdoeken liggen. "Vinger jij je?", vraagt de jongen. "Ja", kreunt Eva.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 28-06-24 @ 23:33
0
Maar Eva bewerkt haar kutje met een dildo. Eva kreunt terwijl haar kutje een soppend geluid maakt. Opeens laat ze de dildo los en vingert haarzelf klaar. Haar kutje knijpt zo hard samen dat de dildo eruit schiet. De jongen komt ook klaar en spuit doorzichtig vloeistof over zijn buik. Jaloers kijk ik naar het tafereel. Eva zet gelijk de laptop uit en loopt met de handdoeken naar de badkamer om ze af te gooien. Als Eva weer naar haar kamer gaat, ga ik stiekem de badkamer in. Ik pak de handdoeken en ruik eraan. Eva ruikt heel zoet en gelijk komt mijn pik weer omhoog. Ik kan mijzelf niet beheersen en trek mijzelf weer klaar. Mijn dikke zaad vermengt zich met haar kutvocht. Ik veeg de laatste klodders van mijn eikel en leg de handdoeken terug. Stiekem verlaat ik de badkamer en ga naast Alice in bed liggen.
Eva Eva - 29-06-24 @ 13:05
0
Op het beeldscherm van mijn laptop zie ik Carlos zichzelf rustig aftrekken. Zijn gezicht is meestal net niet in beeld, zijn stijve pik met zijn hand eromheen, juist de gehele tijd. Zelf ben ik juist voor hem vanaf mijn gezicht in beeld, want ik wil dat hij goed ziet hoe veel ik soms lig te genieten. Mijn gezicht, mijn borsten, mijn buik en het bovenste stukje van mijn heuveltje zijn steeds in beeld. Steeds wanneer het gezicht van Carlos niet in beeld is, beeld ik mezelf in dat daar het gezien van Rien zit. En dat het ook zijn grotere, dikke lul is die mijn grotje binnendringt en niet de dikke zwarte dildo die ik momenteel gebruik. ?Vinger jij je??, vraagt Carlos hijgend als zijn hoogtepunt kennelijk al begint te naderen. Ik zucht ja. Hij hoeft niet te weten dat ik meer van een dildo geniet dan van hem. Of dat ik me inbeeld dat het niet een dildo is, maar de lul van de man wiens kinderen ik opvoedt.

Carlos komt klaar, spuit het zaad in glazige straaltjes en klodders over zijn eigen buik. Dan kom ik zelf ook klaar, want ?Rien? neukt heerlijk. Ik kom zelfs lekkerder klaar dan ik ooit bij Carlos ben gekomen. Door de kracht waarmee mijn kutje samenknijpt, wordt de dildo naar buiten geperst. Maar dat ziet Carlos gelukkig niet. Onze ruzie is bijgelegd en ik ben zowaar met een bevredigd gevoel achtergebleven. Maar niet dankzij mijn vriendje.
Ik sluit mijn laptop af en gooi de handdoeken met natte vlekken in de wasmand. Ik ga terug naar bed en geniet nog even van het gloeiende gevoel in mijn langzaam dat maar heel langzaam uitdooft.

Dan hoor ik de wc doortrekken in de badkamer. Ik schrik. Wat als iemand mij met die handdoeken had betrapt? Of wat als iemand die handdoeken nu vindt? Ik wacht een paar minuten tot het stil is en sluip dan terug naar de badkamer. Ik pak de twee handdoeken snel uit te wasmand en loop gauw terug naar de badkamer. Gelukkig heeft niemand iets gemerkt.
Als ik de handdoeken wil opvouwen om ze de volgende ochtend opnieuw en droog in de was te kunnen gooien, grijp ik in een natte kleverige vlek. Het is nog een heel klein beetje warm. Ik weet meteen wat het is. Het was dus Rien die in de badkamer was en Rien heeft zich afgetrokken en zijn sperma aan de handdoek die ik voor mezelf had gebruikt, gebruikt om zijn lul aan schoon te vegen.
Ik ruik aan mijn vingers. De geur is herkenbaar en penetrant. Niet stinkend, maar juist opwindend. Ik proef aan mijn vingertoppen. Het smaakt niet vies. Ik blijf even bedenkelijk op mijn bed zitten. In mijn gedachten had Rien me al een keer geprobeerd aan te randen in het schuurtje, heeft hij me daarstraks heerlijk geneukt in gedachten en nu proef ik zijn sperma in werkelijkheid op mijn vingertoppen. Ik voel me meteen weer geiler worden. Ik lik aan de handdoek en proef nu nog veel meer van zijn lekkere sperma. Niemand die het ziet, niemand die het weet dat ik dat heb gedaan. En morgenochtend was ik de handdoeken en de rest van de was wel weer.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 29-06-24 @ 15:16
0
Ik lig naast Alice en hoor Eva haar kamer uitlopen. Ik besluit de badkamercamera te bekijken. Ik zie Eva nog net aan de badhanddoek ruiken. "Holy shit", denk ik mijzelf, "betrapt, ouwe". Met een halve erectie probeer ik de slaap te vatten. "Zou Eva weten dat ik klaargekomen ben in haar handdoeken ". De volgende dag zit ik al vroeg in de auto. Eva's nachtelijke wandeling houdt mij bezig. Eenmaal aangekomen op kantoor ga ik snel achter de computer zitten. "En?", vraagt Leo, "nog wat beleefd? Ik vertel hem in geuren en kleuren wat er gisteravond gebeurd is
Eva Eva - 29-06-24 @ 15:24
0
De volgende ochtend is Rien al de deur uit als ik het ontbijt maak. Hij moest al vroeg naar zijn werk kennelijk. En het valt me op de Alice een stuk vriendelijker is tegenover mij wanneer Rien er niet bij is. Ik begin de indruk te krijgen dat ze meer een probleem met Rien heeft dan met mij.
Als ook Alice naar haar werk is en ik de kinderen naar school heb gebracht, verzamel ik de vuile was. De vlek in de handdoek op mijn kamer is inmiddels opgedroogd en voelt wat schilferig aan als ik er over wrijf. Wat haalde ik me in mijn hoofd om er gisteren aan te proeven?
Dan besluit ik Rien even met het aftrekken te confronteren. "Prima dat jij dat je pretvlekken overal wilt achterlaten, maar zou je het voortaan gewoon in de wc, in de wasbak of onder de douche willen doen en niet in mijn handdoek?", stuur ik hem. "Dat het lekker ruikt en lekker smaakt, is geen excuus", stuur ik er een paar seconden met een smiley achter aan.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 29-06-24 @ 19:10
0
Als ik met Leo bij de koffiemachine sta, krijg ik een appje binnen. Ik had vanochtend de kast open laten staan. Alice zal wel weer een appje gestuurd hebben 'of ik alsjeblieft de kast wil dichtdoen voordat ik vertrek.'. Als we weer achter het bureau zit, pak ik zuchtend mijn telefoon. Tot mijn grote verbazing heeft Eva mij een berichtje gestuurd. Snel klik ik hem open. Zodra ik het berichtje lees, begint mijn hart in mijn keel te kloppen. Ze heeft de handdoeken gezien. Ik slik mijn speeksel weg. Als ik na de wetkdag thuiskom zitten Alice en Eva op de bank te giechelen. "Waar zijn de kinderen?", vraag ik. "Lotte is ziekjes en Sanne is heel moe", zegt Eva, "ik heb ze op bed gedaan." "Kom zitten", zegt ze terwijl ze Alice lachend aankijkt. "Ik wil mij eerst opfrissen ", zeg ik. "Ziten!", commandeert Alice lachend. Eva schuift op.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 29-06-24 @ 20:37
0
"Dit had ik niet verwacht bij thuiskomen", verzucht ik. "Over thuis...komen gesproken", zegt Alice lachend. Eva pakt haar handdoeken vanachter Alice haar rug. Ze giechelen allebei terwijl ze de vlekken laten zien.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 29-06-24 @ 21:19
0
'Wat is dat nu?", vraagt Alice. Ik hou mij van de domme. "Een bruine en een zwarte handdoek", zeg ik dommig. " No shit, Sherlock", zegt Eva. Eva wrijft over de witte vlekken. De ontstane schilfers vallen op mijn zwarte pantalon. "En wat is dat?", vraagt Alice. Ik merk dat ik een rood hoofd krijg. "Een man moet toch wat", zeg ik schaapachtig. "Ruik jij dat ook?", zegt Eva terwijl ze een handdoek onder de neus van Alice houdt.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 29-06-24 @ 22:16
0
"Je ruikt zoet, lieverd", fluistert Alice terwijl ze Eva's haar achter haar oor strijkt. "Dank je", zegt Eva, "maar ik bedoel dat ziltige." Alice ruikt weer. "Zaad. Ouwe mannenzaad. 50+-zaad", zegt ze glimlachend. Ik voel mij steeds kleiner worden.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 30-06-24 @ 00:37
0
"Geil je op Eva?", vraagt Alice plots. "Geil je op haar kutje?" "Nee, echt niet", ontken ik, "ze is veel te jong voor mij." Eva staat op. "Geloof jij hem, Alice?" Eva pakt een stoel en gaat tegenover mij zitten. "Geil je op haar tietjes, Rien?" "Nee", stamel ik. Dan trekt Alice Eva's topje omlaag. Ze heeft mooie getinte borsten met grote tepels erop. Ik voel mijn pik volstromen met bloed. Alice gaat naast mij zitten en wrijft over mijn pantalon.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 30-06-24 @ 00:57
+1
Ik begin zwaar te ademen. "Oh niet, Rien? Je dikke stijve pik is anders goed te zien in je broek", zegt Alice betweterig. Eva kneedt haar borsten terwijl ze opstaat. Ze loopt naar voren en raakt bijna mijn gezicht met haar tepels aan.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 30-06-24 @ 16:00
0
Alice loopt naar mij toe en trekt met kracht mijn overhemd los. Een aantal knoopjes vallen op de grond. Dan knoopt ze mijn pantalon open en duwt de rits naar beneden. Met kracht trekt ze mijn pantalon onder mijn billen vandaan. Mijn erectie springt tevoorschijn. Kloppend wijst hij richting plafond. Eva begint met filmen op haar iPhone. "Nee!", gil ik. "Sssst. De kinderen", sist Eva. Alice pakt een slaapmasker uit haar tas en doet het om bij mij. Ik doe hem gelijk af. "Nee, wat doen jullie?", zeg ik met lichte paniek in mijn stem. "Opdoen!", commandeert Alice, "Wil je dat ze dit filmpje op je werk zien?" Ik schrik en doe het slaapmasker weer op.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 30-06-24 @ 23:40
0
"Zie hem zitten", zegt Alice lachend, "je dacht altijd een alfamannetje te zijn, maar kijk hoe je erbij zit. Gewoon zielig" Alice haalt twee elastiekjes uit haar haar en bindt mijn ballen bij elkaar. Het doet een beetje pijn, maar het maakt mij nog geiler. Alice kent mij als geen ander en weet precies wat mijn ding is. Ze strijkt door mijn grijze borsthaar en knijpt in een tepel. Ik kreun terwijl ik het voorvocht uit mijn eikel voel sijpelen.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 01-07-24 @ 21:17
0
Plotseling word ik wakker op de bank. Ik kijk rond, maar zie niemand. Mijn pik staat hard in mijn broek en er is een grote voorvochtplek te zien op kruishoogte. Blijkbaar ben ik op de bank in slaap gevallen. Ik besluit direct naar boven te gaan en naakt naast Alice te gaan liggen. Ze slaapt.
Sir Cum-a-lot Sir Cum-a-lot - 01-07-24 @ 22:57
0
De droom heeft mij erg geil gemaakt. Ik voel onder de dekens bij Alice. Eerst over haar rug en dan over haar billen. Ik kan mij niet weerhouden en geef een klap op haar bil. Alice duwt haar billen naar achteren. Met mijn hand ga ik lichtjes over haar kutje. Ik voel als snel dat ze nat is geworden. Met ritmische bewegingen streel ik haar clitje. Alice kreunt zachtjes. Ik zet mijn dikke eikel tegen haar spleetje en duw hem tot de helft naar binnen. Alice slaakt een oerkreet. Langzaam beweeg ik mijn pik in en uit haar kutje. De kamer vult zich met het geluid van haar vochtige kutje dat strak om mijn paal glijdt.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer