Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Adriana
Datum: 21-07-2024 om 00:48 | Reacties: 14 | Gelezen: 382
Het is al een tijdje geleden dat ik hier aan een kettingverhaal meegeschreven heb, dus zal ik me even introduceren.

Ik ben Adriana, 31 jaar, licht getint (Nederlandse vader, Braziliaanse moeder), ongeveer 1,65 en slank. Mijn borstjes zijn misschien klein (cup B), maar de ervaring leerde dat ze me veel genot gaven. Een kleine aanraking en ik werd al geil. Mijn tepels zwellen dan enorm op, zodat de tepel een borst op de borst is.

Mijn avonturen waren dusdanig geworden, dat ik door de meeste vrouwen veracht werd, mannen me als gemakkelijk (en onderdanig) zagen en mijn werkgever me niet meer zag zitten. Niemand hoeftde moeite te doen om mij op te winden, maar toch was geen nymfomanie.

Uiteindelijk had mijn werkgever mij een premie betaald en had ik samen met een maatschappelijk werker besloten om naar de andere kant van het land te verhuizen, waar niemand mij kende. Vroeg of laat zal er vast iemand mij herkennen, maar dan hoop ik dat ik niet gelijk geil wordt.

Het huis wat ik op de kop getikt heb, staat langs de rand van het dorp. Iedere dag maak ik een lange wandeling door de omgeving en vaak ga ik aan het eind van de dag zonnen en zwemmen op het naaktstrand. Mijn conditie onderhield ik door te hardlopen. In de sportschool kwam ik nauwelijks, als ik toch wel een buitenmens ben.

De dagen, dat ik hier woonde, waren ondertussen weken geworden en het leek alsof inderdaad niemand mijn verleden kende. Met mijn getinte lijf trok ik de nodige bekijks, maar er was niemand die een poging gedaan had om mij te gebruiken voor zijn genot. Zo ging ik dus verder met mijn dagelijkse beslommeringen, wetende dat er vroeg of laat altijd iemand zal zijn, die me gebruikt. De gedachte deed mijn kutje al druipen.
Rick Rick - 21-07-24 @ 13:58
0
Net terug van een paar weken vakantie, gooi ik mijn rugzak neer in de keuken. Uitpakken komt later wel, eerst even douchen en dan met mijn vrienden bijpraten in de kroeg. Wie ik ben? Rick, 28 jaar en sportief. Ik hou van wandelen en ben net terug van een trektocht door de Zwitserse bergen. Mijn toch al sportieve uiterlijk is door het vele wandelen, en af toe klimmen, nog afgetrainder. Niet supergespierd, maar wel met veel kracht en uithoudingsvermogen.


Nadat ik onder het genot van een paar pilsjes over mijn vakantieavonturen heb verteld, vraag ik of er nog wat leuks of spannends is gebeurd in het dorp. Ik verwacht eigenlijk dat iedereen zegt dat alles zijn normale gangetje is gegaan. Maar Astrid kijkt me aan en begint. 'Nou...'
Verwachtingsvol kijk ik haar aan. 'Wat dan?, vraag ik, 'heeft het varken van boer Gerritsen soms biggetjes met 4 oren of is er echt iets leuks gebeurd.'
Astrid vertelt verder. 'Je hebt een nieuwe buurvrouw, een mooie meid om te zien, maar ze bemoeit zich nog niet echt met de mensen in het dorp.' Ik raak geinteresseerd, een mooie meid? Als buurvrouw? Dat is wel leuk natuurlijk.
'Nou, dan moet ik morgen maar eens kennis gaan maken met haar. Maar niemand weet iets meer over haar te vertellen?' Mijn vrienden schudden hun hoofd. Sommige jongens lijken rode oren te krijgen, maar dat kan ook door de drank komen. Astrid vult nog wat aan, dat ze niet al te groot is, een lichtbruin tintje heeft en een mooi koppie.

De volgende ochtend besluit ik om een rondje te lopen. De vele kilometers die ik al in de benen heb van de afgelopen weken, zorgen ervoor dat ik in beweging wil blijven. Ik zie inderdaad dat het voorheen lege huis naast dat van mij nu inderdaad bewoond is. Maar er lijkt niemand thuis te zijn.
Ik loop een rondje door de stukken bos en langs de weilanden in het dorp. In de verte zie ik iemand hardlopen, ik probeer te bedenken wie dat kan zijn. Maar de persoon komt me niet bekend voor. Als ze dichterbij komt, zie ik dat dit mijn nieuwe buurvrouw moet zijn. En ik moet Astrid gelijk geven, het is een mooie meid om te zien.

Als ze vlakbij is, groet ze me met een knikje en een beweging met haar hand. 'Goedemorgen buurvrouw' zeg ik. Ze lijkt verrast en stopt met rennen. Ze kijkt me vragend aan: 'Ben ik je buurvrouw? Ik heb je nog nooit gezien.'
'Dat kan kloppen', antwoord ik, 'ik ben een paar weken op vakantie geweest, en ik hoorde van vrienden dat ik een nieuwe buurvrouw heb. Ik ken jou niet, dus dat zal jij wel zijn.' Ik steek mijn hand, 'Ik ben Rick'.
Adriana Adriana - 21-07-24 @ 21:23
0
Werkend aan mijn conditie ben ik een stuk gaan hardlopen. Ik probeer dan weliswaar mijn lusten onder controle te houden, dat neemt niet weg dat ik er goed voor de dag wil komen. Het is uitgestorven op de wegen en pas in de laatste kilometer kom ik iemand tegen. Het is een jonge man met een mooi postuur. Ik begroet hem met een knikje en steek mijn hand op.

Als hij zegt: "Goedemorgen buurvrouw" stop ik met rennen. Nu ken ik het dorp zeker nog niet, maar ik weet zeker dat ik hem nog niet ken. "Ben ik je buurvrouw? Ik heb je nog nooit gezien."
Ergens voel ik me ongemakkelijk. Zo'n wandelende man zal vast niets verkeerd van plan zijn. Hij lijkt mij niet het type om zich gelijk aan me te vergrijpen, ook al schreeuwt mijn lijf om die aandacht, ik moet het negeren.
Hij beaamt dat ik hem niet ken: 'Dat kan kloppen, ik ben een paar weken op vakantie geweest, en ik hoorde van vrienden dat ik een nieuwe buurvrouw heb. Ik ken jou niet, dus dat zal jij wel zijn. Ik ben Rick'.
Zijn hele houding is ontwapenend en ik antwoord: "Ik ben Adriana. Een paar weken vakantie? Dat doe je niet verkeerd. Ik ben hier neergestreken om tot rust te komen. Maar, ik wil graag mijn rondje afmaken."

Zijn blik lijkt een beetje teleurgesteld, maar ik zie hoe zijn eigen mij observeren. Hij bekijkt mijn topje, mijn blote buik en dan mijn benen. Dan zegt hij: "Nou, nu we buren zijn, dan moeten we elkaar toch eens leren kennen, of niet soms?"
Het is te verleidelijk om niet te accepteren. En hoe fout kan hij nu zijn, het kan toch maar zo zijn dat hij alleen kennis wilt maken of dat hij hooguit een normaal standje wil.
Met een glimlach zeg ik: "een kop koffie of heb je liever vanavond met een biertje of een wijntje?"
Rick Rick - 23-07-24 @ 10:55
0
Met een mooie glimlach vraagt ze of ik koffie wil, of liever bier. Ja, liever een lekker biertje natuurlijk, maar liever maak ik wat eerder kennis met haar. En deze week ben ik nog een paar dagen vrij, dus liever het ijzer smeden als het heet is.

'Zullen we beginnen met een kopje koffie, kunnen we altijd nog eindigen met een biertje of zo?' beantwoord ik haar vraag.
Ze knikt bevestigend.
'Mooi, als je vandaag tijd hebt, kunnen we wel gelijk vanmiddag even koffie drinken. Zorg ik ook gelijk voor wat lekkers erbij, of past dat niet in je sportschema?'
Weer knikt ze.
'Dan hou ik je verder niet op, vanmiddag om een uur of 2 bij mij'.
Weer knikt ze, 'Ja, dat is goed, tot dan' en ze gaat verder met haar hardlooprondje.

Ik kijk haar even na, strak figuurtje, lekkere billen. Dat wordt moeilijk om mijn ogen niet te veel te laten afdwalen als we koffie gaan drinken.

Ik maak mijn wandeling af en loop even langs de bakker in het dorp voor wat lekkere gebakjes. Ook haal ik nog snel wat eten in huis. Als het koffie drinken gezellig is, dan kan ik haar altijd nog vragen om te blijven eten.
Thuis ruim ik snel de boel een beetje op, trek wat casual nette kleding aan, bermuda en polo. Mmmm, pas 11 uur, moet ik echt nog 3 uur wachten. Ik dood de tijd wat met wat eten, tv kijken, boek lezen. En dan om 2 uur gaat de bel. Adriana staat voor de deur, haar hardloopoutfit heeft ze verwisseld voor...
Adriana Adriana - 23-07-24 @ 19:32
0
Het is bijna alsof ik als een jong meisje verlegen in gesprek ben met een oudere man. Het is een leuke vent om te zien en wel lekker, maar het is ook de buurman. Het is alsof ik nu al week word. Ik krijg pas bij het afscheid nog een zin over mijn lippen.

In een wat rustiger tempo vervolg ik mijn tocht. Thuis gekomen kleed ik me uit, stap onder de douche en laat het warme water over mijn lijf stromen. Al douchende bedenk ik me wat ik aan zal doen. Het duurt een tijdje, maar dan weet ik het. Voor het geval er meer is dan koffie drinken, trim ik mijn schaamhaar in een mooi driehoekje.
Op zich heb ik genoeg kleding, maar ik wil wel netjes overkomen. Ik pak een wit plooirokje tot op de knieƫn en een bijpassend naveltruitje er boven. Ondanks mijn leeftijd kan mijn buikje dat zeker nog wel hebben en zo'n rokje valt perfect over mijn kleine stevige billen. Om het af te maken zoek ik nog iets met hakken, doe mijn haar in een knot en bedenk me dan dat ik mijn string bijna zal vergeten. Snel schiet ik die aan.

Uiteindelijk ben ik ruim op tijd klaar en verbaas me over mezelf. Ga ik nu voor een kennismaking of voor een date of ... Ik zet de gedachte van me af en ben al verbaasd dat ik mezelf nog niet even verwend heb.

Klokslag twee uur druk ik op de deurbel en als de deur openzwaait, staat Rick voor mijn neus in een casual outfit. Ik merk dat hij zijn ogen de kost geeft, wat alleen al een gelukzalig gevoel geeft. Uiteindelijk nodigt hij me uit om binnen te komen en ik volg hem tot in de woonkamer. Hij laat me op de bank zitten en komt al snel met koffie aanzetten.
"Heb je nog iets in de koffie?" vraagt hij me. Mijn reactie komt als grap over, maar zit niet ver van de waarheid: "Nee, ik drink mijn koffie zo zwart als mijn ziel."

Hij vertelt me over zijn recente vakantie, over zijn vrienden in het dorp en vraagt vervolgens mij naar mijn vorige woonplaats. Ik houd me op de vlakte en vertel hem alleen de algemene dingen, maar niet dat ik me daar dag in, dag uit, mijn seksuele lusten botvierde door me te laten gebruiken door Jan en alleman.
We keuvelen verder en ik denk dat dit mijn langste gesprek met een man ooit is. Ontspannen ga ik wat verzitten, zodat ik mijn knie op de bank kan leggen met mijn voet onder mijn andere been, waarvan de voet nog op de grond rust. Zijn ogen blijven mij maar observeren en ik heb het gevoel dat ik hem om mijn vinger kan winden. Dat is alleen niet mijn stijl.
Rick Rick - 24-07-24 @ 16:19
0
'Koffie zo zwart als mijn ziel' Als ze dat zegt, moet ik glimlachen. Dat is wat ik ook meestal zeg.
Na wat algemeenheden, koffie, een gebakje, en nog een koffie, zie ik dat ze wat meer ontspant. Fijn, want misschien kan ik haar wel overtuigen om nog eens langs te komen.
Of beter, nu al wat langer te blijven. Ik vraag of ze nog meer koffie wil, of misschien liever een wijntje of zo. Ze knikt en ik schenk een lekker gekoeld wit wijntje in.
'Heb je misschien ook zin om te blijven eten, of heb je andere plannen voor vanavond?'
'Nee, ik heb geen plannen.' antwoord Adriana.

Gezien haar gesprek verbaast het me niet dat ze geen plannen heeft, ze woont hier nog maar kort en haar vorige woonplaats, en dus vrienden', is ook niet echt in de buurt. Toch kan ik het niet nalaten om een flirtige opmerking te maken. 'Een mooie meid als jij zonder plannen, dat verbaast me.' Ze lijkt even niet te weten hoe ze moet antwoorden, of weet ze dat wel maar durft ze het nog niet helemaal. Ik praat er maar snel over heen. 'Ik heb toch vandaag boodschappen gehaald, dus ik kan wel wat in elkaar flansen.' Snel loop ik naar de keuken en pak in ieder geval wat blokjes kaas en stukjes worst. 'Zo, dat is lekker voor bij een borrel, je houdt toch wel van ... worst.' vraag ik licht suggestief. Eens kijken of ik haar een beetje uit de tent kan lokken.
Adriana Adriana - 24-07-24 @ 18:52
0
De opmerking over mijn gebrek aan plannen geeft mij het gevoel dat ik me anders voor doe, dan ik ben. Natuurlijk heb ik de afgelopen weken mannelijk gezelschap vermeden, omdat ik weet dat ik me weer zou laten gaan. Het is dat hij zo aardig was en ook vanuit beleefdheid niet kon afslaan, maar anders had ik het misschien nog langer vol gehouden.

Hij nodigt me uit om te eten en ik heb geen idee hoe ik hier op moet reageren. Alles wat hij zegt en doet, herinnert mij aan mijn perverse gedrag uit het verleden.

Als hij de keuken in loopt, vraagt hij: 'Zo, dat is lekker voor bij een borrel, je houdt toch wel van ... worst.'
Met een glimlach realiseer ik me dat dit gewoon een man is op zoek naar een vrouw voor een gezin. De suggestieve vraag en ondertussen het gebrek aan doortastend handelen maakt mij dat wel duidelijk. Brutaal antwoord ik: 'ik ben doel op harde worst, maar die dikke worsten zijn ook niet verkeerd.'

Terwijl Rick in de keuken rommelt, loop ik door de kamer en vraag hem naar zijn vrienden: 'je had het over je vrienden, maar heb je geen vriendin? Zo'n leuke vent als jij is toch huwelijksmateriaal?'
Rick Rick - 26-07-24 @ 10:42
0
Natuurlijk hoor ik haar ondeugende antwoord op mijn vraag. Misschien was het maar goed dat ik mijn bed verschoond had die ochtend bij het opruimen van het huis.

Net als ik de kaas en worst op een plankje heb gelegd en terug wil lopen hoor ik haar vraag over een vriendin. Terwijl ik de kamer in kom en de plank op tafel neerzet, geef ik haar antwoord:
'Een vriendin? Nee, wel gehad, maar die meiden hier in het dorp zijn niet geschikt voor mij. Een beetje te veel huisje, boompje, beestje. Dus ik... euh... fladder nog wat rond, zeg maar. Maar niet meer in het dorp.'

Ze knikt, lijkt ze te begrijpen dat het hier een beetje saai is? Dat vind ik overigens niet erg, maar ja, als man wil je wel eens wat.

Omdat ze niet direct iets terug zegt, leg ik wat meer uit. 'De meiden hier willen altijd in het dorp blijven, ze houden wel van een biertje en feest, maar sex moet met de lamp uit. Ik hou van wat meer prikkels. Ik ben net terug van een wandelvakantie, maar ik heb echt geen 4 weken achter elkaar gewandeld.'
Adriana Adriana - 27-07-24 @ 02:37
0
Ik laat zijn antwoord even bezinken, maar hij gaat verder: 'De meiden hier willen altijd in het dorp blijven, ze houden wel van een biertje en feest, maar sex moet met de lamp uit. Ik hou van wat meer prikkels. Ik ben net terug van een wandelvakantie, maar ik heb echt geen 4 weken achter elkaar gewandeld.'

Nu maken mij hersenen overuren. Hij wil dus meer prikkels en hij heeft het vast niet over de lamp. Hij is 4 weken weggeweest en niet alleen om te wandelen..? Dat trek ik niet, want wat doe je dan in Zwitserland. Het lijkt mij niet een land waar de vrouwen makkelijk zijn, of hij is niet in Zwitserland geweest, maar op een seksvakantie en wil het niet zeggen.

Hoe het ook is, hij heeft dus meer ervaring dan ... Nou, misschien vind Rick het dan ook niet zo raar dat ik me als een slet gedragen heb. Of ben ik het nog, want ik voel een kriebel nu ik zijn mannelijk geur ruik. Hij gedraagt zich zo netjes en ik wil hem al bijna bespringen.
Rick Rick - 30-07-24 @ 09:26
0
druk weekend, dus helaas nu pas mijn aanvullig

Ik zie dat Adriana niet goed weet wat ze met mijn opmerking moet. Natuurlijk heb ik wel gewandeld in mijn vakantie, zelfs het grootste deel van mijn reis. Maar de eerste paar dagen heb ik me helemaal laten gaan. In Duitsland zitten een aantal clubs waar ze, zoals het daar heet, Sex-Treffen organiseren. Eigenlijk gewoon grote orgies waar iedereen het doet met iedereen. Bandjes om de pols om te laten zien waar je voor in bent en de hele nacht, of dag doorgaan. Na een paar dagen kun je dan ook niet meer, en dat was voor mij het moment om tot rust te komen in Zwitserland.

Inmiddels ben ik weer ruimschoots op krachten gekomen, en toen ik eerder op die dag Adriana in haar strakke running-outfit zag, begon er wel wat te kriebelen. En zo gezellig met haar een beetje praten, maakt dat gevoel niet minder.

Ik zie dat haar glas leeg is, en eigenlijk zonder te vragen ga ik het bijschenken in de keuken. Als ik het glas terugbreng, maak ik gelijk van de gelegenheid gebruik om niet in mijn eigen stoel te gaan zitten, maar naast haar op de bank.
'En? Weet je het al?' ze kijkt me vragend aan, 'Blijf je gezellig eten of wil je wat anders doen?'
Ze kijkt me aan, en ik zie dat een lok haar voor haar ogen is gekomen. Ik strek mijn arm en veeg de lok weg. 'Zo, kan ik ten minste je mooie ogen zien.'
Adriana Adriana - 31-07-24 @ 00:54
0
Met mijn gedachte nog bij zijn trip naar Zwitserland dringt het nog niet eens tot mij door dat Rick al een nieuw glas wijn gehaald heeft.

Hij vlijt zich bij mij op de bank neer en zegt dan: 'En? Weet je het al? Blijf je gezellig eten of wil je wat anders doen?'
Ik kijk hem aan en hij veegt een lok weg. Fuck, dat maakt me nog weker. En dan zegt hij: Zo, kan ik ten minste je mooie ogen zien.'
Wat een aardige kerel, wat kan hier nou mis gaan? Normaal hebben ze het over zaadvragende ogen, word ik natter en laat mijn remmen los.
Een beetje hees zeg ik: "Nou, ik wil wel blijven eten en ik weet niet wat nog meer kunnen doen?"

Ik kijk hem in de ogen aan en zie een bekende blik. Een blik van lust zoals ik al zo vaak gezien heb. Ik kan het niet helpen, maar ik voel een rilling door mijn lijf gaan en weet wat ik wil.
Rick Rick - 31-07-24 @ 08:18
0
'... en ik weet niet wat we nog meer kunnen doen?' hoor ik haar zeggen.

Ik weet dat ik haar aankijk met een geile blik in mijn ogen, en hopelijk vergis ik me niet, maar volgens mij kijkt ze met net zo'n geile blik terug.

'Ik heb wel wat ideetjes' zeg ik, en buig me naar voren. Ik kus haar, en als zij haar lippen van elkaar doet, dring ik met mijn tong naar binnen. Onze tongen kronkelen om elkaar, en ik pak haar hoofd vast zodat we moeten blijven zoenen. Met mijn linkerhand glij ik over haar schouder en haar zij, mijn duim raakt lichtjes haar borst.
Even laat ik mijn hand rusten, om dan iets naar voren te halen en met mijn duim over haar inmiddels harde tepel te wrijven. Ik voel een rilling door haar lijf gaan.
Adriana Adriana - 01-09-24 @ 02:35
0
Als zijn lippen de mijne kussen, gaat mijn mond automatisch open en glijdt zijn tong naar binnen. Ik voel het effect op mijn lichaam, mijn geilheid neemt toe en op dat moment besef ik dat ik niet voor mijn geilheid kan weglopen. De aanraking van mijn borst bevestigt dit alleen maar en mijn lijf verwelkomt het als zijn duim over mijn tepel gaat. Een rilling gaat door mijn lijf, die hem niet ontgaan kan zijn.

Gewillig laat ik hem mijn borsten verder verkennen. Klein, maar o zo gevoelig zijn mijn borstjes. Een BH heb ik niet nodig en als zijn hand onder mijn jukje gaat, maakt hij daar gretig gebruik van. Hij duwt me achterover zodat ik op de bank kom te liggen. in mijn val spreid ik mijn benen. Als Rick over mij heen kruipt om me te zoenen, voel ik zijn hand over mijn natte slip gaan. Hees zegt hij: "Jemig, wat ben je nat!"
Ik geef geen antwoord, maar zoen hem op zijn mond en begin te tasten naar zijn penis. Al snel heb ik zijn broek open en voel een lekkere paal, die nog aan het groeien is.
Pat911 Pat911 - 04-09-24 @ 15:39
0
Haar borsten voelen lekker stevig aan, en haar slipje is al nat aan de buitenkant. Als ik dan ook nog haar hond om mijn penis voel, hou ik me niet meer in. Ik schuif haar slipje opzij, en steek 2 vingers zonder problemen bij haar naar binnen. Ze kronkelt wat met haar onderlichaam en ik begin haar weer te zoenen. Een zoen die ze gretig beantwoordt.

Ik richt me op, trek mijn shirt uit en schuif mijn broek, die door Adriana vakkundig is losgemaakt naar beneden. Ik trek ook haar slipje uit en trek haar naar me toe, zodat ze met haar billen op de rand van de bank ligt. Ik pak mijn pik vast en wil 'm bij haar naar binnen schuiven. We kijken elkaar aan.
'Gebruik je de pil? Of moet ik even een condoom pakken?' vraag ik haar.
Geile Paul Geile Paul - 04-09-24 @ 23:11
0
Mijn vorige reactie is blijkbaar niet gepubliceerd...

Vol vuur pijp ik hem en al snel komt hij overeind, trekt zijn shirt uit en openbaart zijn goddelijke lijf. Terwijl hij zijn broek laat zakken, trek ik mijn slip uit in de verwachting dat het een lange nacht wordt.

Hij pakt zijn stijve paal beet en dan merk ik de aarzeling. Ik kijk hem aan en zie hem diep in mijn ogen staren. Fuck, wat kan er mis zijn?

Mijn oren klapperen als hij vraagt: 'Gebruik je de pil? Of moet ik even een condoom pakken?'
Dat is iets wat mij de eerste twee of drie keer gevraagd is, maar daarna nooit meer. Zoveel mannen gezien en altijd waren ze vol lust, vol vuur, vol passie. Niets anders wilden ze dan bezit van mij nemen.

De twijfel slaat toe. Is dit wel een man voor mij? Is dit niet gewoon een man die zoekt naar een moeder voor zijn toekomstige kinderen? Ik kan alleen maar denken dat dit fout is.

Ik kom overeind en begin mijn jurkje te fatsoeneren en stamel: "Sorry, sorry, ik denk dat wij teveel op seksgebied verschillen. Misschien beter om alleen buren te zijn"
Ik grijp mijn slipje van de vloer en wil weglopen.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer