Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Amy-mae
Datum: 27-07-2024 om 17:50 | Reacties: 1 | Gelezen: 266
Eva is een avontuurlijk meisje van 18 jaar dat graag de wereld rondreist.. Eva voelt zich het meest levendig wanneer ze met haar rugzak op weg is naar een onbekende bestemming.

Eva heeft een slank en atletisch lichaam, ontwikkeld door haar actieve levensstijl en liefde voor avontuur. Ze is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een natuurlijke gratie in haar bewegingen. Haar huid is licht gebruind door de vele uren die ze buiten doorbrengt.

Ze heeft halflang , zwart en golvend haar dat vaak door de wind wordt verward en haar groene ogen stralen een levendige nieuwsgierigheid uit. Eva gaat op zoek naar een Airbnb in Duitsland omdat ze van plan is daar haar volgende avontuur te beleven.

Ze pakt haar laptop en opent de Airbnb-website. Ze begint met het invoeren van haar reisdata en kiest vervolgens haar bestemming…… München.
Ludwig Ludwig - 30-07-24 @ 11:46
0
Ik ben Ludwig, midden 30, typisch Duits vind ik zelf, maar mijn meeste buren vinden me maar die rare reislustige snuiter.
Via mijn reizen ben ik ook in aanraking gekomen met Airbnb en besloten om mijn toch niet gebruikte tuinhuis op te knappen en af en toe aan te bieden.

Als ik zelf niet thuis ben, ben ik vaak op reis, voornamelijk in Azië backpacken. En daar val ik met mijn 1m90 atletische lichaam best op. Helemaal met mijn erg blonde haar en blauwe ogen.

Ik check mijn mail en zie dat er een reservering is binnengekomen. Mooi, weer wat inkomen voor een paar dagen van het huisje.
De dag voor aankomst maak ik het huisje weer eens goed schoon, lekker frisse lakens op het bed. Mijn huisje is zelfvoorzienend, en mensen moeten zelf maar zorgen voor hun eten, stop ik toch altijd wat frisdrank en een witte wijn in de koelkast, en leg ik wat kleine zakjes chips en zo in een schaal op het aanrecht. Met een welkomstbriefje erbij en duidelijk geschreven dat dat inclusief is, zodat mensen zich ook niet bezwaard voelen.

Terwijl ik in de ochtend zelf geniet van een kopje koffie in de tuin, hoor ik de bel. Ik loop om het huis naar de voorkant en daar staat mijn gaste voor vandaag. Mooi jong dingetje, ze lijkt wel een beetje Aziatisch met haar donkere huis. Wat ik helemaal niet erg vind. Maar haar ogen zijn dat duidelijk niet. Ik moet me even herpakken van haar aanblik, maar steek dan mijn hand uit:
'Hallo, ich bin Ludwig und ich glaube, du bist für die nächsten Tage mein Gast.'


ik heb maar 1 airbnb huis, nou ja huis?! Het is een apart huisje in mijn tuin. Geen vreemde mensen in mijn eigen huis. Zo kunnen mensen echt zelfstandig zijn. Soms klikt het wel eens met bezoekers en dan bied ik nog wel eens wat te drinken aan in de tuin of zo, maar verder niets.

 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer