Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 05-08-2024 om 13:34 | Reacties: 52 | Gelezen: 757
Mijn verkering was net een paar weken uit en mijn vriendinnen hadden al een vakantie met elkaar geboekt. Er leek geen vakantie voor mij in te zitten dit jaar, maar mijn moeder (een sportieve vrouw van 46, zelf ben ik 20 jaar) stelde voor samen een last-minute te boeken naar Spanje. Ze vond een berichtje van een airbnb waar de gasten net hadden afgezegd. Een mooi studiootje in de tuin bij een Nederlandse familie.

De vrouw pikt ons zelfs nog op bij het vliegveld ook. Daar staat een vrouw van net als mijn moeder van midden 40 in een kort dun zomerjurkje met een mooi figuur en een flinke boezem. Ze stelt zich voor als Claudia en we stappen bij haar in. We kletsen heerlijk in de auto en na een half uurtje zijn we bij haar huis. Een mooie grote villa met grote tuin en zwembad. Ze vertelt dat we daar ook gebruik van mogen maken, maar dat zij en haar dochter en een vriendin er ook wel gebruik van maken. We lopen de tuin in en op het terras zit haar dochter Kim en een vriendin van haar dochter die een aantal dagen over is vanuit Nederland, haar naam is Floor. Zij zitten allebei in bikini en zijn van mijn leeftijd. Beiden hebben een mooi figuur. Ondanks dat ik een vriendje had, heb ik ook wel bigevoelens en ben ik wel eens samen met meiden. Ik zie hoe de meiden mij ook bekijken en voel en tinteling door mijn lijf gaan.

Claudia wijst ons naar de studio in de tuin en dit is een mooi verblijf voor de komende week. 'Jullie gaan je hier heerlijk vermaken deze week' lacht Claudia en ik vraag mij af of ze dit dubbelzinnig bedoelt. Ik ben wel toe aan wat verkoeling na de reis en trek mijn bikini aan, loop de tuin weer in en ga het zwembad in.
Floor Floor - 06-08-24 @ 21:14
0
Kim is al mijn allerbeste vriendinnetje sinds we klein zijn, we kennen elkaar al bijna ons hele leven. Na de scheiding van haar ouders heeft haar moeder een practig huis gekocht in Spanje en verhuurt ze delen van het huis via Airbnb. Nadat Kim klaar was met de middelbare school wonen ze een groot deel van het jaar en zie ik Kim helaas veel minder. Ik ben een jaartje jonger dan Kim, heb nu mijn middelbare school ook afgerond en ga deze vakantie lekker bij haar op bezoek!

Kim en haar moeder halen mij op van het vliegveld en als ik in de aankomsthal aankom hoor ik Kim al gillen en ze komt op me afrennen en slaat haar armen om me heen. 'Ik heb je zo gemist' fluistert ze in m'n oor en bijna gelijk voel ik hoe ze haar lippen op de mijne drukt. We hebben al veel vaker met elkaar gezoend maar toch ben ik een beetje overdonderd want er lopen overal mensen om ons heen en Kim's moeder staat ook in de buurt. Maar ik heb Kim ook ontzettend gemist en ik open mijn mond en onze tongen spelen met elkaar.

Ik weet niet hoelang we daar staan te zoenen maar opeens hoor ik naast ons 'ok meiden, uitgezoend? Zullen we lekker naar huis gaan?' Als ik nog steeds tongzoenend opzij kijk zie ik het lachende gezicht van Kim's moeder naar ons kijken. Ik wil eigenlijk niet stoppen met zoenen maar Kim haalt haar tong uit mijn mond en giechelt 'jaha mama, wat ben je weer ongeduldig!' en ze knipoogt naar mij. 'Hoe gaat het lieverd? Leuk dat je er bent!' zegt Kim's moeder en ze geeft mij ook een dikke knuffel. 'Zo leuk dat ik langs mag komen!' zeg ik enthousiast en uit het niets geef ik haar ook een kus op de mond.

Ze trekt niet eens gelijk haar hoofd terug maar ik denk dat we wel 10 seconden zoenend daar staan als ik Kim's hand tussen onze monden in voel en ons uit elkaar haalt. 'Hee, jullie nu ook al? Kom we moeten gaan, iedereen kijkt naar ons' zegt ze lachend. en we lopen richting de auto. Hun huis is werkelijk schitterend en we doen snel onze bikinis aan en duiken in het zwembad. We luieren en kletsen en liggen heerlijk een paar uur te zonnen als Kim's moeder met de gasten thuiskomt die ze van het vliegveld gehaald heeft. Een moeder met haar dochter van ongeveer onze leeftijd. Ook zij komt al snel in haar bikini uit haar kamer terug en duikt het zwembad in.

Kim en ik stoten elkaar aan als we haar zien want ze ziet er heel mooi uit in haar bikini en heeft een heerlijk lichaam met grote borsten een strak buikje en ronde billen. We kijken naar haar als ze het zwembad uitkomt en op ons afloopt en ik voel kriebels door mijn lichaam gaan...
Anne Anne - 07-08-24 @ 19:52
0
Na een heerlijk verfrissende duik in het zwembad klim ik via het trappetje het zwembad uit. Ik zie Kim en Floor weer kijken en loop op ze af. 'Hi meiden, ik ben Anne en verblijf hier een weekje met mijn moeder. Wat een heerlijke plek hier zeg!' zeg ik. Ik zie hoe Kim en Floor hun ogen weer langs mijn lijf laten rollen en Kim reageert enigszins dubbelzinnig 'ja heerlijk is het hier zeker'.

Kim pakt de zonnebrandcreme 'wel goed smeren hier met de zon hoor. En oh ja, topless mag natuurlijk ook, dan word je mooi egaal bruin.' Ik kijk Kim aan en ze ontdoet zich van haar bovenstukje en zie hoe haar borsten mooi met haar lijf meegekleurd zijn. Ze doet zonnebrandcreme op haar hand en begint het over haar bovenlijf uit te smeren, uitdagend kijkt ze naar Floor en daarna naar mij. 'Kom, jullie doen toch wel mee?' Ik kijk nog even naar Kim en zie hoe Floor direct ook haar bovenstukje uit doet. 'Nou later misschien, ik ga eerst nog even zwemmen en zo even bij mijn moeder kijken' reageer ik. Ik draai mij om en loop weer richting het zwembad. Via het ondiepe gedeelte loop ik het water in en zwem nog even heen en weer. Plots vlak naast mij een enorme plons, ik schrik mij rot.
Floor Floor - 08-08-24 @ 09:56
0
Anne is een hele leuke spontane meid en ze stelt zich vrolijk aan ons voor. 'Hi meiden, ik ben Anne en verblijf hier een weekje met mijn moeder. Wat een heerlijke plek hier zeg!' Ze geeft ons allebei een hand en ik kan er niks aan doen maar ik kan haar niet aan blijven kijken en mijn ogen scannen haar prachtige lichaam. Haar huid glinstert van de waterdruppels en de zon die op haar schijnt en het lijkt also ze het koud heeft want haar tepeltjes prikken duidelijk zichtbaar door haar topje heen en ze heeft een beetje kippenvel.

Ik voel een opgewonden gevoel in mijn buik en mijn tepeltjes reageren ook direct en als ik naar beneden kijk kan mijn bikinitopje dat niet verbergen. 'Wel goed smeren hier met de zon hoor. En oh ja, topless mag natuurlijk ook, dan word je mooi egaal bruin' zegt Kim en gelijk gaan haar handen achter haar rug en gaat haar topje uit. Kim ligt duidelijk vaker topless te zonnen want haar borsten zijn even bruin als de rest van haar lichaam. 'Kom, jullie doen toch wel mee?' zegt ze terwijl zij haar lichaam begint in te smeren met zonnebrand.

Zelf vind ik het altijd wel leuk en spannend om topless te zonnen en doe ik dat meestal wel als ik op het strand ben met vrienden en vriendinnen van school. Het windt me altijd best wel op en ik geniet ervan om bekeken te worden door mannen en vrouwen. Dus ik twijfel niet verder en doe ook mijn topje af. 'Nou later misschien, ik ga eerst nog even zwemmen en zo even bij mijn moeder kijken' zegt Anne. 'He jammer' denk ik bij mezelf als ze wegloopt en het zwembad weer in loopt. Kim stoot me aan en knipoogt naar me als ze opstaat en naar het zwembad rent. Ik zie haar borsten op en neer schudden, ze zal toch niet? En ja hoor, met een grote sprong doet ze een bommetje net naast Anne.

Anne schrikt zich dood en ik hoor Kim keihard lachen. Anne vindt het gelukkig ook wel grappig en ik zie hoe ze elkaar nat spetteren en een beetje met elkaar aan het stoeien zijn, daar moet ik ook bij zijn! Ik sta ook op en huppel richting het zwembad. Ik zie hoe Anne naar mijn stuiterende borsten kijkt en ik geniet ervan om bekeken te worden. Met een minder indrukwekkende sprong spring ik ook het zwembad in en meng me in het stoeipartijtje met de 2 oh zo knappe meiden...
Anne Anne - 08-08-24 @ 19:30
0
Ineens springt Kim met een grote plons vlak naast mij, ze lacht en begint wat water mijn kant op te spetteren. Ik spetter water terug, waarna ze met een sprong op mij afspringt en met haar handen mijn schouders onder water duwt, ik ga kopje onder. Als ik weer boven water kom zie ik ook Floor naar de zwembandrand komen met haar stuiterende borsten. Ze springt voor mij in het water, waarna ik direct mijn schouders weer inder water gedrukt voel worden. Het is Kim die snel achter mij gekropen is en weer kopje onder duwt.

Als ik weer boven water kom staat Floor op nog geen meter afstand voor mij en kijkt mij uitdagend aan. Dat moment voel ik twee armen onder mijn armen doorgaan en direct twee handen op mijn tieten. 'Moeten deze ook niet bevrijd worden?' hoor ik Kim zachtjes vragen. Voor ik weet hoe ik moet reageren voel ik hoe mijn bovenstukje losgetrokken wordt, waarna Kim een joel geeft en triomfantelijk mijn bovenstukje verderop in het water gooit. Floor staat voor me en zie ik aandachtig naar mijn tieten kijken. 'Hmmm, beter toch zo?' zegt Kim weer zachtjes waarna ze mijn tieten opnieuw van achter mij vast grijpt en bij elkaar drukt voor Floor haar gezicht.
Claudia Claudia - 08-08-24 @ 21:50
0
Met alles weer op orde vlei ik me in bikini met een wijntje op het terras. Leuke nieuwe gasten Nicole met Anne. Ik had Kim al verteld dat er een moeder en dochter kwamen waarop ze me glunderend aankeek. "Kalm aan lieffie" had ik gezegd. Ik ken mezelf en daarmee mijn dochter ook. Met Floor erbij vaak nog een graadje erger.
Nog beetje in gedachten kijk ik richting zwembad. Zijn die meiden nu alledrie topless? Wat doet Kim?? Ik wil opstaan en er wat van zeggen maar mijn hand houdt me tegen..met mijn ogen gebiologeerd op de borstjes van Anne en wat mijn dochter met vriendin allemaal doet.
Als vanzelf glijdt mijn hand even mijn bikinislipje in. Shit..ik ben gewoon kletsnat.
"Lekker aan het genieten?"
Ik schrik me wezenloos als Nicole achter me blijkt te staan...
Floor Floor - 08-08-24 @ 23:25
0
Dit loopt wel heel snel uit de hand of beter gezegd: dit gaat heel snel de goede kant op! Onder leiding van Kim die altijd alles durft is Anne's topje al snel uit en voordat ik het doorhen sta ik tegenover een topless Anne en kan ik alleen maar naar beneden naar haar borsten kijken. Ze hebben een mooi formaat en staan stevig vooruit met 2 harde tepeltjes die me uitdagend aankijken. Kim staat achter Anne en pakt haar borsten van achteren vast en duwt ze samen.

Anne verzet zich helemaal niet en als ik naar boven ga met mijn blik kijk ik recht in Anne's ogen en zie hoe ze mij overduidelijk geil aankijkt. 'Hmmm, beter toch zo?' hoor ik Kim zachtjes zeggen en ongemerkt knik ik van ja. Anne wenkt me dichterbij met haar vinger en toch wat verlegen stap ik wat dichterbij. Ze pakt mijn handen vast en trekt me naar zich toe. 'Niet zo verlegen, ik bijt niet hoor' zegt Anne glimlachend.

Ze trekt me nog dichterbij zodat we met onze blote bovenlichamen tegen elkaar aan staan. Kim heeft nog steeds Anne's borsten van achteren vast en kneed ze zachtjes. Anne legt mijn handen op haar heupen, pakt mijn billen vast en drukt mij stevig tegen zichzelf aan. Ze kijkt me diep aan en ik kijk recht in haar prachtige blauwe ogen. Ze doet haar hoofd een beetje opzij en komt dichterbij met haar mond.

Op het moment dat onze lippen elkaar raken lijk ik wel in vluur en vlam te staan. Als vanzelf openen we allebei onze mond en al snel zijn onze tongen in een speels gevecht verwikkeld. Wild tongen we verder en al snel ben ik de rest van de wereld om me heen vergeten en ga ik ook met mijn handen op onderzoek uit...
Anne Anne - 09-08-24 @ 15:44
0
Ik kijk Floor in haar ogen en reik mijn handen naar haar uit. Ik trek haar tegen mij aan en voel haar tieten tegen de mijne. Haar handen leg ik op mijn heupen en pak zelf Floor haar billen vast en trek haar nog dichter tegen mij aan. We raken elkaars lippen en onze monden gaan open. Ik voel haar tong en direct staan we heerlijk wild te tongen met elkaar. Kim staat nog achter mij en voel haar handen nog op mijn tieten. Ze kneedt ze zachtjes, maar voel hoe ze er wat steviger in begint te kneden.

'Aaaahh hmmm' kreun ik zachtjes als Kim toch wel stevig in mijn tieten blijft kneden. Zal ze jaloers zijn op Floor die met mij staat te tongen en mij op deze manier wil laten voelen er ook nog te zijn. Dan voel ik een hand van haar naar beneden over mijn buik glijden, direct mijn broekje in. Ik voel hoe ze ruw over mijn lipjes wrijft, die intussen al heerlijk nat zijn van geilheid. Een kreuntje kan ik opnieuw niet onderdrukken. Ik kijk op en zie Claudia op het terras, waar mijn moeder intussen ook staat en hun ogen gericht op ons in het zwembad.
Claudia Claudia - 09-08-24 @ 19:08
0
"Wat denk je, kunnen de meiden het met elkaar vinden?" lacht Nicole.
Ik kom weer bij van de schrik, kan m'n woorden weer vinden.
"Volgens mij meer dan dat" reageer ik waarbij ik me zo kalm mogelijk probeer te houden. Kim en Floor ken ik natuurlijk al maar Anne...wat een heerlijke meid is dat...
"Anne was ook heel blij toen ze jullie zag, ze had toch wat ouderwets beeld in haar hoofd, wat stijve zakelijke moeder, maar ze zag jou en was om" kletst Nicole door.
"Om??"
"Nou gewoon lekkere vlotte moeder, ik denk dat ze je wel mag! Zullen we die kant op?"
Ergens wil ik dat wel maar dit heerlijke schouwspel wil ik eigenlijk niet onderbreken.
Dan zie ik Anne even mijn kant opkijken. Ik zwaai en maak een hartje met mijn handen.
Floor Floor - 10-08-24 @ 12:02
0
Ik heb nog nooit zo lekker gezoend als nu met Anne! Haar tongetje doet wonderen en onze tongen lijken wel voor elkaar gemaakt zo soepel spelen ze met elkaar. En we staan met onze ontblote bovenlichamen tegen elkaar aan gedrukt en omdat we even lang zijn voel ik hoe mijn supergevoelige tepeltjes precies tegen haar harde tepeltjes aankomen wat mij in vuur en vlam zet.

Ik hoor Anne zachtjes kreunen en als ik snel naar beneden kijken zie ik Kim's hand in Anne's broekje zitten, oh ja Kim is er ook nog en zit niet stil! Ik ga op onderzoek uit met mijn rechterhand en ik voel het heerlijke zachte vlees van Anne's borst. Zachtjes masseer ik haar linkerborst en als ik haar harde tepeltje voel knijp ik er net iets te hard in en ik hoor Anne weer kreunen "oohhh zooo lekkerrr"

Mijn hand gaat weer verder en achter Anne pak ik Kim's borst vast en begin daar ook mee te spelen. Anne stopt even met tongen en als ik naar haar kijken heeft ze het even zwaar en lijkt het wel alsof ze bijna klaarkomt door het vingeren van Kim. Ze draait haar hoofd om en vlak voor mijn gezicht staan deze 2 prachtige en oh zo lekkere meiden met elkaar te tongen. Wat een begin van de vakantie!

Kim lijkt even te stoppen met vingeren en ze biedt mij 2 vingers aan. Ik heb weinig keus want ze duwt ze bijna mijn mond in maar dat vind ik ook niet erg en ik zuig hard op haar vingers. Ondanks dat we in het zwembad staan proef ik Anne wel. Dat wil ik deze vakantie zeker nog wel beter proeven!

Ik ben in ieder geval de wereld om me geen vergeten als ik opeens stemmen van achter mij hoor. Ze praten tegen ons en ik schrik me dood...
Anne Anne - 10-08-24 @ 13:04
0
Ik voel Kim haar vingers over mijn lipjes wrijven en al snel drukt ze twee vingers tussen mijn vochtige gladde lipjes naar binnen en ik laat weer een kreuntje. Floor haar hand gaat naar één van mijn tieten en ik voel hoe ze er in kneedt en met mijn tepel speelt. Kim gaat intussen wild in en uit mijn kutje met haar twee vingers. Ik draai mijn hoofd om haar aan te kijken en direct duwt ze haar lippen op de mijne. Ik voel haar tong mijn mond binnendringen en ik beantwoord haar direct door mijn tong langs de hare te laten gaan.

Ik voel een orgasme aankomen, maar plots haalt Kim haar vingers uit mijn kutje en drukt ze in Floor haar mond. Floor zuigt gulzig op Kim haar vingers. Dan hoor ik ineens mams vanaf de rand van het zwembad. Ik kijk op en daar staat ze met Claudia. 'Kunnen jullie wel met 2 tegen 1?' lacht mams, maar er zit een ondeugende en uitdagende toon onder. Ik voel mij een beetje genant tegenover de meiden dat mams zo met Claudia aan de rand van het zwembad staat, maar het lijkt Kim niets te deren. Kim reageert direct brutaal 'ik kan haar alleen ook wel aan hoor, wat stel je voor?'.
Floor Floor - 10-08-24 @ 16:01
0
'Kunnen jullie wel met 2 tegen 1?' hoor ik Anne's moeder lachend vragen. Kim's moeder staat ernaast en kijkt ook wel heel geïnteresseerd naar ons. Ik voel me opeens wel heel bloot dat ze ons zo op deze manier betrapt hebben maar het lijkt Anne en Kim niet veel uit te maken dat hun moeders hun zo zien.

'Ik kan haar alleen ook wel aan hoor, wat stel je voor?' hoor ik Kim uitdagend zeggen. Ik sta met mijn rug naar de meiden in het water naar beide moeders gedraaid en ik weet niet zo goed wat ik moet doen.

Dan voel ik 2 armen om me heen en drukt Anne haar lichaam tegen mij aan. Ze doet mijn haren aan de kant en begint me in mijn nek te zoenen. Ik sluit mijn ogen en geniet van Anne's zachte lippen in mijn nek en het kan me niets schelen dat beide moeders naar ons kijken.

Het kan Anne duidelijk ook niks schelen want ik voel haar handen op mijn borsten. Ik draai mijn hoofd en steek mijn tong uit. Anne antwoord door ook haar tong uit te steken en we zoenen elkaar zachtjes terwijl we op het antwoord van Kim en Anne's moeders wachten...
Claudia Claudia - 10-08-24 @ 16:34
0
Nicole is heerlijk adrem naar de meiden, ik moest zelf even bijkomen van het jong genot. Wat een lekker ding is Anne, zalig figuurtje.
Ik zie haar even knipogen naar haar moeder waarna ze Floor in d'r nek begint te zoenen. Nicole lacht naar mij en ik meen een ondeugende blik te zien. Dan draait Floor zich om. Wat een mooie meid is zij toch ook.

Mijn adem slaat even dicht als de meiden elkaar zo intens zoenen. Ik voel m'n kutje gloeien en stromen, dit is waanzinnig geil en eerlijk...ik voel een vraagje jaloezie.

"Zullen wij dan ook maar" reageert Nicole en voor ik er erg in heb, heeft ze het koordje van m'n bikini losgetrokken en die van haarzelf en staan wij daar in Eva kostuum, trekt Nicole me haar haar toe en voel ik de warmte van haar tong mijn mond in glijden.

"Yesss" hoor ik Kim gillen. Mijn dochter...ze heeft het ook niet van een vreemde..

Floor en Anne kijken even op van hun zoen waarna ze weer helemaal in elkaar op lijken te gaan.
Wat een heerlijke meiden...ik slaak een diepe zucht...zouden zij met die ouwe dame van 52 ...

"Ben ik niet goed genoeg " vraagt Nicole lachend
"He? Uh sure meid, sure "...
Anne Anne - 11-08-24 @ 08:08
0
Ik zie hoe mams heerlijk opgewonden is met haar tepels die door haar topje heen prikken. Ze heeft mij al wel eens eerder betrapt en opgewonden toegekeken naar mij en sindsdien zijn we vrij en open naar elkaar. Ik wacht niet af wat mams voorstelt, maar heb al wel een idee. Ik probeer haar echter af te leiden en begin Floor in haar nek te zoenen en doe mijn handen onder haar armen door en pak haar tieten vast. Uitdagend begin ik er in te kneden, terwijl mams en Kim haar moeder toekijken.

Ik zie mams naar Claudia kijken en hoor haar zeggen 'zullen we dan ook maar?' vior Claudia kan reageren heeft mams het koordje van haar bovenstukje al losgetrokken en vallen Claudia's tieten bloot. Hmmm wat een heerlijke tieten denk ik en ik hoor Kim enthousiast joelen als haar moeders tieten bloot vallen. Ik kan me niet anders voorstellen dat het er hier vaker zo vrij aan toe gaat bij Claudia en Kim. Mams volgt en ontdoet zich ook van haar bikini en staat bloot voor ons. Mams drukt haar lippen op die van Claudia en vervolgens staan ze te tongen met elkaar. 'Hmmm hier was ik aan toe' hoor ik mams zeggen als ze haar lippen van die van Claudia haalt en zie haar naar ons in het zwembad kijken. 'Zo dus je kan Anne ook wel alleen aan? Laat maar eens zien dan. Wat dachten jullie van een potje stoeien met elkaar? De verliezer moet doen wat de winnares verlangt.' Ik kijk mams aan en schrik een beetje van haar voorstel, maar zie haar uitdagende blik. 'Nou mams, doe niet zo gek' reageer ik, maar ik zie Kim glunderen. 'Deal! Jullie zijn de scheidsrechters?' hoor ik Kim tegen mams en Claudia zeggen.
Floor Floor - 11-08-24 @ 12:08
0
Als jongste meisje van het stel laat ik me maar een beetje leiden en kijk ik wel wat er gebeurt. Anne neemt het initiatief en daagt de moeders uit door mijn borsten stevig te kneden en in mijn tepeltjes te knijpen. Al jaren is mijn grote fantasie om sex te hebben in het openbaar terwijl mensen naar ons kijken en nu lijkt die fantasie waarheid te worden!

De moeders kijken met een geile blik naar onze tongzoen en het spelen met mijn borsten en al snel gaan hun topjes ook uit en zoenen zij ook met elkaar onder luid gejoel van Kim. Ik draai me om en druk mijn borsten tegen die van Anne aan en we beginnen nog veel intenser met elkaar te tongen.

'Zo dus je kan Anne ook wel alleen aan? Laat maar eens zien dan. Wat dachten jullie van een potje stoeien met elkaar? De verliezer moet doen wat de winnares verlangt' hoor ik Anne's moeder zeggen. Anne stopt onze tongzoen en zegt 'Nou mams, doe niet zo gek'.

Maar Kim vindt het alleen maar leuk trekt ons mee het zwembad uit. We lopen allemaal topless naar het grasveldje. Ik tril nog bijna van hoe geil ik ben als Anne en Kim op het grasveldje gaan staan en ze de spelregels bespreken. Kim's moeder komt naast me staan en fluistert in mijn oor "spannend hè lieverd? En wat heb je toch ook een heerlijk lichaam" en ze doet mijn haar achter mijn oor.
Anne Anne - 11-08-24 @ 12:58
0
Ik weet niet of het de warmte is of Claudia, Kim en Floor, maar mams is vanaf het eerste ogenblik dat we hier zijn in een bui van constante opwinding lijkt het wel. Het voorstel om te gaan stoeien met Kim schrok ik even van, maar blijkbaar ziet mams mij graag met een andere meid rollebollen. Tegensputteren heeft al geen zin meer, Kim sleurt Floor en mij mee uit het zwembad en Claudia staat ook al glunderend te kijken om wat komen gaat.

Kim en ik staan in enkel een bikinibroekje tegenover elkaar en mams staat tussen ons in, terwijl Claudia en Floor van een paar meter afstand toekijken. 'Oké meiden, jullie hadden het net in het water al wel leuk met elkaar, dus ik hoef niet al te veel regels met jullie af te spreken lijkt mij' begint mams haar verhaal. 'Je verliest als je opgeeft of als je' ze blijft even stil en kijkt met uitdagende blik naar Claudia 'als je klaarkomt' maakt ze haar zin af. Ik kijk verbaasd naar mams 'nou mams, serieus?'. Ze lacht uitdagend 'dat vinden jullie vast niet erg meiden'. Kim kijkt mij uitdagend aan 'kom op niet zo preuts! Jij wil dit toch ook sletje' en daarmee start ze de strijd. 'Kom maar op dan sloerie' reageer ik terug en zet een stap naar voren.
Floor Floor - 11-08-24 @ 16:27
0
Kim en Anne worden gelijk fanatiek als ze tegenover elkaar staan en noemen elkaar sletje en sloerie, ik weet niet wat ik hoor! Kim heeft jarenlang op turnen gezeten en is best wel heel sterk en sowieso superlenig en Anne is best wel gespierd en ziet eruit alsof ze op atletiek of op hockey heeft gezeten, ze heeft hele mooie lange en slanke maar ook duidelijk sterke benen. Ik ben zelf niet zo sterk en ook helemaal niet goed in vechten ik hoop niet dat ik ook moet worstelen want dan kan ik me maar beter gelijk overgeven want dat win ik nooit. Het voordeel van dit soort vechten is dat je in ieder geval niet geslagen wordt en het ergste wat me kan overkomen is dat ik gevingerd word tot ik klaarkom 😄

Ik heb nooit iets met vechtsporten gehad en ik kijk er ook nooit naar maar dit is natuurlijk heel anders. Kim en Anne zijn allebei super competitief en zijn echt heel hard met elkaar aan het stoeien wat er echt heel erg sexy uitziet. Kim lijkt het er wat beter af te brengen en haar handen zitten overal op Anne's lichaam. Ze knijpt in Anne's tepeltjes waardoor Anne steeds 'Auw' roept tot groot plezier van haar moeder en van Kim. En Kim's handen zitten regelmatig in Anne's broekje en dan wordt ze duidelijk even gevingerd. Maar Anne geeft niet snel op en wordt alleen maar fanatieker lijkt het.

Ondertussen is Kim's moeder dichter mij aan komen staan en voel ik haar borsten tegen mijn rug aan drukken. Ze streelt me over mijn armen met haar nagels wat mij rillingen over mijn hele lichaam geeft. Het is nog wel vrij onschuldig tot haar vingers de zijkanten van mijn borsten strelen en ze dan met haar vingertopjes rondjes om mijn tepeltjes begint te draaien. Dat is echt DE manier om mij opgewonden te krijgen dus ik hou het niet meer en hang tegen haar lichaam aan. "Lekker lieverd?" fluistert ze in mijn oor. Ik draai mijn hoofd naar haar toe en kijk haar geil aan. "Hmm hmm" kreun ik zachtjes en ik bijt op mijn lip. Ik zie haar lief naar mij glimlachen en ze komt met haar gezicht naar mij toe. Net voordat onze lippen elkaar raken zie ik dat ze haar mond opent en ik steek gelijk mijn tong uit.

Zachtjes beginnen we te tongen terwijl de meiden verder stoeien...
Brian Brian - 11-08-24 @ 16:33
0
"Ik moet plassen," hoor ik Ashley zeggen waarna ze opstaat. Tegelijkertijd staat Anne ook op en zegt dat ze meegaat.

Hier wil ik bij zijn. Ik heb het gevoel dat Ashley en Anne elkaar behoorlijk opgeilen onder mijn ogen. Als ze even weg zijn besluit ik ze te volgen, ik vermoed dat ze helemaal niet hoeven te plassen... Al snel krijg ik ze weer in beeld. Anne's hand ligt op de blote billen van Ashley terwijl deze heerlijk wiegen op haar pas. Wat zou ik graag de zachte billetjes eens voelen.

Terwijl ze nog even omkijken zie ik ze samen een wc binnen stappen. Ik wist het wel, daar wordt niet alleen maar geplast...

Het idee dat ze lesbisch of bi zijn maakt me nog geiler en nieuwsgieriger naar beide meiden dan ik al was. Met moeite kan ik de flinke bobbel in mijn korte broek verbergen voor de overige bezoekers.
Brian Brian - 11-08-24 @ 16:41
0
Sorry, verkeerde verhaal.

Deze toevoeging is bedoeld voor Festivalcamping. Mijn excuses voor de verwarring.

Meiden jullie schrijven heerlijk. Ik hoop dat dit verhaal nog lang gaat duren.

Geniet van jullie heerlijke natte kutjes en tietjes.
Claudia Claudia - 11-08-24 @ 18:44
0
"Hmm hier was ik aan toe " zegt Nicole.
Ik kan alleen maar mmm mmm terughummen en mijn tong weer langs de hare laten glijden. Met af en toe die heerlijke meiden in het vizier is mijn kutje meer dan kletsnat..

Dan maakt Nicole zich van mij los en die gekke griet weet hoe ze de lekkere schatjes uit moet dagen!! Dit gaat zo'n geweldige week worden, zij en Anne hebben nu al mijn stoutste dromen overtroffen.

Anne en Kim gaan de uitdaging met elkaar aan en ik ga naast Floor staan. Wat is die meid toch bloedmooi en zo dichtbij haar staan na de zoen met Nicole .. "spannend hè lieverd? En wat heb je toch ook een heerlijk lichaam" fluister ik in haar oor terwijl ik haar geur opsnuif bij haar haren. Die meid maakt me bloedje geil. Haar zachte huid kan ik al voelen zonder m aan te raken..
Ik druk me zachtjes tegen haar aan, mijn borsten tegen haar rug, mijn tepels kriebelen opwindend tegen haar fluwelen huidje. Met ingehouden adem ga ik voorzichtig verder. Ze stribbelt niet tegen. "Meisje je bent echt zo betoverend mooi" fluister ik weer en kom bij haar tepels waar ik langzaam rondjes omheen draai. "Lekker lieverd?" Hmm hmm reageert ze en kijkt me nu aan...ik zie haar zachte lippen, breng mijn gezicht naar haar toe en uitnodigend open ik mijn mond iets..
Het tongetje van Floor raakt de mijne...
Ik voel een golf van room uit m'n kutje vloeien..
De wereld bestaat nu alleen nog uit Floor. Dat de anderen nog doorstoeien merk ik niks van.
Mijn handen glijden over haar fluweelzachte buik, draai haar om. Haar billen komen nu tegen mij aan als ik haar zachtjes in nek kus en speels wat likjes geef.
Dan glijdt mijn hand in haar slipje
"Owww meisje...wat ben je al lekker nat lieverdje"
Ik laat twee vingers naar binnen glijden...
Ik wil haar proeven..
Ik neem m'n vingers in mijn mond en proef haar heerlijke meisjesroom. De lieverd kreunt van genot.
"Dit wil ik nog beter proeven liefje"
Ik buk me voor haar en schuif haar slipje naar beneden.
"Gewonnen " schreeuwt kim en ik schrik op, mijn ogen gericht op een volmaakt glimmend kutje...
Anne Anne - 11-08-24 @ 19:50
0
Ik stap op Kim af en ook zij zet een stap naar voren. We pakken elkaar bij de bovenarmen en proberen elkaar omver te krijgen. Plots haakt Kim mij en ik val in het gras. Direct komt ze ter hoogte van mijn heupen op mij zitten en grijpt me bij de tieten en begint er uitdagend in te kneden. Uitdagend kijkt ze op me neer en zegt met een zwoele stem 'nu ben je van mij'. Ik lach 'mocht je willen' kreun ik en grijp naar haar tieten en kneedt er ook in.

Ik kronkel in het gras onder Kim en voel hoe ze ondertussen haar hand tussen mijn benen duwt en wrijft over mijn bikinibroekje. Al snel dringt ze met haar hand mijn bikinibroekje in voel haar vingers weer mijn kutje binnendringen. Als ik opzij kijk zie ik hoenKim haar moeder nauwelijks oog heeft voor ons en zich blijkbaar goed te vermaken met Floor. Dan trek ik mijn benen op en zet mijn voeten stevig in het gras en druk mijn lichaam omhoog. Kim verliest haar evenwicht en valt van mij af. Snel kruip ik op Kim en sla plagend tegen de zijkant van haar tieten die hierdoor heen en weer zwiepen.

'Hmmm goed zo An' hoor ik mams kreunen. Ik kijk opzij en zie haar opgewonden toekijken. Ik kneed Kim haar tieten en trek aan haar tepels en wil haar zo laten blijken dat ik nu de bovenliggende partij ben. Kim laat het gebeuren, maar ze lijkt haar moment af te wachten. Ik klem haar armen langs haar lichaam onder mijn benen en denk haar nu goed vast te hebben. Mijn hand glijdt nu in haar broekje en ik voel haar natte lipjes, die meid is bloedgeil van dit gevecht. Ineens gooit Kim haar benen omhoog en duwt ze onder mijn oksels door. Ze duwt met haar benen vervolgens mijn lichaam hard naar achteren en ik val achterover van haar af. Voor ik het weet zit Kim weer op mij. Echter zit ze nu bovenop mijj gezicht, mijn armen onder haar benen geklemd en haar gezicht gericht op mijn lichaam. Ze glijdt met haar handen over mijn lichaam en glijdt met haar hand weer mijn broekje in. Kim begint mij wild te vingeren. Kreunend lig ik machteloos onder haar 'hou vol An!' hoor ik mams nog aanmoedigen.
Claudia Claudia - 11-08-24 @ 22:26
0
Ik weet nu even niet of ik naar m'n dochter of naar haar vriendin moet kijken. "Hou vol An" hoor ik Nicole dan roepen. Kim toch niet gewonnen? Nieuwgierig als ik ben kijk ik toch even naar de andere meiden, ik druk me ondertussen dicht tegen Floor aan en streel langs haar tieten en kutje.
"Wat vind jij van An?" vraag ik haar "knap meisje he?"
"Knap en lekker " reageert Floor. Ik lach en begin haar te zoenen. "Net zo lekker als jij volgens mij!"
Samen kijken we naar de andere meiden en ik weet dat ik nog veel lekkers met ze ga beleven te beginnen met heerlijke Floor die haar warme meisjeslichaam tegen mij aandrukken mmm ik hou van haar...
Floor Floor - 12-08-24 @ 10:18
0
De tongzoen met Kim's moeder is waanzinnig, ze heeft duidelijk heel veel ervaring. Ze speelt met mijn tepeltjes wat mij helemaal gek maar en streelt mijn borsten wat mij overal kippenvel geeft. Al snel voel ik haar hand afdalen en mijn broekje in gaan. Ze gaat met een vinger tussen mijn lipjes door en al snel glijden 2 vingers diep in mij. "Owww meisje...wat ben je al lekker nat lieverdje" kreunt ze.

Ik zie hoe ze haar vingers in haar mond doet en eraan sabbelt. Ze laat haar vingers nog een keer mijn kutje in glijden en bied ze dan aan mij aan. Ik zuig hard op haar vingers en proef mezelf. "Dit wil ik nog beter proeven liefje" kreunt ze en komt op haar knieën voor me zitten en trekt in een keer mijn broekje naar beneden.

"Gewonnen!" horen we Kim schreeuwen maar Anne is het daar niet mee eens en stoeit verder. Anne's moeder moedigt haar aan om vol te houden. Kim's moeder draait haar hoofd weer naar mij toe en zit nu recht voor mijn kutje. "Mag ik?" vraagt ze. Ik vind het superspannend en ben best wel zenuwachtig maar ik knik van ja.

"Zet je linkerbeen hier maar op" en ze tikt op een verhoging. Ik zet mijn been daar op waardoor mijn kutje helemaal open komt te staan. Ik zie haar bewonderend kijken en ze streelt me zachtjes daar tussen mijn benen. Dan beweegt ze haar hoofd dichterbij en voel ik haar tong tussen mijn lipjes door gaan.
Anne Anne - 12-08-24 @ 19:31
0
Kim denkt dat ze gewonnen heeft nu ik machteloos onder haar lig, maar ik heb nog niet opgegeven en ze heeft mij nog geen orgasme bezorgt. Ze zit boven op mijn gezicht en ik zie niets, ik voel enkel haar vingers wild in mijn kutje heen en weer gaan. Ik kronkel en schok van genot, maar fanatiek als ik ben wil ik er niet aan toegeven en wacht ik toch af of ik mij nog onder Kim vandaan kan worstelen.

Kim is ook fanatiek en als ze haar zin niet krijgt van mams dat ze gewonnen heeft, doet ze er nog een schepje bovenop. 'Je hebt nog niet genoeg gezien?' daagt ze mams uit. Mams kijkt haar aan, maar reageert niet. Kim pakt vervolgens mijn tieten stevig beet en begint er weer in te kneden, tussendoor trekt ze gemeen aan mijn tepels. Ik kreun van genot, maar ook een beetje pijn onder haar. Pets, een tik tegen mijn tieten. 'Hmmm je geilt er op je dochter zo gepakt te zien worden he?' hoor ik Kim mams weer uitdagen, maar hoor opnieuw geen reactie en kan ook niet zien wat mams nu doet. Zal ze zichzelf vingeren, terwijl ik hier zo lig met Kim bovenop mijn gezicht, bedenk ik mij.
Claudia Claudia - 13-08-24 @ 22:59
0
Even kijken Floor en ik samen naar de strijd maar ik verlang zo waanzinnig naar haar kutje... "Mag ik?" Floor kan alleen maar knikken. Beetje spannend vindt ze het volgens mij wel, maar niet zo gek. Vrouw van 52 die daar zo bij je komt seksen... "Zet je linkerbeen hier maar op" stel ik haar voor en als ze het doet, is daar zo'n mooi open kutje...Met zachte likjes langs haar benen ga ik op mijn doel af. Met mijn hand open ik haar lipjes nog iets verder en dan laat ik langzaam mijn tong door haar lippen glijden...spontaan voel ik mijn eigen kut ook weer gloeien en ik voel zelfs het geil langs mij druipen...Ik zuig op haar beide lipjes...oooww dit schatje is zooo lekker...Ik lik me naar haar klitje toe en draai er rondjes omheen, streel er overheen. Floor begint hevig te kronkelen. Ik ga door. Mijn tong weer langs haar lipjes en ik breng dan weer mijn twee vingers in haar..Het soppende geluid maakt me razend geil. Ik druk mijn tong tegen haar klitje, likt nog door, pak haar billen in mijn handen en druk me zo dicht als kan tegen haar aan..."Kom maar schatje kom maar..." roep ik en ik lik haar naar een orgasme toe...Zelf kom ik ook bijna klaar, alleen al door haar...
"Mijn poesje jeukt enorm wil jij helpen?" fluister ik en ik ga zo liggen dat Kim Anne en Nicole goed zicht op ons moeten hebben...
Floor Floor - 14-08-24 @ 14:37
0
Ik ken Kim's moeder al bijna mijn hele leven en ze is nog steeds een ontzettend knappe en aantrekkelijke vrouw ook al is ze de 50 al gepasseerd (zou je niet zeggen!). Toen ze onze leeftijd heeft ze ook veel modellenwerk gedaan dus ze is heel erg knap en heeft altijd goed voor zichzelf gezorgd. Ook al schelen wij 34 jaar, dat is al bijna 2x mijn leeftijd, ik wil op het moment niets liever dan dat zij mij heerlijk verwend en mij met al haar ervaring laat genieten. En zij heeft ook duidelijk zin in mij en neemt gelukkig het initiatief want dat durf ik echt niet!

Met mijn been op een verhoging staat mijn kutje open en Kim's moeder duikt er met haar hoofd tussen. Als ik haar ervaren tong voel likken en wiebelen en kietelen kan ik alleen nog maar kreunen en met mijn hele lichaam kronkelen. Ze likt en ze zuigt en ze sabbelt aan mijn lipjes en ik word alleen maar heter en heter. Als zij op een gegeven moment 2 vingers diep in mij duwt en mij keihard begint te vingeren terwijl haar tong over mijn klitje schiet weet ik dat ik dit niet lang mee vol kan houden. "Kom maar schatje kom maar..." hoor ik haar hijgen en dan ontplof ik en gil ik het uit.

Ik ben echt even van de wereld zo hard kom ik klaar en als ik even (minuten?) later bijkom zie ik het lief lachende gezicht van Kim's moeder dat kletsnat is van mijn geile sapjes. We tongen en strelen elkaar even als ze zegt "Mijn poesje jeukt enorm wil jij helpen?" Zonder iets te zeggen knik ik, bijt ik op mijn lip en doe ik mijn hand tussen haar benen. Ze is kletsnat! Ze schuift onderuit en opent haar benen zo wijd ze kan ook richting de andere vrouwen mochten ze mee willen genieten.

Ze trekt haar benen hoog op richting haar borst zodat ik er goed bij kan, ik kruip tussen haar benen en zit op mijn knietjes voor haar met mijn billen in de lucht. Ik ruik haar heerlijke geur en ook hoe geil ze is en als ik naar boven kijken zie ik haar lief glimlachend naar mij kijken. Ik doe haar lippen een beetje uit elkaar en ga dan met lange halen door haar kutje heen. Ze smaakt heerlijk en kreunt als ik haar lik, ze vindt het lekker! Ik ga al snel helemaal op in dit geile spel en ik lik, zuig en sabbel op alles wat ik tussen haar benen tegenkomen net als zij ook bij mij deed.

Een besef van tijd ben ik al lang kwijt dus het kan minuten of een uur geweest zijn als ik het tempo steeds meer en meer verhoog. Ik begin ook een beetje pijn in mijn kaken te krijgen van al dat gezuig en gelik dus laten we het nu afmaken denk ik bij mezelf 😛 Ik doe nu 2 vingers in haar kut en ik doe er al snel een 3e bij want dat past wel en begin haar nu met mijn vingers te neuken. Ze kan wel wat hebben merk ik dus ik hou me niet meer in en ga nu echt heel erg hard in en uit. Tegelijkertijd flitst mijn tongetje over haar klitje en voel ik dat ze klaar gaat komen. Een hele luide gil, een schokkend lichaam en een hand op mijn achterhoofd die mij bijna in haar kut drukt en missie geslaagd! Met een kletsnat gezicht lik ik nog een beetje en zodra ze mij loslaat hijg ik verder uit.
Claudia Claudia - 14-08-24 @ 16:36
0
"Ooo Floortje Flooortje ...meisje meisjeee"
Ik moet uitkijken dat ik mijn nagels niet volledig in haar priem maar oooh wat kan dat schatje likken en vingeren. Drie vingers gaan hard in mij heen en weer en haar tongetje maakt me gek. Ik kan even over haar heen kijken en haar fluwelen rug gaat zo mooi over in haar billen. Dat beeld met haar tongetje en vingers maken het too much en ik gil het uit. "Schatjuhhh" Ik schrik van mezelf als ik merk dat ik haar gezicht compleet in mijn kut druk.
Ik laat haar los en leun wat achterover al hijgend aan het bij te komen.
Ik kijk haar aan en zie haar kletsnatte gezicht. Ze geeft me nog een lief likje, de schat.

Ik neem haar gezichtje in mijn armen en kus mijn eigen geil op haar gezicht.
"Lieverd, lieverd, je hebt mij in de 7e en misschien nog wel hogere hemel gebracht schatje"
Ik zie haar glunderende oogjes en glunderen mag ze! Wat een sensatie.
Ik druk mijn lippen op de hare streel er zacht met mijn tong langs. Langzaam slow tong ik dit mooie meisje nog weer en verdorie ze weet mijn kutje hiermee alweer te laten gloeien, maar ik moet me nu inhouden. Heel zacht glij ik met mijn vingers over haar nog natte kutje als we langzaam doorzoenen.
Dan komt Nicole ons storen: "Hee tortelduifjes,jullie hebben mij al alleen laten staan en die twee knokkers daar krijgen ook al geen aandacht van jullie"
Ik lach en kijk even naar Floor, geef een knipoog. Hadden we dit van elkaar durven hopen?
"OK OK mevrouw Nicole we gaan ons gedragen, maar heb jij je nog wel vermaakt met die twee?" vraag ik haar.
"O zeker en met mezelf" zegt ze wijzend op haar eigen kutje. "Met 4 beauties om me heen die elkaar verwennen kan ik me ook niet inhouden hoor"


Floor Floor - 17-08-24 @ 00:44
0
Nadat ik Kim's moeder heb laten klaarkomen moet ik wel even bijkomen maar zij denkt daar anders over en trekt me naar zich toe tot ik boven op haar lig en onze tepeltjes elkaar kietelen. Ze begint me heel intens te tongen en ik voel haar vingers overal over mijn lichaam heen gaan, langs mijn borsten, over mijn rug en in mijn kutje. "Hee tortelduifjes,jullie hebben mij al alleen laten staan en die twee knokkers daar krijgen ook al geen aandacht van jullie" hoor ik opeens en het is Anne's moeder die zich begrijpelijk buitengesloten voelt.

"Deze lieverd hier heeft me net ongelooflijk lekker klaargelikt, ze is echt een natuurtalentje met haar tongetje en ze smaakt zelf ook nog eens heerlijk!" schept Kim's moeder over mij op. Ik word er zelfs een beetje verlegen van nu ik zo bloot tegenover de ook blote moeder van Anne sta. "Ja die jonge meiden van tegenwoordig beginnen allemaal al heel vroeg met experimenteren en oefenen, dat weet ik wel van Anne, en er ze hebben nu natuurlijk onbeperkt toegang tot internet en kunnen de hele dag sexfilmpjes kijken als ze willen, dat was wel anders in onze tijd!" zegt ze.

Terwijl ze met ons praat laat de moeder van Anne haar nagels over mijn lichaam gaan en ik heb overal kippenvel. "Heb je het koud meisje?" vraagt ze met een knipoog. Ze draait rondjes met haar vingers rond mijn tepeltjes en ik sluit mijn ogen omdat het zo lekker voelt. Dan voel ik hoe haar mond mijn borst naar binnen hapt en ze mijn tepeltje begint te likken. Ik leg mijn hand op haar hoofd en kreun luid, dit is nu al de 2e volwassen vrouw die aan me zit deze vakantie! Ik voel haar hand tussen mijn benen gaan en dan voel ik hoe ze 2 vingers bij me naar binnen brengt. Ze begint flink te roeren in mijn kutje en zegt dan "Even proeven hoe je smaak hoor" en likt haar vingers dan af. "Hmmm, je hebt niks teveel gezegd Claudia, wat smaakt dit meisje heerlijk zoet!" Ze duwt nog een keer 2 vingers diep bij me naar binnen en stopt ze dan in mijn mond. Ik sabbel gulzig aan haar vingers en proef mijn eigen kutje.

"Ok lieverd ik heb een idee" zegt de moeder van Anne dan terwijl ik nog steeds haar vingers in mijn mond heb. "Wil jij deze 2 oude dames eens laten zien hoe jonge meiden tegenwoordig met zichzelf spelen en klaarkomen?" Precies op dat moment horen we een luide gil en gekreun en lijkt het erop dat Anne gillend klaarkomt en dat Kim het stoeipartijtje toch gewonnen heeft. "En dan halen we die 2 meiden er ook bij" zegt ze lachend. Ik kijk even naar Kim's moeder en ze lacht lief naar me. "Ok is goed, jullie mogen best naar mij kijken terwijl ik me vinger hoor" zeg ik toch een beetje verlegen nog. "Waar willen jullie me hebben?"
Claudia Claudia - 17-08-24 @ 14:05
0
Ondeugend lach ik naar Nicole als zij met het voorstel komt om Floortje met haarzelf te laten spelen. Floortje kijkt mij even aan. Oww wat is dat meisje toch ontzettend mooi, lief en oog nog eens een natuurtalentje. Ik kniel achter haar neer , mijn handen door haar mooie haren en zacht in haar nek kussend hoor ik haar zeggen: "Ok is goed, jullie mogen best naar mij kijken terwijl ik me vinger hoor, waar willen jullie me hebben". Ik zie haar wat verlegen kijken, de schat. "Liefje, het maakt niet uit waar, als jij jouzelf vingert maak je die oude knarren al zo waanzinnig geil meisje, je bent zo betoverend mooi, jouw roze poesje door jouw eigen tere handjes gestreeld is al...alles" fluister ik in haar oor en kus haar nek en hals, streel even over haar tepeltjes.

Dan komen Kim en Anne er ook aan, lachend, ons van top tot teen opnemend. Kim kijkt vooral naar Nicole en ik zie Anne vooral mijn kant opkijken. "En, wat moet de verliezer nou doen?" vraag ik. Anne en Kim kijken elkaar aan. Die kijken daarna naar Floortje die ze zien stralen. "Nou, we zijn ook wel benieuwd wat jullie gedaan hebben eigenlijk" zegt Kim. "Tut tut, dat komt zo" zeg ik met een knipoog naar Floor, "Eerst jullie"
Floortje Floortje - 18-08-24 @ 14:36
0
"Maakt niet uit waar of hoe je gaat liggen lieverd, deze 2 oude dames worden toch wel geil als ze een showtje krijgen van zo'n lief en mooi meisje als jij" antwoordt de moeder van Kim als Kim en Anne er ook lachend weer bij komen. Schijnbaar heeft Kim toch gewonnen zo te zien en gelukkig hebben ze niet echt ruzie gehad en vinden ze elkaar nog lief. "En, wat moet de verliezer nou doen?" vragen ze en ze kletsen nog wat verder. Volgens mij bespreken ze de regels van het worstelen en wat Anne moet gaan doen.

Ik luister niet meer en trek me een beetje terug. Deze ligstoel is perfect. Ik ga liggen, trek mijn benen op en begin mezelf een beetje te strelen. Mijn rechterhand gaat tussen mijn benen en streelt rustig tussen mijn lipjes en over mijn klitje en mijn linkerhand speelt rustig met mijn linkerborst en tepeltje. Ik lig met mijn benen en kutje richting de rest dus als ze mijn kant op kijken kunnen ze zo bij mij naar binnen kijken. Maar ik heb mijn ogen dicht en ben ze bijna vergeten omdat ik zo aan het genieten ben.

Mijn vingers gaan steeds wat sneller over mijn klitje, ik knijp wat harder in mijn tepeltjes en ik begin wat te kreunen zoals ik thuis ook doe als ik op mijn eigen bed lig. Af en toe lik ik mijn eigen vingers om het vingeren wat natter te maken en proef ik mezelf, voelt altijd zo stout maar zo lekker! Ik voel dat het niet meer heel lang gaat duren voordat ik weer klaarkom en ik verhoog het tempo wat meer. Het is echt alsof ik alleen op mijn slaapkamer lig want ik ga helemaal op in het vingeren en ben de hele wereld om mij heen vergeten.

Dan voel ik mijn orgasme heel snel naderen en kom ik met een luide gil klaar. Mijn lichaam kronkelt op het ligbedje en ik kreun en hijg en huild van genot. Het orgasme is lang en heftig en ik ben helemaal van de wereld. Mijn besef van tijd is helemaal weg en ik heb geen idee of ik 3 of 30 minuten gevingerd heb en ik weet ook niet hoe lang ik bij moest komen voordat ik mijn ogen weer open doe. Ik schrik een beetje als ik zie dat alle 4 de vrouwen heel dicht om me heen zitten en mij heel lief lachend aankijken en schaam me een beetje.

"Wauw lieve Floor, wat was dat mooi en wat zag je er beeldschoon uit" zegt Anne en ze komt dichterbij en geeft me een kus op mijn mond. Ze drukt haar tong mijn mond in en we tongen even. Anne's moeder zit aan de andere kant en komt ook dichterbij en geeft me ook een tongzoen zonder iets te zeggen. Ook Kim en haar moeder zeggen niets maar geven mij ook om de beurt een lieve lange tongzoen. Ze zin er stil van en ik ook...
Floortje Floortje - 19-08-24 @ 11:32
0
hihi, jullie zijn er echt stil van hè? 😅 Hopelijk zijn jullie niet zo stil dat jullie gestopt zijn want dat niet de bedoeling hihi. Tot snel weer, heb zin in jullie volgende stukjes! Lieve kusjes voor jullie allemaal, Floortje 😘
Claudia Claudia - 19-08-24 @ 11:39
0
Hihi nouuu Floortje het kost mij heel veel moeite om stil te blijven, het is zo ontzettend lekker schrijven met jou maar ik hoop dat Anne snel een stukje schrijft en het niet tussen ons blijft maar oeee meisje, wat verwen ik jou graag mmm
Kusssjes voor jullie allemaal ook
Claudia
Claudia Claudia - 19-08-24 @ 22:31
0
Helemaal eens met Floortje, we missen jou Anne en wat zou het mooi zijn als er een Kim en Nicole bij zouden komen. Lieve warme kusjes van mij en schat Floortje
Xxx


===
===
===
Anne Anne - 20-08-24 @ 23:49
0
Sorry dames, had er afgelopen week even de tijd niet voor, maar ik sluit weer aan. Waar ik een beetje de wilde kant op wilde gaan, zoeken jullie het juist in het tedere, maar ik hoop dat ik het leuk genoeg blijf vinden hihi...

Kim wist van geen ophouden. Al zittend op mijn gezicht met mijn armen onder haar geklemd, speelt ze met mijn tieten. Ik kreun en kronkel onder haar en hoor hoe ze mams uitdaagt. Dan voel ik haar hand op mijn lipjes, ze wrijft er ruw over heen. Al snel voel ik hoe twee vingers mijn kutje inglijden. Ik ben machteloos en moet het ondergaan, een orgasme tegenhouden om de strijd opnieuw met Kim aan te gaan is kansloos en ik laat het gebeuren. Kim vingert mij wild en het duurt dan ook niet lang tot ik luid kreunend klaar kom. Kim glijdt van mij af en kijkt mij uitdagend aan. 'Okë, jij hebt gewonnen' geef ik toe.

Kim kijkt naar Floor en Claudia, waarbij mams intussen ook bij aangesloten is. 'Kom' zegt Kim en trekt mij overeind en neemt mij mee richting de anderen. Ik zie daar Claudia naakt liggen in het gras, wat een mooie vrouw toch voor haar leeftijd en nog zo'n goed figuur.
Ineens horen we zacht gekreun en we kijken op. Wat we niet wisten was dat onze moeders Floor gevraagd hadden met zichzelf te spelen terwijl zij toekeken. Floor had een heerlijk plekje in een ligstoel ingenomen en was begonnen haar eigen kutje te verwennen. Claudia wenkte ons om dicht om Floor te komen zitten en naar haar toe te kijken. Hmmm wat een geile meid die Floor denk ik en we zien hoe ze zichzelf wat sneller begint te vingeren als haar orgasme nadert, waarna ze met een luide kreun klaar komt. Floor opent haar ogen en kijkt ons aan om haar heen. Ze schrikt een beetje, maar ik step haar gerust dat het mooi was om te zien en dat ze er beeldschoon uit zag. Ik geef haar een kus, maar al direct komen onze tongen erbij. Mams volgt en ook Claudia ej Nicole. 'Hmmm, dit wordt nog een heerlijke week' lach ik.
Floor Floor - 21-08-24 @ 09:10
0
Blij dat je er weer bent Anne! 😍 Ik ben ook in voor wilder hoor, ik ga er mijn best voor doen.

Oef, dat was best heftig en intens. Ik was echt even helemaal van de wereld en bijna vergeten dat de andere vrouwen er nog waren en mij konden zien. Maar wat vond ik het geil en wat kwam ik heerlijk klaar zeg. Mijn grootste stiekeme fantasie is ook sex in het openbaar, eigenlijk al heel jong sinds mijn 14e of zo, en ik vind niks zo spannend om naakt rond te lopen met de kans dat ik betrapt en bekenen word. Ik heb verder niet veel ervaring met sex in het openbaar, ik ben sowieso nog redelijk onervaren, op een enkele keer in een steegje pijpen na.

Wat ik wel sinds een paar jaar doe is mezelf laten zien voor de webcam, dat is eigenlijk altijd anoniem, en op warmere dagen in mijn eentje naar het strand gaan en daar het naaktstrand opzoeken. Wij hebben een meertje in de buurt waar een afgelegen strandje bij zit en het strand aan zee is ook niet heel ver weg. Niks maakt mij zo geil als daarheen fietsen, zo snel ik kan al mijn kleren uittrekken en daar lekker liggen en rondwandelen terwijl voor mijn gevoel alle ogen van de (meestal oude) mannen en vrouwen op mij gericht zijn. De mensen daar zijn gelukkig altijd lief tegen mij en er zijn altijd mannen die een praatje komen maken en als ik hun ogen dan over mijn lichaam voel gaan knap ik bijna uit elkaar van geilheid.

En nu ben ik hier zomaar op een vakantie beland bij mijn beste vriendinnetje met nog 3 hele mooie lieve vrouwen en hebben we gewoon sex met elkaar terwijl de rest alles kan zien! Dit is echt een droom die uitkomt voor mij. Ook al ben ik net heerlijk klaargekomen, ik merk aan alles in mijn lichaam dat ik nog lang niet verzadigd ben en nog veel meer wil. 'Dit is mijn kans en die moet ik met beide handen grijpen!' gaat er door mijn hoofd.

Ik loop op Anne af en ze kijkt me verbaasd aan als ik haar beide tepeltjes vastpak en er even gemeen in knijp. "Ik weet nog wel een straf voor jou omdat je verloren hebt met het worstelen. Ik ben nog steeds geil en daar ga jij mij bij helpen, sexslavinnetje!" Haar verbaasde blik verandert in een geile blik als ik haar hoofd naar beneden duw. Ze verzet zich amper en wil dit maar al te graag en ik duw haar mond tegen mijn kutje aan. Onmiddellijk voel ik haar zachte tongetje tussen mijn lipjes doorgaan en ik zucht luid en sluit mijn ogen. Met rechts houd ik haar hoofd stevig vast en met links speel ik met mijn linkerborst en tepeltje als Anne's tongetje precies de juiste plekjes weet te raken. Ik open even mijn ogen en ze de andere 3 vrouwen naar ons kijken. Dit is een Dream Come True en ik ga me nog heel veel laten gebruiken deze vakantie!
Claudia Claudia - 21-08-24 @ 09:45
0
Anne!! Ook heel blij dat je er weer bent en daag het beest in mij maar uit. Lieverds ik kan pas ergens vanavond weer schrijven op z'n vroegst maar we go wild Girls

===
===
===
Claudia Claudia - 21-08-24 @ 19:00
0
Go go meisjes roep ik en klap in mijn handen van plezier. Wat een heerlijke geile meiden zijn het toch!
Dus haar gezicht nog dichter tegen je aan Floortje, GO, Anne.
Ik sta ondertussen dicht bij mijn eigen dochter, ga achter haar staan en druk mijn borsten tegen haar rug.
"En hoe voelt dat nou schatje nu je gewonnen hebt. Denk je dat je je moeder aankan?" Terwijl ik dat zeg, knijp ik in haar tepels waarop ze kreunt en ik weet dat ze er geil van wordt, leer mij mijn dochter kennen. Mijn hand gaat naar haar kutje en zonder pardon schuif ik twee vingers naar binnen terwijl ik haar nek kus, mijn ogen wijd open om het heerlijke spel tussen Floortje en Anne te zien. Beide meiden maken mij zo razend geil, wat een heerlijke kontjes en kutjes, prachtige borstjes.
Kim hoort me zwaar ademen.
"Mam je gebruikt mij he, je zit ondertussen op die andere twee te geilen"
"Mmmm"
"Wil je geen wedstrijd tegen hun tweeën doen?"
"Tegen allebei?" vraag ik verbaasd
"Ja, eentje kun jij makkelijk aan met jouw ervaring, da's geen kunst aan"
"Dan mogen ze alles bij jou doen, dan wed ik dat jij verliest, dat red je echt niet"
Ik kijk mijn dochter ondeugend aan. Ergens wel een lekker idee en volgens mij heb ik binnen nog een fles olie liggen, elkaar eerst insmeren en dan ...
"Wil jij het vragen?" vraag ik Kim
"Durf je zelf niet?"
"Leuker als jij het doet" reageer ik toch iewat terughoudend, zouden ze het echt willen??
Anne Anne - 23-08-24 @ 14:20
0
Ik zie de uitdagende blik in Floor haar ogen als ze op mij afstapt en ik kijk naar haar mooie naakte lijf. Ze wil duidelijk nog meer denk ik bij mijzelf en ze grijpt naar mijn tepels en knijpt er even gemeen in. Dan pakt ze mijn hoofd vast en duwt mij naar beneden. Ze drukt mijn mond tegen haar kutje. Ik voel gelijk hoe nat ze nog is en proef en ruik haar. Ik druk mijn tong tussen haar lipjes en begin haar direct te likken. Ik hoor hoe Claudia haar aanmoedigt zich door mij te laten likken en hoor Floor zachtjes kreunen.

Plots voel ik wat kouds op mijn rug en het wordt uitgesmeerd. Ik kijk op en zie Claudia achter mij staan met een fles olie en voel hoe ze de olie over mijn rug uitsmeert en vervolgens ook olie over Floor haar tieten spuit. 'Zo meiden, wat dachten jullie van een potje olieworstelen?' lacht Claudia uitdagend en spuit vervolgens ook olie over haar eigen tieten en wrijft dat uitdagend over haar bovenlijf. Wil Claudia het nu tegen ons tweeën opnemen twijfel ik.
Floor Floor - 24-08-24 @ 15:02
0
Ik ben eigenlijk altijd het beetje verlegen, rustige en bijna onderdanige meisje geweest met vriendjes en vriendinnetjes, op sexueel gebied sowieso maar ook in niet-sexuele relaties. En dit is voor zover ik mij kan herinneren de eerste keer dat ik zo brutaal ben om het initiatief te nemen met sex en ik voel me heel stoer en ik vind het lekker! Anne lijk het ook helemaal prima te vinden om zo 'gedwongen' te worden door mij en ik voel haar zachte tongetje superlekker tussen mijn lipjes door gaan.

Ik open mijn benen wat wijder om Anne goed toegang te geven en begin zachtjes te kreunen als haar tongetje meer met mijn kutje speelt en ook steeds vaker langs mijn klitje schiet. Ze likt zo lekker, weet precies de juiste plekjes te raken en ze ziet er zo mooi uit en likt met zoveel zelfvertrouwen dat ik vrij zeker weet dat ze er al heel veel ervaring mee heeft, dat kan bijna niet anders.

Ik sta met mijn ogen dicht te genieten als ik opeens een gilletje hoor en Anne "Dat is koud!" roept. Ik open snel mijn ogen om te kijken wat er gebeurt en ik zie hoe Kim's moeder olie op Anne's rug spuit en uitsmeert. 'He verdorie, waarom stoort ze ons nou? Anne likte me zo lekker!' gaat er een beetje geirriteerd door me heen. Veel tijd om geirriteerd te zijn krijg ik niet want Kim's moeder spuit ook olie over mijn borsten heen en het voelt inderdaad koud aan! Haar handen pakken mijn borsten vast en ze smeert mijn borsten en buikje helemaal in met olie.

'Zo meiden, sorry dat ik jullie stoor, maar wat dachten jullie van een potje olieworstelen?' lacht Kim's moeder naar ons. Ze smeert zichzelf ook helemaal in met olie dus ze verwacht zeker al dat wij dat wel willen. Anne zit nog steeds op haar knietjes voor me en ik voel haar glibberige vingers tussen mijn lipjes en over mijn klitje gaan. "Ehhh, ik kan helemaal niet worstelen" stamel ik zachtjes. "Ik heb nog nooit een vechtsport gedaan en kan helemaal niet vechten". Ik sta nog steeds met mijn benen wijd en ik voel hoe Anne 2 vingers bij me naar binnen brengt en me steeds wat steviger begint te vingeren.

"En jij wilt in je eentje tegen ons tweeën worstelen?" vraagt Anne aan Kim's moeder. "Ja precies, dat lijkt me wel eerlijk omdat ik groter en zwaarder ben dan jullie en het is ook niet echt vechten natuurlijk he, het is meer stoeien en zoals je zostraks ook met Kim hebt gemerkt gaat het er vooral om de andere vast te zetten en dan lekker aan elkaar te zitten en dan kijken of het lukt om de andere klaar te laten komen." Ze lacht lief naar ons beiden. Anne kijkt mij vragend aan terwijl haar vingers de hele tijd in en uit mij blijven gaan. Ik heb ook niet echt gehoord wat er net gezegd werd eerlijk gezegd, Anne's vingers voelden te lekker.

Ik zie Anne mij aankijken en schrik een beetje uit mijn trance. "Oh sorry, wat is er?" vraag ik haar. Ze lacht en zegt tegen Kim's moeder "Haha volgens mij vindt Floortje alles wel prima, laten we die olieworstel wedstrijd gaan doen, we are in!" Ze laat haar vingers uit mijn kletsnatte kutje glijden en staat op. "Huh wat gaan we doen?" vraag ik verdwaasd. "Hihi, kom lekker ding, we gaan met z'n 2en tegen Claudia olieworstelen!" zegt Anne lachend en ze pakt mijn hand vast en trekt me mee naar het grasveldje.
Claudia Claudia - 24-08-24 @ 16:08
0
Ik sla mijn armen om deze mooie geile schatjes heen. "Lieverdjes, eigenlijk heb ik maar één reden voor die olie. Weet je, alles is zo lekker glad en glijdt zo lekker" Dat ik hier al heel wat ervaring in heb hoeven ze even niet te weten, merken ze vanzelf. In een flits maak ik mijn armen los van ze, gaan ze onderlangs en met al wat olie op mijn vingers en op hun lekkere lijfjes glijdt bij beiden zo een vinger hun warme kutjes in. "Oh" roepen de meiden allebei zo'n beetje in koor en ik trek me gauw los, ren naar het grasveldje. "Go girls, catch me if you can. Nee, wacht wacht. Blijf daar even staan". Ze kijken me verbaasd aan. "Daar ja en als ik het zeg, komen jullie langzaam op mij aflopen en proberen me dan te overmeesteren, dan gaat de strijd beginnen". Ik loop een eindje vooruit en ga op het grasveldje zitten. Dan wenk ik de meiden. omg, wat een briljante schoonheden zijn het toch. Kim en Nicole staan stil aan de zijkant te kijken, of stil? Ik zie dat Nicole ook niet van mijn dochter af kan blijven haha. Maar dit...dit is echt een stukje uit een sensationele senuele seksfilm. Twee beauties op weg naar milf Claudia.Mijn kutje lekt al en als ik niet uitkijk, laat ik me nu al overmeesteren, te overdonderd door hun volmaakte jonge lijven. Was ik ooit zo mooi? Dat kan gewoon niet. IK masseer mijn tieten en ze komen als leeuwen op hun prooi afgeslopen..
Anne Anne - 25-08-24 @ 20:03
0
Floor stribbelt wat tegen, maar als ik naar Claudia kijk wil ik best de strijd met haar aangaan. Uitdagend naar Claudia vinger ik Floor nog even en zij gaat er helemaal in op. Claudia loopt vooruit het grasveldje op en gaat zitten, wachtend op ons. Ze kijkt uitdagend in onze richting en masseert haar tieten. Ik trek mijn vingers terug uit Floor haar kutje en sleur haar mee het grasveldje op richting Claudia 'kom lekker ding, we gaan met z'n tweeën olieworstelen tegen Claudia'.

We lopen op haar af en ik bedenk mij om revanche te willen nemen op de stoeipartij van zojuist met Kim. Ik kniel voor Claudia en grijp naar haar glimmende tieten van de olie. Hmmm ik kan gewoon ongegeneerd de grote tieten van Claudia grijpen denk ik en die kans laat ik niet aan mij voorbij gaan. Ze laat het even gaan en kijkt mij uitdagend aan. 'Kom erbij schat' roep ik naar Floor die nog afwachtend achter mij staat, terwijl ik omkijk naar haar. Dit moment van onoplettendheid grijpt Claudia direct aan en duwt mij omver op mijn rug en kruipt op mij. 'Kom, help me!' kreun ik naar Floor en zie hoe ze achter Claudia op mijn benen komt zitten en Claudia onder haar oksels door bij haar tieten. 'Hmmm ja, pak ze!' kreun ik, maar het lijkt Claudia nog weinig te doen.
Floor Floor - 29-08-24 @ 19:58
0
'Kom erbij schat' roept Anne naar me als ze ziet dat ik een beetje twijfel. Anne zit voor Claudia op de grond en masseert ongegeneerd haar grote borsten die glimmen van de olie. Beide lijken ze er nogal van te genieten, wat ik zeker begrijp, en op het moment dat Anne naar mij omkijkt en mij roept slaat Claudia toe en ze gooit Anne omver en gaat bovenop haar zitten. Ai, dat ging veel te makkelijk, volgens mij is ze supersterk. 'Kom, help me!' kreunt Anne en ik ren er naar toe, ga achter Claudia zitten en pak haar grote borsten vast want ja wat moet ik anders vastpakken? 😄 Ik probeer haar om te duwen of weg te trekken maar zoals gezegd ben ik helemaal niet zo sterk en ik kan ook helemaal niet worstelen, Claudia beweegt dus ook geen centimeter.

"Ok meiden, laten we eens even kijken hoe sterk jullie zijn!" zegt Claudia met een gemeen lachje. Ze klemt Anne tussen haar machtige dijen en ze kan geen kant op. Met haar linkerhand knijpt Claudia gemeen in Anne tepeltjes waardoor Anne "Auw!" piept en ik zie hoe Claudia met haar rechterhand tussen Anne's benen gaat. Die hand gaat recht op haar doel af en binnen no time ligt Anne in een houdgreep en wordt ze gevingerd. Luid kreunen probeert Anne zich te verzetten en los te komen maar haar verzet wordt steeds minder des te harder Claudia haar vingert. Ze komt bijna op het punt dat ze zich overgeeft lijkt het.

Dat laat ik niet gebeuren! Ergens in mij ontdek ik een oerkracht en met al mijn kracht lukt het mij ook nog om Claudia omver te trekken. Iedereen is verbaasd dat dit lukt maar ik ben degene die het snelste reageert en klim snel bovenop haar. Ik klem haar armen met mijn benen en zit heel dicht met mijn kutje bij haar gezicht. Anne springt ook op en gaat op haar onderlichaam zitten. "Wow Floor, waar kwam die power vandaan!" roept ze en ze geeft me een knuffel. "Dat had je niet verwacht van dit kleine meisje he?" zeg ik tegen Claudia en ik ga zo ongeveer op haar gezicht zitten. Ik kijk om en ik zie Anne triomfantelijk zitten en zij gaat met haar hand naar het kutje van Claudia.

"Zullen we eens kijken hoe hard we deze stoute mevrouw klaar kunnen laten komen Floortje?" knipoogt Anne naar mij en ik zie hoe ze Claudia begint te vingeren.
Claudia Claudia - 30-08-24 @ 08:31
0
Ik zie Kim en Nicole met open mond naar ons kijken, maar ik hou me bij de les want ik weet niet wat ik van mezelf gevraagd heb met deze twee meiden. Het oerbeest, de moeder en de geile vrouw in mij die twee beauty's zo dicht bij haar heeft strijden voortdurend in mijn hoofd, maar het beest wint met gemak van Anne en ik voel dat ze steeds zwakker wordt. Zo kan ik Floor er ook nog wel bij hebben en nog winnen ook.
Maar in een vlaag van onoplettendheid heeft Floor mij omver getrokken! Is dit dat lieve mooie meisje?? Wat een power zit daar in. "Dat had je niet verwacht van dit kleine meisje he?" zegt ze als ze ongeveer voor mijn gezicht komt zitten. Haar kutje is zo ontzettend verleidelijk nu. De strijd in mij wordt heftiger. Laat jij je kennen Claud? Door die twee jonge meiden? Het van de olie glimmende lijf, de geur van haar kutje...Floor...Dan voel ik Anne d'r billen over mijn onderlichaam glijden, het wordt me bijna te machtig...Een schok gaat door mij heen als ik de vingers van Anne mijn kut in voel glijden.
"Zullen we eens kijken hoe hard we deze stoute mevrouw klaar kunnen laten komen Floortje?" hoor ik Anne zeggen waarop ze me echt serieus stevig begint te vingeren en shit, die meid weet mijn g-plekje ook nog eens te vinden.
Ik ...ik trek dit niet meer.
Floor...trek je lipjes open schatje, ik wil je...
Anne, vinger mij stuk lieverd, goo.
Ik geef me over schatjes, jullie zijn te sterk, te lekker...neem mij, neuk mij
Ik laat mijn lichaam nu helemaal verslappen en geef me over.
"Straks is er nog een verrassing" kan ik er nog net uit krijgen maar wat verlang ik naar deze jonge meiden, ze mogen alles, alles met deze milf doen. Hoe wilder, hoe geiler, hoe lekkerder
Floortje Floortje - 07-09-24 @ 19:35
0
Anne lijkt het een beetje te druk te hebben om regelmatig te schrijven dus ik schrijf weer een stukje hoor, laten we niet te lang wachten met schrijven steeds 😊

Yes! Claudia lijkt zich over te geven! Anne is Claudia volgens mij stevig aan het vingeren en raakt alle goede plekjes want Claudia houdt het niet meer. "Floor...trek je lipjes open schatje, ik wil je..." kreunt ze en ik moet een beetje lachen om haar stem. De geilheid klinkt erin door dus laat ik haar een beetje pesten. Ik trek mijn lipjes open en ga dichterbij haar mond maar op het moment dat ze haar tong uitsteekt en wil likken ga ik terug naar achter. "Ohhh neee" kreunt ze en ik ga weer dichterbij haar mond met mijn kutje. Ze steekt weer haar tong uit en wil me likken en weer ga ik snel naar achteren. Hihi, zo gemeen en zo leuk!

Ik hoor het soppen achter me van Anne's vingers die echt hard in en uit Claudia's kutje gaan en Claudia wordt helemaal gek. Dit is dus teasen volgens mij. Ik heb mijn benen wijd en trek mijn kutje open en ga een stukje boven Claudia's gezicht hangen zodat ze helemaal bij me naar binnen kan kijken. Wat een geil gevoel om me zo open en bloot te laten zien! Ze steekt haar tong uit en ze komt met het puntje van haar tong tegen mijn lipjes aan, haar hoofd is zo hoog ze kan maar ze kan er net niet heel goed bij. Ik ga wat verder naar voren om haar een blik op mijn kontje te geven en ik voel haar tong langs mijn kontje gaan. Oeh, dat voelt lekker!

Het dominante bevalt me wel en er gaat een hele korte gedachte door me heen om over Claudia heen te plassen maar die gedachte laat ik snel weer gaan, dat gaat wel heel erg ver en ik weet ook niet of ik dat echt wel wil. Ik zak iets verder naar beneden zodat ze met haar tong tussen mijn lipjes kan gaan. Ik wil haar graag verder teasen maar deze houding is niet echt makkelijk en mijn benen worden al best wel moe haha. En ik ben zo geil als wat en wil natuurlijk heel graag gelikt worden door Claudia, maar het teasen vind ik ook wel leuk!

Haar tong doet nu wel echt heel goed werk en gaat door mijn kutje heen, zo af en toe likt ze mijn kontje en schiet haar tong over mijn klitje heen wat mij luid doet kreunen. Niet dat ik Claudia overstem want ik weet niet precies wat Anne achter mij doet maar ze doet het verdomd lekker! Claudia kreunt luid terwijl ze mij likt en dan gilt ze opeens dat ze komt. Haar lichaam schokt wild. "Wow, ze squirt!" hoor ik Anne verbaasd en dolblij achter mij gillen. Als ik omkijk zie ik Anne's gelukzalige en knappe gezichtje dat helemaal kletsnat is en Claudia's sappen druipen van haar gezichtje af. Ze kijkt me lachend aan en zegt "Wow, dat was gaaf!"
Claudia Claudia - 08-09-24 @ 12:36
0
Nog heel even wachten op Anne...hopen dat zij snel weer schrijft, anders ga ik schrijven hoor 😊. Je schrijft zo lekker lieve Floor, zalige kriebels en meer hier... Dus Anne, kom snel en maak Milf Claudia nog gekker en geiler dan ze al is, jullie zijn twee te gekke heerlijke meiden 😍
Nicole Nicole - 08-09-24 @ 14:13
0
(Zouden jullie het leuk vinden als ik de rol van Nicole op mij zou nemen. Als steeds stoutere moeder van Anne en rondborstige milf op respectabele leeftijd. Ik heb zelf erg grote borsten en dito kont. Ik hoor het wel als jullie het zien zitten? Als ik het goed gelezen heb is de rol toch nog niet ingevuld, maar ja alleen als jullie het leuk vinden)
Claudia Claudia - 08-09-24 @ 14:52
0
Hoi Nicole wat mij betreft heel graag! Als twee moeders die genieten van de heerlijke jonge meiden enne...wellicht ook elkaar. Wie weet wat wij die meiden nog kunnen leren hihi.
Leuk!!!


===
===
===
Nicole Nicole - 08-09-24 @ 17:00
0
“Maar maar Anne toch”, denk ik met een bijna open mond van verbazing hoe ze Claudia laat squirten. En hoe. Ik heb mijn dochter best veel geleerd en ze is een goede leerlinge tot nu toe. Een beetje te spontaan misschien als ik kijk hoe Floor mijn leeftijdgenote plaagt door net niet haar kutje aan te bieden en soms haar sterretje laat rimmen. Het laat mij verre van onverschillig wat Kim ook opmerkt. Het witte bikinibroekje zit gedraaid tussen mijn billen en toont een flinke donkere vlek. Je hoeft niet te raden wat daar de oorzaak van is, en mijn tepels zijn zo hard dat bijna gaatjes in de dunne stof prikken en mijn grote borsten nauwelijks meer kunnen torsen.

Het is duidelijk dat Claudia heeft verloren en ik aan de beurt ben. Ik hoop dat Anne eventjes een rustpauze wil nemen met Claudia als ze elkaar tongend verder verkennen en ik mijn dochter naar mijn broekje zie kijken. Claudia is verkocht en geef haar een tik op der lekkere kont die geil mijn dij streelt. Kim begint mij in te smeren met olie en ze laat geen plekje onberoerd. Floor staat al weer klaar met de handen in de zij en een stoere uitdagende blik, “ van kom maar op”. Ze heeft het kleine broekje weer aangedaan en het topje uitgelaten. Of mijn topje het zal houden betwijfel ik en loop heupschuddend naar haar toe gevolgd door een blije Kim.


(Even een klein stukje om een beetje in het verhaal te komen, maar kan ook langere stukken schrijven batuurlijk)
Nicole Nicole - 08-09-24 @ 17:46
0
(Die donkere vlek zit aan de voorzijde hi hi. Het lijkt nu alsof ik achter wat gelekt heb. Wat stom van mij zeg. Geen echte goede start van mijn personage. En ik heb heel veel zin jou Claudia maar dat komt zeker later nog wel. Nu nog voldoende schrijven om te kunnen versturen. Sorry lieverds. ) Nu nog voldoende schrijven om te kunnen versturen. Sorry lieverds. ) Nu nog voldoende schrijven om te kunnen versturen. Sorry lieverds. ) Nu nog voldoende schrijven om te kunnen versturen. Sorry lieverds. )
Claudia Claudia - 08-09-24 @ 18:34
0
Nicole! Dit gaat heerlijk worden... en ik snapte helemaal dat de vlek aan de voorzijde zat lieverd, no worries.
Ik zou op Anne wachten maar met deze ketting van Floor en nu Nicole erachteraan hou ik het niet meer hoor hihi


Bitch, draak die je bent denk ik maar ik zeg het niet hardop, maar die Floortje, haar onweerstaanbare lijf, de heerlijke geur van haar kutje zo dicht bij me en dan terugtrekken en die griet heeft er nog plezier in ook...grrr IK WIL HAAR
Aaahhh omg Anneee...ooo meiden wat doen jullie met me..
Ik heb mezelf echt niet meer in de hand, De warme tong van Anne die mijn kutje zo enorm in haar macht heeft, wat doet ze?
Floor bukt zich iets naar voren en ik heb nu ook zicht op haar perfecte kontje. Ik kom omhoog, ze zal wel weer terugtrekken dacht ik maar nee! Ooo meisje...Mijn tong glijdt tussen haar billen over haar bilspleet, kriebelt over haar sterretje, mijn honger wordt een beetje gestild.Ik kutje staat wijd open en ik voel even een druppel, van de opwinding? Ik proef...dit is ...dit lijkt haar plas, zou ze werkelijk?? Momenteel ben ik zo geil dat ik zeker weten van een golden shower van haar intens zou genieten...ik schrik haast een beetje van mijn gedachten maar omg wat is dat meisje mooi en lekker. Uit haar lijf kan alleen maar heerlijkheid komen..
Ze zakt verder naar beneden, eindelijk...eindelijk kan ik ook los op haar lipjes die ik stuk voor stuk naar binnen zuig...de smaak van een mix van haar zoete geil en wat zoutig van ik denk toch wat urine, maar so what, het is Floor! Mijn tong vindt haar klitje en mijn lippen zuigen daar waar kan, mijn tong streelt waar het kan, draaiend over haar klitje. Ik hoor haar zacht kreunen.

Dan voel ik een tik op mijn billen, dat kunnen de twee meiden niet zijn, Kim staat ook net iets te ver..ooo die griet zit zichzelf te vingeren! Ik kijk even beetje om en zie Nicole naar me grijnzen. Ik kijk haar aan en streel over haar dij. Net op dat moment komt er een vleug room uit Floor over me en duwt Anne haar tong diep mijn kutje in. Met een schreeuw kom ik snoeihard klaar en volgens mij spuit ik mijn kut totaal leeg, zuig ik hard op het klitje van Floor en voelt mijn hand een natte plek..Nic? Jij schat? Geniet je zo lekker mee?? Het duurt even voor ik weer echt ontwaak.
"Wow...dat was gaaf" krijg ik er nog net uit...ik ben op, maar djeezzz wat een heerlijk stel geile meiden zijn we toch bij elkaar, mijn mede-milf volgens mij minstens zo geil als ikzelf...
Nic...durf jij het aan met ze? Kim is al lekker bezig en ik zie Floor ook nu al in de starthouding, wat een power heeft die meid! Ik wenk Anne bij me. Kunnen wij zo naar jouw moeder kijken schatje, maar meid, wat kun jij likken! Ik trek haar naar me toen en ik begin een innige tongzoen als bedankje naar haar voor we naar de anderen gaan kijken.
"En dan jij en mama he?" zegt Anne die me uitdagend aan kijkt
Claudia Claudia - 10-09-24 @ 13:08
0
ik ben bang dat Anne niet meer meeschrijf. Floor, trek jij het met twee milfs?? 😁😋.
Anne, hoop.echt dat je nog terugkomt en als een lezeres de rol van Kim op zich wil nemen...
Hoop dat we weer lekker veel.gaan schrijven en genieten van elkaar op alle manieren...
Floortje Floortje - 12-09-24 @ 09:06
0
Laat nou volwassen vrouwen (milfs) jarenlang een stiekeme fantasie van mij zijn geweest 😍 Daar heb ik toen ik nog wat jonger was zo vaak over gefantaseerd en gevingerd dat ik denk dat ik het wel overleef 😛 Jullie mogen je helemaal uitleven met mij, houd je alsjeblieft niet in, zin in! 😊

Claudia is duidelijk op en heeft rust nodig na haar superheftige orgasme. Ik heb in het echt nog nooit iemand (een vrouw dan) spuitend klaar zien komen en ik had vaak gehoord dat dat de heftigste orgasmes zijn en ik snap nu waarom. Haar lichaam trilde en schudde heel wild en ze gilde het uit toen ze kwam. Ik ben maar van haar afgestapt want ze kan nu even toch niet meer en ik zie dat Anne tegen haar aan is komen liggen en ze liggen nu zachtjes met elkaar te tongen en elkaar te strelen. Anne ziet er nu zo mogelijk nog veel knapper uit met haar kletsnatte gezicht en lichaam nu je weet dat ze niet net uit het zwembad komt stappen maar onder gesquirt is door Claudia 😄

Ik zie mijn vriendinnetje Kim verderop liggen helemaal in haar eigen wereldje en het maakt haar niet uit dat wij hier ook zijn en haar kunnen zien. Haar handen glijden over haar lichaam, ze speelt met haar borsten en ze streelt zichzelf overal. Ik zie dat ze een lege fles wijn heeft gepakt en ze de hals van de fles aan het pijpen is. Hihi, bij gebrek aan een echte piemel heeft ze het eerste het beste gepakt wat er een beetje op leek, typisch Kim 😆 Dan trekt ze haar benen op en drukt ze de flessenhals bij zichzelf naar binnen en begint ze zichzelf te neuken met de fles. Wow, dat ziet er geil uit, dat wil ik binnenkort ook proberen!

Nicole is inmiddels dichterbij gekomen en ze staat naar mij te kijken alsof het nu haar beurt is om te stoeien. Nicole heeft hele grote borsten die nog verrassend stevig zijn gezien de grootte en ze heeft ook grote billen. Ik ben maar een klein slank meisje met bescheiden borsten en billen en zij is veel zwaarder dan ik dus ik zou in principe kansloos moeten zijn als het om kracht en gewicht aankomt maar ik verbaasde iedereen, en vooral mezelf, zostraks ook door Claudia zomaar omver te gooien. Ik weet niet of ik Nicole weer zo kan verrassen, ik betwijfel het.

Nicole wenkt me dichterbij en we lopen naar het strijdtoneel oftewel het grasveldje. "Nu is het onze beurt om te gaan worstelen lieverd, durf je het aan?" knipoogt ze naar mij. We staan niet eens zo dicht bij elkaar maar haar borsten zijn zo groot dat ik voel hoe onze tepeltjes elkaar precies raken en het kietelt. Ze probeert me te intimideren maar ik houd me stoer "natuurlijk, ik lust je rauw". "Zo hoor ik het graag, laten we gaan worstelen maar deze wedstrijd begint met een kus" zegt ze en ze drukt haar lippen zachtjes op de mijne. Tegelijkertijd openen we allebei onze mond en vinden onze tongen elkaar. 'Dit is een betere wedstrijd' denk ik bij mezelf als onze tongen aan hun tongworsteling beginnen.

Nicole zoent werkelijk fantastisch en ik merk dat zij ook geniet want ze verbreekt onze zoen ook niet. Wild blijven onze tongen rondjes om elkaar heen draaien en we deze constant spuug met elkaar uit. Ik lijk dan misschien een jong, onervaren, keurig meisje, maar ik heb echt iets met heel nat zoenen en als ik echt geil ben (zoals nu) dan is hoe meer speeksel hoe beter en dan hou ik best wel van extremer. Nicole's handen strelen mijn borstjes en kietelen mijn tepeltjes en ik laat mijn handen ook stiekem over haar lichaam en haar enorme borsten gaan. En dan toch na x minuten (10? 30?) stopt Nicole met zoenen en zucht ze diep omdat ze het jammer vindt om te stoppen denk ik.

"Wauw lieverd, wat zoen jij ontzettend lekker!" zegt ze en ze kijkt me lief aan. "Zullen we toch nog maar even stoeien?" Ze neemt me aan mijn hand mee en ik volg haar als een gedwee lammetje. "Kom, we beginnen allebei op onze knieen" zegt ze en ik doe alles wat ze zegt. Zou dit haar tactiek misschien zijn geweest? Door die geweldige zoen ben ik enorm opgewonden nu en wil ik helemaal niet stoeien maar alleen maar sex en mag ze wat mij betreft alles met me doen wat ze wil. Wauw, wat slim! Maar zoals ik me nu voel denk ik niet dat mijn verzet heel groot zal zijn als ik zo meteen een hand tussen mijn benen voel. Ik denk dat ik heel snel mijn benen zal openen om Nicole haar gang te laten gaan hihi! 😄
Nicole Nicole - 15-09-24 @ 09:26
0
(Sorry dat het zo lang duurde)

Heupwiegend loop ik op Floor af waarbij mijn borsten zacht schommelt in de veels te kleine bikini. De twee driehoekje die het bovenstuk zouden moeten zijn bied ternauwernood voldoende textiel om mijngrote tepels te verbergen en het broekje ook niet meer dan twee lapjes trekt volledig tussen mijn billen als ik ook maar een klein stukje loop. Maar het voelt sexy en zie Floor bijtend op haar lippen iedere stap volgen die ik zet. Uiteraard is mijn lichaam glimmend van de olie en glibberig druk ik mijzelf tegen Floor aan. Haar mond gaat verlangend open en ons eerste gevecht vindt plaats. Hoe lang het duurde weet ik niet maar we of van de olie maar meer van mijn kutje zoenen lekker nat wat ik zo lekker vindt en merk dat haar handen slinks richting mijn kont glijden, waarschijnlijk om mij om te werpen. Dat lukt haar zo nooit en geniet hoe ze over mijn dijen gaat en de touwtjes lostrekt. Het kliedernatte stukje stof, gedeeltelijk van de olie maar grotendeels van mijn overvloedige kutsap, valt als een vaatdoek op de grond. De twee minieme driehoekjes zijn direct daarna aan de beurt. Het vingers van Floor hervatten hun aanvalsplan en glijden weer tussen mijn volle billen om bij het nauwste gaatje te stoppen. Zeker voor houvast gaan er direct twee vingers zonder problemen in mijn kont waar ik wel meer gewend ben. Veel meer, heel veel meer. Ik kreun tijdens onze onverminderde tongzoen en druk mijn tieten nog dichter tegen de priemende tietjes van Floor. Mijn hand komt vrij en schijf van voor tussen haar benen strak over haar vulva die ook kleddernat is en glijd schuivend van voor naar achter twee vingers in haar schuif. Dieper in haar natte spleet en vindt vrij snel de gezwollen, grover aanvoelende G plek. Het plekje wat vele vrouwen gek maakt. Ik krabbel en vinger luid soppend tot ik van twee naar drie en dan naar vier vingers kan. Floor is verslagen en hangt aan mijn hals met haar mond open te kreunen en geniet van mijn vingerwerk. Ze kan veel meer hebben en doe af links mijn duim erbij en laat mijn hand draaiend in haar smachtende kut glijden. Ondertussen ligt Claudia zich schaamteloos hard te vingeren en sproeien er kleine fonteintjes kutsap naar buiten. Ik wenk haar dat ze op de mond van Floor moet gaan zitten due inmiddels op haar rug ligt en dus verloren heeft maar enkel één wens heeft. Klaarkom en nog eens klaarkomen. Claudia is razendsnel op de mond van Floor gaan zitten en laat zowel haar kut als haar kontgat goed uitlikken, en zie dat ze een best zwakke blaas heeft en ook wat plas meekomt. Floor likt alles op en slikt het door terwijl ik steeds sneller haar kut vuistneuk tot ze zwaar trillend een mega orgasme krijgt en haar kut sap mij helemaal onder squirt. Ze trilt maar door en pak Claudia vast bij haar geile tieten en zoen haar gulzig. Wisselen schat.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer