Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Gert
Datum: 19-08-2024 om 14:39 | Reacties: 7 | Gelezen: 239
hi,

Ik ben Gert normale jonge man van 33, kort bruin haar, 178cm groot. Ik heb een vriendin en zijn best gelukkig samen. Iedereen heeft wel ups en downs in de relatie neem ik aan.

We hebben een hele goed band met men schoonzus en haar man. De laatste tijd als we bij mekaar op bezoek zijn lijkt het soms dat ik men schoonzus net iets te lang zie kijken. Maar ik denk dat ik het me maar inbeeld. Anne heet ze ze is een leerkracht in het middelbaar onderwijs en 38j oud. Normale vrouw kort blond haar. Niet mager maar zeker niet dik kortom een vrouw met een mooi figuur. En een onschuldige mooie snoet.

Er werd gevraagd om op hun huiskatten te letten als ze op vakantie waren met de kinderen. Geen probleem natuurlijk, met plezier. Ik had geluk dag 1 en ik moest al alleen gaan omdat men vriendin de late shift had.

Ik kwam aan hun huis zette men fiets tegen de muur. Sleutel in het sleutelgat en ik ga binnen alles proper opgeruimd zo was Anne wel. Ik geef de 2 katten eten en zet me aan de keukentafel. En ineens schiet me iets te binnen waarom zou ik niet eens in haar kast kijken wie weet wat is er te vinden.

Ik ga voorzichtig naar boven en open haar nachtkastje. Maar buiten wat glijmiddel niet veel te vinden jammer ik besluit af te druipen en naar beneden te gaan. Maar dan bedenk ik me nog evenin haar kleerkast te kijken. Ik wie de lekker gladde leggings die ze vaak draagt waar ik dan haar slipje onderzie dat aftekend. Ik vroeg me af of ze die soms met opzet aandoet als ze weet dat ik langskom. ik zie ook een mand met haar slipjes het 1ne al piekanter als het andere. Ik besluit een stoel te nemen en helemaal boven in te kijken. Daar staat in een hoekje een doos als ik deze naar me toe trek merk ik dat deze best zwaar is. Ik ga op bed zitten en open de doos deze blijkt vol speeltjes te zitten en een klein briefje Gert staat er op. ...
Anne Anne - 26-08-24 @ 16:40
0
Samen met Peter, mijn man, en onze twee dochters, gaan we heerlijk op vakantie. En gelukkig hebben we een prima oppas gevonden voor onze katten. Min lieve zus Inge en haar vriend willen graag op onze katten passen, en gelukkig wonen ze hier in het dorp, dus heel bezwaar voel ik me niet om dat te vragen. Het enige is dat ik mijn zwager, Gert, niet altijd helemaal vertrouw. Nou ja, misschien is dat wat te hard gezegd.

Ik heb hem een keer op een verjaardagsfeest bij onze andere zus een soort van betrapt. Ht was er gezellig druk, maar opeens was ik Gert kwijt. Niet dat ik constant op hem let hoor. Maar op een of andere manier trekt hij mijn aandacht. Het is een zeer prettige man om te zien, en hoe dat gat, dan zoek je soms toch even contact, of zoek je iemands aanwezigheid even. Ik doe daar verder niets mee, heb ok geen bijbedoelingen of zo.

Dus ik was Gert kwijt, en moest zelf even naar het toilet. Toen ik uit de badkamer kwam kwam mijn zwager uit de slaapkamer van mijn zus en haar man. Hij keek geschrokken en ook wel betrapt toen we elkaar daar zagen. "Was je wat kwijt?" "Ehh nee, ik keek gewoon even rond". Het voelde wat vreemd, en ik dacht ook dat ik in zijn broek een serieuze bolling zag. Maar goed, verder niets meer mee gedaan.

Dus nu Peter voorstelde om Inge en Gert voor de poezen te vragen, moest ik weer aan dat voorval denken. Ik kon niet echt iets bedenken om het niet te vragen zonder dat ik Gert in een moeilijk pakket zou brengen, dus stemde in. Toch moest ik er iets mee. Dus bedacht een plannetje.

In de doos waar ik mijn jarretels en speeltjes bewaar voor hete nachten met Peter (je moet met ondernemende dochters van 16 soms wat zaken beter opruimen) stop ik - zonder medeweten van Peter - een briefje met de tekst:

Gert,
Als je dit leest, ben je al even aan het rommelen in onze kasten.
Natuurlijk niet wat we gevraagd hebben, want normaal komen de poezen hier niet
Maar blijkbaar kun je je nieuwsgierigheid niet beteugelen.
Weet dat je gezien bent, en dat waar je nu bent wordt opgenomen
Om het goed voor je te houden krijg je een opdracht. Die MOET je uitvoeren, anders laat ik je Inge weten waar je mee bezig bent.
In deze doos zitten jarretels. Kleed je uit en trek deze aan. Incl het zwarte slipje met open kruis.
Trek daarna je kleding weer aan en ga zo naar huis. Daar film je in jullie badkamer dat je dit nog draagt.
Vanavond moeten de poezen nog een keer eten, kleed je je weer terug om en stop je alles terug.
Het filmpje en verdere instructies krijg ik in de app.
Anne"

Ik had cameraatjes opgehangen die ik via mijn telefoon kan uitlezen. En ermee kan opnemen.
Gert Gert - 27-08-24 @ 08:41
0
Fuck Fuck ik was betrapt. Er waren video opnames dus ik kon niet terug ik moest doen wat Anne me vroeg.

Ik nam de jarretels uit de doos en bekeek ze goed ook het slipje met openkruis nam ik er bij. Deze moest ik dus gaan aandoen ik kreeg het wel heel warm bij het idee dat ik dezelfde dingen zou dragen als anne droeg als ze geil was. Mss ik ik anne hier ooit nog in zien. In de doos zaten nog enkele dildos en buttplugs leuk speelgoed dacht ik.

Ik kleede me uit en deed alles aan zoals anne vroeg. Ik krijg mijn inmiddels stijve amper in het slipje maar het lukt toch. Stiekem vroeg ik me af of anne geil zou worden als ze me bekeek. Ik klede me verder terug aan en ging weer naar beneden met een gemengd gevoel.

Ik fietste naar huis en stiekem vond ik dat die kledij wel heelijk zat. Als ik thuis kwam ging in onmiddellijk naar de badkamer en maakte het gevraagde filmpje voor men schoonzus. Ik zorgde dat ze niet te veel kon zien maar dat het wel duidelijk wat dat ik eens stijve had in haar lingerie.

Ik bekeek het filmpje en met een bonzend hart verstuurde ik het naar haar. Nu afwachten wat het volgende zou zijn.
Anne Anne - 27-08-24 @ 12:54
0
We zijn op ons vakantieadres aangekomen. Een prachtige villa aan de Zuid-Zweedse kust, totaal omringd door bossen en vlak aan het water. De tweeling kan er heerlijk zwemmen, suppen, zeilen en nog meer. Peter gaat er heerlijk golven en ik kan zalig uitrusten van een druk schooljaar, en wie weet een start maken met het boek waar ik al lange tijd mee in mijn hoofd loop. Alles is uitgepakt, we hebben het huis verkend en zitten op het terras wat te drinken en bij te komen van de reis. Ik voel een appje binnen komen en kijk op mijn sporthorloge wie de afzender is. Ik moet glimlachen. Sneller dan verwacht stuurt mijn zwager mij alleen een appje. Blijkbaar heeft ie het briefje al gevonden.

Benieuwd wat hij mij gestuurd heeft, maar ik hou me in om direct op mijn telefoon te bekijken wat dan. Eerst maken we met z'n vieren plannen voor de rest van de dag. Peter wil wel boodschappen doen in Morrüm, de grootste plaats hier in de omgeving. En de meiden gaan kijken wat er aan de kust allemaal te doen is. "Ik ga eens kijken of de Zweedse zon mijn bleke huid wat kan kleuren." "Zal ik je even insmeren dan schat, voor ik weg ga?" "Graag Peter, ik weet dat je niet dol bent op kreeft, dus heb ik geen aspiraties om zo rood te worden" De ogen van de meiden rollen al weer, die kunnen er in deze leeftijd niet tegen als we maar enigszins lief tegen elkaar doen. Dus die staan op en lopen richting de kust.

Peter komt direct met de zonnelotion en staat te trappelen om me in te smeren. Als ik me uitgekleed heb sproeit ie me rijkelijk onder om het daarna grondig maar zeer lief uit te smeren over mijn lijf. Mijn rug, billen en benen worden goed voorzien. "Ik doe de voorkant wel schat, anders kom je nooit in de winkel terecht." Enigszins teleurgesteld zie ik m knikken en met een bobbel in z'n broek af taaien
richting auto voor zijn klusje.

Eindelijk even rust als ik met telefoon op een zonnestoel lig. Glimmend van de zonnelotion en vol in de zon open ik het appje en zie enkel een filmpje. Het is wat bibberend opgenomen. Ik herken de badkamer, waar in de spiegel het beeld van Gert verschijnt. Hij staat enkel in mijn lingerie gekleed zijdelings in de spiegel. De lingerie komt goed uit op zijn lijf, dat ik nu ook te zien krijg. Slank, sterk en met een imposante borstpartij. Het is te zien dat Gert veel in de sportschool is. Inge klaagt er wel eens over, dat ie daar wel veel is. Maar het resultaat, daar zal ze vast niet over klagen.

Het filmpje gaat door, en hij draait zich iets. Duidelijk kan ik zien dat het slipje veel te klein is. Het kan zijn flinke erectie totaal niet binnen houden, wat er spannend uit ziet. Ook zie ik dat zijn ballen door de opening van het kruis hangen. Een geil maar ook hilarisch gezicht. Lang duurt het filmpje niet. Gert spreekt er niet in, maar ik hoor zijn ademhaling wel. Die is hoog, opgewonden zelfs. Het is wel duidelijk dat mijn zwager wat doet.

Ik bekijk t filmpje nog een keer, en nog een keer. Dan zoek ik naar de woorden om een opdracht terug te sturen. Dit heeft ie goed gedaan. Maar een compliment zou een verkeerde indruk geven, uiteindelijk is het natuurlijk niet normaal om in mijn spullen te gaan zoeken. En zeker deze intieme spullen...

"Als je straks terug gaat om de poezen opnieuw eten te geven, kleed je opnieuw om en laat MIJN lingerie weer netjes op de plaats waar het hoort. In die doos zit een penisring. Ik wil dat je die om je KALE ballen en lul doet bij mij thuis en daarmee de nacht gaat slapen. Zorg dat mijn zus dit niet merkt. Opnieuw verwacht ik een filmpje, morgenochtend."
Gert Gert - 02-09-24 @ 08:36
0
Spannend een nieuwe opdracht van Anne.

Ik geef snel de poezen eten maar kan eigenlijk niet wachten om naar haar slaapkamer te gaan.

Ik kleed me traag uit en geef een kleine show voor de camera in de hoop dat ze kijkt. Ik besluit stout te zijn en mezelf af te trekken in het slipje en het zo terug te leggen.

Ik heb zo een enorme stijve door in haar kamer te staan hier laat ze zich nemen. Graag zou ik haar hier eens nemen. Ik doe het slipje rond men stijve en trek me af terwijl ik aan haar dildo’s voel wetende dat ze deze ongetwijfeld diep naar binnen drukt.

Dikke klodders zaad in haar slipje met open kruis. Hopelijk draagt ze het ooit met men zaad er nog in.

Ik doe vervolgens wat Anne vroeg. De penisring om maar dan zie ik terug haar schuif met slipjes ik neem er een mooi exemplaar uit met een zachte stof en doe deze aan en daarover men boxershort.

Als Anne het spannend wil maken dan maken we het extra spannend dacht ik bij mezelf.

Die avond als ik thuis kom is het toch spannend. Gelukkig gaat mijn partner vroeg slapen want ze moet vroeg op. Dit geeft me de kans pas in bed te kruipen als zij al lang slaapt. Ik stuur Anne een foto als ik nog in de zetel zit.

Na een uur of 3 ga ik naar boven en kruip in mijn bedje. De nacht verloopt rustig en nog voor ik het goed besef is men partner de deur uit om te gaan werken. Ik kan niet wachten op mijn nieuwe opdracht. En stuur opnieuw een filmpje waarop Anne kan zien hoe ik men lul uit haar slipje haal met de penisring er rond.
Marcel Marcel - 03-09-24 @ 21:21
0
Ik zie dat Anne onwijs geil is van de filmpjes en opdrachten. En dat maakt mij ook weer geil. We liggen al in bed als Anne haar telefoon geluid maakt. Ze opent de bijlage en als het filmpje start hoor ik haar goedkeurend kreunen. Zo geil sletje van mij, heeft je zwager weer wat gestuurd, vraag ik. Over haar schouder kijk ik mee. 'Zo dan, die penisring heeft hij dus ook al gevonden" brom ik. Anne draait haar hoofd naar mij toe met een geile blik in haar ogen. 'Die moet jij ook maar weer is om doen" kreunt ze verlangd.

Ik kom snel omhoog en geeft haar een tik op d'r bil. "Je zult het nu zonder die ring moeten doen" hijg ik geil en pak haar bij de heupen. Als vanzelf drukt ze haar kont naar boven en zet ik mijn eikel tegen haar lipjes. "Ram die pik in me, geile dekhengst" kreunt ze. Haar kreunen gaat over in een lang gerekte gil als ik mijn harde lange genotsknots diep in haar lichaam stoot.

Het duurt niet lang voordat wij allebei weer klaarkomen. Ik spuit mijn zaad voor de 3de keer deze dag in haar. ik laat me op Anne vallen en blijf nog rustig door stoten. Nog na hijgend zie ik hoe Anne een volgende opdracht voor Gert aan het typen is.

Eva Liefje Eva Liefje - 04-09-24 @ 14:17
0
Ik krijg een nieuw filmpje binnen van mijn zwager waarin hij zijn opdracht uitvoert. Helaas is Gert niet zo strikt in de uitvoering, en snapt hij niet goed wat de opdracht was. Hij trekt zich af met mijn slipje dat hij bevuilt met zijn zaad. Waarna hij het terug legt in de doos. Dan doet hij netjes de penisring om wat de opdracht was. Helaas gaat ie zich daarna opnieuw te buiten door weer een slip van mij aan te trekken. Daarmee overtreed hij mijn regels en staat daar een waarschuwing op. Het ziet er misschien wel geil uit, maar deze man moet nog even duidelijk krijgen welke status hij heeft.

Ik app: Gert, dit is totaal niet wat ik je heb opgedragen. Je bevuilt mijn slips, gaat jezelf zielig lopen aftrekken en doet totaal andere dingen dan ik je heb opgedragen. Dit is geen spelletje. Je doet dingen die niet kunnen. Je krijgt nog één kans om mijn opdrachten goed en gehoorzaam uit te voeren. Lukt je dat niet, dan zullen de gevolgen niet mals zijn. Ik heb totaal geen moeite om zaken naar buiten te brengen waarmee ik jouw leven aardig op z'n kop kan zetten.

Dus, let goed op. Je loopt vandaag de gehele dag met de penisring om. Ik verbied je om je pik op een of andere manier aan te raken, buiten normaal gebruik om te plassen. Verder niet. Vanavond als je de katten eten geeft doe je de ring af, en pak je de buttplug. Deze breng je in zonder glijmiddel of speeksel. Je doet dit op ons bed, zodat ik dit goed kan controleren. Hiermee zul je komende nacht slapen naast je vrouw. Morgenochtend krijg ik opnieuw een filmpje waarin je laat zien dat je je opdracht netjes hebt uitgevoerd.
Let op: van mijn lingerie blijf je af.


Ik typ het berichtje terwijl Peter (en niet Marcel) ook naar bed komt. Hij ziet een van de filmpjes wat natuurlijk niet de bedoeling was. Maar heeft niet precies door wat er gebeurt. Hitsig komt ie tegen me aan rijden, en laat hem even toe zodat hij zijn zaad in me kan spuiten. Ik geef hem het idee dat ik klaar kom, wat helaas niet gebeurt. Dat komt omdat meneer te lui is om ook echt aandacht aan mij te geven. Zou hij echt niet door hebben dat ik al die speeltjes heb omdat zijn lijf me niets meer doet?
Als hij zijn zaad loost in me denk ik aan Oscar, de Zweedse blonde buurman. Misschien moet ik hem morgen even laten weten dat we er weer zijn.
Margiet Margiet - 06-09-24 @ 14:23
0
"Mad!" fluister ik gespannen naar mijn een jaar ouder zus Madelief, "Mad!!"
"Hm-ung..." klinkt het slaperig naast mij in het tweede tweepersoonsbed van de vakantiewoning.
"Ze doen het weer!"
"Jezus, Mar! Dat weet je toch? Zelfs in huis blijven pap en mam amper van elkaar af."
"Ja, maar nu hoor ik ze! Die muur is veel te dun! Papa..."
Maar mijn zeventienjarige zus onderbreekt mij: "Mar! Stop! Weet je wat jij nodig hebt? Jij moet hoognodig zelf een een keer aan de man! Dan let je wat minder op anderen..."

Ik weet waar ze op duidt, en ze heeft gelijk... drie weken voor deze vakantie liep ik niet helemaal toevallig haar kamer thuis binnen en trof daar, zoals de geluiden, die ik al sinds ruim een kwartier hoorde, suggereerden, Madelief en Khalid, haar huidige vriend, aan. Hij trok net zijn met condoom omhulde piemel uit haar en de vernietigende blik van Mad zorgde ervoor dat ik mij razendsnel weer uit de voeten maakte.

"Ik heb daarvoor al sorry gezegd..."
"Ja, lekker. Maar Khalid is nog niet weer langs geweest. Je weet hoe gevoelig die maroc-boys zijn over hun lijf!"
Tja, dat kan zij dan weer weten. De afgelopen 2 jaar heeft ze er vier of vijf versleten. Alhoewel Khalid een blijvertje lijkt/leek te zijn.
"Sorry..."
"Is goed, zusje," en ze strijkt even over mijn haren, en vervolgt, even praktisch als ze is: "Is die zoon van de buurman hier niet iets? Lars? Leif? Zijn vader heet toch Oscar? Die uit dat huisje richting de zee..."
"Lars? kweenie..." en we fluisteren nog even zachtjes door over hoe we die jongen dan zouden moeten benaderen.
Langzaam vallen we in slaap, waarbij mijn dromen gaan over Lars, of was het toch zijn vader Oscar, die zich (volgens de wetten van dromenland) makkelijk laat verleiden en met kennis en kunde (en enthousiasme... veel enthousiasme) mij een volledige vrouw maakt... UNGH!
Al was dat enthousiasme dus voornamelijk mijn eigen hand die de weg naar mijn opgewonden spleetje had gevonden om mij daar de verlossing te geven zodat ik de rest van de nacht wel rustig kon slapen...
"Hehe, eindelijk..." hoor ik nog net amper hoorbaar naast mij als ik in slaap val

De volgende ochtend aan de ontbijttafel, vraag ik aan mam of ze rustig geslapen had.
"Net zo rustig als jullie, schat" antwoordt ze met een knipoog.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer