Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Erik.xxx
Datum: 20-08-2024 om 17:44 | Reacties: 0 | Gelezen: 151
Op de golfclub hadden wij elkaar al zo vaak gezien en sproken. Al diverse wedstrijden samen in een flight gezeten. We kunnen het goed met elkaar vinden, maar nooit was er iets spannends gebeurt tussen ons. In een gekke bui zaten we elkaar wel is te dollen, maar ik was mij nooit bewust geweest van een toespeling.

Het was mooi weer en ik vond het wel prima op mijn werk. Lekker de dag afsluiten met een rondje golfen, hapje eten en dan naar thuis. Op de club aangekomen zag ik je staan, klaar om met 2 vriendinnen een rondje te lopen. “Ha Erik, loop je mee met ons” vroeg je. “Ja is goed” antwoordde ik spontaan.

Zoals altijd stonden we naar elkaar te kijken met afslaan, dat leverde mij al bij hole 2 direct de nodige opmerkingen op in de trant van “kan je lekker naar onze blote benen kijken” en “bevalt het wat je ziet”.
Dat kon ik natuurlijk niet ontkennen. Maar ineens viel het mij wel op dat jij je iets anders gedraagt. Of verbeeld ik het mij nu en laat ik me meeslepen door het mooie weer en de korte rokjes waar ik de hele dag al tussen gelopen heb.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer