Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 09-09-2024 | Reacties: 42 | Gelezen: 719
Het is heerlijk fietsweer eigenlijk. Ca 25 graden, weinig wind, strak blauwe hemel... mijn humeur is opperbest. Met een lach en in mijn hoofd meezingend op de muziek in mijn oortjes fiets ik ruim eerder dan anders naar huis. Mijn auto heb ik zojuist bij de garage gebracht voor onderhoud en een APK, zodat ze er morgenochtend gelijk mee kunnen starten. Ik heb Suzanne (Suus voor intimi) vergeten in te lichten dat ik eerder thuis zou zijn, maar het lijkt mij wel een leuke verrassing. Lekker zo meteen met een wijntje in de tuin of straks lekker uit eten... Zoals gezegd is mijn humeur opperbest. Als ik had geweten wat ik binnen 15 minuten aan zou treffen, was het toch heel anders geweest...

Ik fiets achterom naar de tuin. Deze leenfiets heeft geen slot, dus die parkeer ik wel in de tuin voor deze nacht. We wonen wat achteraf, dus daar zal hij wel veilig staan, is mijn gedachtegang. Ik zet m in de schuur en loop dan nietsvermoedend de hoek om, waarna ik even vastgenageld blijf staan. Wat ik namelijk nu zie gebeuren, is mijlenver van wat ik ooit had gedacht.

De schuifpui staat vol open en ik kijk onbelemmerd de huiskamer in. Daar zie ik overduidelijk Suus staan. Maar daar houdt elke verwachting in het normale op. Suus is naakt, staat licht op haar tenen met haar armen om een man heengeslagen te tongen. Wild te tongen! De man is aangekleed en al snel na de zoen, lopen ze de hal in. NA een minuut of 5 komt Suus terug met een grote glimlach op haar gezicht. Ze haalt haar vingers door haar poesje en likt ze af. De kamer is wat rommelig, wat ze vlotjes weer in de originele staat brengt. Daarna loopt ze weer weg en hoor ik de douche (die aan de achterkant van het huis bevindt) aangaan.

Ik ben met stomheid geslagen. Mijn Suus. Mijn trouwe Suus, of dat dacht ik. Alles wijst erop dat zij een wild avontuur heeft gehad in MIJN woonkamer. Gelijk stroomt mijn hoofd over met vragen... Hoe lang al? Hoe vaak? Waarom?

Ik pak de fiets weer en rijd weg van huis. Hetzelfde weer, maar een heel ander humeur. Na een uurtje rondfietsen kom ik weer thuis aan. Ik heb besloten dat ik Suus er niet mee ga confronteren. Nog niet. Ik ga op onderzoek uit, kijken of ik meer kan vinden. Het is dinsdag, haar doordeweekse vrije dag. Ik heb in de werkapp al vrij genomen voor volgende week dinsdag. Een dag waarbij ik haar ga volgen. Of misschien niet eens, gaat ze niet eens de deur uit. Het is moeilijk, maar ik zet mijn pokerface op en loop weer de schuur in, zet de fiets weg en loop om de hoek. Suus ligt op een lounger in het zonnetje. "Hey schatje, ik ben wat vroeger..."
Suzanne Suzanne - 11-09-24 @ 11:46
0
Ik schrik even van zijn stem, maar dankzij de zonnebril kan hij mijn ogen nog niet zien.
'Hey Tob, ja .. je bent vroeg .." zeg ik met mijn normaalste stem mogelijk.
Ik had hem nog niet verwacht, normaal pas tegen 18u, ik kijk op mijn telefoon - het is 16u ..
In mijn hoofd razen de gedachten, vooral dat hij het niet een uur eerder had moeten doen ... dan had ik een probleem gehad ;)

Ik sta op en omhels hem, hij is warm en lichtjes bezweet .. 'Wil je wat drinken ? ga zitten ...'
In mijn hoofd realiseer ik me dat ik druk ben, te druk en weer voel ik me wat onzeker.
"Nou, euhh ja .. wat drinken we, wijntje ?" vraagt hij, en ik knik instemmend.
Het voelt alsof ik weer 16 ben, en betrapt ben in de bosjes ..
Met twee glazen in de hand ga ik zitten 'Ja, je bent vroeg' herhaal ik wat ik al eerder zei, en Tob verteld over de APK en wijst op de leenfiets.
Ik lach 'Haha .. jij, op de fiets ... grapjas !' en zonder het te beseffen komt het er hatelijker uit dan de bedoeling was, zijn gezicht betrekt een beetje en haalt zijn schouders op.
Rob Rob - 11-09-24 @ 15:47
0
*** Was Rob, tikfoutje... 😅***

Suus reageert alsof ze betrapt is en alsof ze realiseert hoe krap het is geweest. Ze moet eens weten wat ik allemaal gezien heb...

"Wil je wat drinken ? ga zitten ..." zegt ze,als ze mijn bezwete hoofd ziet. Duidelijk van het fietsen, maar mijn hartkloppingen zijn toch echt van iets anders.
"Nou, euhh ja .. wat drinken we, wijntje ?" vraagt ik, en Suus knikt instemmend.
Ik leg haar uit van de auto. Stond gewoon gepland, maar vergeten te zeggen denk ik. En dat ik nu met de leenfiets naar huis ben gereden.
"Haha .. jij, op de fiets ... grapjas !" Zegt ze enigszins denigrerend. "Jezus Suus, alsof ik voor alles de auto pak" antwoord ik gepikeerd en neem een grote slok wijn.
"Wat rij jij dan anders dan jouw auto?" Zeg ik terug. Ik zie haar schrikken, de dubbelzinnige vraag komt aan, maar is subtiel van mijn kant. Ik wil nog niet confronteren, maar als zij zelf wil opbiechten...
"Euhhh... sorry. Was niet zo bedoeld." Lacht ze weg.
We praten wat over werk en als ik vraag naar haar vrije dag antwoord ze dat ze uit heeft geslapen, het huis gezogen (uhuh...) en verder in het zonnetje heeft gezeten. Maar verder niets.

De week kabbelt zo door, alsof er niets is gebeurd. Ik bekijk wel waar ik mij ga verschansen dinsdag. In de schuur verstop ik alvast wat eten en drinken, want dat is toch wel de meest logische plek. Op haar sportavondje, verstop ik de GoPro in de slaapkamer, gericht op het bed. Vanuit de schuur kan ik dat niet zien, de woonkamer doe ik wel live.
Zal je zien dat er deze dinsdag niets gebeurd.

Die dinsdag sta ik op de normale tijd op. Het beloofd een mooie dag te worden, prima om in de schuur en er net buiten door te brengen. Suus slaapt uit, zoals elke dinsdag en ik loop door de voordeur naar mijn auto en rij normaal weg. 2 straten verder parkeer ik echter en loop terug naar huis, neem plaats in de schuur en zie op het beeld dat Suus net opstaat en waarschijnlijk naar de badkamer vertrekt. 15 minuten later zie ik haar naakt voor de kast staan en rommelt wat in haar kleren.
Suzanne Suzanne - 11-09-24 @ 16:10
0
Rob is naar zijn werk, ik bekijk het weerbericht en een paar tiktoks op mijn telefoon.
Onder de douche verzorg ik me, en met de ladyshave maak ik mijn kruis weer glad, ik hou van het gevoel zo vlak na het scheren.
Met mijn haren in de handdoek loop ik terug en zoek door.mijn kasten.
Mooi weer vandaag .. ik ga voor een bloemetjesjurk en als ik mijn slipje erbij zoek, valt mijn oog op de body die ik een tijd geleden heb gekocht om Rob te verleiden.
Maar zoals vaker was hij te moe ..
Ik leg het op bed, een maak een foto ... Met een glimlach verstuur ik hem.
'ik heb een huisbezoek nodig, heb jij tijd?'
Het bericht en de foto gaan naar een collega van de vrijwilligers organisatie, een jonge knul waar ik sinds een paar weken een goede 'band' mee heb.

Toen mijn laptop traag en en werkbaar werd, zou Rob dit oplossen, maar uiteindelijk heeft Mike dit gedaan.
Ik krijg snel een antwoord, een spraakbericht.
Zijn mooie donkere stem die me alweer in de stemming brengt.
"Ik kan niet wachten om jou in dat heerlijke stofje in mijn armen te nemen"
Ik trek de body aan, en laat het dunne jurkje Overmijn schouders zakken.
Mijn borsten worden wat omhoog gedrukt en vullen de cups van de jurkje perfect op.
Rozerode sneakers aan mijn voeten en ik loop de trap af om eerst nog wat huishouding te verrichten.


Rob Rob - 11-09-24 @ 23:02
0
So far so good. Suzanne kleed zich aan en doet wat dingetjes in huis. Alhoewel ze wel iets moois aan geeft gedaan. Nooit eerder gezien eigenlijk...
Ze pakt een kop thee en scrollt wat op haar telefoon.
Er bekruipt mij een gevoel dat ik puur op wantrouwen mijn vrouw bespied. Waar ben ik mee bezig? Een schaamte neemt plaats in mijn lijf. Moet ik haar confronteren dan maar en gelijk opbiechten dat ik hier ben?
Terwijl ik om de hoek en om de grote klimop wil lopen, zie ik haar met een blij sprongetje opveren van de bank en loopt met een blije tred de hal in. Ik trek mij toch weer terug achter de klimop. Weer dat vastgenagelde, als Suus met dezelfde man als vorige week binnenkomt... al zoenend en elkaar belastend. Ze laten elkaar even los en ik zie haar de keuken in lopen. Hij neemt plaats op de bank. En minuutje later komt Suus weer terug en zet een kop koffie op tafel, maar klimt dan op zijn schoot, knieën aan elke zijde van hem en zoent weer verder waar ze was gebleven.

Mijn gevoel schiet alle kanten op. Ik voel woede opkomen. Wat doet zij GVD... maar ook hij zit met zijn tengels aan haar!!! Maar gelijk voel ik een opwinding en stroomt er bloed naar mijn kruis. Grote verwarring alom. Met mijn telefoon maak ik foto's en filmpjes, als al snel haar jurkje over gaar hoofd wordt uitgetrokken en door de kamer vliegt
Suzanne Suzanne - 12-09-24 @ 00:27
0
Mijn hart gaat alweer sneller kloppen als ik hoor dat hij over een half uurtje pauze heeft, en hij dan wel langswipt.
Nerveus scroll ik op mijn telefoon, of is het opwinding .. ik kan het niet plaatsen dit verliefde gevoel.
Er wordt op het raam getikt, en ik weet gelijk dat hij het is, ik had hem gevraagd niet de bel te gebruiken, omdat Rob daar een melding van kan zien.
Bijna dansend loop ik naar de voordeur om hem snel binnen te laten. Al in de hal voel ik zijn handen om mijn heupen, hij trekt me tegen hem aan en ik verdrink in zijn ogen en sterke armen ... zijn eerste kus is gelijk weer heerlijk en krachtig, de jonge man pakt wat hij wil.

Met zijn handen op mijn heupen volgt hij me de kamer in, ik voel zijn lippen in mijn nek, zijn vingers glijden langs mijn buik omhoog en kneden mijn borsten.
Ik kan hem even loslaten en breng hem een kopje koffie, maar net als hij, heb ik eigenlijk geen geduld ... hij ook niet, hij MOET over drie kwartier weer terug zijn ... ik ga voor hem staan en kijk hem in de ogen als hij zijn handen langs mijn benen even onder het jurkje laat bewegen en lacht.
Ik stap naar voren en kruip over zijn knieën en ga over hem zitten.
Gelukkig is het grote raam merendeels beschut door de hoge laurier en de kastanjeboom die nog volop in het blad staat.
Zijn handen dwalen tussen de stof van het jurkje en de nylon body, ik voel de warmte van zijn vingers over mijn zij, en zijn duimen onder mijn borsten duwen, ik kan het niet inhouden om niet zachtjes te zuchten, en iets voorover te leunen om een kus te geven.

Als de kus verbreekt kijkt hij me indringend aan, leunt wat achterover, en met een glimlach zegt hij dat hij nu die sexy lingerie wel wil zien die hem beloofd is.
Langzaam trek ik aan de onderkant van mijn jurkje, en laat het achter me op de grond vallen.
Hij knikt even alsof het nog een twijfelgeval is, wat hij te zien krijgt, deze jonge brutale knul maakt me alweer erg opgewonden met zijn gedrag.
Zijn wijsvinger volgt de versieringen op de zwarte stof, rode franjes die als halve cirkels onder mijn cups doorgestikt zijn. Mijn borsten reageren direct, ik voel de tinteling in mijn tepels, die nu door het dunne gaas beginnen te priemen.
Daarna bweegt zijn vinger tergend langzaam omlaag, en bijna vragend til ik mijn onderlijf wat omhoog, zodat zijn finger over mijn buik en navel beweegt, naar mijn gevoelige heuveltje.
Ook hier is de stof doorschijnend, het donkere nylon steekt contrastrijk af op mijn witte huid, en als zijn vingertoppen me daar raken, kreun ik alweer met en diepe zucht, en draai ik mijn heupen uitnodigend tegen zijn vingers aan.

'Tja, mooi hoor ... hier hou ik wel van' lacht hij gemeen, als zijn hand weer over mijn buik streelt, en met beide handen even in mijn borsten pakt.
Langzaam gaan zijn handen hoger, hij streelt mijn borstbeen, en met een hand mijn gezicht.
"Je bent een lekker wijf, Suus ... toen ik de foto's kreeg vanmorgen zat ik met een stijve pik achter mijn buro ..." gromt hij lachend.
Met een gevoel van overwinning accepteer ik zijn compliment, en ik duw mijn hand tussen mijn benen door in zijn kruis.
"En nu ... heb ik je weer hard gemaakt ?" grom ik opgewonden, en merk de waarheid al snel natuurlijk.
Hij knikt en leunt weer achterover ... 'Verdomme ja ... het doet gewoon zeer' zegt hij met een pijnlijk gezicht.
Ik kruip iets naar achteren en begin aan de broek te trekken, al snel zijn de knopen los en met een korte beweging omhoog kan ik zijn jeans wegtrekken.
Uit zijn strakke boxer kruipt al direct zijn harde pik omhoog, de eikel prikt al tussen het elastiek en zijn buik

Ik trek de boxer verder omlaag, en pak zijn mooie kaarsrechte pik even vast, ik voel de hitte en kan me niet inhouden om kort over de eikel te likken.
Bij Rob doe ik het met tegenzin, of niet echt, ik doe het af en toe om hem te plezieren, maar deze is anders, deze roept mij gewoon om te likken, te zuigen ...
Ik sluit mijn lippen om de top en beweeg mijn hoofd omlaag, en al snel leun ik in een scherpe hoek voorover en beweegt mijn hoofd ritmisch op en neer over de heerlijke geaderede pik.
Zijn hand komt op mijn achterhoofd, en ik voel hoe hij het tempo aangeeft, zijn andere hand streelt over mijn schouders en tot halverwege mijn rug, ik draai mezelf een stukje, en zijn hand beweegt over mijn billen en knijpt er stevig in.

Ik voel het een beetje pijnlijk aan, branderig, schurend .. maar zijn rechterhand heeft zich in mijn haren gedraaid en drukt mijn hoofd omlaag elke keer als ik weer omhoog kom, ik geniet van zijn 'stevige' grip en handelingen.
Ik merk zijn gehaastheid, de klok tikt door .. mijn besef van tijd is even verdwenen, maar ik vermoed dat hij op wil schieten.
Als ik hem aankijk lacht hij opgewonden, zijn hand weer op mijn billen "Verdomme Suus ... wat zuig je lekker, ik kwam bijna klaar joh" hijgt hij.
Ik knik alleen maar 'Ik wil jou ... alsjeblieft, ik wil je!" hijg ik alleen maar, als zijn hand over de sluitingen van de body bewegen en iets achter de stof langs mijn verlangende spleetje gaan.

"Ik jou ook lieverd, maar ik zei toch dat we te weinig tijd hebben ... " zucht hij, maar ik neem daar geen genoegen mee.
Ik klik de knoopjes los, en draai me om ... mijn handen op de salontafel, en mijn voeten uit elkaar ...
"Toe maar ... ik wil niet dat je de hele dag met pijnlijke ballen blijft zitten ... toe maar, ik wil je" herhaal ik mijn geile smeekbede om zijn heerlijke pik.
Mijn eigen vingers spelen ondertussen al in mijn kruis als ik zijn eikel tegen mijn spleetje voel duwen ... en als de eerste centimeters in me bewegen kreun ik diep en hartstochtelijk dat hij me moet pakken, pak me hard
Dat is niet tegen een dove geroepen, ik voel zijn eerste stoot, met kracht en volle inzet stuwt hij zijn heupen naar voren, zijn pik boort als een sloophamer diep in mij, en ik kreun met hoge stem.
Een hand trekt aan mijn schouder, de andere knijpt in mijn borsten en tegelijk ramt hij met hoog tempo zijn pik in en uit mij.
En zo snel als hij begonnen was, zo snel komt hij klaar, ik voel zijn pompende pik diep in mij leeglopen.
Met een korte beweging draai ik me om, en omhels hem met een kus.
"Hmm dat was fijn ... maar je moet je haasten " grom ik, en kijk toe hoe hij zijn broeken omhoog trekt en zijn afgekoelde koffie leegdrinkt.

"Ik zie je morgen op kantoor!" zeg ik, na een laatste kus.

Mike Mike - 12-09-24 @ 06:59
0
Ik jou ook lieverd, maar ik zei toch dat we te weinig tijd hebben ... "

"Toe maar ... ik wil niet dat je de hele dag met pijnlijke ballen blijft zitten ... toe maar, ik wil je" zegt Suus nadat ze zich voorover op de tafel heeft gelegd

Ik zet mijn eikel tegen haar lipjes en mijn pik wordt bijna naar binnen gezogen zo nat is zij
Ik begin harder en dieper te stoten en hoor het soppende geluid tussen haar benen
Ik heb hier zo naar uitgekeken dat ik weinig meer nodig heb om te komen
Al snel borrelt het zaad in mijn ballen en met een grom ontlaadt ik mij diep in Suus
De eerste stralen vullen haar kutje
Met gesloten ogen schok ik nog wat na
"Hmm dat was fijn ... maar je moet je haasten " haalt mij terug de werkelijkheid in
Mijn halfslappe pik floept uit haar kutje, een klodder zaad drupt langs haar dijbeen

"Ik zie je morgen op kantoor!" zeg ze
We kussen nog even intens onze tongen vurig in gevecht.
“ graag !!” zeg ik met een knipoog
“ kan niet wachten om je te verwennen net zolang tot je komt Suus” fluister ik in haar oor en mijn hand knijpt in haar billen “ heerlijk ben je”
Dan loop ik naar de deur en rij terug naar het werk
Rob Rob - 12-09-24 @ 09:52
0
Die vreemde streelt mijn Suus over haar heerlijke lijf, en zij zit gewoon te genieten. Hij cupt haar borsten, maar dan...
Suus schijft achteruit en bevrijdt zijn harde paal. Zonder gene pakt ze het apparaat vast. Ik ben niet ontevreden met mijn pik van ongeveer 16 cm, en ik dacht Suus ook niet, maar deze jongen is een stukje groter en mooi recht. En haar hand eromheen, geeft ook wel aan iets dikker. Ik heb er verder geen kijk op, maar toegegeven, hij heeft een mooie pik.
Al snel pijpt ze hem en hij duwt haar ook diep erover. Het is ronduit geil om te zien. Ik vergeet bijna mijn boosheid en ongeloof en mijn broek knelt heftig met mijn harde pik erin.

Dan draait ze zich gewillig om over de salontafel en drukt haar kontje uitnodigend naar hem toe. Hij twijfelt niet en drukt zijn neuklat direct in het ongetwijfeld druipende kutje van Suus. Ik bevrijd mijn paal, want het voelt gewoon niet lekker in mijn broek.
Kijkend naar het stel in de woonkamer, lijkt het wel een live pornofilm. Hij neukt haar hard en diep en al snel zie ik zijn billen aanspannen. Verdomme, hij spuit haar gewoon vol met zijn zaad.
Mijn pik stuiterde wild en zonder aan te raken spuit ik mijn zaad in de klimop. Hoe kan het zijn dat ik klaargemaakt op mijn overspelige vrouw? Weer die verwarring. Boos ben ik niet meer, maar snap het gewoon niet.

Snel trek ik mijn broek op en loop om het huis. Zie nog net de man wegrijden en fotografeer de auto met kenteken. Je weet maar nooit.
Als ik weer de tuin inloop, zie ik nog net het stuiptrekken van Suus. Ze heeft zich naar een hoogtepunt gevingerd blijkbaar... daarna weer de aftocht en daarna het geluid van de douche.
Ik sluip naar binnen, neem nog wat foto's van de 'crime scene'. Onder andere een paar druppels zaad op het laminaat en de natte handdoek waar Suus zich net heeft gevingerd. Daarna vertrek ik naar de stad.

Op een terras met een dubbele espresso denk ik aan ales wat ik tot nu toe heb gezien. En mijn gevoel erbij. Ik wil meer zien bedenk ik mij, voordat ik haar confronteer.
Niet wetend wat ik aan ga treffen op het bedrijfsfeestje van Suus, waarbij partners ook welkom zijn van aanstaande zaterdag.
Suzanne Suzanne - 12-09-24 @ 10:20
0
Met een voldaan en verliefd gevoel douche ik mezelf voor de tweede keer vandaag, dit keer lui en ontspannen ...
Met mijn haren weer in de handdoek trek ik mijn heupslip en BH aan, en met een knipoog naar mijzelf lach ik "Zo, van slet naar huisvrouwtje, het kan zo snel gaan" en rits mijn jeansbroek dicht met een halflos shirtje erboven.
* Ben vandaag op tijd klaar, zullen we wat gaan eten in de stad ?
Ik lees het appje van Rob, 20 minuten geleden verstuurd, dus hij kan elk moment thuiskomen, alweer zo spannend krap ... en ik reageer met een duimpje omhoog.
Amper 5 minuten later hoor ik de auto oprijden, en de garage opengaan.
Als hij de keukendeur instapt leg ik mijn armen om zijn schouders en kus hem, het vertrouwde 'suffe' samenzijn geeft een heel ander gevoel, vertrouwd en geborgen.

Tijdens een lekkere lunch op het terras begint hij ineens weer over het bedrijfsfeestje, ik dacht dat we hadden besloten dat hij niet mee zou komen, maar nu lijkt hij van gedachte veranderd te zijn.
'Weet je het zeker lief ... advocaten, verkopers en kantoorsmurfen .. zoals jij ze noemt' glimlach ik, deels blij dat hij toch mee gaat, anderszijds een beetje teleurgesteld dat er een chaperone bijkomt.
Hij knikt 'Hmmja, het is belangrijk voor jou, dus ik denk dat ik daar gewoon bij moet zijn dan, emotinal support'
"Da's lief, ik vind het fijn dat je toch mee gaat"
Na de lunch wijst hij op een boetiek verderop 'Zullen we gek doen .. zullen we nieuwe kleding kopen ?' lacht hij, en alweer ben ik verrast .. de man die de online webshops bijna singlehanded omhoog houdt ... wil kleding winkelen ...
'Natuurlijk ... nieuwe kleding is altijd fijn' lach ik met opgewekte stem, en een kus op zijn wang.
Het is een klein winkeltje, de vrouw die ons helpt is supervriendelijk en laat me verschillende rokjes en jurkjes passen.
Uiteindelijk sta ik met één jurkje om mijn lijf, en twee in de hand voor Rob .. "Wat denk jij ... Zakelijk of casual "
Hij wijst op de rechter, een wat informeel jurkje wat ik al een keer gedragen had daarnet ...
"Die vond ik mooi" zegt hij, en de dame knikt instemmend. 'Nog een keer passen dan' zeg ik, en verdwijn in de paskamer.
Ik maak een showrondje voor hen, en zie goedkeurende blikken, de dame beweegt haar hand over mijn rug, en trekt aan de BHbandjes. "Maar dan zonder BH hoor" lacht ze, en ik knik .. 'inderdaad, dat is storend' reageer ik.
Met nog een tweetal mooie lingeriesetjes en bijpassende holdup kousen rekenen we af, en in een andere winkeltje vinden we een prachtig bijna kleermakerskwaliteit kostuum voor Rob .. "hmm sexy man hoor" grom ik naar hem als hij uit het pashokje tevoorschijn komt.
Rob Rob - 12-09-24 @ 13:35
0

Mijn gedachtes malen in mijn hoofd rond. Ligt het misschien aan mij? Heb ik haar te weinig aandacht gegeven en zo in de armen van een ander geduwd? Maar wij hebben het toch nog goed? Zelfs regelmatig seks. OK, niet erg veel variatie, maar toch komt ook zij klaar. Of faket ze het? Wat heb ik gemist al die tijd?
Ik besluit Susanne te vragen voor een lunch. Met een smoes dat ik eerder klaar ben en dat het zo mooi weer is. Eigenlijk ben ik vooral benieuwd hoe ze zich gedraagt na de seks die zij vanmorgen had met een ander. Ze reageert positief, waarna ik de stad verlaat en naar huis rijdt. Als ik binnen loop krijg ik een kus en een omhelzing, zoals wij altijd doen. Ik zie echter dezelfde lippen nog glijden over die andere pik, maar proef er verder niets van.

Alsof er niets gebeurd is, zitten we te lunchen op een zonnig terras. Aangezien zij 'gewoon' reageert, begin ik over har bedrijfsfeest. Ik zou eerst niet meegaan, geen behoefte aan het volk daar. Maar nu wil ik bij haar zijn. Zien hoe zij reageert met andere mannen. Hoe vrij is ze, flirt ze...dat soort dingen. Onder de noemer "Emotional support" accepteert ze mijn verzoek. Ik denk zelfs een tevreden lachje te bespeuren.
Die aandacht blijft spoken. Als wij opstaan na de lunch zie ik een boetiekje, waar we binnen stappen. Suus is oprecht blij en begint met het passen van diverse outfits. Als ze voorover bukt om wat schoenen erbij te pakken, zie ik het beeld weer voor mij in de huiskamer. Ik krijg er een stijve van, denkend aan de genietende Suus die ik vanmorgen zag.
Uiteindelijk wordt het een casual jurkje van een lossere stof, echter accentueert het haar lichaam erg mooi. Als de verkoopster aan het BH bandje trekt onder de spagetti-bandjes, is al snel besloten dat deze zonder BH moet worden gedragen. Ik slik een keer, want dat geeft haar boezem vrij spel met een subtiel decolleté.
Ook ik pas nog een pak en die past erg goed. Ik ben ook wel in mijn nopjes. Winkelen bij stress helpt dus wel...hahaha

Eenmaal thuis trek ik een wijntje open en Suus ploft op de bank neer. De enige plek die over is, is waar hij zat, voordat zij op zijn schoot klom... Na de ene fles volgt er nog een.
"Moeten we vaker doen Suus. Lunchen of eten. Netjes gekleed en een keer uit of zo" zeg ik met een klein beetje dubbele tong. "Je zag er vandaag zo sexy uit" vervolg ik. 'Zowel vanmorgen als vanmiddag' denk ik bij mijzelf erbij.
Suus kruipt tegen mij aan. "En wat moeten we nog meer doen dan?" vraagt ze sensueel. Altijd met wat alcohol wordt ze aanhankelijk. Was niet mijn doel vandaag, maar ik klaag niet.

Ik denk even na en besluit haar te vragen. "Wat zou jij willen? Stel alles mag en geen taboe, wat zou jij willen. Ultieme fantasie of fantasieën?" vraag ik. Ik voel mij opgewonden worden. Dit is haar kans. Ik zet de deur wagenwijd open nu.
"Alles?" vraagt ze dan. Ik knik. Mijn hart klopt in mijn keel. "En met fantasieën bedoel je... seksueel?" tast ze nog af.
"Wil je die kant op dan?" vraag ik alsof dat niet door mijn hoofd is geschoten. "Nou vooruit... top 3 sexsuele fantasieen" Nou moet het komen. De vreemde man, of een trio zal er wel bij zitten gok ik.
"Ben wel benieuwd naar een andere vrouw..." begint ze voorzichtig, mijn reactie peilend. "En..."
Suzanne Suzanne - 12-09-24 @ 16:20
0
Met een avondwijntje zak ik op de bank, hij komt bij me en we kletsen nog wat.
Het was gezellig en ik voel de genegenheid diep van binnen, natuurlijk hou ik nog steeds van hem.
Zijn hand streelt over de jeansstof, de warmte voelt heerlijk en intens.
Met een glimlach kijkt hij me aan en vanuit het niets hoor ik zijn vraag ' als er geen taboe op rust, geen veroordeling ... Wat zou je dan nog willen meemaken'
Even slaat de paniek me om het hart .. wil hij me verlaten, heeft hij een ander ?
Waarom deze vraag ...
Vertwijfeld knik ik even ... 'ik ben soms nieuwsgierig naar een vrouw, hoe dat zou zijn, hoe dat voelt ...'
Hij knikt alleen maar, en ik haal mijn schouders even op.
'of buiten, op spannende plekjes ... Zoals we vroeger deden, weet je nog in de auto van je vader, achter de bioscoop'
Hij knikt, dat was noodzaak ... Maar wel spannend ja ..
"Dat zijn er twee ... Er is er vast nog een ..." Zegt hij, maar ik kan het zo snel niet bedenken.

"En jij ... Wat zou jij bedenken?" Vraag ik, met een kus op zijn bovenarm.
Hij lacht een beetje ... "Nou, dat buitendingetje ... Eigenlijk nooit bij stilgestaan, maar dat was een goede"
'en verder ... Jahh, saai en voorspelbaar, maar een trio ...'
Zijn stem is voorzichtig, alsof hij het zegt voordat hij er over nagedacht had.
Om te plagen knik ik ... " Ja ? Durf je dat aan ... Met een andere man erbij"
Ik snap ook wel dat hij 2 dames bedoelde ... Maar dit kan ik niet laten, ik wil hem even laten zweten ...

Maar tot mijn verbazing knikt hij ...
'zou je dat willen, een andere man, en ik die toekijkt ?'
Hier schrik IK even van, is hij serieus .. zou hij het toestaan ... Langzaam knik ik 'als jij het zou willen, misschien wel' zeg ik verlegen.
Zijn hand streelt over mijn bovenbeen, ik laat hem de ruimte door mijn knieën wat te ontspannen.
Ik voel zijn hand tegen de strakke stof van mijn jeans duwen terwijl hij me blijft aankijken.
"Droom je daar van, zou je het doen?" Vraagt hij, en mijn hart klopt als een bezetene ...
'euhh ohmmm euhh, dromen .. heb jij dat niet dan, met andere vrouwen?'
Hij knikte alleen maar, soms wel ...
Maar ik moet eerlijk bekennen, dat ik zou willen weten hoe jij met een andere man zou vrijen.
Zijn woorden snijden door mijn lijf, ik wil hem de waarheid vertellen over Mike ...
Maar ik kan het niet ... Niet nu ...



Suzanne Suzanne - 13-09-24 @ 09:26
0
Zijn hand drukt op mijn bovenbeen, het voelt aan op de grens tussen strelen en knijpen, als hij me weer aankijkt terwijl zijn vinger hoger kruipen. Ik voel mijn adem haperen, een lichte duizeling, kortsluiting in mijn hoofd als zijn hand tegen mijn kruis duwt.
Het is lang geleden dat hij me zo heeft opgewonden, en hij knikt langzaam "Is dat raar ... dat ik wil zien hoe of ander jou kan laten klaarkomen ?" vraagt hij, en zijn stem klinkt ook opgewonden.
Ik merk dat zijn hand nog steeds tegen mijn kruis duwt, en hoe zijn duim in mijn heuveltje drukt, mijn lijf gloeit, en het diep warme gevoel in mijn lichaam verraadt mijn opwinding door te kreunen, in plaats van de in mijn hoofd gevormde woorden uit te spreken.
Mijn hand beweegt langs zijn borst, en ik leun naar hem toe en kus zijn mond, langzaam laat ik mijn vingers over zijn lijf omlaag bewegen, zijn beginnende buik, hij is niet meer de sportieve man die ik 15 jaar geleden trouwde, maar dat kan ik ook bekennen, mijn lijf is ook geen 21 meer ;)
Mijn vingertoppen raken de knopen, ik voel hoe hij zijn buik wat inhoudt en ik met een glimlach, en op gevoel ze één voor één losmaak. Hij kreunt als ik mijn hand naar binnenduw en mijn vingers om zijn stijve leg.
In mijn hoofd duizelt het weer, en ik voel me opgewonden, misschien net zo geil als deze ochtend met Mike ...

MIKE ... Waarom nu, waarom drijft zijn naam nu omhoog, mijn hand om de stijve pik van mijn man, en ik denk aan die jonge knaap verdomme ...

Mijn hand beweegt op en neer, ik trek Rob langzaam af terwijl ik mijn gezicht in zijn nek duw, ik ruik zijn aftershave ... vertrouwd en heerlijk, ik heb deze uitgezocht voor hem ...
Met een snel bonzend hart neem ik de spring in 'zijn' fantasie ... "En hoever zou je het laten doorgaan ... alleen aftrekken ... of helemaal ?" vraag ik schor, en draai mezelf op mijn knieën naast hem en maak aanstalten om voorover te buigen
Rob Rob - 13-09-24 @ 11:51
0

Suzanne reageert zoals ik had verwacht op mijn trio vraag. Uiteraard met 2 mannen... ze zal wel gelijk visioenen hebben met die man die ik haar kutje heb zien volspuiten. Ik ben direct keihard over het topic dat is aangesneden.

"Zou je dat willen, een andere man, en ik die toekijk?" Haar blik is een mix van verbazing en geilheid. "Als jij het zou willen, misschien wel" antwoord ze.

Volgens mij is ze allang voorbij mijn toestemming, maar de afgelopen tijd heeft mijn boosheid over het vreemdgaan, plaatsgemaakt voor opwinding. Ik zou het graag van dichtbij meemaken. De seks horen, kreunen en hijgen, de seks ruiken... Verdomme mijn pik klopt vervaarlijk in mijn broek bij de gedachte alleen. Ik kan haar niets laten weten nog.

Ïs dat raar ... dat ik wil zien hoe een ander jou kan laten klaarkomen?" vervolg ik. Bij Suus is de ademhaling hoog. Mijn hand schuurt nu tegen haar kruis en ik voel de hitte gewoon door haar jeans stralen. We zoenen en haar hand gaat ook op ontdekkingsreis naar mijn harde vlees. Ze haalt hem uit mijn broek en trekt mij loompjes af.

"En hoever zou je het laten doorgaan...alleen aftrekken... of helemaal?" zegt ze schor en buigt voorover. Mijn eikel verdwijnt in haar mond en haar tong draait magische rondjes eromheen.
"Als we het doen, dan maar helemaal" kreun ik, waarom ze zich gelijk diep laat zakken over mijn pik. en mij diep pijpt. Niet veel later zijn de kleren uit en zet ik Suus over de salontafel, net als die ander heeft gedaan. Ik pak haar heupen beet en duw mijn eikel in haar doorweekte kutje. Jezus wat is ze nat. Zeker dat zij nu denkt aan afgelopen dinsdag. Met een grimas begin ik haar te neuken. Met 1 hand begint ze met haar klitje te spelen.
"Neuk me dan... harder M... Rob" kreunt ze. Onze seks is standaard en ingeslapen, maar wij zijn beide geiler samen dan de afgelopen jaren ooit is geweest. Suus komt ook al snel op een punt van klaarkomen... Gelukkig maar, want ik kan niet lang meer en op het moment dat ik explodeer in haar poesje, begint zij trillend aan haar orgasme.

Even later zitten we naakt op de bank. "Jezus Rob, wat was dat!" zegt ze tevreden. "Ik denk dat deze fantasie ons allebei wel aanstaat, niet?" antwoord ik uithijgend.
"Meen je dat je alleen wilt kijken? Of wil je meedoen?" vraagt ze oprecht.
"Kijken schat. En daarna 'claim' ik je weer terug. Zo heet dat toch?" Ik zie het al helemaal voor mij. Suus kruipt tegen mij aan en humt tevreden. "Dat zou geil zijn"...

De volgende morgen staan wij allebei uitgeslapen en blij op. Na de koetjes en kalfjes in de ochtend, komt Suus met een opmerking. "Ik heb nagedacht over de fantasie. Ik wil liefst wel een enigszins bekende, geen totale vreemdeling. Iemand die te vertrouwen is. Ik denk misschien wel iemand te weten. Ik heb een vrijgezelle collega waar ik het goed mee kan vinden." zegt ze. En snel in een licht betrapte manier "Zelfde humor. Je kent het wel..."

Aha, het is dus een collega, wie anders zou ze voorstellen. "Met een collega? Weet je het zeker om hem te vragen? Straks zegt hij nee, dan heb je een awkward situatie" vraag ik gespeeld bezorgd. Natuurlijk komt hij, dan is haar vreemdgaan ook geen issue meer. Tenzij er meerdere zijn waar ik niets van weet ...
"Ik zal je hem voorstellen op het feestje. Kan jij eerst zien of jij hem ziet zitten, voordat ik het aan hem vraag" zegt ze.
Jaja... Maar goed, ik speel mee. Ik ben allang akkoord met hem, natuurlijk wil ik hem haar zien neuken! "Is goed schat, als jij denkt dat het geen probleem zal opleveren"
Suzanne Suzanne - 13-09-24 @ 12:35
0
Als ik me klaarmaak om te gaan slapen staat Rob onder de douche, zijn telefoon ligt op mijn makeuptafeltje, en als ik mijn haren in een staart rol, licht zijn scherm op.
De notificaties van zijn agenda op het scherm, en zonder na te denken pak ik de telefoon en lees zijn planning voor de volgende dag.
Dat doen we vaker bij elkaar, we hebben geen geheimen ... ten minste ... dat hadden we eigenlijk nooit, nee.
Onbewust open ik de achtergrondapps om ze af te sluiten, een rare gewoonte die ik nu eenmaal heb nadat lang geleden mijn telefoon langzamer werd ;)
Ik zie de fotogalerij, en in een flits meen ik een 'porno' foto of filmpje te zien.
Met een lach open ik het bestand ... mijn hart staat stil alsof ik van een rots af val ...
Dat ben ik ... Hij weet het, fuck .. hij heeft ons gezien ... Maar waarom heeft hij niets gezegd ... wacht eens even, zijn gepraat of fantasie en dat trio ...
Hij heeft me in de val laten lopen, fuckfuckfuck ...
Snel druk ik op de knop en leg zijn telefoon weer neer, en kruip ik in het bed.
Als hij naast me komt liggen en het licht uitdoet blijft mijn hoofd malen over de situatie .. en een heel klein stemmetje in mijn achterhoofd verteld me dat het goed is, dat het nog niet te laat is ...
De vrijdag verloopt heel normaal, Rob werkt, ik ben een paar uurtjes op kantoor, maar 'gelukkig' is Mike afwezig .. ik heb wat afstand nodig vandaag...

Zaterdag begint normaal, opruimen en wat klusjes in de schuur voor Rob. We doen de boodschappen voor de weekplanning, en hij lijkt goedgezind te zijn over de bijeenkomst vanavond.
Hij is al omgekleed en wacht op mij in de woonkamer.
Het gekozen jurkje voelt als een tweede huid om mijn lijf, ik draag er de sexy lingerie onder, maar merkt wel dat mijn borsten eigenlijk in een BH zouden moeten zitten.
Ik vraag het hem, maar hij grijnst en schudt zijn hoofd "Hmm nee ... dit is lekker zo" zegt hij, en ik voel zijn handen onder mijn armen komen en even met mijn borsten bewegen alsof hij aan het jongleren is met tennisballen.
'Kom lieverd, ik heb een taxi geregeld, dan mogen we beiden een wijntje drinken"
Zijn stem is vriendelijk en zacht, bijna meegaande in de kennis dat zijn 'fantasie' misschien wel zou uitkomen vandaag.

Hij moest eens weten dat er niets te claimen zal zijn vandaag ... ik voel me wel degelijk schuldig over het vreemdgaan, maar tegelijk ook vastberaden om hem te 'straffen' voor zijn stiekeme gedrag als gluurder.
De enige onzekerheid is Mike, zou hij streng genoeg kunnen, en willen zijn tegenover Rob ?
Rob Rob - 13-09-24 @ 13:52
0

Het jurkje staat Suus geweldig. Zelf twijfelt ze over wel of geen BH maar op de tast overtuig ik haar om het zonder te doen. Ze zal er zeker bekijks mee hebben, ik ben zo benieuwd hoe ze daar mee om gaat. Meestal is ze vrij zedig gekleed als ze naar kantoor gaat, maar dit jurkje toont een andere kant van haar. Ook al is het subtiel, maar het is wel duidelijk dat ze een string draagt. De hold up kousen (met naad op de achterkant) en de bijpassende hoge hakken maken het geheel compleet. De hanger die ze omheeft trekt de aandacht zeker naar haar decolleté. Haar collega's zullen niet weten wat ze zullen zien. Denk ik. Hoop ik.

De taxi brengt ons naar de locatie. Het is een klein stukje lopen naar de ingang. De frissere wind van het begin van de avond zorgt ervoor dat haar tepels net iets winnen in hardheid. Ik glimlach, want volgens mij heeft ze het niet eens door. Eenmaal binnen stelt ze mij aan meerdere mensen voor. Terwijl ik met een paar mannen sta te praten, mingelt Suus met wat vrouwelijke collega's. Zo te zien en hoop complimenten, en terecht. Dan loopt ze richting de bar en daar staat M, meer weet ik nog niet van hem. Ja, dat hij een forse pik heeft, dat weet ik ook.

Suus wenkt mij. Met bonzend hart loop ik naar het overspelige stel toe. "Dit is Mike, de collega waar ik over vertelde" zegt ze. Mike dus... We praten wat, hij is inderdaad een happy vrijgezel en niet uit op relaties, zegt hij glimlachend. Na een poosje wordt hij weggeroepen en sta ik weer alleen met Suus.

"Ik heb hem al verteld van onze fantasie, en hij wil wel meewerken" zegt ze tegen mij. Waattt? Ik zou hem eerst ontmoeten,... maar natuurlijk is hij al op de hoogte.
Ik speel verrast. "Ik zou hem toch eerst ontmoeten?" vraag ik verbaasd.
"Schat, hij proefde mijn zenuwen en toen heb ik het hem verteld. Voorzichtig natuurlijk, maar hij was enthousiast. Wel gezegd dat jij eerst wilde ontmoeten eigenlijk..."verontschuldigd ze zich.
"En nu?" vraag ik. "Wat heb je met hem besproken dan?" vraag ik verder.
"Als jij nog steeds wilt, moet je dit aan hem geven" zegt ze, en drukt iets stofs in mijn hand. Ik open mijn hand en zie het stringetje dat zij aan zou moeten hebben. Ze lacht naar mij en knikt, ziet dat ik door heb dat ze nu zonder string rondloopt. Ze geeft mij een zoen en loopt weer naar vrouwelijke collega's.

Dit is een wending die ik niet had gedacht. Ik kijk de zaal rond en zie hem bij de ingang staan. Ik loop naar hem toe. "Hi Mike. Suus vroeg mij jou dit te geven" zeg ik en druk het stringetje in zijn hand. Hij pakt hem over en ruikt eraan. "Mmmm, goed om te weten dat jij aan boord bent" zegt hij. "Om geen argwaan te wekken, wil ik dat jullie nog even blijven. Over 2 uur bel ik bij jullie thuis aan. Als jullie niet thuis zijn, heeft dit gesprek nooit plaatsgevonden" zegt hij en loopt al weg van het feest.

Ik zoek Suus op. Ze kijkt mij verwachtingsvol aan "En?" zegt ze. "Over 2 uur is hij bij ons thuis. Maar hoe weet hij waar wij wonen?"vraag ik.
Suus praat erover heen. "Fuck schat, dit is zo spannend! Kom we gaan gelijk OK?"

En dan ben je dus thuis. Kijkend op de klok hebben we nog een half uur. Suus vraagt of ik naar boven wil komen. In de slaapkamer staat een stoel. Ïk wil wel zeker zijn dat je alleen kijkt en geen gekke dingen doet. Vind je het ok als ik je vastbind aan deze stoel? Was een verzoek van Mike, zodat je hem niet aanvalt of zo..."
Suzanne Suzanne - 13-09-24 @ 15:01
0
Ik had meer tegenspraak verwacht van hem, maar ondanks dat hij wat nerveus naar mij kijkt, knikt hij als ik de door Mike gegeven polsbandjes om zijn onderarmen gesp.
De lange klittenbandstrip draait om de armleuning.
Als ik langzaam de tweede om zijn pols leg kijk ik hem weer aan.
'weet je het zeker?' vraag ik, en hoor zelf mijn eigen krakende stem.
Hij knikt, en ik zie zijn ogen omlaag gaan, het decolleté is open gevallen, mijn borsten bewegen lichtjes golvend heen en weer, hij is al weer afgeleid.

"Ja .. nog steeds overtuigd dat ik geen BH moest dragen?" vraag ik, en met opzet beweeg ik mijn schouders nog eens heen en weer.
Ik voel mijn tepels langs de stof bewegen, een aangenaam strelend gevoel van vrijheid.
Als ik rechtsta til ik de onderrand van het jurkje wat omhoog, de randen van de kousen zijn nu zijn focus.
'hmm je bent prachtig lieverd' zucht hij.
Zijn gezicht draait naar het nachtkastje, de wekkerradio geeft aan dat het 00:40 is, en met een lach drapeer ik een handdoekje erover ... "Tijd bestaat niet meer!" Grom ik gemeen lachend, en heupwiegend verlaat ik de slaapkamer, en ik trek de deur half dicht.
"Ik wil jou niet horen !" ik probeer streng te zijn, terwijl mijn hart als een idioot klopt van opwinding en angst tegelijk.

Eenmaal in de woonkamer beneden drink ik een snelle whisky ... Wat gebeurt er, is dit wel OK ?
Starend naar de klok tikken de seconden als uren weg ... Vijf minuten voor een hoor ik het verlossende tikken op het raam, of is dit een verlossing ?
Met duidelijke stappen laat ik mijn hakken op het laminaat klinken, en net iets te luid begroet ik Mike, zodat Rob het hoort.
De afspraak die we gemaakt hebben, is dat hij dominantie zou tonen, ik vertrouw erop dat we elkaar respecteren.
Hij knikt kort, en lacht. 'weet je het zeker ?' vraagt hij bijna fluisterend, en ik knik terug.
"Ja, ik denk dat hij het goed vindt, maar alsjeblieft op zijn reactie letten dan"
Met een geruststellende glimlach kust hij mijn wang.
'we stoppen direct, beloofd'

Maar direct verheft hij zijn stem, "kom eens hier met die lekkere tieten" en omhelst me met een kus.
Ik neem hem de woonkamer in, en schenk nog een drankje in.
'ik wil hem laten zweten' lach ik, en Mike knikt.
Gewoon wat strelen en zacht kletsend wachten we een tijdje, en na een kleine 10 minuten pak ik zijn hand vast.
"SHOWTIME !!" Lach ik.
Gelijk knikt Mike ..en hoor ik hem weer redelijk luid zeggen dat ik mijn geile kontje naar boven moet brengen.

Vlak voor de kamerdeur pakt hij me vast en met zijn handen om mijn borsten, stap hij de kamer binnen.
Ik zie hoe Rob opkijkt, zijn ogen groot en al zeker opgewonden.
"Ahhh goed zo ... Die vent van jou zit ook klaar om te genieten"
Rob Rob - 13-09-24 @ 15:45
0

Ik zit alleen en vastgebonden in mijn eigen slaapkamer. Waar heb ik in godsnaam mee ingestemd, denk ik bij mijzelf, als ik de hakken van Suus beneden richting de deur hoor lopen.
"Kom eens hier met die lekkere tieten" hoor ik hem zeggen op een andere toon dan op het feestje. Mijn oren zijn gespitst als ze eerst de woonkamer inlopen. Ze zullen toch niet alleen in de woonkamer... maar na een 10 minuten hoor ik voetstappen op de trap.

Als de deur openzwaait, heeft Mike de tieten van Suus in zijn handen en ik zie hem ze kneden.
"Ahhh goed zo... Die vent van jou zit ook klaar om te genieten" zegt hij op een dominante toon. Hij laat de borsten los en ik zie dat haar tepels de elasticiteit van het jurkje maximaal testen. Achter haar rug hoor ik een ritssluiting opengaan en het jurkje glijdt van haar lijf af. Alleen in haar kousen en hakken staat ze nu voor mij. Haar tepels wijzen trots en hard mijn kant op. Weer zijn handen achterlangs erop. Hij kust haar nek en trekt en draait aan haar tepels. Suus kreunt goedkeurend.

"Dus jij vindt het OK dat ik jouw sletje eens goed doorneuk?" vraagt hij mij op denigrerende toon. Voordat ik kan reageren, richt hij zich naar Suus. "Maar ik wil het jou horen zeggen. Wat wil je dat ik doe en als het niet duidelijk is, ben ik gelijk weer weg".
Ik zie Suus even naar verward hem kijken, maar dan zegt ze trillend "Ik wil dat je mij neukt en dat je mij volspuit met je zaad" Terwijl ze naar mij wil kijken pakt hij haar kin en drukt zijn lippen op haar mond. Ze beginnen te tongen, zoals ik al eerder heb gezien.

"Om zeker te zijn dat hij zo zit te genieten, wil ik dat jij nu zijn broek en boxer op zijn enkels legt" zegt hij haar. Ze knielt voor mij en kijkt mij dan recht aan om te zien of ik nog ok ben. Ik knipoog even, waarna zij mijn broek lostrekt en alles tot mijn enkels trekt.
"Kijk dat stijve pikkie!" zegt hij lachend. "Kom hier en haal de mijne maar eens te voorschijn. Kan hij zien hoe een echte lul er uit ziet!" Suus zit nog op haar knieën en een metertje van mij vandaan trekt ze zijn broek naar beneden. Zo van dichtbij is zijn apparaat nog groter lijkt het wel. Zonder verdere aanmoediging hapt ze zijn eikel verlekkerd in haar mond en zuigt op zijn paarse kop. Even lijkt Mike uit zijn rol te vallen, maar herpakt zich en drukt haar hoofd dieper over zijn dikke stam.
Mike Mike - 13-09-24 @ 15:54
0
Ik ben even verbaasd als Suzanne me aanspreekt.
'kom eens ... ' zegt ze geheimzinnig.
We hadden eerst afgesproken dat we elkaar eenmalig zouden treffen, maar toen na een 2e keer bij haar thuis, leek ze meer te willen.
Ik had aangegeven dat ik dat niet wilde, en eigenlijk al helemaal niet met een getrouwde vrouw.
En nu stond ze bij me, en met een glashard gezicht dat ze me wilde MET haar vent in de kamer ... Wat moet ik daar nou mee.
Nogmaals probeerde ik haar af te schepen, maar haar mooie ogen kijken me bijna smekend aan.
'alsjeblieft ... ?' zucht ze
Ik voel haar wanhoop, het windt me enorm op, dus zonder een plan knik ik.
"Maar dan moet HIJ me vragen, ik wil dat hij me aanspreekt" zeg ik, en ze knikt.
Ik volg haar met mijn ogen door de zaal, ze verdwijnt kort uit het zicht, dus met een biertje voeg ik me bij mijn collega's, advocaten en adviseurs.
Het duurde even, maar dan voel ik een hand op mijn elleboog.
"Euhhh Mike ?" hoor ik en draai me om.
Hij staat voor me, buiten hoorafstand van mijn collega's steekt hij zijn hand uit.
"Rob, de man van Suus" zegt hij nerveus.
Ik kijk langs hem heen, hem bijna negerend en mijn oog vangt die van Suzanne.
"De Groot, meneer de Groot" zeg ik, en schudt zijn hand kort.
Hij kijkt wat verrast, en zoals Suzanne had gevraagd, geef ik een dominante houding.

'euh ja, meneer de Groot ... Suus wilde dat ik dit kwam brengen'
Hij drukt een slipje in mijn hand, en ik kijk weer langs zijn gezicht naar Suzanne 'goed zo, ik weet genoeg, blij dat je het belang inziet' en druk de stof tegen mijn neus.

Ik ben over 2uur bij jou thuis, zorg dat je klaar bent, Suzanne heeft haar instructies al.

Ik draai me om en loop naar mijn groepje terug, ondertussen pak ik mijn telefoon en stuur een kus emoji, en geef aan dat ik hem veilig gebonden wil hebben op een stoel.

De rest bedenk ik gaandeweg wel, ik denk dat dit een mooie nacht gaat worden, Rob lijkt me op weg om een gehoorzame echtgenoot te zijn
Suzanne Suzanne - 13-09-24 @ 23:45
0
De stem van Mike klinkt echt streng, en ondanks dat ik hem gevraagd had om krachtig en arrogant over te komen, schrik ik een beetje hiervan, maar vooral verbaas ik mijzelf over mijn gevoelens die ontiegelijk hard door mijn lijf gieren.
Zijn sterke vingers spelen met mijn borsten, hij kneed en knijpt er in, maar lijkt exact het punt te kennen waar het niet pijnlijk is, maar bloedgeil.
Terwijl hij over mijn schouders naar Rob kijkt, voel ik hoe hij de lange rits vanmijn hals tot mijn billen lostrekt. De stof kruipt losjes om mijn lichaam, tot er geen houvast meer is als hij de bandjes van mijn schouders trekt.
Als een boomblad in de herfst dwarrelt het langs mijn heupen omlaag .. mij direct in mijn naaktheid zettende.
Hij gaat tergend langzaam met zijn hand van mijn schouders omlaag, ik voel zijn vingertoppen over mijn gevoelige huid en ik adem met korte oppervlakkige teugen.
Ik voel beide handen om mijn billen sluiten, en ik laat mijn hoofd iets naar achteren vallen "Lekker kontje vrouwke" lacht hij met zijn lippen bij mijn oren.
Niet veel later draaien zijn vingers langs de onderkant van mijn borsten, mijn tepels gloeien nu al van opwinding, en met een behoedzame, maar toch stevige greep speelt hij met de harde knoppen alsof hij een zender wil wisselen.
"Dus je hebt hulp nodig om dit sletje eens stevig te neuken ... een harde beurt" gromt hij, zonder me los te laten.
Ik zie Rob kijken, hij knikt langzaam maar hij krijgt niet de kans om te spreken, omdat Mike zich weer tegen mijn oor drukt.
"Maar het was jouw idee ... niet waar ... je vertelde mij dat je zo'n geile jeuk had ..." gromt hij me toe, en ik knik.
"Niet naar mij kijken sletje ... vertel die vent van jou maar eens wat je wil dat ik met jou ga doen ... en ik wil details, want ik kom niet zomaar langs natuurlijk!"

Diep kreun onder zijn knedende vingers, mijn hart raast alsof we 180 op de vluchtstrook rijden .. dit is zoveel geiler dan ik had verwacht ...
"Ik wil jouw harde pik, ik wil dat je me hard neukt en volspuit" hijg ik opgewonden.
Mike trekt mijn gezicht naar hem toe en ik voel zijn mond tegen de mijne, zijn warme sterke tong schiet over mijn lippen, onze tongen spelen wellustig met elkaar, hij is zo'n heerlijke kusser ...
Ik hoor Rob grommen, en als ik opkijk hoor ik Mike zeggen dat ik zijn broek omlaag moet trekken, en met een pets op mijn billen duwt hij me een stapje die richting op.
Als mijn hand bij zijn riem en knopen komt, kijk ik hem vragend aan ... ik probeer te achterhalen of het nog OK is, en Rob glimlacht en knikt.
'Wat ben je lekker' zucht hij, als mijn vingers aan de pantalon trekken en deze om zijn enkels laat vallen.
Het liefste zou ik hem even verwennen, maar Mike lacht even om de middelgrote pik van Rob .. ik ben er altijd tevreden mee geweest .. ik wist misschien niet beter, maar slecht was het écht niet ...
"Kom maar eens hier, en tover de mijne tevoorschijn ... " gromt hij, en ik schuifel over het laminaat een paar pasjes zijn kant weer op.

Ik merk dat ik langzaamaan ook in de onderdanige rol ben geschoven, maar ook merk ik dat het me opwindt ... de zware strenge stem van Mike raakt mijn gevoelige snaar zeker wel.
De knoop en rits van zijn broek glijden los, en ik beweeg met beide handen de broek omlaag, gevolgd door de strakke boxer waarachter zijn snoeiharde pik omhoog springt als een vlaggenmast.
Na een paar korte huppelstapjes schopt hij zijn broeken tegen de stoel bij Rob, en gaat met zijn handen in de zij voor me staan, zijn pik glimt en ziet er heerlijk uit.
Instinctief lik ik de eikel en zuig de top naar binnen, ik voelde dit gewoon aan, en merk de korte schokkende beweging van Rob.

Dan voel ik zijn hand over mijn haren, en drukt hij me kort tegen hem aan, zijn pik drijft naar binnen vlakbij mijn keel ... waar hij weer terugtrekt.
Dit herhaalt een keer of vier, vijf ... en mijn speeksel vloeit rijkelijk over de staaf ... wat hij kennelijk heerlijk lijkt te vinden, maar hij steekt zijn hand uit 'Kom eens sletje ...' en helpt me op te staan, naast hem
Rob kijkt met grote ogen naar zijn nu al druipende pik, mijn speeksel kleeft zelfs aan zijn gladgeschoren balzak.
Langzaam komt Mike weer achter mij staan, ik voel de warme harde pik tegen mijn billen, en duw ze wat naar hem toe ...
"Hmm rustig meisje ... rustig ..." lacht hij, en laat zijn hand over mijn buik glijden.
'Zie je dat, Rob ... hoe opgewonden ze is ... ze kan niet wachten hoor ...' hij klinkt plagend, uitdagend, en ik voel hoe zijn hand omlaag gaat en me in mijn kruis pakt, eerst rustig, strelend .. maar al snel wat steviger, zijn vingers kneden in mijn heuveltje als ik mijn voeten gewillig uit elkaar zet.
Maar Mike zet een stapje naar voren, dichterbij mijn man, mijn tenen raken die van hem bijna aan, en weer voel ik zijn hand over mijn onderlijfje bewegen, zijn vingers strelen mijn gladde heuveltje ...
"Zie je dit Rob ... Zie je wat jouw geile vrouw deze middag gedaan heeft ..." zijn vingers trekken de huid strak omhoog, ik voel mijn spleetje aanspannen, alsof het omhoog getrokken wordt ...
"Ze was zo geil in ons telefoongesprekje, dat ik haar dat kutje NOG een keer heb laten scheren"

Mike laat zijn telefoon zien, Rob knikt heftig ... 'ohh wat mooi!' hijgt hij.
Dit keer draait Mike het schermpje naar mij .. Ik zie een opname van onze facetime deze middag, waarin ik mijn spleetje uitgebreid laat zien in de camera
De grip van zijn vingers verslapt, mijn huif ontspant weer een beetje, maar zijn vingers dringen tussen mijn benen en hij beweegt langs mijn schaamlipjes. Ik kreun even, verdomme wat maken ze me geil nu, als Mike zijn vingers even onder zijn neus houdt en diep inhaleerde.
"Hmm kan je het ruiken Rob ... Ruik je hoe opgewonden ze al is ?" lacht hij gemeen, als hij me nog dichter bij mijn man zet, onze voeten raken elkaar, en Rob worstelt even met de polsbanden.
'Druk je vingers in je kutje, en laat hem maar even proeven ...' zegt Mike in mijn oor.
Ik twijfel een seconde, maar mijn opwinding overwint, en theatraal druk ik mijn hand in mijn eigen kruis, en laat mijn middelvinger door mijn poesje glijden.
Ik heb mijzelf lang zo nat niet gevoeld ... wat een belevenis ...
"Steek je tong uit, en proef haar kutje ..." zegt Mike streng, als zijn hand alweer langs mijn benen streelt.
Als een hongerige leeuw hapt Rob in mijn vinger, ikvoel hoe hij zuigt en zijn tong laat bewegen, hij kreunt er een beetje bij.
Nu ik een beetje naar Rob leun, voel ik hoe Mike zijn pik in de aanslag brengt, ik voel hem tegen mijn hongerige spleetje, en kreun diep dat ik hem wil, maar hij stapt iets naar achteren .. zijn pik beweegt weer van me weg.
Maar met zijn handen op mijn heupen trekt hij me tegen zich aan, zijn harde pik klemt tussen mijn bilspleet omhoog.
Rob kreunt alweer diep ...
Rob Rob - 14-09-24 @ 01:11
0
De lust in de ogen van Suus is ontzettend opwindend. En hoe ze reageert op het dominante van Mike is verrassend. Ik ben een please, dus meestal krijgt Suus wat ze wilt, maar nu is Mike aan zet. En ik vind het geil.
Terwijl ik op de vingers van Suus lik, beginnen in ene haar tieten te schudden. Ze zet haar handen op mijn schouders en het ritmische kreunen verraad wat ik nog niet zag aankomen. Mike is haar aan het neuken. Iets wat ik wilde zien, maar wat ik zie zo dichtbij is minstens zo geil.

Suus kreunt met haar mond open. Mike voert het tempo op en de druk op mijn schouders wordt ook hoger. Ik hoor zijn huid kletsen tegen de billen van Suus.
"Fuckkk hij zit zo diep Rob..." kreunt ze. Over haar schouder kijk ik in het lachende gezicht van Mike. "Wat een lekker strak kutje heeft ze Rob. Ze stopt gewoon over mijn paal. Sopt ze ook bij jou? Nee zeker" gaat hij door. Dan grijpt hij haar haren beet en trekt haar iets omhoog. Haar harde tepels schudden vlak voor mijn ogen.
Ik kreun ook zachtjes en mijn pik stuitert zonder aangeraakt te worden. Een grote druppel voorvocht sijpelt langs mijn schacht. Ik wil haar zo graag vastpakken, maar het gaat niet.
Dan gromt ze steeds luider. "Ik kom op zijn pik Rob. Ik kom op zijn piiikkk". Zo iets moois heb ik nog nooit gezien. Natuurlijk wel haar orgasmes, maar nooit dat het komt door een ander en dat ik het van dichtbij als toeschouwer zie.

Mike houdt vol, uithoudingsvermogen heeft deze jongen wel. Dan trekt hij haar weg richting bed. Op haar knieën zit ze daar. Har kutje is gezwollen en staat open na het orgasme van net. Zijn paal glimt van het veelvuldige nectar van mijn vrouw. Zonder verder iets te zeggen drukt hij weer die paal een paar keer in haar, trekt zich terug en drukt m dan in haar kont. Vrij makkelijk verdwijnt zijn eikel in haar anus. "Niet daar. Dat is nog nooit..." begin ik. Maar Mike lacht. "Nooit? Voor mij zeker niet de eerste keer" lacht hij

En daar is het uitgesproken. Wat ik al wist ligt nu op tafel. Het windt mij op en ik kijk naar de reactie van Suus.
Suzanne Suzanne - 14-09-24 @ 10:04
0
Ik voel zijn pik in me komen, dik en lang ... en ik moet eerlijk bekennen, ik heb NOOIT het idee gehad iets te missen, maar dit is als slagroom op een bakje vanillevla, het is niet nodig, maar oh zo lekker zo af en toe ...
De eerste bewegingen zijn als een inwijding, langzaam maar zelfverzekerd en in één keer diep in mij.
Ik hap naar adem en kijk mijn lieve man aan, ik zie de opwinding in zijn ogen.
Dan voert Mike het tempo op, terug en naar binnen ... twee seconden pauze en dan weer terug en in mij.
De pauze wordt korter, zijn stoten worden steviger en ik klem mijn vingers in de schouders van Rob, mijn ogen verliezen zo nu en dan de focus als Mike zijn pik een keer met kracht naar binnen stoot.
"Ohh Rob.. hij zit zo diep .. wat is hij groot" hijg ik kreunend. mijn lieve man knikt en lacht, en ook deze geilheid en zijn onmacht spelen een grote rol ... ik wil hem belonen, ik wil hem verwennen ...

"Wat een heerlijke strakke kut heeft jouw vrouwtje ... als ik hetniet zou weten, zou ik zeggen dat ze amper 18 is" de Stem van Mike achter me klinkt onbewogen, alsof het een normale situatie is.
Hij trekt zijn paal kort uit mijn spleetje, ik voel een koelte in mijn onderlijf, en vragend draaien mijn billen om hem weer te mogen ontvangen.
Als hij zijn eikel weer tegen mijn gapende spleetje duwt, horen we duidelijk het slurpende geluid van wat lucht wat er meegekomen is.
"Hmm hoor je dat Rob, die teef is zeiknat, sopt dat kutje ook zo lekker om de jouwe ? ... Nee hé" wat een gemene opmerking, maar hij heeft wel gelijk ...
Ik wil Rob belonen voor zijn geduld, en leun wat nar hem toe. Mijn tong raakt zijn lippen en ik voel hoe hij me beantwoord.
Dan probeer ik mijn hoofd omlaag te brengen, ik wil zijn pik kussen, zijn druppel vocht van de eikel likken, ik voel me zó geil, ik wil ze alletwee !
Maar Mike staat het niet toe .. ik voel een scherpe pijn in mijn achterhoofd, en hij trekt me wat ruw omhoog aan mijn haren.
'Hmm goed zo vrouwtje ... jij weet hoe je met dat kutje moet werken, knijp maar lekker, knijp maar in mijn neukstaaf' gromt hij.
Mijn knijpende spleetje is instinctief, doordat hij mijn haren vasthoudt, staan al mijn zenuwen gespannen als de strengen een gitaar, hij bespeelt mij gewoon, en forceert mijn eerste orgasme hierdoor.
Schokkend en weer met mijn handen op de schouders van mijn man kom ik klaar, met moeite kan ik blijven staan, en Mike trekt zijn pik nog geen cenimeter terug uit mijn poesje.
"Ohhh ahhh Rob ... omijngod ... Ik kom klaar op zijn pik, ik kan niet meer, ik kohhmmm..." kreun ik, als Mike stilstaat, en mij aan mijn heupen trekt tegen zich aan.
Maar veel tijd om na te genieten krijg ik niet, Mike trekt zijn pik uit me, en ik voel alweer doe koele luchtstroom door mijn hongerige kruis.
"Kom dame ... tijd om die vent te laten zien hoe jouw kutje eruit moet zien na een beurt" lacht hij, als hij zijn hand onder mijn elleboog legt, en me bijna hardhandig laat omdraaien en op op mijn knieën op het bed plaatst.

De stoel van Rob staat op anderhalve meter, mijn billen omhoog en mijn knieën ver uit elkaar maken mijn kruis kwetsbaar en volop zichtbaar voor beide mannen.
De warme strelende hand van Mike voelt heerlijk, mijn lijf trilt nog een klein beetje en mijn ademhaling komt langzaam weer terug naar normaal.
Kijk toch eens, ze heeft een gouden kutje hoor ... strak en nat, wat een lucky guy ben je, en je weet het neit eens!
Weer die uitdagende, arrogante stem van Mike, zijn hand die mijn ronde billen strelen, en dan even mijn poesje uit elkaar trekt.
'Check die natte neukspleet hier ... gehoorzaam geschoren voor haar traktatie, wachtend op vulling' lacht hij, als zijn vingertoppen met mijn lipjes spelen.

'Hoe lang zijn jullie al samen ?' ik schrik van de vraag, die Rob nieuwsgierig stotterde.
Mike reageert niet, niet direct ... Ik voel zijn pik weer diep in mijn spleetje persen, en ik kreun.
En net zo snel als hij zijn pik in me drukte, zo snel trekt hij weer terug .. dit doet zo'n pijn, niet fysiek .. maar in mijn hoofd, ik wil hem gewoon in mij, diep en trillend.
Mike streelt over de buiging van mijn rug, en weer over mijn billen, ik hoor zijn antwoord ...
"We zijn niet samen ... " de koude woorden zijn waarheid, maar voelen toch afstandelijk.
Zijn hand beweegt omlaag, ik voel twee vingers mijn spleetje inglijden.
"Ik voorzie jouw vrouw van een gunst, soms moet haar schoorsteen gewoon even uitgeragd worden!" lacht hij, en zijn vingers verdwijnen weer, ik krijg een ferme pets op mijn achterwerk, en zijn heerlijke paal vult me weer op, zodat ik luid en dierlijk kreun.
Na twee of drie stoten trekt hij terug, ik voel zijn eikel tegen mijn kontgaatje, dat hadden we al een paar keer 'geoefend' maar nooit écht doorgezet.
"Ohh voorzichtig, dat hebben we nog nooit gedaan" hoor ik de stem van mijn man, beschermend en bezorgd
Mike trekt zijn eikel terug, ik voe de ontspanning in mijn achterste ... Nooit ?
Mike draait zich weer even om naar Rob .. "Voor jou misschien, maar het is niet mijn eerste keer hoor" en hij klimt achter me op het bed, zodat Rob eerste rij heeft enziet hoe hij langzaam en behoedzaam zijn dikke pik mijn kontje inbrengt.

'Voorzichtig, ohh Suus wat geil" kreunt mijn man, als hij voorover hangt in de stoel om maar dichterbij te kunnen zijn.
Mijn vingers klemmen in het dekbed, ik bijt op mijn tanden, mijn kontje is er niet helemaal klaar voor, maar tegelijk voelt het hemels en wil ik het.
'Verdomme, wat knijp je lekker ... ik hou het niet meer hoor' gromt Mike als zijn pik nog een keer diep mijn kontje in beweegt.
"Kom maar, spuit maar in mijn reet ... ik wil jouw zaad in mijn kontje voelen spuiten" hijg ik opgewonden, en speel met mijn vingers over de lengte van mijn spleetje, en kras mijn nagels onder zijn ballen door.
Zijn stoten worden sneller, maar ook minder lang, zijn hijgende adem versneld ook en met een diepe kreet komt hij klaar, zijn warme zaad vult mijn achterste, als een waterballon die op klappen staat.
Voor het eerst voel ik zijn pik bijna gelijk verslappen, ik denk dat zijn opwinding ook enorm geweest is.
Zijn pik zakt wat terug, en ik voel hoe hij me 'verlaat' "Blijf zitten lieverd" gromt hij in mijn oor, als hij van het bed afstaapt.
"Jouw beurt maatje ... grijp je kans !" lacht Mike, als hij het klittenband om zijn polsen losmaakt.
Over mijn schouder, en via de passpiegel van de kledingkast kijk ik naar mijn man, Rob staat even als vastgenageld aan het bed.

"Hmm kom lieverd, ik wil jou ... ik wil jou voelen!" hijg ik, met mijn hand over mijn spleetje.
Maar Mike staat naast hem, zijn hand op zijn schouder en hij zegt iets tegen hem. Rob kijkt opzij, bijna verbaasd... 'Meen je dat ?' hoor ik nog
En Rob legt zijn hand op mijn billen, en tot mijn verbazing voel ik hoe hij zijn pik in mijn kontje duwt ... het zaad van Mike als smeermiddel, maar het lijkt hem niet te deren ...
"Ohhh Suus ... ik pak jouw geile reet ook, ohhh dit was écht mijn nummer één fantasie, jouw kontje neuken" kreunt hij opgewonden, terwijl hij me begint te neuken als een onervaren tiener.
Mike Mike - 14-09-24 @ 12:07
0
Ik kijk naar de man, hij is aan het worstelen met zijn gevoel, maar ook tegen de vastgebonden polsen.
Zijn pik staat als een betonnen staaf omhoog, en ik heb al lang bedacht hoe ik het wil beeindigen, haar heerlijke kontje nu eindelijk een keer volspuiten.
We hebben dit al een paar keer geprobeert, maar ze was er nog niet klaar voor.
Maar vandaag denk ik dat het gaat lukken ... haar geile lijf vraagt er echt om ..
Ik hoor hem protesteren, maar met een opmerking dat eht neit de eerste keer zal zijn pers ik mijn pik langzaam, maar vastberaden in haar kontje.
Luid en diep gekreun uit haar mond, ik voel haar trillende lijfje als mijn pik naar binnen boort, wat een hemelse belevenis.
Heel even verlies ik mijzelf, mijn hoofd draait van opwinding, maar ik kom weer terug als ik de stoel hoor schuiven op de vloer .. is hij losgekomen ?
Ik kijk over mijn schouder, en zie hem nog steeds zitten, in spanning als bij een spannende film, voorover geleund.
Har knijpende reet maakt het moeilijk voor mij, deze hele beleving was er één uit mijn top tien ... De wat terughoudende Suzanne die haar mensen strak in het gelid houdt op de vloer, resultaat gedreven en altijd haar werk tiptop in orde ...
Ik heb haar altijd als onbereikbaar ervaren, maar dit, NU, in deze positie ... gewoon een geile slet blijkt te zijn ... heerlijk !

'Verdomme meisje ... ik kan niet meer' kreun ik, als ze haar heupen heen en weer beweegt, en om mijn zaad vraagt.
"Kom maar dan, ik wil jouw zaad in mijn kontje voelen ..." haar kreunende stem is zoveel anders dan haar 'werkstem' ... en met een laatste inspanning duw ik mijn pik tot de wortel in haar kontje en voel mijn zaad omhoog schieten.
Een zaadlozing uit duizenden, maar deze voelt unieker dan ooit ... uit mijn tenen komt mijn gevoel, en weer dat gevoel van duizeling, wat je ook wel eens hebt als het lijkt of je van een randje valt in je dromen.
Het lukt me zelfs niet om mijn concentratie te houden, en zo mijn pik stijf .. ik voel me als een spons uitgeknepen en mijn pik wordt gewoon uit haar kontje geduwd.
Met mijn hand streel ik haar rug, ze is bezweet ... 'Blijf zitten, ik wil jouw kontje zien leeglopen' grom ik, met een lichte hoop dat ik snel weer hard ga worden.
Ik zie de wanhopig opgewonden blik van Rob, en ik besluit hem los te maken .. Hij heeft het verdiend ...
'Jouw beurt vriend ... grijp je kansen' lach ik, en als een haas loopt hij naar zijn wachtende vrouw.
Ik leg mijn hand op zijn schouder "Pak haar kontje ... ze wil het!" zeg ik zacht, en hij kijkt me even aan 'meen je dat nu ?'

Het zicht van zijn pik die haar kontje ingaat, en mijn druipende zaad langs haar dijen maakt me inderdaad al weer snel hard, en ik kruip op het bed, en ga voor Suzanne zitten.
"Kom sletje ... laat jouw vent maar eens zien hoe lekker je kan pijpen"
Rob Rob - 15-09-24 @ 11:36
0
Ik kan mijn geluk niet op als ik word losgemaakt. Ik had het ook goed gevonden om alleen toeschouwer te zijn, maar Mike maakt mij los en fluistert in mijn oor dat haar kontje er klaar voor is. En dus neuk ik voor het eerst de kont van mijn vrouw. Niet haar ontmaagding, maar wel de mijne!

"Ohhh Suus ... ik pak jouw geile reet ook, ohhh dit was écht mijn nummer één fantasie, jouw kontje neuken" kreun ik luid.
Het kan mij niks schelen dat ik in het zaad can Mike sta te ploegen, sterker het smeert de boel goed, ondanks dat het nauwer is dan haar kutje er vlak onder.
Als Mike dan zijn besmeurde pik aanbied an Suus, hapt ze deze gretig in haar mond en op mijn ritmische geneuk, sabbelt en likt ze Mike schoon.
"Fuck guys, ik kom weer op jullie pikken" kirt Suzanne en duwt nu zelfs wat tegen. Als zij trillend klaarkomt, loos ik met een grom al mijn frustraties in een lozing in haar darmen.
Suus is even klaar en samen vallen wij op het bed. Ze komt in mijn armen. "Ik hou van je Rob" zucht ze.
Mike zijn pik is schoon, maar geen lozing deze keer. "Mag ik even douchen?" Vraagt hij. "Tuurlijk Mike" zeg ik en hij loopt de slaapkamer uit.

Na een paar minuten gaat de douche aan. "Ik moet plassen. En geef gelijk Mike even een handdoek" zegt Suus en kust mij op de mond. Heupwiegend en zaadlekkend loopt ze de kamer uit.
Wat ben ik toch een gelukkige man, denk ik bij mijzelf en laat de gebeurtenissen even weer de revue passeren. Van het zien vreemdgaan, tot deze trio. Van boosheid die volledig plaats heeft gemaakt voor geilheid. Suus is zo veel vrijer en losser en geniet volop, waarvan ik dan weer geniet.

Mijn gedachtes worden verstoord door kletsend geluid uit de badkamer. Als ik goed luister hoor ik ook hijgen. Snel sta ik op en als ik de badkamer inloop, staat Suus voorover in de douche en staat Mike pompend in haar kutje achter haar. Ik hor hem nog net grommen en weer zie ik zijn spieren spannen. Hij komt klaar, maar na daarstraks haar kontje te hebben gebruikt, leegt hij zijn ballen nu in haar smachtende grote. Op het moment dat hij spuit, gromt Suus "fuck ja, ik voel je zaad spuiten...ahhh" en komt zij gewoon klaar op zijn spuitende neukstaaf.
Suzanne Suzanne - 19-09-24 @ 16:28
0
Ik zit aan mijn bureau en in een online meeting met andere vestigingen.
Mijn telefoon trilt, en ik zie een appje van Mike binnenkomen .. Of ik even tijd heb.
Buiten het zicht van de webcam reageer ik kort 'In meeting, over 25 minuten ok ?'
Na een paar seconden zie ik het schermpje weer oplichten 'vooruit dan maar' en ik moet een glimlach onderdrukken.
Het is eerder afgelopen, dus ik sluit mijn schermen, en zeg tegen mijn collega dat ik mijn pauze eerder pak.
Via de brandtrappen klim ik de etage hoger, waar Mike zijn plek heeft, op het einde van de lange gang.
Ik klop, en hij is verrast dat ik er al ben "Ohh een belletje had ook OK geweest hoor" glimlacht hij.
Hij staat op van zijn stoel, en loopt op me af. Plagend draai ik me om en zeg dan wel weer te gaan ...
Ik voel zijn hand om mijn pols, en hij trekt me tegen zich aan, in een vloeiende beweging draait hij het slot dicht, en het lampje "meeting" begint te branden.

Hij zet een stap naar voren, en klemt me tussen zijn bost en de zware deur, zijn ondeugende lach is aanstekelijk, ik voel de kriebels in mijn knieën.
"Maar nu je toch hier bent ... Beter" zegt hij opgewekt.
Ik leg mijn handen op zijn middel, en kijk hem aan.. 'Ja, beter dan via de telefoon ?' mijn stem klinkt zwoel en uitdagend, en hij begrijpt de hint direct.
Zijn hand glijdt langs mijn middel naar mijn billen, en knijpt er in "Hmm dit zouden we niet moeten doen hé" gromt hij, als ik mezelf op mijn tenen uitrek en hem een kus geef
Ik voel zijn handen om mijn billen draaien, mijn rokje komt wat omhoog, en zijn vingers onder de rand, over mijn panty.
Onbewust kreun ik zacht, en ik voel zijn gezicht in mijn hals duwen "Hmmm zoveel beter dan een telefoongesprekje" gromt hij nog een keer, en ik merk hoe zijn hand tussen mijnbenen verdwijnt, als ik één been wat omhoog trek tegen hem aan.
Zijn andere hand beweegt wild onder mijn blouse omhoog, en wringt zich onderlangs in de BH, ik Leun mijn hoofd naar achteren en laat hem zijn gang gaan.
Zijn gezicht komt weer omhoog, en hij kijkt me opgewonden aan, zijn ogen zelfs een beetje wild te noemen.
Smalend glimlach ik 'Is het zo erg joh' vraag ik, en zijn blik veranderd lichtjes, hij knikt 'Ik heb je gemist ... waarom heb je niet meer gebeld'
Het is twee weken na zijn bezoekje bij ons thuis, en ik wilde wat afstand, wat meer met mijn Rob doorbrengen.
Maar ik voel ook dat ik hem gemist heb, zijn heerlijke wilde aanrakingen maken me warm
Met een serieuze blik probeer ik de focus te verleggen "Maar jij hebt ook geen moeite gedaan hé" zeg ik, bijna streng, terwijl zijn vingers stevig in mijn billen malen.
Ik stap weg uit zijn grip, maar mijn lijf brandt, mijn lichaam voelt onoverwinnelijk ... ik loop naar zijn veel te grote bureau en leun uitdagend tegen de rand met mijn handen, en mijn billen naar hem gedraaid.
Langzaam volgt hij mij, en als hij een paar stappen verwijderd is, beweeg ik mijn billen heen en weer ... "Ik heb 20 minuten ... lukt dat ?" glimlach ik met bonzend hart
Mike komt achter me staan ... 'meen je dat ?' vraagt hij met krakende stem, en ik knik nog een keer ... "19 minuten ondertussen" glimlach ik plagend.
Met een snelle ruk gaat mijn rokje omhoog tot over mijn heupen, en ik voel zijn handen aan de band van mijn panty trekken, strak en stroef glijdt deze over mijn billen, tot halverwege mijn bovenbenen
"Hmm jaa..." grom ik opgewonden, en trek het kruis van mijn slipje opzij ... en al gelijk voel ik de warmte van zijn harde eikel tegen mijn spleetje duwen
Mike Mike - 19-09-24 @ 18:42
0
Ik wilde Suzanne nog eens bedanken voor de gezellige avond, en vragen of ik iets kon betekenen voor Rob, als in een fles whisky of zo.
Maar ze is druk, en haar appje is kort en duidelijk ... over 25 minuten belt ze terug.
't heeft geen haast, dus ik stuur ironisch terug "vooruit dan maar" en ga met mijn eigen dossiers aan de slag.
Het is bijna lunchtijd, en ik twijfel of ik op Suzanne haar telefoontje op kantoor wacht, of dat ik het onderweg regel.
Maar na een klop op de deur is de keuze gemaakt, ik ben blij om haar 'live' te zien, maar dat was onnodig.
"Oh, dan ga ik weer !" lacht ze, en aan haar lach zie ik dat ze het niet meent.
Ik loop op haar af en pak haar pols vast "Ho even ... kalm aan dame!" grijns ik, en ze kijkt me met haar prachtige ogen een beetje verliefd aan.
Ik voel de spanning ... zou ze het aandurven, op kantoor ?

Ik druk op de knop niet storen, meeting en draai de deur voor de zekerheid op slot, ze gromt kort en leunt tgen me aan 'hmm meeting ... hier ?'
'Ja, als je er toch bent, kunnen we het beste maar de tijd gebruiken' zeg ik serieus, en breng mijn handen over haar heupen naar haar rug. Ze kruipt dicht tegen me aan, ze knort als een katje als mijn handen al omlaag bewegen naar haar heerlijke kontje
Op haar tenen probeert ze me te kussen, ik speel wat tegen te werken, haar warme lijf schuurt heerlijk tegen mijn buik en borst aan.
Zodra haar lippen mijn mond raken, beantwoord ik de kus, en vouw mijn vingers onder haar rokje.
Als ze weer omlaag zakt, trek ik het rokje wat hoger, ze glundert van plezier, en wrijft met haar knie over mijn bovenbeen.
Mijn hand krijgt de ruimte om haar kruisje te strelen, door de panty en slip heen, maar ze gromt genoeglijk.
'Ja dit is beter dan een telefoongesprek ...' glimlach ik, en duw mijn linkerhand omhoog, direct onder de blouse, en rommel met haar BH Ze maakt me geil, fucking geil ... en ik kijk haar aan.
Met haar gemene lachje fluistert ze dat ik wild ben, alsof ik niet kan wachten ... ze heeft gelijk, ze heeft me keihard gemaakt met haar gedrag.
"Ik heb twee weken niets van jullie gehoord, ik dacht dat je me niet meer wilde, dat er gedoe was thuis" grom ik, als ze langzaam van me wegstapt, ze schudt haar hoofd, lachend als ze naar mijn bureau stapt, heupwiegend, uitdagend ...
"Maar jij deed ook geen moeite hé, je had die oude doos gepakt, en het was klaar" lacht ze, nog steeds op haar uitdagende toontje.
Met een paar stappen sta ik weer bij haar, haar billen wiegen uitdagend als ze spreekt, en ik pak ze weer even stevig vast, ze zuct diep 'Hmm we hebben 20 minuten, is dat genoeg voor jou ?' zegt ze zwoel, nog eens met haar kontje wat achteruit duwend.

'Fuck, meen je dat ... wil je dat HIER ?' vraag ik, voor alle zekerheid, dat ik de signalen écht begrijp.
"19 minuten ... de tijd loopt" zegt ze met een geile knipoog.
Een donkere waas golft door mijn hoofd, alsof de wereld even oplicht en gelijk weer donker wordt ...
Instinctief trek ik haar strakke rokje omhoog, het klemt om haar brede heupen en ik ruk ongecontroleerd haar panty omlaag .. net voorzichtig genoeg om het niet te scheuren, al had ik DAT het liefste gedaan nu.
Als een opgewonden tiener kreunt ze, haar rood gelakte nagels trekken haar slipje opzij ... 'Kom, schiet op, ik wil je !' hijgt ze met haar billen recht naar achteren.
In een oogwenk heb ik mijn harde paal in mijn hand, ik positioneer hem tegen haar spleetje en met behulp van een klodder speeksel glijdt mijn pik in haar warme grotje.
Het warme strakke gevoel omsluit mijn pik, maar het angstige, nerveuze gevoel dat we in mijn kantoor staan doet me meer ...
Ik ben nog altijd een junior advocaat hier, zij een senior sales ... Maar alsof haar grotje bekleed is met fluweel beweegt mijn paal in haar, diep en warm, ze kreunt ingehouden en knijpt al haar spieren om mijn bewegende staaf.
Genietend van de bewegingen pak ik haar borsten door de blouse vast, ze kreunt en draait haar lijf, en tussen haar ademteugen door zegt ze dringend dat ik moet opschieten, we hebben niet veel tijd ...
Ik wil dat ze klaarkomt, ik wil haar laten genieten ... maar ze draait en beweegt, haar doel is niet het orgasme ...
"hmm ik wil jou voelen komen, ik wil jouw pik leegtrekken" kreunt ze opgewonden, als haar vingers mijn ballen masseren
Mijn eer en geweten willen dit niet, niet zo snel .. maar ik hou het niet uit, ze doet het expres ... knedend in mijnbalzak, spelen met mijn gevoelige ballen en mijn pik diep in haar warme natte spleetje ... Met mijn tanden op elkaar en een diepe ingetogen grom kom ik klaar.
Ze kreunt diep en tevreden .. 'ohmm ik voel jouw zaad, ja ... kom maar geile vent"
Na mijn laatste schot beweeg ik op en neer, mijn pik nog hard en volop klaar voor actie, maar ze draait zich weg en kijkt me aan.
'Hmmm dat was de injectie die ik nodig had, ja' gromt ze, als ze haar broekje weer goed doet, en haar panty optrekt.
Mijn pik zakt met korte schokjes omlaag, ze knikt ... 'Donderdagavond is Rob er niet ... dan mag je het goedmaken!' glimlacht ze, en ze loopt zonder nog iets te zeggen mijn kantoor uit, en ik hoor haar hakken in de gang verdwijnen ... en ik moet mijn broek snel dichtknopen, want ik hoor tegelijk mijn telefoon overgaan.

Rob Rob - 19-09-24 @ 23:32
0
Het is alsof die ene avond moest gebeuren. Een soort spanning die er uit moest. Ik heb Susanne nog nooit zo heftig gezien tijdens seks en dat heeft mij ook aan het denken gezet.

De dagen erna hebben wij er wel veel over gesproken. De lust die Suus soms voelt, maar ook over de spanning van iets doen wat niet mag, maar stiekem zo lekker is. Achteraf ging het wel veel over haar en minder over mij, maar ik voel dat we er echt beter uit zijn gekomen. Wel hebben we de afspraak gemaakt niet meer stiekem te zijn, ook al is het zo spannend.

Ik heb wel argwaan over momenten dat wij niet samen zijn, vrije dagen, sportavondjes, etc. Ik skipte er ook een paar spontaan, gewoon om te zien of zij dan zenuwachtig werd of iets af ging zeggen. Maar niets van dat alles. Over Mike heb ik haar ook niet meer gehoord, laat staan dat ik hem heb gezien of iets heb gezien waar ik over zou twijfelen.

Nee, Suus en ik zitten weer meer op 1 lijn. De seks is heftiger, waarbij wij meer zijn gaan praten en ook wel eens verwijs naar andere mannen (niet specifiek Mike); maar ook naar andere vrouwen. De taal is groffer, woorden als 'sletje' en 'zaadhoer', vallen. Er wordt geslagen en geknepen (niet te hard); kortom veel gevarieerder en ruwer. Maar ook feller en met grotere explosies van ons beide.

Toch voel ik dat Suus af en toe hunkert naar anders, maar ze wuift dat weg. Deze week kwam ze wel anders van haar werk af. "Knaller van een deal gedaan" was haar excuus. Maar ze had wel vaker grote deals. Ik zoek er niets achter verder, want dat is niet meer nodig.

Ook ben ik weer gaan stappen met vrienden. Donderdag ga ik er weer op uit. Een jarige, dus etentje en zeker tot laat het centrum in. Voor de zekerheid heb ik vrijdag vrij genomen, zodat ik ook een lang weekend voor de boeg heb die kan beginnen met een kater...hahaha

Die donderdag douche ik na mijn werk. Trek een nieuwe jeans uit de kast met een stijlvol shirt erop. Suus zit op de bank in een oversized shirt, lekker na een dag 'strak in mantelpak'. Ik trek mijn sneakers aan en ze staat op en geeft een dikke knuffel en kus. "Geniet ervan Rob. Doe die gasten de groeten en neem het er even lekker van".
In de knuffel voel ik geen slip en haar borsten bungelen ook commando in haar shirt. "Bel wel een pizza en Netflixen vanavond op de bank" zegt ze lachend.

Ik spring op de fiets (wel verstandig natuurlijk, 'Don't drink and drive') en rij naar het centrum.
Chantal Chantal - 20-09-24 @ 11:03
0
Met vriendinnen staan we aan de bar van een populair restaurant, we zijn op de bonnefooi gekomen, en hopen op een tafeltje.
De jongen achter de bar is vriendelijk maar kan het niet beloven.
Er komt een groepje binnen, 5 mannen jolig en luidruchtig.
Ze nemen ook plaats aan de bar en drinken een biertje..
Al snel komt de barman vragen wat wij drinken, en met onze cocktail bedanken we ze.
Het ijs is gebroken, en staan we lachend bij de groep.
Er volgt nog een rondje en het klikt geweldig.
Nadat wij wat hebben gegeven, krijgen we de vraag of we al gegeten hebben.
Als ze horen dat er geen plek was voor ons, regelt er één dat we bij hun kunnen aanschuiven
Na het voorgerecht kom ik in gesprek met Rob, hij is ouder dan ik, maar zeker niet saai, de leuke pappa die iedereen zou moeten hebben.
Rob Rob - 20-09-24 @ 16:29
0

Voor het restaurant verzamelen we, voordat we naar binnen gaan. De samenstelling wisselt in onze groep, vandaag zijn wij met 5 man. Als we naar binnenlopen blijkt het maar goed dat we hebben gereserveerd, want de tent zit vol. En dat voor een donderdag! Onze tafel is nog niet vrij, dus wordt al snel de eerste ronde bier besteld. Een hele avond bier vind ik wat veel, maar een paar voor het eten kan geen kwaad. En die gasten zijn wel bierdrinkers, dus doe ik gewoon lekker mee. We proosten op de jarige, als de barman naar ons toeloopt. Of het ietsje minder kan... natuurlijk. Ik sta even met Erik te kletsen, als er drie dames bij ons voegen. Blijkbaar heeft een van de jongens hen een drankje aangeboden en worden we nu bedankt met en rondje bier en hun gezelschap.

Sinds onze avond met Mike, ben ik wat meer om mij heen aan het kijken. Als Suus het mag, mag ik het natuurlijk ook. Wat mij eerst nooit opviel (of ik was er totaal niet mee bezig); is dat ik toch wel aandacht krijg. Niet dat ik nou direct toehap steeds, want met Suus zit ik weer in een positieve flow. Maar ondanks dat ik de oudste van de groep ben met mijn 37 jaar, zie ik een van de dames mij wel aankijken. We staan aan de bar wat uit elkaar, maar als Erik regelt dat de dames bij ons aan tafel kunnen zitten, schuifelt ze zo dat wij naast elkaar komen te zitten. Het is een mooie dame, een jongere versie van Suzanne, zei het met iets donkerder haar en iets vollere boezem. Maar haar oogopslag en het flirterige is hetzelfde als waar ik bij Suus voor ben gevallen.

Na het voorgerecht raken we aan de praat. En het klikt wel. Ze lijkt ook openlijk te flirten en ik weet even niet hoe te reageren. De jongens weten dat ik getrouwd ben, mijn trouwring verraad dit natuurlijk ook, en zij weten niet van wat er achter onze voordeur plaatsvindt. Gelukkig maar, want anders mag ik een volgende keer toekijken naar een amateur gangbang of zo... Voorzichtig flirt ik terug, en Chantal (want zo heet ze) lijkt het wel ok te vinden. Ze heeft zeker mijn trouwring gezien, maar ze vraagt er niet naar.

Aangezien wij op de hoek zitten, kunnen wij toch vrij anoniem praten binnen de groep. "Getrouwd zie ik?" informeert ze dan. "Ook kids?"
"Nee, geen kids. Bewuste keuze, we genieten volop van het leven zonder" antwoord ik.
"Genieten volop. Geen jaloezie dus onderling?" gaat ze verder met een knipoog. Ik val even stil.
"Nee, we zijn open en eerlijk naar elkaar" antwoord ik dan.
"Goed om te weten, Rob" zegt ze en onder tafel voel ik een kneepje bij mijn knie.

Chantal zit gewoon openlijk te flirten met een getrouwde man. Ik moet erom glimlachen en voel mij gevleid. Mijn gedachtes gaan even naar Suus. Suus, die er geen probleem had om achter mijn rug om te flirten met andere man of mannen (want dat weet ik nog steeds niet. Was/is het alleen Mike geweest?)
Ik besluit om de grenzen te verleggen en te kijken waar dit eindigt. We eten het hoofd en nagerecht, wijn en bier vloeien rijkelijk en de groep van nu 8 personen is erg gezellig. De dames besluiten mee te gaan de stad in. Met het naar buiten lopen is het wat chaotischer en even staan we stil, Chantal vlak voor mij. Als ze ziet dat ik achter haar sta, zet ze een klein stapje naar achteren, waardoor haar ronde billen tegen mijn kruis drukken. "Oeps" glimlacht ze naar mij, als er duidelijk meer bloed wordt gepompt naar mijn kruis.
Chantal Chantal - 20-09-24 @ 18:25
0
Ik voel een leuke klik met de man, maar getrouwd, dus ik vermoed dat het een vruchteloze avond wordt, de andere mannen zijn me net wat te druk.
De andere meiden hebben er zin in, op uitnodiging volgen we ze, naar de altijd drukke kroegen op het plein.
Als we naar buiten willen gaan, komt er een nieuw groepje binnen en om ruimte te maken zet ik een stapje terug .. ik had Rob wel gespot ... maar ik wil hem wat uitdagen voor hij naar zijn vrouwtje terugfietst.
Maar zijn reactie was iets heftiger dan ik verwacht had, zijn hand komt op mijn heup en door mijn beweging zelfs half over mijn buik.
En ik kan niet ontkennen dat ik het vuurtje nog steeds voel voor hem, misschien is er een kans dat ...
Maar voor die gedachte kan afgemaakt worden, volg ik naar buiten, Rob nog steeds vlak bij me.
Een beetje uitdagend leun ik tegen hem aan, mijn brede heupen schuren tegen de zijne, ik moet wat haast zetten om hem bij te houden.
Ik ben nu eenmaal klein van stuk, een beetje gedrongen .. en hij kijkt lachend opzij en ik geloof werkelijk dat hij in mijn decolette probeert te gluren.
Chantal Chantal - 20-09-24 @ 21:56
0
Heerlijk op de bank geniet ik van de romantische serie, oud engelse karakters, en iedereen heeft ruzie met elkaar, maar nog steeds duiken ze met iedereen in bed.
Het loopt tegen 10u aan, als ik een appje krijg van Rob 'Gezellig, kan écht laat worden .. of moet ik naar huis komen ;)'
Ik stuur een foto van mijn wijntje en de lege pizzadoos en reageer dat hij lekker geniet van de avond, ik ga slapen, morgen yogaklas ..
Hij leest het bericht maar reageert niet, dus ik ruim de rommel op en loop naar de slaapkamer.
In bed dwalen mijn gedachten af naar het heftige lunchkwartiertje ... mijn spleetje is alweer vochtig als ik aan de explosieve jonge gast denk ... klaar voor actie op elk moment ..
Ik twijfel om hem te appen, maar besluit het niet te doen, in tegenstelling daarvan grabbel ik in mijn nachtkastje naar mijn trouwe satisfier .. en met een heerlijke klitmassage kom ik na en minuut of vijf kreunend klaar.
Ik stuur nog een appje naar Ron ... "Welterusten schatje, have fun ..." en draai me langzaam om en val in een diepe slaap.
Chantal Chantal - 21-09-24 @ 16:17
0
- geen idee waarom mijn naam is gebruikt hierboven, maar ik vermoed dat het van 'Suzanne' is ;)
Ik zal doorgaan alsof er niets is gebeurt.

CHANTAL:

In de drukke bar is het warm en gezellig, op de een of andere manier staan Rob en ik wat los van het gezelschap als er een paar studenten hun bier proberen te bestellen.
Ik voel de beschermende hand van de man op mijn heup, een warm gevoel kruipt over mijn huid, en onbewust kruip ik wat tegen hem aan.
Hij vat het op als een toenadering, zijn hand beweegt naar mijnonderrug, net boven mijn billen en zijn glimlach is prachtig als hij me weer aankijkt. Een beetje ongemakkelijk over het vervolg dans ik lichtjes met mijn heupen, zijn hand verplaatst zich niet.
Aan de ene kant ben ik een beetje geïntimideerd door de trouwring, maar het lijkt niet alsof hij er echt moeite mee heeft, want zijn hand blijft net boven mijn stevige billen hangen, alsof het een leuning is.
De studenten zijn weer terug naar hun plek, en we worden weer in de eigen groep getrokken, ik merk het sjansen van mijn vriendinnen, de mannen genieten van de aandacht, en zo nu en dan zie ik een 'verdwaalde' hand op onbehoorlijke plekken.

Rob gedraagt zich als een echte heer, maar in mijn lijf brandt het vuurtje al, en begint al meer te knetteren onder zijn aanraking.
Het valt me op dat ineens Ineke weer naast me staat, haar wangen gloeien ... "Wat heb jij gedaan?" vraag ik, en ze wijst met een geheimzinnige knipoog en glimlach naar één van de mannen. 'Wedden dat je dat niet durft ?' zegt ze, wijzend op 'mijn' Rob.
Het vuurtje wakkert nog meer aan, zou ik deze man kunnen verleiden, zou ik hem kunnen meelokken in de toiletten ?
Ik neem de uitdaging aan, en leun tegen zijn schouder ... 'Ik wil je' zeg ik zwoel in zijn oor, en hij kijkt me met vurige ogen aan.
Als hij niet gelijk reageert, pak ik zijn hand en trek deze omhoog tussen ons in, en druk hem tegen mijn borsten.
'Kom mee, alsjeblieft' zeg ik nog een keer.
Rob Rob - 23-09-24 @ 17:03
0
Chantal is een grote flirt en trekt zich niet echt wat aan van mijn trouwring. Als er studenten dichtbij komen, plaats ik als vanzelf even mijn hand op haar rug. Het voelt prettig, ik twijfel even en denk aan Suus. Hoe zou zij reageren als het bijvoorbeeld met Mike zou zijn. Ik merk aan mijzelf dat ik wel verder wil gaan, maar hoe? Het is al zolang geleden dat ik een vrouw probeerde te versieren.

Na een onderonsje met een van haar vriendinnen, pakt Chantal mijn hand beet en duwt deze op een van haar borsten. Ik voel de opwinding van haar in de harde tepel die zich verstopt in haar shirt, maar zo wel letterlijk tastbaar is.
"Ik wil je, kom mee alsjeblieft" zegt ze zwoel en kijkt mij daarbij ook hongerig aan. Ik zwicht, en knik. Ze lacht en loopt richting toiletten.
Een van mijn vrienden heeft door wat er speelt en doet het bekende sleuteltje voor de mond. Ik knipoog en volg Chantal door de menigte. Ze loopt langs de toiletten door een deur met "personeel". Ze draait zich om. "Ik heb hier gewerkt, weet een goed plekje". Ze pakt mijn hand en neemt mij mee naar achteren. Ineens stopt ze en draait zich naar mij.
We staan vlak voor elkaar, ik buk iets en we zoenen. Zoenen wordt al snel passioneel tongen, zonder dat het porno slobberen wordt. Mijn handen spelen gelijk weer met haar borsten. Ik knijp licht in het zachte vlees, voel de harde tepels drukken tegen de stof van haar kleding. Ze kreunt zacht terwijl zij doelgericht mijn harde paal in mijn jeans weet te vinden. Ze glijdt over de lengte. Stopt het tongen en knielt voor mij, terwijl mijn riem en knopen al snel los zijn. Een kort rukje zorgt ervoor dat mijn broek en boxer net onder mijn billen eindigen. Mijn keiharde neuklat springt de vrijheid in, mijn eikel blinkend vlak voor haar neus. " mmm" humt ze tevreden en geeft een dikke kus recht op mijn eikel.
Chantal Chantal - 24-09-24 @ 07:19
0
Het is lang geleden dat ik een leuke vent tegenkwam, en dan nu eindelijk ook één die mij ziet zitten.
Met Rob in mijn kielzog, loop ik door de smalle gang, naar de EHBO kamer. Hier ben ik zeker dat we niet snel gestoord gaan worden.
Het sleuteltje ligt nog steeds op de oude plek, en met een lach open ik de deur 'Ik heb hier gewerkt ...' glimlach ik, als ik mijn opwinding voel stijgen, als hij zijn handen even op mijn heupen legt, en langs mijn billen beweegt zodra ik door de deur stap.
Als ik de deur dicht hoor vallen druk ik mijzelf tegen hem aan, zijn redelijk fitte lijf voelt warm, ik leg mijn handen om zijn gezicht en klim op mijn tenen om hem te kussen.
Zijn hoofd komt me tegemoet, en al snel kussen we als een ontdekkend koppeltje, zijn handen nieuwsgierig maar niet terughoudend.
Zijn vingers draaien om mijn borsten, ik voel ze kriebelen onder mijn jurkje, in de dunne BH groeien mijn tepels naar de vingerdikke punten die heerlijk tintelen bij elke aanraking.
Ik wil meer, en ik probeer het door mijn hand naar zijn kruis te brengen, zonder enige tegenwerking laat hij mijn hand bewegen, eenzelfde manier als hij mijn borsten behandeld, knijp en glijdt mijn hand over zijn 'geval'... niet teleurstellend, het voelt goed en stevig aan al.
Als mijn duimen met zijn knopen stoeien, voel ik zijn hand langs mijn gezicht strelen, hij kijkt me opgewonden aan ... maa rik zie enige terughoudendheid ... te laat, ik ga niet meer stoppen nu ;)
Met een plagende blik zak ik omlaag, zijn ogen nog steeds in de mijne ... paniek verschijnt bij hem, opwinding bij mij als zijn eikel tevoorschijn kruipt.
"Ohmm ..." zucht ik, voordat mijn tong de eerste likjes geeft, en ik het puntje tussen mijn rode lippen zuig en mijn tong als een slangetje laat spelen.
Ik kijk omhoog als ik zijn pik even loslaat, hij lijkt nog harder te zijn geworden en springt wat naar zijn buik.
"Heb je liever dat ik het niet doe ?" vraag ik lachend, als ik zijn hand weer langs mijn gezicht voel bewegen.
Maar hij schudt zijn hoofd, en zonder mijn vingers te gebruiken hap ik de eikel weer naar binnen en begin hem met diepe bewegingen te pijpen. Langzaam en voorzichtig, want ik heb natuurlijk geen zin in een volle lading na een minuutje ;)

Gelukkig is het een volhouder, en na een paar minuten voel ik hoe hij me probeert omhoog te brengen, en in een vloeiende beweging tilt hij mij omhoog, mijn billen op de EHBO tafel. Kort lach ik nerveus, maar zijn handen duwen mijn benen wat uit elkaar, en ik heb de intentie door ... zijn mond op mijn slipje is warm en prettig, ik voel nu zijn tong langs het binnenste van mijn dijbeen bewegen, en ik leunt wat achterover.

Rob Rob - 24-09-24 @ 17:05
0
Even voelt het verkeerd, maar dan denk ik aan de eerste keer dat ik Suus met Mike zag. Niet zo zeer aan mijn gevoel, maar ongetwijfeld de spanning bij Suus. Ik voel iets vergelijkbaars denk ik en besluit mij over te geven aan de lust gevoelens in mijn lijf. En waarom ook niet, want Chantal is gewoon een lekker wijf.

Daarnaast kan ze geweldig pijpen. Haar tong glijdt over mijn gevoelige plekjes terwijl ze de stam met gevoel, maar niet te veel druk in en uit haar mond laat glijden. Af en toe lijkt ze 'm vacuüm te trekken, wat een heerlijke sensatie geeft. Ik prijs mij gelukkig met de drank die ik al genuttigd heb, anders zou ik allang haar mondje vol hebben gespoten.

Om dat risico te vermijden druk ik haar op de EHBO tafel om haar een wederdienst te doen. Verre van met tegenzin, want de geilheid van ons beide klotst tegen de plinten. Gewillig opent ze dan ook haar benen. Ik kijk tegen een vochtig slipje, welke ik even een volle kus geef. De geur van haar vrouwelijkheid snuif ik op, ze ruikt lekker, hier zou ze elke man mee kunnen verleiden.

Ik laat mijn tong over haar blote vlees glijden. Haar dijen en steeds dichter naar het natte stukje stof. Met een vinger schuif ik het in haar lies zonder dat ze tegenstribbelt. Ik lik tussen haar lipjes, zorgvuldig haar gezwollen klit vermijdend. Ze kreunt tevreden. Ik voel haar handen in mijn haar kroelen, terwijl ik kus en lik, steeds plagend dicht bij, maar steeds niet op haar gevoelige klit.
"Plaag niet zo" hijgt ze en drukt mijn hoofd waar ze mij graag wil hebben. Als ik haar klit beroer, gromt ze geil. "Jah, daaahrr" kirt ze. Ik sabbel en lik, een vinger schuif ik haar kutje in.

Ik hou hiervan, het kronkelen boven mij. Als pleaser maakt mij dat gelukkig en wil ik niets liever dan haar naar een hoogtepunt likken.
Chantal Chantal - 24-09-24 @ 19:36
0
Zijn tong is geweldig, een tong met ervaring, en niet zo een die het voor de show doet, om zo snel mogelijk er op te kruipen.
Elke keer als ik mijn grens raak, weet hij een nieuw plekje te ontdekken en te stimuleren.
Zijn vinger draait met kleine rondjes en op en neer bewegingen over mijn Gspot, ik hang acterover en laat mijn genot me overstromen.
Ik begin langzaam het gevoel te krijgen in aanloop van een heerlijke ontlading als hij aanzet om wat te verplaatsen.
Dit wil ik niet laten gebeuren, ik sluit mijn knieën en klem zijn hoofd tussen mijn volle dijen, met mijnhand trek ik zijn gezicht in mijn kruis en beweeg mijn heupen op en neer.
Ik voel zijn tegenstribbelen, en merk dat zijn adem wat moeilijker lijkt te gaan, maar ik ben zo close, zó close .. Ik voel zijn grommende gekreun tot diep in mijn lijf, zijn vingers worstelen in mijn hongerige spleetje tot ik in een kort moment mijn dijbenen wat ontspan.
Maar zijn vingers stoppen niet, zijn mond blijft draaiend over mijn klitje en heuveltje likken, zuigen en bijten.
Ik grijp mijn handen in het papier wat op het bed ligt en zoek houvast, mijn voeten schoppen en mijn hoofd duizelt ... de man is met letterlijk aan het eten ... en ik geniet van elke opbouwende seconde.
En in één harde explosie kan ik mijn gevoelens niet meer in bedwang houden, ik kan me niet inhouden en met heftig schokkende heupen kom ik klaar ...
Ik de verte bonkt de muziek, maar dichtbij hoor ik zijn lieve donkere stem ... 'hmm goed zo meisje ... ohh dat vindt ik mooi'
Als ik mijn ogen opendoe, voel ik hoe hij nog tussen mijn benen staat, zijn pik keihard, maar zijn gezicht en blouse vol natte vlekken.
Ik trek hem naar me toe en hij kijkt me in mijn ogen ... 'Je spoot dikke stralen uit jouw poesje; lacht hij
Verbasat reageer ik even, verward ... 'ohhh écht ?'
Rob Rob - 27-09-24 @ 17:02
0

Verder zegt Chantal niet veel meer, behalve tevreden gehijg en gekreun. Haar benen trekt ze wijder om mij alle ruimte te geven. In deze houding voel ik mijn spieren richting kramp gaan, en wil daardoor iets verzitten. Zeker niet stoppen, want daarvoor geniet ik teveel van haar geluiden, haar kronkelende lijf en uiteraard haar geile sappen.

Maar mijn verzitten wordt niet in dank afgenomen. Plots voel ik twee handen op mijn hoofd en twee klamme dijen tegen mijn oren. Verzitten is gewoon niet meer mogelijk. Verzetten ook niet, daarvoor vind ik het gewoon te lekker en haar actie geeft ook aan dat zij niet wilt dat het stopt. Ik druk een derde vinger in haar en hap gretig door naar haar klit. Luid soppend pomp ik mijn vingers in haar grotje.

Dan begint ze te schokken en onsamenhangend te ademen en kreunen en ze explodeert gewoon tegen mijn gezicht. Ja, tegen mijn gezicht, want Chantal blijkt een squirter te zijn! Verschillende schokgolfjes geil schieten langs mijn vingers en in mijn gezicht en over mijn blouse. "hmm goed zo meisje...ohh dat vindt ik mooi" zeg ik oprecht en hees. na hijgend ligt Chantal op de tafel, haar benen nog wat wijd en haar poesje open en glimmend van haar eigen geil. Mijn blote paal staat schuin omhoog en een kloppende ader siert de keiharde schacht. Ze trekt mij dichterbij en kijkt mij dankbaar aan. "Je spoot dikke stralen uit jouw poesje" zeg ik het overduidelijke bevestigend. "Ohhh écht?" reageert ze.

Ik knik en doordat we zo dichtbij elkaar staan, raakt mijn eikel haar lipjes. Zonder verder iets te zeggen voel ik een hiel in mijn billen prikken en beweegt ze haar heupen iets naar voren. Mijn eikel opent haar lipjes als hij een centimeter naar binnen schuift. Ze bijt op haar onderlip en fluistert: "Ik wil je zaad diep in mijn lijf voelen spuiten." waarop de tweede hiel zich in mijn billen drukt. Deze kans laat ik niet voorbij gaan en zonder verder op haar duwen te wachten, schuif ik mijn kloppende lid in haar spekgladde kutje.
"Fuck wat geil" kreun ik en Chantal kirt bij het rekken van haar binnenste. Binnen een paar stoten zit ik volledig in haar en begin ik het tempo op te voeren. Bijna op de beat van de bassen uit de speakers, kletsen onze natte lijven tegen elkaar met iedere stoot.

Geen seconde denk ik aan thuis, maar ben in het hier en nu. Het nu, waar ik ga voor mijn eigen genot, nadat zij ook zwaar heeft genoten. Ze spoort mij ook aan door ritmisch mee te knijpen met benen om mijn middel en masserende kutspieren om mijn in en uit schuivende stam. In een soort trance hou ik het nog best lang vol, maar dan voel ik mijn zaad borrelen, mijn lul zet nog iets uit en als de eerste straal warm zaad mijn pik verlaat, worden de randen van mijn zicht langzaam zwart. Intens schiet ik meerdere stralen diep in Chantal. Ik zie haar mond bewegen, maar mijn oren suizen en ik hoor niet eens wat zij zegt.

Mijn meest intense orgasme ooit, of in ieder geval sinds zeer lange tijd!
Chantal Chantal - 27-09-24 @ 20:32
0
Hij staat zo dicht tegen me aan, dat ik zijn pik tegen mijn kruis voel duwen, en langzaam beweeg ik mijn heupen wat in kleine rondjes.
Ik voel de stijve pik, en hoe zijn eikel al tegen mijn spleetje duwt.
Mijn voeten klemmen achter zijn rug en ik trek hem tegen me aan 'Ik wil je in me, ik wil je voelen' hijg ik opgewonden, en voel hoe de eikel al lichtjes naar binnen kruipt.
Hij gromt dierlijk als hij dieper in me beweegt, ik draai mijn onderlijf en geniet van het gevoel wat hij me brengt.
Hij is stevig en hard, bijna te groot lijkt het wel en ik haal diep adem tot hij helemaal in mij zit.
De pauze die hij neemt laat mijn hoofd duizelen, "Fuck wat geil" gromt hij, en ik voel zijn bewegingen weer op gang komen.
'Pak me, neuk me ... ik wil je in me voelen spuiten ... ahjaaa' kreun ik opgewonden, als zijn pik me diep en helemaal opvult.
Dit is zoveel beter dan mijn vriendje, 3 x bewegen en klaarkomen op mijn buik ... Nee, dit is een man, een echte vent die begrijpt hoe hij moet neuken ..
Zijn bewegingen worden langer en intenser, zijn handen grijpen ruw mijn borsten en ik kreun diep en opgewonden als ik voel hoe zijn warme zaad mij van binnenuit verwarmd.

Alsof hij een pauze neemt, staat hij bewegingsloos tussen mijn benen, zijn pik nog steeds half hard in mijn spleetje.
'Hmm dit heb ik nog nooit zo heftig meegemaakt' zeg ik hijgend, als zijn pik langzaam uit me begint te glijden.
Rob buigt voorover en trekt zijn broeken weer omhoog, zijn telefoon rolt uit zijn broekzak en ik raap hem op.
Ik trek mijn jurkje weer recht en met een lach ontgrendel ik zijn face-id en zet mijn naam en nummer in zijn contacten. Alsof er niets gebeurd is, bewegen we ons weer bij het gezelschap, een goedkeurende blik van mijn vriendinnen laat merken dat ze het wel door hebben.


Rob Rob - 30-09-24 @ 16:13
0
Dan komt het besef weer waar ik ben, een EHBO kamer achterin een bar. Terwijl ik mijn broeken weer optrek, valt mijn telefoon uit mijn zak. Chantal pakt 'm op en houdt mijn telefoon voor mijn gezicht. Als hij opent, tikt zij haar naam en telefoonnummer in mijn telefoon.
"Jouw vrouw boft maar met jou" zegt ze lachend. "Maar als je nog een keertje stout wilt zijn, moet je mij zeker bellen". En geeft mijn telefoon terug, nadat ze even kort zichzelf heeft gebeld.
"Jouw mannetje heeft ook niets te klagen. Ik neem ten minste aan dat een vrouw als jij niet alleen is" antwoord ik.
"Dat klopt, maar net als jij drink ik ook wel eens een ander drankje" zegt ze met een knipoog.

We lopen weer terug naar de anderen. De blikken zeggen genoeg. Haar vriendinnen kijken mij in ieder geval niet vuil aan, dus dat zal wel goed zitten. Van de jongens is er maar eentje die het doorheeft. In een onderonsje geeft hij mij groot gelijk. Ook al kent hij Suus, ik weet dat hij ook geniet van vrouwelijk schoon buiten zijn relatie. Een soort verbond zeg maar.

Een van de vriendinnen spreekt mij een half uurtje later nog aan. "Stoute jongen hoor. Maar ik begrijp je wel. Chantal is een lekkertje, niet?" zegt ze en knijpt even in mijn kruis. Ik knik alleen maar, als ik mijn jongeheer voel reageren.

Onderweg naar huis maakt de frisse lucht mij nuchterder. Tijd om na te denken, maar onder aan de streep heb ik geen spijt en ben ik blij met het nummer van Chantal. Ik weet nu wel waar ik aanklop, als ik Suus weer zou betrappen. Of misschien wel eerder... want met Chantal zou ik wel eens met meer ruimte willen stoeien, in plaats van een kamertje achteraf.

Thuis is het huis donker, Suus zal wel liggen te slapen. Ik drink een paar glazen water om de kater morgen te verzachten en loop dan zachtjes naar de badkamer en neem een douche. Als ik mijn leuter schoonmaak, denk ik weer even terug aan Chantal en wordt direct hard. Om Suus niet te veel te storen, kruip ik, zoals ik wel vaker doe na het stappen, in het logeerbed. Nog even een appje naar Chantal: "Erg genoten vanavond. Ik heb zeker geen spijt en wat mij betreft was het niet eenmalig. Jij?" Ik wacht nog een half uurtje, maar ga dan slapen, zonder antwoord nog van Chantal.
Suzanne Suzanne - 01-10-24 @ 11:51
0
Ik word wakker en tref een snurkende Rob aan in het logeerbed.
Zachtjes geef ik een kus, en ga dan naar beneden en zet de espressomachine alvast aan.
NA het gezoem van het apparaat hoor ik wat gerommel op de overloop, en komt Rob naar beneden in zijn badjas.
"Goedemorgen lieverd" zegt hij, opgewekt en vrolijk, lang geleden dat ik hem zo heb aangetroffen in de ochtend ;)
Ik lach even en vraag naar zijn humeur ... "Jij hebt meer plezier gehad dan ik, denk ik" lach ik, als ik hem een koffie toeschuif.
Hij knikt alleen maar, 'het was super' zegt hij, lekker eten, en daarna een studentenkroeg .. ouderwets gezellig.
Dat klonk inderdaad gezellig, en als hij naar mijn avond vraagt, vertel ik hem over de series en chocolade ijs op de bank 'ook heerlijk' lach ik

Als Rob naar boven gaat, volg ik hem kort daarna en stap bij hem in de douche, ik heb een enorme zin gekregen, en al snel kussen en strelen we elkaar heftig.
Rob wordt al snel lekker hard, en ik kniel voor hem en begin hem te pijpen. Kreunend spoort hij me aan, zijn hand op mijn hoofd, zijn pik tot diep in mijn keel. Ik merk dat hij wat ruwer is dan anders, maar het maakt me nog geiler
Ik merk dat hij na een tijdje wat sneller begint te ademen, en ik stop even om te vragen wat hij wil.
'Jou, ik wil jou!' hijgt hij als ik opsta en mijn handen tegen de wand plaats.
Ik voel zijn harde paal langs mijn benen komen, en met ruwe harde stoten begint hij te neuken.
Met een hand vinger ik mijzelf, en geniet van zijn bewegingen ... ik knijp mijn spieren aan en stoot mijn billen naar achteren tegen hem aan.
Het hete water over mijn rug, en de heerlijke stoten van Rob geven me het heerlijke gevoel wat ik nodig heb, ik leun verder naar voren en voel zijn pik wat dieper in me graven, en met een diep grommend gekreun kom ik heerlijk klaar.
Niet veel later voel ik de warme stralen in mij vloeien, ook Rob komt heerlijk klaar.
We spoelen ons af, en in de slaapkamer pakt hij me nog eens vast, en na een lange kus kijkt hij me aan.

"Ik moet wat bekennen ..." zegt hij, bijna verdrietig, en langzaam verteld hij over de jonge Chantal.
Zijn ogen blijven me vragend, angstig aankijken, alsof we een enorme ruzie tegemoet gaan.
Ik streel zijn gezicht en kus hem even ...

'Misschien heeft ze morgen zin om kennis te maken' zeg ik, met een gemene grijns.
Rob Rob - 03-10-24 @ 13:09
0
Ik heb erg diep geslapen en wordt wakker met een glimlach en met de geur van verse koffie. Suus moet al beneden zijn. Ik trek in badjas aan en loop op de geur af. Suus staat in de keuken in haar korte zijden kimono. Ik voel gelijk opwinding, maar ook zenuwen.
Gisteren is voor het eerst dat ik ben vreemdgegaan. Een raar gevoel, zeker als je nagaat dat Suus het allemaal ook heeft gedaan. Geen reden dus om schuldig te voelen.

Ze vraagt over gisterenavond en ik kan alleen maar lachend en enthousiast vertellen. Alhoewel ik Chantal maar even uit het verhaal laat, maar de gedachtes aan gisteren, maken mij spontaan geil. De avond van Suus was alleen op de bank, wat niet helpt in mijn schuldgevoel.

Als ik ge douchen staat Suus al snel bij mij in de ruime regendouche. Door haar verschijning heb ik geen moeite in no time keihard te worden. En als ze dan mij begint te piijpen, denk ik met gesloten ogen weer even aan Chantal. Ik stop Suus tijdig, want wil niet in haar mond klaarkomen. Ze draait zich om en ik duw in en keer mijn paal in haar al natte poes. Een ruwe neuksessie volgt en blijkbaar was Suus ook erg geil want ze komt net iets eerder klaar dan ik.

Eenmaal droog, maar nog wel naakt, in de slaapkamer, vind ik dat ik mijn escapade met Chantal eerlijk moet opbiechten.
"Ik moet wat bekennen ..." stamel ik. Geen idee hoe ze het op zal vatten. Wie weet stuurt ze mij wel direct weg. Niet dat ik dat zou laten gebeuren, want dan heb ik nog steeds de filmpjes van haar en Mike toen dat nog vreemdgaan was.
Langzaam vertel ik over de jonge Chantal, steeds kijkend naar haar reactie. Niet in alle details, maar het is overduidelijk voor Suzanne wat ik gedaan heb.

En dan verbaasd ze mij door mij glimlachend te strelen en te kussen. "Misschien heeft ze morgen zin om kennis te maken" zegt ze als eerste.

Ik val stil "Dus...dus je bent niet boos?" Stamel ik.
"Nee gekkie. Wat ik met de situatie met Mike en daarna samen heb geleerd, is dat seks en liefde naast elkaar kunnen bestaan. Dat vind ik ten minste..." waarmee ze de deur wagenwijd opengooit, ook voor zichzelf natuurlijk. Ik twijfel daardoor, want wat betekent dit voor ons? En met wie, met wie allemaal nog meer in de toekomst?

Ik knik even. "Wel in overleg lijkt mij" zeg ik toch een beetje met argwaan. "Komt later wel. Voor nu, bel haar even" zegt ze. Nogsteeds naakt, lijkt het wel of haar tepels harder worden...

Ik pak mijn telefoon en bel Chantal. Suus grist mijn telefoon weg en drukt m op de speaker.
"Hey" hoor ik aan de andere kant
"Hey Chantal. Gelijk maar met de deur in huis. Ik vond dat ik het moest vertellen, dus..."
"En ik heb er totaal geen problemen mee. Ben wel benieuwd naar je. Heb jij vanavond tijd?" Doet Suus alsof het heel normaal is.
"Euh... jeetje Rob... euh. Ik denk het wel... " antwoord Chantal verbaasd, maar open.

Ik had echt alles verwacht, maar niet dat ik binnen 24 uur met Chantal en Suus in 1 ruimte zou zitten. Suus geeft het adres door en een tijd wordt besproken.

En dan is het bijna 8 uur. Suus ziet eruit om door een ringetje te halen, in een kort zwart kokerrokje en een geknoopte lichtblauwe bloes erboven. Haar navel is bloot en ik zie een lichtroze bh band net zichtbaar. Suus kennende is de string matchend.
Suus heeft voor mij lichtblauwe jeans en een strak zwart T-shirt gepakt. Sneakers eronder en klaar. Het is al gezellig gemaakt met kaarsjes en een lekkere witte wijn staat klaar in een koeler.

Suus humt en is in een bijzonder goed humeur. Even denk ik dat het spel is en dat Chantal en ik zo de volle laag krijgen. Weer die zenuwen toch, als de deurbel gaat en Suus naar de deur loopt voordat ik op kan staan.
Chantal Chantal - 05-10-24 @ 11:06
0
Ik sta onder de douche als ik mijn telefoon hoor, Rob belt nu al.
Heel even heb ik het gevoel dat hij zo'n claimer gaat zijn, en niet begrijpt wat een one night stand is .. ik zoek geen getrouwde vent voor elke dag ;)

"Hey" zeg ik, een beetje afstandelijk, maar hij begint gelijk te spreken. "Hey Chantal. Gelijk maar met de deur in huis. Ik vond dat ik het moest vertellen, dus..." hoor ik hem bijna haastig zeggen.
Maar dan wat geruis en rommelig lawaai, de telefoon wordt bewogen en ik hoor een vrouwenstem - "En ik heb er totaal geen problemen mee. Ben wel benieuwd naar je. Heb jij vanavond tijd?"

"Euh... jeetje .. euh. Ik denk het wel... " mijn hart gaat tekeer, was dit zijn vrouw, wat wil ze, wil ze dat ik naar ze toe kom ?
In een waas hoor ik een tijd, en een beetje overdonderd stem ik toe... 'acht uur, euhh, ja, OK, dat kan wel ja'
Als de verbinding verbroken is, voelt het allemaal als een vage trip, wat de fuck ... waar heb ik mezelf nu weer in laten lopen.
Ik krijg een appje van Rob, '20:00, gezellig, we maken er een leuke avond van !' en ik stuur een duimpje terug.
Niet helemaal zeker of het door hem, of door haar is gestuurd.
Ik overleg met mijn huisgenoot, en ze lacht er om 'die leuke vent van gisteren ... gewoon gaan joh ..' lacht ze

Ik besluit om te gaan, maar voor de zekerheid kleed ik me niet te uitdagend of opzichtig, een jurkje met 'nette' lengte, maar wel een beetje decollete.
Mijn haren wat geföhnd over mijn schouders, en bescheiden donkere makeup.
Het OV brengt me redelijk in de buurt, en met trillende knieën alsof het mijn eerste date is, druk ik op de bel.
Twee minuten, wat oneindig lang lijkt te zijn en de deur gaat open.
"Hey, hallo, welkom ... Jij bent Chantal!" de vrouw die open doet is vrolijk en open, haar ogen stralen en ze lacht uitnodigend.
Ik knik alleen maar als ik wat verlegen mijn hand uitsteek 'Euhh ja, hallo, Chantal, ja ...' en ze reageert door me bijna naar binnen te trekken, en de deur dicht te doen achter me.
"Hoi, Suzanne ... zeg maar Suus" lacht ze, als ze aanstalten maakt om me te omhelzen alsof we elkaar al jaren kennen.
Suus is een flinke kop groter dan ik, mijn hoofd raakt haar schouders als haar lange armen om de mijne sluiten. Ik beweeg mijn armen om haar middel en laat het me overkomen.
Ze ruikt geweldig, dure parfum, beter dan mijn Calvin Klein Essentials ;)

'Kom, kom binnen!' zegt ze, en ik volg haar de kamer in, waar het gezellig gedimd is, en wat rustige muziek speelt.
Ik zie Rob staan, zijn blik wat ongerust, hij heeft hetzelfde idee als ik, vermoed ik, maar de sfeer lijkt ontspannen verder.
Een beetje onwennig geef ik hem een omhelzing, ik ruik zijn aftershave, dezelfde als amper 24u geleden, de prikkelende geur die mijn neus streelde toen ik heerlijk klaarkwam ... mijn hoofd dwaalt af ... maar ik word wakker geschud door de vraag of ik een wijntje wil
Ik ga 'veilig' in een ruime loungestoel zitten, mijn korte benen laten mijn voeten de grond nét niet raken, en Rob gaat bij Suus zitten op de bank, ineens voelt het weer als een job interview, dezelfde zenuwen drijven in mijn onderlijf.
Na een paar minuten ontspan ik wat, en probeer een wat betere houding te vinden.
Ik draai mijn lijf, en kruis mijn knieën .. langzaam wordt het gesprek dynamischer, meer geregisseerd, Suzanne is een lieve vrouw.

Suzanne Suzanne - 11-10-24 @ 14:16
0
Na het eerste rankje merk ik dat de jongedame wat meer relaxed lijkt te zijn, ze kletst gezellig, en haar giechelende lach is aanstekelijk.
Rob komt ook wat losser, zijn flauwe grapjes drijven weer boven, en ik geniet van de sfeer.
Chantal draait wat op de diepe luie stoel, ze kruist haar benen, en hierdoor komt haar jurkje wat omhoog. Een poging om het weer wat omlaag te halen mislukt, want het kruipt alweer omhoog.
De bovenste versteviging van haar panty is donker, en haar niet heel erg lange benen zien er best goed uit, de onderkant van het jurkje spant strak om haar stevige billen.
Ik merk aan Rob dat hij het ook opmerkt, een lichte opwinding op zijn wangen als hij wat voorover leunt.
Ze doet het niet express, maar de jonge meid windt hem enorm op zie ik wel, ik denk hetzelfde gevoel wat Mike bij mij brengt.
Als ik de drankjes wat bijschenk, draai ik opzettelijk met mijn billen naar Rob, in de keuken heb ik mijn rokje wat hoger getrokken, zodat hij mijn kousenrand ziet, ik probeer de boel een beetje te versnellen door te flirten met hem als ik zijn glas bijschenk.

Rob Rob - 14-10-24 @ 13:02
0

Het is een onwerkelijke situatie. Hier zit ik in één kamer met mijn vrouw Suus en met Chantal, degene waarmee ik ben vreemdgegaan. Ik voel spanning, want reageert Suus gespeeld vrolijk en valt ze straks Chantal aan, of is ze ECHT zo vrolijk als ze doet. Chantal ziet er ook gespannen uit, waarschijnlijk om dezelfde reden.
Aan de andere kant, heeft Suus niet veel te zeuren. Het is begonnen met haar vreemdgaan met Mike, zelfs hier in huis! Op zijn minst staan we nu gelijk (of ik misschien nog steeds achter, geen idee eigenlijk).

Maar Suus doet werkelijk haar best en ik zie al steeds meer voor mij hoe seks met beide zal zijn. Chantal windt mij in ieder geval weer erg op. Haar verschijning en natuurlijk sexappeal doet dat met mannen. En dat ze nu in die stoel zit te schuiven, omdat er steeds meer been zichtbaar wordt helpt dan ook niet. Mijn broek begint steeds meer te knellen. Het luchtige gesprek, de schaars geklede dames en de steeds meer ontspannen sfeer helpen daarbij. Ik zie Chantal geïnteresseerd Suus checken die, waarschijnlijk bewust, ook steeds meer van zichzelf toont. Geen idee eigenlijk van beide dames of zij wel eens met een andere vrouw het bed hebben gedeeld, dan wel de fantasie hebben. De chemie die ik met Chantal heb, zie ik in ieder geval ook wel met Suus ontstaan.

"Zal ik je het huis eens laten zien? Rob heeft flink verbouwd de laatste jaren" zegt Suus als ze opstaat en Chantal een hand reikt. Chantal pakt haar hand aan met een "Graag. Wel benieuwd" staat ook zij op. Ik volg, maar Suus spreekt mij met een glimlach aan. "Blijf jij nog maar even beneden. Pak maar alvast de champagne uit de koelkast en 3 glazen. We zijn zo weer terug" en knipoogt.

Verbaasd kijk ik ze na als ze heupwiegend door de woonkamerdeur verdwijnen en ik de voetstappen naar boven hoor gaan. Als opgedragen loop ik naar de keuken en pak de champagne, haal alvast het folie eraf, maar laat de kurk nog zitten. Ik zet de fles neer op de salontafel met drie glazen erbij en ga weer zitten. Mijn fantasie begint de vrije loop te krijgen en ik denk alleen maar hoe ik beide dames kan bevredigen. Ze zijn beide tijgers in bed, teveel om voor mij zomaar te temmen. Ik krijg er bijna plankenkoorts van, maar aan de andere kant maakt het mij keihard en geil.

Na wat scrollen op mijn telefoon, kijk ik nog een keer op de klok.'We zijn zo terug' duurt nu al een klein kwartier en de voetstappen heb ik niet veel gehoord nadat ze de slaapkamer zijn ingegaan. Ze zijn toch niet? Zal ik naar boven...? Ik loop naar de deur en doe deze zachtjes open. Onderaan de trap luister ik muisstil naar de geluiden boven. Gegiechel... dat klinkt in ieder geval goed. Dan gaat de deur open en schiet ik zonder geluid te maken naar de bank en doe zo normaal mogelijk.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer